Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Popcorn julekalender - Årets bedste popcornkalendere

Popcorn julekalender 2024 – Årets bedste popcornkalendere

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Det knaser og er perfekt saltet. Det er popcorn. Det smager så godt. Synes du, det smager så godt, at du bare må have en popcorn julekalender? Eller kender du en, hvor det vil falde i rigtig god jord?

Man kan få mange julekalendere til børn såvel som voksne i dag. Men en med popcorn må så absolut toppe den. Særligt fordi det jo ikke er almindelige popcorn – de er nemlig overtrukket med alverdens chokolader og lækkerier.

Lad os gå på en poppet opdagelse!

Årets bedste popcorn julekalendere 2024

Joe & Sephs Gourmet Popcorn Julekalender (forudbestil)

Joe & Seph's popcorn julekalender

I denne popcorn julekalender fra Joe and Sephs, finder du bag hver låge, prisvindende gourmet popcorn. Du finder samtidig popcorn i alverdens forskellige smagsvarianter. Både chokolade, karamel, gingerbread, banoffee pie og mange andre. En anderledes og utraditionel julekalender, men ikke desto mindre helt fantastisk. Vi er vilde med den!
249,00 kr.
Joe & Seph's veganske popcorn julekalender

Joe & Seph's veganske popcorn julekalender

Joe and Sephs veganske popcorn julekalender med lækre veganske, håndlavede popcorn. Du får bl.a. smage som Vegan Salted Caramel og Vegan Toffee Apple samt mange andre!
Produktet er desværre udsolgt.
Popcorn Shed Popcorn Julekalender

Popcorn Shed popcorn julekalender

Er du ikke til chokolade, julebolsjer og alt det andet traditionelle juleslik? Bare rolig – her har du nemlig en julekalender fyldt med gourmetpopcorn. Du har 24 låger med popcorn i alverdens lækre smagsvarianter. Her i blandt butterscotch, pecan pie, ristede nødder, karamel, chokolade og andet godt! En af de bedste julekalendere til voksne som har fået nok af chokoladejulekalendere.
Produktet er desværre udsolgt.
Popcorn Shed Vegansk Popcorn Julekalender

Popcorn Shed vegansk popcorn julekalender

White truffle, toffee og smoky maple, er blot nogle af de spændende smagsvarianter du finder i denne veganske julekalender fyldt med gourmetpopcorn. En anderledes julekalender der med garanti ikke vil skuffe.
Produktet er desværre udsolgt.

Pop dig ind i december med en popcorn julekalender 2024

Er du lidt træt af, at det altid skal være chokolade? Er du bare en stor popcorn-elsker? Eller vil du gerne overraske med noget helt andet, end hvad der lige bliver forventet? Uanset hvad den fantastiske anledning er til, at du gerne vil kaste dig ud i en kalender med popcorn så har du alletiders mulighed for a gå all in på det sammen med os.

For er der noget, vi elsker, så er det julekalendere – men popcorn er altså heller ikke helt af vejen.

Når du popper og knaser dig gennem december med en popcorn julekalender, gør du det ikke kun med en lækker og sprød smag af salt. Det gør du også med karamel, chokolade og andre forskellige smage. Det bliver en oplevelse udover det sædvanlige.

Og bare rolig… Du får ikke kun én popcorn per låge. Der ligger hele poser og venter på, at du åbner op for dem og gnasker løs!

 

Åbn op for verdens ældste snack med en popcorn julekalender

Det er faktisk ikke helt kun spas og løjer, at du finder popcorn julekalendere på hylden. For det er faktisk en af verdens ældste snacks. Det lyder måske lidt vildt, når du tænker på, hvor besværligt det er at lave dem uden en mikroovn. Men popcorn kan faktisk dateres tilbage til Mellemamerika for flere tusinde år siden.

I huler i New Mexico har arkæologer fundet spor af popcorn, der er 5600 år gamle. Her tyder det på, at de er blevet opdaget af de indfødte, som først og fremmest troede, at den poppede lyd kom fra en gal gud, når denne undslap kernen. 

Selvom det er mange tusinde år siden, at popcorn blev fundet og sidenhen nydt som en snack, er det først i 1492, at europæerne stifter bekendtskab med den poppede og sprøde snack. Ifølge historien skulle Columbus være blevet modtaget med popcorn, da han ankommer til Amerika. De indfødte brugte dem dog ikke som snacks, men til at lave suppe, øl og smykker. Derudover brugte de også popcorn som offergaver.

Under depressionen i Amerika fik popcorn en opblomstring, fordi det var en billigere luksusvare end sukkerholdige varer. Det samme skete i Europa under Anden Verdenskrig. Siden da er popcorn blevet fast inventar, når der sættes en film på derhjemme eller i biografen.

Det forstår man jo også godt – for det er ret så lækker en snack! Så find dig endelig en popcorn julekalender 2024 og bliv en del af en lang historie.

 

Hvad er der i en popcorn julekalender?

Der er naturligvis popcorn som det helt indlysende. Men det er ikke popcorn i helt traditionel forstand, da det trods alt ville være for nemt og lidt for kedeligt bare at komme nogle poppede popcorn med salt i.

Nej, der venter dig faktisk en spændende og rigtig god smagsoplevelse, når du åbner op for en popcorn julekalender. For det er poser af popcorn med forskellige smage. Nogle eksempler taget direkte fra en af de helt populære af slagsen er:

  • Karamel og hvid chokolade
  • Klassisk karamel
  • Dobbelt chokolade
  • Gingerbread
  • Kaffeæble og kanel
  • Vanilje Cheesecake
     

Som du kan se, er det bestemt ikke kedeligt, hvad der bliver åbnet op for. Det er klassiske smage, klassiske julekrydderier og lidt overraskelser, der ligger og venter. Tør du udfordre den klassiske smag af salt? For så er en popcorn julekalender 2024 lige noget for dig!

 

Hvilke slags popcorn julekalendere kan man få?  

Det er endnu ikke lige så populært at sælge popcorn julekalendere, som det er at sælge julekalendere med chokolader og lakridser. Men der er nogle få på markedet, som helt sikkert vil kunne få din mund til at løbe i vand.

Joe & Seph’s er et glimrende eksempel på en gourmet popcorn julekalender, hvor der er gået all in på smag. Det er en meget populær julekalender, hvilket vi godt forstår, da man her får 19 unikke smage af lækre og prisvindende popcorn. Så tør du at kaste dig ud i popcorn med hvid chokolade og hindbær, græskar eller tiramisu, får du en jul, der er lidt udover det sædvanlige.

Er du nysgerrig på, hvad du ellers kan få af spændende julekalendere med popcorn, er du velkommen til at klikke dig omkring. For vi har samlet alt, hvad der er af popcorn og gjort det nemt for dig at klikke dig direkte videre.

 

Vegansk popcornkalender

Går du efter popcorn som indhold, fordi du gerne vil have en vegansk julekalender? Det er i hvert fald muligt. Joe & Sephs har lavet en version med små pakker af håndlavede veganske popcorn.

Udvalget af smage er ikke lige så stor som den, der ikke er vegansk. Men du får 8 unikke og lækre smage fordelt på 24 låger. Der vil derfor være nogle gengangere. Du kan blandt andet glæde dig til nogle poser med vegan salted caramel samt vegan toffee apple & cinnamon.  

Det er en oplevelse i sig selv at åbne for kalenderen, da den er lavet som en kæmpe julebog. Den viser et hyggeligt billede af Joe’s popcorn-køkken med masser af sne og julepynt.

Så glæd endeligt dig selv eller en anden veganer med popcorn. For der venter nogle ret gode smagsoplevelser forude.

 

Hvad koster en julekalender med popcorn?

Julestemningen venter lige om hjørnet med en julekalender med popcorn. Det koster omkring 300 kroner for en kalender med lækre og poppede gourmet popcorn. Det er naturligvis meget at give for en julekalender. Men der er til gengæld ikke sparet på smagen. Du kan se frem til nogle gode snacks, der går godt sammen med kaffen eller teen, når du kommer hjem efter en lang arbejdsdag.

Fordi der er kræset så meget for smagen, bliver du også mæt på netop dette. Det vil være en stor nydelse, hvor der ikke er samme behov for at gå i den store slikskål eller småkagerne bagefter, fordi du virkelig er blevet kælet for.

Julekalenderen er også en fantastisk måde at blive introduceret til nye og lækre smage på, som du måske ikke ville have overvejet at købe på egen hånd. Hvem ved? Måske du får lyst til at skifte vingummierne på juleaften ud med popcorn?

Klik dig gerne videre på den enkelte julekalender med popcorn for at få den nøjagtige pris hos netbutikken. Her kan du også følge med i, om der er gode tilbud i forbindelse med ”pre-sale” eller andre kampagner.

 

Bliv inspireret til selv at lave snacks med en popcorn julekalender

Gourmet popcorn er lækre til jul. Men hvorfor kun nøjes med at få dem til jul? Og hvorfor give mange penge for dem, når du selv kan kaste dig ud i at eksperimentere med det? Det bliver måske ikke lige så godt de første gange. Men øvelse gør mester. Det er desuden også en alletiders mulighed for at kunne hygge sig med familien.

Prøv lidt forskellige chokolader og øv dig i at lave en rigtig god karamel. Så skal det nok komme lige pludseligt. Popcorn er som snack i sig selv heldigvis ret billige at lave. Du kan derfor meget billigt lave nogle gode smagsprøver, uden det ruinerer dig.

Når du er ferm til at lave coating og synes, de smager rigtig godt, er de oplagte som gaveideer eller værtsgaver. For hvem kan ikke godt lide at få noget hjemmelavet guf som en overraskelse?

Lad dig inspirere af de mange forskellige smage!

 

Find din julekalender nemt og hurtigt hos os

Har du en hel liste af julekalendere, du skal have fundet og streget over? Start med en popcorn julekalender 2024 og læg den i kurv hos en af de netbutikker, vi linker til. Når du har forkælet dig selv og kan se frem til popcorn leveret til døren, kan du med fordel fortsætte til nogle af de mange andre julekalendere, vi har fundet og samlet her på hjemmesiden. Så skal der også chokolade, vingummier og lidt chili til, kan du finde frem til det hele her hos os.

Du kan handle ganske trygt gennem de netbutikker, vi linker til, da de har sikker betaling og er kendt og brugt af mange. Tjek gerne anmeldelser, hvis du er i tvivl eller gerne vil være helt tryg i din beslutning.

Vi tilføjer nye varianter, så snart de kommer på markedet. Så du kan være sikker på, at du ikke går glip af en eneste popcorn julekalender, når det er sammen med os.

Lad dig friste og forkæle lige straks med en julekalender med popcorn. Så ønsker vi dig en god og poppende jul!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om popcorn julekalendere

Hvad der er bedst er typisk individuelt. Dog kan vi sige, at Joe & Seph’s popcorn julekalender, uden tvivl er en værdig kandidat til titlen. I den finder du gourmet popcorn af højeste kvalitet, i et væld af spændende smage. De har også en vegansk udgave. Du finder begge her i guiden, hvor du samtidig kan sammenligne priser på dem, og dermed sikre dig den bedste pris.

Karamel, chokolade, cheesecake, kaffe og gingerbread, er blot nogle af de spændende smagsvarianter du kan finde i en popcorn julekalender.

Denne artikel er anmeldt af Kristian Svendsen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne