Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Dad ring - Den perfekte gave til far

Dad ring (DK’s bedste pris) – Den perfekte gave til far

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Det er ikke altid let at finde den helt rigtige gave til ens far. Hvis han er en af de typer, der enten har alting eller aldrig kan finde ud af, hvad han ønsker sig, kan det være svært at komme på en opfindsom gave, der både kan overraske, og som samtidig er hjertevarm og personlig. En betænksom gaveidé, som passer til de fleste fædre, er en ‘dad ring’, der garanteret vil fremkalde et smil hos din far. Vi har her samlet en liste over de bedste dad ringe, som du kan gå på opdagelse i. Læs med i vores guide, hvor vi præsenterer dig for et stort udvalg af dad ringe, og lad dig inspirere af vores mange gaveideer.

DK's bedste udvalg af Dad ringe 2024

Dad guldring

Dad guldring

Dad ringen i guld er en forgyldt ring med skriften DAD på. Den mest populære af Dad ringene.
Original price was: 1.000,00 kr..Current price is: 850,00 kr..
998,00 kr.
1.000,00 kr.
1.000,00 kr.
1.000,00 kr.
Dad sølvring

Dad sølvring

Dad ringen i sølv er fremstillet af 925 sterling sølv. Perfekt til faren der er mere til sølv end guld.
Original price was: 800,00 kr..Current price is: 680,00 kr..
800,00 kr.
800,00 kr.
800,00 kr.
Dad ring i 14 kt guld med ægte sten

Dad ring i 14 kt guld med ægte sten

Denne dad ring er til de der er dedikeret til at give far en ultimative dad ring, og den perfekte gave. Ringen er fremstillet i 14 kt guld og er med ægte sten.
Produktet er desværre udsolgt.

Inspiration til dad ringe

Er det på tide, at din far får noget andet i gave end de traditionelle pakker med sokker og grilludstyr? Så er en dad ring, eller en såkaldt ‘far ring’, en personlig gave, der både kan overraske og glæde i mange år fremover. En dad ring er meget mere end blot et smykke. Ringen kan nemlig være et symbol på den kærlighed og det bånd, I har sammen. Nogle gange rækker ord ikke til alt det, vi gerne vil sige, og i stedet kan en gestus blive talerør for alle vores følelser. En dad ring er en unik gave, hvor du med mere end ord kan udtrykke din taknemmelighed for din far og få vist, hvor meget du værdsætter ham.

Ringen er også en enormt alsidig gave. Den passer nemlig til de fleste anledninger og kan fås i mange varianter samt prisklasser, så du let kan finde en, der både passer til dit budget og din fars smag. En dad ring er den perfekte gave til fødselsdag, fars dag, som julegave, bryllupsgave m.m. Uanset om din far foretrækker guld eller sølv, er der rig mulighed for at finde den ring, der passer bedst i stil og design til netop hans smagspræferencer.          

Dad ring i guld

Hvis du virkelig gerne vil vise din far, hvor meget han betyder for dig, er en Maria Black dad ring i guld den perfekte gave. Maria Black er kendt for sit flotte håndværk og høje kvalitet, så der findes næppe en finere gave at give til sin far. Ringen er derfor ikke bare en enkeltstående gave, der let bliver glemt. Med en dad guldring fra Maria Black er der tale om en gave, som med sin høje kvalitet vil holde i mange år frem og fungere som et vedvarende minde samt symbol på jeres bånd. Din far vil derfor ikke være i tvivl om, hvor meget du sætter pris på ham, hver gang han bærer den.

En dad guldring er en tidløs gave, der aldrig vil gå af mode. Med den varme gyldne farve og det holdbare håndværk vil gaven udstråle kærlige følelser og en varme, der ligesom jeres forhold ikke vil falme over tid. Der er en grund til, at en guldring er en tidløs klassiker, da man aldrig går galt i byen med stilfulde og betænksomme gaver i høj kvalitet. 

Dad ring i guld

Dad ring i sølv

Er din far ikke så meget til guld, er et andet sikkert valg en Maria Black dad ring i sølv. Ligesom guldringen symboliserer sølvringen også en holdbar kvalitet, der vil stå lige så stærkt som jeres forhold. Hvor guld ofte udstråler en luksuriøs varme, forbindes sølv som regel med en mere klassisk enkelhed. En dad sølvring er derfor det perfekte valg til din far, hvis han foretrækker den kølige elegance, som sølvsmykker tilbyder.      

En dad ring i sølv er kendetegnet ved en underspillet og afdæmpet lethed, der gør, at ringen er velegnet til alle lejligheder. Dermed er ringen en gave, som din far vil kunne bruge til dagligt lige så vel som til festlige lejligheder. Uanset om din far foretrækker guld eller sølv, er en dad ring altså en tidløs klassiker.

Den perfekte Fars Dags gave  2024

En dad ring er en velegnet gave at give ved mange anledninger, men måske særligt oplagt som en Fars Dags gave. På Fars Dag husker vi at sætte tid af til at minde vores fædre om, hvor meget de betyder for os. De fleste af os kender nok til følelsen af, at man ikke får sagt til sin kære, hvor meget man holder af dem, lige så ofte som man gerne ville. Fars Dag er derfor en god anledning til at få sagt alt det, man gerne vil sige, og der er vel næppe en bedre måde at sige “Jeg elsker dig” på end med en personlig ring til din far på en dag, der er dedikeret til ham. Du kan også altid kombinere en dad ring med et hjemmelavet kort for at gøre gaven endnu mere personlig. Med en personlig hilsen vil din far ikke være i tvivl om, at gaven kommer direkte fra hjertet af. 

Dad ring og dad krus til Fars Dags gave

Giv en Dad ring i julegave

Når julen begynder at nærme sig med hastige skridt, er det tid til at overveje, hvilken gave du spændt vil lægge under juletræet til din far. Julen er hjerternes fest, og med en dad ring som julegave til far vil du med garanti sprede masser af varme og julestemning i hjemmet. De bedste gaver er nu engang dem, vi selv giver, og med en ring i gave til far vil den næste juleaften helt sikkert blive en til historiebøgerne.

For at gå all in på julestemningen kan du sørge for at pakke din gave flot ind i julens farver: Gavepapir med julemotiver og bånd i røde og grønne farver vil tilføre din gave det ekstra festlige touch, som vil gøre aftenen endnu mere mindeværdig og speciel. En lille julehilsen til din far kan du også komme langt med, og måske endda bruge muligheden til at fortælle din far, hvorfor du har valgt netop at give en ring særligt til ham.   

En oplagt gave til den nybagte far

At blive far for første gang hører til et af livets mest betydningsfulde øjeblikke. Ønsker du at markere den store dag og lykønske en nybagt far i din omgangskreds, kan en dad ring være det perfekte valg af gave. En dad ring til den nybagte far vil nemlig ikke blot være et personligt smykke til faren, men vil også fungere som en evig påmindelse om den lykke og kærlighed, han har til sit barn. Ringen kan også gives med en matchende kæde i guld eller sølv, så du kan give modtageren muligheden for både at bære den på fingeren eller om halsen.

Som en gave til nybagt far er der også gode muligheder for at gøre ringen endnu mere personlig og unik. Fx kan du vælge at lade ringen indgravere med barnets fødselsdato eller initialer for på den måde at markere forholdet mellem far og barn. Med en indgravering vil dad ringen blive til meget mere end bare en gave: Den vil blive et værdifuldt klenodie og et symbol på alle fremtidige minder, som de to sammen vil skabe.

Mom and dad ring i gave

En ring til din far er i sig selv en kærlig gave, men kan måske blive endnu mere speciel i kombination med en tilhørende ‘mom ring’. Som et matchende sæt vil en mom and dad ring være en smuk gestus, hvormed du ikke bare kan fejre kærligheden mellem dine forældre, men også alt det, der binder hele familien sammen. Et matchende sæt ringe vil være en perfekt gave ved mange lejligheder fx som en bryllupsgave til dine forældre, hvor ringene også vil blive en gave til hinanden. Mom and dad ringe er også en perfekt gave til andre særlige lejligheder såsom fødselsdage, jul eller andre jubilæer, der markerer en milepæl i dine forældres liv sammen.

Et sæt mom and dad ringe kan også være en gave, som forældre giver til hinanden. På den måde vil ringene bære noget af den samme betydning og kærlighed, som forlovelses- eller vielsesringe har, men som samtidig er udvidet til at rumme hele familien. Ringene kan gives i gave til hinanden som en fejring af den familie, man allerede har skabt sammen, eller måske som en graviditetsgave i spændt forventning om den familie, man snart vil blive.  

Sådan finder du en prisvenlig dad ring

At forære din far en ring i gave behøver hverken være dyrt eller grobund for økonomiske bekymringer. Du kan nemlig sagtens få fingrene i en prisvenlig dad ring, der som gave vil være en i lige så fin gestus til din far som en dyrere ring. En gave behøver ikke være dyr for at være meningsfuld, da det er tanken, der tæller i sidste ende. Et billigere alternativ betyder nødvendigvis ikke dårlig kvalitet, og mange ringe produceres fx i materialer som sterlingsølv, der er mere overkommeligt prismæssigt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hvis du alligevel har udvalgt dig en ring af meget høj kvalitet, som ligger i den dyre ende, kan du altid være på udkig efter, om den kommer på tilbud. Ved at holde øje med et godt dad ring tilbud eller nogle betydelige rabatter kan du både give en værdifuld gave til din far uden at sprænge budgettet fuldstændigt. I vores guide kan du finde idéer til dad ringe i forskellige prisklasser, hvor der både er til enhver smag og ethvert budget. Samtidig kan du sammenligne priser på dem, så du sikre dig den ultimative bedste pris på markedet.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne