Personlige julegaver - Top 100 personlige julegaveidéer

Personlige julegaver 2024 – Top 100 personlige julegaveidéer

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Julen er hjerternes fest. Det er en tid, hvor vi hygger os sammen og gerne vil vise, hvor meget dem vi holder af, betyder for os. Juleaften er en fantastisk anledning til dette, og personlige julegaver er helt geniale til at understrege vigtigheden af vores relationer.

At give personlige gaver kan dog også lægge et stort pres på en selv. For mange skal en personlig gave også være en perfekt gave.

Vi har samlet en lang række inspiration til personlige gaver, du kan glæde dine nærmest med. Se vores mange personlige julegaveideer og læs endnu mere længere nede.

Glædelig jul!

Årets bedste personlige julegaver 2024

Til

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil - det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide.
10% rabatkode: genialegaver2024

Håndlavede metalfigurer med tema (STORT udvalg)

Unikke håndlavede metalfigurer med forskellige temaer. Du vil blive overrasket over, hvor mange temaer der er! Vælg bl.a. mellem temaer som sport, svendegaver, bryllup, sjove og frække metalfigurer. En flot dekoration til hjemmet, som samtidig er en sjov og anderledes gaveide. Du kan samtidig få den indgraveret, og dermed gøre den endnu mere personlig.

Unikke skulpturer i bronze lavet i begrænset antal

Her har du et udvalg af unikke skulpturer lavet i bronze. Det særlige ved disse skulpturer, er at de er lavet i et begrænset antal - de fleste af dem i 99. Det er en fantastisk gaveide til både jubilæum, jul, bryllper, og mange andre anledniger, hvor gaven gerne må være særlig speciel. Se det fantastiske udvalg via linket.

Giv en vin fra hans fødselsår - Unikke og historiske vine fra hele verden

Bottles with History er en vinhandler som tilbyder unikke og historiske vine fra hele verden. De har Danmarks største udvalg, og blandt det kan du finde en vin fra stort set ethvert fødselsår. Ideen her er at give en vin i gave, fra det fødselsår modtageren er født. Det kunne også være en bryllupsgave, eller en jubilæumsgave, med en vin fra det år modtageren startede i virksomheden eller blev udlært. Mulighederne her er mange! En både anderledes, personlig og super fed gaveide.

Personlige smykker med gravering

Få lavet et personligt smykke med gravering, med et minde i. Det kan være et fingeraftryk, en besked, dit barns tegning eller noget helt fjerde - du bestemmer! En fantastisk personlig gave som enhver vil ELSKE at modtage.

Personlig champagnesabel med indgravering

Vælg mellem flere super flotte og stilfulde champagnesabeler. Der er mulighed for at personliggøre sablen med indgraveret tekst. Det kunne være modtagerens navn, en lille hilsen eller noget helt tredje. Du har endda mulighed for at få et logo på. Nogle kommer i flotte gaveæsker. Oplagt som både julbilæumsgave, fødselsdagsgave, eller gave til manden der har alt.
8% rabatkode: gave

Fodboldtrøjer med eget navn og nummer​

Hvis du leder efter gode personlige gaveideer til en fodboldfan, så er en hans yndlings fodboldtrøje med eget navn og nummer det perfekte valg. Vælg t-shirten fra hans yndlings fodboldhold, og få skrevet hans eget navn eller efternavn bagpå, med et nummer af eget valg. En af de fedeste personlige gaver til ham der elsker fodbold.

Personlige smykker med indgravering fra Lindebæk smykker

Disse personlige smykker med indgravering fra Lindebæk smykker er den perfekte personlig gave til hende. Hvad enten det er til din mor, datter eller gode veninde. Se det flotte udvalg af halskæder og andre smykker, og design dem med din egen personlige gravering.

Personligt Krus med Bedømmelse

Giv en personlig gave med dette kreative krus! Du kan tilpasse kruset med modtagerens navn og vælge en humoristisk bedømmelse, der beskriver deres karakter eller vaner. Ideel til kaffe- eller teelskere, der værdsætter en sjov start på dagen.

Ure med gravering

Ure er geniale gaver til både fødselsdage og jul, men også større begivenheder som jubilæum, konfirmation osv. Her kan du samtidig gøre uret personligt, med en gravering på bagsiden. Du finder både til herre, damer og børn. Se det flotte udvalg af kvalitetsure med gratis gravering via linket.
Inkl. gratis gravering

Personlig kæledyrsportræt

Kender du en, som elsker sin hund, kat, eller andet kældedyr, mere end noget andet? Så er dette personlige kæledyrsportræt uden tvivl den helt perfekte gave til vedkommende. Vælg et billede af dit kæledyr, skriv navnet, og du har hurtig og nemt et flot portræt af kæledyret, klar til at give i gave til en heldig modtager.
10% rabatkode: genialegaver2024

Willow Tree Figurer med gravering

Willow Tree figurer udtrykker kærlighed, nærvær og håb. Disse smukke skulpturer er den perfekte gave til at vise dine følelser.
Inkl. gratis gravering

Personligt armbånd til mænd med gravering

Elegante og maskuline armbånd med gravering, perfekt til den stilbevidste mand. Disse armbånd kan personliggøres med en unik gravering. Vælg mellem sølvarmbånd, guld, læder m.m.
Inkl. gratis gravering

Flotte personlige ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlige kortholdere med gravering

En stilfuld og praktisk kortholder er den perfekte gave til den moderne person. Med mulighed for personlig gravering.
Inkl. gratis gravering

Bottles with History - Unikke & Vintage Flasker op til 100 år gamle

Hos Bottles with History finder du et bredt udvalg af vintage flasker med en unik historie, som ikke findes andre steder i Danmark. Flaskerne er op til 100 år gamle. Giv en usædvanlig og personlig gave, der holder minder levende. Giv evt. en vin fra modtagerens fødselsår.

Personlige stjernetegnsplakater med navn og egenskaber

Vis hvor glad du er for modtageren, og hvor skønt et menneske vedkommende er, med denne personlige stjernetegnsplakat med navn, som samtidig beskriver de bedste egenskaber. Det er en af de billige men rigtig gode personlige gaver, du kan give ham eller hende, som du gerne vil fortælle, betyder meget for dig. Det er tilmed en rigtig flot plakat, som er klar til at blive hængt op på væggen med det samme.
10% rabatkode: genialegaver2024

Hoptimist med gravering

Spred glæde og optimisme med en sød Hoptimist figur. Disse livlige og farverige figurer er sikre på at bringe et smil på alles læber. Vælg mellem forskellige temaer som studenter, bryllup m.m.
Inkl. gratis gravering

Personligt smartphone/iPhone cover

Personliggør din mobil eller tablet med et unikt cover med personlige billeder. En praktisk og personlig gaveidé, som samtidig er prisvenlig.

Spring Copenhagen Emotions med gravering

Spring Copenhagen tilbyder et unikt udvalg af dansk designvarer. Perfekt til dem, der værdsætter skønhed og funktionalitet i hjemmet. Her kan du samtidig få dem graveret, så det også bliver en personlig gave.
Inkl. gratis gravering

Bogstav Halskæde 18K Guldbelagt

Giv en 18K guldbelagt bogstav halskæde i gave til en heldig pige eller kvinde. Halskæden er i et enkelt, stilfuldt og tidsløst design, så det er en gave, der kan bruges hele livet. Der kan naturligvis vælges mellem alle bogstaver.

Personlig chokolade til den du elsker

At give chokolade til vores elskede er en klassisk gave, men personlig chokolade er en kærlighedserklæring, der ikke kan tages fejl af. Her får du nemlig det bedste fra 2 verdener; chokolade og betænksomhed = kærlighed. Vælg mellem personlig chokolade billeder, beskeder og meget mere blandt det flotte udvalg. Du kan også sende det direkte til modtageren.

Stilfulde personlige stjernetegnsplakater

Disse personlige stjernetegnsplakater er utrolig stilfulde, og passer perfekt ind i en moderne stue, såvel som på børne- eller teenageværelset. Vælg mellem alle stjernetegn, og vælg også mellem forskellige flotte designs. Skab evt. en kombination med 2 forskellige plakater som set på billedet. Eller 2 med dig og din partners stjernetegn. Der er masser af muligheder for fede kombinationer! Fås i flere farver, størrelser og designs.

Royal Copenhagen Alfabet kopper

Oplev elegance og kvalitet udvalget af Royal Copenhagen Alfabet porcelænskopper. Perfekt til enhver te- eller kaffeelsker, disse smukt designede kopper tilføjer et strejf af kongelig raffinement til ethvert hjem

Personlige Zippo Lightere

Giv en klassisk og personlig gave med en Zippo lighter med gravering. Vælg mellem mange designs og få den graveret for at gøre den ekstra speciel.
Inkl. gratis gravering

Du er den brik som holder os sammen plakat

Du er den brik som holder os sammen plakaten er en anderledes og personlig plakat med en stor betydning. Giv den til din far, mor, bedsteforældre, kæreste, eller anden person i dit liv, du vil vise hvor meget betyder for dig. Du kan selv personliggøre plakaten med navne og tekst.
10% rabatkode: genialegaver2024

Livets Træ smykker

Livets træ symbolisere familie. Et livets træ smykke er derfor en oplagt gaveide, til et familiemedlem. Det kan være en søster, en mor eller en niece. Det kan dog også være en partner eller et barn. Vælg mellem de mange flotte modeller, som fås både i guld, sølv og hvidguld.

Billeder med graveret træholder

Giv 13 trykte kvalitets fotos sammen med en flot graveret træholder. En skøn personlig gave som aldrig går af mode.

Forgyldt Nordahl Andersen Dagmarkors armbånd forgyldt

Udtryk din tro med stil med dette forgyldte Dagmarkors armbånd. Det delikate design og den tidløse elegance gør det til en meningsfuld og fashionabel accessory, der kan bæres hver dag.
Inkl. gratis gravering

Morsø kniv i rustfrit stål med gravering

Oplev skarphed kombineret med elegance med Morsø Foresta Santoku kniven. Dette mesterstykke af rustfrit stål er ikke blot et køkkenværktøj, men en fejring af kulinarisk kunst. En exceptionel gave til den passionerede kok.
Inkl. gratis gravering

Smykker med fødselssten

Giv en personlig og betydningsfuld gave med et smykke med fødselssten. Perfekt til at fejre en speciel person eller begivenhed. Vælg mellem alle 12 fødselssten, bogstav, samt om smykket skal være i guld eller sølv.

Strømper med personligt tryk

Alle bruger sokker. De er ganske uundværlige, men kan gøres til en sjov og personlig gave ved at designe dem med billeder, mønstre eller citater. Du vil med garanti give nogle sokker, som modtageren ikke allerede har liggende i skabet i forvejen.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Danmarks Landsholdstrøjer

Enhver foldboldfan vil elske en af Danmarks landsholdstrøjer. Vælg mellem både de nyeste samt ældre modeller, både dem til hjemmebane og udebane. Samtidig fås de i alle tænkelige størrelser, og du kan endda tilføje eget print bagpå, så det evt. har modtagerens navn og yndlings nummer.

Håndlavede metalfigurer med fagtema (alle fag)

Giv en unik håndlavet metalfigur med fagtema. Det kan være murer, tømrer, frisør eller stort set hvilket som helst andet fag. Figurerne er super flotte, og oplagt at give som svendegave til den nyuddannede. Kan også fås med gravering. Tjek dem mange forskellige beskæftigelser der er at vælge mellem.

Personlige gaveæsker med øl

Er han en vaskeægte ølelsker? Så er det oplagt med en gaveæske med lækre øl. Der er øl fra hele verden at vælge mellem og kan købes både med dåser og med flasker.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Sif Jakobs smykker med indgravering​

Hvis du vil give hende en personlig gave, så er disse Sif Jakobs smykker med indgravering en super god gaveide. Du kan vælge mellem smukke halskæder, armbånd og ringe i guld eller sølv. Du vælger blot smykket, tekst og motiv og til sidste skriftypen du vil have indgraveret. En af de absolut bedste personlige gaver til hende.
15% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Indgraveret vinglas med navn

Vin er altid dejligt og hyggeligt, så hvorfor ikke overraske med et indgraveret vinglas? Det er en sød og personlig gave til ham eller hende, der elsker at drikke et godt glas vin.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Design selv ophæng i træ

Fejr en særlig person i dit liv med "Verdens Bedste" ophæng fra Wooden Factory. Dette hjertevarme og personlige hjemmetilbehør er en fantastisk gaveide til at vise din påskønnelse og kærlighed.

Personlige dørmåtter med tekst og billede

Få lavet en personlige dørmåtte i eget design, som viser hvem der bor på adressen. Udover tekst og navn, kan du designe måtterne med egne billeder, sko, dyr og mange andre ting. Se de mange fede muligheder via linket. Vælg mellem måtter af kokosfibre, gummi og skrabemåtter.
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Personlig kortholder i læder med indgravering

Denne elegante læderkortholder er både praktisk og stilfuld. Perfekt til at holde styr på dine kort og sedler. Et sofistikeret tilbehør til den moderne person. Og så kan den personliggøres med indgraveret navn!

Fødselsår ring 1997-2011

Disse fødselsår ringe er utroligt populære blandt unge mennesker, og vi kan godt se hvorfor! De smukke ringe er nemlig ikke kun smykke og trendy, men er også en ring som modtageren kan have resten af livet. De fås i både gulv og sølv farve, fra fødselsår 1997 til 2011. Årets gavehit til unge!

Håndtegnet karikaturtegning efter egne fotos

Få lavet en håndtegnet karikaturtegning, og giv den i gave til en du holder af. Du vælger selv billede, som du uploader, og kunstneren laver efterfølgende en håndtegnet karikaturtegninger efter det. En både sjov, sød og personlig gaveide.
10% rabatkode: Rabat10

Personligt Forklæde med Billede

Gør madlavningen ekstra sjov og personlig med dette unikke forklæde fyldt med ansigter. Vælg dit favoritbillede, og vi vil printe det i et kreativt mønster over hele forklædet. Lavet af 100% polyester, det er både holdbart og let at rengøre. Perfekt som en tankevækkende gave til den madelskende person i dit liv, der ønsker at tilføje et personligt touch til deres køkken.

Personaliserede Multiface Strømper: Til Den Originale Personlighed

Gør dit fodtøj personligt med disse sjove Multiface strømper. Upload dit foto, og få en unik og sjov gave, der er lige så unik som dig.

Personlige pokaler og trofæer

Har du en person du vil hylde for en fantastisk præstation? Det kan være en god karakter, en vundet fodboldkamp eller blot fordi personen er noget helt særligt for dig. Her kan du lave og designe dine egne unikke pokaler og trofæer. Se de mange muligheder via linket.
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Fremkald billeder - En glemt men fantastisk gaveide

Forevig dine minder med professionel billedfremkaldelse. En personlig gave, der varer evigt. Giv evt. billedet i en flot ramme.

Skræddersy Din Egen Personlige Julekalender

Byg din helt egen personlige julekalender eller adventskalender med få nemme trin! Du skal blot vælge selve kalenderen, er derefter indholdet du vil have i den. Der er masser af fantastiske produkter at vælge i mellem til både børn og voksne. Både slik, legetøj, beauty produkter og alkohol. Der er med andre ord noget for enhver, stor som lille. Byg den i dag, og giv modtagerens deres helt egen unikke julekalender.

Personligt skærebræt med indgravering

Giv et personligt skærebræt med indgravering i gave! Du vælger selv tekst og evt. andet design du ønske på brættet. Samtidig er der adskillige flotte typer at vælge i mellem.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlige hjemmesko

Skab hygge hjemme med disse personlige hjemmesko. Vælg design og tilføj en personlig touch for den ultimative komfort og stil i hjemmet. Fås i beige og blå.

Personlige julekugler - Gennemsigtig (2 stk)

Gør din juletræsdekoration unik og personlig med denne skræddersyede julekugle fra YourSurprise. Denne specielle julekugle giver dig mulighed for at tilføje dit eget billede, hvilket gør det til en perfekt gave til familie og venner eller en mindeværdig tilføjelse til dit eget juletræ. Kuglen er lavet af høj kvalitet materiale, der sikrer, at dit billede vises klart og levende. Med en letvægtsdesign og en skinnende overflade, vil denne julekugle med billede helt sikkert blive et samtaleemne i denne festlige sæson.
Henter...

Gør julen ekstra speciel med personlige julegaver

Den søde julegave tid er et oplagt tidspunkt at gøre noget særligt og give en mindeværdig personlig julegave. Det personlige touch viser, at du holder af personen og at du har lagt tanker og tid i at finde det helt rigtige.

Det kan dog være svært at komme på gode ideer til personlige gaver, for hvornår er en gave egentlig personlig? Et personligt touch kan blandt andet mærkes ved at:

Du viser, at du kender dem ved at give noget, kun du kan. Er der et særligt minde I har delt sammen? Er du den eneste, personen kender fra et bestemt tidspunkt i deres liv? Ved du noget, som ingen andre gør?

Du har gjort noget almindeligt unikt. Med indgravering eller at få noget særligt skræddersyet ind i en ting, gør du noget ellers almindeligt til noget helt specielt.

Du vil skabe nye eller ære gamle minder. Har I et fantastisk minde sammen, kan du ære det med billeder eller kunst fra oplevelsen. Er I vilde med et særligt band, et teaterstykke, en by eller andet, kan du vise, at du vil dele sådan et minde med dem ved at invitere på noget der hører kun til det.

Der er ingen officielle regler eller begrænsninger for, hvad der er en god personlig julegave. Dog er det tit en god idé at kigge bort fra ønskesedlen, eller at personliggøre noget derfra.

I sidste ende er nøglen, at du viser, du har tænkt på lige præcis dem, da du valgte gaven.

 

Den personlige julegave til forældre

Vil du gerne give en personlig julegave til dine forældre i år? Så lad os inspirere dig!

En god og personlig julegave til dine forældre er at genskabe et barndomsbillede. Tag samme sted hen og tøj der ligner. Det er sjovt at lave og sjovt at give!

Hvad med at få deres initialer graveret på en julekugle, en flagstang eller en flot kagekniv? Er de lidt magelige kan det være på morgenkåber.

Nyder de at være aktive sammen, kan du give termokopper eller genanvendelige og foldbare vinglas, de kan tage med på ture og hygge sig i det fri.

Skal de have hver sin gave, kan en god personlig julegave til mor være et smykke, hvor der står mor på. Er I flere søskende, kan det være et forbogstav for hvert af jer. I kan også give mange små personlige julegaver til mor – f.eks. krus I har lavet eller fine billeder.

Hvad med en ’mor dag’? Sæt en hel dag af sammen med mor og forkæl hende med alle de ting, hun elsker at lave.

En god personlig julegave til far kan måske være en tommelstok med navn på? Er det for kedeligt, hvad så med et læder forklæde med hans navn eller forbogstaver? Er du kreativ, kan du strikke en ægte far sweater (det kunne evt. være en julesweater) eller et par sokker. En sjov idé kan også være at finde miniudgaver af alle de biler, han har ejet gennem tiden. Det er sjovt at se dem og kan vække hyggelige minder hos ham.

 

Skru op for romantikken med en personlig julegave til kæresten

En anden nær relation, som er oplagt at forkæle med en personlig julegave, er kæresten eller ægtefællen. Det er alletiders mulighed for at sætte stor streg under, hvor meget du holder af dem. Vælger du med omhu, får du en personlig julegave, der viser hvor meget du har lagt mærke til deres interesser, hvad de kan lide og ikke kan lide osv. Du har lyttet – og det er altid et hit.

Her er et par gode ting at overveje, når du kigger efter personlig julegave til kæresten:

Hvad er jeres fælles interesser? Hvad elsker I at lave sammen? Har I nogle store fælles drømme og mål? Måske du kan finde en gave, som afspejler noget af dette. Det viser, at du værdsætter tid sammen med dem og, at du har stor vilje til at få jeres fælles drømme til at ske.

Overvej detaljerne. Hvad er din kærestes yndlingsfarve? Er der en film eller et band de er helt vilde med? Det kan være du kan få inkorporeret noget af dette i din gave, for at vise du virkelig kender dem.

Nogle gode idéer kan være: Forklæde med initialer på, hvis I elsker at lave mad sammen. Hjemmelavede eller pyntede krus, hvis din kæreste elsker te eller kaffe. Billeder af jer sammen er også sødt. Du kan også gå den ekstra mil og få lavet en personlig plakat med billede af stjernehimmelen en særlig aften. Det kunne jo være jeres første date eller bryllupsdagen.

 

Vis hvem der betyder noget

Det er imidlertid ikke kun mor og far eller ens partner, man kan lede efter personlige julegaver til. Måske du leder efter en personlig julegave til veninde eller ven, eller noget andet. Og heldigvis kan det også lade sig gøre!

De samme gode overvejelser gør sig i virkeligheden gældende her. Kan du huske nogle særlige interesser eller noget han eller hun har talt meget om? Er der en særlig ting, I deler som du kan bruge?

Personlige gaver behøver ikke at være dyre, de kan faktisk være rigtig billige. Det vigtigste er, at din gave viser, du har tænkt på dem.

Gode idéer til en personlig julegave til hende, altså din veninde, kan være en mælkeskummer til kaffen fordi du ved hun elsker latte men aldrig har andet end mælk direkte fra køleskabet. Hvad med et armbånd i hendes yndlingsfarver, du selv har lavet? Er du rigtig god til den slags, så en flot striktrøje. Det kan også være et Apple Tag, hun kan putte på hendes nøgler fordi de altid bliver væk. Sådan et kan du faktisk også få graveret med en sjov besked.

Hvis du er ude efter en lidt dyrere model, kan du overveje en smuk læderpung fra et lækkert mærke. Dem kan man i øvrigt også få initialer i eller en sød besked.

Skal det bare være en lille ting til din kollega, hvad så med en kop-varmer i USB format. Så deres kaffekop altid er varm.

 

Personlige julegaver til alle budgetter

Som nævnt, så behøver personlige julegaver altså slet ikke at være dyre. Det kan de altid blive, hvis du foretrækker det.

Men billige personlige julegaver er der nok af! Det er især i de hjemmelavede kategorier, at de gemmer sig. Måske hjemmelavede smykker, hjemmestrikket tøj. Men det kan også være ting som en playliste, du har sat sammen til dem med nøje udvalgte sange, der får dig til at tænke på dem.

Fotobøger er unikke og personlige og koster faktisk ikke særlig meget at få lavet.

Hvis den du gerne vil forkæle, er en meget travl person, kan det også være utroligt personligt og betænksomt at give en gave, der viser, at du ser dem og passer på dem. Så hvad med en kaffe og croissant på en café, mens du gør rent i deres hjem? Er budget ikke noget problem, så er en tur til massage eller et spaophold måske sagen.

Til nørden i dit liv kan du personliggøre gaver ved at nørde med dem. Er det en Harry Potter fan, kan du forære dem en tryllestav, der symboliserer lige de personlige værdier, som du synes de besidder. Kombiner de to ting i en personlig julegave til ham der lige er blevet far med en t-shirt, hvorpå der stor superhero dad eller number 1 dad.

Til hundemor eller hundefar kan du også få lavet personlige muleposer eller sweatshirts med et broderi af deres hund på. Cute!

 

Hjælp, jeg kan stadig ikke finde på noget

Er du stadig ikke kommet nærmere målet om personlige julegaver trods vores mange gode gaveideer? Frygt ej. Vi har to gode øvelser, der kan hjælpe dig til at finde på personlige gaveideer.

Tænk på personens hjem og gå så igennem rum for rum. Start i køkkenet, hvad mangler han eller hun derude? Hvad med i stuen? Brokker han sig altid over, han har ondt i ryggen så kan det være han skal have en god pude eller måske en puf til fødderne.

Du kan lave samme øvelse med deres liv udenfor hjemmet. Forestil dig personen på vej på job eller på vej til studie. Mangler de noget? Måske en ny taske eller en cap eller solbriller. Så forestil dig dem være på studiet eller jobbet. Av, mangler de lige den lækre kuglepen? Notesbogen med yndlingsfiguren på? Måske et billede til skrivebordet. Finder du frem til en god ide via en af disse øvelser, så overvej derfra, hvordan den kan blive personlig. Det kan være alt fra farvevalget til hvad der er på. Skal der indgraveres noget, kan du få et personligt tryk på med deres hund eller et særligt citat? Der er mange måder at personliggøre noget på, og det er her dit kendskab til modtageren kommer i spil.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne