Whisky julekalender - Se årets bedste whisky kalendere

Whisky julekalender 2024 – Se årets bedste whisky kalendere

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Lad julen få lidt juledrys fra Skotland. Byt julemusikken og de kimende klokker ud med traditionel musik fra sækkepiber. Byt den traditionsrige chokoladekalender ud med en lækker og velsmagende whisky julekalender.

Rejs mere nordligt og nyd smagen af 24 forskellige flasker, der kalder på at blive smagt af dig eller en heldig modtager. For er der noget, de kan i det skotske, så er det at lave whisky. Skal den være røget, mild eller krydret? Find en whisky julekalender med lidt af hvert og lad din eller en andens december måned være præget af smag fra højlandet.

Årets bedste whisky julekalendere 2024

Julekalender - Whisky

Whisky julekalender fra Mac-Y

Whisky julekalenderen fra Mac-Y er en af de mest elegante julekalendere til voksne du kan få. Den indeholder 24 velsmagende whisky, fra 17 forskellige producenter. Bl.a. Glasgow 1770 , Armorik, Benriach og mange flere.
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender, Whisky Luksus 24stk.

Luksus whisky julekalender fra Mac Y

Her får du en luksus whisky julekalender af høj kvalitet! Kalenderen indeholder sjældne single malt whisky fra forskellige lande. Den ultimative kalender til whisky elskeren.
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender med blandet spiritus (24 x 100 ml)

Julekalender med blandet spiritus (24 x 100 ml)

Nyed 24 flasker blandet spiritus i løbet af julen. Du får både Rom, Whisky, Gin og Cognac – minimum 4 flasker af hver – samt en masse andet spændnde. Alle flasker er på 100 ml. Årets ultimative spiritus julekalender!
Produktet er desværre udsolgt.
Cognac julekalender på flaske

Whisky, Cognac eller Rom julekalender på flaske

En sjov og anderledes julekalender på flaske, som bruger samme koncept som et kalenderlys. Vælg mellem forskellige typer cognac, rom og whisky. Hvis dag kan du drikke en lille en, helt indtil juleaften.
Produktet er desværre udsolgt.
Blandet spiritus julekalender med 24x20 ml flasker

Blandet spiritus julekalender fra Din Lokale Vinhandler

Din Lokale Vinhandlers julekalender med blandt spiritus, er for dig som gerne vil have en ny smag hver dag i julen. Spiritus kalenderen indeholder nemlig både gin, cognac, snaps, whisky samt flere typer spiritus.
Produktet er desværre udsolgt.
Stauning Whisky julekalender

Stauning Whisky julekalender

Stauning Whisky julekalenderen er anderledes fra andre whisky julekalendere. I stedet for 24 små flasker, får du i stedet en stor whisky flaske med afmærkninger til de forskellige dage. Samtidig medfølger der glas med afmærkning. Hver dag du drikker en whisky, krydses et felt af med den medfølgende guld pen.
Produktet er desværre udsolgt.
Whisky julekalender med 24x20 ml whisky

Whisky julekalender med 24x20 ml whisky

Din Lokale Vinhandlers whisky julekalender indeholder ikke mindre end 24x20 ml spændende whiskyer fra hele verden! Perfekt til de som er vild med whisky.
Produktet er desværre udsolgt.

Byd skotske traditioner velkommen med en whisky julekalender

24 lækre og velsmagende chokolader, der smelter i munden, er ikke, hvad du skal forvente dig med en whisky julekalender. I stedet venter 24 lækre og smagfulde små flasker og venter på dig. De er fyldt med whisky i forskellig smag af typisk 2 cl i størrelsen. De er ikke kun charmerende – de er også pivfrække, da de tæller ned til juleaften på en næsten syndig måde.

Vi kan glæde dig med, at der findes flere forskellige julekalendere med whisky. Har du eller din ven derfor prøvet en tidligere, er der stadig rig mulighed for at åbne for en verden af whisky, der endnu ikke er smagt på.

Julekalenderen fra MacY er en af de helt populære. Den er et rigtig godt bud på en whisky julekalender, fordi de er og bliver en af de helt store spiritusspecialister i Danmark. Den er derfor nærmest en sikker vinder, hvis du gerne vil gå efter en, der er af høj kvalitet. 

Men, men, men. Nu skal vi ikke farve dit valg alt for meget, selvom MacY whisky julekalender virkelig er god. Så gå gerne på opdagelse i de forskellige kalendere her på siden og lad dig overraske!

 

Hvad er en whisky julekalender?

En julekalender med whisky er som enhver anden julekalender. Den er bestående af 24 låger, hvori der gemmer sig 24 flasker. Det er en af de gaveideer, der giver rigtig god mening, hvis du har en far, en veninde eller en partner, der virkelig godt kan lide whisky eller længe har snakket om gerne at ville afsted på en smagning.

Er du klar på at udforske? Så er vi sikker på, at du finder en lækker julekalender til voksne med whisky eller to!

 

Få en smagfuld ventetid med en julekalender med whisky

Om man er voksen eller barn, er ventetiden frem mod juleaften en smule uudholdelig. Selvom det er nemmere at håndtere som voksen, fordi der også er arbejde, julegaveindkøb og meget andet at tænke på, er det en tid, der skal gå for at nå til klimaks: juleaften med masser af god mad og gaver!

Hvorfor ikke få ventetiden til at gå med en lækker og meget smagfuld whisky julekalender? Det er en julekalender til mænd og kvinder der elsker whisky, og et ritual, du kan se frem til at skulle hjem til hver eneste dag frem til juleaften. Samtidig er det også en fantastisk måde at få lov til at åbne en verden af lækre whiskyer på. Har du f.eks. før smagt en røget whisky? Har du kun smagt, hvad du ved, er sikkert? Når du åbner for 24 låger med 24 flasker, som du på forhånd ikke kender indholdet af, kan det kun blive en god og overraskende oplevelse, som vil åbne din verden og dine smagsløg.

Hvem ved? Måske sætter du dig på det næste fly til Skotland, fordi du bliver ellevild med whisky?

Du kan med fordel kombinere en whisky julekalender med en julekalender med lakrids og chokolade. Det går altid rigtig godt til en whisky. Og altså – hvem kan også lige undvære chokolade i julen? Det er der da ingen, der kan! Heller ikke selvom man er vild med whisky.

 

Hvilken whisky julekalender skal man vælge?

Er det første gang, du kaster dig ud i købet af en whisky julekalender? Eller er du bare lidt overvældet af udvalget? Det er der ikke noget at sige til! For der er mange lækre varianter at vælge mellem.

Til årets whisky julekalender 2024 kan du vælge alt lige fra den populære fra MacY til julekalendere, som spiritusforretninger selv har sammensat på baggrund af bestsellere. Vi ville meget gerne guide dig til, hvad det er, du skal vælge. Men da vi alle har meget forskellige smagsløg og derfor også har forskellige præferencer, vil vi meget hellere, at du selv træffer den endelige beslutning om, hvad der skal lægges i indkøbskurven.

Vi tør dog nærmest godt garantere, at du ikke bliver skuffet over at vælge en whiskey julekalender fra de webshops, vi har linket til her. For det er alle af meget høj kvalitet. Læs eventuelt anmeldelser fra andre kunder eller se, om ikke du kan finde frem til indholdet fra tidligere års kalendere, så du kan finde frem til beskrivelsen for nogle af flaskerne. Det kan forhåbentligt hjælpe dig til at vælge den helt rette whisky julekalender 2024 .

 

Mangler du gaveideer? Hvorfor så ikke gå med en whisky kalender?

Er du lidt blank på, hvad du skal give i julegave? Eller kan du ikke finde den der helt vildt gode julegave? Hvorfor så ikke gå med en whisky kalender? Det er om noget en gave, der vil overraske. Én ting er, at det er anderledes at give en julekalender i gave. Noget andet er selve overraskelsen i at give så meget whisky i gave.

Det fantastiske ved at give en julekalender med whisky i gave er, at du kan kombinere det med et gavekort til en lækker restaurant eller en middag hjemme hos dig, hvor du byder på vaskeægte romsmagning med dertilhørende middag og snacks. Det synes vi er en glimrende gaveide!

Lågekalendere er heller ikke kun til i december, selvom det er, hvad de er ment til. De kan sagtens benyttes i forbindelse med sjove arrangementer eller anledninger. Med lidt kreativ tilgang til det kan du gøre det til alletiders julegave.

Hvis en af flaskerne skulle falde i rigtig god jord, kan en ide også være, at du giver favoritflasken i original størrelse som en ekstra eller forsinket julegave. Så strækker julen sig lidt længere – og det er jo egentligt heller ikke så dårligt!

 

Giv en whisky julekalender 2024 til dig selv og en anden

Julen er en dejlig tid. En whiskey julekalender er en dejlig ting. Hvorfor ikke give en til dig selv og en, du holder meget af? Så kan I sammen holde romsmagning hver dag frem til den 24. december. Det behøver ikke være mere end et opkald på 10-15 minutter, I bruger på det. Men det er en hyggelig ting, I kan have sammen.

Ved du også, at der er et vennepar, der begge godt kan lide at smage en god whisky, kan du med fordel overveje, om ikke de skal have en hver som en tidlig julegave eller for hyggens skyld, fordi de fortjener det. En kalender kan være en indgangsvinkel til mange hyggelige anledninger.

Vil du gerne toppe den og gøre julen ekstra speciel, kan du udfordre det med en chilismagning. Alkohol og chili går rigtig godt sammen og kan sagtens være et rigtig godt og sjovt match. Måske du kan vedlægge fire små ekstra gaver, så der er en ekstra udfordring til hver advent? Det vil om noget gøre december og julen ekstra særlig og sjov!

 

Gør en whisky julekalender til en tradition sammen med os

Vi mennesker kan godt lide traditioner. Der skal helst ske det samme. Julen skal helst være i samme format. Men trænger du til en ny tradition? Og kan du godt lide en whisky i ny og næ? Så er det oplagt at starte en tradition med en whisky julekalender, som du skal have hvert eneste år. Det bliver naturligvis lidt sjovere, hvis du deler det sammen med en partner, en god ven eller et familiemedlem. For så kan I tale hinanden op til det og sørge for, at traditionen rent faktisk bliver holdt i hævd.

Selvom det er en tradition, behøver det ikke være den samme julekalender hvert eneste år. Den kan sagtens variere i samme grad som variationen af de kalendere, du finder her på siden.

Det ene år kan det være en kalender med mild whisky. Det næste år kan det være en røget whiskey julekalender og så fremdeles. Så går det heller aldrig hen og bliver en kedelig tradition, fordi det aldrig er helt det samme, der skal smages på.

Skal det gøres ekstra spændende, kan den første låge eventuelt åbnes sammen med en vaskeægte whiskysmagning, så I får taget hul på julen og de 24 smagninger med stil. Det er jo kun jul én gang om året – og her må man altså gerne gå all in og gøre lidt ekstra ud af det. Vi er sikre på, at du og din ven, far eller partner bliver helt vildt glad for ideen, da det også er med til at skabe minder og gode oplevelser! Det er trods alt også, hvad julen handler om!

Find den bedste julekalender med whisky her på siden og bliv klar til en smagfuld jul!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om whisky julekalendere

Årets bedste julekalender med whisky i, afhænger af hvad du er til. Her i guiden finder du dog en række af de absolut bedste whisky kalendere i år – så er det ellers bare at vælge din personlige favorit her i blandt.

Her i guiden kan du sammenligne priser på whisky julekalendere fra forskellige forhandlere. Det betyder at du nemt og hurtigt kan finde den absolut bedste pris, på lige netop den du ønsker at købe.

Denne artikel er anmeldt af Adam Friis (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne