Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Valentinsdag ideer - Romantiske ideer til Valentinsdag

Valentinsdag ideer 2024 ❤ Romantiske ideer til Valentinsdag

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Valentinsdag er en dag, der står tydeligt markeret i mange kalendere verden over. En dag dedikeret til kærlighed, romantik og til at vise dem, du holder af, hvor meget de betyder for dig. Men hvordan kan man bedst fejre denne specielle dag?

Hvad enten du er single, i et nyt forhold eller i et ægteskab med mange år på bagen, er der uendelige valentinsdag ideer, der kan skabe en uforglemmelig dag. Kig udvalget igennem og se om du finder noget spændende eller fortsæt videre ned ad siden og find flere gaveideer og meget andet inspiration, der kan gøre dagen speciel.

Årets bedste Valentinsdag ideer 2024

Gavekort til adrenalin spækket oplevelse​

Vælg mellem gavekort til ATV safari, faldskærmsudspring, flyve i luftballon, klatring, pistolskydning og mange andre fede par oplevelser! Den perfekte gaveide til ham eller hende som elsker et godt adrenalin sus, og at prøve nye ting generelt. Sådan en oplevelse vil uden tvivl styrke et forhold, og være et minde i har for livet.
Over hele landet

Gavekort til spa og wellness ophold​

Hvad er mere romantisk end et spa og wellness ophold sammen bare dig og din partner? Forkæl din partner med et gavekort til hotel ophold, massage eller vælg mellem mange andre spa og wellness oplevelser i hele Danmark. Oplagt som valentinsgave eller fødselsdagsgave til en du holder af.
Danmark - Tyskland - Sverige

Standup på Knock Knock Comedy Club

Grin natten væk med en aften hos Knock Knock Comedy Club. En perfekt gave til humorelskeren.
København

Helikoptertur - Flyv i helikopter!​

At flyve i helikopter er en oplevelse for livet! Der en en oplevelse som er på de fleste menneskers bucket liste. På helikopterturen får i en rundflyvning over forskellige byer i Danmark. Længden af flyvningen afhænger af hvilken helikopter oplevelse i vælger. I kan flyve fra forskellige byer i hele landet. Inviter kæresten med på en helikoptertur og få en uforglemmelig oplevelse sammen.
Over hele landet

Gåtur med Alpakaer: Et Eventyr i Alpacapark

Skab mindeværdige øjeblikke med en gåtur sammen med søde alpakaer i Alpacapark. Oplev dyrenes charme og ro, mens du nyder den smukke natur omkring dig. En unik og afslappende gaveidé, der vil glæde både børn og voksne.
Ringsted, Sjælland, Danmark

Ølsmagning

De fleste mænd elsker en god kold øl. Hvis du og dine venner er i den kategori, er ølsmagning en af de oplevelser i Danmark i skal prøve mindst én gang. I vil komme til at prøve en række forskellige øl, lyse som mørke og alt der i mellem. Vælg mellem forskellige lokationer i hele Danmark. Et gavekort til ølsmagning, er også en af de bedre oplevelsesgaver til ham som er vild med øl.
Over hele landet

Vinsmagning​

Hvis du er til vin, er vinsmagning en oplevelse du ikke må glippe. Smag på forskellige vin af druer fra hele verden. I vil blive introduceret for adskillige vin som i skal smage, dufte og lære om. Hvor lang tid det tager, og hvor mange vin i skal smage, er afhængig af stedet du vælger. Nogle steder kan i samtidig spise en middag. Hvis du er vild med vin, er vinsmagning er en af de oplevelser der skal prøves.
Over hele landet

Minicruise til Oslo for 2

Oplev skønheden i Oslo med et romantisk minicruise for to. Tag en pause fra hverdagen og nyd den friske havluft, god mad og de smukke udsigter. En uforglemmelig oplevelse, der vil bringe jer tættere sammen.
København

Billige rejser til sydens sol

Hvilken bedre gave, end en lækker rejse sydpå? Skal turen gå til Grækenland, Tyrkiet eller måske Spanien? Her kan du vælge i mellem en masse fantastiske solskinsrejse destinationer, og samtidig til super gode priser! Se evt. de vanvittigt billige afbudsrejser.
Sydeuropa

Romantisk spaophold​

Eksklusive oplevelsesgaver til kvinder såvel som mænd, er en af de mest romantiske gaver du kan give. Inviter din partner på et luksuriøst spaophold, og få kvalitetstid sammen. Perfekt som bryllupsgave, års dags gave, valentinsgave eller bare fordi du vil vise du elsker hende/ham. Gode oplevelsesgaver, er afgjort nogle af de bedste luksus du kan give.
Danmark - Tyskland - Sverige

Hotel Viking Aqua, Spa og Wellness ophold for 2

Kom på et lækkert Aqua, Spa og Wellness ophold hos Hotel Viking i Sæby. Vælg mellem fantastiske kur, spa og/eller wellness ophold for 2, med forkælelse helt i top. Hotel Viking har været kåret til Danmarks bedste Spa & Wellness, så du er uden tvivl sikret op oplevelse i absolut topklasse.

Besøg i Alpacapark

Oplev en dag med alpacaer i Alpacapark på Sjælland. Dette unikke gaveidé giver mulighed for at komme tæt på disse charmerende, uldne skabninger. Nyd 2 timers hyggeligt samvær, en grundig introduktion til alpacaer, og endda muligheden for en ægte picnic blandt dyrene. En virkelig uforglemmelig oplevelse!
Ringsted, Sjælland

Whiskysmagning​

Smag og duft til forskellige whisky, mens i lære om dem og deres historie. Hvor mange forskellige whisky i skal prøve, kommer an på lokationen i vælger. Nogle steder får i også en rundvisning med i købet. Whiskysmagning er et perfekt supplement til en god herremiddag eller frokost. Er også oplagt til en firmaudflugt.
Over hele landet

Cavasmagning for begyndere & nysgerrige

Dyk ned i cavaens perlende verden med en cavasmagning hos Copenhagen Cava. Her vil du blive guidet gennem en række udsøgte cavaer, lære om produktionen og smage forskellene, der gør cava til en festlig og elsket drik.
København V

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Tag på et lækkert spophold i det sydlige Sverige, på et af Nordens bedste spahoteller; Ystad Saltsjöbad. Udover 3-retters menu og stor morgenbuffet, får i også fri adgang til spa-afdelingen og aktiviteterne.
Ystad, Skåne, Sverige

Spaophold på Comwell Borupgaard

Forkæl en du holder af med et afslappende spaophold på Comwell Borupgaard. Nyd wellnessfaciliteterne, slap af i de skønne omgivelser og genoplad batterierne. Den ultimative gave til dem, der trænger til lidt selvforkælelse.
Nordsjælland

Spaophold på Torekov Hotell: Luksuriøs Afslapning

Forkæl dig selv eller en du holder af med et spaophold på det eksklusive Torekov Hotell. Nyd de fantastiske faciliteter, behandlinger og den smukke omgivelser. En ideel gaveidé til en romantisk weekend eller en venindetur.
Torekov, Skåne, Sverige

Spaophold i Göteborg: Forkælelse på Jacyz Spa

Nyd et luksuriøst spaophold på Jacyz Spa i Göteborg. Oplev førsteklasses faciliteter og afslappende behandlinger, der vil efterlade dig forfrisket og fornyet. En dejlig gaveidé for par eller venner.
Göteborg, Västra Götaland, Sverige

Sov under stjernerne hos Glashytterne (for 2)

Hos Glashytterne på Sjælland har du mulighed for at få en fantastisk oplevelse, hvor du og en partner kan sove under stjernerne. Udover overnatning i den unikke hytte får i også morgenmad, samt adgang til opvarmet vildmarksbad.
Torrig L, Sjælland, Danmark

Overnatning i Alpacacamp

Nyd en unik overnatning i et shelter omgivet af alpacaer hos Alpacacamp. Vågn op til morgendis, fuglekvidder og søde alpacaer, der venter på at hilse på dig. Inkluderer en introduktion til alpacaerne, rundvisning af en guide, og fri afbenyttelse af bålhytte med udekøkken og pejs.
Tølløse, Sjælland

Chokoladekursus

Her er en af de bedste oplevelsesgaver til chokolade elskeren. Et chokoladekursus hvor i lære at lave jeres helt egen, hjemmetlavet chokolade. I får flere timers chokoladekursus, og lære at lave flere forskellige chokolader. Selvfølgelig skal der også smages på chokoladerne, som i kan nyde med en god kop kaffe. Kurset er for alle som ønsker at lære mere om chokolade, og ikke mindst lære at lave det på bedste vis.
Frederiksberg - Odense - Vester Skerninge

Stand Up Paddel (SUP) oplevelser

SUP surfing er en super fed aktivitet som stormer frem i Danmark. Her har du mulighed for at give en SUP surf oplevelse i gave - både surf, men også kursus hvor du lærer alt du skal vide for at glide hen over vandet på et SUP board.
København - Aarhus - Thisted - Aalborg

3-dages Miniferie på Comwell Hotels for 2

Tag på en 33-dages Miniferie på et af de skønne Comwell Hotels i Danmark. Inklusiv vil være 2 overnatninger for 2 personer med morgenmad og 2 retters menu. Vælg mellem 6 Comwell hoteller i Danmark.
Hele Danmark (næsten)

Luksuscruise til Oslo med Vinsmagning

Oplev Oslo på en luksuriøs måde med et cruise kombineret med vinsmagning. Nyd den storslåede udsigt, udsøgte vine og godt selskab. En uovertruffen gave til dem, der værdsætter det gode liv.
København

Luksusbrunch

En luksusbrunch for 2 er indbegrebet af kvalitetstid sammen - både som par, veninder eller familie. Vælg mellem en lang række lækre caféer over hele Danmark.
Over hele landet

Sælsafari

Hvis du er på udkig efter gode oplevelser for hele familien, så er sælsafari en spændende mulighed. I sejler ud i båd og kommer til at se sælen helt tæt på, i dens naturlige rammer. I får: Sælsafari, guidet tur med fortællinger samt mulighed for at se sælen helt tæt på. En anderledes og underholdende oplevelse for hele familien, som helt sikkert vil være et hit hos børnene.
Thyborøn - Rømø

Escape Room

Escape rooms er de seneste år blevet utroligt populære oplevelser i Danmark. I skal som en gruppe løse forskellige gåder og opgaver inden tiden er løbet ud. I har som regel 1 time. Escape rooms er en spændende oplevelse som både sætter hjernen gang, får adrenalinen op og giver spænding. Samtidig skal i arbejde sammen som et team. I kan vælge forskellige temaer som f.eks. den kolde krig, chernobyl, regnarok m.fl.
København - Århus

Flødebollekursus​

Har du nogensinde drømt om at kunne lave dine helt egne flødeboller? Det kan du efter du har været på flødebolle kursus! Kurset indebærer: 1-3 timers flødebollekursus, lav dine egne flødeboller, lær om processer og faldgruber, få flødebollerne med hjem m.m. Nu har du ikke blot en kasse med dine egne hjemmelavede flødeboller, du har også lært at lave dem selv. En sjov oplevelse som du kan nyde sammen med kæresten, venner og familie.
Over hele landet

Spaophold på Hotel Skansen for 2

Tag på en weekendtur over grænsen til Hotel Skansen i Båstad, Sverige. Opholdet byder på en af de bedste spaoplevelser i Sverige. I får en overnatning med 3-retters menu, morgenmadsbuffet, samt fra adgang til spa og badehus.
Båstad, Skåne, Sverige

Sunrise Spaophold på Marienlyst Strandhotel: En Oase af Ro

Skab uforglemmelige minder med et sunrise spaophold på det smukke Marienlyst Strandhotel. Oplev en morgen med ultimativ afslapning, velvære og foryngelse i de luksuriøse spaomgivelser. En vidunderlig gave til par og venner.
Helsingør, Hovedstaden

Overnatning i Holmelys trætop shelter

Tag på en anderledes overnatning i naturen hos Holmely i Midtjylland. Her skal i overnatte i en trætop shelter i naturen. Perfekt til dig som elsker naturen!
Brædstrup, Midtjylland, Danmark

Comwell hotels for 2

Tag på en afslappende ophold på et af de 14 fantastiske Comwell hotels i Danmark. Gavekortet her kan f.eks. bruges til en overnatning for dig og din partner, samt en lækker middag.

Romantisk middag for 2

Giv et gavekort til en romantisk middag for 2 - det kan være til din partner, eller som gave til et par. Gavekortet kan bruges på over 70 restauranter i hele landet. En god klassisk gave, du aldrig går galt i byen med.

Ballonflyvning - Flyv i luftballon!

Har du nogensinde drømt om at flyve i luftballon? I kan vælge at flyve fra Midtjylland eller Sjælland, og vil se Danmark fra en helt ny vinkel. Turen inkludere: 3-4 timers oplevelse, ca. 1 times ballonflyvning, champagne og andet godt til ganen og ballonflyvnings certifikat. En af de fantastiske oplevelser i Danmark som man ofte kun prøver en gang i livet. Del oplevelsen med familien eller venner, og få uforglemmelig oplevelse sammen.
Silkeborg - Roskilde

Wellness ophold for 2 personer

Wellness kan man aldrig få for meget af. Derfor er dette wellness ophold for 2 personer, en af de gode gaver til hende der har alt, som hun helt sikker kan bruge. Oplevelsesgaver som denne, er perfekt som både gaver til kæresten, konen og veninden. Se mere om det lækre ophold via linket.
Danmark - Tyskland - Sverige

Cocktailkursus

Har du nogensinde ønsket dig at kunne lave dine egne seje drinks,  præcis ligesom bartenderen? Så er et cocktailkursus lige noget for dig. Du får: 2-3 timers cocktailkursus, velkomstdrinks, lærer at lave adskillige cocktails, lærer de forskellige teknikker, gennemgang af spiritustyper m.m. Et cocktailskursus er en af de oplevelser i Danmark, som er oplagte at tage sammen med en ven eller veninde.
København - Århus - Kolding - Valby

Floating

Hvis du er vild med wellness og er på udkig efter gode oplevelser i Danmark, så skal du prøve floating. Luk øjnene, og føl hvordan du vægtløst svæver i vandet. Floating er godt for din krop, både fysisk og mentalt. Det hjælper bl.a. med at: Forebygge stress, forbedre søvnen, øge koncentrationen og reducerer ledsmerter. Køb et gavekort til floating, til dig selv og en du holder af.
København - Århus

5-stjernet ophold med 2 overnatninger

Tag på et fantastisk 5-stjernet ophold med 2 overnatninger inkl. morgenmad. Vælg mellem destinationer over hele verden. Se destinationerne og læs mere om oplevelsen via linket.
Hele verden (næsten)

Dinner in the Dark

Dinner in the dark, er en af de mere anderledes gastronomiske oplevelser i København. I spiser middag i total mørke, og får skærpet sanserne på en helt ny måde. Middagen inkludere: Hemmelig 3 retters menu, øl, vin eller andet drikke, kaffe og te samt lydquizzer og sanseoplevelser. Dinner in the dark foregår på Dark Waiter på Frederiksberg. En unik og sjov oplevelse som kan gøres med familien, kæresten eller venner.
København K, Hovedstaden

Romantisk ophold på Kragerup Gods

Inviter din partner med på et romantisk ophold på Kragerup Gods på Sjælland - Karen Blixens gamle tilholdssted. I får udover overnatning på et dobbeltværelse, adgang til pool og spa område, en lækker middag samt morgenbuffet.
Ruds Vedby, Sjælland

Gourmetophold i Danmark​

Hvis du er på udkig efter gode oplevelsesgaver til en mad elsker, så er et gourmet ophold i Danmark den helt perfekte gaveide. Vælg mellem en af de mange fantastiske hoteller på Jylland, Fyn eller Sjælland. Afhængig af hotellet i vælger, vil i få serveret 3, 5 eller 6-retters menuer. Giv det i gave til kæresten, konen eller manden, og få en madoplevelse for livet sammen.
Over hele landet

Kaffekursus​

Find din indre barista frem, og lær at brygge den perfekte kop kaffe. Danskere drikker i gennemsnit 4 kopper kaffe om dagen, så hvorfor ikke lære at lave den bedst mulige kop? Vælg mellem flere lokationer rundt om i Danmark. Kaffekurset indebærer bl.a.: 1½-3 timers kaffekursus, kaffesmagning, lær om kaffens smagsnuancer, lær at brygge på forskellige måder m.m. Inviter en ven, veninde eller din bedre halvdel med.
København - Frederiksberg - Århus - Vejle

Østerssafari

Hvis du er på udkig efter en spændende og anderledes oplevelse i Danmark, så er østerssafari måske det du leder efter. I får: Østersafari, smag på de østers i har fanget, fortælling om østers og dens historie. Østerssafari er en af de underholdende og unikke oplevelser i Danmark som du sent vil glemme. Tag afsted med venner og familie, eller giv oplevelsesgaven til en som elsker østers.
Rømø - Thyholm - Løgstør - Knebel - Højer

Prøv Virtual Reality​

Har du nogensinde spillet et computerspil, og tænkt hvordan det ville være rent faktisk at være inde i spillet? Lige præcis det kan du opleve med virtual reality. Skyd zombier, skyd dine modstandere eller arbejd sammen som et team. I 25-30 minutter kan du prøve virtual reality, og vælge mellem et af de mange forskellige spil, i kan spille op til 5 personer sammen ad gangen.
København - Århus

Tag på eventyr med kæresten!​

Giv din kæreste et gavekort, til at tage på eventyr sammen i udlandet eller inden for Danmarks grænser. Vælg mellem alt fra romantiske overnatninger, til minicruise til Oslo, til en helikoptertur over Danmark. Hvis du leder efter den perfekte gave til din kæreste, så er et gavekort til at tage på eventyr det oplagte valg. Genial gave til den eventyrlystne kæreste, og en perfekte mulighed for at få nye fantastiske oplevelser og minder sammen.
Over hele landet

Weird Walks i København​

På en tur med Weird Walks får i en sjov, anderledes og ikke mindst underholdende guidet tur i København. Hør om spændende fortællinger, som i med garanti ikke ville have hørt på andre guidet ture i byen. I kan vælge mellem forskellige ture som f.eks. ''København på vrangen'', ''Blod, bødler og bordeller'' og ''Sex, synd og skandaler''. Turene tager ca. 1½ timer.
København

3 nætters luksusspaophold på Hotel Budersand

Kom på 3-dages luksusspaophold på Hotel Budersand i Tyskland. I får 3 nætter på et deluxe-dobbeltværelse med privat balkon, velkomstdrinks, luksuriøs morgenbuffet, privat bar på værelset, adgang til spa og meget mere.
Hørnum, Slesvig-Holstein, Tyskland

Big Swing

Denne adrenalinfyldte oplevelse hos Urban Ranger Camp i København, byder på 34 meters gynge hvor du får et frit fald på 8 meter. Det svarer til at stå at kigge ned fra 5 sal. Der er garanteret sus i maven!
København K

SpaDag hos Pure Nature

Forkæl en du holder af med en spa-dag hos Pure Nature. Ren afslapning og fornyet energi garanteret.
Beder, Midtjylland

Deluxe vin- & caviarsmagning på Stokkebye Vingård

Oplev en eksklusiv vin- & caviarsmagning på Stokkebye Vingård på Fyn. I får 2 times guidet tur af vinbonden, samt en tur i vinmarken og rundvisning i vineriet. I skal smage på 4 vin og 2 slags caviar.
Nyborg, Syddanmark
Henter...

Hvad kan man lave på valentinsdag?

Valentinsdag nærmer sig, og mange leder efter den perfekte måde at fejre kærlighedens dag på. I denne søgen efter romantik og spænding jagter flere par særlige oplevelser, der kan styrke båndet mellem dem.

Nogle vælger at kaste sig ud i udfordrende og nervepirrende valentinsdag ideer som Escape Rooms eller bungeejump, hvor de deler spændingen og adrenalinsuset med hinanden. Andre foretrækker at forkæle sig selv og deres partner med en afslappende spa-dag eller en romantisk sejltur i solnedgangen, hvor de kan nyde hinandens selskab og skabe mindeværdige øjeblikke.

For dem, der foretrækker en mere intim atmosfære, er en hyggelig middag derhjemme med stearinlys og bløde tæpper måske den perfekte måde at fejre dagen på. Med en hjemmelavet middag og en flaske vin kan de sætte sig ned og nyde hinandens selskab i ro og mag.

Uanset hvilke gode ideer til valentines day du vælger, handler det om at skabe en dag fyldt med kærlighed og nærvær, hvor I kan vise jeres store kærlighed til hinanden. Så fejr kærlighedens dag med stil og skab minder, der varer livet igennem med nedenstående ideer til valentinsdag.

 

Spændende oplevelser for par, hende eller ham

Valentinsdag er dagen, hvor I kan vise, hvor meget I betyder for hinanden. En god måde at gøre dette på er med oplevelsesgaver til hende, oplevelsesgaver til ham eller en fælles gave, I sent vil glemme. En oplevelsesgave er unik, da det giver jer mulighed for at skabe fælles minder og styrke båndet mellem jer.

Her er nogle valentinsdag ideer til oplevelser for 2.

 

Escape Room

Løs gåder, find skjulte spor og samarbejd at finde vej ud af et Escape Room. I skal bruge logisk tænkning, kommunikations- og problemløsningsevner for at finde vej ud af rummet inden for den fastsatte tid. Det kan være en nervepirrende, men også utrolig tilfredsstillende oplevelse.

Se den ultimative guide til Escape Rooms her:

Escape Room Guide - De bedste Escape Room oplevelser

 

Bungeejump

Mærk adrenalinen, når I hopper ud i det blå. Bungeejump er den ultimative adrenalinfyldte oplevelse, der garanteret vil give jer et sus i maven. Det kan være et skræmmende, men også utrolig sjovt chok at kaste sig ud i det ukendte sammen.

 

Cocktailkursus

Lær at lave lækre cocktails og slip jeres indre bartender løs. Skab signaturcocktails, mens I nyder en hyggelig aften sammen. I kan lære om forskellige cocktailteknikker, ingredienser og smagskombinationer, og måske opdager I en ny favoritdrink, I kan nyde derhjemme.

 

Spa-dag

Nyd en afslappende dag med massage og wellness i luksuriøse omgivelser. Forkæl jer selv med en afslappende spa-dag, hvor I kan nyde forskellige massagebehandlinger, sauna, dampbad og jacuzzi. Det er en perfekt måde at koble af fra hverdagens stress og jag og bare fokusere på hinanden.

 

Flere valentinsdag ideer:

Se den ultimative guide til date ideer  2024 her: 
Date ideer - Geniale idéer til dates
 

Tag på restaurant eller café

En romantisk middag er en klassiker, når det kommer til valentinsdag date ideer, og med god grund. Det er en perfekt mulighed for at nyde hinandens selskab og lækker mad samtidig. Så her er nogle gode mad ideer til valentinsdag.

Hvis du vil imponere din elskede med en uforglemmelig middag, kan du overveje at besøge en af Danmarks mange Michelin-restauranter. Restaurant Formel B i København tilbyder en innovativ menu med fokus på nordiske råvarer, mens Noma, som er kendt som en af verdens bedste restauranter, serverer kreative og overraskende retter.

Er I mere til en afslappet atmosfære, kan I besøge en hyggelig café eller bistro. Geranium tilbyder en fantastisk udsigt over København, mens Kiin Kiin serverer autentiske thailandske retter med et moderne twist. Amass er et godt valg for de bevidste, da de fokuserer på bæredygtig madlavning med sæsonbetonede råvarer.

Uanset hvilke restauranter I inkluderer i jeres valentinsdag ideer, er det vigtigt at reservere bord i god tid, da valentinsdag er en populær dag for restaurantbesøg. Du kan eventuelt bede om et bord med en god udsigt eller i et afsidesliggende hjørne af restauranten for en mere intim aften og undersøge, om de tilbyder en speciel valentinsdagsmenu. Bestil en flaske vin eller champagne for at skåle i jeres kærlighed. Afslut aftenen med en overraskelse, som en romantisk gåtur i parken eller en hyggelig tur i biografen.

Med disse valentinsdag ideer er du godt på vej til at planlægge en uforglemmelig valentinsmiddag, der vil styrke jeres bånd og skabe varige minder.

 

Romantiske oplevelser for par

Glem chokoladen og blomsterne i år og giv din partner nogle romantiske oplevelser i stedet for. Valentinsdag ideer er der nok af, når det kommer til spændende, luksuriøse og sjove oplevelser. I kunne eksempelvis fordybe jer en den magiske atmosfære på et weekendophold på et slot.

Forestil dig at træde ind i en eventyrlig verden med smukke omgivelser, charmerende værelser og afslapning i verdensklasse. Nyd en romantisk middag stearinlysets skær i en smuk sal, gå en tur i den smukke slotspark eller slap af i spaen. En weekend på et slot er den perfekte mulighed for at koble af fra hverdagen og nyde hinandens selskab i en luksuriøs og romantisk stil.

Hvis I elsker gåture, og det ikke behøver være i en slotspark, kan I prøve en tur til Alpacapark. Her møder I søde alpacaer, som er vilde efter at holde jer selskab. Disse charmerende dyr er kendt for deres bløde pels og venlige natur. Oplev en hyggelig, anderledes og afslappet tur i naturskønne omgivelser, og få et smil på læben, når I møder disse fascinerende dyr. Har I børn, vil de sikkert også finde det sjovt.

Til sidst kan I opleve en magisk aften på en romantisk sejltur i solnedgangen. Indånd den friske luft, kig på den smukke udsigt og nyd hinandens selskab, mens solen maler himlen i smukke farver. Sejlturen er en unik mulighed for at koble af, mens I skåler i jeres kærlighed med et glas champagne. Det vigtigste er at skabe en romantisk og mindeværdig dag.

Se den ultimative guide romantiske oplevelser for par her:
 
Oplevelser for 2 - Årets bedste oplevelsesgaver til par
 

Valentinsdag ideer til hende

Valentinsdag er en perfekt dag til at vise din elskede, hvor meget hun betyder for dig. Gør dagen ekstra speciel med disse valentinsgaver til hende, der taler direkte til hendes hjerte.

Et smukt smykke til hende, er en af de mere klassiske valentinsdag ideer, der altid glæder modtageren. Vælg valentinsdag smykker, der passer til hendes unikke stil og personlighed. En halskæde med et hjertevedhæng, et par elegante øreringe eller en ring symboliserer din kærlighed på en tidløs og elegant måde.

Valentinsdag blomster og chokolade går næsten også hånd i hånd på valentinsdag. Så find en buket friske blomster, der passer til hendes smag, og en æske lækker valentinsdag chokolade. Roser er et symbol på kærlighed, men du kan også vælge hendes favoritblomst for at give gaven et personligt touch.

En luksuriøs parfume er også en god kærlighedsgave, der vil minde hende om dig hver gang, hun bruger den. Vælg en duft, du ved, hun kan lide eller prøv en ny duft, der kan blive hendes nye favorit. I samme omgang kan du forære hende en wellness-kurv med lækre badeprodukter, duftlys, te og andre ting, der kan hjælpe hende med at skabe en spa-lignende afslapning derhjemme. Du kunne også give hende en weekendtur til et spahotel.

Hvad end det bliver lidt lækkert til ganen eller til kroppen, kommer du langt med betænksomhed og autentisk kærlighed. Så husk at gøre noget ud af gaven og efterlad gerne et håndskrevet kort med gaven. Gør valentinsdag til en dag, hun sent vil glemme.

Se guiden til årets bedste oplevelsesgaver til hende her:

Oplevelsesgaver til hende - BEDSTE oplevelser til hende

 

Valentinsdag ideer til ham

Vis din mand, hvor meget han betyder for dig. Gør dagen til noget specielt med disse valentinsgaver til ham og lad ham vide, at du holder af ham og interesserer dig i hans hobbyer.

Er han vild med gadget og elektronik? Forkæl ham med det nyeste inden for elektronik, som et smartwatch, trådløse høretelefoner eller en sjov usb-blæser til om sommeren, når han sidder udenfor og arbejder på computeren.

Når han alligevel sidder ved computeren, gør han sikkert som mange andre og smutter en tur ind i spilverdenen en gang imellem. Derfor bliver han nok også glad for et videospil eller et abonnement til en onlinespiltjeneste. Vælg et spil, han længe har snakket om, så han kan få mange timers underholdning ud af det.

Derudover er et lækkert barbersæt med kvalitetsskraber, barbercreme og aftershave en uundværlig gave til manden, der går op i udseendet. Det hjælper ham med at opnå perfekt barbering. Du kan også give ham et gavekort til en professionel barbering hos en herrefrisør. Samtidig kan du forære ham et par nye sko, en lækker jakke eller en flot skjorte, så han er klar til at vise verden sit friske look, men frem for alt klar til at tilbringe resten af valentinsdagen sammen med dig.

Hvis du hellere vil opleve noget og skabe minder med ham, er oplevelsesgaver lige så fine valentinsdag ideer. Giv ham billetter til sportsbegivenheder eller koncerter. Tænk over hans interesser, når du vælger gaven, så det bliver en god og mindeværdig oplevelse for ham.

Se guiden til årets bedste oplevelsesgaver til ham her:

Oplevelsesgaver til ham - De BEDSTE oplevelser til ham
 

Valentinsdag ideer til hygge derhjemme

Dæmp belysningen, tænd stearinlys og duftlys med romantiske dufte som vanilje eller sandeltræ. Sæt behagelig musik på i baggrunden, enten en playliste med jeres favoritkærlighedssange eller afslappende instrumentalmusik. Duftlamper med æteriske olier kan også bidrage til en stemningsfuld atmosfære.

Forkæl derefter maverne med en menu, der passer til jeres smag og budget. Lav jeres favoritretter eller prøv en ny opskrift, I kan udforske sammen. Pynt bordet med blomster, hjerteformede servietter og andet valentinsdag pynt i romantiske farver som rød, pink og hvid. Gør middagen ekstra speciel med en hjemmelavet dessert eller en flaske champagne.

Læn jer senere tilbage i sofaen med et blødt tæppe og varm kakao eller te. Vælg en film eller serie, der passer til jeres humør, enten en klassisk kærlighedshistorie, en sjov romantisk komedie eller en spændende thriller. Streamingtjenester og kabel-tv tilbyder ofte et bredt udvalg af valentinsdags-temaer.

I kan også forkæle hinanden med små gaver, der viser jeres kærlighed og omsorg. Det kan være en æske valentinsdag chokolade, et håndskrevet kort eller en personlig gave, der har betydning for jeres parforhold. Skriv søde beskeder til hinanden og fortæl, hvor meget I betyder for hinanden. Små valentinsdag ideer kan have stor betydning.

Til sidst kan I vælge et brætspil, som I begge synes om og hygge resten af aftenen med masser af grin og musik. Der findes brætspil for enhver, fra klassiske spil som Ludo og Matador til mere strategiske spil som Bezzerwizzer og Dixit. Brætspil kan være en sjov måde at skabe positive spændinger mellem jer.

 

Billige valentinsdag ideer

Det behøver ikke at koste en formue at vise, hvor meget du holder af din partner. Der er masser af muligheder for at finde en billig valentinsdag gave, som både er tankevækkende og personlig.

 

Oplevelser

Hvis vejret er til det, kan I tage på en romantisk gåtur i Tivoli eller på Bakken. Pak en picnickurv og snus til den friske luft, mens livet suser forbi i baggrunden. Det er en skøn måde at koble af fra hverdagens stress og jag og få tid til at tale sammen.

Mange museer og udstillinger tilbyder desuden gratis adgang på bestemte dage eller rabatter til studerende og pensionister. Besøg et museum eller en udstilling og udforsk nye kultur og dyk ned i oldtiden sammen. Dette kan også kombineres med nogle af de andre valentinsdag ideer.

 

Hjemmelavede gaver

En fotobog med billeder af jeres fælles oplevelser og minder er en smuk måde at vise din kærlighed på. Du kan enten lave en fotobog online eller i et fotoprogram på din computer.

Hvis du er endnu mere kreativ, kan du lave et maleri eller en tegning af din partner eller af noget, der symboliserer jeres kærlighed. Den slags personlige valentinsdag ideer vil din partner sikkert sætte stor pris på.

En billig gave kan være lige så betydningsfuld som en dyr gave. Valentinsdag handler om at vise din partner, hvor meget du holder af ham eller hende. Det behøver ikke at koste meget at gøre dagen speciel. Med en smule kreativitet kan du skabe en uforglemmelig valentinsdag.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne