Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Stjernetegn gave - Bedste personlige stjernetegnsgaver

Stjernetegn gave – Bedste personlige stjernetegnsgaver 2024

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Det kan være svært at finde den perfekte gave til en person, der er dybt interesseret i astrologi. Med lidt omtanke og kreativitet er det dog muligt at finde en stjernetegn gave, som vil blive værdsat. Til folk, der er passioneret omkring astrologi, kan gaver der afspejler deres stjernetegn være ideel. Derfor har vi lavet en liste over gaveideer, der tager udgangspunkt i de 12 stjernetegn. Det er alt fra smykker med stjernetegnstema, til gaver der matcher med stjernetegnenes personligheder. Find den ideelle stjernetegn gave til din veninde, et familiemedlem, eller gave til babyen, på listen herunder.

Årets bedste stjernetegn gaver 2024

Kiids by Friis til børn

Her finde du et flot udvalg af Kids by Friis produkter til børn, som alle kommer med gratis gravering! Vælg mellem de populære stjernetegn sparebøsser, eller tandæsker, fødselsdagstog og smykkeskrin.
Inkl. gratis gravering

Personlige stjernetegnsplakater med navn og egenskaber

Vis hvor glad du er for modtageren, og hvor skønt et menneske vedkommende er, med denne personlige stjernetegnsplakat med navn, som samtidig beskriver de bedste egenskaber. Det er en af de billige men rigtig gode personlige gaver, du kan give ham eller hende, som du gerne vil fortælle, betyder meget for dig. Det er tilmed en rigtig flot plakat, som er klar til at blive hængt op på væggen med det samme.
10% rabatkode: genialegaver2024

Stilfulde personlige stjernetegnsplakater

Disse personlige stjernetegnsplakater er utrolig stilfulde, og passer perfekt ind i en moderne stue, såvel som på børne- eller teenageværelset. Vælg mellem alle stjernetegn, og vælg også mellem forskellige flotte designs. Skab evt. en kombination med 2 forskellige plakater som set på billedet. Eller 2 med dig og din partners stjernetegn. Der er masser af muligheder for fede kombinationer! Fås i flere farver, størrelser og designs.

Stjernetegn i træ

Personaliseret med stjernetegn er denne træudsmykning fra Wooden Factory er en unik og personlig gave, der tilfører et kosmisk touch til enhver boligindretning. Et himmelsk valg for dem, der ser skønhed i stjernerne.

Krystalssæt

Et krystalsæt er en unik gave til den spirituelt interesserede. Vælg mellem forskellige sæt til healing og meditation. Enten sæt som passer til modtagerens stjernetegn, eller som virker til noget specifikt som stress, angst, øget energi osv.

Personlige fødselsplakater

Giv en personlig fødselsplakat til den lille ny. Det kan være med barnets stjernetegn og fødselsinfo, eller det kan være en 1:1 skites af den lille. En unik, personlig gave til den nyfødte, som han eller hun kan have hænge på værelset i mange år frem.
10% rabatkode: genialegaver2024

Personlige gavebøger med stjernetegn

En personlig gavebog med modtagerens stjernetegn, er en af de sødeste, og mest betænksomme personlige gaver du kan give! Bogen vil blive personliggjort med modtagerens navn, dato og stjernetegn. Dertil kan du yderligere personliggøre den med personlige tekster du selv skriver. Vælg mellem 3 flotte designs: Nightsky, Retro og Fairy.

Stjernetegn dekoration og sparebøsse til børn

Disse fantastiske stjernetegns dekorationer til børn, symboliserer hver i sær et stjernetegn. Samtidig beskriver det stjernetegnets personlighed, og fungerer samtidig som en sparebøsse. En fantastisk personlig gave til den lille, som egner sig både som dåbsgave såvel som til andre anledninger.

Stjernetegns uro

Giv en sød stjernetegns uro fra Kids by Friis i gave til babyen eller de nybagte forældre. Uroen er designet som en drømmefanger, og stjernerne lyser op, når det er mørkt. Den fineste uro, som samtidig symbolisere barnets stjernetegn. Fås naturligvis i alle stjernetegn.

Stjernetegns Halskæder Fra Pilgrim​

Stjernetegnssmykker er en fantastisk personlig gave, at give til en du holder af. Disse guld og sølv stjernetegns halskæder fra Pilgrim kommer i flere forskellige designs. Samtidig kan de selvfølgelig fås med hvert enkelt stjernetegn. Om det er tyren, jomfruen, krebsen eller et af de andre. En af de gode personlige gaver til hende, som hun kan have hele livet, og uden tvivl vil elske.

Søde stjernetegnsplakater

Søde stjernetegnsplakater til børneværelset. Vælg mellem af de forskellige stjernetegn - krebsen, jomfruen og alle de andre. Det perfekte vægpynt til den lilles drenge- eller pigeværelse.

Halskæde med stjernetegn

På jagt efter personlige gaver til veninden? Vis hvor glad du er for hende, og hvor meget hun betyder for dig med en sød guld- eller sølvbelagt halskæde med hendes stjernetegn. Den bliver fint pakket ind i en smykkeæske og er en perfekt venindegave, fødselsdagsgave eller julegave.

Håndklæde med stjernetegn og navn

Hvad mere sødt er der end at give et håndklæde med stjernetegn og navn i gave til en baby eller nybagte forældre? Håndklæderne er af en lækker kvalitet og lavet af 100% blødt bomuld.

Ørestikker med stjernetegn

Nogle søde og flotte ørestikker kan gøre enhver kvinde glad. Ved du endda, hvad hendes stjernetegn er, kan du tilmed gøre gaven personlig. Er du derfor på jagt efter en eller flere personlige gaver til hende til fødselsdag eller jul, kan du være sikker på at få et smil med en gave som denne.

Pandora vedhæng med stjernetegn

Har hun et Pandora armbånd eller halskæde? Så giv hende et charm med hendes stjernetegn, da det både er en flot og en god personlig gave til hende. Vedhængene er af Sterling sølv og er perfekt til hende, som elsker at gå med smykker.

Smykke med stjernetegn ​

Et smykke er altid en personlig gave at give, men med et stjernetegnssmykke bliver det endnu mere personligt. Selvom hun måske har mange smykker i forvejen, vil dette med garanti bringe glæde, fordi det viser, at du kender hende godt eller har sat dig ind i, hvad hun godt kan lide.
Henter...

Giv en stjernetegn gave som en unik og betænksom gave

Gaver udviser omtanke og betænksomhed for den person, som man forærer gaven til. Om det er til jul, fødselsdag, en dimissionsgave, eller en anden særlig anledning, så skal der gives en gave. En stjernetegn gave er skridtet videre imod en særlig unik og betydningsfuld gave.

Hvis du er træt af at altid give de klassiske gaver, såsom et gavekort eller parfume, så er en stjernetegn gave den rette løsning. Uanset om du er på udkig efter en julegave til mor, eller fødselsdagsgave til din søster eller veninde, så kan du finde noget med et stjernetegnstema.

De 12 stjernetegn har i århundreder været brugt til at hjælpe folk med at forudsige deres fremtid. Det er en sjov måde at lære mere om dig selv og dine omgivelser på. Interessen for stjernetegn og astrologi generelt er steget gennem årene. Derfor findes der flere gaveideer, hvor stjernetegnstemaet spiller en betydelig rolle, på vores gavelister. 

For nogle kan astrologi godt være en temmelig abstrakt størrelse. Om du er til det eller ej, så er der mange i dag, der læser deres horoskop på daglig basis. Så hvis du skal finde en gave til én, der går meget op i krystaller, stjernetegn og horoskoper, så har vi dig dækket ind. Der skal nok være en stjernetegn gave, der vil falde i din smag.

 

Magien i et stjernetegn smykke

Et smykke er en personlig gave.  Det kan være noget, der betyder meget for den person, du giver det til. Derfor kan din stjernetegn gave være et smykke, der har et stjernetegnstema. Du behøver ikke at være ekspert i stjernetegn for at finde det perfekte smykke. Det eneste, du behøver, er en smule viden om stjernetegnene og deres betydning.

En af de mest populære stjernetegnsgaver er en halskæde med et vedhæng med stjernetegnets symbol på. Halskæden kan bæres dagligt som en påmindelse om bærerens stjernetegn. De 12 stjernetegn er inddelt efter de fire grundelementer, som er:

 • Jordtegnene: Tyren, Jomfruen, Stenbukken
 • Lufttegne: Tvillingerne, Vægten, Vandmanden
 • Ildtegne: Vædderen, Løven, Skytten
 • Vandtegne: Krebsen, Skorpionen, Fiskene
   

Vedhænget kan også tilpasses med den sten, der passer til bærerens stjernetegn. Hvis modtageren af din gave også har krystaller, så får du noget fra begge verdner i din halskæde med stjernetegn. Kendte mærker som Maanesten, Trine Tuxen og Carré har alle skabt smukke stjernetegnshalskæder, som ville være perfekte gaver. Hvis en halskæde ikke er noget for dig, så findes der også øreringe med stjernetegn. Hvis du hellere vil give et smykke, der matcher vedkommendes fødselssten og personlige stjernetegn, så kan du også vælge det. De lyder som følgende:

 • Januar: Granat
 • Februar: Ametyst
 • Marts: Akvamarin
 • April: Diamant
 • Maj: Smaragd og Grøn Agat
 • Juni: Perle og Månesten
 • Juli: Rubin
 • August: Peridot
 • September: Safir
 • Oktober: Opal og Turmalin
 • November: Topas og Citrin
 • December: Turkis

 

En stjernetegn plakat til at dekorere hjemmet med

Hyld din kære veninde, familiemedlem eller barn med deres egen stjernetegn plakat. Det er en stjernetegn gave, der både pynter i hjemmet og er særlig unik. Det skaber en mere personlig indretning i ens hjem, hvilket er altid en god ting.

Plakater er generelt gode til at skabe et friskt pust i dit hjem. Den kan bringe liv til selv den mest kedelige hvide væg.  Hvis du kender nogen, der elsker astrologi eller følger deres horoskop religiøst, er denne stjernetegnsplakat en god gave. Plakaten kan tilpasses med de 12 stjernetegn. Plakaterne findes i forskellige slags designs og farver. De kan hænges op i soveværelset, stuen eller køkkenet. Du kan med fordel skabe din egen billedvæg med alle dine familiemedlemmers stjernetegn på. Det kan være en fin tilføjelse til din eksisterende indretning i hjemmet.

En plakat med stjernetegn er også en perfekt fødselsdags- og julegave til børn og deres værelser.  Det kan hjælpe dem med at lære om de forskellige astrologiske tegn og deres betydning. De kan også bruges til at lære børnene om de forskellige elementer, der er forbundet med hvert tegn. Som nævnt tidligere er det: jord, ild, vand og luft.

Plakaterne vil også passe godt i samspil med andre plakater i dit hjem. På denne måde kan du skabe en flot billedvæg, hvor din og din partners stjernetegn er på. Det kan fortælle noget om jer som personer og jeres forhold, særligt hvis jeres stjernetegn er kompatible med hinanden.

 

Giv en flot figur med matchende stjernetegn

De 12 stjernetegn har hver især deres egne personlighedstræk og karakteristika. En stjernetegn figur har et kraftfuldt symbol, der kan repræsentere disse kvaliteter i en fysisk form. Derfor vil denne stjernetegn gave være særlig værdifuld.

Hvert stjernetegn har en anden figur, der passer til dets unikke energi og vibrationer. For eksempel er Vædderens stjernetegn repræsenteret af en stærk og beslutsom vædder. Denne figur legemliggør de kvaliteter af mod og beslutsomhed, der typisk forbindes med dette tegn. Tvillingernes stjernetegn er repræsenteret af tvillinger, som symboliserer dette tegns dobbelthed. Tvillingerne er kendt for at være dobbeltsidede og ubeslutsomme, og figuren indfanger essensen af dette perfekt. Skyttens stjernetegn er repræsenteret af en bueskytte. Denne figur symboliserer de kvaliteter af optimisme og eventyr, der typisk er forbundet med dette tegn.

Så uanset hvilket stjernetegn du har, så er der en stjernetegnsfigur, der repræsenterer dig perfekt.

En figur, der symboliserer dit stjernetegn, vil være en god dimissions- eller eksamensgave. Det kan også være en god gave til enten fødselaren eller til at give i dåbsgave. Det er en vidunderlig måde at vise nogen, at du kender og forstår dem på et dybere plan. Det er også en fin dekoration, som vil pynte pænt på en hylde eller på et sofabord. Igen kan du samle på alle dine familiemedlemmers stjernetegn figurer. Så kan andre, der kender til de 12 stjernetegns betydning, lære mere om jer som familie.

Stjernetegnsgaver kan bestå af mange ting, og en figur er blot en af mulighederne. Du kan også finde krus og endda tøj med dit stjernetegn på. Mulighederne er uendelige!

 

Find din stjernetegn gave hos os!

Stjernetegnsgaver kan gives i mange forskellige anledninger. Om du er på udkig efter en stjernetegn gave, der skal gives til en færdiguddannet student, som en dåbsgave eller en fødselsdagsgave, har vi noget, der passer til dine behov.

Stjernetegnsgaver kan være meget individuelle, og nogle vil sætte mere pris på det end andre. Troen på astrologi er for nogle lidt abstrakt, mens andre går meget op i det stjernetegn, de er blevet givet ved fødslen. Derfor kan en gave, der kredser sig om deres unikke stjernetegn være særlig speciel og værdifuld. Det kan være et smykke med stjernetegn, hvor vedhænget har deres fødselssten eller symbol på. Der er mange forskellige måder at inkorporere en persons stjernetegn i en gave på, og det er virkelig op til din egen kreativitet.

Hvis du mangler hjælp, så har vi gjort hele forarbejdet for dig. Med vores gaveideer med stjernetegn kan du være sikker på at finde en gave, der er spot on! Gennemse vores udvalg af stjernetegnsgaver på listen her og find den perfekte gave til alle, uanset stjernetegn!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om stjernetegns gaver

Nogle populære stjernetegnsgaver er bl.a. plakater, smykker og figurer. Der findes dog også mange andre spændende stjernetegn gaveideer. Vi har samlet nogle af de absolut bedste i guiden her.

Du kan give en stjernetegn gave til stort set alle anledninger. Lige fra dåbsgave, til 10 års fødselsdagsgave, til julegave. De er dog særligt populære at give ved anledninger som dåb og fødselsdage, hvor anledningen har noget med modtagerens fødselsdato – og dermed stjernetegn – at gøre.

Denne artikel er anmeldt af Anette Rasmussen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne