Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Nivea julekalender - Årets julekalender fra Nivea

Nivea julekalender 2024 + Årets 10 bedste alternativer

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Julen er en dejlig tid. Men den bliver endnu mere skøn med en Nivea julekalender ved hånden. Heri gemmer der sig 24 velværende overraskelser, som du kan forkæle dig selv eller en anden med.

December er fuld af kærlighed, hygge og jul. Med en beauty julekalender fra Niveau gør du måneden endnu bedre med en skøn gave hver dag. Er du eller en mor, søster eller veninde ovenikøbet meget glad for hudpleje, er kalenderen et perfekt match.

Er du klar til at springe ud i forkælelse?

Årets Nivea julekalender 2024 + Bedste alternativer

NIVEA Advent Calender

Nivea julekalender med hudplejeprodukter

Nivea’s julekalender med hudplejeprodukter byder på 24 overraskelser i form af Nivea produkter. Den perfekte julekalender til kvinder og mænd der går op i deres hud.
Produktet er desværre udsolgt.

Årets bedste Nivea julekalender alternativer

The Advent Of Change Pakkekalendere

The Body Shop julekalender ''The Advent Of Change''

”The Advent Of Change” The Body Shop julekalenderen er fyldt med lækre produkter fra The Body Shop. Håndcreme, Body Butter, Shower gel og conditioner, er blot nogle af de skønne overraskelser du har i vente. Se det fulde indhold via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
The Big Advent Of Change Pakkekalendere

The Body Shop julekalender ''The Big Advent Of Change''

”The Big Advent Of Change” The Body Shop julekalenderen giver dig hver dag i december et nyt skønt The Body Shop produkt. Det kan være en håndcreme, en conditioner eller noget helt tredje. En kalender enhver kvinde vil elske!
Produktet er desværre udsolgt.
The Ultimate Advent Of Change Pakkekalendere

The Body Shop julekalender ''The Ultimate Advent Of Change''

The Body Shop julekalender ”The Ultimate Advent Of Change” er den ultimative The Body Shop julekalender, og muligvis den ultimative julekalender til kvinder generelt! Den gør hver dag til en juleaften. Se bare alt det lækre indhold via linket, og du vil være helt enig.
Produktet er desværre udsolgt.
essence Advent Calendar Merry Everything & Happy Always

Essence julekalender med skønhedsprodukter

Essence julekalender – HAPPY HOLIDAYS, er fyldt med fantastiske skønhedsprodukter fra Essence. Både fra deres oprindelige sortiment, samt nogle nye unikke produkter, du kun finder i kalenderen her.
Produktet er desværre udsolgt.
Rituals julekalender - The ritual of advent

Rituals julekalender - The ritual of advent

Den fantastiske Rituals 2D julekalender indeholder alt det bedste til kvinden der går op i at pleje sig selv. I den utrolig populære julekalender finder du bl.a. anti-ageing ansigtscreme, hårmaske, anti-ageing serum, bodyscrubs og meget andet. En julekalender enhver kvinde vil ELSKE!
Original price was: 655,00 kr..Current price is: 555,00 kr..
essence X-mas Mail DIY Advent Calendar

Essence DIY julekalender med skønhedsprodukter

Her får du 24 skønne produkter fra Essence, i form af en DIY julekalender med skønhedsprodukter. Du skal blot putte gaverne i de små søde poser og give dem nummer på. Voila – du har din hent egen DIY pakkekalender med skønhedsprodukter, klar til at give til hende der fortjener det og skal forkæles.
Produktet er desværre udsolgt.
Rituals The Ritual of Advent Exclusive Townhouse

The Ritual of Advent julekalender - Exclusive Townhouse

The Ritual of Advent julekalender - Exclusive Townhouse er en både smuk og fantastisk beauty julekalender spækket med lækre produkter. I den vil du finde både skønhedsprodukter, lækre duftlys og mange andre lækre produkter.
Produktet er desværre udsolgt.
Biotherm Advent Calendar

Biotherm julekalender

Kalenderen her er fyldt med luksuriøse Biotherm produkter til pleje af både krop og ansigt. En fantastisk julekalender til kvinder som har en samlet værdi af hele 1610 kr., så der er virkelig god værdi for pengene.
Produktet er desværre udsolgt.
Matas-Pakkekalender-Classic

Matas julekalender - Classic pakkekalenderen

Classic julekalenderen fra Matas indeholder skønhedsprodukter for en værdi af næsten 2000 kr.! Ecooking lip gloss, Gosh brown gel, luksus shampoo og luksus balsam, er blot nogle af de lækre produkter du finder i kalenderen. Se hele indholdet via linket.
Matas-Pakkekalender-Luksus

Matas julekalender - Luksus pakkekalenderen

Matas luksus julekalender har lækre skønhedsprodukter til en værdi af over 3000 kr.! Du vil bl.a. blive forkælet med forskellige serums, fodcremer, gels og kvalitets makeup. Se alt indholdet via linket.
Matas-Pakkekalender-Natur

Matas julekalender - Natur pakkekalenderen

Matas Natur julekalender er for dig der elsker natur produkter! Blandt de 24 skønne natur skønhedsprodukter er bl.a. Ecooking shampoo, GOSH lip balm og Meraki produkter. Se alt indhold via linket.
Babor Ampoule Concentrates Advent Calendar

Babor hudpleje julekalender

Denne Babor hudpleje julekalender overrasker hver dag i julen med et nyt hudpleje produkt. Produtkerne er bl.a. fugtgivende, anti ageing, beskyttende, glansgivende og meget mere. En rigtig luksus julekalender til kvinden der elsker hudplejeprodukter.
459,00 kr.
Origins 12 Beauty julekalender

Origins 12 Beauty julekalender

Origins 12 Beauty & Body Holiday Favorites er en julekalender til kvinder med højkvalitets beauty produkter fra Origins. Du får en række super lækre hudpleje produkter som har en værdi af i alt 917 kr.
Original price was: 695,00 kr..Current price is: 485,00 kr..
Lumene Advent Calendar - 24 Nordic Beauty Treasures

Lumene julekalender med makeup & hudplejeprodukter

Lumene julekalenderen med makeup og hudplejeprodukter, er en nordisk luksus julekalender til kvinder der elsker at blive forkælet. Giv den evt. i gave til hende du holder af. Se indhold via linket nedenfor.
Produktet er desværre udsolgt.
Decléor julekalender med hudplejeprodukter

Decléor julekalender med hudplejeprodukter

Decléor Xmas Advent Calendar er en julekalender fyldt med lækre højkvalitets hudplejeprodukter. Her er mulighed for at blød og velplejet hud hele julen. Den luksuriøse julekalender til kvinder er virkelig forkælelse i høj klasse, og en fremragende gaveide til hende du holder af.
Produktet er desværre udsolgt.
DECLÉOR Advent Calendar (Worth £448.02)

Decléor julekalender - Essential Oils Skincare

Rosemary White Daily Care, White Magnolia Rosy Cream og Sweet Orange Sleeping Mask, og blot nogle af de fantastiske hudplejeprodukter der venter dig i denne Decléor julekalender. Se mere om indholdet via linket.
Produktet er desværre udsolgt.

Nivea julekalender – en behagelig måde at komme julen i møde

Chokolade, lakrids og vingummier. Der er mange julekalendere at vælge mellem, der er fristende for den søde tand. Men vil du gerne finde på noget andet end søde sager, der tilføjer til kalorieregnskabet? Ved du, at der er en, der bliver rigtig glad, hvis du dukker op med en Nivea julekalender 2024 som en gave?

Søde sager er også en behagelig måde at gå julen i møde på. Men det er endnu mere tilfredsstillende at åbne en låge velvidende, at der gemmer sig en lækker creme, en rensegel eller noget tredje, der bidrager til mere velvære i hverdagen.

Det er som at få 24 små gaver. For det er gaver, man ikke kender til på forhånd, og så er det gaver, der kan bruges, uanset om man i forvejen godt kan lide at bruge den type af produkt, der åbnes op for.

En Nivea julekalender behøver ikke nødvendigvis at blive givet til en anden. Den kan også sagtens gå som lækker selvforkælelse. For er du i forvejen ikke god til at prioritere dit eget velvære, vil det være nemt og oplagt at gøre sammen med Nivea.

 

Hvad er der i en Nivea julekalender?

En julekalender skal gerne gemme på overraskelser. Derfor vil vi ikke løfte sløret for, hvad der er i årets Nivea julekalender 2024 . Vi kan til gengæld godt fortælle, hvad der blandt andet var af produkter i sidste års julekalender:

  • Nivea Body Nourishing Milk 75 ml
  • Nivea Hand Soothing Care 75 ml
  • Labello Original 4,8 g/5,5 ml
  • Labello Cherry Shine 4,8 g/5,5 ml
  • Nivea Face Micellar Water Sensitive 100 ml
  • Nivea Face Mask Nourishing Bye Bye Dry Skin 2 x 7,5 ml
     

Som du måske kan fornemme, er der lagt op til lækker luksus og velvære i form af de produkter, der er valgt til kalenderen. Nogle af produkterne vil du helt sikkert kende og måske endda også have stående på hylden, mens andre vil være overraskelser, du i forvejen ikke kender til.

Det er en god måde at introducere dig selv eller en anden skøn kvinde til produkter fra Nivea på. Hvem ved, om du støder på et eller flere produkter, som du bare må have som en del af din fremtidige plejerutine?

Husk på, at det ikke er en makeup julekalender. Nivea laver primært cremer og hudplejeprodukter.

 

Hvorfor vælge en Nivea julekalender?

Der er så mange julekalendere at vælge mellem, så hvorfor lige en fra Nivea? Jo, den er en meget lækker julekalender til kvinder, som indeholder en del produkter, der er meget brugbare i hverdagen. Det er alt lige fra en læbepomade til de tørre læber om vinteren til en lækker bodymilk, som du kan bruge nu eller tage med dig, når du skal ud at rejse. Det er produkter, som de fleste kender.

Det er desuden også et brand, der prismæssigt er meget attraktivt for mange. Finder du, din mor eller måske din søster et produkt i kalenderen, som fungerer rigtig godt, vil det heller ikke koste en masse penge at skulle købe den i ”normal” størrelse.

Med det sagt kan man naturligvis altid forkæle sig selv eller andre med mere end én julekalender. Har du lyst til det, kan du også lade dig friste af en Clinique julekalender, der om noget er luksus.

 

Nivea – en tidløs klassiker

I’m blue… Hvem kender ikke Nivea? Det er et mærke, som mange har stiftet bekendtskab med på godt og på ondt. Måske du forbinder mærket med den klassiske blå dåse med den fede creme, der nærmest ikke kan blive mere fed? Din bedstemor har den måske endda stående på badeværelset?

Nivea er et mærke, der har eksisteret, i hvad der føles som siden tidernes morgen. Det er et mærke, mange er velkendte med, og som bringer gode minder. Der er sket rigtig meget, siden den blå dåse så dagens lys for første gang.

I dag er Nivea således et brand, der producerer og tilbyder en lang række af plejende produkter til huden. Der er næsten ikke de plejende produkter, som du kan få hos Nivea.

Er du også en kæmpe fan af brandet med det blå logo? Så er der ingen tvivl om, at du skal forkæle dig selv med en lækker julekalender. Du kan kun blive overrasket. Om ikke andet får du fyldt depoterne på badeværelset op igen!

Find en julekalender her på siden og glæd dig til at forkæle dig selv og din hud.

 

Overrask et dejligt menneske med en Nivea julekalender

De bedste overraskelser er som regel dem, der ingen forventninger er til. Har du en søster, ven eller veninde, som på ingen måder regner med, at du tropper op med en julekalender, er det en perfekt anledning. For når det ovenikøbet ikke ”bare” er en chokolade julekalender, vil smilet med garanti nå helt op til begge ører.

Måske den kan gives som en adventsgave til hende? Eller som en god måde at få sagt tak på? Julen er en tid, hvor vi samler os om dem, vi har meget kær. Så er der en, du føler, du skylder en særlig tak eller en, som du bare gerne vil forkæle bare fordi, går du ikke helt galt i byen med Nivea.

 

Er produkterne i en julekalender fra Nivea uden parfume?

Nivea er begyndt at fremstille flere og flere produkter med en formel, der er fri for parfume. Det er dog ikke alle produkter, der kan deklareres som parfumefri. Har du eller modtageren derfor en følsom hud med eller uden allergiske reaktioner, bør du kigge på en af de mange andre julekalendere, som er mulige at finde på vores side.

Det er værd at være opmærksom på, da huden naturligvis skal behandles efter, hvad den kan tåle.

Er du i tvivl, er en julekalender fra brandet også en god måde at få testet, om din hud er okay med produkterne, hvis du tidligere har oplevet udfordringer med andre produkter.

Vi står ikke til ansvar for, hvad der er af ingredienser i produkterne. Vil du gerne vide det, kan du tjekke listen over, hvad der er i en Nivea julekalender 2024 og herefter tjekke ingredienslisten.

Vi håber, det er en kalender, der giver dig en masse velvære, og som du ser frem til at bruge produkterne fra.

 

Køb en Nivea julekalender nu og giv den som en gave senere

En julekalender med 24 låger behøver ikke nødvendigvis at blive givet i forbindelse med jul. Den kan også sagtens gemmes til et andet og måske bedre tidspunkt, hvor en særlig person i dit liv godt kunne bruge lidt ekstra opmærksomhed og omsorg.

Om det er jul eller sommer, er det altid fantastisk at blive givet en julekalender med hele 24 små julegaver. Måske den kan bruges som nedtælling til en rund fødselsdag? Som optakten til en rejse? Eller som en gave, der kan tages med i forbindelse med en længere backpackerrejse? Julekalendere kan bringe glæde på mange måder!

 

Find din Nivea julekalender her på siden

Er du gået fuldt ind på at finde en god julekalender? Så skal du endeligt ikke holde dig tilbage fra at shoppe en Nivea julekalender til dig selv og en, du holder lidt ekstra af. Du må godt, fordi det er jul. For det er dejligt at have noget at se frem til hver dag. Det er hyggeligt at åbne en låge, om det så er, når du kommer hjem fra arbejde, eller lige når du står op.

Vi har fundet frem til de webshops, der har Nivea julekalender 2024 på hylderne. Det gør det nemt for dig at shoppe den der, hvor du er mest tryg ved det. Men det giver dig også nemt og hurtigt mulighed for at sammenligne priserne, så du ikke går glip af et godt tilbud.

Om du er ude i god tid eller lige på nippet til at være for sent ude, bør du kunne finde en webshop med Nivea julekalender, der kan sende den hurtigt afsted til dig. Husk på, at vi ikke har noget med salget at gøre. Vi sørger udelukkende for at gøre det nemt for dig at sammenligne på kryds og tværs, så du kan vinge endnu et julekøb af listen.

Er du ikke færdig med at shoppe julekalendere, har vi også flere andre her på siden. Vi elsker gaver og jul – så der er en verden af chokolade- og luksusjulekalendere at finde sammen med os.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Nivea julekalender

Der er flere steder du kan købe Niveas julekalender online. Vi har samlet flere af dem i guiden her, hvor du samtidig kan sammenligne priser fra de forskellige forhandlere.

Prisen på Niveas julekalender afhænger af hvor du køber den. Vi har her lavet en guide, hvor du kan se priser fra adskillige webshops som sælger den, så du nemt kan finde den bedste pris på den netop nu.

Denne artikel er anmeldt af Christina Nielsen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne