Gave til færdiguddannet - årets gaver til nyuddannet

Gave til færdiguddannet 2024 – Se årets gaver til nyuddannet

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Kender du en, der lige er blevet bachelor? En der måske endda er blevet kandidat? Eller som er blevet færdig som tømrer, frisør eller måske politibetjent? Så skal der selvfølgelig en gave til færdiguddannet til – intet mindre kan gøre det! Uanset hvilken uddannelse der er tale om, er det altid spændende at være færdiguddannet.

Er du inviteret med til et gilde, en fejring eller bare et par hyggelige timer, giver det god mening at have en fin lille gave med. Det er noget, som vedkommende helt sikkert vil sætte stor pris på – og som også holder lidt længere end et par buket blomster.

Men hvad skal du lige give? Det giver vi dig inspiration til her.

Se også vores guiden til årets bedste studentergaver.

Årets bedste gaver til færdiguddannede 2024

Til

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil - det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide.
10% rabatkode: genialegaver2024

Håndlavede metalfigurer med tema (STORT udvalg)

Unikke håndlavede metalfigurer med forskellige temaer. Du vil blive overrasket over, hvor mange temaer der er! Vælg bl.a. mellem temaer som sport, svendegaver, bryllup, sjove og frække metalfigurer. En flot dekoration til hjemmet, som samtidig er en sjov og anderledes gaveide. Du kan samtidig få den indgraveret, og dermed gøre den endnu mere personlig.

Unikke skulpturer i bronze lavet i begrænset antal

Her har du et udvalg af unikke skulpturer lavet i bronze. Det særlige ved disse skulpturer, er at de er lavet i et begrænset antal - de fleste af dem i 99. Det er en fantastisk gaveide til både jubilæum, jul, bryllper, og mange andre anledniger, hvor gaven gerne må være særlig speciel. Se det fantastiske udvalg via linket.

Giv en vin fra hans fødselsår - Unikke og historiske vine fra hele verden

Bottles with History er en vinhandler som tilbyder unikke og historiske vine fra hele verden. De har Danmarks største udvalg, og blandt det kan du finde en vin fra stort set ethvert fødselsår. Ideen her er at give en vin i gave, fra det fødselsår modtageren er født. Det kunne også være en bryllupsgave, eller en jubilæumsgave, med en vin fra det år modtageren startede i virksomheden eller blev udlært. Mulighederne her er mange! En både anderledes, personlig og super fed gaveide.

Personlige smykker med gravering

Få lavet et personligt smykke med gravering, med et minde i. Det kan være et fingeraftryk, en besked, dit barns tegning eller noget helt fjerde - du bestemmer! En fantastisk personlig gave som enhver vil ELSKE at modtage.

Maya Soele træfigurer med fagtema

Eksklusivt og fint træarbejde fra Maya Soele. Ideel til den, der værdsætter håndværk og kvalitet, og som skal fejres. Vælg mellem adskillige fagområder, her i blandt maler, sosu, elektriker, sygeplejerske og mange flere.
Inkl. gratis gravering

Personlig champagnesabel med indgravering

Vælg mellem flere super flotte og stilfulde champagnesabeler. Der er mulighed for at personliggøre sablen med indgraveret tekst. Det kunne være modtagerens navn, en lille hilsen eller noget helt tredje. Du har endda mulighed for at få et logo på. Nogle kommer i flotte gaveæsker. Oplagt som både julbilæumsgave, fødselsdagsgave, eller gave til manden der har alt.
8% rabatkode: gave

Svendegave vedhæng i sølv

Find den perfekte svendegave blandt disse fantastiske sølvvedhæng med fagtema. Du finder et stort udvalg, der passer til enhver ny svend.

Lav din egen Rom, Whisky eller Gin sæt

Med Do Your sættene får du ingredienser og redskaber til at lave din egen Rom, Whisky eller Gin. Du få bl.a. en masse forskellige krydderier og urter, til at lave hundredvis af forskellige smagskombinationer. En super gave til en gin, whisky eller rom entusiast.

Personlige smykker med indgravering fra Lindebæk smykker

Disse personlige smykker med indgravering fra Lindebæk smykker er den perfekte personlig gave til hende. Hvad enten det er til din mor, datter eller gode veninde. Se det flotte udvalg af halskæder og andre smykker, og design dem med din egen personlige gravering.

Personligt Krus med Bedømmelse

Giv en personlig gave med dette kreative krus! Du kan tilpasse kruset med modtagerens navn og vælge en humoristisk bedømmelse, der beskriver deres karakter eller vaner. Ideel til kaffe- eller teelskere, der værdsætter en sjov start på dagen.

Ure med gravering

Ure er geniale gaver til både fødselsdage og jul, men også større begivenheder som jubilæum, konfirmation osv. Her kan du samtidig gøre uret personligt, med en gravering på bagsiden. Du finder både til herre, damer og børn. Se det flotte udvalg af kvalitetsure med gratis gravering via linket.
Inkl. gratis gravering

Willow Tree Figurer med gravering

Willow Tree figurer udtrykker kærlighed, nærvær og håb. Disse smukke skulpturer er den perfekte gave til at vise dine følelser.
Inkl. gratis gravering

Gavekort til adrenalin spækket oplevelse​

Vælg mellem gavekort til ATV safari, faldskærmsudspring, flyve i luftballon, klatring, pistolskydning og mange andre fede par oplevelser! Den perfekte gaveide til ham eller hende som elsker et godt adrenalin sus, og at prøve nye ting generelt. Sådan en oplevelse vil uden tvivl styrke et forhold, og være et minde i har for livet.
Over hele landet

Personligt armbånd til mænd med gravering

Elegante og maskuline armbånd med gravering, perfekt til den stilbevidste mand. Disse armbånd kan personliggøres med en unik gravering. Vælg mellem sølvarmbånd, guld, læder m.m.
Inkl. gratis gravering

Flotte personlige ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlige kortholdere med gravering

En stilfuld og praktisk kortholder er den perfekte gave til den moderne person. Med mulighed for personlig gravering.
Inkl. gratis gravering

Kør i en superbil - en oplevelse for livet!

Her har du en fantastisk mulighed for at køre i drømmebilen! Har du ikke selv kørekort, kan du sidde ved siden af mens en kører giver dig turen. Vælg mellem superbiler som Lamborghini, Porsche, Ferrari og mange andre. En oplevelse for livet, og den helt perfekte gaveide for bilentusiaster og drengerøve!
Silkeborg - Roskilde - Sverige

Bottles with History - Unikke & Vintage Flasker op til 100 år gamle

Hos Bottles with History finder du et bredt udvalg af vintage flasker med en unik historie, som ikke findes andre steder i Danmark. Flaskerne er op til 100 år gamle. Giv en usædvanlig og personlig gave, der holder minder levende. Giv evt. en vin fra modtagerens fødselsår.

Hoptimist med gravering

Spred glæde og optimisme med en sød Hoptimist figur. Disse livlige og farverige figurer er sikre på at bringe et smil på alles læber. Vælg mellem forskellige temaer som studenter, bryllup m.m.
Inkl. gratis gravering

Uglestatuette med gravering

Bring visdom og elegance ind i dit hjem med denne smukke uglestatuette fra Dahls Gravering. Den detaljerede fremstilling og kunstneriske flair gør denne statuette til en unik dekorativ genstand, der passer ind i ethvert rum.
Inkl. gratis gravering

Spring Copenhagen Emotions med gravering

Spring Copenhagen tilbyder et unikt udvalg af dansk designvarer. Perfekt til dem, der værdsætter skønhed og funktionalitet i hjemmet. Her kan du samtidig få dem graveret, så det også bliver en personlig gave.
Inkl. gratis gravering

Royal Copenhagen Alfabet kopper

Oplev elegance og kvalitet udvalget af Royal Copenhagen Alfabet porcelænskopper. Perfekt til enhver te- eller kaffeelsker, disse smukt designede kopper tilføjer et strejf af kongelig raffinement til ethvert hjem

Gavekort til spa og wellness ophold​

Hvad er mere romantisk end et spa og wellness ophold sammen bare dig og din partner? Forkæl din partner med et gavekort til hotel ophold, massage eller vælg mellem mange andre spa og wellness oplevelser i hele Danmark. Oplagt som valentinsgave eller fødselsdagsgave til en du holder af.
Danmark - Tyskland - Sverige

Personlige Zippo Lightere

Giv en klassisk og personlig gave med en Zippo lighter med gravering. Vælg mellem mange designs og få den graveret for at gøre den ekstra speciel.
Inkl. gratis gravering

Chokoladeæske med Værktøj

Overrask en handyman eller DIY-entusiast med denne unikke chokoladeæske. Med chokoladeværktøj der ligner skruenøgler og hammer, er det en ideel gave til dem, der nyder at arbejde med hænderne. Både lækker og dekorativ!

Livets Træ smykker

Livets træ symbolisere familie. Et livets træ smykke er derfor en oplagt gaveide, til et familiemedlem. Det kan være en søster, en mor eller en niece. Det kan dog også være en partner eller et barn. Vælg mellem de mange flotte modeller, som fås både i guld, sølv og hvidguld.

Smart fælles ugeplan til hjemmet

Ugeplan No. 1 er en elegant og funktionel løsning til at organisere hverdagens opgaver og planer. En ideel gave til den travle person, der ønsker at holde styr på aftaler og to-dos i en stilfuld og overskuelig form.

Bordflag med gravering

Et personligt bordflag er en klassisk og højtidelig gave. Ideel til mærkedage, fødselsdage eller som en elegant og stilfuld gave generelt.
Inkl. gratis gravering

Forgyldt Nordahl Andersen Dagmarkors armbånd forgyldt

Udtryk din tro med stil med dette forgyldte Dagmarkors armbånd. Det delikate design og den tidløse elegance gør det til en meningsfuld og fashionabel accessory, der kan bæres hver dag.
Inkl. gratis gravering

En personlig bog

Den personlige bog med kærlighedsbilletter, er uden tvivl en af de bedste personlige gaver til ham eller hende. Du kan personliggøre bogen ved at indsætte hilsner, overskrifter, billeder og en slutning. Denne gaveide er både unik, betænksom og personlig. En af de gode personlige gaver til kæresten, som han helt sikkert vil elske, og i kan have som et minde resten af livet.

Strømper med personligt tryk

Alle bruger sokker. De er ganske uundværlige, men kan gøres til en sjov og personlig gave ved at designe dem med billeder, mønstre eller citater. Du vil med garanti give nogle sokker, som modtageren ikke allerede har liggende i skabet i forvejen.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Håndlavede metalfigurer med fagtema (alle fag)

Giv en unik håndlavet metalfigur med fagtema. Det kan være murer, tømrer, frisør eller stort set hvilket som helst andet fag. Figurerne er super flotte, og oplagt at give som svendegave til den nyuddannede. Kan også fås med gravering. Tjek dem mange forskellige beskæftigelser der er at vælge mellem.

Personlige gaveæsker med øl

Er han en vaskeægte ølelsker? Så er det oplagt med en gaveæske med lækre øl. Der er øl fra hele verden at vælge mellem og kan købes både med dåser og med flasker.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Sif Jakobs smykker med indgravering​

Hvis du vil give hende en personlig gave, så er disse Sif Jakobs smykker med indgravering en super god gaveide. Du kan vælge mellem smukke halskæder, armbånd og ringe i guld eller sølv. Du vælger blot smykket, tekst og motiv og til sidste skriftypen du vil have indgraveret. En af de absolut bedste personlige gaver til hende.
15% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Indgraveret vinglas med navn

Vin er altid dejligt og hyggeligt, så hvorfor ikke overraske med et indgraveret vinglas? Det er en sød og personlig gave til ham eller hende, der elsker at drikke et godt glas vin.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Et gavekort til en valgfri oplevelse

Giv eller send et gavekort til en oplevelse. Vælg et gavekort til en bestemt oplevelse, eller vælg et gavekort, som modtageren frit kan benytte, på lige præcis den oplevelse de ønsker. Det kan være alt fra et lækkert spaophold, til en ølsmagning, til en tur i en luftballon.

Georg Jensen Øllefant med gravering

Oplev charmen med Øllefanten fra Georg Jensen, et ikonisk dansk design. Dette elegante stykke er en perfekt gave til konfirmanden, studenten, eller som en tidløs dekoration i hjemmet, der bringer et smil frem hos både børn og voksne.
Inkl. gratis gravering

Personlig kortholder i læder med indgravering

Denne elegante læderkortholder er både praktisk og stilfuld. Perfekt til at holde styr på dine kort og sedler. Et sofistikeret tilbehør til den moderne person. Og så kan den personliggøres med indgraveret navn!

Håndtegnet karikaturtegning efter egne fotos

Få lavet en håndtegnet karikaturtegning, og giv den i gave til en du holder af. Du vælger selv billede, som du uploader, og kunstneren laver efterfølgende en håndtegnet karikaturtegninger efter det. En både sjov, sød og personlig gaveide.
10% rabatkode: Rabat10

Guld Rose - Ægte rose forgyldt med 24 karat guld​

Guldrosen er en rigtig rose, som er guldbelagt med 24k guld. Den smukke guld rose kommer samtidig en en eksklusiv gaveæske i satin og med certifikat. Hvis du leder efter gode gave ønsker til hende der har alt, er guld rosen som aldrig visner, uden tvivl en af de bedste gaver til hende.

Unikke ''hæderspriser'' i bronze (lavet i begrænset antal)

Vil du gerne hædre en person som du mener har gennemført en stor bedrift? Så giv ham en af disse unikke hærderspriser, som er bronzefigurer lavet i begrænset antal, af kendte kunstnere som Palle Mernild. Der er forskellige temaer som VILJESTYRKE, STYRKE og andre betydningsfulde symboliker.

Personlige pokaler og trofæer

Har du en person du vil hylde for en fantastisk præstation? Det kan være en god karakter, en vundet fodboldkamp eller blot fordi personen er noget helt særligt for dig. Her kan du lave og designe dine egne unikke pokaler og trofæer. Se de mange muligheder via linket.
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Sammensæt selv gavekurv med alt hvad hjertet begærer

Her har du mulighed for at sammensætte din helt egen gavekurv, hvor du selv vælger fra Delikatessehusets sortiment. Der er stort set alt hvad hjertet begærer - alt fra god vin, til luksus chokolade, til lækre delikatesser, til danske specialøl, gin, kaffe og meget, meget mere. Samtidig kan du få lagt en personlig hilsen ved, og sende den direkte til den heldige modtager.

Kvalitets køkkensæt med 5 års garanti

Er nye gryder og pander lige det, der mangler? Onyx laver gryder og pander i rigtig god kvalitet til en rigtig god pris. Der er mange forskellige sæt at vælge mellem og dermed gode muligheder for at servere lækker mad.

Personlige ure til mænd og kvinder

Få lavet et personligt ur til en du holder af! Det kan være med et billede af modtagerens børn, modtageren selv, et kæledyr eller noget helt fjerde! Du designer selv uret med tekst og billede. Vælg mellem pæne ure til mænd, til kvinder samt sportsure. Vælg også mellem forskellige remme.
15% rabatkode: WANAGENIAL15

Airfryere fra Cosori - Kåret som Danmarks bedste airfryer

Airfryerne fra Cosori har både vundet priser og kan samtidig kalde sig Danmarks bedste airfryer, da de har vundet en airfryer bedst i test. Er du på udkig efter en god airfryer af super god kvalitet, så er Cosori airfryeren lige det du leder efter. Se deres udvalg af smarte modeller via linket.
10% rabatkode: GG10

Personlig hammer med navn

En personlig hammer med navn er en fantastisk gave til manden der har alt, såvel som ham eller hende, der har færdiggjort en håndværker uddannelse. Hammeren er af god kvalitet, og du kan selv designe med navn og tekst. Du kan også vælge at den skal komme i en flot trækasse.
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Personligt vintilbehør sæt med navn og billede

Få personliggjort et flot vintilbehør sæt med navn og/eller billede af den heldige modtager. Sættet indeholder proptrækker, prop og dråbefanger og kommer i en flot bambusæske. Den perfekte personlige gave til vin-elskeren!
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Danmarks bedste specialøl

Her har du et udvalg af nogle af Danmarks bedste, sjoveste og mest interessante special øl. se f.eks. øllene som hylder far, kvajebajeren, fodbold bajeren, og de mange andre skønne varianter. Dertil har du også klassiske gode special fra bryggerier som Skagen Bryghus og Hjort.
Henter...

Masser af inspiration til en gave til færdiguddannet

Mangler du nogle gode gaveideer til en gave til nyuddannet? Kan du ikke rigtig finde ud af, hvad der er passende? Så er det godt, du er landet her i favnen på os, da vi har været i det kreative hjørne og fundet på en masse gode ideer til en gave til en færdiguddannet.

Det betyder, at du blandt andet kan finde ideer og inspiration til:

 • Gave til færdiguddannet jurist
 • Gave til færdiguddannet læge
 • Gave til færdiguddannet politi
 • Gave til færdiguddannet ingeniør
 • Gave til nyuddannet kandidat

 

Der er så mange fantastiske uddannelser derude og mindst lige så mange fantastiske gaver at give til det og dem. Her på siden finder du derfor alt lige fra klassiske gaver som designnips, personlige plakater og smykker til gavekurve og gavekort.

Er du derfor ikke helt sikker på, hvad det er, du gerne vil, er vi sikre på, at du kan finde inspiration til det her.

 

Hvorfor give en gave til færdiguddannet?

En bestået uddannelse og endelig eksamen er en stor milepæl. Det er et overstået kapitel og en tærskel til noget nyt. Livet står på den anden side og venter med arbejde eller måske endnu mere uddannelse, inden den er helt hjemme.

Det er derfor en meget stor ting at blive uddannet. Det er ikke noget, der er nemt. Det er noget, der har kostet blod, sved og tårer, og som har trukket tænder, hver gang der har været afleveringer eller eksaminer. Nu er det overstået. Så skal det også fejres. Det kræver naturligvis en rigtig god gave. Det vil bringe stor glæde og helt sikkert også være noget, der bliver sat rigtig stor pris på af vedkommende.

Når du giver en gave til nyuddannet, viser du også, at du støtter op omkring uddannelsen og det liv, der nu står for døren for vedkommende. Det behøver ikke være en dyr eller fancy gave. Det vigtigste er egentligt bare, at du dukker op med en gave, godt humør og en energi, der gør det til en rigtig god dag for den, der nu er blevet nyuddannet.

 

Gave til færdiguddannet – skal man give en gave, der passer til branchen?

Vi forstår godt, hvis du har lidt svært ved at beslutte dig for, hvad du egentligt skal give, eller hvad der er passende. Du kan med fordel kigge nærmere på, hvad der er af muligheder inden for det fag, som vedkommende er eller bliver uddannet inden for.

Er der tale om en lærer? Så kunne en gavekurv med kridt, hæfter, viskelædere og andre ting og sager i den dur være et sjovt påfund. Er det i stedet en sygeplejerske? Så kunne en gammel jordmodertaske eller udstyr være en ide at kaste dig ud i at give. Vedkommende vil helt sikkert også sætte pris på, at du dykker ned i faget og finder nogle gaver, der er matchende.

Vi har forsøgt at finde nogle branchebestemte gaver, sådan så du blandt andet kan give:

 • Gave til nyuddannet sygeplejerske
 • Gave til nyuddannet lærer
 • Gave til nyuddannet landmand
 • Gave til nyuddannet psykolog
 • Gave til nyuddannet tandlæge
 • Gave til nyuddannet advokat
 • Gave til nyuddannet dyrlæge
 • Gave til nyuddannet fysioterapeut

 

Det er naturligvis ikke en garanti, at vi har fundet en gave, der passer lige i øjet på den branche, du skal finde en gave til. Men så har vi også forsøgt at sammensætte det med gaver, der er meget all round. Du kan derfor være sikker på at finde en gave, uanset hvilken branche det er til.

 

Hvad koster en gave til nyuddannet?

Den koster lige præcis det, som du har lyst til at give for. Der er ingen grænser for, hvad du kan vælge at give for, lige så vel som der heller ikke er nogen forventninger til, hvad du skal give, eller hvad du skal bruge på en gave.

Vi har forsøgt at sammensætte gaver til nyuddannede i forskellige prisklasser her på siden, så du nemt og enkelt kan finde det, der passer til dit budget eller det, du gerne vil give for.

Der er både små og billige gaver, designgaver til dyrere priser og alt ind imellem. Det er dog vigtigt for os at nævne, at det for den nyuddannede ikke er så vigtigt, hvad der bliver givet. Det er snarere vigtigere, at du dukker op og har taget dig tid og lyst til at dukke op med en rigtig god gave. Det betyder alverden!

Gå gerne på opdagelse og se, om ikke du kan finde den helt perfekte færdiguddannet gave.

 

Giv en personlig gave til færdiguddannet

Om der er tale om en erhvervsuddannelse, en teknisk uddannelse eller en universitetsuddannelse, er det altid helt fantastisk at få og modtage en personlig gave. For det viser, at du har lagt ekstra tid i at finde en gave, der passer helt perfekt til vedkommende.

Den personlige gave kan tage udgangspunkt i uddannelsen eller det arbejde, der venter. Men det kan også være med udgangspunkt i den, vedkommende er rent personligt. Hvad har han eller hun af hobbyer? Er der nogle chokolader, øl eller kaffevarianter, som vedkommende bare ikke kan leve uden? Eller er rejser det helt store, når den ikke står på hverken uddannelse eller arbejde?

Det kan være meget givende at sætte sig ned og brainstorme, da det får ideer til at poppe op. Måske du kommer i tanker om noget, som er ganske indlysende, men som du slet ikke før havde givet plads til at tænke over?

Om ikke andet er vi sikre på, at du ved at bruge lidt tid på at kigge på vores liste kan finde en rigtig god kandidat gave eller hvilken som helst anden færdiguddannet gave.

 

Giv en oplevelse i gave

Kan du ikke finde en fysisk gave, der passer til den, der bliver nyuddannet lige om lidt? Hvorfor så ikke give en oplevelse i stedet? Alle kan lide oplevelser. Derudover er det også nemt at give en oplevelse, som kan bringe glæde, da det bare er at tage udgangspunkt i, hvad vedkommende godt kan lide at lave i sin fritid.

Er det en tur til Rom, der trækker? Kan vedkommende godt lide at køre i hurtige biler? Eller er specialøl eller gin det helt store? Der er mange forskellige typer af gavekort og oplevelser, som du frit kan dykke ned i og lade dig inspirere af.

Det er langt de fleste, der godt kan lide at få en god oplevelse i gave, da det giver noget at se frem til. Om det så er med dig eller en, som vedkommende selv vælger, er det noget, som helt sikkert vil bringe et smil frem på læberne.

Når man lige er blevet uddannet, er det som regel også oplevelser og lidt frihed, man higer efter. Der er derfor gode chancer for, at det falder i god jord. Find inspiration her på siden eller sammensæt din egen specialoplevelse!

 

Gaveideer til færdiguddannet sommer som vinter

Juni og december er som regel måneder, hvor mange springer ud som nyuddannede. Det har vi taget højde for her i vores liste, hvor vi løbende opdaterer de mange ideer til gaver, så de på sin vis også er sæsonbetonede. Du kan derfor også altid vende tilbage og regne med, at der er noget nyt på de virtuelle hylder, som du kan lade dig inspirere af.

Vi synes, det er fantastisk at kunne bidrage til den glæde, det er at blive nyuddannet. Vi synes også, det er fantastisk at kunne tage del i din glæde over for et andet menneske og hjælpe dig godt på vej til en gave, som forhåbentligt giver et rigtig stort smil på læben.

En eksamensdag er en festdag! Og det bliver det meget nemt og meget hurtigt, når det er med en gave, der også passer, og som du glæder dig til at give.

Vi sælger ikke selv de gaver, som vi har på vores liste her på siden. Vi linker i stedet til webshops, der har gaverne og ideerne på hylderne. De er alle sammen danske og ganske troværdige webshops. Du kan derfor trygt klikke dig videre, hvis der er en gave eller to, som falder dig for at give til den, der lige om lidt er nyuddannet.

Vi håber, du finder en rigtig god gave – personlig som klassisk – som du glæder dig til at give!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om gaver til færdiguddannet

Årets bedste gave til den færdiguddannede, er uden tvivl en unik figur, som symboliserer den præstation de har opnået med uddannelsen. Det kan være en unik håndlavet metalfigur med fagtema, eller det kan være en unik bronzeskulptur med en symbolsk betydning. Du finder begge gaveideer øverst her i guiden.

Gode gaveideer til en færdiguddannet er:

 • Unik skulptur i bronze
 • Håndlavet metalfigur med fagtema
 • Personlig stjernehimmel plakat
 • Gavekort til en oplevelse
 • Dekorationer og figurer til boligen
 • Indgraverede glas
 • Gavekurv med lækkerier og drikkevarer
 • Personlig champagnesabel med navn
Denne artikel er anmeldt af Klaus Lundgaard (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne