Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Gave til baby - Årets bedste baby gaver

Gave til baby 2024 – Årets 75 bedste baby gaver

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Babyer er noget af det skønneste i verden – de er små, søde og utrolig nuttede. Både forældre, familie og venner vil naturligt gerne forkæle den lille øjesten. Det bliver typisk gjort med masser af opmærksomhed, omsorg, og ofte også en gave til baby.

Men hvad skal man give sådan et lille væsen i gave? Det spørgsmål får du svar på i artiklen her, hvor vi har samlet et godt udvalg af de skønneste gaveideer til baby. Ikke nok med, at du finder alt fra gaver til nyfødte babyer, til gaver til 1 årige, så finder du også en lang række forskellige typer af baby gaver.

De bedste gaver til baby 2024

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil - det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide.
10% rabatkode: genialegaver2024

Römer Design Sut træfigur med messing hank

Giv en unik og personlig gave med en træ sut, perfekt til dåbsgave. Lavet af naturlige materialer, sikker for babyer og kan personliggøres med navn eller dato. En smuk og mindeværdig gave, der vil blive værdsat af både forældre og barn.

Personlige navneskilte til børn

Skræddersyede navneskilte til børn, som giver et personligt præg døren eller værelset. Du finder her et stort udvalg af materialer, temaer og designs til enhver smag.

Kiids by Friis til børn

Her finde du et flot udvalg af Kids by Friis produkter til børn, som alle kommer med gratis gravering! Vælg mellem de populære stjernetegn sparebøsser, eller tandæsker, fødselsdagstog og smykkeskrin.
Inkl. gratis gravering

Personlige lamper til børn

Charmerende natlamper, der skaber en tryg og hyggelig atmosfære i børneværelset. Se de mange kreative og sikre lamper til børn, som samtidig kan personaliseres med navn og tema.

Personlige sutter med navn

Unikke sutter med barnets navn for personlig præg og mindre forvirring i vuggestuen. ByHappyMe tilbyder sikre og holdbare sutter i forskellige designs og farver.

Børnebestik med navn

Personligt børnebestik med navn, som gør måltiderne sjovere for de små. ByHappyMe tilbyder et bredt udvalg af farverige og funktionelle bestiksæt med temaer, der kan tilpasses med barnets navn.

Sparebøsser med gravering

En sparebøsse er en både sjov og lærerig gave til børn. Vælg mellem forskellige designs og tilføj personlig gravering.
Inkl. gratis gravering

Personligt børnebestik med gravering

Gør måltiderne sjovere for de små med personligt graveret børnebestik. En praktisk og sød gaveidé til børn.
Inkl. gratis gravering

Personlige børneplakater med navn

Farverige og lærerige børneplakater, der vil pynte i ethvert børneværelse. En sjov og dekorativ gaveidé som samtidig er personlig. Se de mange søde designs.

BIBS Gift Sets - Kærlig Pleje til De Mindste

Disse gaveæsker fra BIBS indeholder alt, hvad du har brug for til at pleje de mindste med kærlighed. Høj kvalitet, sikkerhed og komfort er vores prioritet. Den ideelle gave til nybagte forældre og de mindste i familien. Vælg mellem de populære BIBS sutter, legetøj og meget mere.

Personlige stjernetegnsplakater med navn og egenskaber

Vis hvor glad du er for modtageren, og hvor skønt et menneske vedkommende er, med denne personlige stjernetegnsplakat med navn, som samtidig beskriver de bedste egenskaber. Det er en af de billige men rigtig gode personlige gaver, du kan give ham eller hende, som du gerne vil fortælle, betyder meget for dig. Det er tilmed en rigtig flot plakat, som er klar til at blive hængt op på væggen med det samme.
10% rabatkode: genialegaver2024

BIBS komplette gave bundles

Med disse BIBS gave bundles får du en fuldstændig gavepakke, der er klar til at blive givet væk. Gør gavegivningen nem og bekvem med disse nøje udvalgte produkter. I pakkerne er der alt fra babyhåndklæder til BIBS sutteflasker. Se de mange muligheder via linket.

Personligt smykkeskrin med gravering

Et smykkeskrin er ikke bare opbevaring, men også en smuk dekoration. Perfekt til at holde smykkerne sikkert og organiseret.
Inkl. gratis gravering

Fisher Price Soothe'n Snuggle Otter

Denne søde odder bamser fungerer ikke kun som en god puttebamse for barnet, men kan også spille sød musik og give et beroligende afslappet lys. Den perfekte putteven for babyer og småbørn.

Filibabba Aktivitetslegetøj

Giv barnet timer af underholdning med aktivitetslegetøj fra Filibabba. Legetøjet er både sjovt og udviklende.

Investeringskonto til børn

Hvilken bedre gave at give barnet, end en som vokser med årene? Nemlig en investeringskonto til dem. Du kan nemlig oprette en investeringskonto til f.eks. dit barn eller barnebarn, og dermed investere på den, eller lade dem gøre det. På den måde får de også en fantastisk start på voksenlivet, når de kommer der til. Læs mere om investeringskonto for børn via linket.

Naturgummi legetøj

Miljøvenligt og sikkert naturgummi legetøj fra Filibabba. Ideel gave til de mindste børn.

Gigantisk Alpaka Tøjdyr

Bring glæde med dette gigantiske Alpaka tøjdyr. Perfekt til kram og pynt i hjemmet, dette store, bløde tøjdyr vil være en favorit for både børn og voksne. En sød og unik gaveidé, der spreder varme og hygge.

Stjernetegn i træ

Personaliseret med stjernetegn er denne træudsmykning fra Wooden Factory er en unik og personlig gave, der tilfører et kosmisk touch til enhver boligindretning. Et himmelsk valg for dem, der ser skønhed i stjernerne.

Aktivitetslegetøj til den lille

Enhver baby bør have aktivitetslegetøj de kan styrke deres sanser og motorik med. Her har du et skønt udvalg af aktivitetslegetøj fra brands som Konges Sløjd, Jellycat og mange flere. Helt perfekt gave til den lille ny.

Personligt Babytæppe med Navn

Gør babyens sovetid ekstra speciel med et personligt babytæppe. Vælg mellem farver som blå, pink, grøn og koral, og tilføj babyens navn for at gøre det unikt. Lavet af 100% polyester, dette tæppe er både blødt og holdbart. Det er den perfekte gave til dåb, baby shower eller bare for at forkæle en lille ny i familien.

Børnelamper til børneværelset

Se her de sødeste lamper til børneværelset! Vælg mellem hyggelige temaer som flyvemaskiner, himlen, hjerter og meget mere.

Itsieme Bunny Bamse med Navn

Gør gaven personlig med en Itsieme Bunny bamse. Tilpas med navn og billede for en unik gave, der helt sikkert vil blive elsket og værdsat.

Filibabba Bidelegetøj

Bidelegetøj er essentielt for de smås tandfrembrud. Filibabbas bidelegetøj er både sikkert og underholdende.

Stor dovendyr bamse - 90 cm

Denne store dovendyr bamse er den perfekte putteven for børn. Dovendyrets form gør den særlig hyggelig for børn at putte med - den perfekte ven når der skal ses film på sofaen, soves til middag eller lege.

Milepælskort 0-3 år

Her får du en pakke med søde milepælskort, som spænder sig over barnets første 3 år fra 0-3. Der er i alt 40 forskelige kort, og du kan både vælge om det skal være til en dreng eller pige. Se alle kortene via linket.

Personlige fødselsplakater

Giv en personlig fødselsplakat til den lille ny. Det kan være med barnets stjernetegn og fødselsinfo, eller det kan være en 1:1 skites af den lille. En unik, personlig gave til den nyfødte, som han eller hun kan have hænge på værelset i mange år frem.
10% rabatkode: genialegaver2024

Få lavet en portrættegning efter dine fotos

Få lavet en flot potrtættegning af et eller flere valgfri fotos. Få tegnet dine børn, dig selv, dine forældre, eller hvilket som helst andet foto du ønsker at give i gave. En unik og personlig gave, som modtageren uden tvivl vil elske.
10% rabatkode: Rabat10

bObles skum møbler

bObles skum møbler er udviklet til at inspirere barnets motoriske leg og bevægelse. De søde og sjove møbler fås i et væld af forskellige varianter, og egner sig også til de mindste børn. Se f.eks. den populære krokodille, elefanten, eller den sjove rutsjebane.

Sansestimulerende tyngdebamser m. 5 beroligende egenskaber

Floofers er sansestimulerende tyngdebamser med ikke mindre end 5 forskellige beroligende egenskaber. Egenskaberne er deep Touch Pressure, varme-/kuldeterapi, aromaterapi, og taktil sansestimulation. Floofers indeholder vægtposer som bestemmer vægten på bamsen - disse kan skiftes ud til en tungere i takt med barnet vokser. Læs mere om de fantastiske tyngdebamser via linket.

Supergigantisk Bamse

Overrask en du holder af med denne enorme bamse fra Partyking. Perfekt til kram og dekoration i ethvert hjem. Denne bløde, charmerende gigant tilføjer en hyggelig atmosfære til ethvert rum. Ideel til børn og bamseelskere

Baby fodboldtøj

Kender du en lille fodboldfan? Eller en lille kommende fodboldfan? Giv den lille et sæt fodboldtøj med fars yndlingshold, og så glæden komme frem i hans øjne! Så er der dømt god stemning til næste kamp. Vælg mellem alle de kendte hold.

Jellycat bamser

Det er ikke uden grund at Jellycat bamserne er nogle af de meste elskede bamser blandt børn. De søde smilende bamser fås i et væld af skønne varianter. Alt fra dyr, til skyer, hjerter, planter og meget mere. Se det skønne udvalg via linket, og udvælg din favorit.

Personlige babytæpper med navn

Giv et af disse fantastiske personlige babytæpper med navn i gave til den lille. Tæpperne er af god kvalitet, og der er flere forskellige designs af vælge i mellem. Se dem alle via linket.

Blød og kraftig elefant pude

Denne elefantpude er meget blød og kraftig, hvilket gør den til den perfekte putteven til de mindste. Den lille vil ligge trygt på elefantens mave, og kan ligge en af de kraftige ben henover sig. Elefanten kan nemt vaskes i hånden.

Badeslag med navn

Et badeslag er den perfekte måde at slutte et varmt bad af for den lille baby. Det bruges i stedet for et håndklæde og svøber barnet ind og varmer kroppen med det samme. Det er lavet i 100% bomuld.

Søde personlige puder med navn

En personlig pude med navn er en fantastisk personlig gave, som du kan give til stort set hvem som helst. Alt fra dåbsgave til den lille, til Mors Dags gave til mor, til gave til teenageren. Så de flotte designs der er at vælge mellem via linket.

Personlige bamser og nusseklude med navn

Få lavet en personlig bamse eller nusseklud med navn til babyen. En oplagt dåbsgave eller barselsgave til den lille. Af bamser kan der vælges både ugler og kaniner i forskellige farver.

Luksus baby udstyr

Kender du en ny mor, eller en baby, som trænger til noget lækkert luksus udstyr? Her kan du finde alt i luksus udstyr til babyer. Alt fra babynest, til pusletakser, til legetøj til babyen. Se det fantastisk udevalg via linket.

Personlig portræt plakat af barn

En personlig portræt plakat af et barn, er den perfekte gave både til barnet selv til at hænge på værelset, og til at have som et godt minde når det bliver ældre. Men kan i den grad også gives til en mor, moster eller bedsteforældre. En fantastisk personlig gaveide som uden tvivl vil bringe et smil på læben af modtageren!
10% rabatkode: genialegaver2024

Luksus baby tøj

Her finder du et stort udvalg af fantastisk luksus tøj til babyer. Der er alt fra vintertøj til sommertøj og alt her i mellem, fælles for dem alle er at det er af super kvalitet. Se det fantastiske udvalg via linket, og finde den helt perfekte gave til den lille, eller til mor.

Stjernetegn dekoration og sparebøsse til børn

Disse fantastiske stjernetegns dekorationer til børn, symboliserer hver i sær et stjernetegn. Samtidig beskriver det stjernetegnets personlighed, og fungerer samtidig som en sparebøsse. En fantastisk personlig gave til den lille, som egner sig både som dåbsgave såvel som til andre anledninger.

Fødselstavle med stjernehimmel

Giv en personlig fødselstavle med stjernehimmel på. Billedet af stjernehimlen bestemmer du - det kan f.eks. være sådan himelen så ud, da barnet blev født. Den perfekte personlige gave til den nyfødte, såvel som den nyfødtes forældre.
10% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Stjernetegns uro

Giv en sød stjernetegns uro fra Kids by Friis i gave til babyen eller de nybagte forældre. Uroen er designet som en drømmefanger, og stjernerne lyser op, når det er mørkt. Den fineste uro, som samtidig symbolisere barnets stjernetegn. Fås naturligvis i alle stjernetegn.

Personlige bamser

Giv en personlig bamse til barnet i gave! En bamse med deres navn, som er helt deres egen unikke bamse. En personlig bamse er en skøn gave, som barnet kan have hele livet. Vælg mellem mange søde bamser, som f.eks. kaninen, ræven eller den søde elefant. Bamserne er større end de ser ud.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlig uro eller guirlande med navn

Giv barnets dets helt egen personlige uro eller guirlande. Helt perfekt som gaver til de mindste, det kunne f.eks. være en fødselsgave, eller barselsgave til mor og far.

Personlig bog til babyer - Velkommen til verden

Fejr den lille ved at give en personlig bog fyldt med barnets information, søde små beskeder og meget mere (indholdet skal ses!). Den personlige bog er en gave for livet, og noget som den lille uden tvivl vil sætte enorm stor pris på, når de bliver ældre.

Napsack - Den vægtede sovepose

Napsack er en revolutionerende vægtende sovepose til børn, som kan hjælpe dem med at sove bedre. Vægten fra soveposen gør at barnet får en roligere og bedre søvn generelt. Læs mere om den geniale sovepose via linket. En gave som enhver mor til en lille vil elske!

Sjov giraf med lyd og lys

Denne sjove giraf elsker at blive fodret med bolde som den skyder ud igennem. Samtidig giver den en masse lyd og lys fra sig. Et fantastisk stykke aktivitetslegetøj til de mindste.
Henter...

Guide og inspiration til den bedste gave til babyen

Det kan være en udfordring at finde på gaver til børn – særligt hvis det er en baby, som ikke har nogen ønskeseddel. Det skal dog ikke forhindre dig i, at give den bedste gave til babyen du søger gaveideer til. I guiden her får du nemlig inspiration til at finde nogle super gode gaveideer og ønsker til baby. Både til dåbsgaver, ”bare” fordi gaver, og alle andre anledninger der er, til at give den lille en gave.

Babyalderen er ofte betegnet som værende fra barnet er nyfødt, til og med 1 års alderen. Derfor vil de gaveideer du finder i guiden her, være henvendt børn i 0-12 måneders alderen.

Vi har naturligvis fundet en masse skønt tilbehør og legetøj til baby, som den lille kan få stor glæde af. Men også andre baby ting, som kommer de nybagte forældre til gavn – lidt ligesom en babyhower gave. Det indebærer f.eks. babytøj, baby sengetøj, og andre praktiske ting til babyer.

Du finder også det bedste legetøj til baby, som bl.a. kan hjælpe med den lilles udvikling, og give masser af positive sanseindtryk. Du kan finde en personlig gave til baby, en sjov gave, eller en praktisk gave til nybagt mor og far, som også kan være mor og far behjælpelig.

Med andre ord kan du finde den perfekte gave til baby blandt gaveideerne, uanset om det er en gave til pige eller dreng du leder efter gaver til.

 

Baby legetøj og bamser

Baby legetøj må gerne aktivere den lille, og hjælpe med at stimulere dem. Det kan være baseret på både at føle og lyd. Noget som vækker babyens nysgerrighed, og gør dem interesseret i at udforske legetøjet. Derfor ser vi ofte også babylegetøj i meget skarpe farver, og mange gange med lyd.

F.eks. er en snakkende, farverig bamse, super godt legetøj til den lille, og derfor også en oplagt gaveide. En sådan bamse vil både stimulere barnet visuelt og med lyd. Andre eksempler er rangler med klokker i, og andre former for aktivitetslegetøj, som laver lyd, hvis babyen aktiverer det på den ene eller anden måde.

Vi har naturligvis fundet en masse godt baby legetøj frem, som er ideelt at give i gave til baby på 0-12 måneder. Noget kan bruges fra de er nyfødte, mens andet egner sig bedst som gaver til baby 6 måneder +. Uanset alder, vil du dog kunne finde mange gode gaveideer til babyen på listen.

 

En personlig gave til baby

Er personlige gaver til baby en god gaveide? Svaret er ja – det er faktisk en rigtig god gaveide. En personlig gave til babyen, kan nemlig bruges i flere år. Det er noget som er vedholdende mange år frem, til forskel fra f.eks. en rangle eller lignende babylegetøj.

Lad os som eksempel sige, at du giver en bamse til babyen. Bamsen er måske super spændende i et par måneder, men barnet vil med tiden miste interessen for den. Giver du derimod en bamse med navn på, er det lige pludselig en personlig bamse. Det gør, at babyen senere kan få et stærkere forhold til bamsen. En bamse som han eller hun har haft lige siden de var helt små, og som er unik, da den har barnets navn. Det giver bamsen en helt særlig affektionsværdi, og vil med stor sandsynlighed blive holdt af, hele barnets liv.

Derfor er personlige baby gaver en af de bedste gaver du kan give dem. Det er ikke kun bamser til babyen du kan gøre personlige. Lad os se nærmere på en række andre gaveideer, som kan bruges som personlige gaver til baby.

    

Baby gaver med navn

Vil du gerne give en personlig gave til spædbarnet, får du her en række gode gaveideer som kan personliggøres.

 • Personlig bog med babyen som hovedperson
 • Navneplakat med navn og evt. dato
 • Babyhåndklæde med indsyet navn
 • Personlig bamse med billede eller indsyet navn
 • Body til baby med tekst
 • Babysengetøj med navn
 • Badeslag med navn
 • Personlig stjernetegnsplakat
 • Håndklæde med stjernetegn og navn
 • Nusseklud med navn
 • Sparegris eller smykkeskrin med indgraveret navn

Alle baby gaver med navn vi har listet her, er naturligvis af finde på listen over årets bedste gaver til baby ovenfor.

 

Sjove baby gaver

Når vi taler sjove baby gaver, er det legetøj og andre ting, som aktiverer den lille på en sjov måde. Det kan dog også være bodyer eller andet babytøj, med sjove citater på. F.eks. er det populært at moster giver en body til babyen, hvor der står ’’mosters lille guldklump’’ eller anden sjove citat.

Vi anbefaler følgende sjove baby gaver:

 • Body til baby med sjov tekst
 • Aktivitetsstol
 • Snakkende bamse
 • Sansegynge
 • Sjove bideringe
 • Farverige aktivitetstæpper
 • Legemadrasser
 • Gåstole
 • Musiklegetøj
 • Sjove plakater til værelset 

Disse gaveideer er også ideelle som gaver til gravide – evt. som en lille sjov barselsgave inden den lille kommer til verden.
 
 

Ideer til gaver til baby der har alt

Nogle gange, er de nybagte forældre så spændte og glade for, at den lille baby er kommet til verden, at de har købt alt til den fra start. Den har allerede alt det sjove aktivitets legetøj, alt det søde babytøj, babynest, og alle mulige andre gode baby ting. Det er med andre ord en baby der har alt, inden den overhovedet har lært at tale eller gå. I sådanne tilfælde, kan det være endnu sværere at finde en god gaveide til baby.

Er du bedsteforælder, moster eller onkel, som skal finde en god gave til baby der har alt? Du kan være helt rolig – der findes nemlig masser af super gode gaveideer, som selv babyen der har alt, kan bruge.

Nogle gode gaver til baby der har alt, er personliggjorte gaver. Se evt. afsnittet længere oppe med ’’baby gaver med navn’’. Her finder du masser af ideer til personlige gaver til den lille. Selv en baby der har alt, kan bruge personlige og unikke gaver.

 

Julegaver til babyens første jul

Babys første jul – hvad skal der gives i gave til den lille nisse? Det er oplagt give et lille sødt juleoutfit med tilhørende nissehue til. Derudover er gaver til babys første jul, stort set de samme, som du ville give ved andre lejligheder. Nøjagtig ligesom det er, med julegaver til børn generelt. Du kan naturligvis give noget, som der kan bruges om vinteren. Det kan være en flyverdragt, en lille vinterhue, eller en bog med juletema. Udover det, er det ellers bare at gå ombord i de mange gaveideer her på siden, og finde noget godt legetøj til babyen, som passer til alderen.

Udover julegaver til babyen, er det også en god ide, allerede nu at indvie den lille i familiens juletraditioner. Giv babyen nissehue på, og hold hende eller ham når i danser rundt om juletræet og synger. Lær også den lille at pakke gaverne op – det kunne evt. være en opgave for storesøster eller storebror. Og så tag selvfølgelig en masse billeder, så der er masser af gode minder, fra babyens første jul.

 

Gaveideer til babyen baseret på alder

Ikke alle gaver til baby passer lige godt til alle babyer. F.eks. er den bedste gave til nyfødt baby, ikke nødvendigvis den bedste gave til 1 årige babyer. Babyer udvikler sig utroligt hurtig, og vil du give den bedst mulige gave, gælder det om at følge med udviklingen.

Du får her nogle gode gavetips, til gaveideer til babyer baseret på alder.

 

Til nyfødt

På udkig efter en gave til en nyfødt? Nyfødte babyer har ingen motorik endnu, og er derfor for små til at bruge legetøj. De skal have noget som beroliger dem, og så småt aktiverer deres sanser. Vi anbefaler her nogle gode gaver til nyfødte babyer.

 • Baby tøj
 • Babynest
 • Uro til baby
 • Bamser til baby
 • Rangler med lyd
 • Babyblanket
 • Babytæppe
 • Aktivitetstæppe
 • Sengehimmel  

Til 3-6 måneder

På udkig efter en gave til baby 4 måneder gammel og deromkring? 3-6 måneders alderen er hvor den lille så småt begynder at kunne spise mad, bruge deres hænder og bliver rigtig nysgerrige. Her har du en række lækre gaver til baby 3-6 måneder.

 • Baby spisesæt
 • Tumlegulv
 • Bidering
 • Legemadrasser
 • Puttekasse
 • Nusseklud 

Til 6-9 måneder

En god gave til baby 6 måneder og deromkring, er legetøj som aktiverer dem og styrker deres nysgerrighed. Noget som hjælper med at styrke deres sanser, og hjælper dem med at styre deres motorik. Vi anbefaler her nogle gode gaveideer til baby 6-9 måneder.

 • Aktivitetslegetøj
 • Musiklegetøj
 • Kuglebane
 • Boldbassin
 • Stableklodser
 • Figurer i træ eller plastik
 • Børnebøger 

1 års gave til baby

Når babyen er omkring 1 år, begynder den så småt at bevæge sig væk fra babyfasen. Den begynder at kunne snakke og gå lidt, og der er her hvor forældrene virkelig skal holde øje med, at de ikke laver små ulykker. Søger du inspiration til en god 1 års gave til baby, kan du få det her.

 • Gåstol
 • Dukker
 • BRIO hammersæt eller byggeklodser
 • Gåbil
 • Legemad
 • Rutsjebane

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om gaver til baby

Babyer er endnu ikke store nok, til at have adskilte interesser fra drengene. Derfor kan du give det samme i gave til en baby pige, som du kan til en baby dreng. Vil du gerne give noget med et pigetema, kan du give en lyserød gave. F.eks. en bamse, et tæppe eller noget lyserødt tøj.

Typisk giver man de samme gaver til baby drenge og baby piger, da de som baby bruger de samme babyting og legetøj. Du kan dog give en gave med drengetema, ved at give noget i en lyseblå farve. Den lyseblå farve er den traditionelle farve for baby drenge, mens den traditionelle farve for baby piger er lyserød.

Man giver typisk gaver til babyer ved følgende anledninger (ikke nødvendigvis alle):

 • Som barselsgave
 • Til babyshower
 • Ved fødsel
 • Ved barnedåb
 • I forbindelse med jul (julgave, adventsgaver osv.)
 • Til 1 års fødselsdag

Du kan give en baby det samme i julegave, som ved andre lejligheder. Nogle gode gaver til babyer generelt er:

 • Aktivitetslegetøj
 • Body med citater
 • Tæpper
 • Bamser
 • Bidering
 • Stableklodser
 • Aktivitetstæppe
 • Nusseklud
 • Børneplakater
 • Babylammeskind
Denne artikel er anmeldt af Dina Jacobsen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne