Wally and Whiz julekalender med vingummi

Wally and Whiz julekalender 2024 – Den ultimative guide

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Er du helt vild med vingummi? Eller kender du en, der slet ikke kan holde fingrene fra det? Og slet ikke til jul? Så er en Wally and Whiz julekalender  2024 måske det, du skal kaste dig over. For det er vingummier i eksklusiv og ekstra lækker kvalitet. Det er vingummi, der smelter på tungen og smager farligt meget af mere.

Nogen foretrækker engelsk vingummi til jul – men vi er ret sikre på, at Wally and Whiz vingummier fremover kommer til at være den absolutte favorit.

Vi har fundet forskellige julekalendere fra Wally og Whiz frem, så du kan vælge den, der passer helt perfekt til dig eller formålet.

Årets Wally and Whiz julekalendere 2024

Julekalender Wally & Whiz vingummi 2023 + gratis smagsprøve (forudbestil)

Wally and Whiz vingummi julekalender - Grøn

Grøn Wally og Whiz julakalendere som ikke kun er utrolig smuk, men også byder dig på 275g gourmet vingummi i løbet af julen. Hver dag får du en omgang nye lækre vingummier, helt indtil juleaften. Alle vingummier er både veganske og glutenfri.
Produktet er desværre udsolgt.
Wally and whiz julekalender med vingummi i rød

Wally and Whiz vingummi julekalender - Rød

En herlig Wally og Whiz julakalender fyldt med lækre gourmet vingummier – her i den røde version. Når kalenderen er tømt, kan den sagtens gemmes og bruges til næste år, hvor du selv kan putte nye lækkerier i de små skuffer.
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender Wally & Whiz RED BARNET + gratis smagsprøve (forudbestil)

Wally & Whiz RED BARNET julekalender

Wally & Whiz RED BARNET julekalender er en børnejulekalender, hvor du støtter med 100 kr. til RED BARNET for hver julekalender købt. Udover at støtte RED BARNET, får du også 393 gram lækker Wally & Whiz vingummi du kan hygge dig med i løbet af december.
Produktet er desværre udsolgt.
Familiejulekalender Wally & Whiz vingummi 2023 + smagsprøver

Wally and Whiz KÆMPE julekalender med vingummi

Den ultimative julekalender til voksne der elsker vingummi! Denne kæmpe Wally and Whiz XXL pakkekalender indeholder en hel dåse gourmetvingummi bag hver enkelt låge. Vingummierne er i forskellige smagvariationer som lakrids, bær og frugt. En luksus julekalender til hele familien i verdensklasse!
Produktet er desværre udsolgt.
Wally and whiz julekalender i grå

Wally and Whiz vingummi julekalender - Grå

I Wally og Whiz julakalenderen i grå, finder du 24 gourmet vingummier i forskellige lækre smagsvarianter. Alle vingummierne er veganske, og uden farve, konserveringsmidler, animalsk stivelse og så er de glutenfri. Du får i alt 275 gram vingummi. Samtidig er julekalenderen utrolig dekorativ og flot at have stående i julen.
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender (til 2 personer) Wally & Whiz 2023, Guld (forudbestil)

Wally and Whiz vingummi julekalender for 2 - Guld

Wally og Whiz guld julakalenderen for 2 giver dig og din partner eller en ven, hele 550g vegansk, himmelsk vingummi. I får hele 12 forskellige varianter som alle er glutenfri.
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender Wally & Whiz vingummi 2022 Refill

Wally and Whiz julekalender refill

Har du allerede en af de flotte Wally and Whiz vingummi julekalendere fra sidste år? Så behøver du ikke købe en ny - du kan blot købe denne refill pakke, og du har en ny og frisk vingummi julekalender, klar til at gå i krig med i december.
Produktet er desværre udsolgt.
Vingummi Julekalender 24 Låger

Magasin vingummi julekalender

Denne herlige Magasin vingummi julekalender er fyldt med vegansk gourmetvingummi. Du vil bl.a. finde smage med choko, kokos, havsalt, kaffe og meget mere. Julekalenderen er produceret af Wally and Whiz specielt til Magasin.
Produktet er desværre udsolgt.

Tæl ned til juleaften med en Wally and Whiz julekalender

Julen varer længe… Sådan kan det i hvert fald føles, når det er den 01. december, og der fortsat er 24 dage frem til juleaften. Men tiden går bare lidt hurtigere, når den er smagfuld. Det tør vi godt love, at den er med en Wally and Whiz julekalender. For her bliver smagsløgene om noget forkælet – hver dag kommer til at starte godt eller bliver i hvert fald noget, du kan se frem til.

Hvilken julekalender med vingummi skal du have? For der er flere forskellige at vælge mellem, hvilket du får et indblik i ved at scrolle og klikke dig lidt rundt på siden. Er du til slik julekalender, bliver du bestemt ikke skuffet. For det er en slik julekalender, når den er bedst.

Når du køber en Wally and Whiz julekalender, får du vingummier og indhold, der er skabt med kærlighed og passion. Men du får også vingummier, der smager naturligt, og som du kan have lidt bedre samvittighed over at sætte tænderne i.

Når det er jul, må man godt. Hvorfor ikke gå all in, når nu du alligevel gerne vil have eller skal finde en julekalender? For os må du i hvert fald gerne forkæle dig selv eller en, du holder af.

 

Wally and Whiz julekalender 2024 – hvilken skal du have?

Skal du have en til dig selv? Skal den kunne deles med andre i familien? Skal det være en julekalender til par? Wally and Whiz laver nemlig ikke kun én slags julekalender. De har været så smarte at kaste sig ud i flere forskellige slags, så der er til dig, der bare gerne vil have vingummier for dig selv, til par samt til arbejdspladsen. For de har også det, de kalder for ”big julekalender”, hvor hver låge ikke bare består af en lille pose men af en æske med vingummier. Det er alletiders, når man gerne vil gøre noget godt for kollegaerne eller måske bare gerne vil have en, som hele familien kan være sammen om og nyde fra.

For at give dig det fulde indblik i, hvad der er af muligheder for en Wally and Whiz julekalender 2024 , har vi samlet alle de typer, der er. Det betyder, at du nemt og hurtigt kan finde den type af julekalender, du har brug for og godt kunne tænke dig.

Spørgsmålet er så bare, hvilken du gerne vil have? Eller hvad du lader dig friste af? Du er velkommen til at klikke dig videre til de webshops, vi har linket til. Her kan du læse mere om de enkelte julekalendere, så du kan være helt sikker på at vælge den rette.

 

Hvad er Wally and Whiz vingummier?

Har du søgt efter ”vingummi julekalender?”. Eller er du blevet anbefalet at prøve Wally and Whiz? Selvom det ikke lyder særligt dansk, er Wally and Whiz vingummier danske. De er også danskproduceret.

Folkene bag siger selv, at de har gennemtænkt den traditionelle vingummi og udviklet det, som de kalder for den danske vingummi. Det er ikke helt så tosset endda. For det er vingummier, der er kælet ekstra meget for. Det er vingummier, der altid består af to komplimenterende smage, der sammen skaber en helt fantastisk smagsoplevelse.

Når du kommer en vingummi i munden, møder dine smagsløg først én smag. Den anden opstår, når du sætter tænderne i den og begynder at tygge. For smagene er i vingummiernes coating og i selve kernen.

Smagene består af alt lige fra bær og frugter til rødder og blomster. Det er ikke kun danske smage, men smage fra hele verden.

Hvad der er det fantastiske ved vingummierne er også, at de er med naturlige smags- og farvestoffer foruden også at være veganske samt fri for gluten og allergener. Vi tør godt love, at der venter nogle spændende smagsoplevelser med en Wally and Whiz julekalender!

 

Hvad koster en Wally and Whiz julekalender?

En julekalender fra Wally and Whiz koster fra omkring 300 kroner. Dette er for den billigste, som er ment til at forkæle en enkelt person. Dertil kan du også få en julekalender til par eller flere, som koster det mere. Du kan se, hvad en Wally and Whiz julekalender 2024 koster ved at klikke dig videre. For så lander du direkte hos den eller de webshops, der har den på hylderne.

Her vil du også kunne læse mere om, hvad det er, du får for pengene. Det er naturligvis ikke en billig julekalender. Men til gengæld er det en julekalender med vingummi, der smager himmelsk og er af rigtig god kvalitet. Du får derfor også meget for dine penge.

Kan du godt lide at købe kvalitet frem for kvantitet, er det i hvert fald en kalender, du på ingen måder bliver skuffet over. Selvom de smager af mere, smager de også af så meget, at det er begrænset, hvor mange du kan proppe dig med – for smagen og aromaerne stiller nemt den lækre og stille sult. Men så holder de også lidt længere!

Pas på! Det er nemt at købe sig fattig i vingummi og julekalendere fra Wally and Whiz!

 

Er du til det veganske? Så prøv en Wally and Whiz julekalender

Betyder det meget for dig at spise vegansk? Vil du også gerne holde julen så vegansk som muligt, selvom det kan være en udfordring? Det kan du sagtens med Wally and Whiz julekalender, da alle vingummier er lavet på en vegansk formel. Det er en garanti. De er samtidig også lavet med så naturlige ingredienser som muligt, hvilket gør det endnu mere oplagt at gå amok i de lækre vingummier.

En vegansk julekalender behøver på ingen måder være kedelig. Udviklingen er i hvert fald i den rette retning, hvad det angår, hvilket Wally and Whiz er et tydeligt eksempel på.

Når du går med den veganske Wally and Whiz julekalender, bliver du præsenteret for mange forskellige smage. Det er derfor aldrig det samme – og hver dag er en lækker og smagfuld oplevelse. Vil du gerne åbne din horisont, eller i hvert fald finde ud af, om ikke der kunne være en smag eller to, der kunne være ekstra interessant, så er det bare med at købe en julekalender. For det er netop en god indgangsvinkel til at prøve noget og det, som man måske ikke lige ville kaste sig over.

 

Hvilke smage kan der være i Wally and Whiz julekalender 2024 ?

En Wally and Whiz julekalender er som sagt baseret på flere forskellige smage. Det er en god julekalender til voksne, netop fordi man får lov at udfordre smagsløgene lidt.

Du vil blandt andet kunne blive udsat for:

  • Fersken med bergamotte
  • Lime med sur citron
  • Pink grape med abrikos
  • Hibiskus med hindbær
  • Solbær med rosenblade
  • Lime med figen
  • Mango med passionsfrugt
  • Solbær med jordbær
     

Det er meget friske og lækre smage, der er at finde i Wally and Whiz vingummier. Det er nok i virkeligheden også derfor, at de er gået hen og blevet så populære. For det smager helt vildt godt – og så er det meget unikt, at der er flere smage i én vingummi. Det gør det ekstra smagfuldt og spændende at sætte tænder i dem.

Vi kan ikke sige noget om, hvad der er i en Wally and Whiz julekalender 2024 . Det skal gerne være en overraskelse helt frem til, at du åbner for lågen. Det er det sjoveste og mest spændende! Du kan være heldig, at Wally and Whiz selv har skrevet noget om det på hjemmesiden. Men vil du gerne lade dig overraske, så vent til du åbner for lågerne.

 

Er en Wally and Whiz julekalender kun for voksne?

Det er en julekalender, der primært er ment til voksne. Det er det, fordi vingummierne godt kan have nogle specielle smage, som måske ikke lige går hånd i hånd med den søde tand, som mange børn har. Der vil være nogle smage, som måske ikke lige passer i børns præferencer.

Men har du ikke noget imod det, kan du sagtens dele en Wally and Whiz julekalender 2024 sammen med dine børn. Det er nok bare ikke alle, de kan lide – men så er det ikke værre end at kunne have et stykke chokolade liggende som erstatning.

Foretrækker du dog det veganske og naturlige valg for dine børn, er det et godt valg. For her får de ikke en masse e-numre stoppet i munden. Det kan være svært at styre udenom ved andre julekalendere, medmindre det lykkes dig at finde en julekalender fra et brand, der gør sig i netop det.

Det er helt op til dig, hvad du har lyst til at kaste dig ud i. Er dine børn ikke kræsne, er det ingen udfordring at give dem en vingummi eller 24 fra Wally and Whiz. For der skal nok være en med solbær, jordbær eller hindbær, som de godt kan lide.

Finder du en favorit hos dem, kan du shoppe løs i større portioner på deres hjemmeside. Så er der lidt lækkert til julekalender i TV eller de hyggelige søndage frem til jul.

 

Wally and Whiz julekalender med god og grøn samvittighed

Det er naturligvis det mest bæredygtige valg ikke at købe en julekalender. Men når nu du gerne vil have en, er det et godt træk at vælge en fra et firma, der sætter ansvarlighed og en grøn dagsorden meget højt.

Det gør Wally and Whiz.

For det første benytter de kun råvarer af høj kvalitet. Dertil er det meget vigtigt for dem, at de køber råvarerne fra leverandører, der er så tæt på produktionen som overhovedet muligt. For som de selv siger: jo kortere afstande, jo lavere CO2-aftryk.

Vingummibøtterne i de store julekalendere er også lavet af genanvendt plastmateriale. Faktisk opfordrer de også til, at du genbruger tomme bøtter, som du får fra dem. For de er godkendt til fødevarer og kan derfor sagtens bruges til opbevaring af krydderier, perler, mønter og hvad man ellers kan finde på.

Det bedste kommer her: For de har også gjort det muligt at købe refills til deres julekalendere, så de kan anvendes igen og igen. Det sparer en del på emballage!

Betyder det noget for dig at købe en julekalender med et grønt aftryk? Så kan du gøre det med bedre samvittighed sammen med Wally and Whiz.

 

Køb en Wally and Whiz julekalender og få en god jul

Er du klar til at få en god jul? Er du klar til at få en masse gode smagsoplevelser, som julen netop er kendt og elsket for? Det forstår vi om nogen godt. For det er fantastisk bare at kunne dykke ned i forkælelsen og nyde den for fulde hammer.

Om du er på jagt efter en julekalender i forbindelse med en gave, eller bare fordi du gerne vil forkæle dig selv, er du velkommen til at købe en gennem os. Det gør du ved at klikke på billedet af julekalenderen – så ryger du direkte videre til den webshop, der har den på hylden.

Her vil du kunne læse mere og også finde ud af, hvor lang leveringstiden er. Det er altid en god ide at være ude i god tid med julekalendere, da de er populære og gerne skal nå frem inden første december.

Er du klar til at gå all in på Wally and Whiz vingummi? Det er vi i hvert fald sammen med dig!

Rigtig god jul.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Wally and Whiz julekalender

Du finder den bedste pris på Wally and Whiz julekalenderne her i guiden, hvor vi har samlet en række forskellige forhandlere, som sælger de lækre vingummi julekalendere. Det betyder du nemt kan sammenligne priser på dem, og dermed sikre dig den bedste pris. Har du allerede haft en julekalender fra Wally and Whiz en af de foregående år, kan du spare endnu flere penge, da du kun behøver købe deres refill pakke.

Ja – Wally and Whiz vingummi er vegansk – også det i deres julekalendere. Dertil er de også glutenfri, fri for allergener og lavet i Danmark.

Denne artikel er anmeldt af Janni Hansen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne