Paw Patrol legetøj – Populær gave til børn 3 år+

PAW Patrol legetøj 2023 – Årets mest populære PAW Patrol

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Hvis du har børn i alderen 2-6 år, så har du helt sikkert stiftet bekendtskab med tegnefilmsserien PAW Patrol. Hvis ikke, har du garanteret set PAW Patrol legetøj i de forskellige legetøjsbutikker, når du har ledt efter gaveideer til børn i børnehavealderen. 

Da serien med de søde hunde er så populær hos de små, har vi hos Geniale Gaver lavet en liste med det bedste PAW Patrol legetøj 2023 . På den måde kan du nemt finde de bedste PAW Patrol gaver til børn, uden at skulle bruge timevis på selv at finde ud af hvad der er bedst. PAW Patrol legetøj egner sig både som gaver til drenge og piger. Vores liste er baseret på bestsellere og popularitet af legetøjet, hos en lang række danske webshops.

PAW Patrol legetøj til børn 2023

Paw Patrol laptop

Denne smart Paw Patrol laptop er ikke kun sjov men også lærerig for barnet. Den indeholder ikke mindre end 124 aktiviteter!
Sammenlign priser

Paw Patrol Basis Køretøj Zuma

Zuma i hans smart redningsbåd er uundværlig i en hver redningsaktion der foregår i vandet. Den perfekte gave til de som elsker hunden Zuma!
Sammenlign priser

Paw Patrol Big Truck Pups Rubble Transforming Toy Truck

Rumble kommer her med både kæmpe lastbil og tilbehør. Den seje lastbil kan transformere sig og laves om til en masse forskellige maskiner som kran, nedryder og meget mere.
Sammenlign priser

Paw Patrol Big Truck Pups Themed Skye

Er Skye en af favoritterne fra Paw Patrol? Så er denne kæmpe lastbil med Skye figur helt uundværlig i Paw Patrol legetøjs samlingen. Lastbilen er fyldt med seje funktioner.
Sammenlign priser

Paw Patrol Big Trucks figur gavesæt

I dette Paw Patrol sæt får du både Ryder, Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, Skye og Al. Hele holdet står klar til at hjælpe dig med enhver redningsaktion!
Sammenlign priser

Paw Patrol Chase interaktiv figur

Få hunden Chase som din egen lille hjælpende robothund! Chase er interaktiv og super sjov at lege med, og når du ikke leger med ham, kan han står og passe på værelset.
Sammenlign priser

Paw Patrol Chase Kostume

Skal dit barn være Chase til næste fastelavn eller halloween? Kostumet er også helt ideelt til udklædningsleg.
Sammenlign priser

Paw Patrol deluxe lastbil

En kæmpe stor Paw Patrol lastbil med tilhørende figur - nemlig Al som er en nye hund i flokken af redningshunde.
Sammenlign priser

Paw Patrol Interactive Chase bamse

Denne interaktive Chase bamse kan både logre med halen, sige forskellige lyde, og meget mere. Den vil med garanti lynhurtigt bliver barnets nye bedste ven.
Sammenlign priser

Paw Patrol kuffert med håndtag og hjul

Skal i snart på tur? Eller mangle barnet blot noget at have alle sine seje Paw Patrol ting i? Så er denne Paw Patrol kuffert med håndtag og hjul helt perfekt!
Sammenlign priser

Paw Patrol Modellervoks sæt

Dette Paw Patrol Modellervoks sæt består ikke mindst af en masse modellervoks, men også forme, så du nemt kan lave dine yndlings-redningshunde!
Sammenlign priser

Paw Patrol Multipakke

I denne Paw Patrol multipakke får du ikke mindre end 6 Paw Patrol figurer med deres tilhørende biler.
Sammenlign priser

Paw Patrol Neon redningsbiler 6 metalbiler

Her får du en pakke med 6 seje Paw Patrol Neon redningsbiler, med hver af deres tilhørende figur i.
Sammenlign priser

Paw Patrol Paw Patrol Big Truck Pups Zuma Rescue Truck

Redningshunden Zuma er klar til enhver redningsaktion med hans store lastbil!
Sammenlign priser

Paw Patrol Sengetøj

Med dette sæt Paw Patrol sengetøj er barnet sikker på at føle sig tryg når de ligger sig til at sove. En favorit for enhver Paw Patrol fan!
Sammenlign priser

Paw Patrol Sengetøj 140x200cm

Et flot sæt Paw Patrol sengetøj i bumuld. Sengetøjet er 200 cm i længden og 140 cm i bredden.
Sammenlign priser

Paw Patrol Torch & Projector Natlampe

Denne smarte projektor lygte kan projektere billeder af dine yndlings Paw Patrol hunde op på væggen. Vælg mellem over 20 spændende og sjove billeder.
Sammenlign priser

Paw Patrol Ultimativ Helte Modellervoks

Hvis du er til modellervoks og samtidig er en Paw Patrol fan, så er denne gave lige dig! Her får du nemlig en omgang Paw Patrol Ultimativ Helte Modellervoks, klar til at folde dig ud kreativt.
Sammenlign priser

Paw Patrol Walkie Talkie

En Walkie Talkie er et must for alle der ønsker at være en del af en redningspatrulje! Her kan du få et sæt super seje Paw Patrol Walkie Talkier.
Sammenlign priser

Paw Patrol Wild Cat Motorcicle Pups vehicle

Vildkatten fra Paw Patrol Moto Pups kommer her med en tilhørende super fed motorcykel!
Sammenlign priser

Paw Patrol dino patroller køretøj

Redningshunden Chase at klar til en dinosaur redningsaktion i hans store patroller køretøj. Udover køretøjet får du også hunden Chase samt en stor dinosaur.

Paw Patrol Everest med snescooter

Den seje snehund Everest er altid klar på en mission når det kommer til snebjerge og glat is. Hun kommer på sin snescooter og klarer sagen. Her får du både Everest figur og hendes smarte snescooter.

Paw Patrol Moto Pups - Skye

PAW Patrol hunden Skye er blevet en del af moto pups, og har fået en sej motorcykel hun kan race rundt på. Her får du både Skye figur og hendes nye motorcykel.

Paw Patrol Skye med helikopter

Den seje flyvehund Skye kommer her med hendes smarte helikopter med hjul. Hun er altid klar på en spændende mission og redder altid dagen når der er brug for det. En af de sejeste hunde i patruljen!
Sammenlign priser

PAW Patrol på DVD