Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Vegansk julekalender - lækre veganer julekalendere

Vegansk julekalender 2024 – 10 lækre veganer julekalendere

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Som veganer har vi ofte begrænsede muligheder når det kommer til mad og søde sager. Det skal dog ikke stoppe os i, at tage del i de mange skønne juletraditioner. En af julens bedste traditioner, er at åbne julekalender. At få et lille stykke slik eller chokolade, hver dag i julen. Heldigvis kan du her i 2024 sagtens få en lækker vegansk julekalender med vegansk slik eller chokolade i.

Det kan dog være vanskeligt at danne sig et samlet overblik, over de forskellige veganske muligheder. Derfor har vi her lavet en guide, med alle årets bedste veganer julekalendere 2024 . Blandt dem kan du uden tvivl finde en vegansk julekalender, som falder i din smag. De fleste kalendere vi har fundet frem, kan bruges både som julekalender til voksne, teenagere og børn.

Årets bedste veganske julekalendere 2024 ​

Julekalender Wally & Whiz vingummi 2023 + gratis smagsprøve (forudbestil)

Wally and Whiz vingummi julekalender - Grøn

Grøn Wally og Whiz julakalendere som ikke kun er utrolig smuk, men også byder dig på 275g gourmet vingummi i løbet af julen. Hver dag får du en omgang nye lækre vingummier, helt indtil juleaften. Alle vingummier er både veganske og glutenfri.
Produktet er desværre udsolgt.
Wally and whiz julekalender med vingummi i rød

Wally and Whiz vingummi julekalender - Rød

En herlig Wally og Whiz julakalender fyldt med lækre gourmet vingummier – her i den røde version. Når kalenderen er tømt, kan den sagtens gemmes og bruges til næste år, hvor du selv kan putte nye lækkerier i de små skuffer.
Produktet er desværre udsolgt.
Familiejulekalender Wally & Whiz vingummi 2023 + smagsprøver

Wally and Whiz KÆMPE julekalender med vingummi

Den ultimative julekalender til voksne der elsker vingummi! Denne kæmpe Wally and Whiz XXL pakkekalender indeholder en hel dåse gourmetvingummi bag hver enkelt låge. Vingummierne er i forskellige smagvariationer som lakrids, bær og frugt. En luksus julekalender til hele familien i verdensklasse!
Produktet er desværre udsolgt.
Monty Bojangles vegansk chokolade trøffel julekalender_

Monty Bojangles vegansk chokolade trøffel julekalender

Denne trøffel chokolade julekalender er til dig der ikke kan stå for chokolade trøfler, men også ønsker de skal være veganske. Du får en lækker vegansk chokoladetrøffel hver dag i julen – juleaften får du 3!
Produktet er desværre udsolgt.
Wally and whiz julekalender i grå

Wally and Whiz vingummi julekalender - Grå

I Wally og Whiz julakalenderen i grå, finder du 24 gourmet vingummier i forskellige lækre smagsvarianter. Alle vingummierne er veganske, og uden farve, konserveringsmidler, animalsk stivelse og så er de glutenfri. Du får i alt 275 gram vingummi. Samtidig er julekalenderen utrolig dekorativ og flot at have stående i julen.
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender (til 2 personer) Wally & Whiz 2023, Guld (forudbestil)

Wally and Whiz vingummi julekalender for 2 - Guld

Wally og Whiz guld julakalenderen for 2 giver dig og din partner eller en ven, hele 550g vegansk, himmelsk vingummi. I får hele 12 forskellige varianter som alle er glutenfri.
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender Wally & Whiz vingummi 2022 Refill

Wally and Whiz julekalender refill

Har du allerede en af de flotte Wally and Whiz vingummi julekalendere fra sidste år? Så behøver du ikke købe en ny - du kan blot købe denne refill pakke, og du har en ny og frisk vingummi julekalender, klar til at gå i krig med i december.
Produktet er desværre udsolgt.
Joe & Seph's veganske popcorn julekalender

Joe & Seph's veganske popcorn julekalender

Joe and Sephs veganske popcorn julekalender med lækre veganske, håndlavede popcorn. Du får bl.a. smage som Vegan Salted Caramel og Vegan Toffee Apple samt mange andre!
Produktet er desværre udsolgt.
Chokolade Julekalender vegansk Ø

Vegansk og økologisk chokolade julekalender

Indholdet i denne julekalender er både økologisk og vegansk. Den er fyldt med lækre chokolader, og er ideel til både børn, teenagere og voksne som elsker chokolade.
Produktet er desværre udsolgt.
Hultén Vegansk Slik Julekalender - 360 gram

Hultén vegansk slik julekalender

Hultén vegansk slik julekalender indeholder 360 gram lækkert vegansk slik. Her i blandt klassikere som Mentos, Pez, Mamba og meget mere!
Produktet er desværre udsolgt.
mellōw - Chokolade Julekalender

mellōw chokolade julekalender

Chokolade julekalenderen fra mellōw er en kalender med chokolade af meget høj kvalitet. De har fokus på direct trade, og chokoladen forarbejde nænsomt, som antioxidanter bevares bedst muligt. Dertil er chokoladen økologisk, vegansk og glutenfrit.
Produktet er desværre udsolgt.
Popcorn Shed Vegansk Popcorn Julekalender

Popcorn Shed vegansk popcorn julekalender

White truffle, toffee og smoky maple, er blot nogle af de spændende smagsvarianter du finder i denne veganske julekalender fyldt med gourmetpopcorn. En anderledes julekalender der med garanti ikke vil skuffe.
Produktet er desværre udsolgt.
Candy Kittens Gourmet Vingummi Julekalender

Candy Kittens gourmet vingummi julekalender​

I candy kittens gourmet vingummi julekalenderen, finder du i de små lyserøde kasser, 24 veganske syrlige vingummier. Vingummierne er formet som små søde kattehoveder. Den perfekte julekalender for hende som elsker katte og vingummier.
Produktet er desværre udsolgt.

Prøv en vegansk julekalender 2024

Er du typen der elsker at prøve nye ting? Så prøv en vegansk julekalender 2024 . Hvis du er veganer, så har du sikker prøvet en veganer julekalender før, og ved hvor gode de er! Hvis ikke, så kan du stadig nyde godt af en julekalender med veganer slik i. Ligesom du ikke behøver være veganer for at spise vegansk mad, behøver du heller ikke være det, for at prøve en vegansk julekalender.

Flere julekalendere kan du endda få i både en vegansk udgave, og en ikke-vegansk. Hvis du er skeptisk i forhold til om den veganske er ligeså god, kan du evt. prøve at købe en af hver, og sammenligne. Hvem ved, måske du faktisk kommer til at foretrække den veganske?

 

En veganer julekalender for en hver smag

Uanset om du er veganer eller ej, så bør ud overveje en vegansk julekalender 2024 . At de er veganske, betyder bestemt ikke, at der er gået på kompromis med smagen. Tværtimod – de er mindst ligeså lækre som de slik og chokolade julekalendere, som ikke er veganske. Se bare de populære Wally and Whiz julekalendere med veganske vingummier i. Det er uden tvivl den mest købte slik julekalender med vingummier. Ikke fordi det er en vegansk julekalender, men fordi den simpelthen er så skøn. Både med hensyn til udseende og indhold. Den er ligeså elsket af ikke-veganere, som den er af veganere.

Wally and Whiz er dog ikke de eneste der laver lækre veganer julekalendere. Du kan også få en vegansk chokolade julekalender, og endda med popcorn. Der er med andre ord en vegansk julekalender for en hver smag.

 

Vegansk chokolade julekalender

Er du veganer, men elsker samtidig chokolade? I meget chokolade er der – som de fleste ved – mælkeprodukter i. Mælk kommer fra dyr, hvorfor veganere som bekendt ikke spiser det. Der findes dog vegansk chokolade som hverken indeholder mælkeprodukter eller andet fra dyr. Så selvom du er veganer, men stadig er vild med chokolade – så frygt ej! Du kan sagtens få en (eller flere) super lækre veganske chokolade julekalendere.

Prøv f.eks. den både veganske og økologiske julekalender med chokolade fra Ikalia. Eller hvis du er mere til chokoladetrøfler, så bør du prøve Monty Bojangles vegansk chokolade trøffel julekalender. Begge finder du længere oppe på siden her.

 

Wally and Whiz julekalender med vegansk slik

Wally and Whiz julekalenderne med vegansk slik – mere nøjagtig vegansk vingummi – er uden tvivl de mest populære veganske julekalendere 2024 . De kommer i 5 forskellige udgaver. Henholdsvis en grøn, rød og grå, som alle er kalendere i størrelser til en person. Dertil har du den dekorative Wally and Whiz guld julekalender, som er den delekalender for 2. Til sidst har du den store XXL udgave, hvor du får en hel dåse veganske vingummier fra Wally og Whiz hver dag i julen. Det er er en vegansk julekalender der vil noget, og er helt perfekt til den veganske familie.

Foruden er være fyldt med lækkert vegansk slik, er alle Wally and Whiz kalenderne også utroligt dekorative. Du får her en kalender som samtidig kan bruges som julepynt. De er nemlig super flotte, både når de står lukket, og når de er åbnet. Når du åbner dem, vil du se en masse skuffer. Helt nøjagtigt 24 – for det er her dagens overraskelser gemmer sig. Når kalenderen er tom kan du gemme den væk, og bruge den igen næste år. På den måde behøver du ikke købe en ny Wally and Whiz julekalender hvert år. Du kan bruge den gamle, og blot købe en refill pakke.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om veganske julekalendere

Årets veganske julekalender 2024 , kommer an på, om du er til slik eller chokolade. Er du til slik, er det uden tvivl en af de fantastiske Wally and Whiz julekalendere med veganske vingummier. Er du til chokolade, er Monty Bojangles veganske chokolade trøffel julekalender et super godt valg. Begge kalendere finder du her i guiden, hvor du samtidig kan sammenligne priser på dem fra de forskellige forhandlere.

Du kan købe veganske julekalendere online – og faktisk hos rigtig mange webshops. Ud fra hver kalender vi har fundet frem, kan du samtidig se hvor den kan købes, og sammenligne priser og tilbud fra de forskellige webshops.

Ja – du kan faktisk få rigtig mange lækre veganske julekalendere. Vi har på siden her samlet årets 10 bedste til dig.

Denne artikel er anmeldt af Tina Christensen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne