Clinique julekalender - Sammenlign priser på dem

Clinique julekalender 2022 – Sammenlign priser på dem

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Kan du godt lide makeup og cremer? Eller har du en veninde, en søster eller mor, der vil elske at blive forkælet med en lækker Clinique julekalender med diverse makeup og andre lækkerier til kroppen? Julen er en sød og dejlig tid – men det er også en tid, der står på mange julefrokoster og sammenkomster, som helt naturligt kræver lidt makeup.

Om du gerne vil forkæle dig selv eller en anden med lidt godter fra Clinique, er du velkommen til at gå på opdagelse her på siden. For vi har samlet alt i julekalendere fra det populære mærke!

Årets Clinique julekalendere 2022

Kom jul, kom sne, kom Clinique julekalender

… Lige ned i favnen på dig eller en anden heldig kvinde! For er der noget mere skønt end at få 24 små gaver inden for makeuppens verden? Lipgloss, eyeliner og makeupfjerner er nogle af de små og skønne makeupgaver, du kan være heldig at blive forkælet med, når du giver dig selv en Clinique julekalender.

Det er en af de mest populære julekalendere til kvinder. For én ting er, at mærket er meget populært og laver rigtig god makeup. Noget andet er, at indholdet er rigtig godt og skønt!

Det er helt okay at glæde sig som et lille barn til, at du må åbne en låge i din makeup julekalender. For det er en stor overraskelse at se, hvad den mon står på af selvforkælelse.

Vi er selv ret vilde med alt i julekalender. Vi har derfor støvsuget nettet for webshops, der sælger Clinique julekalender 2022 og tidligere versioner, så du har mulighed for at vælge den eller dem, du gerne vil.

Du fortjener det bedste til jul – og det har vi forsøgt at finde frem her på siden!

 

Clinique julekalender indhold – hvad er der i den?

Det er altid en overraskelse, hvad der er i årets julekalender! Vi kan derfor ikke fortælle dig nøjagtigt, hvad der gemmer sig bag lågerne i årets Clinique julekalender 2022 .

Til gengæld kan vi give dig en formodning om det ved at tage udgangspunkt i tidligere tiders julekalender.

De har blandt andet indeholdt:

  • Mascara
  • Makeupbørste
  • Eyeliner
  • Makeupfjerner
  • Scrub
  • Håndcreme
  • Læbestift
  • Natcreme

 

Det er alt det bedste fra Clinique, du finder bag lågerne. Vi tør derfor næsten godt love, at du ikke bliver skuffet over at give en væk som gave eller at forkæle dig selv med en. Julekalenderen har typisk en værdi af omkring 2.000 kroner. Det er ikke, hvad den koster. Men den indeholder bestemt en masse gode produkter, som du kan forkæle dig selv med hele december og måske også endda også i januar.

Tør du kaste dig ud i at købe en Clinique julekalender 2022 ? Så find den lige her på siden blandt de webshops, vi har fundet frem til.

 

Hvorfor vælge en julekalender fra Clinique?

Lancôme, Biotherm, The Body Shop. Der er mange forskellige beauty julekalendere at vælge mellem, så hvorfor lige vælge en fra Clinique blandt de mange? Det er heller ikke noget, vi bestemmer. Men vi ved, at produkterne fra Clinique er helt fantastiske og kendt for at være af meget høj kvalitet, fordi de er testet i samarbejde med hudlæger.

Det er mascara, der holder hele dagen. Det er natcreme, der arbejder i dybden. Det er en eyeliner, der ikke smatter ud fem minutter efter, den er påført. Det er produkter, der er ment til at blive brugt af kvinder, der gerne vil se godt ud hele dagen.

Foretrækker du også at bruge cremer og makeup, der er af høj kvalitet, og som du ved holder hele dagen eller arbejder i dybden? Så bør du vælge en julekalender fra Clinique. Den er bestemt pengene værd, hvis det er, hvad du sætter stor pris på.

Julen må også gerne være ekstra god for dig og dem omkring dig. Så hvilken bedre undskyldning og grund er der til for at bruge pengene på en julekalender fra Clinique?

 

Clinique julekalender pris – hvad koster den?

Makeup og cremer er normalt ikke billigt. Det er produkter fra Clinique heller ikke. Fordi de er gode og drøje i brug. Det er derfor også en julekalender, der på mange måder skiller sig ud fra andre, fordi det er en luksus julekalender til kvinder.

Indholdet har en værdi af omkring 2000 kroner. Selve julekalenderen koster dog kun i omegnen 700-800 kroner. Det er naturligvis meget at give for en julekalender i sig selv. Men ser du på det som en fin gestus til en veninde eller som velfortjent forkælelse til dig selv, er det ikke mange penge.

Det er ganske okay at bruge penge på gode cremer og produkter i en julekalender fra Clinique, fordi det netop er gode og professionelle produkter. Du kommer på ingen måder til at være træt af det, da det er en kæmpe gave og forkælelse at åbne op for hver eneste låge.

Vil du gerne gøre det billigere, kan du være heldig at falde over nogle gode kampagnepriser i forbindelse med Black Friday eller julesalget. Særligt store kæder såsom Matas giver ofte 25% på julekalendere til voksne eller adventsgaver på bestemte dage op til jul eller for medlemmer. Der kan derfor godt være penge at spare, hvis du holder godt øje hos de butikker, vi har linket til.

Betyder prisen ikke så meget, er det naturligvis bare at lægge i kurv med det samme, så du er sikker på, at forkælelsen rammer dig selv eller en anden heldig modtager i tide.

 

Clinique julekalender til kvinder – meget bedre end chokolade

Vi indrømmer gerne, at det er meget svært at slå smagen af en rigtig god chokolade. Derfor er det måske også lidt at bevæge sig ud på glatis at sige sådan. Men det er heller ikke helt skudt ved siden af.

For chokolade smager rigtig godt lige nu og her. Selvom dens aroma hænger længe i munden, holder den ikke lige så længe som den creme, du får ved at åbne en af lågerne eller den mascara, du også kan være heldig at blive forkælet med.

Dét vi prøver på at sige er, at forkælelsen varer virkelig længe, når du vælger en Clinique julekalender. Du kan selv vælge, om du ønsker at bruge produkterne lige nu og her, eller om du gerne vil gemme dem og bruge dem, til når en særlig lejlighed byder sig.

En kalender fra det populære mærke er også en rigtig god måde at prøve nye produkter af, som du måske har været i tvivl om, hvorvidt du gerne ville købe eller havde brug for. Altså kan det være en billig måde at få prøvet lidt forskellige produkter af, som måske kan vise sig at være det, du har brug for til din hud, din vipper eller dine hænder.

Det er selvfølgelig også okay at få noget chokolade ved siden af. For det er jo jul. Det hører sig til.

 

Julen 2022 skal stå i forkælelsens tegn med en Clinique julekalender

Har du før overvejet at købe en Clinique julekalender, men er det ikke blevet til andet end tanken om det? Eller fik du en sidste år, som har gjort dig helt forelsket i tanken om at skulle forkæle dig selv med en i år?

I vores optik kræver forkælelse og gaver til andre ikke nogen undskyldning. Der behøver heller ikke være en årsag. For det er i bund og grund bare fordi, du gerne vil have det godt og gøre noget for dig selv, som du måske ikke plejer.

Det er nemt at overtale sig selv til at lade være med at forkæle sig selv eller bruge penge på noget ekstra godt til sig selv eller en anden. Netop fordi pengene altid kan bruges bedre et andet sted. Kan du genkende det?

Så skynd dig at vælge din favorit beauty julekalender fra Clinique her på siden, så du ikke når at tale dig selv fra den gode tanke! Julen 2022 må gerne være lidt ekstra selvforkælelse med tanke på den hektiske tid, som pandemien og andre begivenheder ude i verden har været skyld i.

Du MÅ godt!

 

Vi hjælper dig til at gøre den søde juletid ekstra sød med Clinique

Julen er sød på mange måder. Der er chokolader, småkager og vingummier. Men der er også fantastiske gaver. Julen er for os den bedste tid på året, da vi her kan inspirere samtlige mennesker til nogle gode gaver på samme tid. Der er adventsgaver til børnene, julekalendere og julegaver til mor og far. Der er gaver, gaver og gaver.

Det er virkelig dejligt. Det er en Clinique julekalender også. Vi har som sagt fundet de bedste kalendere frem fra forskellige danske webshops. Sidder du derfor lige nu og har et roligt øjeblik til at tune ind på forkælelse eller at få ordnet listen over de mange gaver til andre, håber vi, at vi kan være en nem og hurtig hjælp til dette.

Vi har i hvert fald forsøgt at gøre det nemt at sammenligne på kryds og tværs, så du kun behøver bruge et ganske kort øjeblik på at finde den julekalender, du godt kunne tænke dig fra den webshops, du føler dig mest tryg ved at handle hos.

Det skal være nemt at ordne julens mange gøremål. Gaver er en stor del af dem – og det er en julekalender også. Så dyk gerne ned i forkælelsen og se, om ikke der er en Clinique julekalender, der kalder på at komme med dig hjem.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Clinique julekalendere

Prisen på årets Clinique julekalender, kommer an på hvor du køber den. Vi har dog samlet en række af de bedste webshops der sælger kalenderen, som du kan sammenligne priser fra. Dermed sikrer du dig den bedste pris.

Julekalenderen fra Clinique er fyldt med lækre Clinique produkter. Her i blandt både forskellige former for makeup, cremer og meget mere. En julekalender de fleste kvinder vil elske!

Denne artikel er anmeldt af Anette Ravn (5/5)
5/5