Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Gave til baby - Årets bedste baby gaver

Gave til baby 2021 – Årets 75 bedste baby gaver ❤

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Babyer er noget af det skønneste i verden – de er små, søde og utrolig nuttede. Både forældre, familie og venner vil naturligt gerne forkæle den lille øjesten. Det bliver typisk gjort med masser af opmærksomhed, omsorg, og ofte også en gave til baby.

Men hvad skal man give sådan et lille væsen i gave? Det spørgsmål får du svar på i artiklen her, hvor vi har samlet et godt udvalg af de skønneste gaveideer til baby. Ikke nok med, at du finder alt fra gaver til nyfødte babyer, til gaver til 1 årige, så finder du også en lang række forskellige typer af baby gaver.

Du finder det bedste legetøj til baby, som bl.a. kan hjælpe med den lilles udvikling, og give masser af positive sanseindtryk. Du kan finde en personlig gave til baby, en sjov gave, eller en praktisk gave, som også kan være mor og far behjælpelig.

Med andre ord kan du finde den perfekte gave til baby blandt gaveideerne, uanset om det er en lille pige eller dreng du leder efter gaver til.

De bedste gaver til baby 2021

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil – det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT ved brug af rabatkoden: JEGVILSESTJERNER

Fra: 224,95 DKK

Personlig babyhue

Giv den lille en anderledes men personlig gave, i form af en sød lille babyhue med barnets navn på. Du vælger selv tekst og design – huen fås i flere farver, både blå, lyserød og mange andre.

Fra: 99,00 DKK

Personlig babytæppe

Babyer skal have tæpper til at varme dem og hygge om dem. Giv den lille hans eller hendes eget personlige babytæppe med navn på. Tæppet er super blødt og i god kvalitet, og du kan vælge mellem mange forskellige designs.

Fra: 199,00 DKK

Baby jumpsuit med dyr

Baby jumpsuit med dyr er uden tvivl en af årets sødeste gaver til de mindste! Vælg mellem dyr som abe, løve, panda, dinosaur og mange andre. Størrelserne passer til børn 0-36 måneder. Så det fantastiske udvalg, og glæd en lille dreng eller pige med verdens sødeste jumpsuit.

Fra: 199,95 DKK

Badeslag med navn

Et badeslag er den perfekte måde at slutte et varmt bad af for den lille baby. Det bruges i stedet for et håndklæde og svøber barnet ind og varmer kroppen med det samme. Det er lavet i 100% bomuld.

Fra: 199,00 DKK

Måleorm med musik

Den sjove måleorm er lavet i forskellige farver og forskellige typer stof. Dertil spiller den musik når du trykker den på næsen. Et spændende stykke legetøj til de mindste, som de mærke og føle på samt lytte til.

Fra: 199,00 DKK

Blød og kraftig elefant pude

Denne elefantpude er meget blød og kraftig, hvilket gør den til den perfekte putteven til de mindste. Den lille vil ligge trygt på elefantens mave, og kan ligge en af de kraftige ben henover sig. Elefanten kan nemt vaskes i hånden.

Fra: 349,00 DKK

Personlig stjernetegnsplakat ​

Vis hvor glad du er for hende, og hvor skønt et menneske hun er med denne personlige stjernetegnsplakat, der beskriver de bedste egenskaber hos hende. Det er en af de billige men rigtig gode personlige gaver, du kan give til hende, som du gerne vil fortælle, betyder meget for dig. Det er tilmed en rigtig flot plakat, som er klar til at blive hængt op på væggen med det samme.

Fra: 74,50 DKK

Fingertryk plakat

Skønne håndillustrerede plakater, med mulighed for at lave fingeraftryk. Gæster til en fødselsdag, babyshower, dåb eller lign, kan sætte deres aftryk på plakaten. Er det til et ældre barn, kan barnet også selv sætte de mange fingertryk, og lave deres helt egen unikke plakat. Vælg mellem flere flotte billeder.

Fra: 249,00 DKK

Søde stjernetegnsplakater

Søde stjernetegnsplakater til børneværelset. Vælg mellem af de forskellige stjernetegn – krebsen, jomfruen og alle de andre. Det perfekte vægpynt til den lilles drenge- eller pigeværelse.

Fra: 99,00 DKK

Babyhuer- og hjelme

Små babyer skal helst have noget på hovedet hele året rundt. En lille hue eller hjelm til din lille, er derfor en oplagt gaveide. Vælg mellem mange flotte og søde modeller – både tykke til vinteren og tynde til sommeren.

Fra: 19,50 DKK

Bamse med LED-lys

Verdens bedste bamse til at sove med! Den søde bamse er med LED lys, og fungerer både som en krammebamse og natlampe på sammetid. Perfekt til at give tryghed når der skal puttes om aftenen.

Fra: 149,00 DKK

Hagesmækker

Alle babyer har brug for en hagesmække. Giv et sæt flotte havesmækker. Eller endnu bedre – giv en personlg havesmække med navn. Vælg mellem mange flotte farver og varianter.

Fra: 74,25 DKK

Heldragter til babyer

Alle babyer kan bruge heldragter. De holder varmen, er komfortable og giver fri bevægelighed. Vi har fundet de skønneste heldragter til babyer 0-1 år – både til små drenge og små piger. Se det store udvalg.

Fra: 139,30 DKK

Konges Sløjd sky activity ring

En skøn aktivitetsring til små babyer fra Konges Sløjd. Ringen er med himmel tema, og har derfor måned, stjerne, sky og regnbue. God udviklende legetøj for de allermindste.

Fra: 199,00 DKK

Køredragter til baby

Køredragter er super gode til de små – både til køreture i autostol, at sove i barnevognen og til ture i klapvognen. Vælg mellem en masse skønne køredragter i uld og fleece i mange forskellige flotte farver og varianter.

Fra: 299,00 DKK

My Newborn Star rangle

Flot rangle fra My Teddy i 100% giftfri silikone. Aktivitetslegetøjet er perfekt til afhjæpe barnet med ømme gummer, når tænderne begynder at komme. Ranglen er samtidig let, så selv små babyer nemt kan løfte den.

Fra: 109,00 DKK

Personlige sutter med navn

Sutten er en af babyes vigtigste redskaber. Giv en personlig sut med navn på til den lille. Vælg mellem mange flotte modeller, farver og størrelser. Der er bl.a. sutter fra det populære brand BIBS.

Fra: 75,00 DKK

Pingvin balancespil

Det smarte pingvin balancespil er ikke kun super flot og dekorativt, det er også et rigtig godt redskab, til at udvikle barnets balance og motoriske færdigheder. Et udfordrende spil og kræver fokus fra barnet.

Fra: 179,00 DKK

Sjov elefant puttekasse

En sjov og sød lille puttekasse som er formet som en elefant. Der følger 7 klodser med, som barnet kan putte i de rigtige steder. Super godt legetøj til at udvikle barnets motorik.

Fra: 249,00 DKK

Gamcha uroer

De flotte uroer fra Gamcha giver en behagelig og rolig atmosfære. Vælg mellem mange flotte modeller, bl.a. med bondegårdens dyr, luftballoner, skyer, H.C. Andersen karaktere og mange flere.

Fra: 299,00 DKK

Da baby fik sit navn – bog

Bogen er en meget sød og personlig dåbsgave, da den fortæller en sød historie, som kan være til minde om dåben, når barnet bliver ældre. Bogen kan gøres personlig med en hilsen, navn, kælenavn og køn.

Fra: 249,00 DKK

Sød navneplakat

De søde navneplakater fra Plakatdyr passer perfekt ind på ethvert børneværelse. Plakaterne kan fås med forskellige nuttede dyr, motiver og farver i flere størrelser. De kan bestilles med eller uden en ramme.

Fra: 199,00 DKK

Bodystockings med citater

Er der noget mere sødt end bodystockings med citater i gave til en nyfødt? Der er mange sjove citater at vælge mellem. De fås i forskellige størrelser, så der både er til nu og senere.

Fra: 179,95 DKK

Blød aktivitets stol

En dejlig blød aktivitetsstol som er super komfortabel for barnet. Her kan barnet aktiveres med de sjove elementer. Hylden kan tages af, så det kun er den blå pude. På den måde kan puden også bruges når barnet bliver ældre.

Fra: 343,96 DKK

Sjov toilet træner med lyd

Med denne toilettræner med lyd, bliver det både sjovere og nemmere for barnet at lære at gå på potten. Toilettet kan fås både i blå og lyserød, og egner sig bedst til børn 1,5 år og opefter.

Fra: 199,00 DKK

Snakkende hundehvalp

Hvilket barn vil ikke gerne kunne snakke med sin hund? Det kan lade sig gøre med hundehvalpen her, der kan sige sjove lyde, tælle til 10 og synge sange på dansk. Den er selvfølgelig også rigtig god at lege og kramme med.

Fra: 279,00 DKK

Babyhåndklæder med dyr

Babyhåndklæder med dyr er en perfekt gave til børn og babyer, der elsker at svøbe sig ind i stort håndklæde efter badet. Håndklæderne kan fås med forskellige dyr og farver og har et sødt dyreansigt på hætten.

Fra: 199,00 DKK

Tillykke med baby gavekurv

Kender du nogen, som har fået en lille ny? Ønske dem tillykke med den lille med en ”tillykke med baby” gavekurv, som indeholder gode ting og sager, både til mor, far og baby.

Fra: 600,00 DKK

Få lavet en portrættegning efter dine fotos

Få lavet en flot potrtættegning af et eller flere valgfri fotos. Få tegnet dine børn, dig selv, dine forældre, eller hvilket som helst andet foto du ønsker at give i gave. En unik og personlig gave, som modtageren uden tvivl vil elske. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10

Fra: 399,00 DKK

Guide og inspiration til den bedste gave til babyen

Det kan være en udfordring at finde på gaver til børn – særligt hvis det er en baby, som ikke har nogen ønskeseddel. Det skal dog ikke forhindre dig i, at give den bedste gave til babyen du søger gaveideer til. I guiden her får du nemlig inspiration til at finde nogle super gode gaveideer og ønsker til baby. Både til dåbsgaver, ”bare” fordi gaver, og alle andre anledninger der er, til at give den lille en gave.

Babyalderen er ofte betegnet som værende fra barnet er nyfødt, til og med 1 års alderen. Derfor vil de gaveideer du finder i guiden her, være henvendt børn i 0-12 måneders alderen.

Vi har naturligvis fundet en masse skønt tilbehør og legetøj til baby, som den lille kan få stor glæde af. Men også andre baby ting, som kommer de nybagte forældre til gavn – lidt ligesom en babyhower gave. Det indebærer f.eks. babytøj, baby sengetøj, og andre praktiske ting til babyer.

 

Baby legetøj og bamser

Baby legetøj må gerne aktivere den lille, og hjælpe med at stimulere dem. Det kan være baseret på både at føle og lyd. Noget som vækker babyens nysgerrighed, og gør dem interesseret i at udforske legetøjet. Derfor ser vi ofte også babylegetøj i meget skarpe farver, og mange gange med lyd.

F.eks. er en snakkende, farverig bamse, super godt legetøj til den lille, og derfor også en oplagt gaveide. En sådan bamse vil både stimulere barnet visuelt og med lyd. Andre eksempler er rangler med klokker i, og andre former for aktivitetslegetøj, som laver lyd, hvis babyen aktiverer det på den ene eller anden måde.

Vi har naturligvis fundet en masse godt baby legetøj frem, som er ideelt at give i gave til baby på 0-12 måneder. Noget kan bruges fra de er nyfødte, mens andet egner sig bedst som gaver til baby 6 måneder +. Uanset alder, vil du dog kunne finde mange gode gaveideer til babyen på listen.

 

En personlig gave til baby

Er personlige gaver til baby en god gaveide? Svaret er ja – det er faktisk en rigtig god gaveide. En personlig gave til babyen, kan nemlig bruges i flere år. Det er noget som er vedholdende mange år frem, til forskel fra f.eks. en rangle eller lignende babylegetøj.

Lad os som eksempel sige, at du giver en bamse til babyen. Bamsen er måske super spændende i et par måneder, men barnet vil med tiden miste interessen for den. Giver du derimod en bamse med navn på, er det lige pludselig en personlig bamse. Det gør, at babyen senere kan få et stærkere forhold til bamsen. En bamse som han eller hun har haft lige siden de var helt små, og som er unik, da den har barnets navn. Det giver bamsen en helt særlig affektionsværdi, og vil med stor sandsynlighed blive holdt af, hele barnets liv.

Derfor er personlige baby gaver en af de bedste gaver du kan give dem. Det er ikke kun bamser til babyen du kan gøre personlige. Lad os se nærmere på en række andre gaveideer, som kan bruges som personlige gaver til baby.

  

Baby gaver med navn

Vil du gerne give en personlig gave til spædbarnet, får du her en række gode gaveideer som kan personliggøres.

 • Personlig bog med babyen som hovedperson
 • Navneplakat med navn og evt. dato
 • Babyhåndklæde med indsyet navn
 • Personlig bamse med billede eller indsyet navn
 • Body til baby med tekst
 • Babysengetøj med navn
 • Badeslag med navn
 • Personlig stjernetegnsplakat
 • Håndklæde med stjernetegn og navn
 • Nusseklud med navn
 • Sparegris eller smykkeskrin med indgraveret navn

Alle baby gaver med navn vi har listet her, er naturligvis af finde på listen over årets bedste gaver til baby ovenfor.

 

Sjove baby gaver

Når vi taler sjove baby gaver, er det legetøj og andre ting, som aktiverer den lille på en sjov måde. Det kan dog også være bodyer eller andet babytøj, med sjove citater på. F.eks. er det populært at moster giver en body til babyen, hvor der står ’’mosters lille guldklump’’ eller anden sjove citat.

Vi anbefaler følgende sjove baby gaver:

 • Body til baby med sjov tekst
 • Aktivitetsstol
 • Snakkende bamse
 • Sansegynge
 • Sjove bideringe
 • Farverige aktivitetstæpper
 • Legemadrasser
 • Gåstole
 • Musiklegetøj
 • Sjove plakater til værelset

Ideer til gaver til baby der har alt

Nogle gange, er de nybagte forældre så spændte og glade for, at den lille baby er kommet til verden, at de har købt alt til den fra start. Den har allerede alt det sjove aktivitets legetøj, alt det søde babytøj, babynest, og alle mulige andre gode baby ting. Det er med andre ord en baby der har alt, inden den overhovedet har lært at tale eller gå. I sådanne tilfælde, kan det være endnu sværere at finde en god gaveide til baby.

Er du bedsteforælder, moster eller onkel, som skal finde en god gave til baby der har alt? Du kan være helt rolig – der findes nemlig masser af super gode gaveideer, som selv babyen der har alt, kan bruge.

Nogle gode gaver til baby der har alt, er personliggjorte gaver. Se evt. afsnittet længere oppe med ’’baby gaver med navn’’. Her finder du masser af ideer til personlige gaver til den lille. Selv en baby der har alt, kan bruge personlige og unikke gaver.

 

Julegaver til babyens første jul

Babys første jul – hvad skal der gives i gave til den lille nisse? Det er oplagt give et lille sødt juleoutfit med tilhørende nissehue til. Derudover er gaver til babys første jul, stort set de samme, som du ville give ved andre lejligheder. Du kan naturligvis give noget, som der kan bruges om vinteren. Det kan være en flyverdragt, en lille vinterhue, eller en bog med juletema. Udover det, er det ellers bare at gå ombord i de mange gaveideer her på siden, og finde noget godt legetøj til babyen, som passer til alderen.

Udover julegaver til babyen, er det også en god ide, allerede nu at indvie den lille i familiens juletraditioner. Giv babyen nissehue på, og hold hende eller ham når i danser rundt om juletræet og synger. Lær også den lille at pakke gaverne op – det kunne evt. være en opgave for storesøster eller storebror. Og så tag selvfølgelig en masse billeder, så der er masser af gode minder, fra babyens første jul.

 

Gaveideer til babyen baseret på alder

Ikke alle gaver til baby passer lige godt til alle babyer. F.eks. er den bedste gave til nyfødt baby, ikke nødvendigvis den bedste gave til 1 årige babyer. Babyer udvikler sig utroligt hurtig, og vil du give den bedst mulige gave, gælder det om at følge med udviklingen.

Du får her nogle gode gavetips, til gaveideer til babyer baseret på alder.

 

Til nyfødt

På udkig efter en gave til en nyfødt? Nyfødte babyer har ingen motorik endnu, og er derfor for små til at bruge legetøj. De skal have noget som beroliger dem, og så småt aktiverer deres sanser. Vi anbefaler her nogle gode gaver til nyfødte babyer.

 • Baby tøj
 • Babynest
 • Uro til baby
 • Bamser til baby
 • Rangler med lyd
 • Babyblanket
 • Babytæppe
 • Aktivitetstæppe
 • Sengehimmel
   

Til 3-6 måneder

På udkig efter en gave til baby 4 måneder gammel og deromkring? 3-6 måneders alderen er hvor den lille så småt begynder at kunne spise mad, bruge deres hænder og bliver rigtig nysgerrige. Her har du en række lækre gaver til baby 3-6 måneder.

 • Baby spisesæt
 • Tumlegulv
 • Bidering
 • Legemadrasser
 • Puttekasse
 • Nusseklud

Til 6-9 måneder

En god gave til baby 6 måneder og deromkring, er legetøj som aktiverer dem og styrker deres nysgerrighed. Noget som hjælper med at styrke deres sanser, og hjælper dem med at styre deres motorik. Vi anbefaler her nogle gode gaveideer til baby 6-9 måneder.

 • Aktivitetslegetøj
 • Musiklegetøj
 • Kuglebane
 • Boldbassin
 • Stableklodser
 • Figurer i træ eller plastik
 • Børnebøger

1 års gave til baby

Når babyen er omkring 1 år, begynder den så småt at bevæge sig væk fra babyfasen. Den begynder at kunne snakke og gå lidt, og der er her hvor forældrene virkelig skal holde øje med, at de ikke laver små ulykker. Søger du inspiration til en god 1 års gave til baby, kan du få det her.

 • Gåstol
 • Dukker
 • BRIO hammersæt eller byggeklodser
 • Gåbil
 • Legemad
 • Rutsjebane

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om gaver til baby

Babyer er endnu ikke store nok, til at have adskilte interesser fra drengene. Derfor kan du give det samme i gave til en baby pige, som du kan til en baby dreng. Vil du gerne give noget med et pigetema, kan du give en lyserød gave. F.eks. en bamse, et tæppe eller noget lyserødt tøj.

Typisk giver man de samme gaver til baby drenge og baby piger, da de som baby bruger de samme babyting og legetøj. Du kan dog give en gave med drengetema, ved at give noget i en lyseblå farve. Den lyseblå farve er den traditionelle farve for baby drenge, mens den traditionelle farve for baby piger er lyserød.

Man giver typisk gaver til babyer ved følgende anledninger (ikke nødvendigvis alle):

 • Som barselsgave
 • Til babyshower
 • Ved fødsel
 • Ved barnedåb
 • I forbindelse med jul (julgave, adventsgaver osv.)
 • Til 1 års fødselsdag

Du kan give en baby det samme i julegave, som ved andre lejligheder. Nogle gode gaver til babyer generelt er:

 • Aktivitetslegetøj
 • Body med citater
 • Tæpper
 • Bamser
 • Bidering
 • Stableklodser
 • Aktivitetstæppe
 • Nusseklud
 • Børneplakater
 • Babylammeskind
Denne artikel er anmeldt af Dina Jacobsen (5/5)
5/5