Påskeæg og Påskegaver - Alt det bedste til påske

Påskeæg & Påskegaver 2024 – Årets bedste gaver til påske

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Hvis du er en af dem, som elsker at give påskegaver til børn og voksne, kan jeg glæde dig med, at vi her hos Geniale Gaver har samlet et stort udvalg af gode påskegaver til dig. Du finder alt fra de klassiske chokoladepåskeæg til børn, til flotte påskegaver til voksne. Bl.a. spændende påskepynt og dekorationer til hjemmet, anderledes påskeæg, og meget andet. Kort sagt – alt det bedste til påske 2024 !

Årets bedste påskegaver og påskeæg 2024

Stort udvalg af påskeæg og chokolade

Her finder du et stort udvalg af både anderledes og klassiske påskeæg og påskechokolade. Alt fra de klassiske Kinder påskeæg, til små Anthon Berg påskeæg til æggejagt, samt en masse eksklusive og luksuriøse påskegaver.

Stort personligt chokoladehjerte

Giv et stort personligt chokoladehjerte, til en du har en stor kærlighed til! Du designer selv det store 260 grams chokoladehjerte med billede og en evt. tekst og hilsen. Giv det som alt fra Mors Dags gave til en sød værtindegave til veninden.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Alt det bedste til påsken

Her finder du alt det bedste til påsken - alt fra lækre påskeæg, til påskehare udklædninger, påske sweatere, påskepynt og meget meget mere. Se det store udvalg som samtidig fås til rigtig gode priser.

Summerbird chokolade

Summerbird er noget af Danmarks bedste chokolade! Det er luksus chokolade i verdensklasse, og så er det økologisk. Vælg mellem de mange lækre varianter. Der er luksuspakker, gaveæsker, påskeæg og alt andet hvad hjertet ellers begærer indefor chokolade.

Hoptimister med påsketema

Søde små hoptimister med påsketema. Vælg mellem påskekylling, kanin, lam, eller en af de andre søde hoptimister. Den perfekte påskegave til en du holder af. Oplagt som værtindegave.

Kähler påskepynt

Forkæl en du holder af med Kähler påskepynt. Vælg mellem flotte påskeophæng, vase og en lille sød skål. Den perfekte påskegave, til hende eller ham der elsker Kähler dekorationer til hjemmet.

Klarborg påskepynt

Klarborgs forårs og påske kollektion byder på mange skønne påskedekorationer og sødt påskepynt. Vælg mellem påskekyllinger, kaniner og meget mere. Enten som stående dekoration, eller som hængende påskepynt.

Medusa påskepynt

Det skønne Medusa påskepynt er hurtigt blevet en favorit i mange hjem. Det har deres helt egen sjove og barnlige stil, hvilket gør det super charmerende. Vælg mellem de forskellige søde varianter.

Påske lækkerier

Vælg mellem blandet påskelækkerier. Der er spændende og anderledes påskeæg i forskellige flotte designs, en påskekalender samt mange andre lækre påske lækkerier.

Påskegaver og påskelækkerier

Vælg mellem et stort udvalg af fantastiske påskegaver og påskelækkerier. Du finder påskeæg fra Summerbird, Xocolatl, Anker Chokolade og mange flere. Der er i en hver størrelse og til en hver smag. Valget er dit!

Påskekurve - design selv eller færdiglavet

En påskekurv er en fantastisk gave at give. Det kan være til din partner, forældre, eller som påskefirmagave til medarbejdere. Her kan du vælge mellem en masse lækre påskekurve, eller du kan designe en selv, og putte de påskevarer i den du ønsker.

Personligt påskeslik og chokolade

Skal påskegaven være lidt anderledes i år? Prøv med en personligtgjort chokoladegave. Det kan være en personlig Toblerone, en tinæske med billede fyldt med chokoladeæg, eller en af de andre spændende personlige påskegaver.

Royal Copenhagen påskeæg, pynt og porcelæn

De flotte og populære Royal Copenhagen påskeæg er en fantastisk påskegave til både ham, hende og forældre. Vælg mellem påskeæg, påskepynt og påske porcelæn fra Royal Copenhagen.

Send påskeblomster

Send en buket flotte påskeblomster du en du holder af. Vælg mellem en af de mange flotter buketter, eller kombiner dem med chokolade, drikkevarer og andre delikatesser. Perfekt til dig som gerne vil give en påskegave over længere afstand.

Påskeæg

KitKat påskeæg

Tony's Chocolonely mælkechokolade pås...

Æg-stravaganza påskeæg

Anthon Berg Gaveæske - The Easter Cel...

Morris Mega påskeæg

Tony's Chocolonely mælkechokolade med...

Cadbury Mini Eggs påskeæg

Egg Copenhagen Påskeæg

Maltesers påskeæg

Egg Royal Påskeæg

Kinderæg Maxi

Toblerone påskeæg

Anthon Berg Mandelæg Bland-selv-slik ...

Anthon Berg Marcipanæg Bland-selv-sli...

Anthon Berg Gaveæske - The Easter Bunny

Gavekurv - årets 'påskeæg' til hende

Gavekurv - påskebryg, lakrids og chok...

Kinder Maxi Surprise Pink

Lasse Åberg Påskeæg

Noble Egg Påskeæg

Personligt Chokoladepåskeæg med Billede

Smukt gaverør med fyldte chokolader f...

Smukt gaverør med fyldte chokolader f...

Tony's Chocolonely Chokoladeæg 12-pak

Anthon Berg Gaveæske - The Easter Egg

Lindt Lindor påskeæg

Baileys Påskeæg

Baileys Salted Caramel Påskeæg

Baileys Strawberries & Cream Påskeæg

Guinness Rugby Ball Påskeæg

Mars Påskeæg

Flæskesvær i Påskeæg - BBQ

Flæskesvær i Påskeæske - Saltede

Personlige Strømper med Billede - Pås...

Personlige Strømper med Billede - Pås...

Personlige Strømper med Billede - Pås...

Henter...

Giv den perfekte påskegave  2024

Påske er en af de gode danske traditioner, som både børn og voksne ser frem til. Her er det i sær påskeferien, at mange glæder sig til. Den består af en uges ferie, plus 2. påskedag, som er mandagen efter påskesøndag. Til børnenes fornøjelse kommer påskeharen også på besøg, og gemmer påskeæg, i hjemmet eller haven, hvorefter påskejagten sættes i gang. Der bliver pyntet med påskepynt, og måske giver du også din partner nogle små påskegaver. Det kan være i form af påskeæg, påskepynt eller anden sød lille gave.

Ligesom med mange andre traditioner, er påske også en tradition, som med årene har udviklet sig. Der er traditionen for, at børnene får påskegaver, ofte i form chokoladepåskeæg eller påskeæg med andre godter i. Vi danskere er vilde med gaver, og derfor er mange af og også begyndt at give påskegaver til voksne. Det kan være til din kæreste, mand, kone eller forældre. Det at give gaver, og glæde dem vi holder af, er altid en dejlig ting. Så hvorfor ikke udnytte hver lejlighed vi får til det? Julen varer lige til påske som man siger. Til jul får vi julegaver, så hvorfor ikke give påskegaver til påske?

 

Hvad er påskegaver?

Påskegaver, er gaver som gives til påske. Det kan være alt fra en påskeæg, til flot påskepynt, til andre gode gaver. Ofte er påskegaver noget som har med påsken at gøre, til forskel fra f.eks. julegaver og fødselsdagsgaver, hvor du kan give stort set hvad som helst. Klassiske påskegaver til børn er de velkendte chokoladeæg, som i dag kan fås i mange forskellige størrelser og varianter. Dog kan det også være sjove spil, aktiviteter eller andre ting, som børnene kan få glæde af i påskeferien.

Til voksne består påskegaver ofte af påskepynt, dekorationer med påsketema til hjemmet eller en gavekurv, med en masse lækkerier i. Det kan dog også være chokoladepåskeæg, da der de seneste år er kommet utrolig mange varianter til voksne. Her i blandt nogle af de mest populære som er Summerbird påskeæg og Anthon Berg påskeæg.

 

Gode ideer til påskegaver og påskepynt  2024

Du kan selvfølgelig altid gå med det samme klassiske chokoladeæg fra det lokale supermarked. Men hvis du i år ønsker at giver nogle spændende og anderledes påskegaver, bør du tage et godt kig på vores liste. Her finder du nemlig masser af gode ideer til påskegaver og påskepynt. Ved at give de rigtige gaver, kan du være med til at gøre påsken endnu bedre og sjovere i år, både for børn og voksne.

Vi kommer lidt nærmere ind på, hvad der udgør gode gaver til børn og voksne, som kan gives til påske.

 

De bedste påskegaver til børn  2024

Hvad er de bedste påskegaver til børn? Alle børn elsker naturligvis chokolade og andre søde sager, så de traditionelle påskeæg er altid et hit. I stedet for blot at købe et almindeligt chokoladeæg, kan du prøve at differentiere lidt fra år til år. Det kan være du sidste år gav et kinder påskeæg. Prøv da i år, at give et af de andre spændende valgmuligheder. Det kan f.eks. være et af de mange lækre Summerbird påskeæg, store eller små.

Afhængig af hvor gammelt barnet er, kan legetøj, spil og andre sjove aktiviteter, også være super gode som påskegaver. Til små børn kan Paw Patrol legetøj ofte et hit. Til børn i alderen 6-10 år kan brætspil og LEGO være en god gaveide. Og snakker vi gaver til 12 årige, er gadgets og udendørsspil ofte gode gaveideer. Som med alle andre gaver, skal du selvfølgelige passe til barnets hobbyer og interesser.

 

Påskepynt og påskeæg gave til voksne

Hvis det er din kæreste, mand, kone eller anden voksen du leder efter påskegaver til, har vi heldigvis også masser af gode gaveideer til dem på listen. Nogle af de påskegaver der særligt hitter hos voksne, er bestemte typer påskeæg og påskepynt. Her i blandt nogle af de mest populære:

 • Royal Copenhagen påskeæg – Royal Copenhagens forårskollektion med porcelæn påskeæg, er den perfekte påskegave til hende som samler på Royal Copenhagen porcelæn. Udover de flotte påskeæg, har de også påsketallerkener og kopper, med de flotte håndmalede blomster.
 • Klarborg påskepynt – Klarborg har en forårs- og påskekollektion, som bl.a. består af nogle fantastiske påskedekorationer. Der er påskekyllinger, harer, ællinger og små søde lam. Både til at hænge op, eller til at stå på en reol eller et bord.
 • Kay Bojesen hare – Hvis du vil give en lidt  større påskegave, kan du overveje en af Kay Bojesens træfigurer. Her vil især haren passe godt til et påsketema.

Er det påskegaver fra barn til voksen du søger inspiration til, kan hjemmelavet påskepynt være en super god ide. I gang med en omgang kreativ påskeklip, og få lavet nogle flotte gaver til mor, far eller bedsteforældrene.

   

Chokolade påskeæg til børn og voksne

Det er ikke kun børn som nyder en god omgang påskechokolade i påsken. Mange voksne nyder også godt af en god påskeæg gave. Derfor egner mange chokoladeæg sig både til børn og voksne. Her ser vi på nogle af de mest populære og bedste påskeæg til børn og voksne til påsken i år.

 • Summerbird påskeæg – Det er ikke nogen hemmelighed, at Summerbird laver noget af Danmarks bedste chokolade. Derfor er Summerbird påskeæg naturligvis også nogle af de lækreste du kan få! Du kan få pakker med 4, 8 og 9 chokoladeæg i, eller deres mere specielle sølv- eller porcelænæg.
 • Kinder påskeæg – Kinder påskeæg er mange børns favorit, og ikke uden grund. Kinder chokolade er nemlig ekstremt lækkert, og smager afsindigt godt. Du kan få kinder chokoladeæg i flere forskellige størrelser, hvoraf du finder flere af dem på være liste over gode påskegaver.
 • Anthon Berg påskeæg – Anthon Berg er endnu et godt dansk chokoladebrand, og har også lavet nogle rigtig lækre chokoladepåskeæg. De er i sær gode til voksne!

   

Firma påskegaver til ansatte og medarbejdere

Ligesom med firmajulegaver, er der tradition for, at der gives firma påskegaver til ansatte og medarbejdere. Inden de går på påskeferie med familien, får de en lækker påskekurv, eller anden gave. De mest almindelige påskegaver til ansatte er påskekurve. De er som regel fyldt med en masse lækkerier, f.eks. påskeøl, chokolade, og måske lidt påskepynt.

Hvis du gerne vil give dine ansatte en lidt større firmapåskegave, er Royal Cophenhagen påskeæg og deres forårskollektion et rigtig godt valg. Det er en lidt mere eksklusiv gave, som kan bruges igen, år efter år. Af andre gave i denne kategori, er Kay Bojesens hare, Kähler påskepynt og Klarborg påskepynt. Det er flotte pynteting til hjemmet, som en hver ansat uden tvivl vil elske at modtage i gave.

   

Hvorfor holder vi påske?

Den kristne påske, som er den vi holder i Danmark, holder vi for at fejre Jesus opstandelse. Skærtorsdag, er den dag Jesus havde det sidste måltid med sine disciple. Dagen efter, langfredag, er den dag Jesus blev korsfæstet og døde. Om søndagen, som er påskedag, opdagede man at Jesus var opstået fra de døde, da han ikke længere lå i sin grav. Det er det vi fejrer påskedag, og dermed hvorfor vi holder påske.

   

Hvornår er det påske?

Man ved at det er påske, da påskesøndag altid er den første søndag, efter den første fuldmåne efter 21 marts. Dermed starter påskeugen mandag i samme uge. I 2021 er der påske i uge 13, som starter mandag d. 29 marts og ender med påskesøndag d. 4. april. Efterfølgende har vi påskemandag, som er en helligdag, og som vi også kan argumentere for, er en del af påsken. Andre vigtige dage i påsken er skærtorsdag og langfredag, som falder torsdag og fredag i påskeugen.

Her kan du se, hvornår det er påske i et givent år:

 • 2021 – søndag d. 4. april
 • 2022 – søndag d. 17. april
 • 2023 – søndag d. 9. april
 • 2024 – søndag d. 31. marts
 • 2025 – søndag d. 20. april
   

Hvornår er det påskeferie?

Påskeferien er samme uge som påskesøndag. Dvs. påskeferien går fra lørdagen før påskeugen, til og med mandag 2. påskedag. Det er 10 dages ferie.

I 2021 er der påskeferie i uge 13, fra lørdag d. 27 marts til mandag d. 5 april.

   

Påskeferie – hvad skal den bruges på?

Påskeferien er en af de gode ferier – der er nemlig en ekstra dags ferie grundet helligdagen 2. påskedag, mandagen efter påskesøndag. Hvis du har børn, skal påskeferien garanteret bruges med dem. Men hvad skal i lave? Der er heldigvis masser af skønne aktiviteter, i kan få påskeferien til at gå med.

I kan have en dag med påskeklip, hvor i sammen laver hjemmelavet påskepynt. Samtidig kan i puste og male påskeæg. Og dertil skal børnene selvfølgelig have lavet en masse gækkebreve de kan sende ud til venner og familie, i jagten på at få så mange påskeæg samlet ind som muligt!

Har hele familien fri i påskeferien, kan i som voksne, give børnene et par tidlige påskegaver, i form af oplevelsesgaver. Her kan i evt. tage i tivoli, Zoo eller lave en anden skøn familieaktivitet.

Som afslutning på påskeferien kommer selve påskedagen. Det er dagen hvor der skal gives og modtages påskegaver! Flot påskepynt i gave til far og mor, og påskeæg til børnene. Giver i påskeæg efter den traditionelle måde, gemmes de i et sted i hjemmet, og børnene går på påskejagt efter dem. Den perfekte afslutning på en god påskeferie.

Denne artikel er anmeldt af Lotte Nørgaard (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne