Baileys julekalender (XL) med chokolade

Baileys julekalender 2023 (XL)

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Baileys er igen i år kommet med en fantastisk julekalender til voksne. Hver dag i julen bliver du forkælet med et stykke Baileys chokolade, som har smag af enten Baileys Original Irish Cream eller Baileys Salted Caramel. Som en ekstra bonus, er gemmer der sig i Baileys julekalender 2023 , bag låge nr. 24, en særlig stor overraskelse til dig juleaften – glæd dig!

Baileys julekalender er en utrolig populær chokolade julekalender til mænd såvel som kvinder. På trods af det, kan den ikke købes mange steder i Danmark. Vi har her hos Geniale Gaver naturligvis fundet et sted, hvor du samtidig får den til en fantastisk god pris. Men skynd dig, sidste år blev den udsolgt lynhurtigt!

Årets Baileys julekalender 2023 ​

Baileys XL Julekalender - 340 gram

Baileys julekalender XL

Baileys chokoladejulekalenderen, er et af de største hits når vi snakker julekalendere til voksne! Baileys XL julekalender er fyldt med mælkechokoladetrøfler i forskellige baileys-smagsvarianter. Bl.a. Baileys Original Irish Cream og Baileys Salted Caramel. En af de bedste gaveideer til ham eller hende der elsker baileys og chokolade! Og hvem gør ikke det?
249,00 kr.

Andet lækkert Baileys chokolade til julen

Baileys Varm Kakaopulver

Alle har almindeligt kakaopulver til at stå derhjemme, men de færreste har Baileys varm kakakopulver. Gode gaver til manden der har alt, behøver ikke nødvendigvis være store, dyre gaver. Det kan sagtens være en speciel lille gave som Baileys varm kakaopulver her. En gaveide han uden tvivl vil elske, og hvis du er heldig, giver han dig måske lov til at smage den lækre likør drik.

Baileys Gaver

Hvem elsker ikke Baileys? Det kan dog være lidt for originalt, blot at give en flaske Baileys i værtindegave. Kombiner det i stedet med en af disse lækre Baileys produkter. Om det er chokoladeæsken, Baileys chokoladepulver eller røret med chokoladekugler. Uanset hvilken du vælger, er det en af de spiselige værtindegaver til par, som med garanti vil blive taget godt i mod.

Baileys julekalender med chokolade

Baileys likør, er en af de mest elskede likører i Danmark – og måske endda verden over. Derfor har de naturligvis også lavet en masse andre lækre produkter. Her i blandt alt fra mælkechokolade til cupcakes. Til stor tilfredsstillelse for os Baileys elskere, har de også lavet en Baileys julekalender med chokolade. Resultatet er intet mindre end den perfekte julekalender til voksne!

Baileys kommer fra Irland, hvilket en del af navnet ’’Irish Cream’’ også afslører. Den originale likør har smag af fløde, kakao og naturligvis irisk whiskey. Den smager dog langt fra blot af fløde, kakao og whisky. Baileys likøren har en helt unik smag, som med god grund også har gjort den super populær. Likøren indeholder 17% alkohol, hvor Baileys julekalender dog kun har under 1%.

Udover originalen er der også lavet andre lækre variationer af den irske likør. Her i blandt Baileys Salted Caramel, som også er en smag du finder i kalenderen.

 

Årets chokolade julekalender til voksne

Der er ikke noget tvivl om, at Baileys julekalender 2023 , er årets chokolade julekalender til voksne. Det var den sidste år, og det vil den også være i år. Med den har du ikke mindre end 24 skønne smagsoplevelser i vente. Det lækre Baileys chokolade smelter på tungen, og det er svært, ikke at åbne næste dags låge. Har du også svært ved at beherske dig, kan du evt. supplere din Baileys kalender, med en af de andre lækre Baileys chokolade produkter. Eller måske likøren?

Grunden til at kalenderen er så elsket, er måske fordi, det er den perfekte kombination af 2 ting, som mange voksne elsker. Nemlig chokolade og alkohol. Du kan sagtens få en super lækker chokoladekalender – som f.eks. Summerbird julekalender. Samtidig kan du også nemt få hold i en god rom, whisky eller gin julekalender med alkohol i. Men en kalender som har det bedste fra begge verdener – som Baileys julekalender 2023 har – er en helt andet snak. Kombination af de to, tager det hele til næste niveau!

 

Hvad er der i Baileys julekalender 2023 ?

Baileys julekalender indeholder som altid lækre chokolader trøfler med smag af forskellige varianter af den populære likør. Du finder en god blanding af Baileys trøfler af mælkechokolade, med smag af Baileys Original Irish Cream og Baileys Salted Caramel. Juleaften, d. 24 december, er der naturligvis lagt op til en ekstra lækker overraskelse. Her får du nemlig en hel Baileys chokolade, i form af en Baileys Truffle Chocolate bar på 90 gram. Hele julekalenderen har samlet set en nettovægt op 340 gram. Det er altså mere end 1/3 kilo luksus chokolade du har i vente, hvis du bliver den heldige ejer af en Baileys julekalender i år.

Som en ekstra fakta, kan vi informere om, at chokoladen indeholder mælk og soja, og at der kan forekomme spor af nødder. Skal kalenderen gives i gave, er det derfor vigtigt at være obs på, at modtageren ikke har allergi overfor mælk, soja eller nødder. Yderligere indeholder chokoladen en meget lille mængde alkohol. Under 1%, men det er stadig nok til, at den ikke er egnet som julekalender til børn.

 

Den perfekte gaveide til en Baileys elsker

Du kan naturligvis købe årets Baileys julekalender til dig selv, men du kan også give den væk i gave! Kalenderen er nemlig en super god tidlig julegave til ham eller hende, der ind i mellem nyder en Baileys. Den kan f.eks. gives som en adventsgave til hende der altid drikker Baileys til festlige lejligheder.

Skal du til en tidlig julefrokost med familien eller arbejdet, er det også en fremragende ide til mandelgave. Hvem kender du af voksne, som ikke ville elske at modtage den i gave? Jeg gætter på, at svaret er ingen til meget få.

Så køb roligt kalenderen, eller en af de andre gode Baileys tilbud vi har fundet frem til dig. Alle der er over 18 år, vil helt sikkert nyde godt af den.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Baileys julekalender

Der er ikke mange danske webshops der forhandler den populære Baileys kalender. Vi har dog lavet en god og nem guide, hvor du både kan finde kalenderen til en god pris, og samtidig læse alt du bør vide om den. Hvor lang tid den vil være på lager er dog usikkert, da det er en vanvittig populær kalender.

Årets chokolade julekalender til voksne, er uden tvivl Baileys julekalender XL 2023 . Det er en julekalender som er enormt populær hos både mænd og kvinder, såvel som ung og ældre. Find den her til en skarp pris.

Der er <1% alkohol i chokoladen i årets Baileys julekalender. Der er ikke meget, men alligevel nok til, at den kun er egnet til voksne. Til sammenligning er der 17% i Baileys Original Irish Cream likør.

Denne artikel er anmeldt af Karl Jeppesen (5/5)
5/5