Gavekort - DK’s bedste gavekort til oplevelser og shopping

DK’s bedste gavekort til oplevelser og shopping

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Når du skal give en gave, kan et gavekort kan i nogle tilfælde være det bedste valg. Nogle vil mene, at det der den lette løsning, som du kan ty til, hvis du ikke kan finde på andre gode gaveideer. Det kan man til dels argumentere for. Gavekort er dog i mange tilfælde en super god gave, og i mange gange også det mest passende. Det kan være at personen du skal give gave til har ønsket sig tøj, og du ikke ved hvilke mærker, størrelser osv., som personen ønsker sig. I det tilfælde, er et gavebevis til personens yndlings tøjbutik et oplagt valg. Det kan også være at personen direkte har skrevet gavekort til en given butik på deres liste over gaveønsker. I det tilfælde er det naturligvis også oplagt at give.

Ligeledes er det blevet populært at ønske sig oplevelser i gave. Oplevelsesgaver kan ikke gives fysisk, som f.eks. et par sko, en gadget eller en kaffemaskine kan. For at give en oplevelsesgave, er du derfor nødsaget til at give et gavebevis, med mindre du betaler for oplevelsen direkte på stedet.

Vi har været på opdagelse i de forskellige danske webshops, og fundet en masse skønne gavekort, som du kan give i gave til venner og familie. Vi har udvalgt de absolut bedste, og samlet dem her på siden.

Hop direkte til…

Shopping gavekort
Shopping
Oplevelsesgavekort
Oplevelser

Gavekort til shopping

Gavekort til 2trendy

2trendy har et godt udvalg af herrertøj til mænd i alderen 15 til 35 år.

Gavekort til Brodersens

Brodersens har et stort udvalg af smykker, ure, dåbsgaver og ting til boligen. Bl.a. fra Georg Jensen og Kay Bojesen.

Gavekort til Hvidevareshoppen

Hvidevareshoppen har et stort udvalg af hvidevarer, køkkenmaskiner, velvære maskiner og lamper til super gode priser.

Gavekort til Kaufmann

Kaufmann har et stort udvalg indenfor herretøj. De fører bl.a. kendte brands som Hugo Boss og Calvin Klein.

Gavekort til MamaMilla

MamaMilla har et stort udvalg af produkter indenfor babyudstyr og graviditetstøj.

Gavekort til Mammashop

Mammashop har et stort udvalg af graviditetstøj, babyudstyr og legetøj. De har mere end 4000 varer at vælge i mellem.

Gavekort til Min Egen Verden

Min Egen Verden har et stort udvalg af personlige gaver til børn og babyer. Bl.a. bamser med navn, tøj og mange andre spændende sager til de små.

Gavekort til Parcellet

Parcellet har et stort udvalg af bæredygtige produkter til børn i alderen 0-6 år. Her i blandt tøj, udstyr og meget mere.

Gavekort til Pashminawear

Pashminawear har et godt udvalg af håndlavede luksus accessories til kvinder.

Gavekort til Perfect-Body

Perfect-Body har skønne produkter indenfor hudpleje, kosmetik og personlig pleje. Yderligere har de deres eget mærke med økologiske og naturlige produkter.

Gavekort til Pro-Outdoor

Pro-Outdoor har alt i fodtøj, beklædning og grej til udelivet. Her i blandt jagt, camping og fiskeri. De har mere end 30 års erfaringen indenfor feltet.

Gavekort til QNTS

QNTS har et stort udvalg af moderne og brands indenfor tøj.

Gavekort til qUINT

qUINT er landets førende indenfor drengetøj, og har et stort udvalg af streetwear.

Gavekort til Saxo

Saxo har et stort udvalg at bøger og lydbøger. Det perfekte gavekort, til ham eller hende der elsker at læse.

Gavekort til Shack & Thorsted

Shack & Thorsted har et bredt udvalg af flot og stilfuldt modetøj til kvinder i alle aldre.

Gavekort til Sinnerup

Sinnerup har et stort udvalg af produkter indenfor boligindretning og livsstil. Den perfekte gaveide der ikke kan fejle.

Gavekort til oplevelser

Gavekort til adrenalin spækket oplevelse​

Vælg mellem gavekort til ATV safari, faldskærmsudspring, flyve i luftballon, klatring, pistolskydning og mange andre fede par oplevelser! Den perfekte gaveide til ham eller hende som elsker et godt adrenalin sus, og at prøve nye ting generelt. Sådan en oplevelse vil uden tvivl styrke et forhold, og være et minde i har for livet.
Over hele landet

Kør i en superbil - en oplevelse for livet!

Her har du en fantastisk mulighed for at køre i drømmebilen! Har du ikke selv kørekort, kan du sidde ved siden af mens en kører giver dig turen. Vælg mellem superbiler som Lamborghini, Porsche, Ferrari og mange andre. En oplevelse for livet, og den helt perfekte gaveide for bilentusiaster og drengerøve!
Silkeborg - Roskilde - Sverige

Gavekort til spa og wellness ophold​

Hvad er mere romantisk end et spa og wellness ophold sammen bare dig og din partner? Forkæl din partner med et gavekort til hotel ophold, massage eller vælg mellem mange andre spa og wellness oplevelser i hele Danmark. Oplagt som valentinsgave eller fødselsdagsgave til en du holder af.
Danmark - Tyskland - Sverige

Standup på Knock Knock Comedy Club

Grin natten væk med en aften hos Knock Knock Comedy Club. En perfekt gave til humorelskeren.
København

Helikoptertur - Flyv i helikopter!​

At flyve i helikopter er en oplevelse for livet! Der en en oplevelse som er på de fleste menneskers bucket liste. På helikopterturen får i en rundflyvning over forskellige byer i Danmark. Længden af flyvningen afhænger af hvilken helikopter oplevelse i vælger. I kan flyve fra forskellige byer i hele landet. Inviter kæresten med på en helikoptertur og få en uforglemmelig oplevelse sammen.
Over hele landet

Gåtur med Alpakaer: Et Eventyr i Alpacapark

Skab mindeværdige øjeblikke med en gåtur sammen med søde alpakaer i Alpacapark. Oplev dyrenes charme og ro, mens du nyder den smukke natur omkring dig. En unik og afslappende gaveidé, der vil glæde både børn og voksne.
Ringsted, Sjælland, Danmark

Ølsmagning

De fleste mænd elsker en god kold øl. Hvis du og dine venner er i den kategori, er ølsmagning en af de oplevelser i Danmark i skal prøve mindst én gang. I vil komme til at prøve en række forskellige øl, lyse som mørke og alt der i mellem. Vælg mellem forskellige lokationer i hele Danmark. Et gavekort til ølsmagning, er også en af de bedre oplevelsesgaver til ham som er vild med øl.
Over hele landet

Vinsmagning​

Hvis du er til vin, er vinsmagning en oplevelse du ikke må glippe. Smag på forskellige vin af druer fra hele verden. I vil blive introduceret for adskillige vin som i skal smage, dufte og lære om. Hvor lang tid det tager, og hvor mange vin i skal smage, er afhængig af stedet du vælger. Nogle steder kan i samtidig spise en middag. Hvis du er vild med vin, er vinsmagning er en af de oplevelser der skal prøves.
Over hele landet

Gaming i Astralis Nexus: Oplev E-sportens Verden

Tag en dyb dykk ned i e-sportsverdenen med et besøg i Astralis Nexus. En actionfyldt oplevelse, der giver adgang til førsteklasses gaming-udstyr og træning fra professionelle spillere. Perfekt gave til gamere og e-sportsfans.
København

Gaming-oplevelse for Børn & Unge: Astralis Nexus Eventyr

Giv en uforglemmelig gaming-oplevelse med et besøg i Astralis Nexus for børn og unge. Lad dem udforske den spændende verden af e-sport og lære fra professionelle spillere. En fantastisk gave til gaming-entusiaster og fremtidige e-sportsstjerner.
København

Billige rejser til sydens sol

Hvilken bedre gave, end en lækker rejse sydpå? Skal turen gå til Grækenland, Tyrkiet eller måske Spanien? Her kan du vælge i mellem en masse fantastiske solskinsrejse destinationer, og samtidig til super gode priser! Se evt. de vanvittigt billige afbudsrejser.
Sydeuropa

Romantisk spaophold​

Eksklusive oplevelsesgaver til kvinder såvel som mænd, er en af de mest romantiske gaver du kan give. Inviter din partner på et luksuriøst spaophold, og få kvalitetstid sammen. Perfekt som bryllupsgave, års dags gave, valentinsgave eller bare fordi du vil vise du elsker hende/ham. Gode oplevelsesgaver, er afgjort nogle af de bedste luksus du kan give.
Danmark - Tyskland - Sverige

Hotel Viking Aqua, Spa og Wellness ophold for 2

Kom på et lækkert Aqua, Spa og Wellness ophold hos Hotel Viking i Sæby. Vælg mellem fantastiske kur, spa og/eller wellness ophold for 2, med forkælelse helt i top. Hotel Viking har været kåret til Danmarks bedste Spa & Wellness, så du er uden tvivl sikret op oplevelse i absolut topklasse.

CopenHill Skattejagt: En Sjov Udfordring

Tag på en spændende skattejagt på CopenHill og udforsk Københavns ikoniske vartegn. En underholdende aktivitet for hele familien eller en gruppe venner, der søger sjov og udfordring.
København S, Hovedstaden, Danmark

Besøg i Alpacapark

Oplev en dag med alpacaer i Alpacapark på Sjælland. Dette unikke gaveidé giver mulighed for at komme tæt på disse charmerende, uldne skabninger. Nyd 2 timers hyggeligt samvær, en grundig introduktion til alpacaer, og endda muligheden for en ægte picnic blandt dyrene. En virkelig uforglemmelig oplevelse!
Ringsted, Sjælland

Whiskysmagning​

Smag og duft til forskellige whisky, mens i lære om dem og deres historie. Hvor mange forskellige whisky i skal prøve, kommer an på lokationen i vælger. Nogle steder får i også en rundvisning med i købet. Whiskysmagning er et perfekt supplement til en god herremiddag eller frokost. Er også oplagt til en firmaudflugt.
Over hele landet

Wonder Woman oplevelsesgave!

Denne oplevelsesgave er tildelt helt igennem fantastiske kvinder! Kender du en rigtig Wonder Woman som fortjener en god oplevelse? Det kan være alt fra et spaophold til at springe i faldskærm - oplevelsesgavekortet kan bruges til et væld af forskellige oplevelser. Se dem alle via linket.

Slikkepindekursus

Tag dit barn med på et sjovt, kreativt og lærerigt slikkepindekursus, hvor i vil lære at lave og dekorere jeres helt egne slikkepinde. En super sjov aktivitet for børn som de efterfølgende kan prøve kræfter af med derhjemme.
København N - Frederiksberg

Wonder Man Action oplevelsesgave!

Denne oplevelsesgave er tildelt helt fantastiske mænd! Med den kan han vælge en valgfri oplevelse hos Go Dream - der er masser af action oplevelser at vælge i mellem. Se dem alle via linket.

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Tag på et lækkert spophold i det sydlige Sverige, på et af Nordens bedste spahoteller; Ystad Saltsjöbad. Udover 3-retters menu og stor morgenbuffet, får i også fri adgang til spa-afdelingen og aktiviteterne.
Ystad, Skåne, Sverige

Rooftop Deluxe spaophold på Hotel Skansen

Forkæl dig selv eller en du holder af med et luksuriøst ophold på Hotel Skansen. Oplevelsen inkluderer et ophold med udsigt fra tagterrassen, hvor du kan nyde den betagende panoramaudsigt og udsøgt service.
Båstad, Skåne, Sverige

Spaophold på Comwell Borupgaard

Forkæl en du holder af med et afslappende spaophold på Comwell Borupgaard. Nyd wellnessfaciliteterne, slap af i de skønne omgivelser og genoplad batterierne. Den ultimative gave til dem, der trænger til lidt selvforkælelse.
Nordsjælland

Spaophold på Torekov Hotell: Luksuriøs Afslapning

Forkæl dig selv eller en du holder af med et spaophold på det eksklusive Torekov Hotell. Nyd de fantastiske faciliteter, behandlinger og den smukke omgivelser. En ideel gaveidé til en romantisk weekend eller en venindetur.
Torekov, Skåne, Sverige

Spaophold i Göteborg: Forkælelse på Jacyz Spa

Nyd et luksuriøst spaophold på Jacyz Spa i Göteborg. Oplev førsteklasses faciliteter og afslappende behandlinger, der vil efterlade dig forfrisket og fornyet. En dejlig gaveidé for par eller venner.
Göteborg, Västra Götaland, Sverige

Glamping hos Marsk Camp

Oplev Danmark på en ny og spændende måde, med en glamping tur hos Marsk Camp i Skærbæk, Sydjylland. Opholdet er når den danske Nationalpark vadehavet, som også er på UNESCO's verdensarvsliste.
Skærbæk, Syddanmark

Sov under stjernerne hos Glashytterne (for 2)

Hos Glashytterne på Sjælland har du mulighed for at få en fantastisk oplevelse, hvor du og en partner kan sove under stjernerne. Udover overnatning i den unikke hytte får i også morgenmad, samt adgang til opvarmet vildmarksbad.
Torrig L, Sjælland, Danmark

Glamping hos Holmely

Prøv et glamping ophold hos Holmely i Midtjylland, og oplev naturen på en ny måde! Perfekt for dig som elsker naturen, men stadig ønsker at sove godt og nyde lidt luksus.
Brædstrup, Midtjylland, Danmark

Overnatning i Alpacacamp

Nyd en unik overnatning i et shelter omgivet af alpacaer hos Alpacacamp. Vågn op til morgendis, fuglekvidder og søde alpacaer, der venter på at hilse på dig. Inkluderer en introduktion til alpacaerne, rundvisning af en guide, og fri afbenyttelse af bålhytte med udekøkken og pejs.
Tølløse, Sjælland

Ølsmagning hos Trolden Bryghus

En herlig ølsmagning hos Trolden Bryghus i Kolding, som byder på 1,5 timers ølsmagning samt en guidet rundvisning i bryggeriet. Dertil skal i også smage på spiritus fra Troldens eget destilleri.
Kolding, Syddanmark

Ølsmagning hos Braunstein

Hos Braunstein Bryghus i Køge på Sjælland, får du en ølsmagning af høj kvalitet & en fantastisk smagsoplevelse. På den 1½ times ølsmagning skal i smage på 4 gode øl, og får samtidig rundvisning og fortællinger med på vejen.
Køge, Sjælland

Ølsmagning for 2

Giv en gave fuld af gode smagsoplevelser med en ølsmagning for to. Udforsk øllets verden sammen, lær om forskellige øltyper og find jeres nye favorit. En hyggelig oplevelse, der styrker samværet.
Hele landet

Ølsmagning & cruise hos Odense Aafart

Få det bedste fra 2 verdener, på et ølsmagning og cruise med Odense Aafart. I skal på en 1,5 sejltur i smuk natur, og samtidig smage på 5 forskellige vin. I får samtidg introduktion til de forskellige øl, samt sjove historier med på vejen.
Odense C, Syddanmark

Ølsmagning hos Mikkeller Baghaven

Hos Mikkeller Baghaven i København, får du en ølsmagning med 5 forskellige luksusøl. Smagningen tager timer, og inkluderer også en rundvisning i Baghaven.
København K, Hovedstaden

Ugly Duck ølsmagning hos Tribeca

Kom til en spændende og anderledes Ugly Duck ølsmagning hos Tribeca i København. Den 2 timers ølsmagning byder på 8 forskellige øl, samt vand, nødder og oliven som snacks. Dertil være i få introduktion og fortællinger om øl samt ølbrygningsprocesser.
København NV, Hovedstaden

Kagekursus hos Karoline Trier

Udfold kreativiteten med et kagekursus hos Karoline Trier som har vundet Masterchef. En inspirerende og lærerig oplevelse for enhver kageelsker.
Brønshøj, Hovedstaden

Macaronkursus hos Frédéric Terrible

Slip den indre konditor løs med et kagekursus hos Frederic Terrible, hvor i skal lære at lave macaroner. En sød gave til den aspirerende bager.
Frederiksberg C

Chokoladekursus

Her er en af de bedste oplevelsesgaver til chokolade elskeren. Et chokoladekursus hvor i lære at lave jeres helt egen, hjemmetlavet chokolade. I får flere timers chokoladekursus, og lære at lave flere forskellige chokolader. Selvfølgelig skal der også smages på chokoladerne, som i kan nyde med en god kop kaffe. Kurset er for alle som ønsker at lære mere om chokolade, og ikke mindst lære at lave det på bedste vis.
Frederiksberg - Odense - Vester Skerninge

Bagekursus hos Karoline Trier

Del glæden ved bagning med dine små på et bagekursus for børn og voksne hos Smallchefs. En hyggelig og lærerig oplevelse.

Stand Up Paddel (SUP) oplevelser

SUP surfing er en super fed aktivitet som stormer frem i Danmark. Her har du mulighed for at give en SUP surf oplevelse i gave - både surf, men også kursus hvor du lærer alt du skal vide for at glide hen over vandet på et SUP board.
København - Aarhus - Thisted - Aalborg

3-dages Miniferie på Comwell Hotels for 2

Tag på en 33-dages Miniferie på et af de skønne Comwell Hotels i Danmark. Inklusiv vil være 2 overnatninger for 2 personer med morgenmad og 2 retters menu. Vælg mellem 6 Comwell hoteller i Danmark.
Hele Danmark (næsten)

Luksuscruise til Oslo med Vinsmagning

Oplev Oslo på en luksuriøs måde med et cruise kombineret med vinsmagning. Nyd den storslåede udsigt, udsøgte vine og godt selskab. En uovertruffen gave til dem, der værdsætter det gode liv.
København

Herrefrokost for 2 oplevelsesgave

Denne oplevelsesgave giver en rigtig herrefrokost for 2. Det indebærer bl.a. 2 store 500g Ribeye og 2 store øl. Giv gavekortet til manden der har alt, eller ham som trænger til en god middag, med en god ven.

Svæveflyvning oplevelse

Vil du prøve at flyve i et svævefly? Det har du mulighed for, med en af disse fede svæveflyvning oplevelser. En både fantastisk og anderledes oplevelse som du sent vil glemme. Giv det evt. som gave til en som fortjener en fed oplevelse.
Viborg

Luksusbrunch

En luksusbrunch for 2 er indbegrebet af kvalitetstid sammen - både som par, veninder eller familie. Vælg mellem en lang række lækre caféer over hele Danmark.
Over hele landet

Sælsafari

Hvis du er på udkig efter gode oplevelser for hele familien, så er sælsafari en spændende mulighed. I sejler ud i båd og kommer til at se sælen helt tæt på, i dens naturlige rammer. I får: Sælsafari, guidet tur med fortællinger samt mulighed for at se sælen helt tæt på. En anderledes og underholdende oplevelse for hele familien, som helt sikkert vil være et hit hos børnene.
Thyborøn - Rømø

Escape Room

Escape rooms er de seneste år blevet utroligt populære oplevelser i Danmark. I skal som en gruppe løse forskellige gåder og opgaver inden tiden er løbet ud. I har som regel 1 time. Escape rooms er en spændende oplevelse som både sætter hjernen gang, får adrenalinen op og giver spænding. Samtidig skal i arbejde sammen som et team. I kan vælge forskellige temaer som f.eks. den kolde krig, chernobyl, regnarok m.fl.
København - Århus

Flødebollekursus​

Har du nogensinde drømt om at kunne lave dine helt egne flødeboller? Det kan du efter du har været på flødebolle kursus! Kurset indebærer: 1-3 timers flødebollekursus, lav dine egne flødeboller, lær om processer og faldgruber, få flødebollerne med hjem m.m. Nu har du ikke blot en kasse med dine egne hjemmelavede flødeboller, du har også lært at lave dem selv. En sjov oplevelse som du kan nyde sammen med kæresten, venner og familie.
Over hele landet

Faldskærmsudspring - Spring i Faldskærm!​

Der er garanteret adrenalinsus og spænding når du skal hoppe i faldskærm! Vælg mellem tandemspring og solospring. Du springer fra 4000 meters højde og falder mod jorden med 200 km/t. Der er et frit fald på ca. 60 sekunder, hvor hele springet ca. tager 5-6 minutter. Efter det frie fald svæver i mod jorden, hvor du kan nyde den flotte udsigt over Danmark.
Over hele landet

Flødebollekursus hos Social Foodies

Lær at lave flødeboller og gør en forskel med et kursus hos Social Foodies. En gave med smag og mening.
Frederiksberg - Aarhus C - Charlottenlund - København

Solospring hos Dropzone Denmark

Er du klar til en vild oplevelse, eller kender du en som er? Så er et solospring hos Dropzone Denmark i Herrning den ultimative oplevelse! Oplevelsen inkluderer 5 timers teori inden springet, hvor du vil lære alt der skal til for at springe solospring.
Herning, Midtjylland

Spaophold på Hotel Skansen for 2

Tag på en weekendtur over grænsen til Hotel Skansen i Båstad, Sverige. Opholdet byder på en af de bedste spaoplevelser i Sverige. I får en overnatning med 3-retters menu, morgenmadsbuffet, samt fra adgang til spa og badehus.
Båstad, Skåne, Sverige

Hjemmemassage med Raskrask

Giv en lækker hjemmemassage til en som du mener fortjener det! Massagen er både dybdegående og afslappende, og kan hjælpe med at lindrer både smerter og spændinger i kroppen.
Midtjylland

Sunrise Spaophold på Marienlyst Strandhotel: En Oase af Ro

Skab uforglemmelige minder med et sunrise spaophold på det smukke Marienlyst Strandhotel. Oplev en morgen med ultimativ afslapning, velvære og foryngelse i de luksuriøse spaomgivelser. En vidunderlig gave til par og venner.
Helsingør, Hovedstaden

Overnatning i Holmelys trætop shelter

Tag på en anderledes overnatning i naturen hos Holmely i Midtjylland. Her skal i overnatte i en trætop shelter i naturen. Perfekt til dig som elsker naturen!
Brædstrup, Midtjylland, Danmark

Comwell hotels for 2

Tag på en afslappende ophold på et af de 14 fantastiske Comwell hotels i Danmark. Gavekortet her kan f.eks. bruges til en overnatning for dig og din partner, samt en lækker middag.

Romantisk middag for 2

Giv et gavekort til en romantisk middag for 2 - det kan være til din partner, eller som gave til et par. Gavekortet kan bruges på over 70 restauranter i hele landet. En god klassisk gave, du aldrig går galt i byen med.

Dit eget whiskyfad hos Trolden Destilleri

Få lavet dit helt eget whiskyfad hos Trolden Destilleri i Kolding. Der vil være smagning hver 6. måned i de 4 år det tager. Efter vil du stå tilbage med enten en anpart i et 64 liters fad, eller dit eget 8 liters, det er op til dig. En ultimative gave til whiskyelskeren!
Kolding, Syddanmark

Ballonflyvning - Flyv i luftballon!

Har du nogensinde drømt om at flyve i luftballon? I kan vælge at flyve fra Midtjylland eller Sjælland, og vil se Danmark fra en helt ny vinkel. Turen inkludere: 3-4 timers oplevelse, ca. 1 times ballonflyvning, champagne og andet godt til ganen og ballonflyvnings certifikat. En af de fantastiske oplevelser i Danmark som man ofte kun prøver en gang i livet. Del oplevelsen med familien eller venner, og få uforglemmelig oplevelse sammen.
Silkeborg - Roskilde

Wellness ophold for 2 personer

Wellness kan man aldrig få for meget af. Derfor er dette wellness ophold for 2 personer, en af de gode gaver til hende der har alt, som hun helt sikker kan bruge. Oplevelsesgaver som denne, er perfekt som både gaver til kæresten, konen og veninden. Se mere om det lækre ophold via linket.
Danmark - Tyskland - Sverige

Gavekort til selvforkælelse

Kender du en som trænger til - eller fortjener - en god omgang selvforkælelse? Giv et gavekort til selvforkælelse i gave, og lad personen selv vælge mellem mange skønne oplevelser, som fælles for dem alle, giver en god omgang selvforkælelse. Vælg mellem massager, spa, forskellige behandlinger og meget mere.
Over hele landet

Weber grillkursus

Lær at grille - eller bliv endnu bedre til det - med Weber! Weber holder nu grillkurser i hele Danmark, så du kan lære at grille det perfekte stykke kød på din Weber grill. Inviter din far, ven eller mand på grillkursus, og lær at grille sammen!
Over hele landet

Cocktailkursus

Har du nogensinde ønsket dig at kunne lave dine egne seje drinks,  præcis ligesom bartenderen? Så er et cocktailkursus lige noget for dig. Du får: 2-3 timers cocktailkursus, velkomstdrinks, lærer at lave adskillige cocktails, lærer de forskellige teknikker, gennemgang af spiritustyper m.m. Et cocktailskursus er en af de oplevelser i Danmark, som er oplagte at tage sammen med en ven eller veninde.
København - Århus - Kolding - Valby

Floating

Hvis du er vild med wellness og er på udkig efter gode oplevelser i Danmark, så skal du prøve floating. Luk øjnene, og føl hvordan du vægtløst svæver i vandet. Floating er godt for din krop, både fysisk og mentalt. Det hjælper bl.a. med at: Forebygge stress, forbedre søvnen, øge koncentrationen og reducerer ledsmerter. Køb et gavekort til floating, til dig selv og en du holder af.
København - Århus

Gavekort til ansigtsbehandling​

Her er en af de oplevelsesgaver som er en sikker vinder hos kvinderne. Giv hende et gavekort, så hun kan få løsnet musklerne i ansigtet med en afslappende og behagelig behandling. Vælg mellem behandlinger hos forskellige wellness og massageklinikker i Jylland og på Sjælland.
København - Kolding - Århus - Beder - Viby

En kongedatter, en guldmager og et forsvundet hoved i Nyhavn med TYRA Byvandringer

Tag på en guidet byvandring i det historiske Nyhavn og oplev Københavns charmerende kanaler og farverige bygninger. Denne oplevelse er ideel for både lokale og besøgende, der ønsker at dykke ned i områdets rige historie og kultur.
København

5-stjernet ophold med 2 overnatninger

Tag på et fantastisk 5-stjernet ophold med 2 overnatninger inkl. morgenmad. Vælg mellem destinationer over hele verden. Se destinationerne og læs mere om oplevelsen via linket.
Hele verden (næsten)

Dinner in the Dark

Dinner in the dark, er en af de mere anderledes gastronomiske oplevelser i København. I spiser middag i total mørke, og får skærpet sanserne på en helt ny måde. Middagen inkludere: Hemmelig 3 retters menu, øl, vin eller andet drikke, kaffe og te samt lydquizzer og sanseoplevelser. Dinner in the dark foregår på Dark Waiter på Frederiksberg. En unik og sjov oplevelse som kan gøres med familien, kæresten eller venner.
København K, Hovedstaden

Romantisk ophold på Kragerup Gods

Inviter din partner med på et romantisk ophold på Kragerup Gods på Sjælland - Karen Blixens gamle tilholdssted. I får udover overnatning på et dobbeltværelse, adgang til pool og spa område, en lækker middag samt morgenbuffet.
Ruds Vedby, Sjælland

Gourmetophold i Danmark​

Hvis du er på udkig efter gode oplevelsesgaver til en mad elsker, så er et gourmet ophold i Danmark den helt perfekte gaveide. Vælg mellem en af de mange fantastiske hoteller på Jylland, Fyn eller Sjælland. Afhængig af hotellet i vælger, vil i få serveret 3, 5 eller 6-retters menuer. Giv det i gave til kæresten, konen eller manden, og få en madoplevelse for livet sammen.
Over hele landet

Kaffekursus​

Find din indre barista frem, og lær at brygge den perfekte kop kaffe. Danskere drikker i gennemsnit 4 kopper kaffe om dagen, så hvorfor ikke lære at lave den bedst mulige kop? Vælg mellem flere lokationer rundt om i Danmark. Kaffekurset indebærer bl.a.: 1½-3 timers kaffekursus, kaffesmagning, lær om kaffens smagsnuancer, lær at brygge på forskellige måder m.m. Inviter en ven, veninde eller din bedre halvdel med.
København - Frederiksberg - Århus - Vejle

Østerssafari

Hvis du er på udkig efter en spændende og anderledes oplevelse i Danmark, så er østerssafari måske det du leder efter. I får: Østersafari, smag på de østers i har fanget, fortælling om østers og dens historie. Østerssafari er en af de underholdende og unikke oplevelser i Danmark som du sent vil glemme. Tag afsted med venner og familie, eller giv oplevelsesgaven til en som elsker østers.
Rømø - Thyholm - Løgstør - Knebel - Højer

Pilot for en dag

Hvis du nogensinde har drømt om at flyve et fly, så er denne oplevelse for dig. Du kan prøve at være pilot for en dag og styre et fly. Hvor meget du kommer til at flyve bag styrepinden afhænger af lokationen du vælger. Nogle af stederne kan du få en valgfri passager med om bord når du flyver flyet, og du kan få en videooptagelse af oplevelsen. Du kan endda for lov til at planlægge ruten.
Svendborg - Herning - Roskilde - Viborg

Prøv Virtual Reality​

Har du nogensinde spillet et computerspil, og tænkt hvordan det ville være rent faktisk at være inde i spillet? Lige præcis det kan du opleve med virtual reality. Skyd zombier, skyd dine modstandere eller arbejd sammen som et team. I 25-30 minutter kan du prøve virtual reality, og vælge mellem et af de mange forskellige spil, i kan spille op til 5 personer sammen ad gangen.
København - Århus

Svæveflyvning Hos Svæveflyveklub​

Svæveflyvning er en slags flyvning som ikke kræver moter. I stedet svæver det lille fly igennem luften. Det gør også at flyvningen er lydløs, og du kan dermed nyde den flotte udsigt over Danmark i ro. Du kan vælge mellem svæveflyveklubberne i Viborg, Aars og Herning. Længden af svæveflyvningen kommer an på hvilken svæveflyveklub du vælger.
Aars - Viborg - Herning - Rønnede

Tag på eventyr med kæresten!​

Giv din kæreste et gavekort, til at tage på eventyr sammen i udlandet eller inden for Danmarks grænser. Vælg mellem alt fra romantiske overnatninger, til minicruise til Oslo, til en helikoptertur over Danmark. Hvis du leder efter den perfekte gave til din kæreste, så er et gavekort til at tage på eventyr det oplagte valg. Genial gave til den eventyrlystne kæreste, og en perfekte mulighed for at få nye fantastiske oplevelser og minder sammen.
Over hele landet

Weird Walks i København​

På en tur med Weird Walks får i en sjov, anderledes og ikke mindst underholdende guidet tur i København. Hør om spændende fortællinger, som i med garanti ikke ville have hørt på andre guidet ture i byen. I kan vælge mellem forskellige ture som f.eks. ''København på vrangen'', ''Blod, bødler og bordeller'' og ''Sex, synd og skandaler''. Turene tager ca. 1½ timer.
København

Byen på vrangen med Weirdwalks

"København på Vrangen med Weird Walks" er en 1,5 times byvandring, der afslører Københavns hemmeligheder og skjulte historier. Turen tager dig gennem byens kendte vartegn, som Vor Frue Kirke og Rundetårn, og afslører ukendte sider af disse ikoniske steder. Denne tur er perfekt for dem, der ønsker at se København fra en anden vinkel.

I Fodsporene på Flammen & Citronen

"I Fodsporene på Flammen & Citronen" er en guidet 2-timers byvandring i København, der tager dig med til historiske steder fra besættelsestiden. Besøg centrale steder for den danske frihedskamp under 2. Verdenskrig og få indblik i den almindelige københavners hverdag. Turen giver et fascinerende og detaljeret billede af byens historie under krigen, gennem levende anekdoter og engageret formidling.

Tidsrejse i Ruinerne under Christiansborg med TYRA Byvandringer

Tidsrejse i Ruinerne under Christiansborg" er en unik 1,5 times rundvisning i de historiske ruiner under Christiansborg Slot i København. Deltagere kan opleve fortællinger om Absalons Borg og Københavns Slot, ledsaget af spændende og humoristiske historier. Denne tur byder på en fascinerende rejse til Københavns middelalder og renæssance, inklusive et besøg til det berygtede fængselstårn.

Kanalrundfart i det usynlige København med TYRA Byvandringer

"Kanalrundfart i København med TYRA Byvandringer" tilbyder en unik 1 times sejltur gennem Københavns kanaler, hvor du oplever byen fra et nyt perspektiv. Denne tur fokuserer på historierne bag Københavns middelalder- og renæssancehavneområder, formidlet af Hanne Fabricius fra TYRA Byvandringer. Du vil opleve historiske fortællinger om steder som Holmens Kirke og Operaen, fortalt med humor og indsigt.

Yoga i oplevelsesgave​

Yoga er en fantastisk måde at afstresse både krop og sjæl på. Det er utroligt afslappende, og når man først har prøvet det, stopper man som regel ikke igen. Det er en kombination af meditation, vejrtrækningsøvelser, strækninger og forskellige positioner. En af de fantastiske oplevelser i Danmark, du kan gøre selv, eller med en du holder af. Det er en af de gode gaveideer du både kan give til kæresten, veninden eller din mor i gave.
Århus

3 nætters luksusspaophold på Hotel Budersand

Kom på 3-dages luksusspaophold på Hotel Budersand i Tyskland. I får 3 nætter på et deluxe-dobbeltværelse med privat balkon, velkomstdrinks, luksuriøs morgenbuffet, privat bar på værelset, adgang til spa og meget mere.
Hørnum, Slesvig-Holstein, Tyskland

Ansigtsbehandling hos Ni'mat

Få en 50 minutters lang skræddersyet ansigtsbehandling hos Ni'mat i København, som er baseret på en hudanalyse af deres kosmetolog. Behandlingen bliver udført med produkter specielt til udvalgt til dit behov.
København K, Hovedstaden

Big Swing

Denne adrenalinfyldte oplevelse hos Urban Ranger Camp i København, byder på 34 meters gynge hvor du får et frit fald på 8 meter. Det svarer til at stå at kigge ned fra 5 sal. Der er garanteret sus i maven!
København K

SpaDag hos Pure Nature

Forkæl en du holder af med en spa-dag hos Pure Nature. Ren afslapning og fornyet energi garanteret.
Beder, Midtjylland

Flyv i luftballon med Go Dream

Et tur i en luftballon er en enestående oplevelse man aldrig glemmer! Giv oplevelse i gave til en du ved vil elske det. Udover flyveturen indebærer oplevelsen også champagne og snacks efterfølgende.
Sjælland

The Ring Escape room hos Riddlehouse

Du kender garanteret gyseren The Ring. Hos Riddlehouse i København kan i prøve et Escape Room med den uhyggelige gyser film. I kan være 4 personer, og har 1 time til at klare udfordringen. Dette Escape Room er med live performance! Tør i?
København K

Da Vinci Escape Room hos Midgaard Event

Da Vinci Escape Room hos Midgaard Event i København, handler om at løse mysteriet og bevogte Den Hellige Gral. I skal have lagt hjernen i blød, og har 60 min. til at løse mysteriet.
København Ø

Getaway & wellness ophold hos Bellinge House

Undslip hverdagens stress med et afslappende wellnessophold på Bellinge House. Denne oplevelse kombinerer luksuriøs indkvartering med afslapning og forkælelse, perfekt for dem, der trænger til en pause og tid til selvforkælelse.
Nykøbing Falster, Sjælland, Danmark

The Last Passenger Escape Room hos Riddlehouse

I The Last Passenger Escape Room hos Riddlehouse i København, er i i et tog i Europa på vej til Prag. En passager i toget bliver myrdet - i har 60 minutter til at finde ud af hvem morderen er.
København K

Vinsmagning hos SmagFørst

Vinsmagning hos Smagførst i Århus byder på 1½ timers vinsmagning, hvor i vil smage på 7-9 forskellige vin. Der er lagt stor vægt på smagen fremfor hvor vinen kommer fra. Dertil vil i høre om vinens historie og der vil være mulighed for gode samtaler.
Aarhus C, Midtjylland

Deluxe vin- & caviarsmagning på Stokkebye Vingård

Oplev en eksklusiv vin- & caviarsmagning på Stokkebye Vingård på Fyn. I får 2 times guidet tur af vinbonden, samt en tur i vinmarken og rundvisning i vineriet. I skal smage på 4 vin og 2 slags caviar.
Nyborg, Syddanmark

Det hjemsøgte København med Ghosttour

Kom på en spændende og uhyggelig spøgelsesvandring i København med Ghosttour. Oplevelsen er for både børn og voksne. Børn koster 60 kr. mens voksne koster 120 kr.
København

Vinbanko hos BARe VIN

Kom til vinbanko hos BARE VIN i Aarhus. I får en 3 timers oplevelse med 3 bankoplader og 5 forskellige vine som skal smages på. Dertil er der gevinster til vinderne.
Aarhus C, Midtjylland

Whiskysmagning hos Copenhagen Distillery

Oplev en verden af smag med en eksklusiv whiskysmagning hos Copenhagen Distillery. Denne oplevelse inviterer dig ind i destilleriets fascinerende verden, hvor du vil blive guidet gennem en smagning af unikke, håndlavede whiskyer. Det er den perfekte oplevelse for den nysgerrige nyder, der ønsker at udforske kompleksiteten og de forskellige nuancer af whisky.
København S

Vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt

Vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt i Århus eller København, byder på 1½-2 timers vinsmagning, med smagning af 6-7 vin. I vil få en introduktion til hvordan man dufter, smager og vurdere vin, samt brød og vand mellem smagningerne.
Aarhus C - København K

Det Store Diamantkup hos Escapist

I Det Store Diamantkup, ankommer i diamant i Århus havn et russisk skib. Jeres opgave er at få fat i diamanten, men det græver snilde og samarbejde. Et spændende Escape Room i Århus for 2-6 personer.
Aarhus C, Midtjylland

Seven Escape Room hos Riddlehouse

Hos Riddlehouse i København, kan i op til 4 personer prøver kræfter med Escape Room ''Seven''. I dette Escape Room bliver i konfronteret med de de 7 dødssynder. Er i etiske? Og kan i klare udfordringen?
København K

Dit eget ginfad hos Trolden Destilleri

Elsker du gin? Nu har du muligheden for at lave din egen gin hos Trolden Bryghus Destilleri i Kolding. Få dit eget ginfad og vælg mellem 4 & 8 liters træfade. Ginen lagres ved 63% men kan vandes ned til 40-60% efter ønske. Dertil skal i lave jeres egen etikette, og får også en rundvisning i destilleriet.
Kolding, Syddanmark

Dit eget romfad hos Trolden Destilleri

Hvis du er vild med rom, eller kender en som er, så er dette lige noget for dig! Hos Trolden Destilleri i Kolding kan du nemlig få lavet dit eget romfad - enten 8 eller hele 50 liter. En super fed gave til romnørden!
Kolding, Syddanmark

Inspiration til gode gavekort og gaveideer

Et gavekort kan mange gange være den bedste gaveide. Du skal naturligvis ikke give det hver gang du skal give en gave. Ligeledes bør du ikke altid give den samme klassiske gave. I stedet bør du mikse det lidt op, hvor du nogle gange giver fysiske gaver, og andre gange gavebevis. Det er godt for både dig som gavegiver, og for modtageren.

Godt for dig, fordi det ofte er lettere at give et gavekort, end at skulle give en specifik gave. Og godt for modtageren, fordi det nogle gange bare er mere rart, selv at vælge sin gave. Samtidig kan et gabevis gemmes, så hvis modtageren ikke ved hvad de skal købe lige nu og her, kan de vente til de finder noget de ønsker sig.

Men hvornår skal du give et gavekort, og hvem kan du give det til? Du kan i realiteten give det til stort set alle. De er gode både som gaver til søster, moster og mor. Ligeledes er de gode som gaveideer til mænd, f.eks. som fars dags gave, eller til ham der har alt. Yderligere kan de gives til større anledninger. F.eks. som bryllupsgave, jubilæumsgaver og endda konfirmationsgaver. Det kan være at brudeparret eller konfirmanden, sparer op til noget større, som er over gavebudgettet. Her kan et gavekort til det de sparer op til, være en fantastiske gave.

 

Gavekort til ham der ikke ønsker sig noget

De fleste af os har stået i en situation, hvor vi skal give en gave til ham der ikke ønsker sig noget. Lige netop til ham som ingen gaveønsker har, er et gavekort en super god gaveide. Du kan f.eks. give ham et gavebevis til en butik, som du ved han elsker at handle i. Om det er til en webshop med outdoor survival grej, en sportsbutik eller en side med fede gadgets. Her kan han bruge gavebeviset med det samme, eller han kan vente til der kommer noget han ønsker sig, og købe det til den tid.

Hvis du er ude på så dybt vand, at du heller ikke har nogen ide om, hvilken butik det skal være til, har du også en alternativ mulighed. Du kan give et gavekort, som kan bruges i flere forskellige butikker. Det kan f.eks. være til et storcenter, hvor gavebeviset kan bruges i alle butikkerne i centeret. Eller det kan være til en hjemmeside med mange forskellige oplevelser. Med sådan et, kan han vælge at bruge det på 100+ forskellige oplevelser. Så om han er til madlavningskurser, adrenalin oplevelser eller noget helt tredje, vil der med stor sikkerhed være noget for ham.

 

Gavekort til hende der har alt

At give gaver til hende der har alt er altid en udfordring! Heldigvis er der en form for gave, som selv hende der har alt altid kan bruge. Du gættede det – nemlig et gavekort. Det er dog et vidt begreb, for det skal selvfølgelig være til noget, som selv hende der har alt kan bruge. Der er dog nogle typer gaver, som selv denne type kvinde stort set ikke kan få nok af. Det er bl.a. gavebevis til tøjbutikker og smykkeforhandlere. Og lige netop webshops som sælger tøj og smykker, har altid muligheden, at du kan købe et gavebevis. Så er det bare om at finde ud af, hvilke butikker som hende du skal give gave til foretrækker at købe sit tøj og sine smykker i.

Alternativt kan du altid give et brunchgavekort eller et gavekort til biografen. Oplevelser som disse kan man aldrig få nok af, heller ikke hvis man er hende der har alt. De er særligt gode at give, hvis det er som gave til veninden, din mor eller søster. For hvem elsker ikke en god tøsetur med en vi holder af? Om det er spisning, biograftur, eller måske begge dele. En ting er sikkert, det er kvalitetstid på højt plan, og det kan man aldrig få for meget af.

 

Gavekort til jul og fødselsdag

Gavekort til jul og fødselsdag, er det okay at give? Eller det det for kedeligt? Hvis du spørger os, er svaret henholdsvis ja og nej. Det ER okay at give, og det er IKKE for kedeligt. Det er med forbehold for, at det gives med måde. Hvis du altid giver det samme gavebevis, til de samme personer, til alle anledninger, så kan det godt gå hen og blive lidt trivielt. Bliver en gave for triviel, går både ideen og værdien lidt af det at give en gave, og det må helst ikke ske.

Men for at komme tilbage til sagen, så er gavebevis helt okay både til fødselsdag og jul. Særligt hvis personen du skal give gave til, har skrevet det på sin ønskeseddel. Det er f.eks. ikke unormalt at se gavekort til oplevelser, stå på en ønskeliste over 18 års gaver. Ligeledes kan et rejsegavekort findes på mange kvinders ønskelister, og kan derfor både være et godt valg til både fødselsdagsgave og julegave til hende.

Yderligere kan et gavebevis også være romantisk, selvom at det ikke umiddelbart er det vi forbinder med det. Skal du f.eks. give en gave til kæresten, kan et wellnessgavekort, eller et gavekort til hotelophold sagtens være en både god og romantisk gave. At invitere din kæreste på en romantisk weekend sammen, eller give hende en omgang selvforkælelse, er uden tvivl i den romantiske kategori.

 

Sådan finder du det rigtige gavekort

Hvis du allerede har besluttet dig for, at du vil give et gavekort i gave, er der kun et spørgsmål mere af få afklaret. Hvordan finder du det rigtige? Ligesom når du skal give en almindelige gave, skal du naturligvis kende personen, samt hans eller hendes gaveønsker. Hvilken kategori skal gaven være i. Tøj? Elektronik? Oplevelser? Når du har fundet ud af det, er det allerede meget lettere at finde den helt rigtige gave til hende eller ham du skal give gave til. Efter du har fået fastlagt hvilken kategori gaven skal være i, bør du finde ud af, om der er nogle specifikke butikker eller webshops, som personen foretrækker at handle i.

Dertil har anledningen også noget at skulle have sagt. Er det en barselsgave, en 12 års gave eller måske en studentergave? Lad os tage udgangspunkt i de 3 eksempler. Som barselsgave vil det f.eks. være oplagt, at give et gavebevis til en butik hvor de kan købe babyudstyr og andre ting til den lille. Er det en 12 års fødselsdagsgave, vil et biografgavekort, eller et gavebevis til en butik som forhandler gadgets og elektronik være ideelt. Skal du til studenterfest og har besluttet dig at give et gavebevis i studentergave? Så vil et gavekort til Ikea, Magasin eller lignende være oplagt. Hvorfor? Fordi mange studenter planlægger at flytte hjemmefra, hvis de ikke allerede har gjort det. I Ikea, Magasin og lignende butikker, kan de købe forskellige flytte-hjemmefra-ting. Det vil de uden tvivl sætte stor pris på, og højst sandsynligt også mere, end var det en almindelige fysisk gave.

 

Gavekort som aldrig slår fejl

Er du i tvivl om hvilket gavekort du skal give? Ingen problem – der er heldigvis nogle, som aldrig slår fejl. De kan både bruges som gaver til ham og hende, og nogle af dem endda, som gaver til børn og teenagere. Sagt på en anden måde, du kan stort set altid bruge mindst et af følgende muligheder, uanset hvem du er på jagt efter gaveideer til.

 

Wellness, biograftur og hotelophold

Hvis du køber 3 gavekort, henholdsvis et wellnessgavekort, et til biografen og til sidst et til et hotelophold. Så har du i teorien allerede 3 gaver på hånden. Dem kan du passende give til din partner, børn og forældre. Wellnessgavekort til din partner, så han eller hun kan få en dag med forkælelse. Det kan evt. være et som dækker jeg begge, så i kan få oplevelsen sammen. Biograf gavekort til børnene, så de kan komme en tur i biffen og se en film. Og til sidst, et hotelophold til dine forældre, så de kan få en stille og rolig weekend på et fint hotel et sted i Danmark.

Det var 3 gaver, klaret let og hurtigt. Det kan fint gå engang i mellem til jul, at giver gaver sådan. Som nævnt tidligere, er det dog ikke ideelt altid at give gavekort. Men gives det engang i mellem, og er det gjort med omtanke, kan du sagtens komme afsted med det uden problemer.

  

Oplevelser og rejser

En anden type gavekort som aldrig slår fejl, er til oplevelser og rejser. Der er stort set ingen grænser for, hvilke oplevelser du kan give i gave. Det kan være alt fra en tur i Tivoli, til et gavebevis til en burger, til en tur i en Formel 1 bil. Gavekort til oplevelser og oplevelsesgaver generelt, er intet mindre end fantastiske gaveideer. Især hvis det er til oplevelser som i kan lave sammen, og på den måde få nogle gode minder for livet. Gode mindre og oplevelser er meget bedre at samle på, end materielle produkter.

Derudover kan de også bruges som tilskud til en rejse. Det behøver ikke være et stort luksusgavekort, hvor du betaler hele rejsen for personen. Det kan sagtens være et mindre gavebevis, som blot er som tilskud til en rejse. Måske sparer personen du skal give gave til, allerede op til en rejse, og måske har han eller hun endda skrevet det på sin ønskeseddel.

 

Andre populære gavekort du kan give i gave

Udover de mange skønne ideer du finder på listen ovenfor, er der også andre populære gavekort, som er værd at nævne. Det er muligvis nogle af de gavebeviser, som der bliver solgt allerflest af i Danmark. De kommer her:

  • Ikea
  • Matas
  • Magasin
  • Zalando

Er der ikke en af gaveideerne på listen, som du syntes passer til dit behov, kan du med fordel købe et af de 4 ovenstående. De fleste mennesker kan uden tvivl bruge et gavebevis til mindst 1 af ovenstående butikker.

 

Hjemmelavede gavekort og ideer hertil

Et hjemmelavet gavekort er en super sjov gave at give både din kæreste, mor eller far. Det er en personlig gave, som viser at du har tænkt på personen, og gerne vil gøre noget ekstra for dem. Og så koster det dig samtidigt ikke noget! Det kan både gives som voksne til din partner, eller fra barn til forældre.

Her er et par ideer til hjemmelavede gavekort:

  • Klippekort til massage
  • Oprydning/rengøring i huset
  • Hjemmelavet madret efter eget ønske
  • Morgenmad på sengen
  • Anden form for forkælelse

Det er blot nogle ideer du kan bruge til at lave dit eget personlige hjemmelavet gavekort. Hvis du gerne vil gøre det ekstra fancy, kan du finde forskellige gavekort skabeloner fra nettet du kan bruge.

 

Hvor længe er gavekort gyldige?

Både gavekort, gavebeviser og tilgodebeviser gælder som udgangspunkt 3 år, da der herefter forældes. Det er dog kun med forbehold for, at der ikke er aftalt en anden tidsfrist. Udsteder af gavekort og tilgodebeviser kan som udgangspunkt selv bestemme hvor længe det er gyldigt, såfremt at det ikke er en urimelig kort frist.

 

Hvad koster et gavekort til biografen?

De fleste gavekort til biografen er for 2 personer, med til tilhørende sodavand og popcorn. Et sådan biografgavekort koster typisk omkring 299 kr. Dog kan du også få gavebevis som blot er et tilskud til biografturen. Disse fås ofte fra 100-500 kr.

 

Hvornår er et gavekort en god gaveide?

Hvis modtageren specifikt har ønsket sig det i gave, er det en god gaveide. Derudover kan det være en god gaveide, hvis du ved hvilken type gave du gerne vil give, men er i tvivl om det specifikke produkt. Ved i stedet at give gavebevis, kan personen selv vælge nøjagtigt hvad de vil have, fra det sted kortet er gyldigt til.

Denne artikel er anmeldt af Daniel M. (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne