Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Eksamensgave - Årets bedste gaveidéer

Eksamensgave 2024 – Årets 50 bedste gaveidéer

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Eksamen er en fest for den velforberedte. Sådan ville enhver lærer nok sige. Om man er forberedt eller ej, er det altid rart, når det er overstået. Ikke kun på grund af en god eksamensgave.

For det er noget særligt at være færdig med eksamen, hvis det betyder, at studenterhuen kan komme på eller eksamensbeviset for kandidaten eller bacheloren kan blive overrakt.

Mange eksaminer betyder et nyt kapitel. Det er stort. Så hvad giver man lige i gave, når nye udfordringer står for døren eller et helt andet liv skal til at leves?

Det giver vi dig nogle ideer til herunder, da vi har samlet de bedste gaveideer til eksamensgave, som vi overhovedet kunne finde på.

Årets bedste eksamensgaver

Til

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil - det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide.
10% rabatkode: genialegaver2024

Håndlavede metalfigurer med tema (STORT udvalg)

Unikke håndlavede metalfigurer med forskellige temaer. Du vil blive overrasket over, hvor mange temaer der er! Vælg bl.a. mellem temaer som sport, svendegaver, bryllup, sjove og frække metalfigurer. En flot dekoration til hjemmet, som samtidig er en sjov og anderledes gaveide. Du kan samtidig få den indgraveret, og dermed gøre den endnu mere personlig.

Unikke skulpturer i bronze lavet i begrænset antal

Her har du et udvalg af unikke skulpturer lavet i bronze. Det særlige ved disse skulpturer, er at de er lavet i et begrænset antal - de fleste af dem i 99. Det er en fantastisk gaveide til både jubilæum, jul, bryllper, og mange andre anledniger, hvor gaven gerne må være særlig speciel. Se det fantastiske udvalg via linket.

Giv en vin fra hans fødselsår - Unikke og historiske vine fra hele verden

Bottles with History er en vinhandler som tilbyder unikke og historiske vine fra hele verden. De har Danmarks største udvalg, og blandt det kan du finde en vin fra stort set ethvert fødselsår. Ideen her er at give en vin i gave, fra det fødselsår modtageren er født. Det kunne også være en bryllupsgave, eller en jubilæumsgave, med en vin fra det år modtageren startede i virksomheden eller blev udlært. Mulighederne her er mange! En både anderledes, personlig og super fed gaveide.

Personlige smykker med gravering

Få lavet et personligt smykke med gravering, med et minde i. Det kan være et fingeraftryk, en besked, dit barns tegning eller noget helt fjerde - du bestemmer! En fantastisk personlig gave som enhver vil ELSKE at modtage.

Personlig champagnesabel med indgravering

Vælg mellem flere super flotte og stilfulde champagnesabeler. Der er mulighed for at personliggøre sablen med indgraveret tekst. Det kunne være modtagerens navn, en lille hilsen eller noget helt tredje. Du har endda mulighed for at få et logo på. Nogle kommer i flotte gaveæsker. Oplagt som både julbilæumsgave, fødselsdagsgave, eller gave til manden der har alt.
8% rabatkode: gave

Lav din egen Rom, Whisky eller Gin sæt

Med Do Your sættene får du ingredienser og redskaber til at lave din egen Rom, Whisky eller Gin. Du få bl.a. en masse forskellige krydderier og urter, til at lave hundredvis af forskellige smagskombinationer. En super gave til en gin, whisky eller rom entusiast.

Personligt Krus med Bedømmelse

Giv en personlig gave med dette kreative krus! Du kan tilpasse kruset med modtagerens navn og vælge en humoristisk bedømmelse, der beskriver deres karakter eller vaner. Ideel til kaffe- eller teelskere, der værdsætter en sjov start på dagen.

Ure med gravering

Ure er geniale gaver til både fødselsdage og jul, men også større begivenheder som jubilæum, konfirmation osv. Her kan du samtidig gøre uret personligt, med en gravering på bagsiden. Du finder både til herre, damer og børn. Se det flotte udvalg af kvalitetsure med gratis gravering via linket.
Inkl. gratis gravering

Willow Tree Figurer med gravering

Willow Tree figurer udtrykker kærlighed, nærvær og håb. Disse smukke skulpturer er den perfekte gave til at vise dine følelser.
Inkl. gratis gravering

Gavekort til adrenalin spækket oplevelse​

Vælg mellem gavekort til ATV safari, faldskærmsudspring, flyve i luftballon, klatring, pistolskydning og mange andre fede par oplevelser! Den perfekte gaveide til ham eller hende som elsker et godt adrenalin sus, og at prøve nye ting generelt. Sådan en oplevelse vil uden tvivl styrke et forhold, og være et minde i har for livet.
Over hele landet

Personligt armbånd til mænd med gravering

Elegante og maskuline armbånd med gravering, perfekt til den stilbevidste mand. Disse armbånd kan personliggøres med en unik gravering. Vælg mellem sølvarmbånd, guld, læder m.m.
Inkl. gratis gravering

Flotte personlige ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlige kortholdere med gravering

En stilfuld og praktisk kortholder er den perfekte gave til den moderne person. Med mulighed for personlig gravering.
Inkl. gratis gravering

Stilfulde herreure til spotpriser

Stilfulde og moderne herreure til spotpriser. En praktisk og elegant gave til enhver mand. Se det flotte udvalg.

Kør i en superbil - en oplevelse for livet!

Her har du en fantastisk mulighed for at køre i drømmebilen! Har du ikke selv kørekort, kan du sidde ved siden af mens en kører giver dig turen. Vælg mellem superbiler som Lamborghini, Porsche, Ferrari og mange andre. En oplevelse for livet, og den helt perfekte gaveide for bilentusiaster og drengerøve!
Silkeborg - Roskilde - Sverige

Stilfulde dameure

Elegante dameure, der kombinerer funktionalitet med mode. En sofistikeret gave til den stilbevidste kvinde. Se det flotte udvalg af kvalitetsure fra kendte mærker til spotpriser.

Bottles with History - Unikke & Vintage Flasker op til 100 år gamle

Hos Bottles with History finder du et bredt udvalg af vintage flasker med en unik historie, som ikke findes andre steder i Danmark. Flaskerne er op til 100 år gamle. Giv en usædvanlig og personlig gave, der holder minder levende. Giv evt. en vin fra modtagerens fødselsår.

Premium stendiffusere til æteriske olier

Elegante stendiffusere til æteriske olier, der skaber en afslappende atmosfære. Se de flotte udvalg af designs, der passer til enhver indretning. Fås i mange farver.

Pokaler og medaljer med gravering

Udmærk præstationer med en pokal eller medalje. Perfekt til sportsbegivenheder, konkurrencer eller som en særlig anerkendelse.
Inkl. gratis gravering

Hoptimist med gravering

Spred glæde og optimisme med en sød Hoptimist figur. Disse livlige og farverige figurer er sikre på at bringe et smil på alles læber. Vælg mellem forskellige temaer som studenter, bryllup m.m.
Inkl. gratis gravering

Uglestatuette med gravering

Bring visdom og elegance ind i dit hjem med denne smukke uglestatuette fra Dahls Gravering. Den detaljerede fremstilling og kunstneriske flair gør denne statuette til en unik dekorativ genstand, der passer ind i ethvert rum.
Inkl. gratis gravering

Spring Copenhagen Emotions med gravering

Spring Copenhagen tilbyder et unikt udvalg af dansk designvarer. Perfekt til dem, der værdsætter skønhed og funktionalitet i hjemmet. Her kan du samtidig få dem graveret, så det også bliver en personlig gave.
Inkl. gratis gravering

Bogstav Halskæde 18K Guldbelagt

Giv en 18K guldbelagt bogstav halskæde i gave til en heldig pige eller kvinde. Halskæden er i et enkelt, stilfuldt og tidsløst design, så det er en gave, der kan bruges hele livet. Der kan naturligvis vælges mellem alle bogstaver.

Royal Copenhagen Alfabet kopper

Oplev elegance og kvalitet udvalget af Royal Copenhagen Alfabet porcelænskopper. Perfekt til enhver te- eller kaffeelsker, disse smukt designede kopper tilføjer et strejf af kongelig raffinement til ethvert hjem

Gavekort til spa og wellness ophold​

Hvad er mere romantisk end et spa og wellness ophold sammen bare dig og din partner? Forkæl din partner med et gavekort til hotel ophold, massage eller vælg mellem mange andre spa og wellness oplevelser i hele Danmark. Oplagt som valentinsgave eller fødselsdagsgave til en du holder af.
Danmark - Tyskland - Sverige

Personlige Zippo Lightere

Giv en klassisk og personlig gave med en Zippo lighter med gravering. Vælg mellem mange designs og få den graveret for at gøre den ekstra speciel.
Inkl. gratis gravering

Livets Træ smykker

Livets træ symbolisere familie. Et livets træ smykke er derfor en oplagt gaveide, til et familiemedlem. Det kan være en søster, en mor eller en niece. Det kan dog også være en partner eller et barn. Vælg mellem de mange flotte modeller, som fås både i guld, sølv og hvidguld.

Bordflag med gravering

Et personligt bordflag er en klassisk og højtidelig gave. Ideel til mærkedage, fødselsdage eller som en elegant og stilfuld gave generelt.
Inkl. gratis gravering

Forgyldt Nordahl Andersen Dagmarkors armbånd forgyldt

Udtryk din tro med stil med dette forgyldte Dagmarkors armbånd. Det delikate design og den tidløse elegance gør det til en meningsfuld og fashionabel accessory, der kan bæres hver dag.
Inkl. gratis gravering

En personlig bog

Den personlige bog med kærlighedsbilletter, er uden tvivl en af de bedste personlige gaver til ham eller hende. Du kan personliggøre bogen ved at indsætte hilsner, overskrifter, billeder og en slutning. Denne gaveide er både unik, betænksom og personlig. En af de gode personlige gaver til kæresten, som han helt sikkert vil elske, og i kan have som et minde resten af livet.

Kølende Mini-Fadølsanlæg​

Ball øl køledispenseren fungerer som et lille kølende fadølsanlæg. Inde i kuglen er der et rum til isterninger, så øllet holdes dejligt koldt i længere tid. Den rummer 3,5 liter. Øl dispenseren er genial til en god aften med vennerne, eller en familiefest. Kan også bruges til andre drikke som hvidvin, sodavand og stort set alle andre drikke.

Strømper med personligt tryk

Alle bruger sokker. De er ganske uundværlige, men kan gøres til en sjov og personlig gave ved at designe dem med billeder, mønstre eller citater. Du vil med garanti give nogle sokker, som modtageren ikke allerede har liggende i skabet i forvejen.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Håndlavede metalfigurer med fagtema (alle fag)

Giv en unik håndlavet metalfigur med fagtema. Det kan være murer, tømrer, frisør eller stort set hvilket som helst andet fag. Figurerne er super flotte, og oplagt at give som svendegave til den nyuddannede. Kan også fås med gravering. Tjek dem mange forskellige beskæftigelser der er at vælge mellem.

Personlige gaveæsker med øl

Er han en vaskeægte ølelsker? Så er det oplagt med en gaveæske med lækre øl. Der er øl fra hele verden at vælge mellem og kan købes både med dåser og med flasker.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Sif Jakobs smykker med indgravering​

Hvis du vil give hende en personlig gave, så er disse Sif Jakobs smykker med indgravering en super god gaveide. Du kan vælge mellem smukke halskæder, armbånd og ringe i guld eller sølv. Du vælger blot smykket, tekst og motiv og til sidste skriftypen du vil have indgraveret. En af de absolut bedste personlige gaver til hende.
15% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Indgraveret vinglas med navn

Vin er altid dejligt og hyggeligt, så hvorfor ikke overraske med et indgraveret vinglas? Det er en sød og personlig gave til ham eller hende, der elsker at drikke et godt glas vin.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlige smykker med indgravering fra Lindebæk smykker

Disse personlige smykker med indgravering fra Lindebæk smykker er den perfekte personlig gave til hende. Hvad enten det er til din mor, datter eller gode veninde. Se det flotte udvalg af halskæder og andre smykker, og design dem med din egen personlige gravering.

Et gavekort til en valgfri oplevelse

Giv eller send et gavekort til en oplevelse. Vælg et gavekort til en bestemt oplevelse, eller vælg et gavekort, som modtageren frit kan benytte, på lige præcis den oplevelse de ønsker. Det kan være alt fra et lækkert spaophold, til en ølsmagning, til en tur i en luftballon.

Georg Jensen Øllefant med gravering

Oplev charmen med Øllefanten fra Georg Jensen, et ikonisk dansk design. Dette elegante stykke er en perfekt gave til konfirmanden, studenten, eller som en tidløs dekoration i hjemmet, der bringer et smil frem hos både børn og voksne.
Inkl. gratis gravering

Personlig kortholder i læder med indgravering

Denne elegante læderkortholder er både praktisk og stilfuld. Perfekt til at holde styr på dine kort og sedler. Et sofistikeret tilbehør til den moderne person. Og så kan den personliggøres med indgraveret navn!

Guld Rose - Ægte rose forgyldt med 24 karat guld​

Guldrosen er en rigtig rose, som er guldbelagt med 24k guld. Den smukke guld rose kommer samtidig en en eksklusiv gaveæske i satin og med certifikat. Hvis du leder efter gode gave ønsker til hende der har alt, er guld rosen som aldrig visner, uden tvivl en af de bedste gaver til hende.

Nordahl Andersen Dagmarkors vedhæng forgyldt inkl. kæde

Bær et stykke historie med dette forgyldte Dagmarkors. Dette kors kombinerer dyb symbolik med udsøgt håndværk, en meningsfuld gave, der vil blive værdsat i generationer.
Inkl. gratis gravering

Unikke ''hæderspriser'' i bronze (lavet i begrænset antal)

Vil du gerne hædre en person som du mener har gennemført en stor bedrift? Så giv ham en af disse unikke hærderspriser, som er bronzefigurer lavet i begrænset antal, af kendte kunstnere som Palle Mernild. Der er forskellige temaer som VILJESTYRKE, STYRKE og andre betydningsfulde symboliker.

Personlige pokaler og trofæer

Har du en person du vil hylde for en fantastisk præstation? Det kan være en god karakter, en vundet fodboldkamp eller blot fordi personen er noget helt særligt for dig. Her kan du lave og designe dine egne unikke pokaler og trofæer. Se de mange muligheder via linket.
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Sammensæt selv gavekurv med alt hvad hjertet begærer

Her har du mulighed for at sammensætte din helt egen gavekurv, hvor du selv vælger fra Delikatessehusets sortiment. Der er stort set alt hvad hjertet begærer - alt fra god vin, til luksus chokolade, til lækre delikatesser, til danske specialøl, gin, kaffe og meget, meget mere. Samtidig kan du få lagt en personlig hilsen ved, og sende den direkte til den heldige modtager.

Kvalitets køkkensæt med 5 års garanti

Er nye gryder og pander lige det, der mangler? Onyx laver gryder og pander i rigtig god kvalitet til en rigtig god pris. Der er mange forskellige sæt at vælge mellem og dermed gode muligheder for at servere lækker mad.

Personlige ure til mænd og kvinder

Få lavet et personligt ur til en du holder af! Det kan være med et billede af modtagerens børn, modtageren selv, et kæledyr eller noget helt fjerde! Du designer selv uret med tekst og billede. Vælg mellem pæne ure til mænd, til kvinder samt sportsure. Vælg også mellem forskellige remme.
15% rabatkode: WANAGENIAL15

Personligt vintilbehør sæt med navn og billede

Få personliggjort et flot vintilbehør sæt med navn og/eller billede af den heldige modtager. Sættet indeholder proptrækker, prop og dråbefanger og kommer i en flot bambusæske. Den perfekte personlige gave til vin-elskeren!
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Danmarks bedste specialøl

Her har du et udvalg af nogle af Danmarks bedste, sjoveste og mest interessante special øl. se f.eks. øllene som hylder far, kvajebajeren, fodbold bajeren, og de mange andre skønne varianter. Dertil har du også klassiske gode special fra bryggerier som Skagen Bryghus og Hjort.
Henter...

Inspiration til eksamensgave – når den gode gave skal findes

Eksamen. Et ord som mange elsker at hade. For det er nervepirrende på alle måder. Det er nervøst. Det er spændende. Det skal overstås. Men det bringer også mange gode ting med sig, når først man er på den anden side. For det giver mulighed for at søge ind på en uddannelse eller at komme til at arbejde med det, som man i mange år har gået og drømt om.

Eksaminer er der mange af. Af den grund er der næsten lige så mange forskellige typer af gaver at give i forbindelse med eksamen.

Kan du ikke helt finde ud af, hvad du skal give? Først og fremmest skal der indskrænkes lidt. Er det en studentergave? Eller en gave til en færdig pædagog eller landmand? Noget helt tredje? Omstændighederne og anledningen gør det nemmere at spore sig ind på, hvad der vil være oplagt at give.

Gaveideer kan være:

 

Hvad der vil være oplagt at give – og for hvor meget – kommer helt og holdent an på, hvor betydningsfuld en eksamen, der er tale om, samt hvad du selv føler for er det helt rette at give.

 

Hvorfor give en eksamensgave?

Om der er tale om en endelig mundtlig eller skriftlig eksamen, er det en stor forløsning, når lang tids forberedelse og nerver endelig kan lægges til side og fuldstændig begraves. Det betyder meget for fremtiden, hvordan en eksamen ender ud. Derfor er det også en meget særlig omstændighed, når huen er kommet på eller kandidaten endelig er i hus.

Er der tale om en eksamensgave til hende, der bliver student, venter der nyt studie, egen lejlighed eller måske et sabbatår, hvor der skal rejses en del. For bacheloren eller kandidaten betyder afslutningen på en eksamen, at der enten kan læses videre, eller at det er ved at være tid til at få det arbejde, som man har drømt om at få.

En eksamensgave er derfor en meget naturlig ting at give, når der er tale om en større eksamen med tilhørende fest eller fejring. Det har været nogle hårde år med smalkost, en stram økonomi og meget lidt tid til fritid på grund af studier. Så en god eksamensgave kommer helt sikkert til at gøre godt og give glæde.

Har du brug for hjælp til at finde en god eksamensgave eller to? Så klik dig meget gerne gennem vores liste her på siden. Vi har været kreative og lagt hjernen i blød, så du nemt og enkelt kan finde en eksamensgave eller to til dig selv.

Om du er forælder, bedsteforælder, en veninde eller en kusine er der masser af gode ideer at gå på opdagelse i her på siden.

 

Eksamensgave til student – husk rosen

Er det eksamensgaver til hende, der bliver student, du er på udkig efter? Eller en eksamensgave til ham for den sags skyld? At blive student er en af de første og største milepæle i ens liv. Det er, hvad mange unge har sigtet efter nærmest lige siden de startede i overbygningen i folkeskolen. For mange er det derfor også en kæmpe bedrift at kunne sætte huen på hovedet og feste i flere uger, inden virkeligheden og et liv med flere studier eller arbejde venter.

En studentergave er en meget åben gave i og med, at det kan være alt lige fra udstyr til backpackerrejsen til bøger til det kommende studie. Det kan også være flytte hjemmefra ting, så det er nemmere og knap så dyrt for den unge at flytte for sig selv.

En klassisk ting du dog endeligt ikke må glemme er: rosen. Den hører sig fast til, uanset om det er den røde eller den blå hue, der kommer på. Det er en af de eneste dage, hvor selv unge fyre sætter pris på at få en rose – fordi den er symbolet på de tre års bedrift.

Vil du gerne gøre gaven endnu mere festlig, kan du toppe den med en flaske champagne eller andre former for bobler sammen med nogle pæne champagneglas. Det er aldrig helt af vejen og vil altid kunne bruges igen.

 

Giv en oplevelse i eksamensgave

Er der noget, der er fantastisk, når man er færdig som studerende, så er det den fritid, der kommer i kølvandet på en afsluttende eksamen. Det er fantastisk ikke længere at skulle tænke på lektier, afleveringer, semesteropgaver og eksaminer. For det sluger en masse tid. Det er spændende, men det er på mange måder også altopslugende.

For mange sluger det så meget tid, at der ikke er den store tid til at rejse ud i verden eller komme afsted på de små og gode oplevelser, som ellers venter lige rundt om hjørnet eller herhjemme.

Derfor… Giver det om noget god mening at give en eller flere oplevelser i eksamensgave. Det vil være fantastisk at få i kandidat gave eller bachelorgave, fordi der så er noget at se frem til og at fejre eksamen med.

De gode eksamensgaver behøver ikke være dyre gaver. Det kan sagtens være oplevelser såsom:

 • En tur i kajak rundt i København
 • Et restaurantbesøg
 • En tur i telt med efterfølgende massage
 • En vinsmagning med mad
 • En tur over den gamle Lillebæltsbro

 

Når først du dykker ned i de mange muligheder for oplevelser rundt omkring i Danmark, bliver det svært at begrænse dig. Simpelthen fordi der er så mange ting, du kan give. Vi håber, du finder den helt rette, og at det eventuelt er en oplagt måde for jer at få nogle gode minder sammen – eller i hvert fald at bidrage til at han eller hun kan få netop det sammen med nogen!

 

Den gode eksamensgave er en personlig gave

Vi kan sagtens komme med en masse gode eksamensgaveideer, som du kan dykke ned i. Det vigtigste må dog være, at du finder en gave, der er personlig, og som passer til vedkommende. Altså at du finder en gave, hvor der nærmest står skrevet vedkommendes navn på den, inden du overhovedet har købt den.

Det kan være en bestemt plakat, et maleri eller måske en klassisk Kay Bojesen abe såvel som det kan være en bestemt type af gavekort eller oplevelse. Hvad er det, vedkommende går meget op i? Hvad kan han eller hun godt lide at lave i sin hverdag? Er der nogle interesser, der optager vedkommendes tid rigtig meget? Dét gør det meget nemmere at finde den der helt vildt gode gave.

Vi har også forsøgt at tænke så naturligt som muligt i sammensætningen af vores liste over eksamensgaveideer. Det har bestemt ikke været nemt. Men vi tror på, at der gemmer sig en personlig dimissionsgave eller eksamensgave, der passer perfekt til dig.

 

Altid gode ideer til eksamensgave hos os

En gave til færdiguddannet er ikke så ligetil at finde. Men det er måske også meget godt, da det tvinger dig til at tænke i lidt mere kreative baner. For det skal heller ikke være alt for nemt, da et studie på ingen måder heller ikke er nemt. Vi gør dog vores bedste for at gøre det noget nemmere for dig, da vi har samlet en masse gaveideer og bliver ved med at gøre det, når vi falder over noget nyt.

Altså kan du finde en fed, sjov, spændende eller personlig eksamensgave her på siden sommer som vinter. Vil du gerne være ude i god tid, har du mulighed for dette, lige så vel som du også godt kan handle lidt mere akut, hvis du ikke har haft tiden til at gå i kreative tanker og baner.

Leveringen er som regel ret hurtig hos de online webshops, vi har valgt at linke til her på siden. Om det er dag til dag, eller der går lidt længere tid mellem leveringerne, finder du ud af ved at klikke dig videre til den respektive forretning.

Husk gerne at spørge efter indpakning, hvis du gerne vil, at den bliver leveret pakket ind og klar til at give.

Vi håber, at du får fejret den dygtige studerende og får givet en masse vind med fremover med den gave og energi, som du dukker op med til festen eller fejringen.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om eksamensgaver

Nogle klassiske eksamensgaver er gavekurve, blomster og gavekort til oplevelser. Forældre og bedsteforældre giver typisk nogle lidt mere eksklusive gaver, som f.eks. et smykkesæt til hende eller et ur til ham. Dog kan du også giver anderledes gaver som f.eks.:

 • Unikke skulpturer til hjemmet
 • En champagnesabel i flot gavekasse
 • Personliggjort plakat (gerne en sjov en)
 • Gavekort til en helikoptertur
 • Personlig bog
 • Personlig chokolade med billede eller tekst

Find alle ovenstående ideer samt mange flere her i guiden.

En ganske almindelig eksamensgave kan koste fra 100-500 kr. afhængig af dit forhold til modtageren. Forældre, bedsteforældre og en evt. partner, giver ofte for lidt mere. Dog er det ikke et krav.

Denne artikel er anmeldt af Andreas Lund (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne