Gaver til 300 kr. - 100 geniale gaver til under 300 kr.

Gaver til 300 kr. – 100 geniale gaver til under 300 kr.

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Nogle gange har man faste gavebudgetter, og står du og skal købe gaver til 300 kr. så har vi her samlet et overblik til dig. Vi giver dig en masse gaveideer til gode gaver til 300 kr., så du nemt og hurtigt kan finde frem til den fede gave.

For det beløb kan man sagtens få fede gaver, og det er uanset hvem det er til eller hvad anledningen er.

Er du mere nysgerrig bagefter, kan du dykke ned i vores guide, hvor vi går lidt mere i dybden med ideer til specifikke grupper eller anledninger.

Årets bedste gaver til 300 kr. eller under

Til

Håndlavede metalfigurer med tema (STORT udvalg)

Unikke håndlavede metalfigurer med forskellige temaer. Du vil blive overrasket over, hvor mange temaer der er! Vælg bl.a. mellem temaer som sport, svendegaver, bryllup, sjove og frække metalfigurer. En flot dekoration til hjemmet, som samtidig er en sjov og anderledes gaveide. Du kan samtidig få den indgraveret, og dermed gøre den endnu mere personlig.

Giv en vin fra hans fødselsår - Unikke og historiske vine fra hele verden

Bottles with History er en vinhandler som tilbyder unikke og historiske vine fra hele verden. De har Danmarks største udvalg, og blandt det kan du finde en vin fra stort set ethvert fødselsår. Ideen her er at give en vin i gave, fra det fødselsår modtageren er født. Det kunne også være en bryllupsgave, eller en jubilæumsgave, med en vin fra det år modtageren startede i virksomheden eller blev udlært. Mulighederne her er mange! En både anderledes, personlig og super fed gaveide.

Bluetooth-højttaler med LED-flammelys

Denne Bluetooth-højtaler kombinerer lydkvalitet med visuel charme. Med LED-flammelys skaber den en hyggelig atmosfære både indendørs og udendørs. Den er vandafvisende og genopladelig, hvilket gør den perfekt til fester eller afslapning. En ideel gave til musikelskere der elsker hygge.

Personlige smykker med indgravering fra Lindebæk smykker

Disse personlige smykker med indgravering fra Lindebæk smykker er den perfekte personlig gave til hende. Hvad enten det er til din mor, datter eller gode veninde. Se det flotte udvalg af halskæder og andre smykker, og design dem med din egen personlige gravering.

Ure med gravering

Ure er geniale gaver til både fødselsdage og jul, men også større begivenheder som jubilæum, konfirmation osv. Her kan du samtidig gøre uret personligt, med en gravering på bagsiden. Du finder både til herre, damer og børn. Se det flotte udvalg af kvalitetsure med gratis gravering via linket.
Inkl. gratis gravering

Personlig kæledyrsportræt

Kender du en, som elsker sin hund, kat, eller andet kældedyr, mere end noget andet? Så er dette personlige kæledyrsportræt uden tvivl den helt perfekte gave til vedkommende. Vælg et billede af dit kæledyr, skriv navnet, og du har hurtig og nemt et flot portræt af kæledyret, klar til at give i gave til en heldig modtager.
10% rabatkode: genialegaver2024

Lærerige tavler til børn

Stimuler barnets udvikling med læringslegetøj i træ. Perfekt til nysgerrige og kreative børn. Vælg mellem regnetavle, lær at stave tavle og mit ABC.

Sparebøsser med gravering

En sparebøsse er en både sjov og lærerig gave til børn. Vælg mellem forskellige designs og tilføj personlig gravering.
Inkl. gratis gravering

Personligt armbånd til mænd med gravering

Elegante og maskuline armbånd med gravering, perfekt til den stilbevidste mand. Disse armbånd kan personliggøres med en unik gravering. Vælg mellem sølvarmbånd, guld, læder m.m.
Inkl. gratis gravering

Stilfulde herreure til spotpriser

Stilfulde og moderne herreure til spotpriser. En praktisk og elegant gave til enhver mand. Se det flotte udvalg.

Stilfulde dameure

Elegante dameure, der kombinerer funktionalitet med mode. En sofistikeret gave til den stilbevidste kvinde. Se det flotte udvalg af kvalitetsure fra kendte mærker til spotpriser.

BIBS Gift Sets - Kærlig Pleje til De Mindste

Disse gaveæsker fra BIBS indeholder alt, hvad du har brug for til at pleje de mindste med kærlighed. Høj kvalitet, sikkerhed og komfort er vores prioritet. Den ideelle gave til nybagte forældre og de mindste i familien. Vælg mellem de populære BIBS sutter, legetøj og meget mere.

Bottles with History - Unikke & Vintage Flasker op til 100 år gamle

Hos Bottles with History finder du et bredt udvalg af vintage flasker med en unik historie, som ikke findes andre steder i Danmark. Flaskerne er op til 100 år gamle. Giv en usædvanlig og personlig gave, der holder minder levende. Giv evt. en vin fra modtagerens fødselsår.

Personlig medaljeholder med navn og figur

Fremvis dine bedrifter med denne skræddersyede medaljeholder med navn. Tilpas den med et navn og en figur, der afspejler din passion, perfekt til at udstille medaljer fra sport, akademia eller andre personlige triumfer.

BIBS komplette gave bundles

Med disse BIBS gave bundles får du en fuldstændig gavepakke, der er klar til at blive givet væk. Gør gavegivningen nem og bekvem med disse nøje udvalgte produkter. I pakkerne er der alt fra babyhåndklæder til BIBS sutteflasker. Se de mange muligheder via linket.

Gavekort til spa og wellness ophold​

Hvad er mere romantisk end et spa og wellness ophold sammen bare dig og din partner? Forkæl din partner med et gavekort til hotel ophold, massage eller vælg mellem mange andre spa og wellness oplevelser i hele Danmark. Oplagt som valentinsgave eller fødselsdagsgave til en du holder af.
Danmark - Tyskland - Sverige

Personlige Zippo Lightere

Giv en klassisk og personlig gave med en Zippo lighter med gravering. Vælg mellem mange designs og få den graveret for at gøre den ekstra speciel.
Inkl. gratis gravering

Boligtilbehør fra Dottir

Dottir tilbyder smukt nordisk design til hjemmet. Perfekt til dem, der elsker skandinavisk æstetik og håndværk.

Livets Træ smykker

Livets træ symbolisere familie. Et livets træ smykke er derfor en oplagt gaveide, til et familiemedlem. Det kan være en søster, en mor eller en niece. Det kan dog også være en partner eller et barn. Vælg mellem de mange flotte modeller, som fås både i guld, sølv og hvidguld.

Personlig holder til hovedtelefoner med gravering

Giv en fed holder til hovedtelefoner som samtidig kan graveres og gøres personlig. En genial gave til teenageværelset eller kontoret.

Personlige børnebøger med juletema

En personlig børnebog med juletema, hvor barnet selv er hovedperson i julehistorien. En fantastisk julegave, såvel som adventsgave til børn 0-9 år. Vælg mellem forskellige historier.

Personligt forklæde - World’s Greatest Dad

Vis din påskønnelse med et 'World's Greatest Dad' forklæde – perfekt til fars dag eller bare fordi.

Oplevelsesgave mandelgaven

Vælg den perfekte mandelgave med GoDream. En gave, der lover spænding og glæde, og som passer til hele familiens smag.

Pringles Bus

Denne unikke Pringles Bus er den ultimative gave til chipselskere! Indeholder en række af Pringles’ mest populære smagsvarianter, præsenteret i en sjov og farverig buspakning. En festlig og velsmagende gave, der er perfekt til enhver lejlighed.

Forgyldt Nordahl Andersen Dagmarkors armbånd forgyldt

Udtryk din tro med stil med dette forgyldte Dagmarkors armbånd. Det delikate design og den tidløse elegance gør det til en meningsfuld og fashionabel accessory, der kan bæres hver dag.
Inkl. gratis gravering

Kraftig Genopladelig Håndholdt støvsuger til bilen

Hold din bil ren og ryddelig med denne genopladelige håndstøvsuger. Denne kraftfulde, men kompakte støvsuger er en fantastisk gave til bilentusiaster og travle forældre.

Kølende Mini-Fadølsanlæg​

Ball øl køledispenseren fungerer som et lille kølende fadølsanlæg. Inde i kuglen er der et rum til isterninger, så øllet holdes dejligt koldt i længere tid. Den rummer 3,5 liter. Øl dispenseren er genial til en god aften med vennerne, eller en familiefest. Kan også bruges til andre drikke som hvidvin, sodavand og stort set alle andre drikke.

Smart medaljeholder

Fodboldmedaljer, håndboldmedaljer eller måske ishockeymedaljer. Alle typer af medaljer kan hænge på disse smarte medaljeholdere. De kan både fås med navn og sportsgren, så den bliver helt personlig.

Håndlavede metalfigurer med fagtema (alle fag)

Giv en unik håndlavet metalfigur med fagtema. Det kan være murer, tømrer, frisør eller stort set hvilket som helst andet fag. Figurerne er super flotte, og oplagt at give som svendegave til den nyuddannede. Kan også fås med gravering. Tjek dem mange forskellige beskæftigelser der er at vælge mellem.

Bryg Dit Eget Øl - Brewbarrel

Forvandl din ven til en ølbrygger med Brewbarrel Bryg Dit Eget Øl. En sjov og lærerig gave, der vil glæde enhver ølelsker. Lad dem nyde deres helt egen hjemmebryggede øl.

Airfryer Grundbogen

Airfryer Grundbogen er den perfekte gave til den sundhedsbevidste gourmet. Bogen er fyldt med lækre og nemme opskrifter, der viser, hvordan man får det bedste ud af sin airfryer. En ideel gave til enhver køkkenentusiast.

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.

Georg Jensen Øllefant med gravering

Oplev charmen med Øllefanten fra Georg Jensen, et ikonisk dansk design. Dette elegante stykke er en perfekt gave til konfirmanden, studenten, eller som en tidløs dekoration i hjemmet, der bringer et smil frem hos både børn og voksne.
Inkl. gratis gravering

Sense Trådløs Biloplader med Automatisk Åben/Lukke Funktion

Gør opladning nemt og bekvemt med Sense trådløse biloplader. Med automatisk åben/lukke funktion sikres enheden uden besvær, mens den hurtigt og effektivt oplader din smartphone. En praktisk og stilfuld gave til den travle bilist.

Havfruetæppe

Skab en magisk stemning med dette smukke havfruetæppe. Perfekt til hyggestunder på sofaen, dette tæppe er ideelt for dem, der elsker havfruer og eventyr. En unik og charmerende gave, der bringer eventyr ind i hverdagen.

Personlige børnebøger til 0-4 årige

Nu kan dit barn få hovedrollen i sin helt egen personlige bog. Familie, venner, dyr og andre personlige oplysninger skræddersyer bogen til dit barn. Vælg en af de mange spændende historier. Det kan f.eks. være en tur i skoven, på rumrejse, tidsrejse eller om at skulle være storesøster/storebror. Det er masser af spændende eventyr at vælge i mellem.

Personlige børnebøger til 5-10 årige

Giv barnet en personlig børnebog med ham eller hende som hovedperson. Vælg mellem fantastiske historier med tidsrejser, rumrejser, at være på landsholdet eller at starte i skole. Der er masser af spændende eventyrer at vælge i mellem!

POP it Reaktions Spil (perfekt til bilen eller flyet)

Skab timevis af sjov med POP it Reaktions Spil, der styrker barnets reaktionsevne. Med 80 udfordrende levels, er dette spil designet til at forbedre dit barns koordination og reaktionstid. Det er ikke kun for børn - hele familien kan deltage. Et sjovt og lærerigt spil, der også virker afstressende.

Gaveæsker til ham

Gaveæsker er fantastiske gaver til mænd, og så kan de gives til stort set enhver anledning, og enhver type person. Du finder her et fantastisk udvalg af gaveæsker til mænd, med alt fra parfumer til personlig pleje.

Brewbarrel - Bryg Dit Eget Juleøl

En unik gave til ølentusiasten: Alt, der skal til for at brygge eget juleøl derhjemme på kun 7 dage. En hyggelig og smagfuld oplevelse.

Personligt Forklæde med Billede

Gør madlavningen ekstra sjov og personlig med dette unikke forklæde fyldt med ansigter. Vælg dit favoritbillede, og vi vil printe det i et kreativt mønster over hele forklædet. Lavet af 100% polyester, det er både holdbart og let at rengøre. Perfekt som en tankevækkende gave til den madelskende person i dit liv, der ønsker at tilføje et personligt touch til deres køkken.

Børne rygsæk med navn - beige

Giv en unik gave med denne personlige plys rygsæk. Perfekt til børn, denne rygsæk er både sød og praktisk. Tilføj modtagerens navn for at gøre det til en særlig overraskelse. En fantastisk gaveide til fødselsdage, jul eller bare fordi. Gør hverdagen lidt mere speciel med denne personlige gave.

Ildspyende drage der bevæger sig

Opdag den magiske verden af drager med denne ildspyende drage, der bevæger sig. Denne fantasifulde gave er perfekt til børn og voksne, der elsker eventyr og mytiske væsener. Levende og underholdende - det er en drage, man husker!

Tidy Sock Drawer (str. 40-45)

Giv orden i strømpeskuffen med Tidy Sock Drawer. Denne boks indeholder 15 par farverige strømper i størrelse 40-45, alle med deres egen plads. Bland og match som du vil, og sig farvel til strømperod. En perfekt gave til den, der elsker farver og orden i hverdagen.

Stjernetegn i træ

Personaliseret med stjernetegn er denne træudsmykning fra Wooden Factory er en unik og personlig gave, der tilfører et kosmisk touch til enhver boligindretning. Et himmelsk valg for dem, der ser skønhed i stjernerne.

Nordahl Andersen Dagmarkors vedhæng forgyldt inkl. kæde

Bær et stykke historie med dette forgyldte Dagmarkors. Dette kors kombinerer dyb symbolik med udsøgt håndværk, en meningsfuld gave, der vil blive værdsat i generationer.
Inkl. gratis gravering

Send Mors Dag blomster & gaver

Send Mors Dag blomster og/eller gaver til din mor på Mors Dag i år. Vælg mellem et stort udvalg af fantastiske Mors Dag buketter, gavekurve, vin, Mors Dag bamse, chokolade og meget mere. Blomsterne og gaverne bliver naturligvis leveret på selve Mors Dag.

Tæppe med ærmer - Snug Rug Deluxe

Det ultimative hyggetæppe med ærmer! Her får du et stort og super blødt tæppe, som du kan have på mens du sidder ved computeren, drikker kaffe eller læser en bog. Fås i mange forskellige farver.

Sv. Michelsen - Kunstdåsen Danmark

Oplev Sv. Michelsens årlige kunstdåse, en ægte samlerobjekt. Denne udgave kombinerer ekstraordinær smag med eksklusiv kunst, hvilket gør den til en unik gave til kunst- og chokoladeelskere.

Personlige hjemmesko

Skab hygge hjemme med disse personlige hjemmesko. Vælg design og tilføj en personlig touch for den ultimative komfort og stil i hjemmet. Fås i beige og blå.
Henter...

Guide til gode gaver til 300 kr.

Kan man finde gode gaver til 300 kr.? Ja, det håber vi, at vi allerede nu har vist dig, at man sagtens kan. Du kan finde søde, sjove, seje, praktiske gaver til 300 kr. og der er altså noget for enhver smag.

Foruden vores gode idéer, kan du også lade dig inspirere af ønskesedlerne, hvis du er så heldig at have fået sådan en. Det kan dog ikke altid være smart at finde en billigere version af noget, der er på listen der. Så er det bedre at blive inspireret, men gå i en lidt anden retning. Ønsker han sig f.eks. nye fodboldstøvler, kan det være fodboldsokker eller gavekort til noget i FIFA kan være et alternativ. Ønsker hun sig dyre indretningsting, kan det være en smuk buket kunstige blomster til at pynte med. Falske eucalyptus blade er meget populære at have hængende på badeværelset.

Nogle gange skal man også bruge gaver til under 300 kr. og det kan også lade sig gøre. Er du blevet fristet af lige netop de ting, vi har vist dig her, kan du se om du kan slå dig sammen med nogen. Ellers kan du forsøge dig med at finde lignende alternativt, som har en pris tættere på dit budget.

Er budgettet helt stramt, kan du overveje DIY versioner eller give tjenester som rengøring af hjemmet eller bilen eller en omgang børnepasning.

 

Seje gaver til seje drenge og piger på max. 300 kr.

Tit og ofte skal vi bruger gaver til børn, og det kan faktisk være mange flere gange om året end til voksne. Derfor er det en god ide med et fast budget, og måske et rigtig godt sted at lede efter gaver til 300 kr.

Det kan være nyt tøj, badetøj, legetøj. Det kan også være praktiske ting for skolebørn såsom penalhus, drikkedunke, tuscher og notesbøger.

I den kreative afdeling, kan det være sjovt at give perler, maleprojekter, puslespil eller måske byggesæt.

Er det til dine egne børn, kan det være hyggeligt at give brætspil. Det giver anledning til sjovt og hyggeligt familiesamvær – hvis altså ikke, I har for mange dårlige tabere i huset.

Leder du specifikt efter en gave til drenge 300 kr., kan du overveje biler, dinosaur legetøj, bolde eller fede sneakers. Hvis det er en lidt størree dreng, kan det være nu du skal overveje at give hans første smartwatch. Her tænker vi altså ikke på et dyrt et fra Apple, men et sjovt, børnevenligt et, der kan tåle lidt af værd. Det kan også giver anledning til mange timers underholdning, hvis man giver en fjernstyret bil – eller fjernstyret dinosaur, robot osv. Du vil måske blive overrasket over, hvor mange fede ting, man faktisk kan få, når du søger efter gaver til 300 kr.

De kloge siger, at børns kærlighedssprog er tid. Du kan altså også give en tur i biografen, legeland eller andet sjovt. Sådan får barnet en god oplevelse og I får tid sammen.

 

Fede gaver til teenagerne til 300 kr.

Nu er det jo ikke kun små børn, der skal bruge gaver. Gaver til 300 kr. Er også relevante, når man skal finde gaver til teenagere.

Det er nok ikke længere i legetøjsbutikkerne, du skal lede efter dine 300 kroners gaver. Nu er det mere tøjbutikkerne, sportsbutikker eller butikker, der sælger personlig pleje du skal besøge.
Skal du bruge en gave til teenagedrenge 300 kr., kan du virkelig finde noget her.

Måske skal du finde nye løbesokker eller træningsshorts i sportsbutikken. Måske du skal købe en fed lightstrip til gamer-setuppet i elektronikbutikken. Måske kan du nikke genkendende til teenagedrenges behov for overdrevne mængder af parfume og deo – eller måske kan du ikke og derfor er der ligeså stor grund til et besøg i Matas eller Normal.

Der findes mange gode cremer og beautyprodukter til mænd, men typisk er det nemmere og et større udvalg til pigerne. Derfor kan du virkelig få samlet en stor gavekurv, hvis du bevæger dig ud i den genre og har 300 kr. At købe for.

Er du så heldig, at den teenager, du kender, gerne vil tilbringe tid med de kedelige, tudse-gamle voksne så omfavn det! Giv dem gavekort til oplevelser sammen med dig. En tur i biografen eller måske, at I sammen tager ud og finder gaver til 300 kr.. Det kan være et minefelt at vælge tøj til sarte teenagere, så hvorfor ikke lade dem vælge selv og få en hyggelig tur ud af det.

 

Også noget til de voksne

Selvfølgelig er det også muligt at finde gaver til 300 kr. til voksne. Det har vi allerede vist dig nogle gode forslag på, men derfor kan vi jo godt give lidt flere.

For at finde gaven til ham på 300 kr. Så kan vi virkelig anbefale, at du kigger på nogle af de nye graveringsmuligheder der stormer frem. Noget så trivielt som et forklæde eller en køkkenkniv kan nu på 0.5 blive personlige og sjove med indgravering. Skriv hans navn på eller måske ‘verdens bedste kok’.

En enden god gave til ham 300 kr. Er i gadgetafdelingen. Det gælder for langt de fleste mænd, at gadgets er fede og sjove. Hvad med en dims, der scanner for fartfælder i trafikken? Hvad med en USB-kopvarmer, så kaffekoppen holder dig varm, mens han arbejder? Det kan også være sejt med smart højtalere eller pærer, så han kan personliggøre og lege med lys og lyd i hjemmet direkte fra telefonen eller stemmeaktiveret.

Vi må ikke glemme kvinderne, og heldigvis er det ingen udfordring at finde en god gave til hende 300 kr. Her er alt fra lækre, bløde hyggesokker, et blødt hygge-sæt til at gå med hjemme en søndag, eller et hav af beauty produkter. Sådan nogle dækker alt fra make up til cremer og ansigtmasker.

Det kan også være mere kønsneutralt og glæde begge køn. Det kan være noget til hjemmet – måske haven eller køkkenet. Det kan også være gode flasker, lækre ingedienser eller en god og spændende bog.

 

Hip hurra og tillykke

Som du måske kan se, er gaver til 300 kr. Velegnede til mange anledninger. Fødselsdage er måske en af de største anledninger til gaver i løbet af året. Står du og skal finde fødselsdagsgaver til 300 kr., så der selvfølgelig rig mulighed for det.

Det er selv sagt en god idé at skimme ønskesedlen først. Det er det uanset om det er din søster eller din kollega, for med en ønskeseddel er du sikker på at finde noget, de gerne vil have. Samtidig er der måske ikke så meget i kategorien ‘gave til hende under 300 kr’. På listen, og hvad gør man så?

Skal du bruge en gave til ham under 300 kr. Eller til hende, uden det allerede står på listen, så lad dig inspirere af listen i stedet. Er ønskesedlen f.eks. Fuld af gadgets, kan det være du alligevel kan finde noget. Gadget verden har ikke kun praktiske ting, men også et væld af sjove og finurlige ting. Er det en, der altid mister sine ting, kan du f.eks. Give en lille dims, der bipper, hvis man fløjter. Den kan sidde i nøglerne, ligge i pungen eller lignende.

Er det en, der altid er på farten og elsker kaffe, så giv en super god og fed to-go kop. De er praktiske, men de er også miljøvenlige og budgetvenlige – både at give og eje.

Er det en, der har noget større på vej – en rejse, et bryllup, en flytning – er gavekort eller pengegaver en god idé.

 

Julen varer længe, koster mange penge

En anden stor gavetid på året er julen. Her skal man typisk give mange gaver, hvorfor det hurtigt kan blive en dyr måned. Det er også derfor mange har fast gavebudgetter, og måske her mange leder efter gaver til 300 kr.

Julegaver til 300 kr. Er heldigvis intet problem. Ligesom med fødselsdagen, så kig godt på ønskesedlerne. Du kan måske også lade dig inspirere af årstiden og de kommende vintermåneder. Hvad med et sæt varmt skitøj, varme vanter eller huer. Vil du gå all in på varme og komfort, så kan du faktisk give nogle varme såler, man kan putte ned i sine sko for ekstra isolering og varme.

Hyggen fra december er faktisk en helt genial kilde til gaveideer. Julegaver til hende 300 kr. Kan også være en smuk plaid, hyggelige bløde hjemmesko eller fantastiske duftlys til hjemmet.

Er den, som du skal forkæle, glad for at lave mad, så er de mørke vintermåneder oplagte til simreretter og hygge-bag. Måske du skal give en silikone bagemåtte, en god gryde, en stegeso eller andet.

Nogle gange er man ikke så glad for at lave maden, som man er for at spise den. Gaven skal måske i stedet være flot service, og måske endda i juletema. Hvad med en saucekaraffel eller et flot julefad?

Er du lidt tidligt ude med julegaverne, så smid da lige en julesweater i gavepuljen. De er sjove gaver til 300 kr., og et par af dem er faktisk også rigtig lækre at have på.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne