Bülow julekalender + Årets bedste alternativer

Bülow julekalender 2024 + Årets 10 bedste alternativer

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Jul smager af kanel. Den smager af brunkager. Den smager sødt. Men den smager også af lakrids. I hvert fald hvis du får fingrene i en lækker Bülow kalender. Lakrids har altid været populært hos danskerne – men med Johan Bülow julekalender 2024 og hans øvrige produkter, er den virkelig kommet tilbage på slikbordet.

Kan du godt lide chokolade og lakrids, men vil du gerne forkæle dig selv ekstra meget? Så gør endeligt noget godt for smagsløgene sammen med Bülow.

Der er to stykker lakrids bag hver låge. Så vil du gerne dele den sammen med en, der er lidt sød og dejlig, er det oplagt med denne julekalender.

Årets Bülow julekalender 2024 + alternativer

Julekalender Lakrids by Bülow 2023 + gratis smagsprøve (forudbestil)

Bülow lakrids julekalender

Bülow lakrids julekalenderen, er en af de bedste lakrids julekalendere til voksne. Den er fyldt med lækker lakrids i forskellige varianter. Lakrids med chokolade, sød lakrids, salt lakrids, hård lakrids og blød lakrids.
Produktet er desværre udsolgt.

Årets bedste Bülow julekalender alternativer

Bagsværd lakrids julekalender

Bagsværd Lakrids julekalender

Bagsværd Lakrids har taget danskerne med storm, og de kommer i år med deres helt egen lakrids julekalender! I den er både klassisk lakrids, julevarianter samt nogle med chokoladeovertræk. Samtidig er der rigeligt til at kunne dele den 2 personer!
249,50 kr.
Kun Det Bedste julekalender med slik

Kun Det Bedste julekalender med slik

Er du i tvivl om, hvilken type julekalender med søde sager du skal have i år? Hvorfor vælge? Kun Det Bedste slik julekalender er fyldt med både lakrids, vingummier, karamel og mange andre slags slik – her har du alt i en!
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender - Lakridseriet EXCLUSIVE sort (forudbestil)

Lakridseriet julekalender - Exclusive sort

Denne eksklusive julekalender fra Lakridseriet indeholder 500 gram skønt lakrids fra Lakridseriet - rigelige til at nye den 2 personer hele julen. En høj flot julekalender, som pynter lige som meget i julehjemmet, som den smager godt.
299,00 kr.
379,00 kr.
Julekalender - Lakridseriet grøn (forudbestil)

Lakridseriet julekalender - Grøn

Den grønne julekalender fra Lakridseriet er en gourmetjulekalender med 360 gram lækker gourmet lakrids fra Lakridseriet. En julekalender som smager lige så lækkert som den ser ud.
199,00 kr.
Haupt Lakrids - Julekalender

Haupt Lakrits lakrids julekalender

Haupt lakrids julekalenderen, er en luksus julekalender til voksne som elsker lakrids. Den indeholder nemlig masser af lækkert gourmetlakrids – både sød, salt og chokolade. Samtidig er den i et stilfuldt og flot design, hvilket gør den til den perfekte gaveide til ham eller hende der er vild med lakrids.
279,00 kr.
299,00 kr.
Sv. Michelsen - Julekalender 2023 med lakridsdragé

Sv. Michelsen lakrids julekalender

Sv. Michelsens populære lakrids julekalender er i år tilbage. Du får hver dag en flowpack med 2 lakridsdragéer. Der er lakrids med mælkechokolade, lakridspulver, passion og meget mere.
Produktet er desværre udsolgt.
Lakridseriet lakrids julekalender til 2

Lakridseriet lakrids julekalender til 2

Lakridseriets julekalender for 2 indeholder ikke kun lækre lakridser. Du bliver også forkælet med både vingummier og karameller. Er du en rigtig slikmund kan du holde hele kalenderen for dig selv – eller du kan dele den med en du holder af.
Produktet er desværre udsolgt.
Lakritsfabriken lakrids julekalender

Lakritsfabriken lakrids julekalender

Lakritsfabrikkens lakrids julekalender giver dig hele 30g lakrids, hver dag i julen! Der er både søde og løde lakridser, såvel som de mere interessante som mandelakrids, lakridskarameller og meget andet sjovt. Den er tilmed stor nok, til at kunne dele.
Produktet er desværre udsolgt.
Nordthy julekalender med lakridskugler

Nordthy julekalender med lakridskugler

260g lækre lakridskugler er hvad du har i vente i denne lækre lakrids julekalender fra Nordthy. Bag hver låge gemmer sig 2 kugler, så du kan nemt dele den med en partner eller ven. Der er mange forskellige spændende smagsvarianter!
Produktet er desværre udsolgt.
Lakritsfabriken - Luksus Lakrids julekalender

Lakritsfabriken luksus lakrids julekalender

I denne Lakritsfabrikkens luksuslakrids julekalender får du hver dag i julen en chokoladeovertrukket lakrids. Der er de gode gamle smage du kender, såvel som nye spændende varianter.
Produktet er desværre udsolgt.
Lakridseriet julekalender

Lakridseriet julekalender

Lakridseriets julekalender er fyldt med lækkert slik – ikke kun lakridser, men også karameller og vingummier. En super lækker julekalender til alle der elsker slik.
Produktet er desværre udsolgt.

Få en god jul sammen med Bülow julekalender 2024

Julen er bare lidt bedre, når den også smager godt. Det gør den sammen med en Bülow julekalender med lakrids. Er du i forvejen lidt af en lakrids-elsker, kommer du med garanti til at knuselske denne lækre slik julekalender. For du aner ikke, hvad det er, du får. Du aner ikke, hvad det er, dine smagsløg skal udsættes for, eller hvad de bliver forkælet med.

En Johan Bülow julekalender er dog meget smagfuld og sød – til trods for at der også godt kan snige sig en variant eller to ind med chili eller andre udfordrende smage. Så har du det bedst med det sikre valg og gode overraskelser, kan du trygt prøve en Bülow julekalender.

Glæd dig til en rigtig god og vaskeægte julerejse gennem en verden af lækre, velsmagende og glimtende lakridskugler. Det gør det lidt sjovere og lidt mere fornøjeligt at tælle ned til den store juleaften. Vi håber, at du får en masse glæde ud af de 24 overraskelser, der venter.

Vi har selv svært ved at holde fingrene væk fra lågerne, inden kalenderen siger 01. december, fordi det smager så syndigt godt.

Find din Johan Bülow julekalender 2024 til den bedste pris her i guiden, og overvej samtidig en af årets bedste alternativer til den.

 

Bülow julekalender – en jul med eksklusiv lakrids

Hvorfor lade sig nøjes, når det er muligt at holde en jul med alt, hvad den kan trække af lækre smage? Måske det endda er i år, at du skal prøve noget helt nyt med lakrids, så du kan udforske, hvad det alt sammen kan?

Lakrids er ikke bare lakrids. Især ikke når det er med Johan Bülow. Han har revolutioneret den salte slik med sine kugler, der er overtrukket med lækker chokolade og fyldt med lakridsoverraskelser. Det er dansk slik af meget høj kvalitet, som er ment til at overraske og smage af mere.

Kokos, ananas, hindbær, jordbær og habanero er bare nogle af de få typer af lakrids, du kan være heldig at smage på med den spændende julekalender. Der er kælet med ingredienserne, så du på ingen måder behøver at gå på kompromis med dine godter til jul. Men der er også kælet med det, så du bliver udfordret og får øjnene op for, at det også er muligt med andre og nye smage, end hvad du er vant til. Det synes vi er helt fantastisk.

Så selvom det er en af de dyrere julekalendere, er det klart pengene værd, da du får serveret noget af det bedste lakrids, du overhovedet kan få.

Er du klar til at forkæle dig selv og prøve noget lækkert? Så find en Bülow julekalender 2024 her og lad dig overraske inden længe.

 

Hvad er Johan Bülow lakrids?

Er du landet her, fordi du leder efter en lakrids julekalender? Og ved du egentligt ikke helt, hvad Johan Bülow lakrids egentligt er? Så kan vi fortælle dig, at Johan Bülow kommer fra en familie med en forkærlighed for iværksætteri. Han har derfor altid selv gerne villet skabe noget – og det blev med lakrids.

Det blev det, fordi han havde følelsen og indtrykket af, at det ikke blev værdsat nok. Altså lakrids. Efter mange timers undersøgelser og grublerier, kunne han i 2007 koge, rulle og skære det allerførste produkt. Kort efter åbnede han en forretning i Svaneke med produkter, der blev udsolgt på bare to timer – duften af det kogende lakrids trak hurtigt folk til.

Siden dengang er det gået meget stærkt. De få varianter er blevet til mange, og hans lakrids er nu ikke kun at finde i den oprindelige butik men også i supermarkeder og specialforretninger i hele Danmark.

Det er blevet en meget populær snack at servere til kaffen eller som en lækker mundbid om aftenen, når den lille sult melder sig. Det har dannet grundlag for julekalenderen, der nu også bliver mere og mere populær rundt om i de danske stuer.

Skal du også prøve at se, hvad Johan Bülow lakrids kan? Så klik dig endeligt gerne videre for at købe den.

 

Hvad er der i en Bülow julekalender 2024 ?

Er du lidt nysgerrig? Det forstår vi godt, at du er. For det er spændende at vide, hvad der er bag lågerne i en Bülow julekalender. Vi kan sige så meget, at den er fyldt med overraskelser. Dog kan vi ikke afsløre, hvilke smage det er med. Dog kan du være sikker på at finde favoritter såsom lakrids med mælkechokolade, saltet karamel, salmiak og andre populære varianter.

I sidste års Johan Bülow lakrids julekalender blev der tilføjet smage såsom slow crafted lakrids og unikke varianter, der ikke før er blevet set. Dertil blev mængden af lakrids også øget! Du kan derfor ikke vide dig sikker på noget som helst, når du forkæler dig selv eller en anden med en Bülow lakrids julekalender.

Johan Bülow afslører heller ikke selv, hvad der er i, da det gerne skal være en overraskelse hver eneste dag at åbne for en låge. Den tanke kan vi rigtig godt lide, da julen er magisk og én stor overraskelse – så det skal din julekalender naturligvis også være.

 

Er indholdet i en Bülow julekalender den samme hvert år?

Det skal gerne være en overraskelse at åbne hver eneste låge i kalenderen. Af den grund er det bestemt heller ikke de samme smage, du får, når du to år i streg køber en julekalender fra Bülow.

Den vil selvfølgelig være fyldt med de smage, du kender og virkelig holder af. Men der vil også være nye iblandt, som du måske kender, men ikke har smagt før. Det er derfor heller aldrig kedeligt at forkæle sig selv med en Bülow julekalender, da den har mange overraskende elementer hvert eneste år.

 

Johan Bülow julekalender – en lækker og delevenlig julekalender

En lakrids julekalender er meget lækker i sig selv. Men endnu mere lækker bliver den, når det er med forskellige smage og kulinariske smagsoplevelser. Lakrids by Bülow julekalender er en kalender, der skal prøves og smages, hvis du er vild med lakrids eller gerne vil udforske det lidt mere. Simpelthen fordi den er så god.

Er I to derhjemme, der godt kan lide lakrids? Eller kunne I godt tænke jer at have én julekalender at være fælles om? Det kan I også med en lakrids julekalender fra Johan Bülow, da den indeholder 2 stykker lakrids bag hver låge. Det gør det ideelt at bruge den som en julekalender til to, som man kan hygge om til julekalenderen i TV, eller når den står på en kop kaffe, når man kommer hjem.

Du behøver naturligvis ikke dele, bare fordi det er muligt. For det kan også være svært at lade være med at spise begge, når først posen er åbnet og mundvandet begynder at kalde på mere.

 

Opdag nye smage med en Bülow julekalender 2024

Hvis ikke du er blevet overbevist om at købe en Bülow lakrids julekalender endnu, så giver vi dig glædeligt endnu en. For det fantastiske – og en kæmpe fordel – ved en Bülow julekalender er, at den indeholder 24 forskellige varianter, der både er velkendte og populære, udfordrende og ikke mindst unikke.

Den ene dag kan du være heldig at åbne op for noget tropisk, mens du den næste dag åbner op for en lækker mælkechokolade eller knasende karamel. Det er en smagsrejse uden lige, som på mange måder kan være med til at åbne din verden. Måske du endda finder ud af, at den stærke lakrids faktisk ikke er helt så dårlig alligevel – eller at du godt kan lide passionsfrugt, når det er pakket ind sammen med lakrids?

Vi håber, du har mod på at åbne op for noget godt, og at det er med Johan Bülow. For der er en masse gode ting i vente – og så endda i hele 24 dage.

 

Hvad koster en Bülow lakrids julekalender?

Der er mange lækkerier i vente med en Bülow julekalender. Det er lakrids af meget god og høj kvalitet. En julekalender koster cirka 350 kroner alt efter, hvilke lakridser og hvilken størrelse de har valgt at lægge i. Det gør det til en af de dyrere julekalendere, du kan få. Men det er til gengæld også en julekalender, der vil kunne deles. Det betyder, at I i princippet kun behøver købe en enkelt julekalender – og så er den lige pludselig meget billig.

Du kan være heldig at finde den til en kampagnepris op til jul. Det er ikke noget, vi kan garantere, da vi ikke har noget med det at gøre. Men det er meget almindeligt, at der på visse dage – eller når der er et bestemt antal dage tilbage til 01. december – bliver givet en lille smule rabat.

Om der er rabat eller ej, er det en julekalender til voksne, der er alle pengene værd. Måske du endda også bliver fristet til at gå på opdagelse i de mange varianter, der er at få fra Johan? Det vil i hvert fald være en lækker mundbid at kunne servere til juleaften!

 

Er en Bülow lakrids julekalender den bedste lakrids julekalender?

Det er meget individuelt, hvad man er til. Nogle foretrækker det simple, mens andre ikke har noget imod at gå amok i smage eller at eksperimentere lidt. Det er altid fantastisk at udforske lidt med smagsløgene, eller at prøve noget man endnu ikke har smagt.

Vi er ikke i tvivl om, at det er en af de bedste, du overhovedet kan få på markedet. Særligt hvis man er til kombinationen af chokolade og lakrids – og det er vi uden tvivl!

Der fås også andre varianter af lakrids julekalender med chili, mere neutrale smage og lignende. Men Johan Bülow sidder uden tvivl på toppen af lakridsbjerget. Så du går på ingen måder galt i byen ved at prøve en lakrids julekalender derfra.

Er du klar til at købe en? Så klik dig gerne videre til en af de netbutikker, vi har linket til. Så er du ikke langt fra ren og lækker nydelse.

 

Kom et smil på andres læber med en Bülow julekalender

Mangler du nogle julegaveideer? Eller er det ikke dig selv, du er på jagt efter en lakrids julekalender til? Der er ikke langt til et smil hos en, du holder af, når du giver en Bülow julekalender. For hvem kan ikke godt lide at få serveret noget sødt? Og hvem kan ikke også godt lide at blive forkælet med en snack, der smager af mere?

Med overraskende kombinationer og sensoriske smagsoplevelser, som Johan Bülow selv beskriver det, er det en god gave, når du gerne vil bringe et smil frem på nogens læber. Det er en god måde at vise din kærlighed, hengivenhed, omtanke eller omsorg på. Vejen til kærlighed og glæde hos de fleste mennesker sker gennem mad. Når det så også er med lakrids som kernen dækket af chokolade, der smelter på tungen, er lykken så absolut gjort.

Ved du ikke, hvor du kan købe en Bülow julekalender henne? Og vil du gerne gøre det nemt? Så gør det her hos os. Vi har på forhånd fundet de netbutikker, der sælger årets julekalender fra Johan Bülow. Om du er ude i god tid, eller det er ved at være lige ved og næsten, er vi helt sikre på, at du kan bestille en hjem og have den parat til 01. december.

Vi håber at kunne bidrage til en god og velsmagende jul. Den er kun ganske få klik væk.

Rigtig god jul!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Johan Bülow lakrids julekalender

Du finder den bedste pris på årets Bülow lakrids julekalender 2024 her i guiden. Vi har nemlig samlet en række forskellige online forhandlere, hvor du kan købe den populære julekalender. Her kan du sammenligne priserne, og dermed nemt finde den bedste pris.

Der er mange steder du kan købe årets Bülow julekalender online. Her i guiden har vi samlet en række af dem. Samtidig kan du sammenligne priser blandt de forskellige forhandlere, og dermed sikre dig den bedste pris netop nu.

Denne artikel er anmeldt af Henrik Kvist (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne