Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Paw Patrol legetøj – Populær gave til børn 3 år+

PAW Patrol legetøj 2024 – Årets mest populære PAW Patrol

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Hvis du har børn i alderen 2-6 år, så har du helt sikkert stiftet bekendtskab med tegnefilmsserien PAW Patrol. Hvis ikke, har du garanteret set PAW Patrol legetøj i de forskellige legetøjsbutikker, når du har ledt efter gaveideer til børn i børnehavealderen. 

Da serien med de søde hunde er så populær hos de små, har vi hos Geniale Gaver lavet en liste med det bedste PAW Patrol legetøj 2024 . På den måde kan du nemt finde de bedste PAW Patrol gaver til børn, uden at skulle bruge timevis på selv at finde ud af hvad der er bedst. PAW Patrol legetøj egner sig både som gaver til drenge og piger. Vores liste er baseret på bestsellere og popularitet af legetøjet, hos en lang række danske webshops.

PAW Patrol legetøj til børn 2024

Paw Patrol laptop

Denne smart Paw Patrol laptop er ikke kun sjov men også lærerig for barnet. Den indeholder ikke mindre end 124 aktiviteter!
Sammenlign priser

Paw Patrol Basis Køretøj Zuma

Zuma i hans smart redningsbåd er uundværlig i en hver redningsaktion der foregår i vandet. Den perfekte gave til de som elsker hunden Zuma!
Sammenlign priser

Paw Patrol Big Truck Pups Rubble Transforming Toy Truck

Rumble kommer her med både kæmpe lastbil og tilbehør. Den seje lastbil kan transformere sig og laves om til en masse forskellige maskiner som kran, nedryder og meget mere.
Sammenlign priser

Paw Patrol Big Truck Pups Themed Skye

Er Skye en af favoritterne fra Paw Patrol? Så er denne kæmpe lastbil med Skye figur helt uundværlig i Paw Patrol legetøjs samlingen. Lastbilen er fyldt med seje funktioner.
Sammenlign priser

Paw Patrol Big Trucks figur gavesæt

I dette Paw Patrol sæt får du både Ryder, Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, Skye og Al. Hele holdet står klar til at hjælpe dig med enhver redningsaktion!
Sammenlign priser

Paw Patrol Chase interaktiv figur

Få hunden Chase som din egen lille hjælpende robothund! Chase er interaktiv og super sjov at lege med, og når du ikke leger med ham, kan han står og passe på værelset.
Sammenlign priser

Paw Patrol Chase Kostume

Skal dit barn være Chase til næste fastelavn eller halloween? Kostumet er også helt ideelt til udklædningsleg.
Sammenlign priser

Paw Patrol deluxe lastbil

En kæmpe stor Paw Patrol lastbil med tilhørende figur - nemlig Al som er en nye hund i flokken af redningshunde.
Sammenlign priser

Paw Patrol Interactive Chase bamse

Denne interaktive Chase bamse kan både logre med halen, sige forskellige lyde, og meget mere. Den vil med garanti lynhurtigt bliver barnets nye bedste ven.
Sammenlign priser

Paw Patrol kuffert med håndtag og hjul

Skal i snart på tur? Eller mangle barnet blot noget at have alle sine seje Paw Patrol ting i? Så er denne Paw Patrol kuffert med håndtag og hjul helt perfekt!
Sammenlign priser

Paw Patrol Modellervoks sæt

Dette Paw Patrol Modellervoks sæt består ikke mindst af en masse modellervoks, men også forme, så du nemt kan lave dine yndlings-redningshunde!
Sammenlign priser

Paw Patrol Multipakke

I denne Paw Patrol multipakke får du ikke mindre end 6 Paw Patrol figurer med deres tilhørende biler.
Sammenlign priser

Paw Patrol Neon redningsbiler 6 metalbiler

Her får du en pakke med 6 seje Paw Patrol Neon redningsbiler, med hver af deres tilhørende figur i.
Sammenlign priser

Paw Patrol Paw Patrol Big Truck Pups Zuma Rescue Truck

Redningshunden Zuma er klar til enhver redningsaktion med hans store lastbil!
Sammenlign priser

Paw Patrol Sengetøj

Med dette sæt Paw Patrol sengetøj er barnet sikker på at føle sig tryg når de ligger sig til at sove. En favorit for enhver Paw Patrol fan!
Sammenlign priser

Paw Patrol Sengetøj 140x200cm

Et flot sæt Paw Patrol sengetøj i bumuld. Sengetøjet er 200 cm i længden og 140 cm i bredden.
Sammenlign priser

Paw Patrol Torch & Projector Natlampe

Denne smarte projektor lygte kan projektere billeder af dine yndlings Paw Patrol hunde op på væggen. Vælg mellem over 20 spændende og sjove billeder.
Sammenlign priser

Paw Patrol Ultimativ Helte Modellervoks

Hvis du er til modellervoks og samtidig er en Paw Patrol fan, så er denne gave lige dig! Her får du nemlig en omgang Paw Patrol Ultimativ Helte Modellervoks, klar til at folde dig ud kreativt.
Sammenlign priser

Paw Patrol Walkie Talkie

En Walkie Talkie er et must for alle der ønsker at være en del af en redningspatrulje! Her kan du få et sæt super seje Paw Patrol Walkie Talkier.
Sammenlign priser

Paw Patrol Wild Cat Motorcicle Pups vehicle

Vildkatten fra Paw Patrol Moto Pups kommer her med en tilhørende super fed motorcykel!
Sammenlign priser

Paw Patrol dino patroller køretøj

Redningshunden Chase at klar til en dinosaur redningsaktion i hans store patroller køretøj. Udover køretøjet får du også hunden Chase samt en stor dinosaur.

Paw Patrol Everest med snescooter

Den seje snehund Everest er altid klar på en mission når det kommer til snebjerge og glat is. Hun kommer på sin snescooter og klarer sagen. Her får du både Everest figur og hendes smarte snescooter.

Paw Patrol Moto Pups - Skye

PAW Patrol hunden Skye er blevet en del af moto pups, og har fået en sej motorcykel hun kan race rundt på. Her får du både Skye figur og hendes nye motorcykel.

Paw Patrol Skye med helikopter

Den seje flyvehund Skye kommer her med hendes smarte helikopter med hjul. Hun er altid klar på en spændende mission og redder altid dagen når der er brug for det. En af de sejeste hunde i patruljen!
Sammenlign priser

PAW Patrol på DVD

Du kan få alle PAW Patrol sæsonerne på DVD, helt fra sæson 1 og frem. Følg Chase, Skye og alle vennerne helt fra start til slut, eller vælg barnets yndlingssæson. Du kan få både de klassiske, Mighty Pups, Moto Pups og alle andre.

Se PAW Patrol på Viaplay - Få 14 dage gratis

Her kan du få adgang til mange sæsoner af den skønne børneserie PAW Patrol. PAW Patrol er et hit hos de fleste børn i alderen 3-5 år, og her er til rigtig mange timers underholding. Benyt linket nedenfor og få 14 dages gratis prøveperiode hos Viaplay. Det er selvfølgelig uden binding.

Hvor kan man se PAW Patrol med dansk tale?

PAW Patrol blev oprindeligt vist på Nickelodeon, og du kan nogle gange se den animerede børneserie på dansk på DR’s kanaler. Hvis du vil have adgang til mange PAW Patrol episoder og sæsoner online, kan du se dem hos Viaplay. Her kan du se dem online fra både din mobil, tablet, computer, og fra dit smart tv. Du kan få 14 dages gratis prøveperiode hos Viaplay ved at klikke her.

Derudover kan du selvfølgelig også købe PAW Patrol på DVD, så dit barn kan se deres favoritserie igen og igen, uden at skulle være tilkoblet internet. Hvis du mangler yderligere inspiration til gode gaveideer til børn er der PAW Patrol fans, er en DVD med deres favoritserie et oplagt valg.

PAW Patrol – Populært legetøj til børn 3 år+

Hvis du vil give en god gave til børn 3 år+ og deromkring, kan du roligt overveje PAW Patrol legetøj. Det er legetøj som langt de fleste små børn er ellevilde med, og der findes rigtig meget af det. Både figurer, biler, bamser og en masse andre spændende sager. Det er noget af de mest populære legetøj i år. Med sådan en gave, kan du derfor være sikker på, at du ikke går galt i byen.

PAW Patrol opererer ud fra deres hovedkvarter, som også fungerer som et lookout tower. Det er her patruljen samles når der skal uddelegeres missioner, og har derfor en stor rolle i serien. Derfor er hovedkvarteret også noget af de mest populære PAW Patrol legetøj hos børnene. Udover hovedkvarteret er bilerne og figurerne også klare favoritter hos de små. Særligt hunden Chase er populær hos drengene, mens pigerne er vilde med pigehunden Skye.

  

Den perfekte gave til 3-5 årige børn

Den perfekte gave til børn, er naturligvis kun perfekt, hvis den falder i barnets smag, og har deres interesse. Du kan dog være sikker på, at børn i 3-5 års alderen kender til PAW Patrol, og at der er stor chance for, at en figur eller bil med de smarte hunde, står højt på deres ønskeseddel. 

Hvis du allerede ved, at barnet ønsker sig PAW Patrol legetøj, er der dog endnu et spørgsmål du skal have afklaret. Patruljen består af en dreng og en gruppe hunde. Hvilken af de seje hunde er barnets favorit? For at give den perfekte gave til 3 årige, 4 årige og 5 årige børn, er det nemlig ikke nok at den kommer fra deres yndlingsserie, det skal selvfølgelig også være med deres yndlings figur fra serien. Er det den seje politihund Chase? Den smarte junglehund Tracker? Den søde Skye, som flyver og overvåger byen? Eller en af de andre modige hunde? Ved du det ikke allerede, bør du derfor finde ud af hvilken hund som er barnets favorit, og tage udgangspunkt i det, hvis du vil give de bedste gaver.

 

PAW Patrol serien

PAW Patrol er en animeret serie, der henvender sig til børn i alderen 2-6 år, men er særligt populær hos 3-5 årige. Børneserien som er lavet i Canada, har ikke kun vundet adskillige priser, men er også blevet en af de mest populære serier for børn i verden, og ikke mindst i Danmark. Alle små børn kender Chase, Skye og alle de andre søde hunde.

Serien handler om PAW Patrol, som er en hjælpepatrulje der hjælper folk i nød. Patruljen består drengen Ryder på 10 år, som er leder af patruljen. Hertil er der hundende, som har hver deres specielle egenskaber. De bliver sendt ud på forskellige missioner, hvor de redder befolkningen i Adventure Bay byen.

De fleste forældre med små børn har set den populære børneserie, og måske har dine børn allerede skrevet PAW Patrol legetøj på deres ønskeliste, over gaver til fødselsdag eller jul. I og med at serien er så populær hos de små, er PAW Patrol legetøj ligeledes blevet utroligt populære gaver til 4 årige børn og alderen deromkring.

  

PAW Patrol figurer og biler

Det mest populære PAW Patrol legetøj, er figurer og biler. Hver hund har deres egen smarte bil, som passer til deres type redningsopgaver. F.eks. har politihunden Chase en sej politibil, brandmandshunden Marshall har en brandbil, og flyvehunden Skye har en helikopter. Hver bil eller køretøj, passer til hver enkelt hund.

Når du køber denne type legetøj, kommer hund og køretøj typisk i en samlet pakke. Hvis dit barn er stor fan af serien, skal alle PAW Patrol figurerne selvfølgelig samles, så patruljen sammen kan redde borgerne i Adventure Bay. De fleste af billerne har både lys og lyd, så barnet rigtig kan leve sig ind i den sjove verden med action og spænding.

  

PAW Patrol navne og karakterer

Som forældre kan det være svært at holde styr på alle navnene i børnenes favoritserier. PAW Patrol består som sagt af en 10 årig dreng og en gruppe redningshunde. Det er mange karakterer du skal kende og holde styr på. Men bare rolig – her får du en introduktion af hver karakter fra serien. På den måde kan du være mere på bølgelængde med dit barn, når han eller hun fortæller om deres favorit figurer fra serien.

 • Ryder – Ryder er en 10 årig dreng og leder af Paw Patrol. Det er ham som kalder redningshundene til hovedkvarteret når der er en mission der skal klares. Han vælger de hunde som bedst egnede til hver mission. Når Ryder selv er med på mission, kører han på hans seje rednings ATV. Ryders catchphrase er ’’Intet job er for stort, ingen hvalp er for lille’’.
 • Chase – Chase er en modig schæferhund, som agerer som patruljens politi- og spionhund. Hans køretøj er en blå politibil, som ofte er til stor hjælp på missionerne.
 • Skye – Skye er en sød cockapoo hund, som er gruppens pilot. Hun flyver over byen i sin lyserøde helikopter eller ved hjælp af hendes vinger. Skye er de fleste pigers favorit af hundene.
 • Marshall – Marshall er en dalmatiner, og gruppens lidt klodsede brandmand. Samtidig er det ham der klarer førstehjælpen når der er brug for det på missionerne. Han kører i hans røde brandbil.
 • Rocky – Rocky er en hvid og grå blandet race, og klarer patruljens genbrugs- og handyman opgaver. Han kører i en grøn lastbil med arme foran. Lidt ligesom en skraldebil.
 • Rubble – Rubble er en bulldog der elsker konstruktion. Derfor har han også en bulldozer som ofte kommer ham til hjælp på missionerne. Derudover er han super god til at stå på skateboard og snowboard.
 • Everest – Everest en en husky, og er god til at alt der har med sne og is at gøre. Hun er altid klar til at hjælpe med sin snescooter, når der er brug for det.
 • Zuma – Zuma er en glad labrador der elsker at lege. Dertil elske han vand, og er altid klar til vandredningsaktioner. Dertil har Zuma et utroligt sejt køretøj, nemlig en hovercraft.
 • Tracker – Tracker er en lille chihuahua hund, som er super god til at opspore folk der skal reddes. Han har en Jeep som køretøj, og snakker flere sprog.
 • Rex – Rex er en berner sennenhund som er ekspert i dinosaurer. Han er handicappet, og har derfor 2 hjul bagpå, som hjælper ham med at køre. Han er et af de nyeste medlemmer af PAW Patrol.
 • Robo-dog – Som navnet angiver er Robo-dog en robothund, og hjælper med at være chauffør og pilot.
 • Tvillinghundene Tuck og Ella – Tuck og Ella er 2 golden retriever hvalpe, som først blev introduceret senere hen i mighty pups episoderne. De har en sej bil som kan dele sig til 2 motorcykler.

  

PAW Patrol mighty pups

Hundene fra PAW Patrol bliver på et tidspunkt udsat for stråling fra en meteor der rammer jorden. De får efterfølgende superkræfter og bliver dermed kendt som Mighty Pups. Som mighty pups fortsætter hundene med at redde deres by, men nu med superkræfter som kan hjælpe dem. De får ligeledes en ny bil hver i sær, som passer på deres ny kræfter. Nogle afsnit i serien er derfor med superheltene PAW Patrol mighty pups, i stedet for de almindelige redningshunde. Derfor finder du ligeledes mighty pups legtøj, både bamser, figurer og biler. Så er dit barn mere til hundene som superhelte, kan du også finde den type PAW Patrol legetøj.

Mighty pups PAW Patrol legetøj til børn

Køb PAW Patrol legetøj med prisgaranti

Ligesom med alt andet populært legetøj, kan du få PAW Patrol legetøj i stort set alle legetøjsbutikker, online såvel som fysisk. For at du kan være sikker på, at du laver den bedste handel og køber produktet til den absolut bedste pris, er det meste af det legetøj du finder på listen ovenfor med prisgaranti. Det betyder at forhandleren matcher prisen, hvis du finder legetøjet billigere et andet sted. På den måde er du altid sikret den bedste pris. Husk dog altid er tjekke forhandlerens prisgaranti, da den kan varier fra webshop til webshop.

Ved at benytte dig af forhandlere med prisgaranti, kan du spare penge når du køber PAW Patrol legetøj, og i det hele taget gaver til børn generelt.

 

Andre gode gaveideer til små børn

Der findes naturligvis og meget andet godt legetøj som er populært, og dermed gør sig som gode gaveideer til små børn. Legetøj som hitter lige nu hos børn udover PAW Patrol, er bl.a. Gurli Gris legetøj, dinosaurer og transformers. Dertil er superhelte legetøj utroligt populært hos drenge, mens Frost legetøj er noget der står højt på pigernes ønskeseddel. Hvert barn har deres eget favorit. Hvis du kender det, er det nemt af finde gode gaveideer til dem. Udfordringen er blot at finde den bedste handel, og det kan vi hjælpe dig med her på siden. Foruden at give god gaveinspiration til gaver til børn, viser vi dig nemlig også de forhandlere hvor du kan lave en god handel.

Denne artikel er anmeldt af Lea J. (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne