Betal med børnepenge - Den store guide til børnepengekredit

Betal med børnepenge – Den store guide til børnepengekredit

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Flere og flere webshops tilbyder børnepengekredit, så du kan vælge at betale med børnepenge inden de står på kontoen. Det betyder at du kan shoppe med det samme og vente med at betale til børnepengene går ind på din konto. 

”Betal med børnepenge”-konceptet kan være det, der redder økonomien derhjemme, hvis barnet mangler tøj, legetøj, sko eller andet, som ikke kan vente op til 3 måneder, hvor der kommer børnepenge igen. Mange vælger også ”betal med børnepenge”-løsningen, hvis de skal give julegaver, fødselsdagsgaver eller dåbsgaver, men ikke har pengene stående på kontoen.

Nu sidder du garanteret med spørgsmålet: Hvor kan man betale med børnepenge? Og det kan vi sagtens forstå! For hvordan finder man egentlig ud af, hvilke webshops der tilbyder denne service? Vi har gjort det nemt for dig og samlet en lang række butikker, hvor du kan købe nu og betale senere med børnepenge.

Køb gaver med børnepengekredit 2024

Luksusbaby

Luksusbaby er en super populær webshop hvor du kan købe stort set alt til børn og baby. Lige fra legetøj, til børnetøj, til babyudstyr. Du kan købe varer for op til 6000 kr. med børnepengekredit hos Luksusbaby.

Mammashop

Hos Mammashop kan du købe graviditetstøj, babyudstyr og legetøj på børnepengekredit. Mammashop er en af vores absolut favorit webshops her hos Geniale Gaver når det kommer til gaver til de nybagte mor samt de mindste i familien. Se det flotte udvalg via linket.

Ugleunger

Ugleunger.dk forhandler både babytøj, børnetøj og voksentøj. Står du og mangler tøj til dig selv eller dit barn, er Ugleunger det perfekte sted at købe det. Få sendt varerne i dag men betal først senere når børnepengene bliver udbetalt. Se alt deres flotte tøj via linket.

Kids-world.dk

Kids-world.dk er en stor webshop hvor du kan købe børnetøj, legetøj, møbler, og stort set alt andet, som har med børn at gøre. De tilbyder dig at betale med børnepenge, og få tilsendt produkterne med det samme, men først betale når børnepengene går ind. Se deres imponerende sortiment via linket.

Smartkidz

Smartkidz er en smart og trendy webshop som forhandler børnetøj til børn i alderen 0-12 år. Særligt deres eftertragtede 6 for 380 kr. tilbud er populært. Her kan du købe 6 stykker tøj for kun 380 kr. Se udvalget via linket.

Naturebaby

Naturebaby er et skønt univers af økologiske og bæredygtige produkter til børn og baby. De forhandler bl.a. Konges Sløjd, Studio Feder, Engel. Se deres flotte udvalg af få del i deres børnepengerabat ordning.

Loukrudt

Loukrudt har et bredt udvalg af interiør, legetøj og accessories. Hos dem kan du købe alt fra hverdagsting til fantastiske gaver til børn. Det perfekte sted at shoppe med børnepengekredit. Tjek deres fantastiske udvalg via linket.

Ovellie

Ovellie har et fantastisk sortiment af nøje udvalgt legetøj, babyudstyr og andet til børn og babyer. Du kan også handle møbler til børneværelset hos dem. Køb produkterne i dag men betal først senere. Udforsk deres imponerende udvalg af legetøj, møbler og børne- og babyprodukter i dag.

Køb gaver i dag – betal med børnepenge senere

Vi har givet dig en række bud på, hvilke butikker og webshops der tilbyder en ”Betal med børnepenge”-løsning, der er en kredit man kan få, og som udløber ved udbetalingen af børnepengene.

I denne guide vil vi gøre dig lidt klogere på børnepenge. Vi vil give dig et indblik i, hvordan du kan vælge at bruge dine børnepenge og hvordan du med fordel kan bruge børnepengekredit til at købe gaver eller gøre livet lidt bedre for hele familien.

 

Hvorfor får man børnepenge?

Der er mange udgifter forbundet med at have et barn – særligt de første år af barnets liv. Der skal betales husleje, vand, varme, el og mad. Og barnet har konstant brug for tøj, overtøj og sko, når det vokser ud af det gamle eller slider det op. Hertil kommer betaling til daginstitution, skole og/eller fritidsordning.

Børnepengene kan være en hjælp til at klare de økonomiske poster. Nogle vælger at bruge børnepengene som et kæmpe frirum for familien, hvor der ikke skal tænkes på udgifter. Her prioriteres børnepengene på at forsøde hverdagen for familien.

 

Hvordan fungerer børnepenge?

Børnepenge (eller børne- og ungeydelse som det egentlig hedder) er en ydelse, du som forælder til et barn under 18 år er berettiget til fra det offentlige. Ydelsen består af et skattefrit beløb, der udbetales hver 3. måned. For at du kan få børnepenge, er der en række krav der skal være opfyldt. Bl.a. skal dit barn opholde sig i landet og ikke være anbragt uden for hjemmet. Hvis du (eller din ægtefælle) tjener mere end et givent beløb, vil børnepengesatsen desuden blive nedsat.

Børnepengene vil automatisk blive udbetalt og du skal derfor ikke gøre noget for at få gavn af børne- og ungeydelsen. Hvis du er enlig eller studerende kan du desuden søge om børnetilskud, der er en ekstra sats til de mest økonomisk trængende familier.

Indtil barnet er 15 år udbetales børnepengene hver 3. måned. Det sker d. 20. januar, 20. april, 20. juli og 20. august. Når barnet er mellem 15 og 17 år, udbetales børne- og ungeydelsen i stedet en gang om måneden. Efterhånden som barnet bliver ældre, vil satsen være faldende.

 

Hvem modtager børnepengene?

Hvem der modtager børnepengene, afhænger af hvem der har forældremyndigheden over barnet. Dette er forbundet med en lang række regler på området, som vi ikke vil gå i dybden med. Dog kan det kort nævnes, at hvis der er tale om fælles forældremyndighed og forældrene deler samme adresse, sker udbetalingen til begge forældre, så hver forælder får 50% af ydelsen hver. Hvis en af forældrene har fuld forældremyndighed, vil det være denne forælder, der modtager hele beløbet.

Det er Udbetaling Danmark der står for at udbetale børne- og ungeydelsen.

 

Hvad er børnepengekredit?

For mange kan det være fristende at gøre brug af børnepengekredit, og det er nu heller ikke så farligt endda. Det er et rigtig godt alternativ til mange andre kreditformer, hvor man skal betale store renter og gebyrer, når man først skal tilbagebetale pengene. Flere webshops tilbyder børnepengebetaling helt uden nogen renter eller gebyrer, mens andre butikker har nogle mindre gebyrer for at gøre brug af deres service.

Konceptet bag ”Betal med børnepenge” (eller børnepengekredit som det også kaldes) er, at du kan købe lige, hvad du har lyst til fra en af de mange webshops, der tilbyder denne service, for først at betale, når børnepengene kommer ind på din konto. På den måde bemærker du stort set ikke, at du har brugt pengene.

At betale med børnepengekredit kan være en god måde at få råd til at købe al det du står og mangler i en økonomisk presset hverdag. Når børnene er helt små (især det første år) kan det være en stor hjælp.

For at kunne betale med børnepenge på kredit, kan det være nødvendigt at melde sig ind i webshoppens kundeklub ligesom der flere steder også er krav til det betalingskort du fuldfører betalingen med. Ligeledes har flere butikker også en maks. grænse for, hvor meget du kan købe for i børnepengekredit.

 

Køb nu og betal med børnepenge

I det følgende kommer vi med en række bud på, hvor du kan vælge at betale med børnepenge. Børnepengekreditten tilbydes af en lang række virksomheder, der sælger børnetøj og -udstyr, men du kan også vælge at bruge børnepengene på noget helt andet. Vi vil forsøge at gøre dig klogere på, hvordan du kan vælge at bruge ”Betal med børnepenge”-løsningen.

 

Betal julegaver med børnepenge

Nærmer julen sig? For mange er julen en omkostningstung tid, hvor man skal have økonomien til at gå op i en højere enhed. Især når man har børn, bruges der mange penge på gaver til den store dag, som de i hele december glæder sig inderligt til.

For at gøre december måned og julegavegræsset så overskueligt og glædeligt som muligt, kan du til stor gavn for hele familien vælge ”betal med børnepenge”-løsningen. Det giver flere penge til rådighed og færre bekymringer for dig som forælder.

Du kan med fordel betale julegaverne til børnene med børnepengekredit, hvis dit barn er nået en alder, hvor gaverne hvert år helst skal være større og større. For mange familier kan det godt knibe at skulle købe den nyeste spilkonsol, iPad, gyngestativ eller havetrampolin, som dit barn så inderligt ønsker sig. Men med muligheden for at betale senere, er det muligt at glæde dit barn med en lidt større gave juleaften.

 

Betal legetøj med børnepenge

Nogle gange kan det være fedt at kunne forkæle sit barn med en gave, der indeholder legetøj, som barnet længe har ønsket sig og plaget om i evigheder. Det kan især være fedt at forkæle sit barn, selvom der ikke er en fødselsdag rundt om hjørnet, en jul der nærmer sig eller nogen anden anledning til, at barnet skal have nyt legetøj. Ofte er det lige præcis, når gaven kommer uventet, at den varmer allermest. Derfor kan du med stor glæde købe legetøj til dit barn og betal med børnepenge, så du kan glæde dit barn med det samme.

Det kan især være en fed mulighed at bruge ”Betal med børnepenge”-løsningen, hvis man gerne vil købe noget af det dyrere legetøj, såsom Lego, en cykel, en spilkonsol eller en el bil til børn, der koster flere tusinder af kroner. Disse produkter kan være svære ellers at finde råderum til i hverdagsøkonomien.

 

Betal børnetøj med børnepenge

Ofte slider børn i vuggestue- og børnehavealderen deres tøj, overtøj og sko op før de vokser ud af det. Derfor kan der næsten akut opstå behov for at købe nyt til barnet. Her kan det være lang tid at vente med at købe nyt tøj og nye sko til dit barn, hvis der går næsten 3 måneder før næste børne- og ungeydelse udbetales til din konto. I de tilfælde kan det være guld værd med en børnepengekredit, så du kan købe forskellige nødvendigheder til dit barn, når behovet opstår.

Samtidig bliver de mest populære brands’ produkter revet væk fra hylderne, så snart de udkommer med en ny kollektion, fordi alle vil have fingrene i de lækre produkter. Hvis du gerne vil sikre dig sæsonens gode varer, når de store brands udkommer med nye kollektioner og inden de bliver udsolgt, kan det være en idé at vælge en ”Betal med børnepenge”-løsning hos webshoppen. Ellers risikerer du at gå glip af alle de bedste varer.

 

Betal med børnepenge og køb lige hvad du ønsker!

Selvom mange dedikerer børnepengene til barnet, er det ikke et krav fra nogen offentlige myndigheder eller lign. at pengene reelt skal gå til barnet. Du må gerne bruge pengene på dig selv i stedet. Og hvorfor egentlig ikke give dig selv lov til det? Hvis barnet ikke mangler noget, er der vel ingen grund til at bruge pengene på at shoppe unødvendige ting?

I realiteten kan du bruge børnepengene på lige, hvad du ønsker. Hvis du mangler nye sko eller nyt tøj, kan du med fordel vælge at bruge pengene på det. Børnepengene er tiltænkt som en hjælp til familien, og derfor kan du (med rette) bruge pengene præcis som du ønsker.

 

Betal med børnepenge og skab gode oplevelser som familie

Du kan vælge at se børnepengene som en slags lommepenge eller opsparing, der kan bruges på ferier, oplevelser eller lign., og som skaber glæde hos alle medlemmer af familien. Det kan være I trænger til en tur i legeland, forlystelsespark eller vandland, eller det kan være I vil bruge pengene på noget ekstra lækker mad eller en tur ud at spise. Gode oplevelser med børnene er en fremragende måde at bruge børnepengene.

Ligegyldigt hvad kan børnepengene være en medspiller til, at I har økonomien til at lave nogle aktiviteter i børnenes sommerferie, juleferie, vinterferie eller påske. Børnepengene kan altså bruges som en forkælelse, der giver jer forældre mulighed for at nyde nogle gode stunder sammen og (forhåbentlig) skabe nogle gode minder.

 

Betal med børnepenge, når du skal give gave til en specifik anledning

Selvom børnepengekreditten for mange er tiltænkt det formål at kunne købe udstyr og produkter til ens eget barn, kan ”Køb nu betal senere med børnepenge”-konceptet med fordel bruges til at købe gaver til andres børn, hvis du ikke har penge til en gave på kontoen på nuværende tidspunkt.

Dette gælder også, selvom du ikke selv har nogen børn. Ja, du læste rigtigt! Det er nemlig ikke et krav for at kunne gøre brug af ”Betal med børnepenge”-konceptet, at man selv har nogen børn (og at man rent faktisk får børnepenge). Hvis du skal ud at købe en gave og ikke har penge nok til den gave du gerne vil give, kan børnepengekreditten være et godt alternativ til mange andre låneformer. Dog skal du huske at beløbet automatisk trækkes, når der kommer børnepenge (d. 20.), hvilket kan være bøvlet, hvis du først får penge på kontoen den sidste hverdag i måneden, når lønnen udbetales.

Først og fremmest er det selvfølgelig oplagt at bruge ”Køb nu og betal med børnepenge”-løsningen, når det drejer sig om gaver til et babyshower. Mange af de shops der tilbyder børnepengebetaling, har et kæmpe udvalg af produkter der er velegnet som gave til et babyshower. 

Du finder nemt en god gave til din veninde, der venter barn. Det samme gør sig egentlig gældende til en barnedåb, hvor du med fordel kan finde noget sjovt legetøj eller et fint sæt tøj til den lille og betale med kredit. Hvis du skal ud at finde en god fødselsdagsgave til et barn, kan du også nemt finde en passende gave i en af de mange shops vi har listet op ovenfor.

Når et barn i omgangskredsen skal konfirmeres, bliver der ofte købt store og flotte gaver. Hvis du gerne vil forkæle konfirmanden med en ekstra fin gave, kan du med fordel gøre brug af børnepengekreditten til at købe den.

 

Gravid og venter det første barn? – Betal med børnepenge og fordel udgifterne ud

Hvis du venter dit første barn, er der ofte meget babyudstyr der skal shoppes og mange udgifter at betale. Et spædbarn (og dets forældre) har brug for en lang række udstyr til den første tid, som bl.a. kan inkludere: Barnevogn, bæresele, tremmeseng/vugge, baby-nest, puslebord, autostol, dyne, tøj og pusletaske.

Disse produkter er blot en brækdel af det udstyr, der kræves for at give dit barn en god start på livet. Noget udstyr kan du sagtens vente med til barnet er kommet til verden, mens andre ting skal være på plads inden den nye tilværelse kommer snigende. Ligegyldigt hvad kan det være fedt at kunne gøre brug af børnepengekredit for at mindske udgifterne lige nu og her.

 

Gode gaveideer til dig der ønsker at gøre brug af ”Betal med børnepenge”

I artiklen har vi været inde på en lang liste af ting du kan bruge ”Betal med børnepenge”-løsningen til – herunder forskellige forslag til gaver. Her til sidst har vi valgt at samle alle de bedste gaveidéer til dig, der gerne vil købe en gave til dig selv. Som forælder skal man nemlig nogle gange have lov til at forkæle sig selv – for det trænger man til.

Gode gaveideer til dig selv og familien:

  • Smykker
  • Tøj fra nye kollektioner
  • Sko
  • Tasker
  • Nye møbler og nips til bolig
  • Ferie og oplevelse med din familie
  • Photoshoot af hele familien
  • Fødselsplakat med dit barn
     

Vi har også lavet en liste med nogle gode gaveideer, hvis du gerne vil købe noget nyt til dit barn med ”Betal med børnepenge” fra en af de gode webshops på nettet:

Gode gaveideer til dit barn:

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om børnepengekredit

Der er rigtig mange gode webshops, hvor du kan betale med børnepenge på kredit. Vi har her lavet en udførlig guide som bl.a. giver dig de bedste danske webshops, hvor du kan købe produkterne med det samme, men betale med børnepenge senere.

Du kan købe lige det du ønsker med børnepengekredit. Det kræver blot at den webshop du handler hos, tilbyder denne service. Ofte er det webshops som sælger børnetøj, babyudstyr og andre produkter til børn og babyer, som tilbyder at give kredit til du får børnepenge.

Vi har her fundet en række super gode webshops, som alle tilbyder dig at købe produkterne nu, men først betale med børnepenge senere.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne