Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Heste julekalender - De bedste julekalendere med heste

Heste julekalender 2024 – De bedste julekalendere med heste

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Har du den største hesteelsker derhjemme? Kender du et barn, der rider meget? Eller synes du bare, det kunne være fantastisk med en heste julekalender for at introducere noget nyt og spændende legetøj?

Det kan også være, du rent faktisk har en hest, som du gerne vil have i vaskeægte julestemning? En julekalender med heste ting kan gå i mange forskellige retninger alt efter, hvem det er, der leder.

Vi har været i tænkeboksen og fundet frem til alt i julekalendere med hestetema. Vi håber, det gør det nemt for dig at finde netop den type af hestekalender, som du går og leder efter.

Årets bedste heste julekalendere 2024

Playmobil - Julekalender Heste - Kanetur Ved Juletid - 71345

Playmobil heste julekalender - Kanetur Ved Juletid

Heste, kane, juletræer og hyggelige dyr, blandt meget mere, er alt at finde i denne fantastiske Playmobil heste julekalender med navnet Kanetur Ved Juletid. Perfekt til børn som elsker heste og Playmobil.
Original price was: 249,95 kr..Current price is: 149,97 kr..
Schleich Heste Julekalender 2023

Schleich julekalender med heste 2023

Denne Schleich julekalender er fyldt med små pakker med heste tema, bag hver af de 24 låger. Hvis du har en pige som er vild med heste, så finder du ikke en meget bedre julekalender end denne. Pakkekalenderen passer perfekt til børn i alderen 5-12 år.
Produktet er desværre udsolgt.
Schleich julekalender med heste 2022

Schleich julekalender med heste 2022

Hold jul med Schleich Horse Club, og få nye spændende gaver med hestetema hele julen. Heste, tilbehør og værktøj er blot nogle af de gaver du har i vente med den skønne heste julekalender.
Playmobil julekalender ''Hestefarmen''

Playmobil julekalender ''Hestefarmen''

Hestefarmen Playmobil julekalenderen indeholder 24 låger, hver med et fedt stykke Playmobil legetøj bag, der har ''hestefarm'' som tema. Julekalenderen kan bruges af børn fra 4 år+, og er ideel til små børn såvel som de som er vilde med heste.
Produktet er desværre udsolgt.
Schleich bondegård julekalender 2022

Schleich bondegård julekalender 2022

Schleich julekalenderen med bondegårdstema er en skøn julekalender til små børn der elsker dyr som heste, hunde og lam. Kalenderen er fyldt med Schleich figurer til kan leges med året rundt, og den egner sig til børn helt ned til 3 år.
249,95 kr.
279,00 kr.

Gå julen i møde med en heste julekalender og et vrinsk  

Selvom det ikke er heste, der trækker julemandens kane, så er der nu alligevel noget jul forbundet med dem. For de er nu søde og smukke, som de står der i sneen. Er der noget, de kan, så er det også at trække en slæde eller en hvilken som helst anden end julemandens kane. Så snart de har bjælder på, er der jul og glad stemning.

Vi synes, det giver god mening at gå juleaften i møde med heste i forskellige varianter. Om det så er som en Schleich julekalender til de mindste eller som en julekalender til rytter med godbidder og udstyr, er det julekalendere med et godt udgangspunkt for julen.

Når du søger efter en ”heste julekalender”, har du måske allerede opdaget, at det kan gå i lidt forskellige retninger.

For du kan blandt andet få:

 • Schleich julekalender med heste
 • My Little Pony julekalender
 • Julekalender med godbidder til heste
 • Julekalender med muffins til heste
   

Så gaveideer er der mange af, hvis ikke det er en heste julekalender til dig selv, du er på jagt efter. Gå på opdagelse i hestenes verden og se, om ikke du kan finde den type af julekalender, du er på jagt efter.

 

Heste julekalender med My Little Pony

Har du, eller kender du en pige, der vil elske at få en masse ponyer? Og som så absolut er fan af alt, der har med enhjørninger at gøre? Med en My Little Pony julekalender er der søde heste for alle pengene for piger og drenge, der knuselsker de søde heste.

Falder du pladask for julekalenderen med Snow Party, venter der en heste julekalender med 16 nuttede ponyfigurer, 9 kæledyr med enhjørningehorn og klistermærkeark. Der er virkelig mange overraskelser bag lågerne, som dine børn vil elske at få. Alle sammen er det figurer, der er kendt fra animationsfilmene.

Det er en god julekalender for de mindste, som får meget mere ud af at åbne op for noget legetøj frem for noget sødt. Ponyerne og de andre figurer er i hvert fald meget søde!

 

Heste julekalender til rytteren og hesten

Har du rent faktisk en hest gående hjemme i stalden? Og vil du gerne forkæle dig selv og hesten i den forbindelse? Selvfølgelig skal du da det! Hesten skal jo også gerne mærke, at det er jul. Det skal du også, når du er henne for at nusse og strigle den, før og efter rideturen.

En heste julekalender er bestemt også en ting inden for hesteverdenen. Der er mange forskellige at kaste sig over. Vi har godt nok ikke kunne finde frem til dem alle, da vi udelukkende kan screene netbutikker. Men, du kan nu være heldig at finde en, som du endnu ikke har prøvet!

I en heste julekalender 2024 kan der blandt andet være følgende i:

 • Godbidder
 • Toppings til foder
 • Shampoo
 • Cremer
   

Der er mange julekalendere rettet mod heste og ryttere, der kun sælges i et begrænset antal. Så vil du gerne være sikker på at sikre dig en, er det med at slå til, så snart du ser en, der passer godt til det, du leder efter.

 

Heste julekalender 2024 med Schleich

Schleich har været på markedet i mange år. De er og bliver populære grundet den høje kvalitet på deres legetøj. Det forstår vi virkelig også godt.

Er heste bare det helt store omdrejningspunkt i øjeblikket, kommer Schleich dig til undsætning. For de har lavet flere forskellige varianter med heste i deres julekalendere med legetøj. Det betyder, at du blandt andet kan få en med:

 • Hest og føl
 • Pige-figur
 • Hvalp, egern, kyllinger
 • Tilbehør og legemad
   

Du kan også få en med gårdtema, lige så vel som der er andre varianter, du kan klikke dig igennem. Det er ikke kun heste, der gemmer sig bag lågerne. Der følger som regel også en del andre figurer med, som kan danne udgangspunkt for sjov leg.

Julekalenderne er både henvendt til piger og drenge, der elsker alt ved ridning og heste. Der er 24 låger med noget bag dem alle sammen – og uanset hvad det er, vil det helt sikkert være et hit.

Vi har fundet så mange julekalendere frem fra Schleich som overhovedet muligt, så du forhåbentligt kan finde den eller de kalendere, du har i tankerne. Skulle du finde en af dem på listen, kan du klikke dig direkte videre. Her lander du hos en udvalgt dansk netbutik, som du kan købe den direkte fra.

 

Hvorfor give en julekalender med dyr?

Det er så oplagt at give en julekalender med chokolade eller andre søde sager. Men det er næsten for nemt. Det behøver i hvert fald ikke at gå i den retning, da der er så mange andre gode og spændende jule- og pakkekalendere til børn derude – blandt andet med heste.

Det er en fantastisk ide at give til drenge og piger, da det lægger op til god og lærerig leg. Børn spejler sig meget i deres omgivelser, samt hvad de ser og oplever i hverdagen og fjernsynet. De kan derfor lære meget om at omgås dyr, og hvad de kan bruges til ved at have dem som legetøj.

Dyr har altid været en god indgang til leg. Det gør børn meget empatiske, men hjælper dem også med at være ekstra fantasifulde. Det sætter gang i øverste etage.

Det er derfor i virkeligheden meget sundt, når du giver en julekalender med dyr. For der er til mange timers leg og aktiviteter både fysisk og for hjernen. Om det så er heste, grise, køer eller får, gør ikke den store forskel – medmindre heste er det helt store lige nu naturligvis.

Så hold dig endeligt ikke tilbage fra at købe en julekalender med heste, da det meget vel kan gå hen og blive et af de bedste køb, du gør dig denne jul.

 

Sæt gang i et vaskeægte juleeventyr med heste

Har du et barn med en ret god fantasi? Så brug en julekalender som en oplagt mulighed til at fodre den. For den er oplagt til at skabe et 24-dages magisk juleeventyr alt efter, hvad der er i julekalenderen.

Børn elsker at digte historier og fortællinger, hvor problemer skal løses. Så hvorfor ikke gå i gang med at digte jeres egen lille julefortælling, som kulminerer omkring juleaften? Hver dag er der så en ny overraskelse, der kan være med til at danne rammen om julehistorien.

Sammen med øvrigt legetøj fra børneværelset, kan det hurtigt gå hen og blive en helt igennem fantastisk fortælling, der nærmest ingen ende har. Kun fantasien og vaskeægte julemagi sætter grænsen for, hvad der er muligt.

Find den bedste julekalender her på siden og få den leveret direkte til døren eller dit nærmeste posthus. Før du ser dig om, nærmer den 01. december sig med alt, hvad der er af hyggelig julemagi.

Køb den gerne i god tid, så du er sikker på at få en god pris og ikke mindst at undgå, at den er udsolgt. Julekalendere til både børn og ryttere er meget populære. Når du er ude i god tid, har du også netop tid til at sikre dig, at du får en julekalender til den bedste mulige pris.

Rigtig god jagt på en julekalender!

 

Lad dig inspirere og find den rette heste julekalender 2024

Ved du, at du gerne vil finde en heste julekalender i år? Men er du ikke helt sikker på, hvilken det skal være? Så håber vi at kunne inspirere til netop det. Vi håber, at du ved at kigge dig igennem listen, kan finde en julekalender, der springer dig direkte i øjnene og skriger på, at du skal have den med hjem til en sød pige og dreng eller din egen hest.

For det bedste er, når man kan lade sig overraske og finde noget, som man slet ikke havde regnet med på forhånd. Det er netop det fantastiske ved at samle så mange gode gaveideer sammen.

Om det er legetøj eller den ægte vare, du søger, er der gode chancer for, at du finder det hos os.  Du er i hvert fald velkommen til at klikke dig omkring og se, om ikke der er én eller to kalendere, der kunne passe godt ind i år.

Vi vil så gerne, at du får en rigtig god jul!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om heste julekalendere

Den bedste heste julekalender kommer an på den enkelte, dog er Schleich julekalenderen med heste utrolig populær. Den vil af mange anses som den bedste, snakker vi julekalendere med heste legetøj.

Der kan være alt fra Schleich heste figurer, til godbidder til din hest i en heste julekalender. Det kommer helt an på, hvilken du vælger. I guiden her har vi samlet et godt udvalg af forskellige typer – der vil helt sikker også være noget for din smag.

Denne artikel er anmeldt af Gitte Nielsen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne