Bachelor gave - Årets bedste gaver til bacheloren

Bachelor gave 2024 – Årets bedste gaver til bacheloren

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Kender du en sød og dygtig studerende, der snart kan kalde sig for en bachelor? Og er du i den forbindelse på jagt efter en bachelor gave?

Det er meget stort at kunne kalde sig for bachelor. Det er mange års bedrift, der endelig kulminerer i et eksamensbevis og en mulighed for at komme ud på arbejdsmarkedet og i det virkelige liv.

Men hvad giver man lige i bachelor gave? Det finder du ud af ved at dykke ned i listen herunder, da vi har fundet frem til en masse gode gaveideer.

Årets bedste bachelor gaver 2024

Til

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil - det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide.
10% rabatkode: genialegaver2024

Håndlavede metalfigurer med tema (STORT udvalg)

Unikke håndlavede metalfigurer med forskellige temaer. Du vil blive overrasket over, hvor mange temaer der er! Vælg bl.a. mellem temaer som sport, svendegaver, bryllup, sjove og frække metalfigurer. En flot dekoration til hjemmet, som samtidig er en sjov og anderledes gaveide. Du kan samtidig få den indgraveret, og dermed gøre den endnu mere personlig.

Unikke skulpturer i bronze lavet i begrænset antal

Her har du et udvalg af unikke skulpturer lavet i bronze. Det særlige ved disse skulpturer, er at de er lavet i et begrænset antal - de fleste af dem i 99. Det er en fantastisk gaveide til både jubilæum, jul, bryllper, og mange andre anledniger, hvor gaven gerne må være særlig speciel. Se det fantastiske udvalg via linket.

Giv en vin fra hans fødselsår - Unikke og historiske vine fra hele verden

Bottles with History er en vinhandler som tilbyder unikke og historiske vine fra hele verden. De har Danmarks største udvalg, og blandt det kan du finde en vin fra stort set ethvert fødselsår. Ideen her er at give en vin i gave, fra det fødselsår modtageren er født. Det kunne også være en bryllupsgave, eller en jubilæumsgave, med en vin fra det år modtageren startede i virksomheden eller blev udlært. Mulighederne her er mange! En både anderledes, personlig og super fed gaveide.

Personlige smykker med gravering

Få lavet et personligt smykke med gravering, med et minde i. Det kan være et fingeraftryk, en besked, dit barns tegning eller noget helt fjerde - du bestemmer! En fantastisk personlig gave som enhver vil ELSKE at modtage.

Personlig champagnesabel med indgravering

Vælg mellem flere super flotte og stilfulde champagnesabeler. Der er mulighed for at personliggøre sablen med indgraveret tekst. Det kunne være modtagerens navn, en lille hilsen eller noget helt tredje. Du har endda mulighed for at få et logo på. Nogle kommer i flotte gaveæsker. Oplagt som både julbilæumsgave, fødselsdagsgave, eller gave til manden der har alt.
8% rabatkode: gave

Lav din egen Rom, Whisky eller Gin sæt

Med Do Your sættene får du ingredienser og redskaber til at lave din egen Rom, Whisky eller Gin. Du få bl.a. en masse forskellige krydderier og urter, til at lave hundredvis af forskellige smagskombinationer. En super gave til en gin, whisky eller rom entusiast.

Personlige smykker med indgravering fra Lindebæk smykker

Disse personlige smykker med indgravering fra Lindebæk smykker er den perfekte personlig gave til hende. Hvad enten det er til din mor, datter eller gode veninde. Se det flotte udvalg af halskæder og andre smykker, og design dem med din egen personlige gravering.

Personligt Krus med Bedømmelse

Giv en personlig gave med dette kreative krus! Du kan tilpasse kruset med modtagerens navn og vælge en humoristisk bedømmelse, der beskriver deres karakter eller vaner. Ideel til kaffe- eller teelskere, der værdsætter en sjov start på dagen.

Ure med gravering

Ure er geniale gaver til både fødselsdage og jul, men også større begivenheder som jubilæum, konfirmation osv. Her kan du samtidig gøre uret personligt, med en gravering på bagsiden. Du finder både til herre, damer og børn. Se det flotte udvalg af kvalitetsure med gratis gravering via linket.
Inkl. gratis gravering

Willow Tree Figurer med gravering

Willow Tree figurer udtrykker kærlighed, nærvær og håb. Disse smukke skulpturer er den perfekte gave til at vise dine følelser.
Inkl. gratis gravering

Gavekort til adrenalin spækket oplevelse​

Vælg mellem gavekort til ATV safari, faldskærmsudspring, flyve i luftballon, klatring, pistolskydning og mange andre fede par oplevelser! Den perfekte gaveide til ham eller hende som elsker et godt adrenalin sus, og at prøve nye ting generelt. Sådan en oplevelse vil uden tvivl styrke et forhold, og være et minde i har for livet.
Over hele landet

Personligt armbånd til mænd med gravering

Elegante og maskuline armbånd med gravering, perfekt til den stilbevidste mand. Disse armbånd kan personliggøres med en unik gravering. Vælg mellem sølvarmbånd, guld, læder m.m.
Inkl. gratis gravering

Flotte personlige ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlige kortholdere med gravering

En stilfuld og praktisk kortholder er den perfekte gave til den moderne person. Med mulighed for personlig gravering.
Inkl. gratis gravering

Stilfulde herreure til spotpriser

Stilfulde og moderne herreure til spotpriser. En praktisk og elegant gave til enhver mand. Se det flotte udvalg.

Kør i en superbil - en oplevelse for livet!

Her har du en fantastisk mulighed for at køre i drømmebilen! Har du ikke selv kørekort, kan du sidde ved siden af mens en kører giver dig turen. Vælg mellem superbiler som Lamborghini, Porsche, Ferrari og mange andre. En oplevelse for livet, og den helt perfekte gaveide for bilentusiaster og drengerøve!
Silkeborg - Roskilde - Sverige

Stilfulde dameure

Elegante dameure, der kombinerer funktionalitet med mode. En sofistikeret gave til den stilbevidste kvinde. Se det flotte udvalg af kvalitetsure fra kendte mærker til spotpriser.

Bottles with History - Unikke & Vintage Flasker op til 100 år gamle

Hos Bottles with History finder du et bredt udvalg af vintage flasker med en unik historie, som ikke findes andre steder i Danmark. Flaskerne er op til 100 år gamle. Giv en usædvanlig og personlig gave, der holder minder levende. Giv evt. en vin fra modtagerens fødselsår.

Pokaler og medaljer med gravering

Udmærk præstationer med en pokal eller medalje. Perfekt til sportsbegivenheder, konkurrencer eller som en særlig anerkendelse.
Inkl. gratis gravering

Hoptimist med gravering

Spred glæde og optimisme med en sød Hoptimist figur. Disse livlige og farverige figurer er sikre på at bringe et smil på alles læber. Vælg mellem forskellige temaer som studenter, bryllup m.m.
Inkl. gratis gravering

Uglestatuette med gravering

Bring visdom og elegance ind i dit hjem med denne smukke uglestatuette fra Dahls Gravering. Den detaljerede fremstilling og kunstneriske flair gør denne statuette til en unik dekorativ genstand, der passer ind i ethvert rum.
Inkl. gratis gravering

Spring Copenhagen Emotions med gravering

Spring Copenhagen tilbyder et unikt udvalg af dansk designvarer. Perfekt til dem, der værdsætter skønhed og funktionalitet i hjemmet. Her kan du samtidig få dem graveret, så det også bliver en personlig gave.
Inkl. gratis gravering

Royal Copenhagen Alfabet kopper

Oplev elegance og kvalitet udvalget af Royal Copenhagen Alfabet porcelænskopper. Perfekt til enhver te- eller kaffeelsker, disse smukt designede kopper tilføjer et strejf af kongelig raffinement til ethvert hjem

Gavekort til spa og wellness ophold​

Hvad er mere romantisk end et spa og wellness ophold sammen bare dig og din partner? Forkæl din partner med et gavekort til hotel ophold, massage eller vælg mellem mange andre spa og wellness oplevelser i hele Danmark. Oplagt som valentinsgave eller fødselsdagsgave til en du holder af.
Danmark - Tyskland - Sverige

Personlige Zippo Lightere

Giv en klassisk og personlig gave med en Zippo lighter med gravering. Vælg mellem mange designs og få den graveret for at gøre den ekstra speciel.
Inkl. gratis gravering

Livets Træ smykker

Livets træ symbolisere familie. Et livets træ smykke er derfor en oplagt gaveide, til et familiemedlem. Det kan være en søster, en mor eller en niece. Det kan dog også være en partner eller et barn. Vælg mellem de mange flotte modeller, som fås både i guld, sølv og hvidguld.

Bordflag med gravering

Et personligt bordflag er en klassisk og højtidelig gave. Ideel til mærkedage, fødselsdage eller som en elegant og stilfuld gave generelt.
Inkl. gratis gravering

Forgyldt Nordahl Andersen Dagmarkors armbånd forgyldt

Udtryk din tro med stil med dette forgyldte Dagmarkors armbånd. Det delikate design og den tidløse elegance gør det til en meningsfuld og fashionabel accessory, der kan bæres hver dag.
Inkl. gratis gravering

En personlig bog

Den personlige bog med kærlighedsbilletter, er uden tvivl en af de bedste personlige gaver til ham eller hende. Du kan personliggøre bogen ved at indsætte hilsner, overskrifter, billeder og en slutning. Denne gaveide er både unik, betænksom og personlig. En af de gode personlige gaver til kæresten, som han helt sikkert vil elske, og i kan have som et minde resten af livet.

Smykker med fødselssten

Giv en personlig og betydningsfuld gave med et smykke med fødselssten. Perfekt til at fejre en speciel person eller begivenhed. Vælg mellem alle 12 fødselssten, bogstav, samt om smykket skal være i guld eller sølv.

Strømper med personligt tryk

Alle bruger sokker. De er ganske uundværlige, men kan gøres til en sjov og personlig gave ved at designe dem med billeder, mønstre eller citater. Du vil med garanti give nogle sokker, som modtageren ikke allerede har liggende i skabet i forvejen.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Håndlavede metalfigurer med fagtema (alle fag)

Giv en unik håndlavet metalfigur med fagtema. Det kan være murer, tømrer, frisør eller stort set hvilket som helst andet fag. Figurerne er super flotte, og oplagt at give som svendegave til den nyuddannede. Kan også fås med gravering. Tjek dem mange forskellige beskæftigelser der er at vælge mellem.

Personlige gaveæsker med øl

Er han en vaskeægte ølelsker? Så er det oplagt med en gaveæske med lækre øl. Der er øl fra hele verden at vælge mellem og kan købes både med dåser og med flasker.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Sif Jakobs smykker med indgravering​

Hvis du vil give hende en personlig gave, så er disse Sif Jakobs smykker med indgravering en super god gaveide. Du kan vælge mellem smukke halskæder, armbånd og ringe i guld eller sølv. Du vælger blot smykket, tekst og motiv og til sidste skriftypen du vil have indgraveret. En af de absolut bedste personlige gaver til hende.
15% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Indgraveret vinglas med navn

Vin er altid dejligt og hyggeligt, så hvorfor ikke overraske med et indgraveret vinglas? Det er en sød og personlig gave til ham eller hende, der elsker at drikke et godt glas vin.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Et gavekort til en valgfri oplevelse

Giv eller send et gavekort til en oplevelse. Vælg et gavekort til en bestemt oplevelse, eller vælg et gavekort, som modtageren frit kan benytte, på lige præcis den oplevelse de ønsker. Det kan være alt fra et lækkert spaophold, til en ølsmagning, til en tur i en luftballon.

Georg Jensen Øllefant med gravering

Oplev charmen med Øllefanten fra Georg Jensen, et ikonisk dansk design. Dette elegante stykke er en perfekt gave til konfirmanden, studenten, eller som en tidløs dekoration i hjemmet, der bringer et smil frem hos både børn og voksne.
Inkl. gratis gravering

Personlig kortholder i læder med indgravering

Denne elegante læderkortholder er både praktisk og stilfuld. Perfekt til at holde styr på dine kort og sedler. Et sofistikeret tilbehør til den moderne person. Og så kan den personliggøres med indgraveret navn!

Håndtegnet karikaturtegning efter egne fotos

Få lavet en håndtegnet karikaturtegning, og giv den i gave til en du holder af. Du vælger selv billede, som du uploader, og kunstneren laver efterfølgende en håndtegnet karikaturtegninger efter det. En både sjov, sød og personlig gaveide.
10% rabatkode: Rabat10

Guld Rose - Ægte rose forgyldt med 24 karat guld​

Guldrosen er en rigtig rose, som er guldbelagt med 24k guld. Den smukke guld rose kommer samtidig en en eksklusiv gaveæske i satin og med certifikat. Hvis du leder efter gode gave ønsker til hende der har alt, er guld rosen som aldrig visner, uden tvivl en af de bedste gaver til hende.

Unikke ''hæderspriser'' i bronze (lavet i begrænset antal)

Vil du gerne hædre en person som du mener har gennemført en stor bedrift? Så giv ham en af disse unikke hærderspriser, som er bronzefigurer lavet i begrænset antal, af kendte kunstnere som Palle Mernild. Der er forskellige temaer som VILJESTYRKE, STYRKE og andre betydningsfulde symboliker.

Sammensæt selv gavekurv med alt hvad hjertet begærer

Her har du mulighed for at sammensætte din helt egen gavekurv, hvor du selv vælger fra Delikatessehusets sortiment. Der er stort set alt hvad hjertet begærer - alt fra god vin, til luksus chokolade, til lækre delikatesser, til danske specialøl, gin, kaffe og meget, meget mere. Samtidig kan du få lagt en personlig hilsen ved, og sende den direkte til den heldige modtager.

Kvalitets køkkensæt med 5 års garanti

Er nye gryder og pander lige det, der mangler? Onyx laver gryder og pander i rigtig god kvalitet til en rigtig god pris. Der er mange forskellige sæt at vælge mellem og dermed gode muligheder for at servere lækker mad.

Personligt skærebræt med indgravering

Giv et personligt skærebræt med indgravering i gave! Du vælger selv tekst og evt. andet design du ønske på brættet. Samtidig er der adskillige flotte typer at vælge i mellem.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Lamper fra Lights Copenhagen

Opdag en verden af stemningsfuld belysning med Lights Copenhagen. Deres unikke og stilfulde lamper vil lyse ethvert rum op og skabe en hyggelig atmosfære. Perfekt til den designbevidste gave.
Spar op til 20% ved køb af flere

Personlige ure til mænd og kvinder

Få lavet et personligt ur til en du holder af! Det kan være med et billede af modtagerens børn, modtageren selv, et kæledyr eller noget helt fjerde! Du designer selv uret med tekst og billede. Vælg mellem pæne ure til mænd, til kvinder samt sportsure. Vælg også mellem forskellige remme.
15% rabatkode: WANAGENIAL15

Få malet et personligt maleri

Få malet et personligt maleri - den ultimative personlige gave! Malerierne er både personlige og håndlavede, og malet ud fra det eller de fotos, du vælger. Der lægges stor vægt på detaljer og kvalitet. Læs mere om denne fantastiske gaveide via linket.

Eksklusive designertasker

Her finder du et fantastisk udvalg af eksklusive tasker og andre produkter, fra brands som Chanel, Gucci, Louis Vuitton og Marc Jacobs. Den perfekte luksus gave til hende der fortjener lidt ekstra forkælelse. Alle tasker er 100% originale og kommer med certifikat.

Personligt vintilbehør sæt med navn og billede

Få personliggjort et flot vintilbehør sæt med navn og/eller billede af den heldige modtager. Sættet indeholder proptrækker, prop og dråbefanger og kommer i en flot bambusæske. Den perfekte personlige gave til vin-elskeren!
10% rabatkode: WANAGENIAL10
Henter...

Forkæl den dygtige studerende med en god bachelor gave  

Er det lige om hjørnet, at den studerende springer ud som bachelor? Og vil du gerne være der til at fejre det med en god gave? Én ting er, at det er utrolig dejligt at være færdig med den sidste eksamen på studiet. Noget helt andet er den glæde, der kommer efterfølgende over at slippe fri fra studiet og en stram økonomi på SU.

En god bachelor gave til hende eller en god bachelor gave til ham vil derfor være meget kærkommen. Det er helt sikkert ikke blevet til meget selvforkælelse de sidste mange år. Så ved du, at der er nogle indretningsnips, vedkommende godt kunne bruge? Eller noget bestemt tøj? Måske nogle smykker kunne være skønne at forny smykkesamlingen med?

Det behøver heller ikke være en gave, som du på forhånd ved, at bacheloren har brug for. Det kan også sagtens være en gave, som du selv synes passer rigtig godt til anledningen eller det liv, vedkommende skal ud at leve lige om lidt.

Er du i tvivl? Så dyk endeligt gerne ned i vores liste. For her finder du inspiration til alle mulige former for gaver, der er oplagte at give som bachelor gave eller kandidatgave.

 

Giv et godt skulderklap med en god bachelor gave

En bachelor er en stor bedrift. Det er minimum tre års studier på skolebænken. Det er studier, der er noget mere hardcore end gymnasiet og som kræver, at tungen bliver holdt lige i munden for at komme igennem det tunge læsestof og de mange eksaminer.

Når du dukker op til den sidste eksamen eller fejring af bachelor, vil det være et rigtig fint og godt skulderklap, at du dukker op med en bachelor gave. Det er helt sikkert ikke forventet, men det er en god måde at vise din støtte og anerkendelse af den flotte bedrift.

Skulderklappet kan bestå af alt lige fra en kurv med alt godt til hyggeskuffen til en personlig gave, der siger noget om, hvem han eller hun er. Det vigtigste er blot, at man kan mærke din begejstring på hans eller hendes vegne.

Er du klar til at finde en god gave til bachelor? Så er du velkommen til at dykke ned i de mange muligheder, der er her på siden. Der er klassiske, personlige og anderledes gaveideer til bachelor, som du forhåbentligt kan finde inspiration fra og lade dig friste af.

 

Hvad giver man til en der er færdiguddannet bachelor?

Det kan være svært i sig selv at finde en fødselsdagsgave. Endnu sværere er det at finde en gave til færdiguddannet bachelor. For hvad giver man lige, når et nyt kapitel afsluttes og et nyt skal åbnes?

Det er nok netop i virkeligheden det, du skal tage udgangspunkt i, når du skal finde en gave til bachelor. Hvad venter for vedkommende efter eksamen? Skal der en ny lejlighed til? Skal der nogle nye møbler til? Står den på ønsker om en masse oplevelser? Eller skal der startes et nyt liv med nogle nye fritidsinteresser?

Den bedste gave til bachelor er en gave, der er personligt udvalgt. Det er en gave, du glæder dig til at give, fordi du ved, den overrasker positivt. Har du svært ved at finde ud af, hvad den personlige gave skal være, kan det være en fordel at brainstorme. Det gør det nemmere og mere overskueligt at dykke ned i de mange muligheder for en god gave.

Ja – og ellers elsker vi gaver. Så du kan også finde inspiration i den liste, vi har lavet til dig.

 

Står oplevelser i første række? Så giv en oplevelse i bachelor gave!

Når den har stået på studier i mange år og begrænset frihed, er der ikke noget så skønt som at kunne komme ud og opleve en masse. Det kan være den forlængede weekend i Rom, et weekendophold på en kro eller oplevelser såsom ølsmagning, en tur i luftballon eller et helt særligt restaurantbesøg.

Er der nogle oplevelser, som du ved, at den kommende bachelor godt kunne tænke sig? Eller drømmer om? Så er det en oplagt mulighed for at give den perfekte bachelor gave på egen hånd eller sammen med andre, der også er inviteret med til fejringen.

Det behøver hverken være dyre eller meget store oplevelser. Selv små oplevelser kan være en kæmpe fornøjelse som tidligere studerende. Det vigtigste er i bund og grund, at det er oplevelser sammen med andre, som vedkommende holder af – og at det er minder, der skabes.

Vi kan godt selv lide oplevelser og har derfor samlet lidt forskellige bud, der passer godt til en bachelor gave.

 

Køb en champagne sammen med din bachelor gave

Man kan nærmest ikke blive bachelor, uden det også skal fejres med et godt glas champagne. Det er en meget stor og festlig dag, så et glas bobler af den ene eller anden art hører sig nærmest til. Vil du gerne gå all in på det festlige, kan du også købe et glas eller to med indgraveret tekst og guldkant. Det gør det hele lidt mere festligt – og så står glassene tilbage som et godt og dejligt minde om en stor og vigtig dag.

Det er naturligvis også noget, vi har tænkt på i udarbejdelsen af vores gaveliste. Så mangler du en flaske bobler til din færdig med bachelor gave til en ven eller kæreste, vil du enten kunne finde det i listen eller på de virtuelle hylder hos de webshops, vi linker til.

 

Akut eller i god tid? Find din gave til bachelor her

Skal du finde en bachelor gave til kæresten? Eller er du både på jagt efter en god bachelor gave og kandidat gave? Måske du endda også er på udkig efter ideer til en studentergave, der også er aktuelt inden længe?

Det gode ved de gaver til bachelor vi har fundet frem, er, at de også passer til mange andre typer af anledninger. Dette kan være til studenten, der skal ud at opleve en masse. Det kan også være bacheloren, der endelig er færdig efter alt for mange år på skolebænken og nu er klar til at starte et voksenliv med alt, hvad det indebærer af indretningsting og møbler.

Er du ude i god tid? Eller haster det lidt? Du er velkommen til at klikke gaver i kurven uanset, da langt de fleste af butikkerne leverer på ganske få hverdage.

Gå gerne på opdagelse i de mange gaveideer og se, om ikke du kan finde en gave til bacheloren du leder efter gave til. Vi har også mange andre gaveideer til andre anledninger her på siden, hvis og såfremt du har brug for det.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om bachelor gaver

En god bachelor gave kan være alt fra en gavekurv til et gavekort til en oplevelse. Har du et nært forhold til bacheloren – f.eks. forældre eller kæreste – kan du give en lidt mere eksklusiv gave. Det kan f.eks. være et ur med gravering, en skulptur eller figur med gravering, eller anden gave som samtidig har en symbolsk betydning.

Mangler du inspiration til gode bachelor gaver, så tjek guiden her, hvor vi har samlet årets absolut bedste.

Gaven gives ofte efter den sidste eksamen, hvor bacheloruddannelsen er bestået og i hus. Alternativt kan den også gives til en evt. fest, hvis bacheloren holder sådan en.

Denne artikel er anmeldt af Frederikke Ege (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne