Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Top 20 Paw Patrol legetøj – Populær gave til børn 3 år+

Top 20 Paw Patrol legetøj 2021 – Populær gave til børn 3 år+

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Hvis du har børn i alderen 2-6 år, så har du helt sikkert stiftet bekendtskab med tegnefilmsserien PAW Patrol. Hvis ikke, har du garanteret set PAW Patrol legetøj i de forskellige legetøjsbutikker, når du har ledt efter gaveideer til børn i børnehavealderen. PAW Patrol er en animeret serie, der henvender sig til børn i alderen 2-6 år, men er særligt populær hos 3-5 årige. Børneserien som er lavet i Canada, har ikke kun vundet adskillige priser, men er også blevet en af de mest populære serier for børn i verden, og ikke mindst i Danmark. Alle små børn kender Chase, Skye og alle de andre søde hunde.

Serien handler om PAW Patrol, som er en hjælpepatrulje der hjælper folk i nød. Patruljen består drengen Ryder på 10 år, som er leder af patruljen. Hertil er der hundende, som har hver deres specielle egenskaber. De bliver sendt ud på forskellige missioner, hvor de redder befolkningen i Adventure Bay byen.

De fleste forældre med små børn har set den populære børneserie, og måske har dine børn allerede skrevet PAW Patrol legetøj på deres ønskeliste, over gaver til fødselsdag eller jul. I og med at serien er så populær hos de små, er PAW Patrol legetøj ligeledes blevet utroligt populære gaver til børn i 3-5 års alderen i sær.

Da serien med de søde hunde er så populær hos de små, har vi hos Geniale Gaver lavet en top 20 liste med det bedste PAW Patrol legetøj 2021. På den måde kan du nemt finde de bedste PAW Patrol gaver til børn, uden at skulle bruge timevis på selv at finde ud af hvad der er bedst. Vores liste er baseret på bestsellere og popularitet af legetøjet, hos en lang række danske webshops.

Indholdsfortegnelse

Top 20 PAW Patrol legetøj til børn 2021

PAW Patrol Mighty Pups Hovedkvarter

PAW Patrol Mighty Pups hovedkvarter hvorfra alle missioner til heltehundende bliver uddelt. Udover hovedkvarteret kommer pakken også med figuren Chase, Chase’s køretøj og 6 zipline klip.

Fra: 898,00 DKK

Paw Patrol Moto Pups – Skye

PAW Patrol hunden Skye er blevet en del af moto pups, og har fået en sej motorcykel hun kan race rundt på. Her får du både Skye figur og hendes nye motorcykel.

Fra: 179,00 DKK

Paw Patrol Everest med snescooter

Den seje snehund Everest er altid klar på en mission når det kommer til snebjerge og glat is. Hun kommer på sin snescooter og klarer sagen. Her får du både Everest figur og hendes smarte snescooter.

Fra: 249,95 DKK

Paw Patrol Skye med helikopter

Den seje flyvehund Skye kommer her med hendes smarte helikopter med hjul. Hun er altid klar på en spændende mission og redder altid dagen når der er brug for det. En af de sejeste hunde i patruljen!

Fra: 150,00 DKK

PAW Patrol Mighty Pups Bamse – Zuma

PAW Patrol mighty pups bamse. Bamsen her er af den glade labrador Zuma, som klarer alle vandredningsaktionerne. Den er 37 cm høj og lavet i et dejligt blødt materiale af god kvalitet.

Fra: 249,00 DKK

PAW Patrol Mighty Pups Bamse – Marshall

Her får du en både blød og modig legekammerat, i form af en PAW Patrol mighty pups bamse. Bamsen her er af brandmandshunden Marshall, som altid er klar når der skal slukkes en brand eller klares en anden redningssituation.

Fra: 200,00 DKK

Paw Patrol udkigstårn

I PAW Patrol udkigstårnet kan  du samle hele hundepatruljen og uddelegere missioner. Tårnet har periskop, spiralrampe og elevator som alt er funktionelt. Dertil er der både lys og lyde. Der medfølger en Chase figur med tilhørende køretøj.

Fra: 480,00 DKK

Tracker bamse

Tracker bamsen kan nemt opspore hvem som helst og hvad som helst. Har du mistet noget er Tracker på sagen og hjælper med det samme. Den søde bamse bliver hurtigt barnets bedste og mest trofaste ven.

Fra: 379,00 DKK

Den ultimative PAW Patrol politibil med Chase figur

Her får du den ultimative PAW Patrol politibil med tilhørende Chase figur. Udover den store politibil, består sættet også af flere mindre køretøjer. Bl.a. motorcykler, helikopter, båd og kanoner. Et super fed politibil til PAW Patrol legetøjs samlingen.

Fra: 899,00 DKK

Paw Patrol Ryder’s rednings ATV med Ryder figur

Drengen ryder er leder af PAW Patrol. Her får du en figur med ham, samt hans super seje ATV. Han er altid klar til at hjælpe hundende med de forskellige redningsopgaver, og er et must i en hver PAW Patrol legetøjssamling.

Fra: 199,00 DKK

Paw Patrol Ultimativ brandbil med Marshall figur

Her får du brandmandshunden Marshall og hans ultimative brandbil. Brandbilen har både teleskopstige og vandmissiler som kan skydes af når det brænder på. Med Marshall og hans store brandbil kan du nemt klare enhver mission.

Fra: 570,00 DKK

Paw Patrol Mighty Pups super køretøj – Chase

Superheltehunden Chase fra PAW Patrol mighty pups er altid klar til at redde dagen. Her kommer han med tilhørende superheltebil. Politihunden Chase har fået superkræfter, og er endnu bedre til at klare enhver redningssituation.

Fra: 166,00 DKK

Hvor kan man se PAW Patrol med dansk tale?

PAW Patrol blev oprindeligt vist på Nickelodeon, og du kan nogle gange se den animerede børneserie på dansk på DR’s kanaler. Hvis du vil have adgang til mange PAW Patrol episoder og sæsoner online, kan du se dem hos Viaplay. Her kan du se dem online fra både din mobil, tablet, computer, og fra dit smart tv. Du kan få 14 dages gratis prøveperiode hos Viaplay ved at klikke her.

Derudover kan du selvfølgelig også købe PAW Patrol på DVD, så dit barn kan se deres favoritserie igen og igen, uden at skulle være tilkoblet internet. Hvis du mangler yderligere inspiration til gode gaveideer til børn er der PAW Patrol fans, er en DVD med deres favoritserie et oplagt valg.

Se PAW Patrol på Viaplay – Få 14 dage gratis

Her kan du få adgang til mange sæsoner af den skønne børneserie PAW Patrol. PAW Patrol er et hit hos de fleste børn i alderen 3-5 år, og her er til rigtig mange timers underholding. Benyt linket nedenfor og få 14 dages gratis prøveperiode hos Viaplay. Det er selvfølgelig uden binding.

Fra: 0,00 DKK

PAW Patrol på DVD

Du kan få alle PAW Patrol sæsonerne på DVD, helt fra sæson 1 og frem. Følg Chase, Skye og alle vennerne helt fra start til slut, eller vælg barnets yndlingssæson. Du kan få både de klassiske, Mighty Pups, Moto Pups og alle andre.

Fra: 49,95 DKK

PAW Patrol – Populært legetøj til børn 3 år+

Hvis du vil give en god gave til børn 3 år+ og deromkring, kan du roligt overveje PAW Patrol legetøj. Det er legetøj som langt de fleste små børn er ellevilde med, og der findes rigtig meget af det. Både figurer, biler, bamser og en masse andre spændende sager. Det er noget af de mest populære legetøj 2021. Med sådan en gave, kan du derfor være sikker på, at du ikke går galt i byen.

PAW Patrol opererer ud fra deres hovedkvarter, som også fungerer som et lookout tower. Det er her patruljen samles når der skal uddelegeres missioner, og har derfor en stor rolle i serien. Derfor er hovedkvarteret også noget af de mest populære PAW Patrol legetøj hos børnene. Udover hovedkvarteret er bilerne og figurerne også klare favoritter hos de små. Særligt hunden Chase er populær hos drengene, mens pigerne er vilde med pigehunden Skye.

  

Den perfekte gave til 3-5 årige børn

Den perfekte gave til børn, er naturligvis kun perfekt, hvis den falder i barnets smag, og har deres interesse. Du kan dog være sikker på, at børn i 3-5 års alderen kender til PAW Patrol, og at der er stor chance for, at en figur eller bil med de smarte hunde, står højt på deres ønskeseddel. Hvis du allerede ved, at barnet ønsker sig PAW Patrol legetøj, er der dog endnu et spørgsmål du skal have afklaret. Patruljen består af en dreng og en gruppe hunde. Hvilken af de seje hunde er barnets favorit? For at give den perfekte gave til 3-5 årige børn, er det nemlig ikke nok at den kommer fra deres yndlingsserie, det skal selvfølgelig også være med deres yndlings figur fra serien. Er det den seje politihund Chase? Den smarte junglehund Tracker? Den søde Skye, som flyver og overvåger byen? Eller en af de andre modige hunde? Ved du det ikke allerede, bør du derfor finde ud af hvilken hund som er barnets favorit, og tage udgangspunkt i det, hvis du vil give de bedste gaver.

  

PAW Patrol figurer og biler

Det mest populære PAW Patrol legetøj, er figurer og biler. Hver hund har deres egen smarte bil, som passer til deres type redningsopgaver. F.eks. har politihunden Chase en sej politibil, brandmandshunden Marshall har en brandbil, og flyvehunden Skye har en helikopter. Hver bil eller køretøj, passer til hver enkelt hund.

Når du køber denne type legetøj, kommer hund og køretøj typisk i en samlet pakke. Hvis dit barn er stor fan af serien, skal alle PAW Patrol figurerne selvfølgelig samles, så patruljen sammen kan redde borgerne i Adventure Bay. De fleste af billerne har både lys og lyd, så barnet rigtig kan leve sig ind i den sjove verden med action og spænding.

  

PAW Patrol navne og karakterer

Som forældre kan det være svært at holde styr på alle navnene i børnenes favoritserier. PAW Patrol består som sagt af en 10 årig dreng og en gruppe redningshunde. Det er mange karakterer du skal kende og holde styr på. Men bare rolig – her får du en introduktion af hver karakter fra serien. På den måde kan du være mere på bølgelængde med dit barn, når han eller hun fortæller om deres favorit figurer fra serien.

 • Ryder – Ryder er en 10 årig dreng og leder af Paw Patrol. Det er ham som kalder redningshundene til hovedkvarteret når der er en mission der skal klares. Han vælger de hunde som bedst egnede til hver mission. Når Ryder selv er med på mission, kører han på hans seje rednings ATV. Ryders catchphrase er ’’Intet job er for stort, ingen hvalp er for lille’’.
 • Chase – Chase er en modig schæferhund, som agerer som patruljens politi- og spionhund. Hans køretøj er en blå politibil, som ofte er til stor hjælp på missionerne.
 • Skye – Skye er en sød cockapoo hund, som er gruppens pilot. Hun flyver over byen i sin lyserøde helikopter eller ved hjælp af hendes vinger. Skye er de fleste pigers favorit af hundene.
 • Marshall – Marshall er en dalmatiner, og gruppens lidt klodsede brandmand. Samtidig er det ham der klarer førstehjælpen når der er brug for det på missionerne. Han kører i hans røde brandbil.
 • Rocky – Rocky er en hvid og grå blandet race, og klarer patruljens genbrugs- og handyman opgaver. Han kører i en grøn lastbil med arme foran. Lidt ligesom en skraldebil.
 • Rubble – Rubble er en bulldog der elsker konstruktion. Derfor har han også en bulldozer som ofte kommer ham til hjælp på missionerne. Derudover er han super god til at stå på skateboard og snowboard.
 • Everest – Everest en en husky, og er god til at alt der har med sne og is at gøre. Hun er altid klar til at hjælpe med sin snescooter, når der er brug for det.
 • Zuma – Zuma er en glad labrador der elsker at lege. Dertil elske han vand, og er altid klar til vandredningsaktioner. Dertil har Zuma et utroligt sejt køretøj, nemlig en hovercraft.
 • Tracker – Tracker er en lille chihuahua hund, som er super god til at opspore folk der skal reddes. Han har en Jeep som køretøj, og snakker flere sprog.
 • Rex – Rex er en berner sennenhund som er ekspert i dinosaurer. Han er handicappet, og har derfor 2 hjul bagpå, som hjælper ham med at køre. Han er et af de nyeste medlemmer af PAW Patrol.
 • Robo-dog – Som navnet angiver er Robo-dog en robothund, og hjælper med at være chauffør og pilot.
 • Tvillinghundene Tuck og Ella – Tuck og Ella er 2 golden retriever hvalpe, som først blev introduceret senere hen i mighty pups episoderne. De har en sej bil som kan dele sig til 2 motorcykler.

  

PAW Patrol mighty pups

Hundene fra PAW Patrol bliver på et tidspunkt udsat for stråling fra en meteor der rammer jorden. De får efterfølgende superkræfter og bliver dermed kendt som Mighty Pups. Som mighty pups fortsætter hundene med at redde deres by, men nu med superkræfter som kan hjælpe dem. De får ligeledes en ny bil hver i sær, som passer på deres ny kræfter. Nogle afsnit i serien er derfor med superheltene PAW Patrol mighty pups, i stedet for de almindelige redningshunde. Derfor finder du ligeledes mighty pups legtøj, både bamser, figurer og biler. Så er dit barn mere til hundene som superhelte, kan du også finde den type PAW Patrol legetøj.

Mighty pups PAW Patrol legetøj til børn

Køb PAW Patrol legetøj med prisgaranti

Ligesom med alt andet populært legetøj, kan du få PAW Patrol legetøj i stort set alle legetøjsbutikker, online såvel som fysisk. For at du kan være sikker på, at du laver den bedste handel og køber produktet til den absolut bedste pris, er det meste af det legetøj du finder på listen ovenfor med prisgaranti. Det betyder at forhandleren matcher prisen, hvis du finder legetøjet billigere et andet sted. På den måde er du altid sikret den bedste pris. Husk dog altid er tjekke forhandlerens prisgaranti, da den kan varier fra webshop til webshop.

Ved at benytte dig af forhandlere med prisgaranti, kan du spare penge når du køber PAW Patrol legetøj, og i det hele taget gaver til børn generelt.

 

Andre gode gaveideer til små børn

Der findes naturligvis og meget andet godt legetøj som er populært, og dermed gør sig som gode gaveideer til små børn. Legetøj som hitter lige nu hos børn udover PAW Patrol, er bl.a. Gurli Gris legetøj, dinosaurer og transformers. Dertil er superhelte legetøj utroligt populært hos drenge, mens Frost legetøj er noget der står højt på pigernes ønskeseddel. Hvert barn har deres eget favorit. Hvis du kender det, er det nemt af finde gode gaveideer til dem. Udfordringen er blot at finde den bedste handel, og det kan vi hjælpe dig med her på siden. Foruden at give god gaveinspiration til gaver til børn, viser vi dig nemlig også de forhandlere hvor du kan lave en god handel.

Denne artikel er anmeldt af Lea J. (5/5)
5/5