Årets mest populære Dinosaur legetøj

Dinosaur legetøj 2024 – Årets mest populære Dinosaur legetøj

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Det kan godt være, at dinosaurerne uddøde for mange, mange, mange år siden. Men det gør dem ikke mindre interessante. Især ikke for mindre børn. Har dit barn eller et du kender, kastet kærligheden på dinosaur legetøj og bare dinosaurer i det hele taget? Det har vi også, da de er fantastisk fascinerende.

Der er derfor ikke det dinosaur legetøj, som du ikke kan finde her på siden. Er du derfor på udkig efter nogle seje gaver til drenge, tør vi nærmest godt garantere, at det er, hvad du kommer til at finde.  

Men pas på! For det kæmpe dinosaur legetøj kan godt både være skræmmende og en anelse vanedannende.

Årets bedste dinosaur legetøj til børn

Stjernehimmel Projektor - Dinosaur Æg

Forvandl børneværelset til en stjernehimmel med denne unikke projektor formet som et dinosauræg. Ikke kun vil den skabe en beroligende atmosfære, men den fungerer også som en Bluetooth-højtaler. Med 14 forskellige farver og en indbygget lampe, der projicerer en smuk stjernehimmel, er denne projektor det perfekte natlys for ethvert barn, der elsker dinosaurer. En fantastisk gaveidé, der kombinerer funktionalitet med eventyr.

Ildspyende drage der bevæger sig

Opdag den magiske verden af drager med denne ildspyende drage, der bevæger sig. Denne fantasifulde gave er perfekt til børn og voksne, der elsker eventyr og mytiske væsener. Levende og underholdende - det er en drage, man husker!

Bevægelig og "ildspydende" T-Rex Dinosaur

Denne T-Rex Dinosaur er mere end bare en legetøjsfigur - den kan både bevæge sig og spyde "ild". Super fedt stykke legetøj. Se hvordan den virker via linket.

LEGO Jurassic World Carnotaurus dinosaurjagt

LEGO Jurassic World Carnotaurus dinosaurjagt pakken indeholder hele 240 dele, som bl.a. består af den store dinosaur, en helikopter, en bil og LEGO figurer.

Schleich Stegosaurus

En brølende Stagosaurus Schleich figur - giv den til en dinosaur fan, til at føje til samlingen af dinosaur legetøj. Stegosaurusen er en af de mest kendte dinosaurer, og et must i enhver dinosaur samling.

Mattel Jurassic World Destory 'N Devour Indominus Rex

Den farlige Indominus Rex er en rigtig fed actionfigur, som har både lyd og lyseffekter. Det er en stor dinosaurfigur som vejer over 1 kg, og kan bruges af børn helt ned til 3 år.

LEGO Jurassic World Baryonyx dinosaur bådflugten

Dette fede Jurassic World LEGO sæt kommer med en stor båd der skal bygges. Dertil en lille flugtbåd, en stor frygtindgydende dinosaur samt en række LEGO figurer.

Gurli Gris dinosaur bamse

Her kan du få Gurli Gris' søde bamse dinosaur som din helt egen bamse. Bamsen er en sød lille dino, som samtidig er blød og dejlig at putte med.

Schleich Dinosaurs kæmpe vulkaneksplosion

Lava, røg og vibrationer når vulkanen går i udbrud, er alle fede funktioner som Schleich Dinosaurs kæmpe vulkaneksplosionen her har. Den fedeste gave til drengen eller pigen som elsker dinosaurer!

LEGO Jurassic World T Rex Dinosaur udstilling

I denne Jurassic World LEGO pakke får du et stort T-rex forssil som skal samles, samt en baby dinosaur og andre LEGO figurer. En fantastisk tilføjelse til LEGO dinosaur samlingen.

Vtech baby lær og dans dinosaur

Denne lille søde dinosaur hjælper barnet på 2 år og opefter med at lære og danse. Den har masser af lyde og bevægelser, som opfordrer barnet til at lære og danse samme med dinoen.

Paw Patrol dino patroller køretøj

Redningshunden Chase at klar til en dinosaur redningsaktion i hans store patroller køretøj. Udover køretøjet får du også hunden Chase samt en stor dinosaur.

LEGO Jurassic World Stygimoloch dinosaurflugt

Stygimoloch dionsauren er flygtet og den skal fanges igen! I LEGO Jurassic World sættet her får du 2 dinosaurer, LEGO figurer, en bil som skal samles m.m. Egner sig til børn helt fra 4 års alderen.

Schleich Tyrannosaurus Rex

Tyrannosaurus Rex figuren fra Schleich er et must i enhver dinosaur samling, hvorfor det også er en af de mest populære. Find den her til den bedst mulige pris.

Schleich Brachiosaurus (Langhals)

Her finder du den flotte Brachiosaurus dinosaur, også kaldet en langhals. Langhalsen er en af de mest kendte dinosaurer, og er den type som Lillefod fra de kendte tegnefilm er.

Zuru Smashers Mega Light up Dino Surprise Egg

Dette spændende dinoæg indeholder masser af fede overraskelser. Bl.a. 4 dinoer, 4 æg, lave, grej til at lave slim og meget, meget mere! Der er i alt over 25 små seje overraskelser. Den perfekte gave til barnet der elsker dinosaurer.

LEGO Ideas Dinosaurfossiler

I denne LEGO Ideas pakke er der 910 dele til at lave fede Dinosaurfosiller. Der er en mere avanceret LEGO pakke, som man dog får nogle utroligt dekorative LEGO dekorationer ud af, som efterfølgende kan stå på pynt.

Schleich dino sæt med hule

I dette Schleich sæt får du 3 dinosaurer, en hule og andre spændende sager. Egner sig til børn fra 5 år og opefter - et sikker gavehit til barnet som er vild med dinoer!

5 Learning Resources Jumbo dinosaur figurer

I sættet her får du hele 5 dinosaur figurer. Her i blandt de kendte T-rex, langhals og 3 andre seje dinosaurer. Perfekt starterpakke til det mindre barn som er facineret af de seje dinoer, og gerne vil lære mere omkring dem.

LEGO Duplo Jurassic World T Rex & Triceratops

LEGO Duplo Jurassic World T Rex & Triceratops pakken er perfekte til de mindste børn, som gerne vil lege med dinosaurer. Pakken her egner sig nemlig til børn helt ned til 2 år.

Squishmallows Grayson the Dinosaur 30cm

Squishmallows dinosauren Grayson er en super sød, blød og dejlig bamse, som enhver lille dreng eller pige, med garanti lynhurtigt vil blive forelsket i. Grayson er hele 30 cm.

LEGO Jurassic World Gallimimus & Pteranodon-flugt

LEGO Jurassic World Gallimimus & Pteranodon-flugt pakken indeholder ikke kun dele til at bygge den super seje bil til at fange dinosaurer med, den indeholder også LEGO figurer, og Gallimimus & Pteranodon dinosaurerne som skal fanges.

LEGO Jurassic World Indominus Rex mod Ankylosaurus

Rex mod Ankylosaurus - hvem vinder? Det finder du kun ud med LEGO pakken her, som udover dinosaurerne, også indehodler LEGO figurer, samt dele til at bygge et lille hus, samt bane med kuppel, hvorfra dinosaur kampen kan ses!

Kæmpe Tyrannosaurus Rex - 90 cm

Den kæmpe Tyrannosaurus Rex er helt 90 cm høj! Egnet til alle børn på 4 år og opefter, som tør have den stående på værelset. Den ultimative gave, får enhver T-rex fan.

Dinosquad Rex Rampage Nerf gun

Dinosquad Rex Rampage Nerf gun er et super fedt gevær, som egner sig perfekt til dinosaur jagt. Dinogeværet kommer med 20 piler og hylster.

Genanvendelige Dinosaur motiver til vandmaling

Disse smarte dinosaur motiver fra Melissa & Doug kan males på med vandmaling igen og ingen. Der medfølger 4 forskellige dinosaur motiver, samt en vandmalings-pen, som blot skal fyldes med vandmaling.

Playmobil T-Rex - Battle of the Giants

Er du klar til kampen med kæmperne? Playmobil T-Rex - Battle of the Giants får du både figur og dinosaur udstyret med alverdens våben for at kunne kæmpe til det sidste.

LEGO Creator Mægtige Dinosaurer 3-i-1

Den mægtige dinosaur fra LEGO Creator serien er en 3-i-1 dinosaur, som både kan laves om til en T-rex, en Triceratops og en flyvende dinosaur.

Find sejt og spændende dinosaur legetøj her på siden

Husker du, hvor spændende og sjovt det var at lege med dinosaurer, da du var barn? Og vil du nu gerne give den glæde videre til et barn, du holder af? Det kan du også nemt komme til, da vi er gået dino-amok og har fundet frem til stort set alt godt dinosaur legetøj, der er at finde!

Du kan blandt andet være heldig at finde:

 • LEGO dinosaurer
 • Dinosaurer bamser
 • Dinosaurer udgravningssæt
 • Dinosaurer bøger
 • Dinosaurer dart
 • Dinosaurer dyr i små og store størrelser

Vi ville gerne ridse alt det legetøj op, som du kan finde. Men da der er så meget, og fordi der hele tiden kommer nyt til, er det meget nemmere, at du selv går på vaskeægte jagt efter de bedste og flotteste dinosaurer. Om det så er i form af puslespil til den lille eller et sjovt spil til det lidt større barn.

Uanset hvad du finder, er det sjovt, spændende og sejt. Det kan derfor kun blive en succes!

 

Hvad hedder de forskellige dinosaurer?

Vil du gerne overraske med de bedste og sejeste dinosaurer? Eller er du lidt i tvivl om, hvad det egentligt er, der står på ønskelisten? Så kommer vi dig til undsætning her med en liste over de mest populære dinosaurer.

 • Tyrannosaurus Rex
 • Patagotitan Mayorum (det største dyr, der har gået på landjorden)
 • Baryonyx
 • Citipati
 • Deinonychus

Den mest kendte er naturligvis tyrannosaurus rex, sammen med det, vi i lidt mere almindeligt munde kalder for langhals. Det er også nogle meget fascinerende dinosaurer, som må siges at være hinandens modsætninger. Disse to vil være et rigtig godt sted at starte, hvis du gerne vil bidrage til barnets egen Jurassic Park eller skabe samme verden, som den man ser i filmen Dinosaurerne!

 

Genskab Jurassic Park derhjemme med dino legetøj

Slugte du Jurassic Park filmene råt? Og er du nu bare blevet helt fascineret af de store dinoer? Eller er det sket for dit barn? Med sejt dinosaur legetøj har du chancen for at skabe dit helt eget Jurassic Park – dog uden risiko for bogstaveligt talt at blive spist midt under legen.

Det fantastiske ved dinosaurer er, at de bliver ved at være tryllebundne og fantastiske at dykke ned i. For store som små. Og er du vokset op med dem på TV-skærmen, er det bare med at give glæden videre til dine børn eller venners børn.

Var det noget med T Rex legetøj? Eller hvad med robot dinosaur legetøj? Måske raptor legetøj også kunne være spændende at dykke ned i? Uanset hvilket dinosaur legetøj du gerne vil have med i din park, har du mulighed for at finde og sammensætte det gennem os og de forhandlere, som vi har fundet frem til. Du skal naturligvis ikke gå på kompromis!

 

Lær barnet om de store kæmper med dinosaur legetøj

Der var engang, hvor livet på Jorden var noget helt andet, end hvad det er i dag. Med store kæmper og ingen mennesker. Hvor T Rex var en af de dominerende dyr. Selvom det er så lang tid tilbage, at det kan være svært at forholde sig til, er det nu alligevel noget, der er relevant at lære børn om. For deres liv og død har været afgørende for, hvordan livet frem til i dag har formet sig. Det er derfor på alle måder sundt at lege med dinosaur legetøj, da det ikke bare er spas og løjer men også kan bruges til læring.

Det er også en god måde lige at få frisket op, hvad det nu lige var, der skete dengang – og hvad de forskellige dinosaurer hedder. Det er aldrig helt skidt at få læst op på igen – og hvem ved? Måske du helt selv får lyst til at købe fjernstyret dinosaur legetøj eller en sej LEGO dinosaur. Det kan altså også noget, selvom man er voksen!

Udover legetøj findes der også mange forskellige opgaver og videoer på nettet, som du kan bruge til at kombinere leg og læring med sammen med legetøjet. Så er det også spændende gang på gang at lege med dinoer!

 

Hvad kan man alt få af dinosaur legetøj?

Dinosaurer er uden tvivl noget, som mange af os finder dybt fascinerende og spændende. Derfor er der også lavet et væld af forskelligt dinosaur legetøj, som enten er lidt sødt eller har en lidt mere farlig og sej karakter.

Du kan blandt andet finde:

 • Dinosaur figur
 • Schleich dinosaur
 • Dinosaur spil
 • Dinosauer bamser
 • Dinosauer puslespil
 • Schleich dinosaur legetøj
 • Playmobil dinosaur
 • Fjernstyrede dinosaurer

Der er noget for enhver alder. Uanset om du derfor er på jagt efter dinosaur legetøj til 2 årige, gaver til 3 årige eller noget sejt legetøj til en på 8, kan du finde det her. Det er vitterligt en hel verden for sig, hvorfor der snart ikke er det, du ikke kan finde.

Vi håber, at vi kan overraske dig med noget sejt legetøj her på siden, som du måske ikke er faldet over før. Vi har i hvert fald gjort vores bedste for at hjælpe dig godt på vej til at overraske med noget cool legetøj.

 

Hvad koster dinosaur legetøj?

Det kommer helt og aldeles an på, hvad du gerne vil købe af dino legetøj til den lille. For det svinger fra at koste under 100 kroner for en dinosaur til flere hundrede kroner for dinosaur legetøj fra LEGO. Men det giver også mulighed for at finde alt muligt forskelligt, når det kommer til legetøj – alt lige fra det simple til det mere detaljerede og komplicerede eller tech-agtige. Altså kan du altid overraske med noget legetøj, som barnet ikke har endnu.

Det er heller ikke så vigtigt, hvad det koster. For selv det billige og simple dino legetøj kan være lige så spændende og fantastisk at få i gave som det dyre og mere fancy dinosaur legetøj med røg eller andre effekter. Det er, hvad du selv gør det til, og hvad du også kan hjælpe barnet til at drive legen til.

Med det sagt har vi dog forsøgt at finde legetøj med dinosaurer fra forskellige webshops i forskellige prisklasser. Uanset hvad du har af budget, eller hvad du godt kunne tænke dig at forkæle den lille med, er der gode muligheder for, at du finder et match. Vi vil gerne, at det skal være muligt for så mange børn som muligt at få og lege med fantastisk dinosaur legetøj! For det er trods alt rart at kunne holde dem lidt væk fra skærmen og bare lade fantasien råde.

 

Hvornår kan et barn begynde at lege med dinosaur legetøj?

Der er nærmest ikke nogen grænse for, hvornår dit barn kan begynde at få glæde af at lege med dinosaur legetøj. For der findes alt lige fra små træfigurer til legetøj i naturgummi, som godt kan leges med af børn, der stadig undersøger med munden. Du kan derfor sagtens begynde med at introducere til dinosaur-universet, når barnet er knap to år gammelt.

Dertil kan du blive ved med at lege med dinosaurer med barnet, til det er på den anden side af 10 år, hvis figurerne bliver skiftet ud med noget sejt LEGO eller en fjernstyret robot. Det kan bare noget helt andet!

Alle børn kan derfor i princippet lege med dinosaurer. Interessen skal naturligvis være der, så det også er sjovt at sidde eftermiddag efter eftermiddag. Men der skal nu ikke meget mere end en god bog, en spændende leg eller en god film til at vække interessen. Har du derfor et stærkt ønske om at lege lidt med dinosaurer med dit barn, er det bare med at være kreativ – der er så meget godt legetøj derude at hive fat i!

 

Gå all in på dinosaurer i garderoben

Er dinosaurer bare det helt store på børneværelset lige nu? Og har du et barn, der bare ikke kan få nok? Hvorfor så ikke gå all in med et dinosaur kostume? Det er ikke kun sjovt til fastelavn, hvor der skal findes noget anderledes udklædning. Det er også sjovt i weekenderne eller på aftener, hvor den bare skal stå på fuld sjov og spas, når mor eller far ikke er hjemme.

Der er mange forskellige kostumer at gå på opdagelse i. Derfor er der også mulighed for at købe flere forskellige, som du kan overraske med løbende, efterhånden som der er fødselsdag og jul. De andre børn i børnehaven vil helt sikkert blive misundelige over, at der render en farlig og sej dinosaur rundt!

Måske det også er oplagt at invitere til en dinosaur fødselsdag, hvor børnene skal klæde sig ud? Der er mange gode lege i vente med et eller flere kostumer gemmende i garderoben.

 

Gå på dinosaurjagt og se, om ikke du kan finde et godt dinosaur legetøj tilbud

Vi er ikke bevidst gået efter dino legetøj på tilbud her på siden. Men, det hænder, at der er en webshop eller to, som har tilbud på dinosaur legetøj. Kan du derfor godt lide en god pris, er du velkommen til at besøge flere af de webshops, hvis udvalg af legetøj vi har linket til.

Hvem ved? Måske du er heldig at finde dinosaur legetøj med lyd, Jurassic World dinosaur legetøj eller en stor dinosaur, der fylder hele sengen til næsten ingen penge – eller i hvert fald til en ekstra god pris.

Selv det gode dinosaur legetøj som LEGO dinosaur legetøj kommer af og til på tilbud i forbindelse med de store udsalgsdage. Har du derfor fundet noget legetøj fra en forhandler her på siden, som du har set dig lun på, er du velkommen til at holde et nærmere øje med det og vende tilbage, når der er januarudsalg, sommerudsalg eller Black Friday tilbud.

Kan du dog ikke vente så længe, er der helt sikkert også en webshop eller to, som lige nu har lidt ekstra gode priser på noget af det dinosaur legetøj, du har udset dig. Så det er bare med at gå på opdagelse!

 

Find det bedste dino legetøj her på siden

Vi er blevet bidt af dinosaurer og kan ikke garantere, at du ikke også bliver det, når du går på vaskeægte jagt efter dem her på siden. Om du er på jagt efter gaver til 2 årige, dinosaur legetøj til 3 årige eller nogle seje robotter til dig selv og din lidt ældre søn eller datter, finder du det her gennem os.

Man bliver aldrig for gammel til at lege dinosaur eller at lege med dinosaur. For de er nogle helt fantastiske væsner, som fortjener en masse opmærksomhed – og som vi ikke må glemme!

Vi håber at kunne bidrage til nogle ekstra gode fødselsdagsgaver og julegaver til børn! Dinosaur legetøj egner sig også rigtig godt som en overraskelse på ferien eller som en overraskelse, når den står på pasning hos bedsteforældre i en hel weekend.

Uanset hvad anledningen er, er vi dog sikre på, at du finder noget dinosaur legetøj, der falder i rigtig god jord.

Du kan trygt klikke dig videre til de produkter, vi fremhæver her på siden. Det er udelukkende fra danske webshops, som alle går op i en god service og fair priser. Har du nogle spørgsmål til noget legetøj, du finder, er det også til den enkelte forhandler, du skal rette dine spørgsmål.

Vi bringer dig blot det fulde overblik og gør det nemt og hurtigt for dig at sammenligne på kryds og tværs.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om dinosaur legetøj

Det mest populære dinosaur legetøj er LEGO, Schleich figurer og fra Mattel. Hvad der er mest populært, kommer typisk an på barnets alder. Mattel og Schleich figurer er et stort hit hos de mindre børn, mens dinosaur LEGO hos de lidt ældre børn, er en kæmpe favorit.

Du finder inspiration til alle ovenstående typer dinosaur legetøj, samt meget mere, her i guiden.

Dinosaurer er ikke kun sjove at lege med for børn, de er også super spændende og lærerige. At lege med figurer af nogle store væsener, som har levet på jorden for mange millioner år siden, er utroligt spændende for børn. Derfor er dinosaurer også populære hos børn helt fra 2 års alderen og op til over 10 års alderen. Hos nogle hænger interessen endda ved ind i voksen alderen.

Det er en form for legetøj som er tidløs. Børn for 50 år siden var fascineret af dinosaurer, børn i dag er det, og børn om 50 år, vil helt sikker også være det.

Denne artikel er anmeldt af Kristian Poulsen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne