Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Ramasjang julekalender - sammenlign priser

Ramasjang julekalender 2024 – Sammenlign priser

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Har du et barn, der troligt følger med, når Hr. Skæg går på skærmen? Eller som er stor fan af Motor Mille? Så er det perfekt med en Ramasjang julekalender som spændende underholdning gennem hele december. For her bliver barnet stillet over for et mysterium, der skal løses sammen med de mange venner, der er på Ramasjang Øen.

Mangler du en rigtig god julekalender til børn? Så er Ramasjang julekalender et sikkert hit, da det er relaterbart og drager barnet ind i en fantastisk og gådefuld verden, som det i forvejen kender fra TV i hverdagen.

Vil du gerne have fingrene i Ramasjang julekalender 2024 eller en fra de tidligere år? Dem finder du her!

Årets Ramasjang julekalender 2024

DR Ramasjang julekalender 2021

DR Ramasjang julekalender

Årets Ramasjang julekalender er fyldt med fede ting fra Ramasjang øen. Bl.a. 7 figurer, som inkluderer Onkel Reje, Motor Mille og Hr. Skæg. Se det fulde indhold via linket.

Gør juletiden til en spændende tid med Ramasjang julekalender

Det er næsten helt forfærdeligt spændende at være et barn i december. For der venter en masse mysterier, gaver og mad. Det kan næsten ikke holdes ud, når man er et utålmodigt barn, der bare gerne vil have så meget ud af julen som muligt.

Kender du et barn, der nærmest ikke kan holde ud at skulle vente hele 24 dage på juleaften? Og som du måske stadig mangler en god julekalender til? Så køb Ramasjang julekalender for at tage toppen af spændingen. For det er sjovt at kunne leve sig ind i en anden verden, som man i forvejen godt kan relatere til. Særligt når det også handler om, hvordan man redder juleaften!

DR julekalender med Ramasjang har de seneste år været et meget stort hit blandt børn. Dit barn vil derfor helt sikkert også sætte meget stor pris på at få sådan en lågekalender frem for en julekalender med chokolade – for det er bare lidt mere spændende!

Vi har samlet den seneste julekalender fra i år samt dem, der stadig er på hylderne fra de foregående år. Vi bestemmer ikke helt selv, hvad du kan finde her på siden, da det er afhængigt af, hvad de online butikker har på hylderne. Lad dig inspirere til en god Ramasjang jul!

 

Ramasjang julekalender indhold – hvad er der i den?

DR Ramasjang julekalender er forskellig fra år til år. Den kommer dog altid i en flot æske med 24 låger. De indeholder de kendte figurer fra Ramasjang samt alt lige fra tegnehæfter og terninger til klistermærker og juletræ. Det er en type af julekalender, der er med til at aktivere barnet med opgaver og sjove spil.

En af årene skulle børnene for eksempel hjælpe vennerne fra Ramasjang med at finde deres forsvundne ting, løse et mysterium og nå frem til hotellet for julefesten inden den 24. december. For at kunne det skulle der løses nogle opgaver i et opgavehæfte.

En DR julekalender med Ramasjang er derfor at sammenligne med en julekalender med legetøj. Forskellen er blot, at der også hører nogle opgaver til, som skal løses undervejs. Det er derfor på mange måder en sund julekalender at give til et barn.

 

Hvad koster en Ramasjang julekalender?

Et nyt år, en ny julekalender. Penge, der igen skal bruges på hygge og sjov. Vil du gerne have den nye Ramasjang julekalender 2024 ? Eller er det helt fint med en af de tidligere års versioner?

Den nyeste er naturligvis den, der er den dyreste. Du kan få den for omkring 250 kroner alt efter, hvad den enkelte webshop tager for den. Køber du den inden december (som langt de fleste gør), kommer du til at give fuld pris for den. Men har du is i maven, og tør du godt udfordre barnet på at få den nogle dage ind i december i stedet, kan du være heldig at spare nogle penge. For butikkerne vil meget gerne sælge så mange som muligt op til december. For så snart december er i gang falder interessen for julekalendere, og dermed falder prisen også, så de kan blive solgt.

Betyder det ikke noget, at det er den nyeste DR julekalender på stammen, kan du også være heldig at gøre et godt og billigere køb med en version fra 2017, 2018, 2019 eller 2020. Mange webshops fører dem stadig. Det gode er, at fordi der hvert år kommer en ny – som er mere interessant end de gamle for de fleste – kan du få dem til en bedre og billigere pris.

Klik dig gerne videre fra de Ramasjang julekalendere vi har samlet her på siden og se, hvad de hver især koster. Vi håber, der er en, der passer til budgettet!

 

Ramasjang julekalender – et hit for både drenge og piger

Har du en hel børneflok, der mangler at få en julekalender? Så er det ikke helt galt i byen at gå med en Ramasjang julekalender 2024 , da det er en kalender, der er ment til at kunne bruges af både piger og drenge. Det er en meget inkluderende kalender, der inviterer på mysterier og opgaver for alle, der elsker vennerne på Ramasjang Øen. Om man er pige med stort P, en ”drengepige”, en dreng med stort D eller en dreng, der også godt kan lide at lege med Barbie, er en DR julekalender med Ramasjang et sikkert hit.

Det er også en julekalender, som er god at deles om for en søskendeflok. For de kan sagtens være fælles om at løse opgaverne og fordele åbningen af lågerne mellem sig. Det gør det måske endda også lidt sjovere at tage på eventyr sammen med alle Ramasjang vennerne?

Ramasjang er sjovt. Ramasjang er for alle. Ramasjang er rigtig god underholdning for de mindste i familien. Det er vi også sikre på, at du ser så snart, der bliver åbnet op for den første låge i julekalenderen.

 

Find en Ramasjang julekalender akut eller i god tid her

Vil du gerne have styr på alt til jul inden december? Eller er du typen, der kommer til at trække den helt ud til sidste øjeblik? Der er mange ting, der skal gøres inden og under december. Så der er ikke noget at sige til, hvis du ikke lige har fået købt julekalenderen i god tid.

Vi er her hele året rundt. Vi er her også lige op til og under december. Du kan derfor finde en Ramasjang julekalender her på siden, uanset hvor hurtigt eller langsomt du er ude. Der er julekalendere til alle.

Vi linker til forskellige webshops, der sælger DR julekalender med Ramasjang. Har du en favoritbutik, eller vil du bare gerne finde den til den billigste pris, har du altså mulighed for at sammenligne på kryds og tværs og vælge det, der føles mest rigtigt for dig.

De forskellige webshops er også meget opmærksomme på leveringstiden. Du behøver derfor ikke være bekymret for, om den nu når frem i tide. I så fald skal de nok gøre opmærksom på det, hvis og såfremt at kalenderen ikke kan nå frem til den 01. december.

 

Rigtig god jul sammen med Ramasjang

Uanset hvilken julekalender fra Ramasjang du er på jagt efter, ønsker vi dig en rigtig god jul. Vi håber, at vi kan hjælpe med at lade julefreden sænke sig og sprede glæde rundt om på danske børneværelser.

Der er ikke noget så fantastisk som forventningsglæde og det at give andre en rigtig god gave. Sjov og leg med Ramasjang er og bliver helt sikkert en rigtig god gave.

Skal der mere end lidt legetøj til – og må der også gerne være lidt chokolade – har vi også en side med inspiration til julekalender med chokolade. Så kan du i hvert fald være sikker på, at der ikke mangler noget som helst!

Rigtig god jul!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Ramasjang julekalender

Der er flere steder du kan købe årets Ramasjang julekalender. Vi har her samlet en række gode troværdige webshops du kan købe dem hos online, og få den sendt direkte til døren inden 1. december. Samtidig til rigtig gode priser.

Prisen på årets Ramasjang julekalender, kommer an på hvor du køber den. Her i guiden har vi samlet adskillige online forhandlere hvor du kan købe julekalenderen, og hvor du samtidig kan sammenligne priserne på dem hver i sær. På den måde kan du være sikker på, at få den til den absolut billigste pris tilgængelig lige nu.

Denne artikel er anmeldt af Jeppe Ibsen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne