Årets bedste Airfryere

Årets 11 bedste Airfryere 2023 (inkl. #1 bedst i test)

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email
Vores favoritter
Cosori Premium Smart Airfryer - bedst i test

Bedst i test

Gå direkte til den her »

Cosori Dual Blaze Airfryer - bedste premium valg

Bedste premium valg

Gå direkte til den her »

Bedste budgetvenlige

Gå direkte til den her »

Cosori Dehydrator Airfryer - bedte med dehydrering

Bedste m. dehydrering

Gå direkte til den her »

Indholdsfortegnelse

De bedste airfryers i test: Sund og sprød madlavning  

En airfryer er med tiden blevet en populær køkkenmaskine, som giver dig muligheden for at anvende tilberedningsmetoder med minimal brug af olie og fedtstoffer. De anvender varmluftsteknologi til at skabe sprøde overflader, samtidig med at holde på den indvendige saft. De tilbereder alt fra pommes frites til kylling, grøntsager og desserter. Tilbered mad på en sundere måde med et alsidigt køkkenredskab. Vi har fundet de bedste airfryere til dig.

Apparatet kombinerer de bedste funktioner og kvaliteter fra frituregryden, varmluftsovnen og mikrobølgeovnen. Det er en hybridløsning, der giver kokken en overskuelig tilgang til at lave hjemmelavet, sund og kvalitetssikre madretter.

Airfryere bliver desuden mere og mere populære at give som gave til alt fra fødselsdag, til jul, til andre særlige anledninger. Det er f.eks. en fantastisk bryllupsgave ide, da den er både praktisk, og kan bruges af begge parter.

 

Tilføj en airfryer til køkkenmaskine-samlingen

Drømmer du om at kunne få pommes frites fra frost helt sprøde udvendigt, men bløde indvendigt? Måske har du savnet at få den panerede schnitzel helt crisp, uden at skulle smide den i den usunde ønskebrønd? Eller har du tænkt over, at du som ene beboer i lejligheden skal bruge strøm på at tænde den store ovn eller hælde store mængder fedtstof på panderne og i gryderne?

Der foregår et stort madspild og energiforbrug, når du anvender traditionelle tilberedningsmetoder. Airfryeren er med til at revolutionere de muligheder, som du har, når du skal udfolde dine kulinariske evner i køkkenet.

Uanset om du er bidt af at lave mad eller ej, så er en enheden et hjælpemiddel, når du skal kokkerere for dig selv, gæster eller besøgende. Med en praktisk, effektiv og funktionel maskine kan du servere madretter, der er sprøde og sunde alternativer. Det er en fin gaveide til familiens største madelsker.

Du kan også anvende maskinen til at grille kød, lave ovnbagte grøntsager eller bage småkager. Den er ideel til mindre portioner mad. Og ønsker du stadig at kunne tilberede større mængder? Så kan der rådes bod på det med udvalgte maskiner, som vi har inddraget i overblikket. Vi introducerer både til airfryere, der er bedst i test – og mange andre, der lever op til topkvalitet.

Vi har lavet denne airfryer test guide, så du nemt og bekvemt kan danne dig et indtryk af, hvilken maskine du bør forkæle dit køkken med. Blandt vores udvalgte finder du konkurrencedygtige airfryer tilbud med de højeste standarder.

 

Find den bedste airfryer til kokkerering af sprøde resultater

I denne airfryer test guide har vi samlet en række af de bedste modeller på markedet. Vi giver dig:

  • Et overskueligt og hurtigt overblik over airfryers på markedet samt en dybdegående beskrivelse af hvert enkelt produkt
  • En guide til hvordan du finder den bedste airfryer, samt gode råd til hvad du bør være opmærksom på i forbindelse med anvendelse af maskinen
  • Inspiration til at finde den bedste airfryer at give i gave til en du holder af

Airfryer bedst i test

Cosori Premium Smart

Cosori Premium Smart Airfryer - bedst i test

Cosori Premium Smart rabatkode

Få 10% rabat på Cosori Premium Smart med vores eksklusive rabatkode: GG10

Cosori Premium Smart - Airfryer
2.190,00 kr.

Cosori Premium Smart er en mindre størrelse, men spiller stadig med de største muskler. Det er en robust enhed med flere forskellige forprogrammerede indstillinger, der gør madlavningen let som en leg. Byt den konventionelle ovn ud med en Cosori Premium Smart, så du kan spare cirka 60 % på elregningen. Giv airfryeren i gave til ham, der elsker innovative og spændende gadgets.

 

Sund og nem madlavning

Du kan lave sund og lækker mad på en hurtig måde med Cosori Premium Smart. Den er kåret som airfryer bedst i test, og det er ikke svært at forstå, hvorfor den har vundet indpas på markedet. Du har mulighed for at lave mad med op til 90 % mindre olie, hvorfor det er et sundere alternativ til traditionel friturestegning. Uanset er du garanteret en knasende og sprød overflade på din mad. 

 

11 forhåndsindstillinger og VeSync-app

Enheden har en touchskærm, hvor du vælger mellem 11 forskellige programmerede forhåndsindstillinger. Derudover kan den kobles til VeSync-appen, så du kan styre og overvåge madlavningen fra din telefon.

 

Perfekt til forskellige retter og opskrifter

Cosori Premium Smart tilbereder alt fra bøf, kylling, fisk, rejer, bacon, grøntsager, pommes frites, dessert og brød. I applikationens univers kan du støde på et væld af opskrifter målrettet denne airfryers kvaliteter og egenskaber. På den måde kan du nemt lade dig inspirere til din egen madlavningsproces. Opskriftshæftet gør, at du hurtigt bliver gode venner med maskinen.

 

Høj brugervenlighed

Airfryeren er nem at anvende, samt rengøre. Der medfølger en dansk brugermanual, så du altid ved, hvordan du skal håndtere apparatet. Pakken indeholder udover madkurv, spydstativ med 5 spyd og et unikt opskriftshæfte. Du får leveret madretter 1,5 gange hurtigere end den traditionelle ovn. Den kan tilberede mad til en familie på alt fra 2 til 5 personer.

Bedste Premium-valg

Cosori Dual Blaze Airfryer

Cosori Dual Blaze Airfryer - bedste premium valg

Cosori Dual Blaze rabatkode

Få 10% rabat på Cosori Dual Blaze med vores eksklusive rabatkode: GG10

Cosori Dual Blaze Airfryer - Mørkegrå
2.349,00 kr.

Cosori Dual Blaze er det bedste Premium-valg på markedet. Den har en markedsledende kapacitet på 2.5 kg, Termo IQ-teknologi og dobbelt varmeelement. Maskinen er revolutionerende med hele 12 forskellige madfunktioner, der gør madlavningen overskuelig.

 

360 TermoIQ-teknologi og dobbelt varmelement

Apparatet er udstyret med 360 TermoIQ-teknologi, som omfordeler varmen under hele tilberedningen. Det betyder, at rummet opretholder en stabil temperatur. Det er en patenteret teknologi, der sørger for en jævn tilberedning af maden.

Det dobbelte varmeelement bidrager til at maden tilbereder dobbelt så effektivt som en traditionel ovn. Ligeledes betyder det, at du opnår et sprødere resultat, hvor du ikke behøver at vende, ryste eller overvåge maden i kurven undervejs.

 

12 forudindstillede madprogrammer

Hele 12 alsidige tilberedningsfunktioner gør, at du kan tilberede mad, der tilfredsstiller alle. Det betyder, at du kan lave retter med kylling, grøntsager, pommes frites, bøf, fisk eller frugt. Der er også mulighed for at tilberede varer direkte fra frost. Maden får en sprødhed, men beholder sin karakteristiske lækre saftighed.

 

VeSync-appen, kapacitet og rengøring

Du vil opleve en generøs kapacitet på 2.5 kg. Enheden passer perfekt til familier på 3 til 6 personer. Den aftagelige madkurv er lavet af non-stick PFOA- og BPA-fri aluminium, som kan skylles af i vasken eller rengøring i opvaskemaskinen. Grillpladen kan tages ud, hvis den trænger til rengøring.

Bedste budgetvenlige valg

ONYX Cookware airfryer

Onyx cookware air fryer
999,00 kr.

Onyx Cookware airfryer er et hybridt redskab, hvor de bedste egenskaber fra en frituregryde, varmluftsovn og mikrobølgeovn kombineres. Når du bruger 35 minutter på at tilberede pommes frites i ovnen, så kan du nå at lave to omgange med denne Onyx Cookware køkkenmaskine.

 

80-90 % mindre fedtstof

Enheden har især fokus på at tilberede med en stor reducering af brug af fedtstof. Den innovative teknologi bruger i stedet højhastigheds luftcirkulation, der tilbereder din mad. Sammenlignet med en varmluftsovn, så bruger Onyx Cookware 80 % mindre olie og 99 % mindre end en frituregryde.

 

Effektiv madlavning på ingen tid

Er du træt af at spilde tid i køkkenet, eller lever du livet i overhalingsbanen? Så er enheden løsningen for dig. Airfryeren forkorter tilberedningstiden med op til 50 % sammenlignet med en varmluftsovn. Med denne kommer du over 50 %, og det gør den gennem målrettet opvarmning. Den sikrer en perfekt balanceret varmefordeling grundet luftcirkulationen.

 

Større tilberedningsmuligheder – med kompakt udseende

Der er rig mulighed for at tilberede til mange med Onyx Cookware airfryer. Med hele 5 liters rummelighed er der stor fleksibilitet i madlavningsprocessen. Selve enheden er dog produceret med fokus på at maksimere kapaciteten i en mindst mulig beholder. De kan uden besvær lave større omgange pommes frites eller fileter fra 2 til 6 personer.

 

Anvendelse og rengøring

Det smarte køkkenapparat fra Onyx Cookware er nem at anvende og rengøre. Det skyldes den holdbare non-stick belægning i kurven. Du skal altså ikke bekymre dig om, at maden vil sidde fast, afgive skjolder eller gøre rengøringen besværlig. Med en simpel klud eller svamp kan du tørre kurven ren. Ønsker du en grundigere rengøring? Så kan de aftagelige dele tåle opvaskemaskine.

bedste med dehydrering

Cosori Dehydrator Airfryer – Rustfrit Stål

Cosori Dehydrator Airfryer - bedte med dehydrering

Cosori Dehydrator Airfryer rabatkode

Få 10% rabat på Cosori Dehydrator med vores eksklusive rabatkode: GG10

Cosori Dehydrator Airfryer - Rustfrit Stål
2.190,00 kr.

Cosori Dehydrator leverer nem, sund og lækker mad på ingen tid. Maskinen har et karakteristisk og kompakt design, som gør den let at opbevare. Den passer optimalt til mindre køkkener. Du får også en imponerende kapacitet på 2.2 kg med dens størrelse.

 

Enkelt design

Cosori Dehydrator er fremstillet af materialer i højeste kvalitet. Den er produceret med fokus på at være pladsbesparende, holdbar og stilfuld på køkkenbordet. Et ønske fra producenten var, at maskinen ikke skulle optage for meget plads. 

 

Innovativ dehydreringsfunktion

Den unikke funktion, dehydrate, giver dig rig mulighed for at justere tiden fra 30 minutter til 12 timer, ligesom temperaturen kan indstilles fra 40 til 90 grader. Du kan anvende dehydreringsfunktionen til at lave tørret frugt, bær, grøntsager, kød, svampe og meget mere.

 

Air Crisp-teknologi

En indbygget teknologi sørger for, at du kan tilberede mad op til to gange hurtigere end i en traditionel ovn, og det er med op til 90 % mindre fedt. Maden er stadig super smagfuld, sprød og saftig. Råvarerne beholder sin velkendte konsistens og smagskarakter – bare uden de sundhedsmæssige ulemper.

 

11 madfunktioner og opskriftshæfte

Få indblik i 9 automatiske programmer, der tillader dig at lave pommes frites, kylling, bøf, bacon, fisk og skaldyr, rejer, grøntsager, frossen mad og dessert. Du kan tilberede enhver ret med bare ét tryk på displayet. Derudover er enheden udstyret med en forvarme- og dehydreringsfunktion.

Philips Airfryer XXL HD9867

Philips Airfryer XXL

Philips Airfryer XXL laver revolutionerende madretter på til besøgende og familien. Med et tryk på knapperne kan du have maden serverklar. Hvem kan ikke lide mad, der ikke kræver den store opmærksomhed? Apparatet går hverken på kompromis med smag, tekstur eller konsistens. Det er den bedste airf