Vingummi julekalender - Årets bedste vingummikalendere

Vingummi julekalender 2024 – Årets bedste vingummikalendere

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Rimer jul på vingummier? Eller kunne du bare godt tænke dig at prøve noget andet end chokolade eller lakrids? En vingummi julekalender er en smagfuld og lækker måde at gå juleaften i møde på. For er der noget vingummi kan, så er det at smage af mere.

Udvalget af vingummi julekalender er endnu ikke så stort. Så har du svært ved at finde en god en af slagsen, er det godt, du er landet i vores vingummi-univers. For vi har samlet alle de julekalendere med vingummi, som vi har kunnet finde!

Spørgsmålet er så bare… Hvilken vingummi julekalender skal med dig hjem? Find straks ud af det herunder!

Årets bedste vingummi julekalendere 2024

Julekalender Wally & Whiz vingummi 2023 + gratis smagsprøve (forudbestil)

Wally and Whiz vingummi julekalender - Grøn

Grøn Wally og Whiz julakalendere som ikke kun er utrolig smuk, men også byder dig på 275g gourmet vingummi i løbet af julen. Hver dag får du en omgang nye lækre vingummier, helt indtil juleaften. Alle vingummier er både veganske og glutenfri.
Produktet er desværre udsolgt.
Wally and whiz julekalender med vingummi i rød

Wally and Whiz vingummi julekalender - Rød

En herlig Wally og Whiz julakalender fyldt med lækre gourmet vingummier – her i den røde version. Når kalenderen er tømt, kan den sagtens gemmes og bruges til næste år, hvor du selv kan putte nye lækkerier i de små skuffer.
Produktet er desværre udsolgt.
Salinas - Julekalender uden tilsat sukker

Salinas slik julekalender uden tilsat sukker

Til dig der elsker sukkerfrit slik, er Salinas julekalender det helt perfekte valg. Her får du en sukkerfri slik julekalender med alt fra lækker vingummi og lakrids til choko-mandler.
Produktet er desværre udsolgt.
Kun Det Bedste julekalender med slik

Kun Det Bedste julekalender med slik

Er du i tvivl om, hvilken type julekalender med søde sager du skal have i år? Hvorfor vælge? Kun Det Bedste slik julekalender er fyldt med både lakrids, vingummier, karamel og mange andre slags slik – her har du alt i en!
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender Wally & Whiz RED BARNET + gratis smagsprøve (forudbestil)

Wally & Whiz RED BARNET julekalender

Wally & Whiz RED BARNET julekalender er en børnejulekalender, hvor du støtter med 100 kr. til RED BARNET for hver julekalender købt. Udover at støtte RED BARNET, får du også 393 gram lækker Wally & Whiz vingummi du kan hygge dig med i løbet af december.
Produktet er desværre udsolgt.
Familiejulekalender Wally & Whiz vingummi 2023 + smagsprøver

Wally and Whiz KÆMPE julekalender med vingummi

Den ultimative julekalender til voksne der elsker vingummi! Denne kæmpe Wally and Whiz XXL pakkekalender indeholder en hel dåse gourmetvingummi bag hver enkelt låge. Vingummierne er i forskellige smagvariationer som lakrids, bær og frugt. En luksus julekalender til hele familien i verdensklasse!
Produktet er desværre udsolgt.
S-mærke slik julekalender

S-mærke slik julekalender

S-mærke slik julekalenderen byder på ca. 1,8 kg slik. I den finder du både sødt, salt og surt slik. Er du på udkig efter en lækker surt slik julekalender, er denne lige hvad du leder efter! Perfekt til dig der ikke er bange for at udfordre dine smagsløg når det kommer til lækkert slik.
499,00 kr.
Wally and whiz julekalender i grå

Wally and Whiz vingummi julekalender - Grå

I Wally og Whiz julakalenderen i grå, finder du 24 gourmet vingummier i forskellige lækre smagsvarianter. Alle vingummierne er veganske, og uden farve, konserveringsmidler, animalsk stivelse og så er de glutenfri. Du får i alt 275 gram vingummi. Samtidig er julekalenderen utrolig dekorativ og flot at have stående i julen.
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender (til 2 personer) Wally & Whiz 2023, Guld (forudbestil)

Wally and Whiz vingummi julekalender for 2 - Guld

Wally og Whiz guld julakalenderen for 2 giver dig og din partner eller en ven, hele 550g vegansk, himmelsk vingummi. I får hele 12 forskellige varianter som alle er glutenfri.
499,00 kr.
Julekalender Wally & Whiz vingummi 2022 Refill

Wally and Whiz julekalender refill

Har du allerede en af de flotte Wally and Whiz vingummi julekalendere fra sidste år? Så behøver du ikke købe en ny - du kan blot købe denne refill pakke, og du har en ny og frisk vingummi julekalender, klar til at gå i krig med i december.
Produktet er desværre udsolgt.
Candy Kittens Gourmet Vingummi Julekalender

Candy Kittens gourmet vingummi julekalender​

I candy kittens gourmet vingummi julekalenderen, finder du i de små lyserøde kasser, 24 veganske syrlige vingummier. Vingummierne er formet som små søde kattehoveder. Den perfekte julekalender for hende som elsker katte og vingummier.
Produktet er desværre udsolgt.
Vingummi Julekalender 24 Låger

Magasin vingummi julekalender

Denne herlige Magasin vingummi julekalender er fyldt med vegansk gourmetvingummi. Du vil bl.a. finde smage med choko, kokos, havsalt, kaffe og meget mere. Julekalenderen er produceret af Wally and Whiz specielt til Magasin.
Produktet er desværre udsolgt.

24 stykker mundgodt med en vingummi julekalender

Æblesmag. Blåbærsmag. Lemonsmag. Der er mange retninger at gå, når det kommer til vingummi. Særligt når der er tale om andet end en pose Godt & Blandet eller den bedste fra Haribo.

En vingummi julekalender er som regel fyldt med luksus vingummi, der smager faretruende meget af mere. Det er vingummi, der måske er håndlavet og overrasker med flere smage i én. Det er vingummi, der måske smager lidt mere frisk end det, der bliver åbnet for fra supermarkedets slikhylde.

Selvom det endnu ikke er lige så populært som chokolade, vinder vingummi julekalendere mere og mere frem. Heldigvis af den rigtig gode slags. Det betyder, at du blandt andet er heldig at finde en Wally and Whiz vingummi julekalender, der er spækket med noget af det bedste vingummi, du med garanti har smagt. For det er dansk håndværk, når det er bedst.

Er du nysgerrig på at dykke ned i en verden af vingummi? Så gør det sammen med os og vores lækre julekalender-liste.

 

Hvad er vingummi?

Vi spiser alle sammen rigtig meget af det. Men der er samtidig mange af os, der ikke helt ved, hvad det er, vi putter i munden. Så lad os lige dykke ned i vingummiens verden et øjeblik, inden du klikker køb af en vingummi julekalender.

Vingummi er en sliktype, som vi især spiser i Danmark. Det er fremstillet af vand, sukker, glukose, smagsstof, farvestof og gelatine. Man går dog mere og mere væk fra at bruge gelatine og kan også bruge stivelse i stedet for. Flere og flere vingummier bliver således veganske.

Der er både hårde og bløde vingummier. Der er engelske vingummier. Der er kedelige vingummier. De bedste vingummier er vel nok dem, hvor smagen brager igennem, og du får rigtig meget ud af hver mundbid.

Det tager mange dage at lave en vingummi, hvis smagen skal træde frem og den skal have en bestemt konsistens.

Det er i virkeligheden en stor klump fedt med masser af sukker og farve. Men vi elsker det og spiser faktisk i gennemsnit 15 kg slik om året. Det er ret meget! Hygge går vi i hvert fald ikke ned på, og det kommer du heller ikke til med en vingummi julekalender.

 

Hvorfor få en vingummi julekalender 2024 ?

Fordi vingummi smager rigtig godt! Vingummi er på ingen måder kedeligt, hvis der bliver kælet lidt ekstra om smagen. Det er heller ikke kedeligt i samspil med gode julesmåkager eller en god kop varm kakao med flødeskum. Konsistensen er dejlig at tykke i, en vingummi kan holde længe, og så smager det bare rigtig godt og sødt.

Vil du gerne forkæle dig selv med noget andet end alt den chokolade, du sikkert bliver serveret, er det ikke helt af vejen at gøre med vingummi. Det kan være en god afveksling og åbne op for nogle nye smagsoplevelser, som december i høj grad også kan og bør bruges til!

Bliver du rigtig glad for at have valgt en julekalender med vingummi, kan du overveje, om ikke du bør have en julekalender med mulighed for refill. Her kan du gemme selve emballagen til næste år og blot bestille en omgang indhold til refill. Det vil stadig være lige så spændende at åbne for lågerne som normalt, da det vil være med nye og spændende smage. Så smager vingummien også lidt bedre, fordi du gør en lille smule mere for at spare på ressourcerne.  

 

Hvad er en Wally and Whiz vingummi julekalender?

Lakridskugler i stride strømme, halvdårlig mælkechokolade og fesne karameller. Er det, hvad du har skullet igennem de seneste år? Og kunne du nu godt tænke dig at prøve noget andet? Det forstår vi godt.

Om julenissen kommer med din julekalender eller ej, har han i hvert fald hørt dine tanker og ønsker. For der findes faktisk en luksuriøs og meget lækker vingummi julekalender. Den er fra Wally and Whiz og indeholder gourmetvingummi i anderledes og meget smagfulde kombinationer.  Så vil du gerne have noget som kontrast til de traditionelle engelske vingummier, er vingummi fra Wally and Whiz bestemt ikke af vejen.

Med naturlig smag af blandt andet frugt og bær, naturlige farver og en vegansk grundopskrift, kan du mæske løs af vingummierne med god samvittighed. Kalenderen indeholder 24 låger med små poser, der hver især indeholder 5-7 stykker vingummi. Vil du derfor også gerne dele, kan du sagtens dette!

Wally and Whiz julekalender er en af de eneste og også en af de bedste julekalendere med vingummi, der er på markedet. Men bare fordi, den er en af de eneste, betyder det ikke, at den derfor automatisk er blandt de bedste. For det er sammensætningen af ingredienser og smage, der gør den til en virkelig god vingummi julekalender.

 

Skal du finde en vegansk julekalender? Det kan du sagtens med vingummi

Er du selv veganer? Eller vil du gerne overraske en, du kender? Julen er ikke den nemmeste tid for veganere. Især ikke hvis man også godt kan lide at få en julekalender som alle andre. Men du behøver ikke at gå på kompromis på den front! For Wally and Whiz er blandt andet en vegansk julekalender.

Vi har naturligvis forsøgt at lede nettet godt igennem for julekalendere, der er veganske. Så klik dig gerne ind på dem, vi har fundet her på listen og se, om ikke de kan leve op til at være veganske – der kommer løbende nye, hvorfor det altid er forskelligt, hvad det er muligt for os at finde i den kategori.

Du kan dog være sikker på ikke at gå det mindste på kompromis, når du giver dig i kast med en Wally and Whiz julekalender. For der er smag for alle pengene.

 

Vingummi julekalender – et godt alternativ til børnene

Er der gået meget chokolade i den de senere år? Og synes du, det kunne være rigtig fint at overraske med noget helt andet i julesokken? En slik julekalender er altid et hit. Om der så er chokolade, vingummi eller lakridser i, spiller for mange børn ikke den store rolle.

Prøv gerne noget nyt og læg en vingummi julekalender i kurven. Det er godt for børn at prøve noget andet, end hvad traditionen dikterer. Det er ikke værre, end at du kan bytte den ud med en i chokolade, hvis ikke det er et hit – og så kan du selv nyde de gode vingummier sammen med en god kop kaffe.

 

Hvad koster en vingummi julekalender 2024 ?

Det er meget almindeligt at skulle give fra omkring 300 kroner for en julekalender med vingummi. Det lyder måske lidt pebret til sammenligning med en god pose vingummier. Men du får også en hyggelig emballage og muligheden for at smage mange forskellige varianter over 24 dage.

Prisen er afhængig af, hvilken kvalitet du vælger. For skal den være luksuriøs? Eller kan du godt klare dig med mindre? Skal det være fra et specifikt mærke? Vil du gerne kunne dele den med andre?

Der er forskellige parametre, der spiller ind på, hvad en vingummi julekalender koster. Du finder bedst ud af det ved at klikke dig omkring og videre gennem de links, vi har tilføjet til hver af de julekalendere, vi har fundet. Her vil du straks kunne se prisen. Er du ude i god tid, kan du eventuelt vente og se, om ikke der kommer en kampagne op til jul – så kan du være heldig at spare lidt penge!

 

Find en vingummi julekalender 2024 hos os

Kom jul, kom sne, kom julekalender. Ingen jul uden julekalender for langt de fleste. Er det også sådan for dig, er det bare med at få fundet den bedste vingummi julekalender her på siden. Du skal ikke nøjes. Du skal have det godt og have noget at se frem til hver dag frem til juleaften.

Med en fuld oversigt over mulighederne for en vingummi julekalender håber vi, at det er nemt for dig at finde den, der skal stå og vente på dig 24 dage i december. Vi håber også, at det gør det nemt for dig at finde en julekalender, der smager rigtig godt, og som du kan se frem til at skulle åbne lågerne på.

Har du brug for andre gaveideer i forbindelse med at skulle finde en julekalender, har vi også mange andre sider med julekalendere, hvor du kan sammenligne på kryds og tværs. Så gå endeligt gerne hele listen igennem, så du kan få krydset af, slappet af og glæde dig til, at det bliver juleaften.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om vingummi julekalendere

Der er ikke nogen tvivl om, at Wally and Whiz vingummi julekalenderne er et kæmpe hit – og med rigtig god grund. Her er nemlig tale om en julekalender fyldt med kvalitets gourmet vingummi, som både er vegansk og dansk lavet. Wally and Whiz har flere forskellige julekalendere, hvilken der er bedst af dem, er op til den enkelte.

Du har her den ultimative guide over årets bedste julekalendere med vingummi. I guiden kan du samtidig sammenligne priser på de forskellige kalendere, og dermed nemt finde den absolut bedste pris.

Denne artikel er anmeldt af Helle Lund (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne