Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Kandidat gave - Årets BEDSTE gaver til kandidaten

Kandidat gave 2024 – Årets BEDSTE gaver til kandidaten

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Fem års studier. Det er lang tid. Det er hårdt arbejde. Derfor skal det selvfølgelig fejres med en god kandidat gave, hvis du kender en dygtig studerende, der endelig er blevet færdig efter fem lange år med næsen i bøgerne.

Men hvad giver man lige i gave til kandidat? Det har vi sørget for nogle gode bud på ved at sammensætte en spændende og fed liste af gaver, du kan bruge som afsæt eller inspiration.

Lad os dykke ned i gaveideerne, så du kan finde den bedste gave til den dygtige kandidat.

Geniale kandidat gaver til ham og hende

Til

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil - det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide.
10% rabatkode: genialegaver2024

Håndlavede metalfigurer med tema (STORT udvalg)

Unikke håndlavede metalfigurer med forskellige temaer. Du vil blive overrasket over, hvor mange temaer der er! Vælg bl.a. mellem temaer som sport, svendegaver, bryllup, sjove og frække metalfigurer. En flot dekoration til hjemmet, som samtidig er en sjov og anderledes gaveide. Du kan samtidig få den indgraveret, og dermed gøre den endnu mere personlig.

Unikke skulpturer i bronze lavet i begrænset antal

Her har du et udvalg af unikke skulpturer lavet i bronze. Det særlige ved disse skulpturer, er at de er lavet i et begrænset antal - de fleste af dem i 99. Det er en fantastisk gaveide til både jubilæum, jul, bryllper, og mange andre anledniger, hvor gaven gerne må være særlig speciel. Se det fantastiske udvalg via linket.

Giv en vin fra hans fødselsår - Unikke og historiske vine fra hele verden

Bottles with History er en vinhandler som tilbyder unikke og historiske vine fra hele verden. De har Danmarks største udvalg, og blandt det kan du finde en vin fra stort set ethvert fødselsår. Ideen her er at give en vin i gave, fra det fødselsår modtageren er født. Det kunne også være en bryllupsgave, eller en jubilæumsgave, med en vin fra det år modtageren startede i virksomheden eller blev udlært. Mulighederne her er mange! En både anderledes, personlig og super fed gaveide.

Personlige smykker med gravering

Få lavet et personligt smykke med gravering, med et minde i. Det kan være et fingeraftryk, en besked, dit barns tegning eller noget helt fjerde - du bestemmer! En fantastisk personlig gave som enhver vil ELSKE at modtage.

Personlig champagnesabel med indgravering

Vælg mellem flere super flotte og stilfulde champagnesabeler. Der er mulighed for at personliggøre sablen med indgraveret tekst. Det kunne være modtagerens navn, en lille hilsen eller noget helt tredje. Du har endda mulighed for at få et logo på. Nogle kommer i flotte gaveæsker. Oplagt som både julbilæumsgave, fødselsdagsgave, eller gave til manden der har alt.
8% rabatkode: gave

Lav din egen Rom, Whisky eller Gin sæt

Med Do Your sættene får du ingredienser og redskaber til at lave din egen Rom, Whisky eller Gin. Du få bl.a. en masse forskellige krydderier og urter, til at lave hundredvis af forskellige smagskombinationer. En super gave til en gin, whisky eller rom entusiast.

Personligt Krus med Bedømmelse

Giv en personlig gave med dette kreative krus! Du kan tilpasse kruset med modtagerens navn og vælge en humoristisk bedømmelse, der beskriver deres karakter eller vaner. Ideel til kaffe- eller teelskere, der værdsætter en sjov start på dagen.

Ure med gravering

Ure er geniale gaver til både fødselsdage og jul, men også større begivenheder som jubilæum, konfirmation osv. Her kan du samtidig gøre uret personligt, med en gravering på bagsiden. Du finder både til herre, damer og børn. Se det flotte udvalg af kvalitetsure med gratis gravering via linket.
Inkl. gratis gravering

Willow Tree Figurer med gravering

Willow Tree figurer udtrykker kærlighed, nærvær og håb. Disse smukke skulpturer er den perfekte gave til at vise dine følelser.
Inkl. gratis gravering

Gavekort til adrenalin spækket oplevelse​

Vælg mellem gavekort til ATV safari, faldskærmsudspring, flyve i luftballon, klatring, pistolskydning og mange andre fede par oplevelser! Den perfekte gaveide til ham eller hende som elsker et godt adrenalin sus, og at prøve nye ting generelt. Sådan en oplevelse vil uden tvivl styrke et forhold, og være et minde i har for livet.
Over hele landet

Personligt armbånd til mænd med gravering

Elegante og maskuline armbånd med gravering, perfekt til den stilbevidste mand. Disse armbånd kan personliggøres med en unik gravering. Vælg mellem sølvarmbånd, guld, læder m.m.
Inkl. gratis gravering

Flotte personlige ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Stilfulde herreure til spotpriser

Stilfulde og moderne herreure til spotpriser. En praktisk og elegant gave til enhver mand. Se det flotte udvalg.

Kør i en superbil - en oplevelse for livet!

Her har du en fantastisk mulighed for at køre i drømmebilen! Har du ikke selv kørekort, kan du sidde ved siden af mens en kører giver dig turen. Vælg mellem superbiler som Lamborghini, Porsche, Ferrari og mange andre. En oplevelse for livet, og den helt perfekte gaveide for bilentusiaster og drengerøve!
Silkeborg - Roskilde - Sverige

Bottles with History - Unikke & Vintage Flasker op til 100 år gamle

Hos Bottles with History finder du et bredt udvalg af vintage flasker med en unik historie, som ikke findes andre steder i Danmark. Flaskerne er op til 100 år gamle. Giv en usædvanlig og personlig gave, der holder minder levende. Giv evt. en vin fra modtagerens fødselsår.

Uglestatuette med gravering

Bring visdom og elegance ind i dit hjem med denne smukke uglestatuette fra Dahls Gravering. Den detaljerede fremstilling og kunstneriske flair gør denne statuette til en unik dekorativ genstand, der passer ind i ethvert rum.
Inkl. gratis gravering

Spring Copenhagen Emotions med gravering

Spring Copenhagen tilbyder et unikt udvalg af dansk designvarer. Perfekt til dem, der værdsætter skønhed og funktionalitet i hjemmet. Her kan du samtidig få dem graveret, så det også bliver en personlig gave.
Inkl. gratis gravering

Royal Copenhagen Alfabet kopper

Oplev elegance og kvalitet udvalget af Royal Copenhagen Alfabet porcelænskopper. Perfekt til enhver te- eller kaffeelsker, disse smukt designede kopper tilføjer et strejf af kongelig raffinement til ethvert hjem

Gavekort til spa og wellness ophold​

Hvad er mere romantisk end et spa og wellness ophold sammen bare dig og din partner? Forkæl din partner med et gavekort til hotel ophold, massage eller vælg mellem mange andre spa og wellness oplevelser i hele Danmark. Oplagt som valentinsgave eller fødselsdagsgave til en du holder af.
Danmark - Tyskland - Sverige

Personlige Zippo Lightere

Giv en klassisk og personlig gave med en Zippo lighter med gravering. Vælg mellem mange designs og få den graveret for at gøre den ekstra speciel.
Inkl. gratis gravering

Livets Træ smykker

Livets træ symbolisere familie. Et livets træ smykke er derfor en oplagt gaveide, til et familiemedlem. Det kan være en søster, en mor eller en niece. Det kan dog også være en partner eller et barn. Vælg mellem de mange flotte modeller, som fås både i guld, sølv og hvidguld.

Bordflag med gravering

Et personligt bordflag er en klassisk og højtidelig gave. Ideel til mærkedage, fødselsdage eller som en elegant og stilfuld gave generelt.
Inkl. gratis gravering

Forgyldt Nordahl Andersen Dagmarkors armbånd forgyldt

Udtryk din tro med stil med dette forgyldte Dagmarkors armbånd. Det delikate design og den tidløse elegance gør det til en meningsfuld og fashionabel accessory, der kan bæres hver dag.
Inkl. gratis gravering

En personlig bog

Den personlige bog med kærlighedsbilletter, er uden tvivl en af de bedste personlige gaver til ham eller hende. Du kan personliggøre bogen ved at indsætte hilsner, overskrifter, billeder og en slutning. Denne gaveide er både unik, betænksom og personlig. En af de gode personlige gaver til kæresten, som han helt sikkert vil elske, og i kan have som et minde resten af livet.

Strømper med personligt tryk

Alle bruger sokker. De er ganske uundværlige, men kan gøres til en sjov og personlig gave ved at designe dem med billeder, mønstre eller citater. Du vil med garanti give nogle sokker, som modtageren ikke allerede har liggende i skabet i forvejen.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Håndlavede metalfigurer med fagtema (alle fag)

Giv en unik håndlavet metalfigur med fagtema. Det kan være murer, tømrer, frisør eller stort set hvilket som helst andet fag. Figurerne er super flotte, og oplagt at give som svendegave til den nyuddannede. Kan også fås med gravering. Tjek dem mange forskellige beskæftigelser der er at vælge mellem.

Personlige gaveæsker med øl

Er han en vaskeægte ølelsker? Så er det oplagt med en gaveæske med lækre øl. Der er øl fra hele verden at vælge mellem og kan købes både med dåser og med flasker.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Sif Jakobs smykker med indgravering​

Hvis du vil give hende en personlig gave, så er disse Sif Jakobs smykker med indgravering en super god gaveide. Du kan vælge mellem smukke halskæder, armbånd og ringe i guld eller sølv. Du vælger blot smykket, tekst og motiv og til sidste skriftypen du vil have indgraveret. En af de absolut bedste personlige gaver til hende.
15% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Indgraveret vinglas med navn

Vin er altid dejligt og hyggeligt, så hvorfor ikke overraske med et indgraveret vinglas? Det er en sød og personlig gave til ham eller hende, der elsker at drikke et godt glas vin.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlige smykker med indgravering fra Lindebæk smykker

Disse personlige smykker med indgravering fra Lindebæk smykker er den perfekte personlig gave til hende. Hvad enten det er til din mor, datter eller gode veninde. Se det flotte udvalg af halskæder og andre smykker, og design dem med din egen personlige gravering.

Et gavekort til en valgfri oplevelse

Giv eller send et gavekort til en oplevelse. Vælg et gavekort til en bestemt oplevelse, eller vælg et gavekort, som modtageren frit kan benytte, på lige præcis den oplevelse de ønsker. Det kan være alt fra et lækkert spaophold, til en ølsmagning, til en tur i en luftballon.

Georg Jensen Øllefant med gravering

Oplev charmen med Øllefanten fra Georg Jensen, et ikonisk dansk design. Dette elegante stykke er en perfekt gave til konfirmanden, studenten, eller som en tidløs dekoration i hjemmet, der bringer et smil frem hos både børn og voksne.
Inkl. gratis gravering

Personlig kortholder i læder med indgravering

Denne elegante læderkortholder er både praktisk og stilfuld. Perfekt til at holde styr på dine kort og sedler. Et sofistikeret tilbehør til den moderne person. Og så kan den personliggøres med indgraveret navn!

Håndtegnet karikaturtegning efter egne fotos

Få lavet en håndtegnet karikaturtegning, og giv den i gave til en du holder af. Du vælger selv billede, som du uploader, og kunstneren laver efterfølgende en håndtegnet karikaturtegninger efter det. En både sjov, sød og personlig gaveide.
10% rabatkode: Rabat10

Guld Rose - Ægte rose forgyldt med 24 karat guld​

Guldrosen er en rigtig rose, som er guldbelagt med 24k guld. Den smukke guld rose kommer samtidig en en eksklusiv gaveæske i satin og med certifikat. Hvis du leder efter gode gave ønsker til hende der har alt, er guld rosen som aldrig visner, uden tvivl en af de bedste gaver til hende.

Unikke ''hæderspriser'' i bronze (lavet i begrænset antal)

Vil du gerne hædre en person som du mener har gennemført en stor bedrift? Så giv ham en af disse unikke hærderspriser, som er bronzefigurer lavet i begrænset antal, af kendte kunstnere som Palle Mernild. Der er forskellige temaer som VILJESTYRKE, STYRKE og andre betydningsfulde symboliker.

Personlige pokaler og trofæer

Har du en person du vil hylde for en fantastisk præstation? Det kan være en god karakter, en vundet fodboldkamp eller blot fordi personen er noget helt særligt for dig. Her kan du lave og designe dine egne unikke pokaler og trofæer. Se de mange muligheder via linket.
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Sammensæt selv gavekurv med alt hvad hjertet begærer

Her har du mulighed for at sammensætte din helt egen gavekurv, hvor du selv vælger fra Delikatessehusets sortiment. Der er stort set alt hvad hjertet begærer - alt fra god vin, til luksus chokolade, til lækre delikatesser, til danske specialøl, gin, kaffe og meget, meget mere. Samtidig kan du få lagt en personlig hilsen ved, og sende den direkte til den heldige modtager.

Kvalitets køkkensæt med 5 års garanti

Er nye gryder og pander lige det, der mangler? Onyx laver gryder og pander i rigtig god kvalitet til en rigtig god pris. Der er mange forskellige sæt at vælge mellem og dermed gode muligheder for at servere lækker mad.

Personligt skærebræt med indgravering

Giv et personligt skærebræt med indgravering i gave! Du vælger selv tekst og evt. andet design du ønske på brættet. Samtidig er der adskillige flotte typer at vælge i mellem.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Få malet et personligt maleri

Få malet et personligt maleri - den ultimative personlige gave! Malerierne er både personlige og håndlavede, og malet ud fra det eller de fotos, du vælger. Der lægges stor vægt på detaljer og kvalitet. Læs mere om denne fantastiske gaveide via linket.

Personligt vintilbehør sæt med navn og billede

Få personliggjort et flot vintilbehør sæt med navn og/eller billede af den heldige modtager. Sættet indeholder proptrækker, prop og dråbefanger og kommer i en flot bambusæske. Den perfekte personlige gave til vin-elskeren!
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Danmarks bedste specialøl

Her har du et udvalg af nogle af Danmarks bedste, sjoveste og mest interessante special øl. se f.eks. øllene som hylder far, kvajebajeren, fodbold bajeren, og de mange andre skønne varianter. Dertil har du også klassiske gode special fra bryggerier som Skagen Bryghus og Hjort.

''Her bor en...'' plakater (kan personliggøres med tekst)

Disse fede unikke plakater er den perfekte gave til de, som elsker det du laver! ''Her bor en...'' plakaterne kan gives til alt fra svendegave til gave til gameren - det er blot om at vælge det design, som passer til modtageren. Samtidig kan du personliggøre plakaten endnu mere, ved selv at vælge en tekst. Landmand, brandmand, lastbilchauffør og sygeplejersker, er blot nogle af de designs du kan vælge i mellem.

Helikoptertur - Flyv i helikopter!​

At flyve i helikopter er en oplevelse for livet! Der en en oplevelse som er på de fleste menneskers bucket liste. På helikopterturen får i en rundflyvning over forskellige byer i Danmark. Længden af flyvningen afhænger af hvilken helikopter oplevelse i vælger. I kan flyve fra forskellige byer i hele landet. Inviter kæresten med på en helikoptertur og få en uforglemmelig oplevelse sammen.
Over hele landet

Ølsmagning

De fleste mænd elsker en god kold øl. Hvis du og dine venner er i den kategori, er ølsmagning en af de oplevelser i Danmark i skal prøve mindst én gang. I vil komme til at prøve en række forskellige øl, lyse som mørke og alt der i mellem. Vælg mellem forskellige lokationer i hele Danmark. Et gavekort til ølsmagning, er også en af de bedre oplevelsesgaver til ham som er vild med øl.
Over hele landet

Få lavet en personlig karikaturtegning med tema

Her har du mulighed for at få lavet en karikaturtegning med valgfrit tema! Tegningen kan være af en, to eller en hel gruppe personer. Temaerne kan være alt fra superhelte, til bryllup, til jul og meget mere. En fantastisk sjov, betænksom og personlig gaveide til stort set enhver lejlighed! Se de mange muligheder via linket,
10% rabatkode: Rabat10

Vinsmagning​

Hvis du er til vin, er vinsmagning en oplevelse du ikke må glippe. Smag på forskellige vin af druer fra hele verden. I vil blive introduceret for adskillige vin som i skal smage, dufte og lære om. Hvor lang tid det tager, og hvor mange vin i skal smage, er afhængig af stedet du vælger. Nogle steder kan i samtidig spise en middag. Hvis du er vild med vin, er vinsmagning er en af de oplevelser der skal prøves.
Over hele landet

Design selv personlige plakater

Her har du mulighed for selv af designe personlige plakater til en heldig modtager. Design selv de populære dialægt- og citatplakter, stjernetegnsplakater og mange andre personlige plakater, med sjove og søde designs. Du kan endda lave din helt egen billedecollage plakat - kun din fantasi sætter grænser for hvor god gaven kan blive! Prøv designeren på siden, og se hvor nemt det er.
Henter...

Overrask kandidaten med den bedste kandidat gave her

Der er ikke noget så dejligt som at komme på den anden side af studierne. På dagen er det især en kæmpe lettelse og forløsning. Der er masser af glæde, godt humør og god energi. Den energi og glæde kan du imødekomme ved at finde en god kandidatgave.

Som du måske allerede har opdaget, har vi lavet en længere liste over bud på gaveideer til kandidat, som du forhåbentligt kan bruge til at finde inspiration eller endnu bedre: finde den helt perfekte gave.

Vi giver dig også gerne nogle ekstra ideer til gave til færdiguddannet kandidat:

 • Bukser fra Shaping New Tomorrow
 • SUP Board (til al den fritid, der nu er)
 • Gavekort til oplevelser
 • Et personligt smykke
 • Afslappende ophold
 • Gavekort til restaurant
 • Gavekurv

 

Hvad der er passende at give, afhænger naturligvis af, om du er på udkig efter en kandidat gave til ham eller hende, og hvor tæt jeres relation er til hinanden.

Det burde dog være meget ligetil at finde en gave, der falder i god jord, da det altid er skønt at blive overrasket med en gave efter en veloverstået eksamen.

 

Giv oplevelser i kandidat gave

Kan du selv huske, da studietiden nærmest ingen ende havde? Eller drømmer du selv om at blive færdig, så du kan komme ud og opleve? Det er på mange måder fedt at være studerende og tilegne sig ny viden. Men det er også hårdt. For det binder på mange måder ens hverdag og fritid. Der skal bruges mange timer på at sidde og læse, lave afleveringer, forberede sig til eksamen og meget mere.

Derfor er der også en del tid, der pludseligt bliver frigivet, når vedkommende ikke længere skal sidde og læse på sin kandidat – eller skrive sin afhandling. Den tid kan med fordel bruges til at komme ud og opleve noget, inden den står på arbejde og en masse timer, der igen er bundet op til noget bestemt.

Men hvad skal du så lige give af oplevelser i kandidatgave? Jo, du kan med fordel overveje at give følgende:

 

Hvad er han eller hun til? Er det naturoplevelser, der trækker? Er det fart og adrenalin? Eller gastronomi og kultur? Vælg en oplevelse efter, hvad der passer godt til vedkommendes fritidsliv og interesser.

Vil du gerne være rigtig god, kan du også finde en oplevelse i kandidatgave, der matcher vedkommendes uddannelse eller kommende job. Det vil helt sikkert overraske og give et ekstra stort smil på læben.

 

Elsker kandidaten indretning? Så giv ting til boligen i kandidat gave

Er vaser, stearinlys, smarte møbler, personlige plakater og andre indretningsrelaterede ting lige noget for den kommende kandidat? Så kunne det meget vel være nogle oplagte ideer til en kandidat gave til hende eller ham.

Når man har været studerende i mange år, er det også begrænset, hvor mange midler der rent økonomisk har været til rådighed. Nips og indretning er derfor steder, hvor man kan spare en del – også selvom det måske lidt er at gå på kompromis med, hvad man egentligt har lyst til.

Ideer kunne være:

 • Naturplakater
 • Kunstplakater
 • Vaser
 • Keramikskåle
 • Keramikkrus
 • Lysestager
 • Plaid
 • Pyntepuder

 

Der er mange skønne og lækre ting inden for indretning, som du kan forkæle den nyuddannede kandidat med. Har vedkommende et særligt øje til en bestemt designer, keramiker eller noget helt tredje, er det oplagt at give en gave efter. Så er du i hvert fald sikker på at ramme plet!

 

Hvad giver man for i gave til kandidat?

Ingen gave kan matche den glæde, det er at blive færdig og have sikret sig sin kandidat. For det er meget mere værd, end hvad noget kan betale for. Derfor behøver du heller ikke føle dig forpligtet til at skulle give en dyr eller fancy gave. For det er en stor gave i sig selv at blive færdig.

Den bedste kandidatgave er i virkeligheden den, som du giver med hjertet. Altså en gave, som du vælger, fordi den passer lige nøjagtigt til ham eller hende. Det er altid lidt begrænsende, når der skal gives efter et bestemt beløb. For det får dig til at fokusere mere på beløbet end på selve gaven.

Ligger der ikke nogen aftale blandt vennerne eller i familien, er det bare at give efter, hvad du synes, er rigtigt. Hvad passer til dit budget? Hvad har du lyst til at give for? Eller hvad vil du gerne kunne finde noget inden for?

Alt efter beløb har du rig mulighed for at finde en masse inspiration her på siden. For vi har samlet lidt af hvert og til forskellige priser, så du har fri leg, når det kommer til at finde en rigtig god gave til ham eller hende, du holder af og gerne vil fejre.

 

Brug vores inspiration til kandidat gave til andre store begivenheder

Studentergaver. Bachelor gaver. Svendegaver. Der er mange forskellige typer af gaver alt efter, hvilken uddannelse der er ved at komme til en ende. Vores gaveideer til kandidatgave er ikke kun fastlåst til netop det.

Er du derfor på jagt efter både kandidat gave til mand og en studentergave til hende, vil du sagtens kunne finde nogle gaver her på listen, der matcher begge dele. Der er gaveideer til både mænd og kvinder i forskellige aldre – det håber vi kan hjælpe dig til at finde en gave nemt og hurtigt.

Finder du ikke noget her på listen, har vi også flere andre sider med gaveideer til livets store begivenheder, ham eller hende. Gå endeligt gerne all in på gavejagten, så du kommer herfra med en kandidat gave, du glæder dig til at give.

Vi er helt sikre på, at vedkommende bliver glad, uanset hvad du ender med at give.

 

Husk en god champagne sammen med kandidatgaven

Champagnen skal poppes. Det er ikke til at komme udenom. Derfor er det oplagt at give en god champagne sammen med den udvalgte kandidatgave. Det får også gaven til at se ud af meget mere – og så er der god stemning lige med det samme.

Vil du gerne gøre noget ekstra ud af gaven, kan du sammen med champagnen også give nogle speciallavede champagneglas, hvor navn, uddannelse eller dato er indgraveret. Gerne med en guldkant. Det gør ikke noget at være lidt ekstravagant eller gøre noget ekstra ud af dagen, da det formentligt kun er én gang, man bliver kandidat.

Hvem kan ikke godt lide en god gave serveret med lidt bobler? Det har aldrig været helt af vejen!

Pssst… Og er du ikke så meget til champagne, kan en god Asti eller mousserende vin også gøre det.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om kandidat gaver

Årets bedste kandidat gave er en individuel vurdering. Når det så er sagt, så er en af årets mest populære kandidatgaver unikke skulpturer med betydning. Det kan f.eks. være en håndlavet metalfigur med fagtema, eller en bronzefigur med symbolsk betydning lavet i begrænset antal. Begge dem, samt mange flere gode gaver til kandidaten, kan du finde her i guiden.

Til en nyuddannet kandidat giver man typisk en lidt eksklusiv gave, som symbol på den flotte præstation det er at tage en kandidatuddannelse. Gode eksklusive gaveideer til en kandidat er:

 • Unikke dekorationer til hjemmet – evt. personliggjorte
 • Ur eller smykker – evt. med gravering
 • Vin eller anden flaske i en flot gaveæske
 • Personlig plakat
 • Gavekort til en oplevelse
 • Champagnesabel
 • En god gavekurv med tilhørende kort
Denne artikel er anmeldt af Gustav Enemark (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne