Vegansk julekalender - lækre veganer julekalendere

Vegansk julekalender 2023 – 10 lækre veganer julekalendere

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Som veganer har vi ofte begrænsede muligheder når det kommer til mad og søde sager. Det skal dog ikke stoppe os i, at tage del i de mange skønne juletraditioner. En af julens bedste traditioner, er at åbne julekalender. At få et lille stykke slik eller chokolade, hver dag i julen. Heldigvis kan du her i 2023 sagtens få en lækker vegansk julekalender med vegansk slik eller chokolade i.

Det kan dog være vanskeligt at danne sig et samlet overblik, over de forskellige veganske muligheder. Derfor har vi her lavet en guide, med alle årets bedste veganer julekalendere 2023 . Blandt dem kan du uden tvivl finde en vegansk julekalender, som falder i din smag. De fleste kalendere vi har fundet frem, kan bruges både som julekalender til voksne, teenagere og børn.

Årets bedste veganske julekalendere 2023 ​

Hultén Vegansk Slik Julekalender - 360 gram

Hultén vegansk slik julekalender

Hultén vegansk slik julekalender indeholder 360 gram lækkert vegansk slik. Her i blandt klassikere som Mentos, Pez, Mamba og meget mere!
Produktet er desværre udsolgt.
Monty Bojangles vegansk chokolade trøffel julekalender_

Monty Bojangles vegansk chokolade trøffel julekalender

Denne trøffel chokolade julekalender er til dig der ikke kan stå for chokolade trøfler, men også ønsker de skal være veganske. Du får en lækker vegansk chokoladetrøffel hver dag i julen – juleaften får du 3!
160,00 kr.
mellōw - Chokolade Julekalender

mellōw chokolade julekalender

Chokolade julekalenderen fra mellōw er en kalender med chokolade af meget høj kvalitet. De har fokus på direct trade, og chokoladen forarbejde nænsomt, som antioxidanter bevares bedst muligt. Dertil er chokoladen økologisk, vegansk og glutenfrit.
Produktet er desværre udsolgt.
Wally and whiz julekalender med vingummi i rød

Wally and Whiz vingummi julekalender - Rød

En herlig Wally og Whiz julakalender fyldt med lækre gourmet vingummier – her i den røde version. Når kalenderen er tømt, kan den sagtens gemmes og bruges til næste år, hvor du selv kan putte nye lækkerier i de små skuffer.
299,00 kr.
325,00 kr.
Wally and Whiz - Julekalender (Dusk Green)

Wally and Whiz vingummi julekalender - Grøn

Grøn Wally og Whiz julakalendere som ikke kun er utrolig smuk, men også byder dig på 275g gourmet vingummi i løbet af julen. Hver dag får du en omgang nye lækre vingummier, helt indtil juleaften. Alle vingummier er både veganske og glutenfri.
329,00 kr.
Wally and whiz julekalender i grå

Wally and Whiz vingummi julekalender - Grå

I Wally og Whiz julakalenderen i grå, finder du 24 gourmet vingummier i forskellige lækre smagsvarianter. Alle vingummierne er veganske, og uden farve, konserveringsmidler, animalsk stivelse og så er de glutenfri. Du får i alt 275 gram vingummi. Samtidig er julekalenderen utrolig dekorativ og flot at have stående i julen.
345,00 kr.
Wally and Whiz - Dele Julekalender (Guld)

Wally and Whiz vingummi julekalender for 2 - Guld

Wally og Whiz guld julakalenderen for 2 giver dig og din partner eller en ven, hele 550g vegansk, himmelsk vingummi. I får hele 12 forskellige varianter som alle er glutenfri.
499,00 kr.
536,00 kr.
Wally and Whiz - BIG Julekalender

Wally and Whiz KÆMPE julekalender med vingummi

Den ultimative julekalender til voksne der elsker vingummi! Denne kæmpe Wally and Whiz XXL pakkekalender indeholder en hel dåse gourmetvingummi bag hver enkelt låge. Vingummierne er i forskellige smagvariationer som lakrids, bær og frugt. En luksus julekalender til voksne i verdensklasse!
1.491,00 kr.
1.499,00 kr.
Julekalender Wally & Whiz vingummi 2022 Refill

Wally and Whiz julekalender refill

Har du allerede en af de flotte Wally and Whiz vingummi julekalendere fra sidste år? Så behøver du ikke købe en ny - du kan blot købe denne refill pakke, og du har en ny og frisk vingummi julekalender, klar til at gå i krig med i december.
129,00 kr.
Joe & Seph's veganske popcorn julekalender

Joe & Seph's veganske popcorn julekalender

Joe and Sephs veganske popcorn julekalender med lækre veganske, håndlavede popcorn. Du får bl.a. smage som Vegan Salted Caramel og Vegan Toffee Apple samt mange andre!
289,00 kr.
Chokolade Julekalender vegansk Ø

Vegansk og økologisk chokolade julekalender

Indholdet i denne julekalender er både økologisk og vegansk. Den er fyldt med lækre chokolader, og er ideel til både børn, teenagere og voksne som elsker chokolade.
108,00 kr.
Popcorn Shed Vegansk Popcorn Julekalender

Popcorn Shed vegansk popcorn julekalender

White truffle, toffee og smoky maple, er blot nogle af de spændende smagsvarianter du finder i denne veganske julekalender fyldt med gourmetpopcorn. En anderledes julekalender der med garanti ikke vil skuffe.
Produktet er desværre udsolgt.
Candy Kittens Gourmet Vingummi Julekalender

Candy Kittens gourmet vingummi julekalender​

I candy kittens gourmet vingummi julekalenderen, finder du i de små lyserøde kasser, 24 veganske syrlige vingummier. Vingummierne er formet som små søde kattehoveder. Den perfekte julekalender for hende som elsker katte og vingummier.