Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Fidget julekalender - Geniale Fidget Toys julekalendere

Fidget julekalender 2024 – Geniale Fidget Toys julekalendere

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Det er ikke længe siden, at Fidget Toys var på alles læber! Er det nu også kommet til dine egne børn? Med en Fidget julekalender kommer der ikke til at mangle legetøj i julen. Men det er den gode af slagsen, da det er ment til at afstresse og skabe ro. Det er måske meget godt i en tid, hvor vi alle godt kan have lidt tendens til at stresse over en masse gøremål.

Vil du gerne finde årets Fidget julekalender 2024 , er du ikke langt fra at kunne strege den af listen. For du finder den lige herunder på et ganske kort øjeblik.

Årets bedste Fidget julekalendere 2024

Fidget Toys Julekalender

Fidget Toys julekalender

Her har du en anderledes, men super sjov julekalender til børn! Den er nemlig fyldt med 24 forskellige fidget toys, som barnet kan få julen til at gå med.
Original price was: 199,00 kr..Current price is: 119,00 kr..
149,95 kr.
Fidget julekalender

Fidget julekalender

Fidget Mania julekalenderen er den perfekte julekalender til børn og voksne der elsker fidgets! Få en sjovere, roligere og mere afstresset jul med de 24 små fidget toys fra kalenderen her.
219,00 kr.
Fidget julekalender - 24 unikke gaver

Fidget julekalender med 24 unikke gaver

I denne Fidget julekalender får du 24 unikke gaver, i form af spændende Fidget legetøj. Der er rigeligt til at få tiden til at gå hele julen. Se indholdet via linket.
199,00 kr.

Skab et roligt fundament for julen med en Fidget julekalender  2024

Julen er så dejlig en tid. Den skal gerne være fyldt med ro og afslapning, men ender tit i det stik modsatte med mange julefrokoster, gaveindkøb, madindkøb og andet, der hører julen til.

Men en Fidget julekalender kan godt vende lidt op og ned på det hele. I hvert fald fra barnets perspektiv. For det er ikke kun legetøj i traditionel forstand. Det er ment til fordybelse og koncentration. Det er ment som en hjælp til at kunne koncentrere sig yderligere om noget, man gerne vil have lavet.

En Fidget julekalender er ikke nødvendigvis kun til barnet. Det kan også sagtens være til den nye teenager, der måske har lidt svært ved ikke at pille ved ting ved bordet eller koncentrere sig om julehygge. Er du på udkig efter en pakkekalender til teenageren, er en Fidget Toys pakkekalender derfor et super valg.

Den rammer meget bredt. Har du allerede besluttet dig for, at det skal være den, kan du købe den gennem de netbutikker, vi linker til. Det tager dig kun ganske få øjeblikke at komme videre og lægge i kurv. Så kan det snart blive jul!

 

Hvad er Fidget Toys?

Har du eller kender du et barn, der har tendens til at klikke løs på kuglepennen, svinge meget med benene under bordet eller pille ved alting, når man sidder ved bordet? Har du et barn, der har meget uro i kroppen, eller som har brug for hjælp til afstresning gennem legetøj, kan en Fidget julekalender være den bedste gave i hele december.

For selvom det er ment for alle, er legetøjet særligt godt for dem med ekstra uro i kroppen. Det er nemlig udviklet som et hjælpemiddel til børn, der har udfordringer med koncentrationsbesvær.  

Men hvorfor så en hel julekalender med legetøjet? Jo, det er blevet så populært, fordi det er dimseting, der lægger dejligt og blødt i hånden. Det kan være en blød skumbold med et sjovt udseende eller en Fidget Ring, der er behagelig, når hænderne skal holdes beskæftiget.

Når du giver en Fidget julekalender til et barn, giver du derfor om noget en ”sund” julekalender, der kan være med til at give et godt udgangspunkt for hverdagen. Det giver meget mere ro end et skud sukker fra morgenstunden.

 

Hvad er der i en Fidget Toys julekalender?

Det er jo netop, hvad der er spændende! For det er ikke helt til at vide, udover at du naturligvis kan være sikker på at blive præsenteret for alt lige fra spinnere og bløde bolde til professorterninger.

Der gemmer sig hele 24 stykker legetøj, som du eller barnet kan skifte mellem, når der skal koncentration på bordet. Vi kan ikke løfte sløret for, hvad der alt er i, da vi simpelthen ikke ved det. Det er en overraskelse fra producentens side, helt som det gerne skal være.

Vi håber, at indholdet kommer til at leve op til forventningerne og giver lyst til leg og andre sjove aktiviteter. For det behøver ikke kun blive brugt til at køre mellem fingrene, når der skal læses en bog eller spises ved bordet.

Glæd dig til 24 overraskelser!

 

Fidget julekalender 2024 – én af mange sjove julekalendere med legetøj

Det kan være svært at følge med i, hvad der er moderne og trendy lige nu og her, når det kommer til en julekalender til børn. Men vi er nu sikre på, at Fidget legetøj er kommet for at blive. For der er et behov for hjælpemidler til koncentrationsbesvær for både børn og voksne. Det kommer derfor ikke bare lige sådan til at gå af mode eller være noget, der ”bare var en dille” på sociale medier.

En Fidget Toys julekalender er et glimrende eksempel på de mange julekalendere med legetøj, der efterhånden er at få til børn. Vi synes, at denne er særligt god, fordi den tjener et konkret formål, samtidig med at den spreder masser af glæde. Det er derfor ikke bare legetøj, der kommer til at ligge og samle støv på børneværelset.

Der er ingen tvivl om, at den kommer til at sprede stor glæde hos det barn, der får julekalenderen den 01. december.

 

Virker Fidget legetøj?

Giver Fidget Toys den ro, som alle siger, eller er det bare en smart trend? Vi forstår godt, hvis du er lidt skeptisk, inden du kaster dig ud i at købe nyt legetøj og en ny julekalender. For én ting er selvfølgelig, at selve producenten påstår, at legetøjet virker efter hensigten. Noget andet er, om det er sådan, det også forholder sig i den virkelige verden.

Lad os dykke ned i det.

Udgangspunktet er sanseindtryk. Det er, hvad der holder hjernen i gang og så at sige fodrer den. Når hjernen ikke får de sanseindtryk, den har brug for, bliver den sulten. Det betyder, at den søger efter indtryk for, at den kan blive mæt. Man kan derfor godt sammenligne motorisk uro med at åbne for køleskabet 5 gange på en time for at se, om ikke der er et eller andet, der kunne være lækkert at spise lige nu og her.

Fidget legetøj kan praktisk talt være de indtryk, der stiller sulten, så hjernen er mæt og klar på at arbejde og holde fokus. Men det gælder ikke nødvendigvis for alle. For nogle kan et legetøj i hænderne være distraherende og tage fokus.

Svaret er derfor: Ja, det virker. Men primært for en udvalgt skare af børn, teenagere og voksne.

Men det finder du hurtigt ud af, når du køber en Fidget julekalender 2024 .

 

Hvad skal man være opmærksom på med en julekalender med legetøj?

Når du vælger at give en julekalender med legetøj – såsom en Fidget julekalender 2024 – er det vigtigt, at du er opmærksom på, hvilken alder den er henvendt til. De kan indeholde små dele, som ikke er ment til at komme i munden. Dertil er det selvfølgelig også vigtigt at tjekke op på, om indholdet er godkendt i EU.

Når der er nye trends på sociale medier med legetøj, er det ikke altid, at legetøjet nødvendigvis er godkendt i EU. Det er butikkernes ansvar at sørge for, at de sælger legetøj, der er godkendt – så det er også her, du skal henvende dig, hvis du er i tvivl.

Det er bedre at være lidt overforsigtig frem for det modsatte, når det gælder legetøj og julekalendere til børn. For de er trods alt ikke gamle nok til selv at kunne vurdere, hvad der er godt eller skidt.

Dette er ikke for at skræmme dig fra at købe en Fidget julekalender. Tværtimod. Det er blot for at give dig et godt udgangspunkt for at forkæle dine børn med noget godt i julen.

 

Hvad koster en Fidget julekalender?

Det finder du ud af ved at klikke dig videre gennem de links, vi har placeret ved den enkelte julekalender. For det afhænger af, hvad de har fyldt julekalenderen med af legetøj, og hvad der er af kampagner. Du kan dog godt forvente, at den koster i omegnen af 300 kroner. Her får barnet en del legetøj for pengene, som sagtens kan gøre det for en adventskalender eller andre små gaver i løbet af december.

Klik dig gerne videre og se, om ikke du kan være heldig, at der her op til jul er nogle gode tilbud hos netbutikkerne. Det kan sagtens ske, at der er et tilbud eller to, som er for godt til at ignorere.

Vi har ikke noget med priserne at gøre, så kig dig om hos butikkerne.

 

Masser af forkælelse venter i december med Fidget julekalender 2024

Når november begynder at nærme sig, betyder det også, at det snart er tid til julekalendere på hylderne. Det er meget normalt, at de bliver sat til salg i tiden omkring november. For der skal være god tid til at vælge mellem de mange samt at få dem bestilt hjem og leveret til tiden.

Er du landet her, fordi det er december lige om et øjeblik, håber vi, at du finder, hvad du søger her på siden. Vi linker kun til netbutikker, der har en Fidget julekalender på hylden, så du ikke bruger tid forgæves.

Skulle du have brug for inspiration eller hjælp til at sammenligne andre gaveideer online, er du velkommen til at gå på opdagelse i vores gaveunivers. For vi har fundet frem til et væld af julegaver og gaveideer til julen til voksne og børn. De venter sådan set bare på, at du finder dem og går på sand opdagelsesrejse i dem!

Find din Fidget julekalender og glæd dig til at tælle ned til den 24. december sammen med dit barn. Det er så hyggeligt at have noget at være fælles om – og det kan du med en julekalender.

Rigtig god jul!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Fidget julekalendere

Der er flere gode Fidget julekalendere i år. Vi har samlet dem alle i guiden her. Hvilken der er den bedste er svært at svare på, men vi ved, at Fidget Mania julekalenderen er særligt populær – og med god grund.

Du finder den bedste pris på Fidget Toys julekalendere her i guiden. Her kan du nemlig sammenligne priser på tværs af forhandlere, og dermed se hvor du får det bedste tilbud på julekalenderne netop nu.

Denne artikel er anmeldt af Jakob Dahl (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne