Værktøjs julekalender - Årets bedste værktøjs kalendere

Værktøjs julekalender 2024 – Årets bedste værktøjskalendere

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Har du en mand, der godt kan lide at rode i værkstedet? Eller har du en kæreste, der sover med hammeren under puden? Så er en værktøjs julekalender  2024 , hvad der så skal til. Det hersker der ingen tvivl om!

Synes du ikke, at det kun er børn eller barnlige sjæle, der skal forkæles, er vi sikre på, at han bliver mere end glad for at få en værktøjs julekalender. Måske du endda så slipper for at købe værktøj til ham i julegave?

Vi har fundet lidt forskellige julekalendere frem, så du har mulighed for at finde en, der passer spot on på din mand, kæreste eller bedsteven!

Årets bedste værktøjs julekalendere 2024

Wera julekalender 2022 med værktøj - 24 dele

Wera julekalender med værktøj

Her er julekalenderen til rigtige mænd (og kvinder)! Den indeholder nemlig værktøj, i form af skrueværktøj, bits og et tilhørende etui. Overrask manden, kæresten eller måske din far, med denne sjove pakkekalender, som samtidig er praktisk. Den helt perfekte julekalender til handymanden/kvinden!
335,00 kr.
Værktøjs Pakkekalender til handymanden kvinden

Værktøjs pakkekalender til handymanden/kvinden

Pakkekalenderen her giver 24 gaver i form af værktøj til handymanden/handykvinden. Alt værktøj vil være brugbart for de fleste - selv de, som i forvejen har meget værktøj.
Original price was: 899,00 kr..Current price is: 549,00 kr..
Milwaukee julekalender 2023

Milwaukee julekalender med værktøj

Milwaukee julekalender med værktøj er intet mindre end en genial julekalender til gør det selv manden! Hver dag i december får han et nyt stykke værktøj, kan kan bruge til at hygge sig med i julen - og resten af året for den sags skyld.
710,00 kr.

24 dage med værktøj med en værktøjs julekalender

Når nu han er så glad for værktøj… Hvorfor så ikke forkæle ham med 24 dage med små stykker værktøj eller tilbehør til værktøj? Det virker måske lidt kedeligt. Men for en vaskeægte handyman er der ikke noget bedre, end når ens hobby bliver imødekommet. Det vil den uden tvivl blive, hvis du giver ham en julekalender med værktøj.

Wera julekalender er især en, der er meget populær hos de handy mænd. Denne indeholder blandt andet bits til boremaskinen, så der kan blive hængt billeder op eller sat reoler på plads.

Der er ikke frygteligt mange af dem i produktion. Så vil du gerne sikre dig en Wera værktøjs julekalender 2024 , bør du ikke vente alt for længe på at bestille den hjem. Der er heller ikke mange andre producenter med fokus på at lave en værktøjs julekalender – så vær hellere ude i god tid.

Vi giver dig det fulde overblik over mulighederne og hvor, du kan købe Wera julekalender 2024 samt andre værktøjs julekalendere. Vi håber, det gør det nemt for dig at glæde ham, som du holder rigtig meget af!

 

Hvorfor give en værktøjs julekalender?

Han har så meget værktøj ude i det værksted, så hvorfor… Jo, du bør glæde ham med en julekalender til mænd med værktøj, fordi det er, hvad han godt kan lide. Værktøj slides også over tid og skal derfor gerne i ny og næ opdateres.

Du kan vende den om og spørge dig selv, om ikke du også ville sætte pris på at få en ny mascara eller parfume, selvom du måske har tre i forvejen? Vi er nærmest helt sikre på, at han nok skal finde på et projekt, hvor han kan få lov til at teste det nye værktøj. Måske du er heldig, at det også kommer dig til gode.

Det er også meget bedre at give en julekalender til mænd med indhold, som han rent faktisk bliver glad for. Er chokolade ikke altid lige sagen, eller kommer specialøllene til at samle mere støv, end hvad godt er, giver det langt bedre mening at give ham det værktøj, som han rent faktisk ønsker sig og kommer til at tage i brug.

Vi synes selv, det er genialt, at det nu er muligt at få værktøj i en julekalender!

 

Hvad er der i en værktøjs julekalender  2024 ?

Det er forskelligt, hvad indholdet er alt efter, hvilken værktøjs julekalender 2024 , du ender med at gå efter. Tager vi udgangspunkt i den fra Wera, får han et værktøjssæt bestående af 24 dele. Dette er alt fra skruetrækkere til bits og en svensknøgle. Det er værktøjsdele, som han helt sikkert vil elske at få som en del af værktøjskassen. For en vaskeægte handyman kan ikke få nok værktøj.

Men det er også muligt at finde julekalendere, der indeholder andre dele til værkstedet, som han måske ikke har og godt kunne tænke sig.

Det mest spændende er dog også ikke at vide, hvad der er bag lågerne i en værktøjs julekalender 2024 . For det er jo netop, hvad der får ham til at glæde sig helt vildt i samtlige dage op til jul.

Måske du endda også kan være heldig at få glæde af det, fordi han pludselig får lyst til at gå i gang med et gør det selv-projekt eller at få hængt det op på væggen, som du har efterspurgt i rigtig lang tid.

 

Hvad koster en værktøjs julekalender  2024 ?

Som du sikkert allerede ved, er værktøj ikke det billigste i verden. Det kan meget nemt løbe op i mange penge. Særligt fordi der skal bruges meget tilbehør til diverse stykker værktøj. Derfor er en værktøjs julekalender 2024 heller ikke den billigste julekalender til ham, du kan få fingrene i.

Den koster omkring 400 kroner alt efter, hvilken type du vælger, og hvor du køber den henne. Der kan være prisforskel på den samme julekalender, da der kan være et tilbud, som ikke alle netbutikker kører med. Af den grund kan det godt betale sig lige at kigge dig om efter forskellige forhandlere – præcis som vi har gjort for dig her på siden.

Pengene for en pakkekalender med værktøj til ham er dog godt givet ud, da det er noget, han kan bruge nu og fremadrettet. Han vil måske endda påstå, at det er en god investering.

 

Kombiner en værktøjs julekalender 2024 med en adventskalender med værktøj

Synes du, det er lidt kedeligt at skulle give værktøj i julegave? Det kan du komme udenom ved at gå all in på det i en julekalender eller adventskalender. For når der er 24 dage + 4 dage med ekstra værktøj, burde han blive ret mæt på det at få værktøj. Samtidig kan du måske få krydset listen lidt af, så du kommer til bunds i de mange værktøjsønsker.

Vi har prøvet at støvsuge nettet for alt, hvad der er at finde af julekalendere og adventskalendere med værktøj. Der er ikke lige så meget at vælge mellem som ved chokoladekalendere – men udvalget bliver kun større og større, så vi håber, at der er en eller to, der kan overraske. Det skal jo gerne være noget nyt hvert år, så det ikke er så forudsigeligt.

Gå på opdagelse i mulighederne her på siden og se, om ikke du kan overraske din mand, kæreste, far eller bror med lidt lækkert til værkstedet.

 

Hyg med kaffe og småkager, når værktøjet pakkes ud

Det lyder måske kedeligt at skulle give en julekalender med værktøj. Men det kan meget nemt gøres hyggeligt og dejligt for alle parter – især hvis der er tale om en julekalender til din mand eller kæreste. En kop kaffe, en småkage og noget chokolade kan meget nemt gøre noget ved det måske lidt kedelige og praktiske aspekt i at få værktøj.

Vi danskere er verdensmestre i at hygge. Så gør det gerne, når I åbner dagens låge i julekalenderen. Det er helt fantastisk og giver et intimt og stille øjeblik, hvor I kan sidde og nyde mørket, julestemningen og hinandens selskab. Det er nemt at glemme i en hverdag og i en december, hvor der er fuld fart fremad for at nå alt inden jul.

Hvem ved? Måske der pludseligt står en ekstra overraskelse på bordet, fordi værktøjet satte gang i en ide? Det vil bestemt ikke være dårligt!

 

Værktøjsjulekalender til hende, der elsker at gøre ting selv

Er det ikke en mand, du er på udkig efter en julekalender med værktøj til? Er det i stedet en kvinde, der har hænderne godt skruet på? Vi vil helst ikke være kønsdiskriminerende, hvilket er lidt for nemt at være, når det kommer til værktøj, fordi det traditionelt set er noget, der er forbeholdt mænd.

Men kender du en sej kvinde, der elsker at sætte ting op på væggen selv, eller som bare har flair for at være handy, skal hun selvfølgelig også have en julekalender med værktøj. Hun vil helt sikkert blive glad og meget overrasket over, at du har tænkt på hende og tænkt på at give værktøj.

Selvom det selvfølgelig ikke er værktøj fra Bosch, er det nu alligevel værktøj, som kan bidrage positivt til hendes værksted eller samling af diverse skruer, skruetrækkere og bits. Det er svært at få for meget værktøj, da der altid lige er en dimmedut eller dingenot, der kræver et særligt stykke værktøj, når noget skal samles eller sættes op.

Forkæl hende med en værktøjsjulekalender og glæd dig til et forhåbentligt stort smil på læberne.

 

Lok teenageren ud af værelset med en julekalender med værktøj

Har du en teenager i huset, som egentligt godt kan lide at lave nogle gør det selv-ting? Eller kunne du godt tænke dig at inspirere lidt i den retning ved at lokke med noget værktøj og kvalitetstid med sjove og hyggelige projekter? Så er det et godt skud i bøssen at give en værktøjs julekalender 2024 .

Der vil måske blive kigget lidt skævt på dig til at starte med. Men når først du får solgt ideen om nogle gode og hyggelige projekter, er vi sikre på, at ideen nok skal blive godtaget. Det er skønt at hygge sammen om nogle projekter. Julen er især et godt tidspunkt for det, da vi her alligevel er meget opmærksomme på at være sammen og hygge os.

De mange mørke timer gør det også oplagt at bruge noget tid på nogle hyggelige projekter eller hjemmelavede julegaver. Hvem ved, om det ender med nogle nye møbler til stuen eller værelset? Muligheden for det er der i hvert fald!

Du kan eventuelt også overraske med lidt chokolade i sokken eller komme en ekstra julekalender med lidt god chokolade eller vingummier ind på værelset, når ideen om værktøj og projekter er blevet præsenteret. Så bliver det måske lidt mere ”spiseligt”.

Om ikke andet håber vi i hvert fald, at I får hygget jer, snakket en masse sammen og måske endda også får nogle gode ideer til, hvad I kan bruge værktøjet og tiden i december sammen på.

 

Find og køb en værktøjs julekalender 2024 hos os

Mangler du nogle gaveideer til manden, er værktøj sjældent en dårlig ide. Vi håber at kunne give dig netop det, du leder efter. Om det så er den populære Wera julekalender eller en anden, som du måske endnu ikke har hørt om og gerne vil overraske med.

Vi elsker julen og alt, hvad der er omkring det at overraske. Vi håber, du mærker det bag skærmen med det udvalg af julekalendere, vi har fundet frem til dig – og ikke mindst hvor nemt vi har gjort det for dig at sammenligne på kryds og tværs samt klikke dig direkte videre til udvalgte netbutikker.

Mangler du noget andet end en lækker værktøjs julekalender 2024 til ham, har vi også gjort det nemt for dig at finde mange andre julekalendere og julegaver. Du kan klikke dig rundt, som du helt selv vil. Listerne er mange. Forhåbentligt giver de dig de gaveideer, du har brug for.

Rigtig glædelig jul!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om julekalendere med værktøj

Der er i år 2 populære værktøjs julekalendere. En fra Wera, og en fra Milwaukee. Hvilken der er bedst, kommer an på hvad man er til. Den ene er med bits, hvor den anden her lidt mere blandet. Jeg anbefaler du tager et kig på begge, og bestemmer dig for hvilken du selv syntes passer til dig (eller vedkommende du vil give den til).

I guiden her kan du sammenligne priser på de værktøjsjulekalendere, som kan købes flere forskellige steder. På den måde kan du nemt finde den bedste pris.

Denne artikel er anmeldt af Bjarne Larsen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne