Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Clinique julekalender - Sammenlign priser på dem

Clinique julekalender 2024 + Årets 10 bedste alternativer

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Kan du godt lide makeup og cremer? Eller har du en veninde, en søster eller mor, der vil elske at blive forkælet med en lækker Clinique julekalender med diverse makeup og andre lækkerier til kroppen? Julen er en sød og dejlig tid – men det er også en tid, der står på mange julefrokoster og sammenkomster, som helt naturligt kræver lidt makeup.

Om du gerne vil forkæle dig selv eller en anden med lidt godter fra Clinique, er du velkommen til at gå på opdagelse her på siden. For vi har samlet alt i julekalendere fra det populære mærke!

Årets Clinique julekalendere 2024 + bedste alternativer

Advent Calendar

Clinique beauty julekalender

Den eksklusive Clinique 24 Days Beauty julekalender indeholder 24 favorit produtker fra Clinique. Overraskelserne er blandet makeup og hudplejeprodutker, og de har en samlet værdi af hele 3175 kr.
Original price was: 1.260,00 kr..Current price is: 945,00 kr..
Clinique 24days julekalender med makeup & hudpleje

Clinique 24days julekalender med makeup & hudpleje

Clinique 24days julekalenderen med makeup og hudpleje produkter indeholder bl.a. Cliniques kendte Chubby Stick, langtidsholdbar mascara og Moisture Surge Night Mask. Den ideelle kalender for hende som elsker luksus!
Produktet er desværre udsolgt.

Årets bedste Clinique julekalender alternativer

Advent Calendar23 WW XMS

Sephora skønheds julekalender - The future is yours

Wishing You skønheds julekalenderen indeholder lækre beauty produkter som makeup, hudpleje, badetilbehør m.m. Alt sammen noget du der kan forkæle dig lidt ekstra i julen.
Produktet er desværre udsolgt.
Sephora Favorites julekalender med makeup

Sephora Favorites julekalender

Sephora Favorites julekalender indeholder en masse bestsellere og nyheder fra Sephora. Her i blandt Paco Rabanne, Olaplex, Rare Beauty og Augustinus Bader. Læs mere om den fantastiske julekalender via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
The Advent Of Change Pakkekalendere

The Body Shop julekalender ''The Advent Of Change''

”The Advent Of Change” The Body Shop julekalenderen er fyldt med lækre produkter fra The Body Shop. Håndcreme, Body Butter, Shower gel og conditioner, er blot nogle af de skønne overraskelser du har i vente. Se det fulde indhold via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
The Big Advent Of Change Pakkekalendere

The Body Shop julekalender ''The Big Advent Of Change''

”The Big Advent Of Change” The Body Shop julekalenderen giver dig hver dag i december et nyt skønt The Body Shop produkt. Det kan være en håndcreme, en conditioner eller noget helt tredje. En kalender enhver kvinde vil elske!
Produktet er desværre udsolgt.
The Ultimate Advent Of Change Pakkekalendere

The Body Shop julekalender ''The Ultimate Advent Of Change''

The Body Shop julekalender ”The Ultimate Advent Of Change” er den ultimative The Body Shop julekalender, og muligvis den ultimative julekalender til kvinder generelt! Den gør hver dag til en juleaften. Se bare alt det lækre indhold via linket, og du vil være helt enig.
Produktet er desværre udsolgt.
essence Advent Calendar Merry Everything & Happy Always

Essence julekalender med skønhedsprodukter

Essence julekalender – HAPPY HOLIDAYS, er fyldt med fantastiske skønhedsprodukter fra Essence. Både fra deres oprindelige sortiment, samt nogle nye unikke produkter, du kun finder i kalenderen her.
Produktet er desværre udsolgt.
Rituals julekalender - The ritual of advent

Rituals julekalender - The ritual of advent

Den fantastiske Rituals 2D julekalender indeholder alt det bedste til kvinden der går op i at pleje sig selv. I den utrolig populære julekalender finder du bl.a. anti-ageing ansigtscreme, hårmaske, anti-ageing serum, bodyscrubs og meget andet. En julekalender enhver kvinde vil ELSKE!
Original price was: 655,00 kr..Current price is: 555,00 kr..
essence X-mas Mail DIY Advent Calendar

Essence DIY julekalender med skønhedsprodukter

Her får du 24 skønne produkter fra Essence, i form af en DIY julekalender med skønhedsprodukter. Du skal blot putte gaverne i de små søde poser og give dem nummer på. Voila – du har din hent egen DIY pakkekalender med skønhedsprodukter, klar til at give til hende der fortjener det og skal forkæles.
Produktet er desværre udsolgt.
Rituals The Ritual of Advent Exclusive Townhouse

The Ritual of Advent julekalender - Exclusive Townhouse

The Ritual of Advent julekalender - Exclusive Townhouse er en både smuk og fantastisk beauty julekalender spækket med lækre produkter. I den vil du finde både skønhedsprodukter, lækre duftlys og mange andre lækre produkter.
Produktet er desværre udsolgt.
Biotherm Advent Calendar

Biotherm julekalender

Kalenderen her er fyldt med luksuriøse Biotherm produkter til pleje af både krop og ansigt. En fantastisk julekalender til kvinder som har en samlet værdi af hele 1610 kr., så der er virkelig god værdi for pengene.
Produktet er desværre udsolgt.
Makeup julekalender fra Technic

Technic makeup julekalender

Den perfekte julekalender til kvinden som elsker at lægge make-up. Bag de 24 låger får du hver dag et nyt produkt til make-up samlingen. F.eks. læbestift, øjenskygge og andre lækre sminke produkter. Så har du make-up til hele december, samt juleaften og til en evt. nytårsfest. En julekalender som en hver kvinde vil elske at få!
Produktet er desværre udsolgt.
Makeup Revolution 24 Days of Glam Advent Calendar

Revolution makeup julekalender

Årets Revolution makeup julekalender til kvinder er fyldt til randen med lækre produkter! Du får bl.a. læbestift, highlighters, makeupbørster, lipgloss og meget mere. Ikke 24, men hele 25 skønne overraskelser i julen.
Produktet er desværre udsolgt.
ZMILE COSMETICS Advent Calendar Cube Merry Christmas

Zmile Cosmetics julekalender

En sød lille julekalender med makuep. Zmile Cosmetics kalenderen indeholder bl.a. læbestifter, øjenskygge, neglelak og meget mere.
219,00 kr.
julekalender - 24 Days of Beauty Makeup Julekalender

24 Days of Beauty makeup julekalender

24 Days of Beauty makeup julekalenderen er en skøn julekalender med beauty produkter. Du vil bl.a. blive forkælet med læbestifter, neglelak, lip gloss og meget mere.
Produktet er desværre udsolgt.
Lancôme Advent Calendar

Lancôme julekalender med beauty produkter

Lancome beauty julekalenderen er en eksklusiv julekalender fyldt med luksuriøse skønhedsprodukter til kvinder. Her i blandt både hudpleje produkter og makeup. Den ultimative julekalender til hende der skal forkæles til skyerne i julen.
Produktet er desværre udsolgt.
Matas-Pakkekalender-Classic

Matas julekalender - Classic pakkekalenderen

Classic julekalenderen fra Matas indeholder skønhedsprodukter for en værdi af næsten 2000 kr.! Ecooking lip gloss, Gosh brown gel, luksus shampoo og luksus balsam, er blot nogle af de lækre produkter du finder i kalenderen. Se hele indholdet via linket.
Matas-Pakkekalender-Luksus

Matas julekalender - Luksus pakkekalenderen

Matas luksus julekalender har lækre skønhedsprodukter til en værdi af over 3000 kr.! Du vil bl.a. blive forkælet med forskellige serums, fodcremer, gels og kvalitets makeup. Se alt indholdet via linket.
Matas-Pakkekalender-Natur

Matas julekalender - Natur pakkekalenderen

Matas Natur julekalender er for dig der elsker natur produkter! Blandt de 24 skønne natur skønhedsprodukter er bl.a. Ecooking shampoo, GOSH lip balm og Meraki produkter. Se alt indhold via linket.
Yves Saint Laurent Advent Calendar

Yves Saint Laurent julekalender

I den luksuriøse Yves Saint Laurent julekalender får du 2 full size produkter, 21 miniprodukter og dertil en helt særlig gave. En fantastiske julekalender med skønne produkter, som en hver kvinde uden tvivl vil elske.
Produktet er desværre udsolgt.
Loreal Paris Advent Calendar

L'Oreal Paris makeup julekalender

Makeup julekalenderen fra L’Oreal Paris, er den perfekte julekalender til den elegante og stilede kvinde. Det er en luksus julekalender til de som elsker makeup-, hudpleje- eller hårplejeprodukter. Kalenderen giver dig nemlig hver dag i julen en beauty gave i en af de kategorier. En julekalender som oser af forkælelse og skønhed.
Produktet er desværre udsolgt.
Molton Brown Advent Calendar 2023

Molton Brown julekalender med luksus spaprodukter og dufte

Molton Brown julekalender indeholder et væld af luksus spaprodukter og dufte. Helt perfekt til at nyde julen til fulde samtidig med du tager dig godt af dig selv.
Produktet er desværre udsolgt.
Lumene Advent Calendar - 24 Nordic Beauty Treasures

Lumene julekalender med makeup & hudplejeprodukter

Lumene julekalenderen med makeup og hudplejeprodukter, er en nordisk luksus julekalender til kvinder der elsker at blive forkælet. Giv den evt. i gave til hende du holder af. Se indhold via linket nedenfor.
Produktet er desværre udsolgt.
MAC Julekalender

MAC julekalender med makeup

Årets MAC julekalender er fyldt med fantastiske makeup produkter. Læbestifter, eye liner, neglelak og meget, meget mere. En kalender som både er flot og fyldt med fantastiske gaver. Enhver kvinder vil uden tvivl elske at få den til jul!
Produktet er desværre udsolgt.
By Lyko Me-phoria Calendar

Lyko Me-phoria julekalender

Me-phoria julekalenderen fra Lyko er fyldt med makeup, hudpleje, duft, hår og eufori! En genial julekalender til hende der elsker makeup og personlig pleje. Indholdet har en værdi af over 3000 kr. Se alt indhold via linket.
Produktet er desværre udsolgt.

Kom jul, kom sne, kom Clinique julekalender

… Lige ned i favnen på dig eller en anden heldig kvinde! For er der noget mere skønt end at få 24 små gaver inden for makeuppens verden? Lipgloss, eyeliner og makeupfjerner er nogle af de små og skønne makeupgaver, du kan være heldig at blive forkælet med, når du giver dig selv en Clinique julekalender.

Det er en af de mest populære julekalendere til kvinder. For én ting er, at mærket er meget populært og laver rigtig god makeup. Noget andet er, at indholdet er rigtig godt og skønt!

Det er helt okay at glæde sig som et lille barn til, at du må åbne en låge i din makeup julekalender. For det er en stor overraskelse at se, hvad den mon står på af selvforkælelse.

Vi er selv ret vilde med alt i julekalender. Vi har derfor støvsuget nettet for webshops, der sælger Clinique julekalender 2024 og tidligere versioner, så du har mulighed for at vælge den eller dem, du gerne vil.

Du fortjener det bedste til jul – og det har vi forsøgt at finde frem her på siden!

 

Clinique julekalender indhold – hvad er der i den?

Det er altid en overraskelse, hvad der er i årets julekalender! Vi kan derfor ikke fortælle dig nøjagtigt, hvad der gemmer sig bag lågerne i årets Clinique julekalender 2024 .

Til gengæld kan vi give dig en formodning om det ved at tage udgangspunkt i tidligere tiders julekalender.

De har blandt andet indeholdt:

  • Mascara
  • Makeupbørste
  • Eyeliner
  • Makeupfjerner
  • Scrub
  • Håndcreme
  • Læbestift
  • Natcreme

 

Det er alt det bedste fra Clinique, du finder bag lågerne. Vi tør derfor næsten godt love, at du ikke bliver skuffet over at give en væk som gave eller at forkæle dig selv med en. Julekalenderen har typisk en værdi af omkring 2.000 kroner. Det er ikke, hvad den koster. Men den indeholder bestemt en masse gode produkter, som du kan forkæle dig selv med hele december og måske også endda også i januar.

Tør du kaste dig ud i at købe en Clinique julekalender 2024 ? Så find den lige her på siden blandt de webshops, vi har fundet frem til.

 

Hvorfor vælge en julekalender fra Clinique?

Lancôme, Biotherm, The Body Shop. Der er mange forskellige beauty julekalendere at vælge mellem, så hvorfor lige vælge en fra Clinique blandt de mange? Det er heller ikke noget, vi bestemmer. Men vi ved, at produkterne fra Clinique er helt fantastiske og kendt for at være af meget høj kvalitet, fordi de er testet i samarbejde med hudlæger.

Det er mascara, der holder hele dagen. Det er natcreme, der arbejder i dybden. Det er en eyeliner, der ikke smatter ud fem minutter efter, den er påført. Det er produkter, der er ment til at blive brugt af kvinder, der gerne vil se godt ud hele dagen.

Foretrækker du også at bruge cremer og makeup, der er af høj kvalitet, og som du ved holder hele dagen eller arbejder i dybden? Så bør du vælge en julekalender fra Clinique. Den er bestemt pengene værd, hvis det er, hvad du sætter stor pris på.

Julen må også gerne være ekstra god for dig og dem omkring dig. Så hvilken bedre undskyldning og grund er der til for at bruge pengene på en julekalender fra Clinique?

 

Clinique julekalender pris – hvad koster den?

Makeup og cremer er normalt ikke billigt. Det er produkter fra Clinique heller ikke. Fordi de er gode og drøje i brug. Det er derfor også en julekalender, der på mange måder skiller sig ud fra andre, fordi det er en luksus julekalender til kvinder.

Indholdet har en værdi af omkring 2000 kroner. Selve julekalenderen koster dog kun i omegnen 700-800 kroner. Det er naturligvis meget at give for en julekalender i sig selv. Men ser du på det som en fin gestus til en veninde eller som velfortjent forkælelse til dig selv, er det ikke mange penge.

Det er ganske okay at bruge penge på gode cremer og produkter i en julekalender fra Clinique, fordi det netop er gode og professionelle produkter. Du kommer på ingen måder til at være træt af det, da det er en kæmpe gave og forkælelse at åbne op for hver eneste låge.

Vil du gerne gøre det billigere, kan du være heldig at falde over nogle gode kampagnepriser i forbindelse med Black Friday eller julesalget. Særligt store kæder såsom Matas giver ofte 25% på julekalendere til voksne eller adventsgaver på bestemte dage op til jul eller for medlemmer. Der kan derfor godt være penge at spare, hvis du holder godt øje hos de butikker, vi har linket til.

Betyder prisen ikke så meget, er det naturligvis bare at lægge i kurv med det samme, så du er sikker på, at forkælelsen rammer dig selv eller en anden heldig modtager i tide.

 

Clinique julekalender til kvinder – meget bedre end chokolade

Vi indrømmer gerne, at det er meget svært at slå smagen af en rigtig god chokolade. Derfor er det måske også lidt at bevæge sig ud på glatis at sige sådan. Men det er heller ikke helt skudt ved siden af.

For chokolade smager rigtig godt lige nu og her. Selvom dens aroma hænger længe i munden, holder den ikke lige så længe som den creme, du får ved at åbne en af lågerne eller den mascara, du også kan være heldig at blive forkælet med.

Dét vi prøver på at sige er, at forkælelsen varer virkelig længe, når du vælger en Clinique julekalender. Du kan selv vælge, om du ønsker at bruge produkterne lige nu og her, eller om du gerne vil gemme dem og bruge dem, til når en særlig lejlighed byder sig.

En kalender fra det populære mærke er også en rigtig god måde at prøve nye produkter af, som du måske har været i tvivl om, hvorvidt du gerne ville købe eller havde brug for. Altså kan det være en billig måde at få prøvet lidt forskellige produkter af, som måske kan vise sig at være det, du har brug for til din hud, din vipper eller dine hænder.

Det er selvfølgelig også okay at få noget chokolade ved siden af. For det er jo jul. Det hører sig til.

 

Julen 2022 skal stå i forkælelsens tegn med en Clinique julekalender

Har du før overvejet at købe en Clinique julekalender, men er det ikke blevet til andet end tanken om det? Eller fik du en sidste år, som har gjort dig helt forelsket i tanken om at skulle forkæle dig selv med en i år?

I vores optik kræver forkælelse og gaver til andre ikke nogen undskyldning. Der behøver heller ikke være en årsag. For det er i bund og grund bare fordi, du gerne vil have det godt og gøre noget for dig selv, som du måske ikke plejer.

Det er nemt at overtale sig selv til at lade være med at forkæle sig selv eller bruge penge på noget ekstra godt til sig selv eller en anden. Netop fordi pengene altid kan bruges bedre et andet sted. Kan du genkende det?

Så skynd dig at vælge din favorit beauty julekalender fra Clinique her på siden, så du ikke når at tale dig selv fra den gode tanke! Julen 2024 må gerne være lidt ekstra selvforkælelse med tanke på den hektiske tid, som pandemien og andre begivenheder ude i verden har været skyld i.

Du MÅ godt!

 

Vi hjælper dig til at gøre den søde juletid ekstra sød med Clinique

Julen er sød på mange måder. Der er chokolader, småkager og vingummier. Men der er også fantastiske gaver. Julen er for os den bedste tid på året, da vi her kan inspirere samtlige mennesker til nogle gode gaver på samme tid. Der er adventsgaver til børnene, julekalendere og julegaver til mor og far. Der er gaver, gaver og gaver.

Det er virkelig dejligt. Det er en Clinique julekalender også. Vi har som sagt fundet de bedste kalendere frem fra forskellige danske webshops. Sidder du derfor lige nu og har et roligt øjeblik til at tune ind på forkælelse eller at få ordnet listen over de mange gaver til andre, håber vi, at vi kan være en nem og hurtig hjælp til dette.

Vi har i hvert fald forsøgt at gøre det nemt at sammenligne på kryds og tværs, så du kun behøver bruge et ganske kort øjeblik på at finde den julekalender, du godt kunne tænke dig fra den webshops, du føler dig mest tryg ved at handle hos.

Det skal være nemt at ordne julens mange gøremål. Gaver er en stor del af dem – og det er en julekalender også. Så dyk gerne ned i forkælelsen og se, om ikke der er en Clinique julekalender, der kalder på at komme med dig hjem.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Clinique julekalendere

Prisen på årets Clinique julekalender, kommer an på hvor du køber den. Vi har dog samlet en række af de bedste webshops der sælger kalenderen, som du kan sammenligne priser fra. Dermed sikrer du dig den bedste pris.

Julekalenderen fra Clinique er fyldt med lækre Clinique produkter. Her i blandt både forskellige former for makeup, cremer og meget mere. En julekalender de fleste kvinder vil elske!

Denne artikel er anmeldt af Anette Ravn (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne