Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Gavekort - DK’s bedste gavekort til oplevelser og shopping

DK’s bedste gavekort til oplevelser og shopping

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Når du skal give en gave, kan et gavekort kan i nogle tilfælde være det bedste valg. Nogle vil mene, at det der den lette løsning, som du kan ty til, hvis du ikke kan finde på andre gode gaveideer. Det kan man til dels argumentere for. Gavekort er dog i mange tilfælde en super god gave, og i mange gange også det mest passende. Det kan være at personen du skal give gave til har ønsket sig tøj, og du ikke ved hvilke mærker, størrelser osv., som personen ønsker sig. I det tilfælde, er et gavebevis til personens yndlings tøjbutik et oplagt valg. Det kan også være at personen direkte har skrevet gavekort til en given butik på deres liste over gaveønsker. I det tilfælde er det naturligvis også oplagt at give.

Ligeledes er det blevet populært at ønske sig oplevelser i gave. Oplevelsesgaver kan ikke gives fysisk, som f.eks. et par sko, en gadget eller en kaffemaskine kan. For at give en oplevelsesgave, er du derfor nødsaget til at give et gavebevis, med mindre du betaler for oplevelsen direkte på stedet.

Vi har været på opdagelse i de forskellige danske webshops, og fundet en masse skønne gavekort, som du kan give i gave til venner og familie. Vi har udvalgt de absolut bedste, og samlet dem her på siden.

Hop direkte til…

Shopping gavekort
Shopping
Oplevelsesgavekort
Oplevelser

Indholdsfortegnelse

Gavekort til shopping

Gavekort til Sinnerup

Sinnerup har et stort udvalg af produkter indenfor boligindretning og livsstil. Den perfekte gaveide der ikke kan fejle.
Fra: 100,00 DKK

Gavekort til Bahne

Bahne har et stort udvalg af fantastiske produkter indenfor boligindretning, design, modetøj, smykker og accessories.
Fra: 100,00 DKK

Gavekort til Brodersens

Brodersens har et stort udvalg af smykker, ure, dåbsgaver og ting til boligen. Bl.a. fra Georg Jensen og Kay Bojesen.
Fra: 100,00 DKK

Gavekort til Hvidevareshoppen

Hvidevareshoppen har et stort udvalg af hvidevarer, køkkenmaskiner, velvære maskiner og lamper til super gode priser.
Fra: 100,00 DKK

Gavekort til Mammashop

Mammashop har et stort udvalg af graviditetstøj, babyudstyr og legetøj. De har mere end 4000 varer at vælge i mellem.
Fra: 100,00 DKK

Gavekort til Pro-Outdoor

Pro-Outdoor har alt i fodtøj, beklædning og grej til udelivet. Her i blandt jagt, camping og fiskeri. De har mere end 30 års erfaringen indenfor feltet.
Fra: 1,00 DKK

Gavekort til Abeungen

Abeungen har et stort udvalg af kvalitetsprodukter til børn i alderen 0-8. Her i blandt legetøj, dåbsgaver og ting til børneværelset.
Fra: 100,00 DKK

Gavekort til Superlove

Superlove har et stort udvalg af dansk og skandinavisk mode og interiøre. Her i blandt smykker og tøj til kvinder.
Fra: 10,00 DKK

Gavekort til Perfect-Body

Perfect-Body har skønne produkter indenfor hudpleje, kosmetik og personlig pleje. Yderligere har de deres eget mærke med økologiske og naturlige produkter.
Fra: 50,00 DKK

Gavekort til Parcellet

Parcellet har et stort udvalg af bæredygtige produkter til børn i alderen 0-6 år. Her i blandt tøj, udstyr og meget mere.
Fra: 100,00 DKK

Gavekort til Bodylab

Bodylab har et stort udvalg af sportsudstyr, kosttilskud og proteinpulver. Det er go-to shoppen, for alle der træner.
Fra: 100,00 DKK

Gavekort til Min Egen Verden

Min Egen Verden har et stort udvalg af personlige gaver til børn og babyer. Bl.a. bamser med navn, tøj og mange andre spændende sager til de små.
Fra: 100,00 DKK

Gavekort til oplevelser

Weird Walks i København​

På en tur med Weird Walks får i en sjov, anderledes og ikke mindst underholdende guidet tur i København. Hør om spændende fortællinger, som i med garanti ikke ville have hørt på andre guidet ture i byen. I kan vælge mellem forskellige ture som f.eks. ”København på vrangen”, ”Blod, bødler og bordeller” og ”Sex, synd og skandaler”. Turene tager ca. 1½ timer.
Fra: 120,00 DKK

Escape room

Escape rooms er de seneste år blevet utroligt populære oplevelser i Danmark. I skal som en gruppe løse forskellige gåder og opgaver inden tiden er løbet ud. I har som regel 1 time. Escape rooms er en spændende oplevelse som både sætter hjernen gang, får adrenalinen op og giver spænding. Samtidig skal i arbejde sammen som et team. I kan vælge forskellige temaer som f.eks. den kolde krig, chernobyl, regnarok m.fl.
Fra: 500,00 DKK

Østerssafari

Hvis du er på udkig efter en spændende og anderledes oplevelse i Danmark, så er østerssafari måske det du leder efter. I får: Østersafari, smag på de østers i har fanget, fortælling om østers og dens historie. Østerssafari er en af de underholdende og unikke oplevelser i Danmark som du sent vil glemme. Tag afsted med venner og familie, eller giv oplevelsesgaven til en som elsker østers.
Fra: 145,00 DKK

Prøv Virtual Reality​

Har du nogensinde spillet et computerspil, og tænkt hvordan det ville være rent faktisk at være inde i spillet? Lige præcis det kan du opleve med virtual reality. Skyd zombier, skyd dine modstandere eller arbejd sammen som et team. I 25-30 minutter kan du prøve virtual reality, og vælge mellem et af de mange forskellige spil, i kan spille op til 5 personer sammen ad gangen.
Fra: 195,00 DKK

Chokoladekursus

Her er en af de bedste oplevelsesgaver til chokolade elskeren. Et chokoladekursus hvor i lære at lave jeres helt egen, hjemmetlavet chokolade. I får 2-3 timers chokoladekursus, og lære at lave flere forskellige chokolader. Selvfølgelig skal der også smages på chokoladerne, som i kan nyde med en god kop kaffe. Kurset er for alle som ønsker at lære mere om chokolade, og ikke mindst lære at lave det på bedste vis.
Fra: 400,00 DKK

Cocktailkursus

Har du nogensinde ønsket dig at kunne lave dine egne seje drinks,  præcis ligesom bartenderen? Så er et cocktailkursus lige noget for dig. Du får: 2-3 timers cocktailkursus, velkomstdrinks, lærer at lave adskillige cocktails, lærer de forskellige teknikker, gennemgang af spiritustyper m.m. Et cocktailskursus er en af de oplevelser i Danmark, som er oplagte at tage sammen med en ven eller veninde.
Fra: 295,00 DKK

Pizzakursus

Elsker du pizza, men kan aldrig rigtig få lavet den ligeså god som den fra din yndlings pizzaria? Det er en kunst at lave gode pizzaer, lige fra den sprøde bund til det lækre pizza toppings. På pizzakurset lærer du at mestre kunsten at lave den perfekte pizza. Du får: 2-3 timers pizzakursus hvor du lære at arbejde med dejen og ælte den. Dertil bagning og spsining af pizzaen, samt gode tips og tricks.
Fra: 600,00 DKK

Kaffekursus​

Find din indre barista frem, og lær at brygge den perfekte kop kaffe. Danskere drikker i gennemsnit 4 kopper kaffe om dagen, så hvorfor ikke lære at lave den bedst mulige kop? Vælg mellem flere lokationer rundt om i Danmark. Kaffekurset indebærer bl.a.: 1½-3 timers kaffekursus, kaffesmagning, lær om kaffens smagsnuancer, lær at brygge på forskellige måder m.m. Inviter en ven, veninde eller din bedre halvdel med.
Fra: 399,00 DKK

Flødebollekursus​

Har du nogensinde drømt om at kunne lave dine helt egne flødeboller? Det kan du efter du har været på flødebolle kursus! Kurset indebærer: 1-3 timers flødebollekursus, lav dine egne flødeboller, lær om processer og faldgruber, få flødebollerne med hjem m.m. Nu har du ikke blot en kasse med dine egne hjemmelavede flødeboller, du har også lært at lave dem selv. En sjov oplevelse som du kan nyde sammen med kæresten, venner og familie.
Fra: 349,00 DKK

Gavekort Til Sushi For 2​

Kender du en som elsker sushi? Så er et gavekort til sushi for 2 en af de bedste oplevelsesgaver du kan give! Gavekortet gælder en lækker omgang japansk sushi for 2. Vælg mellem sushi restauranter i hele Danmark. Køb gavekortet og inviter din kæreste, ven eller veninde med. Alternativt kan du give hele gavekortet som en gave, og modtageren kan selv vælge hvem de vil tage med på sushi date.
Fra: 499,00 DKK

Ølsmagning

De fleste mænd elsker en god kold øl. Hvis du og dine venner er i den kategori, er ølsmagning en af de oplevelser i Danmark i skal prøve mindst én gang. I vil komme til at prøve en række forskellige øl, lyse som mørke og alt der i mellem. Vælg mellem forskellige lokationer i hele Danmark. Et gavekort til ølsmagning, er også en af de bedre oplevelsesgaver til ham som er vild med øl.
Fra: 125,00 DKK

Whiskysmagning​

Smag og duft til forskellige whisky, mens i lære om dem og deres historie. Hvor mange forskellige whisky i skal prøve, kommer an på lokationen i vælger. Nogle steder får i også en rundvisning med i købet. Whiskysmagning er et perfekt supplement til en god herremiddag eller frokost. Er også oplagt til en firmaudflugt.
Fra: 140,00 DKK

Vinsmagning​

Hvis du er til vin, er vinsmagning en oplevelse du ikke må glippe. Smag på forskellige vin af druer fra hele verden. I vil blive introduceret for adskillige vin som i skal smage, dufte og lære om. Hvor lang tid det tager, og hvor mange vin i skal smage, er afhængig af stedet du vælger. Nogle steder kan i samtidig spise en middag. Hvis du er vild med vin, er vinsmagning er en af de oplevelser der skal prøves.
Fra: 175,00 DKK

Yoga i Oplevelsesgave​

Yoga er en fantasisk måde at afstresse både krop og sjæl på. Det er utroligt afslappende, og når man først har prøvet det, stopper man som regel ikke igen. Det er en kombination af meditation, vejrtrækningsøveler, strækninger og forskellige positioner. En af de fantastiske oplevelser i Danmark, du kan gøre selv, eller med en du holder af. Det er en af de gode gaveideer du både kan give til kæresten, veninden eller din mor i gave.
Fra: 299,00 DKK

Gavekort Til Ansigtsbehandling​

Her er en af de oplevelsesgaver som er en sikker vinder hos kvinderne. Giv hende et gavekort, så hun kan få løsnet musklerne i ansigtet med en afslappende og behagelig behandling. Vælg mellem behandlinger hos forskellige wellness og massageklinikker i Jylland og på Sjælland.
Fra: 450,00 DKK

Floating

Hvis du er vild med wellness og er på udkig efter gode oplevelser i Danmark, så skal du prøve floating. Luk øjnene, og føl hvordan du vægtløst svæver i vandet. Floating er godt for din krop, både fysisk og mentalt. Det hjælper bl.a. med at: Forebygge stress, forbedre søvnen, øge koncentrationen og reducerer ledsmerter. Køb et gavekort til floating, til dig selv og en du holder af.
Fra: 449,00 DKK

København Zoo​

En tur i zoologisk have er en klassisk oplevelse for familien, som altid er et hit. Besøg Københavns Zoo og se de eksotiske og spændende dyr. Der er både elefanter, isbjørne, aber og mange andre fantastiske dyr. Der er også mulighed for at købe spændende oplevelser i København Zoo. F.eks. kan du være dyrepasser for en dag, eller du kan fodre pingvinerne.
Fra: 105,00 DKK

Tivoli i København​

Tag familien med en tur i tivoli i København. Tivoliet er en af de ældste forlystelsesparker i verden, og en af de oplevelser i København der skal opleves. Køb et turpas og prøv de mange spændene forlystelser som rutsjebaner, karuseller og pariserhjul. I kan også vælge at gå en tur og nyde den hyggelige stemning, og måske få en god bid mad på en af de mange restauranter. Kommer i på de rigtige dage, vil i også kunne oplever koncerter i tivoli.
Fra: 135,00 DKK

Sælsafari

Hvis du er på udkig efter gode oplevelser for hele familien, så er sælsafari en spændende mulighed. I sejler ud i båd og kommer til at se sælen helt tæt på, i dens naturlige rammer. I får: Sælsafari, guidet tur med fortællinger samt mulighed for at se sælen helt tæt på. En anderledes og underholdende oplevelse for hele familien, som helt sikkert vil være et hit hos børnene.
Fra: 210,00 DKK

Gourmetophold i Danmark​

Hvis du er på udkig efter gode oplevelsesgaver til en mad elsker, så er et gourmet ophold i Danmark den helt perfekte gaveide. Vælg mellem en af de mange fantastiske hoteller på Jylland, Fyn eller Sjælland. Afhængig af hotellet i vælger, vil i få serveret 3, 5 eller 6-retters menuer. Giv det i gave til kæresten, konen eller manden, og få en madoplevelse for livet sammen.
Fra: 1.790,00 DKK

Kør Segway​

Prøv at køre segway, enten på bane, som sightseeing eller guidet tur. En anderledes og spændende måde at se området og de forskellige seveærdigheder på. Det er lettere at køre på segway end du tror, og de fleste har godt styr på de allerede efter 5 minutter. Så selv de guidet ture i byen kan du sagtens klare, selvom du aldrig har prøvet at køre på segway før.
Fra: 300,00 DKK

Pilot For En Dag​

Hvis du nogensinde har drømt om at flyve et fly, så er denne oplevelse for dig. Du kan prøve at være pilot for en dag og styre et fly. Hvor meget du kommer til at flyve bag styrepinden afhænger af lokationen du vælger. Nogle af stederne kan du få en valgfri passager med om bord når du flyver flyet, og du kan få en videooptagelse af oplevelsen. Du kan endda for lov til at planlægge ruten.
Fra: 1.350,00 DKK

Kør i Sportsvogn På Bane Eller Gade​

De fleste drenge har haft en drøm om at køre en sportsvogn. Nu har du chancen! Få drengedrømmer opfyldt og prøvekør din yndlings bil. Du kan både vælge at køre på bane, eller på gaden afhængig af hvilken oplevelse du vælger. Vælg mellem biler som Ferrari, Lamborghini, Audi R8, Porsche med flere.
Fra: 895,00 DKK

Helikoptertur – Flyv i helikopter!​

At flyve i helikopter er en oplevelse for livet! Der en en oplevelse som er på de fleste menneskers bucket liste. På helikopterturen får i en rundflyvning over forskellige byer i Danmark. Længden af flyvningen afhænger af hvilken helikopter oplevelse i vælger. I kan flyve fra forskellige byer i hele landet. Inviter kæresten med på en helikoptertur og få en uforglemmelig oplevelse sammen.
Fra: 695,00 DKK

Svæveflyvning Hos Svæveflyveklub​

Svæveflyvning er en slags flyvning som ikke kræver moter. I stedet svæver det lille fly igennem luften. Det gør også at flyvningen er lydløs, og du kan dermed nyde den flotte udsigt over Danmark i ro. Du kan vælge mellem svæveflyveklubberne i Viborg, Aars og Herning. Længden af svæveflyvningen kommer an på hvilken svæveflyveklub du vælger.
Fra: 425,00 DKK

Faldskærmsudspring – Spring i Faldskærm!​

Der er garanteret adrenalilsus og spænding når du skal hoppe i faldskærm! Vælg mellem tandemspring og solospring. Du springer fra 4000 meters højde og falder mod jorden med 200 km/t. Der er et frit fald på ca. 60 sekunder, hvor hele springet ca. tager 5-6 minutter. Efter det frie fald svæver i mod jorden, hvor du kan nyde den flotte udsigt over Danmark.
Fra: 1.950,00 DKK

Champagnesmagning

Du har sikkert hørt om vinsmagning og ølsmagning, men har du hørt om champagnesmagning? Her kan du få en hyggelig og interessant aften, hvor du smager på 6 forskellige champagner med tilhørende små retter. Champagnerne varierer efter sæson, men kan f.eks. være Årgangchampagne, Blanc de Blanc, Blanc de Noir og Rosé. En af de oplevelser i København du er nød til at prøve, hvis du elsker champagne.
Fra: 499,00 DKK

Vovehalsens Luftballon

Denne ekstreme oplevelse er bestemt ikke for sarte sjæle. Den er måske en af de vildeste oplevelser i Danmark du kan finde. Du kommer til at hænge fra en luftballon i et 50 meter langt reb i 700 meters højde over jorden. Her skal du klatre de 50 meter op ad rebet og tilbage i kurven. Denne oplevelse kræver både at du er frygtløs og i god form. Og at du slet ikke er bange for højder!
Fra: 50.000,00 DKK

Ølyoga Med Nørrebro Bryghus For 2 Personer​

Nørrebro Bryghus tilbyder nu det bedste fra 2 vidt forskellige verdener, øl og yoga kombineret i en ølyoga. Dvs. du kan få balance i kroppen med en god omgang yoga, samtidig med at du nyder en god øl. Gavekortet gælder 2 personer. Arrangementet tager ca. 1 time og inkludere 2 øl, én til hver. Yogaen er på begynder niveau, så alle kan være med.
Fra: 299,00 DKK

Monsterburger for 2

Hvem elsker ikke en god, saftig burger? Danmark har nogle af de bedste burgere i Europa, så at spise en monsterburger er absolut en af de oplevelser i Danmark der skal krydses af! Inviter din ven på en lækker monsterburger, på en af de mange gode caféer eller restauranter i Danmark. Du kan også vælge at give gavekortet i gave som en oplevelsesgave.
Fra: 499,00 DKK

Inspiration til gode gavekort og gaveideer

Et gavekort kan mange gange være den bedste gaveide. Du skal naturligvis ikke give det hver gang du skal give en gave. Ligeledes bør du ikke altid give den samme klassiske gave. I stedet bør du mikse det lidt op, hvor du nogle gange giver fysiske gaver, og andre gange gavebevis. Det er godt for både dig som gavegiver, og for modtageren.

Godt for dig, fordi det ofte er lettere at give et gavekort, end at skulle give en specifik gave. Og godt for modtageren, fordi det nogle gange bare er mere rart, selv at vælge sin gave. Samtidig kan et gabevis gemmes, så hvis modtageren ikke ved hvad de skal købe lige nu og her, kan de vente til de finder noget de ønsker sig.

Men hvornår skal du give et gavekort, og hvem kan du give det til? Du kan i realiteten give det til stort set alle. De er gode både som gaver til søster, moster og mor. Ligeledes er de gode som gaveideer til mænd, f.eks. som fars dags gave, eller til ham der har alt. Yderligere kan de gives til større anledninger. F.eks. som bryllupsgave, jubilæumsgaver og endda konfirmationsgaver. Det kan være at brudeparret eller konfirmanden, sparer op til noget større, som er over gavebudgettet. Her kan et gavekort til det de sparer op til, være en fantastiske gave.

 

Gavekort til ham der ikke ønsker sig noget

De fleste af os har stået i en situation, hvor vi skal give en gave til ham der ikke ønsker sig noget. Lige netop til ham som ingen gaveønsker har, er et gavekort en super god gaveide. Du kan f.eks. give ham et gavebevis til en butik, som du ved han elsker at handle i. Om det er til en webshop med outdoor survival grej, en sportsbutik eller en side med fede gadgets. Her kan han bruge gavebeviset med det samme, eller han kan vente til der kommer noget han ønsker sig, og købe det til den tid.

Hvis du er ude på så dybt vand, at du heller ikke har nogen ide om, hvilken butik det skal være til, har du også en alternativ mulighed. Du kan give et gavekort, som kan bruges i flere forskellige butikker. Det kan f.eks. være til et storcenter, hvor gavebeviset kan bruges i alle butikkerne i centeret. Eller det kan være til en hjemmeside med mange forskellige oplevelser. Med sådan et, kan han vælge at bruge det på 100+ forskellige oplevelser. Så om han er til madlavningskurser, adrenalin oplevelser eller noget helt tredje, vil der med stor sikkerhed være noget for ham.

 

Gavekort til hende der har alt

At give gaver til hende der har alt er altid en udfordring! Heldigvis er der en form for gave, som selv hende der har alt altid kan bruge. Du gættede det – nemlig et gavekort. Det er dog et vidt begreb, for det skal selvfølgelig være til noget, som selv hende der har alt kan bruge. Der er dog nogle typer gaver, som selv denne type kvinde stort set ikke kan få nok af. Det er bl.a. gavebevis til tøjbutikker og smykkeforhandlere. Og lige netop webshops som sælger tøj og smykker, har altid muligheden, at du kan købe et gavebevis. Så er det bare om at finde ud af, hvilke butikker som hende du skal give gave til foretrækker at købe sit tøj og sine smykker i.

Alternativt kan du altid give et brunchgavekort eller et gavekort til biografen. Oplevelser som disse kan man aldrig få nok af, heller ikke hvis man er hende der har alt. De er særligt gode at give, hvis det er som gave til veninden, din mor eller søster. For hvem elsker ikke en god tøsetur med en vi holder af? Om det er spisning, biograftur, eller måske begge dele. En ting er sikkert, det er kvalitetstid på højt plan, og det kan man aldrig få for meget af.

 

Gavekort til jul og fødselsdag

Gavekort til jul og fødselsdag, er det okay at give? Eller det det for kedeligt? Hvis du spørger os, er svaret henholdsvis ja og nej. Det ER okay at give, og det er IKKE for kedeligt. Det er med forbehold for, at det gives med måde. Hvis du altid giver det samme gavebevis, til de samme personer, til alle anledninger, så kan det godt gå hen og blive lidt trivielt. Bliver en gave for triviel, går både ideen og værdien lidt af det at give en gave, og det må helst ikke ske.

Men for at komme tilbage til sagen, så er gavebevis helt okay både til fødselsdag og jul. Særligt hvis personen du skal give gave til, har skrevet det på sin ønskeseddel. Det er f.eks. ikke unormalt at se gavekort til oplevelser, stå på en ønskeliste over 18 års gaver. Ligeledes kan et rejsegavekort findes på mange kvinders ønskelister, og kan derfor både være et godt valg til både fødselsdagsgave og julegave til hende.

Yderligere kan et gavebevis også være romantisk, selvom at det ikke umiddelbart er det vi forbinder med det. Skal du f.eks. give en gave til kæresten, kan et wellnessgavekort, eller et gavekort til hotelophold sagtens være en både god og romantisk gave. At invitere din kæreste på en romantisk weekend sammen, eller give hende en omgang selvforkælelse, er uden tvivl i den romantiske kategori.

 

Sådan finder du det rigtige gavekort

Hvis du allerede har besluttet dig for, at du vil give et gavekort i gave, er der kun et spørgsmål mere af få afklaret. Hvordan finder du det rigtige? Ligesom når du skal give en almindelige gave, skal du naturligvis kende personen, samt hans eller hendes gaveønsker. Hvilken kategori skal gaven være i. Tøj? Elektronik? Oplevelser? Når du har fundet ud af det, er det allerede meget lettere at finde den helt rigtige gave til hende eller ham du skal give gave til. Efter du har fået fastlagt hvilken kategori gaven skal være i, bør du finde ud af, om der er nogle specifikke butikker eller webshops, som personen foretrækker at handle i.

Dertil har anledningen også noget at skulle have sagt. Er det en barselsgave, en 12 års gave eller måske en studentergave? Lad os tage udgangspunkt i de 3 eksempler. Som barselsgave vil det f.eks. være oplagt, at give et gavebevis til en butik hvor de kan købe babyudstyr og andre ting til den lille. Er det en 12 års fødselsdagsgave, vil et biografgavekort, eller et gavebevis til en butik som forhandler gadgets og elektronik være ideelt. Skal du til studenterfest og har besluttet dig at give et gavebevis i studentergave? Så vil et gavekort til Ikea, Magasin eller lignende være oplagt. Hvorfor? Fordi mange studenter planlægger at flytte hjemmefra, hvis de ikke allerede har gjort det. I Ikea, Magasin og lignende butikker, kan de købe forskellige flytte-hjemmefra-ting. Det vil de uden tvivl sætte stor pris på, og højst sandsynligt også mere, end var det en almindelige fysisk gave.

 

Gavekort som aldrig slår fejl

Er du i tvivl om hvilket gavekort du skal give? Ingen problem – der er heldigvis nogle, som aldrig slår fejl. De kan både bruges som gaver til ham og hende, og nogle af dem endda, som gaver til børn og teenagere. Sagt på en anden måde, du kan stort set altid bruge mindst et af følgende muligheder, uanset hvem du er på jagt efter gaveideer til.

 

Wellness, biograftur og hotelophold

Hvis du køber 3 gavekort, henholdsvis et wellnessgavekort, et til biografen og til sidst et til et hotelophold. Så har du i teorien allerede 3 gaver på hånden. Dem kan du passende give til din partner, børn og forældre. Wellnessgavekort til din partner, så han eller hun kan få en dag med forkælelse. Det kan evt. være et som dækker jeg begge, så i kan få oplevelsen sammen. Biograf gavekort til børnene, så de kan komme en tur i biffen og se en film. Og til sidst, et hotelophold til dine forældre, så de kan få en stille og rolig weekend på et fint hotel et sted i Danmark.

Det var 3 gaver, klaret let og hurtigt. Det kan fint gå engang i mellem til jul, at giver gaver sådan. Som nævnt tidligere, er det dog ikke ideelt altid at give gavekort. Men gives det engang i mellem, og er det gjort med omtanke, kan du sagtens komme afsted med det uden problemer.

 

Oplevelser og rejser

En anden type gavekort som aldrig slår fejl, er til oplevelser og rejser. Der er stort set ingen grænser for, hvilke oplevelser du kan give i gave. Det kan være alt fra en tur i Tivoli, til et gavebevis til en burger, til en tur i en Formel 1 bil. Gavekort til oplevelser og oplevelsesgaver generelt, er intet mindre end fantastiske gaveideer. Især hvis det er til oplevelser som i kan lave sammen, og på den måde få nogle gode minder for livet. Gode mindre og oplevelser er meget bedre at samle på, end materielle produkter.

Derudover kan de også bruges som tilskud til en rejse. Det behøver ikke være et stort luksusgavekort, hvor du betaler hele rejsen for personen. Det kan sagtens være et mindre gavebevis, som blot er som tilskud til en rejse. Måske sparer personen du skal give gave til, allerede op til en rejse, og måske har han eller hun endda skrevet det på sin ønskeseddel.

 

Andre populære gavekort du kan give i gave

Udover de mange skønne ideer du finder på listen ovenfor, er der også andre populære gavekort, som er værd at nævne. Det er muligvis nogle af de gavebeviser, som der bliver solgt allerflest af i Danmark. De kommer her:

  • Ikea
  • Matas
  • Magasin
  • Zalando

Er der ikke en af gaveideerne på listen, som du syntes passer til dit behov, kan du med fordel købe et af de 4 ovenstående. De fleste mennesker kan uden tvivl bruge et gavebevis til mindst 1 af ovenstående butikker.

 

Hjemmelavede gavekort og ideer hertil

Et hjemmelavet gavekort er en super sjov gave at give både din kæreste, mor eller far. Det er en personlig gave, som viser at du har tænkt på personen, og gerne vil gøre noget ekstra for dem. Og så koster det dig samtidigt ikke noget! Det kan både gives som voksne til din partner, eller fra barn til forældre.

Her er et par ideer til hjemmelavede gavekort:

  • Klippekort til massage
  • Oprydning/rengøring i huset
  • Hjemmelavet madret efter eget ønske
  • Morgenmad på sengen
  • Anden form for forkælelse

Det er blot nogle ideer du kan bruge til at lave dit eget personlige hjemmelavet gavekort. Hvis du gerne vil gøre det ekstra fancy, kan du finde forskellige gavekort skabeloner fra nettet du kan bruge.

 

Hvor længe er gavekort gyldige?

Både gavekort, gavebeviser og tilgodebeviser gælder som udgangspunkt 3 år, da der herefter forældes. Det er dog kun med forbehold for, at der ikke er aftalt en anden tidsfrist. Udsteder af gavekort og tilgodebeviser kan som udgangspunkt selv bestemme hvor længe det er gyldigt, såfremt at det ikke er en urimelig kort frist.

 

Hvad koster et gavekort til biografen?

De fleste gavekort til biografen er for 2 personer, med til tilhørende sodavand og popcorn. Et sådan biografgavekort koster typisk omkring 299 kr. Dog kan du også få gavebevis som blot er et tilskud til biografturen. Disse fås ofte fra 100-500 kr.

 

Hvornår er et gavekort en god gaveide?

Hvis modtageren specifikt har ønsket sig det i gave, er det en god gaveide. Derudover kan det være en god gaveide, hvis du ved hvilken type gave du gerne vil give, men er i tvivl om det specifikke produkt. Ved i stedet at give gavebevis, kan personen selv vælge nøjagtigt hvad de vil have, fra det sted kortet er gyldigt til.

Denne artikel er anmeldt af Daniel M. (5/5)
5/5