Rom julekalender - Årets bedste julekalendere med rom

Rom julekalender 2024 – Årets bedste julekalendere med rom

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Elsker du rom? Eller kender du en, som altid tyr til rom, når den står på hygge lørdag aften? Så er det oplagt med en rom julekalender 2024 ! Hvad ellers?

En pakkekalender med rom er uden tvivl en kalender for voksne. Den er meget smagfuld og spændende og lægger op til nogle hyggelige aftener hver aften frem til december. Vi har samlet alt, hvad der er af rom julekalendere hos danske webshops – så find gerne din favorit til dig selv eller en du holder af!

Årets bedste rom julekalendere 2024

A.H. Riise Julekalender 2023 (forudbestil)

A.H. Riise Rom julekalender

A.H. Riise Rom julekalenderen giver dig 24 fantastiske smagsoplevelser af rom og likør. Samtidig ligner julekalenderen en blanding mellem en bog og en gammel avis – utrolig dekorativ! En super kalender for alle der elsker rom.
599,00 kr.
Julekalender, Rum 24stk.

Mac Y rom julekalender

I rom julekalenderen fra Mac Y får du 24 herlige flasker med rom. Mere end rigeligt til at nyde dem hele julen igennem. En fantastisk julekalender til rom entusiasten.
539,10 kr.
Rom julekalender - 24 Days of Rum

Rom julekalender - 24 Days of Rum

I 24 Days of Rum rom julekalenderen får du 24 20 ml flasker med forskellige rom samt 2 smageglas, så du kan nyde rommen med en du holder af.
589,00 kr.
Julekalender med blandet spiritus (24 x 100 ml)

Julekalender med blandet spiritus (24 x 100 ml)

Nyed 24 flasker blandet spiritus i løbet af julen. Du får både Rom, Whisky, Gin og Cognac – minimum 4 flasker af hver – samt en masse andet spændnde. Alle flasker er på 100 ml. Årets ultimative spiritus julekalender!
Produktet er desværre udsolgt.
Rom julekalender fra Rum Nation

Rom julekalender fra Rum Nation

Rom julekalenderen fra Rum nation byder på udsøgt rom fra hele 10 forskellige lande. Du finder bl.a. Barbados 8 år, Jamaica 5 år Sherry Finish og Panama 21 år Black Decanter rom. En rom julekalender du ikke vil gå glip af! Se det fulde inhold via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
Rom julekalender med 24x20 ml rom

Rom julekalender fra Din Lokale Vinhandler

En skøn romkalender fra Din Lokale Vinhandler, som har 24 flasker små rom til dig i løbet af julen. En fantastisk julekalender til en hver livsnyder, som elsker en god rom.
Produktet er desværre udsolgt.
Cognac julekalender på flaske

Whisky, Cognac eller Rom julekalender på flaske

En sjov og anderledes julekalender på flaske, som bruger samme koncept som et kalenderlys. Vælg mellem forskellige typer cognac, rom og whisky. Hvis dag kan du drikke en lille en, helt indtil juleaften.
Produktet er desværre udsolgt.
Blandet spiritus julekalender med 24x20 ml flasker

Blandet spiritus julekalender fra Din Lokale Vinhandler

Din Lokale Vinhandlers julekalender med blandt spiritus, er for dig som gerne vil have en ny smag hver dag i julen. Spiritus kalenderen indeholder nemlig både gin, cognac, snaps, whisky samt flere typer spiritus.
Produktet er desværre udsolgt.

Rom julekalender – Den ultimative julekalender for voksne

Vil du eller en anden gerne have en julekalender? Men bliver det lidt for kedeligt med chokolade eller kaffe julekalender? Så er det selvfølgelig en rom julekalender, der skal til. Med sådan en får du eller en heldig en spændende og anderledes introduktion til rom. Det er 24 forskellige (nogle 12, da der er gengangere) smagsoplevelser, hvor der er alt lige fra sødme og velkendt velsmag til overraskelser.

Måske du finder en rom, der bliver den nye favorit? Eller måske du finder ud af, at du sagtens kan lide en specialrom, selvom du ellers ikke har villet ty til det? Rom bliver en mere og mere populær drik, efterhånden som der bliver udviklet flere og flere forskellige.

Vil du gerne nyde en december med masser af rom, eller vil du gerne overraske en ven, kan du finde den bedste julekalender til ham eller hende, til netop det formål lige her. For vi har gransket nettet for webshops med rom julekalendere, så du kan finde den bedste mulige.

 

Rom julekalender  2024  – hvilke kan man få?

Det er meget forskelligt, hvad der er at få af julekalender med rom. Det er blevet meget populært de seneste år, hvorfor der hele tiden kommer nye udgaver fra forskellige firmaer.

Overordnet set er der først og fremmest den traditionelle julekalender med rom bestående af 24 låger med 12-24 forskellige typer af rom i. Dette vil typisk være i flasker af 20 ml eller lignende. Altså ikke større end at de kan være gemt bag en låge. Dette er nok til at være en god smagsprøve.

Derudover er der det, der kaldes for en adventskalender. Her vil der gemt 4 forskellige rom, som hver især repræsenterer advent. Det vil typisk være nogle større flasker, som du kan smage på af flere omgange frem til juleaften.

AH Riise rom julekalender er en af de mest populære rom kalendere, du kan få op til jul. Den koster cirka 600 kroner og indeholder 24 stk rom i små flasker. Der er lagt op til en smagsoplevelse uden lige – og kalenderen finder du selvfølgelig også her!

 

Hvorfor købe en julekalender med rom?

Er du på udkig efter en ekstra god julekalender til dig selv? Eller vil du gerne overraske din far eller ven med noget særligt? Forkælelse kommer i mange former. Den kan også sagtens komme i form af en rom kalender. For det er om noget en gave, der forkæler smagsløgene, og som giver noget at se frem til hver dag indtil juleaften. 

Når du finder en rom julekalender 2024 her på siden, får du en julekalender med 24 varianter, der kommer til at fungere som den perfekte gave til dig selv, ham eller hende, der elsker at drikke rom. Om det er til din ægtefælle, dine voksne børn eller en god ven, gemmer der sig helt sikkert en julekalender med rom eller adventskalender med rom, der fungerer som den perfekte nydelse.

En julekalender med rom 2024 er også bare en rigtig god måde at få udvidet sin horisont på. For hvor ofte køber du lige en rom, du ikke kender i forvejen? Eller får smagt på samtlige forskellige flasker, der står på hylden? Det gør du sikkert ikke særligt ofte. Men det giver kalenderen anledning til – og hvem ved, om der pludseligt dukker en ny favorit op ind fra højre?

 

Hvad koster en rom julekalender 2024 ?

En julekalender med rom bliver – ligesom en whisky julekalender – kategoriseret som en luksusjulekalender. For det er det om noget. Derfor er det også en kalender, der koster lidt mere end en velsmagende chokolade julekalender. Dog er det ikke mere end 450-700 kroner, du skal lægge for at få en god rom kalender.

Fælles for dem alle er, at de består af 24 forskellige smagsoplevelser. Hvilken rom der er i, er en overraskelse. Men det vil naturligvis være rom, som typisk er blandt bestsellerne, eller som de ved kan overraske en smule på smagen. Der plejer at være et rigtig godt miks, så der er en balance af sikker velsmag og udfordringer.

Vil du gerne spare lidt penge på en kalender med rom, kan du med fordel holde øje efter rom julekalender tilbud. Dem kan du sagtens være heldig at støde på op til Black Friday eller de sidste uger op til jul. Producenterne og butikkerne vil trods alt gerne gøre, hvad de kan for at friste dig og andre sjæle til at købe deres julekalender.

Vi kan ikke garantere noget med de butikker, vi linker til. Men vi kan kun forestille os, at de hellere end gerne giver et godt tilbud eller to i ny og næ på deres julekalendere!

 

Kom julen velsmagende i møde med en rom julekalender

Julen er en tid, hvor mange af os tillader os selv ekstra forkælelse. Det er også en tid, hvor vi er gode til at forkæle andre. Det er her, en rom julekalender kommer ind i billedet. For er der noget, der er forkælelse, så er det velproduceret alkohol i en mængde, der er perfekt til lidt nydelse hver dag.

Det er bestemt en anderledes form for julekalender – men det er med garanti en julekalender, du ikke vil fortryde at købe. For den smager godt, og den smager af mere. Det er altid dejligt at udvide sin horisont og lade sig guide af, hvad smagen på dagen peger i retning af.

En rom julekalender behøver ikke kun være for ham eller hende, der godt kan lide en god rom i ny og næ. Det kan også være for en, der trænger til at blive overrasket og udfordret en smule.

En kalender med rom er trods alt en anderledes måde at komme til rom smagning på. Så er det noget, I har snakket om længe – men som I aldrig er kommet afsted til – er det om noget oplagt med en kalender med rom. Så er der ingen vej udenom. Køb eventuelt en  som julegave til ham, hende, eller dig selv, og mød hinanden i stuen eller virtuelt hver dag til en smagning. Så bliver det pludseligt til en hyggelig ting, I har sammen!

 

Giv en rom julekalender 2024 som julegave

Vent… Hvad? Kan man godt give en julekalender som en julegave? Ja, det kan du sagtens! Det er faktisk lige før, det er skørt at lade være. For har I længe snakket om at tage sammen afsted til en rom smagning? Eller at det er ved at være på tide at gøre noget ved interessen for rom? Så giver det om noget mening at gå all in på det med en rom julekalender.

Det er nemlig ikke kun forbeholdt december. Det er også noget, du kan give som en gave, I kan bruge i januar eller februar måned som en god og hyggelig beskæftigelse på de mørke aftener.

Med de 24 flasker kan I holde jeres egen romsmagning – eller måske endda 2 – sammen med noget god mad. Vi er helt sikre på, at det er den perfekte julegave til far, eller ham eller hende, som sætter stor pris på en god flaske eller to, der kan hives frem fra hylden.

Vi håber blot, at vi har fundet frem til nogle kalendere, som du finder attraktive i forhold til den, du leder efter en kalender til. Om du giver en enkelt eller to er op til dig, dine lyster, budget og gavmildhed.

Lad dig inspirere til velsmagende og overraskende julegaver og gaveideer, som vi er sikre på, vil være et stort hit under træet!

 

Find den bedste rom julekalender her på siden

Er kun det bedste godt nok? Eller vil du gerne prøve noget andet end sidste år? Så lad dig guide og inspirere til at prøve en ny og anderledes rom julekalender her på siden. Vi har samlet flere forskellige slags fra en god vifte af producenter.

Det er ikke os, der sælger kalenderne. Til gengæld har vi linket videre til de webshops, der gør. Det gør det nemt og enkelt for dig at finde den kalender, du gerne vil have samt at købe den hos en webshop på ganske få øjeblikke.

Vi synes, det skal være nemt og enkelt at købe en julekalender med rom. Det håber vi, at det bliver her hos os, fordi du på et ganske kort øjeblik kan sammenligne på kryds og tværs. Finder du en, der virker interessant, kan du med få klik komme videre og lægge i kurv. Så går der pludseligt ikke mere end et par dage, til du står med en virkelig god julekalender i hånden.

Er du klar til at gå all in på rom i julen? Så find din favorit med det samme!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om rom julekalendere

Årets bedste rom julekalender, er smag og behag. AH Riise altid en sikker vinder til rom entusiasten, men der er også rigtig mange andre gode! Faktisk har vi her i guiden samlet alle årets absolut bedste rom julekalendere. Der vil med garanti også være en for dig.

En rom julekalender kan koste alt fra en par hundrede kroner, og op til over tusind. Det kommer an på, hvor eksklusiv den skal være. På alle rom kalenderne vi har samlet i guiden her, kan du sammenligne priser hos de forskellige forhandlere. Så er du i hvert fald sikret den bedste pris!

Denne artikel er anmeldt af Randi Søndergaard (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne