Årets mest populære Dinosaur legetøj

Dinosaur legetøj 2023 – Årets mest populære Dinosaur legetøj

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Det kan godt være, at dinosaurerne uddøde for mange, mange, mange år siden. Men det gør dem ikke mindre interessante. Især ikke for mindre børn. Har dit barn eller et du kender, kastet kærligheden på dinosaur legetøj og bare dinosaurer i det hele taget? Det har vi også, da de er fantastisk fascinerende.

Der er derfor ikke det dinosaur legetøj, som du ikke kan finde her på siden. Er du derfor på udkig efter nogle seje gaver til drenge, tør vi nærmest godt garantere, at det er, hvad du kommer til at finde.  

Men pas på! For det kæmpe dinosaur legetøj kan godt både være skræmmende og en anelse vanedannende.

Årets bedste dinosaur legetøj til børn

LEGO Jurassic World Carnotaurus dinosaurjagt

LEGO Jurassic World Carnotaurus dinosaurjagt pakken indeholder hele 240 dele, som bl.a. består af den store dinosaur, en helikopter, en bil og LEGO figurer.

Schleich Stegosaurus

En brølende Stagosaurus Schleich figur - giv den til en dinosaur fan, til at føje til samlingen af dinosaur legetøj. Stegosaurusen er en af de mest kendte dinosaurer, og et must i enhver dinosaur samling.

Mattel Jurassic World Destory 'N Devour Indominus Rex

Den farlige Indominus Rex er en rigtig fed actionfigur, som har både lyd og lyseffekter. Det er en stor dinosaurfigur som vejer over 1 kg, og kan bruges af børn helt ned til 3 år.

LEGO Jurassic World Baryonyx dinosaur bådflugten

Dette fede Jurassic World LEGO sæt kommer med en stor båd der skal bygges. Dertil en lille flugtbåd, en stor frygtindgydende dinosaur samt en række LEGO figurer.

Gurli Gris dinosaur bamse

Her kan du få Gurli Gris' søde bamse dinosaur som din helt egen bamse. Bamsen er en sød lille dino, som samtidig er blød og dejlig at putte med.

Schleich Dinosaurs kæmpe vulkaneksplosion

Lava, røg og vibrationer når vulkanen går i udbrud, er alle fede funktioner som Schleich Dinosaurs kæmpe vulkaneksplosionen her har. Den fedeste gave til drengen eller pigen som elsker dinosaurer!

LEGO Jurassic World T Rex Dinosaur udstilling

I denne Jurassic World LEGO pakke får du et stort T-rex forssil som skal samles, samt en baby dinosaur og andre LEGO figurer. En fantastisk tilføjelse til LEGO dinosaur samlingen.

Vtech baby lær og dans dinosaur

Denne lille søde dinosaur hjælper barnet på 2 år og opefter med at lære og danse. Den har masser af lyde og bevægelser, som opfordrer barnet til at lære og danse samme med dinoen.

Paw Patrol dino patroller køretøj

Redningshunden Chase at klar til en dinosaur redningsaktion i hans store patroller køretøj. Udover køretøjet får du også hunden Chase samt en stor dinosaur.

LEGO Jurassic World Stygimoloch dinosaurflugt

Stygimoloch dionsauren er flygtet og den skal fanges igen! I LEGO Jurassic World sættet her får du 2 dinosaurer, LEGO figurer, en bil som skal samles m.m. Egner sig til børn helt fra 4 års alderen.

Schleich Tyrannosaurus Rex

Tyrannosaurus Rex figuren fra Schleich er et must i enhver dinosaur samling, hvorfor det også er en af de mest populære. Find den her til den bedst mulige pris.

Schleich Brachiosaurus (Langhals)

Her finder du den flotte Brachiosaurus dinosaur, også kaldet en langhals. Langhalsen er en af de mest kendte dinosaurer, og er den type som Lillefod fra de kendte tegnefilm er.

Zuru Smashers Mega Light up Dino Surprise Egg

Dette spændende dinoæg indeholder masser af fede overraskelser. Bl.a. 4 dinoer, 4 æg, lave, grej til at lave slim og meget, meget mere! Der er i alt over 25 små seje overraskelser. Den perfekte gave til barnet der elsker dinosaurer.

LEGO Ideas Dinosaurfossiler

I denne LEGO Ideas pakke er der 910 dele til at lave fede Dinosaurfosiller. Der er en mere avanceret LEGO pakke, som man dog får nogle utroligt dekorative LEGO dekorationer ud af, som efterfølgende kan stå på pynt.

Schleich dino sæt med hule

I dette Schleich sæt får du 3 dinosaurer, en hule og andre spændende sager. Egner sig til børn fra 5 år og opefter - et sikker gavehit til barnet som er vild med dinoer!

5 Learning Resources Jumbo dinosaur figurer

I sættet her får du hele 5 dinosaur figurer. Her i blandt de kendte T-rex, langhals og 3 andre seje dinosaurer. Perfekt starterpakke til det mindre barn som er facineret af de seje dinoer, og gerne vil lære mere omkring dem.

LEGO Duplo Jurassic World T Rex & Triceratops

LEGO Duplo Jurassic World T Rex & Triceratops pakken er perfekte til de mindste børn, som gerne vil lege med dinosaurer. Pakken her egner sig nemlig til børn helt ned til 2 år.

Squishmallows Grayson the Dinosaur 30cm

Squishmallows dinosauren Grayson er en super sød, blød og dejlig bamse, som enhver lille dreng eller pige, med garanti lynhurtigt vil blive forelsket i. Grayson er hele 30 cm.

LEGO Jurassic World Gallimimus & Pteranodon-flugt

LEGO Jurassic World Gallimimus & Pteranodon-flugt pakken indeholder ikke kun dele til at bygge den super seje bil til at fange dinosaurer med, den indeholder også LEGO figurer, og Gallimimus & Pteranodon dinosaurerne som skal fanges.

LEGO Jurassic World Indominus Rex mod Ankylosaurus

Rex mod Ankylosaurus - hvem vinder? Det finder du kun ud med LEGO pakken her, som udover dinosaurerne, også indehodler LEGO figurer, samt dele til at bygge et lille hus, samt bane med kuppel, hvorfra dinosaur kampen kan ses!

Kæmpe Tyrannosaurus Rex - 90 cm

Den kæmpe Tyrannosaurus Rex er helt 90 cm høj! Egnet til alle børn på 4 år og opefter, som tør have den stående på værelset. Den ultimative gave, får enhver T-rex fan.

Dinosquad Rex Rampage Nerf gun

Dinosquad Rex Rampage Nerf gun er et super fedt gevær, som egner sig perfekt til dinosaur jagt. Dinogeværet kommer med 20 piler og hylster.

Genanvendelige Dinosaur motiver til vandmaling

Disse smarte dinosaur motiver fra Melissa & Doug kan males på med vandmaling igen og ingen. Der medfølger 4 forskellige dinosaur motiver, samt en vandmalings-pen, som blot skal fyldes med vandmaling.

Playmobil T-Rex - Battle of the Giants

Er du klar til kampen med kæmperne? Playmobil T-Rex - Battle of the Giants får du både figur og dinosaur udstyret med alverdens våben for at kunne kæmpe til det sidste.

LEGO Creator Mægtige Dinosaurer 3-i-1

Den mægtige dinosaur fra LEGO Creator serien er en 3-i-1 dinosaur, som både kan laves om til en T-rex, en Triceratops og en flyvende dinosaur.

Find sejt og spændende dinosaur legetøj her på siden

Husker du, hvor spændende og sjovt det var at lege med dinosaurer, da du var barn? Og vil du nu gerne give den glæde videre til et barn, du holder af? Det kan du også nemt komme til, da vi er gået dino-amok og har fundet frem til stort set alt godt dinosaur legetøj, der er at finde!

Du kan blandt andet være heldig at finde:

 • LEGO dinosaurer
 • Dinosaurer bamser
 • Dinosaurer udgravningssæt
 • Dinosaurer bøger
 • Dinosaurer dart
 • Dinosaurer dyr i små og store størrelser

Vi ville gerne ridse alt det legetøj op, som du kan finde. Men da der er så meget, og fordi der hele tiden kommer nyt til, er det meget nemmere, at du selv går på vaskeægte jagt efter de bedste og flotteste dinosaurer. Om det så er i form af puslespil til den lille eller et sjovt spil til det lidt større barn.

Uanset hvad du finder, er det sjovt, spændende og sejt. Det kan derfor kun blive en succes!

 

Hvad hedder de forskellige dinosaurer?

Vil du gerne overraske med de bedste og sejeste dinosaurer? Eller er du lidt i tvivl om, hvad det egentligt er, der står på ønskelisten? Så kommer vi dig til undsætning her med en liste over de mest populære dinosaurer.

 • Tyrannosaurus Rex
 • Patagotitan Mayorum (det største dyr, der har gået på landjorden)
 • Baryonyx
 • Citipati
 • Deinonychus

Den mest kendte er naturligvis tyrannosaurus rex, sammen med det, vi i lidt mere almindeligt munde kalder for langhals. Det er også nogle meget fascinerende dinosaurer, som må siges at være hinandens modsætninger. Disse to vil være et rigtig godt sted at starte, hvis du gerne vil bidrage til barnets egen Jurassic Park eller skabe samme verden, som den man ser i filmen Dinosaurerne!

 

Genskab Jurassic Park derhjemme med dino legetøj

Slugte du Jurassic Park filmene råt? Og er du nu bare blevet helt fascineret af de store dinoer? Eller er det sket for dit barn? Med sejt dinosaur legetøj har du chancen for at skabe dit helt eget Jurassic Park – dog uden risiko for bogstaveligt talt at blive spist midt under legen.

Det fantastiske ved dinosaurer er, at de bliver ved at være tryllebundne og fantastiske at dykke ned i. For store som små. Og er du vokset op med dem på TV-skærmen, er det bare med at give glæden videre til dine børn eller venners børn.

Var det noget med T Rex legetøj? Eller hvad med robot dinosaur legetøj? Måske raptor legetøj også kunne være spændende at dykke ned i? Uanset hvilket dinosaur legetøj du gerne vil have med i din park, har du mulighed for at finde og sammensætte det gennem os og de forhandlere, som vi har fundet frem til. Du skal naturligvis ikke gå på kompromis!

 

Lær barnet om de store kæmper med dinosaur legetøj

Der var engang, hvor livet på Jorden var noget helt andet, end hvad det er i dag. Med store kæmper og ingen mennesker. Hvor T Rex var en af de dominerende dyr. Selvom det er så lang tid tilbage, at det kan være svært at forholde sig til, er det nu alligevel noget, der er relevant at lære børn om. For deres liv og død har været afgørende for, hvordan livet frem til i dag har formet sig. Det er derfor på alle måder sundt at lege med dinosaur legetøj, da det ikke bare er spas og løjer men også kan bruges til læring.

Det er også en god måde lige at få frisket op, hvad det nu lige var, der skete dengang – og hvad de forskellige dinosaurer hedder. Det er aldrig helt skidt at få læst op på igen – og hvem ved? Måske du helt selv får lyst til at købe fjernstyret dinosaur legetøj eller en sej LEGO dinosaur. Det kan altså også noget, selvom man er voksen!

Udover legetøj findes der også mange forskellige opgaver og videoer på nettet, som du kan bruge til at kombinere leg og læring med sammen med legetøjet. Så er det også spændende gang på gang at lege med dinoer!

 

Hvad kan man alt få af dinosaur legetøj?

Dinosaurer er uden tvivl noget, som mange af os finder dybt fascinerende og spændende. Derfor er der også lavet et væld af forskelligt dinosaur legetøj, som enten er lidt sødt eller har en lidt mere farlig og sej karakter.

Du kan blandt andet finde:

 • Dinosaur figur
 • Schleich dinosaur
 • Dinosaur spil
 • Dinosauer bamser
 • Dinosauer puslespil
 • Schleich dinosaur legetøj
 • Playmobil dinosaur
 • Fjernstyrede dinosaurer

Der er noget for enhver alder. Uanset om du derfor er på jagt efter dinosaur legetøj til 2 årige, gaver til 3 årige eller noget sejt legetøj til en på 8, kan du finde det her. Det er vitterligt en hel verden for sig, hvorfor der snart ikke er det, du ikke kan finde.

Vi håber, at vi kan overraske dig med noget sejt legetøj her på siden, som du måske ikke er faldet over før. Vi har i hvert fald gjort vores bedste for at hjælpe dig godt på vej til at overraske med noget cool legetøj.

 

Hvad koster dinosaur legetøj?

Det kommer helt og aldeles an på, hvad du gerne vil købe af dino legetøj til den lille. For det svinger fra at koste under 100 kroner for en dinosaur til flere hundrede kroner for dinosaur legetøj fra LEGO. Men det giver også mulighed for at finde alt muligt forskelligt, når det kommer til legetøj – alt lige fra det simple til det mere detaljerede og komplicerede eller tech-agtige. Altså kan du altid overraske med noget legetøj, som barnet ikke har endnu.

Det er heller ikke så vigtigt, hvad det koster. For selv det billige og simple dino legetøj kan være lige så spændende og fantastisk at få i gave som det dyre og mere fancy dinosaur legetøj med røg eller andre effekter. Det er, hvad du selv gør det til, og hvad du også kan hjælpe barnet til at drive legen til.

Med det sagt har vi dog forsøgt at finde legetøj med dinosaurer fra forskellige webshops i forskellige prisklasser. Uanset hvad du har af budget, eller hvad du godt kunne tænke dig at forkæle den lille med, er der gode muligheder for, at du finder et match. Vi vil gerne, at det skal være muligt for så mange børn som muligt at få og lege med fantastisk dinosaur legetøj! For det er trods alt rart at kunne holde dem lidt væk fra skærmen og bare lade fantasien råde.

 

Hvornår kan et barn begynde at lege med dinosaur legetøj?

Der er nærmest ikke nogen grænse for, hvornår dit barn kan begynde at få glæde af at lege med dinosaur legetøj. For der findes alt lige fra små træfigurer til legetøj i naturgummi, som godt kan leges med af børn, der stadig undersøger med munden. Du kan derfor sagtens begynde med at introducere til dinosaur-universet, når barnet er knap to år gammelt.

Dertil kan du blive ved med at lege med dinosaurer med barnet, til det er på den anden side af 10 år, hvis figurerne bliver skiftet ud med noget sejt LEGO eller en fjernstyret robot. Det kan bare noget helt andet!

Alle børn kan derfor i princippet lege med dinosaurer. Interessen skal naturligvis være der, så det også er sjovt at sidde eftermiddag efter eftermiddag. Men der