Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Minecraft julekalender + seje Minecraft gaveideer

Minecraft julekalender 2024 + 7 fede Minecraft gaveideer

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Minecraft er et af de mest populære spil i verden. Særligt for børn i alderen 6 år og opefter er spillet en kæmpe succes. Derfor er der naturligvis også blevet lavet en Minecraft julekalender 2024 . Minecraft kalenderen er en julekalender til børn, med legetøj og seje ting med Minecraft tema.

Vi har her lavet en lille guide, hvor du kan få et overblik over årets Minecraft julekalender. Samtidig kan du sammenligne tilbud og priser fra de forskellige forhandlere. Som en ekstra bonus, har vi også inkluderet en række seje Minecraft ting, som er super gode som julegaver til børn der spiller Minecraft.

Årets Minecraft julekalender 2024 ​

Minecraft julekalender 2022 - Mob Head

Minecraft julekalender - Mob Head

Minecraft Mob Head julekalenderen er intet mindre end en genial julekalender til Minecraft gameren. Den indeholder 24 Minecraft overraskelser. Her i blandet en figur med nissehue, en zombie, juletræ og meget mere.
Minecraft Julekalender - 24 Låger - Mob Minis

Minecraft julekalender

Minecraft julekalenderen indeholder 24 stykker sejt Minecraft legetøj. Du får 12 figurer og 12 tilbehør – så er det ellers bare om at gå i gang med at bygge din egen Minecraft verden!
349,00 kr.

Andre fede Minecraft gaver

Populære Minecraft gaver

Her kan du se de mest populære Minecraft produkter lige nu! Der er alt fra tasker, legetøj, ure, merchandise og meget mere. Samtidig kan du sammenligne priser på de forskellige produkter.

LEGO Minecraft​

Minecraft går ud på at bygge verdener med blocks - eller klodser. LEGO og Minecraft er derfor den helt perfekte kombination! Heldigvis er der lavet masser af fede LEGO Minecraft sæt. Vi har her samlet alle de bedste online forhandlere af LEGO Minecraft. Dem med de bedste udvalg, til de bedste priser.

Minecraft sengetøj 140x200cm

Det fedeste sengetøj til Minecraft gameren! Vælg mellem 4 seje designs. Sengetøjet er lavet af 100% bomuld og måler 140x200cm. En super fed gaveide til børn såvel som teenagere, der er fan af det populære Minecraft spil.

Minecraft boxershorts til børn - 2 par

Minecraft boxershorts til børn er de sejeste boxershorts til Minecraft fans. Du får 2 par for prisen, og kan vælge i mellem størrelserne 6-12 år.

Minecraft julekalender 2024 – Det skal du vide

Vidste du, at Minecraft er det bedst sælgende spil i verden? Spillet er udviklet i Sverige og udkom i 2009. Siden da har spillets popularitet taget voldsom fart. Det har i 2021 over 140 millioner aktive bruger månedligt. Selvom spillet er populært hos børn, er der også mange voksne som spiller det. Faktisk er gennemsnitsalderen for Minecraft gamere 24 år. Det er højere, end hvad de fleste forventer.

Grundet den store popularitet, er der naturligvis lavet en masse spændende produkter med Minecraft. Alt fra Minecraft LEGO til seje Minecraft ting til værelset. Der er desværre endnu ikke lavet en LEGO Minecraft julekalender. Indtil videre kan vi kun håbe på, at der kommer en LEGO julekalender med det populære spil i fremtiden.

Hvis du har et barn i alderen 6 år og opefter, er der stor chance for, at de spiller Minecraft. En hver ung Minecraft gamer vil uden tvivl elske, at starte hver dag i julen, med at åbne en låge i årets Minecraft julekalender.

 

Hvad er der i Minecraft julekalender 2024 ?

Årets Minecraft julekalender 2024 indeholder små Minecraft figurer og klistermærker. Helt præcist er der 12 af hver. De 12 figurer er alle baseret på en Minecraft karakter, og har alle sammen juletema. 8 af figurerne er eksklusive. Det betyder, at julekalenderen her er det eneste sted du kan få dem. Samler du på Minecraft figurer, eller gør dit barn, er årets Minecraft pakkekalender et absolut must. Det er nemlig en enestående mulighed, for at få udvidet samlingen med nogle figurer, som måske en gang i fremtiden går hen og bliver sjældne.

De små legetøjsfigurer er ca. 2,5 cm høje. De kan både bruges til at lege med, men også som julepynt på drenge- eller pigeværelset. Ønsker du et mere visuelt billede af indholdet, kan du klikke dig ind hos en af forhandlerne. Her kan du se et billede, af det Minecraft legetøj kalenderen indeholder.

 

En fed julekalender til børn der gamer

Minecraft kalenderen er uden tvivl en af de fedeste julekalendere til børn der gamer i år. Den er desuden et super godt alternativ til en pakkekalender til børn. Hver dag vil der nemlig være en lille gave at finde, nøjagtigt ligesom hvis man fik en kalendergave hver dag. Det at give en kalendergave til børn hver dag i julen, kan hurtigt rende op og blive dyrt. Særligt hvis du har flere børn. I det tilfælde er en Minecraft julekalender et super godt alternativ.

Er din dreng eller pige en rigtig gamer, så er der ikke nogen tvivl om, at de vil elske at modtage den seje Minecraft julekalender. Måske har de den allerede på ønskelisten. Hvis ikke kan du altid give den som en overraskelse. Det vil helt sikkert blive en succes! Det er desuden en fremragende adventsgave til børn – naturligvis som den første gave, så den kan bruges resten af julen.

 

Seje Minecraft ting til værelset

Er dit barn særlig stor fan af Minecraft? Så bør du overveje, om nogle af årets julegaver ikke skal bestå af nogle seje Minecraft ting til værelset. Udover den seje Minecraft julekalender, har vi i guiden her nemlig også fundet en række fede Minecraft gaver til drenge og piger.

Det kan være en lampe, et vækkeur eller måske et sæt Minecraft sengetøj. Det kan også være noget sejt LEGO Minecraft, som barnet først kan samle, og derefter stille til pynt på værelset, eller lege med det. Der er masser af sejt legetøj og merchandise med verdens bedst sælgende spil. Det er alt sammen noget, en rigtig gamer vil elske at finde under juletræet juleaften.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Minecraft julekalender

Det bedste sted at købe julekalenderen, er online. Her vil du finde den bedste pris på den. I guiden her viser vi dig de steder du kan købe kalenderen. Samtidig kan du sammenligne priser på tværs af forhandlere.

Prisen svinger afhængig af hvor og hvornår du køber den. Typisk koster den omkring 300 kr. I guiden her kan du dog altid finde den bedste pris netop nu, da du har mulighed for at sammenligne tilbud hos de webshops som sælger den.

Den anbefalede alder for Minecraft julekalenderen er 6 år+.

Denne artikel er anmeldt af Søren Hansen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne