Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Gavekort - DK’s bedste gavekort til oplevelser og shopping

DK’s bedste gavekort til oplevelser og shopping

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Når du skal give en gave, kan et gavekort kan i nogle tilfælde være det bedste valg. Nogle vil mene, at det der den lette løsning, som du kan ty til, hvis du ikke kan finde på andre gode gaveideer. Det kan man til dels argumentere for. Gavekort er dog i mange tilfælde en super god gave, og i mange gange også det mest passende. Det kan være at personen du skal give gave til har ønsket sig tøj, og du ikke ved hvilke mærker, størrelser osv., som personen ønsker sig. I det tilfælde, er et gavebevis til personens yndlings tøjbutik et oplagt valg. Det kan også være at personen direkte har skrevet gavekort til en given butik på deres liste over gaveønsker. I det tilfælde er det naturligvis også oplagt at give.

Ligeledes er det blevet populært at ønske sig oplevelser i gave. Oplevelsesgaver kan ikke gives fysisk, som f.eks. et par sko, en gadget eller en kaffemaskine kan. For at give en oplevelsesgave, er du derfor nødsaget til at give et gavebevis, med mindre du betaler for oplevelsen direkte på stedet.

Vi har været på opdagelse i de forskellige danske webshops, og fundet en masse skønne gavekort, som du kan give i gave til venner og familie. Vi har udvalgt de absolut bedste, og samlet dem her på siden.

Hop direkte til…

Shopping gavekort
Shopping
Oplevelsesgavekort
Oplevelser

Indholdsfortegnelse

Gavekort til shopping

Gavekort til Sportmaster

Sportmaster er Danmarks største sportskæde, og har alt indenfor sportstøj og udstyr.

Fra: 200,00 DKK

Gavekort til Pro-Outdoor

Pro-Outdoor har alt i fodtøj, beklædning og grej til udelivet. Her i blandt jagt, camping og fiskeri. De har mere end 30 års erfaringen indenfor feltet.

Fra: 1,00 DKK

Gavekort til Perfect-Body

Perfect-Body har skønne produkter indenfor hudpleje, kosmetik og personlig pleje. Yderligere har de deres eget mærke med økologiske og naturlige produkter.

Fra: 50,00 DKK

Gavekort til oplevelser

Dit eget ginfad hos Trolden Destilleri

Elsker du gin? Nu har du muligheden for at lave din egen gin hos Trolden Bryghus Destilleri i Kolding. Få dit eget ginfad og vælg mellem 4 & 8 liters træfade. Ginen lagres ved 63% men kan vandes ned til 40-60% efter ønske. Dertil skal i lave jeres egen etikette, og får også en rundvisning i destilleriet.

Fra: 1.795,00 DKK

Ølbrygning hos Timm Vladimirs Køkken

Vil du lære at brygge din egen øl? Det kan du på ølbrygningskursus hos Timm Vladimirs Køkken i Valby, København. Du får 4 timers kursus i ølbrygning, lærer at brygge din egen øl, og der vil være snacks og øl fra Timm Vladimirs eget køkken undervejs. Dertil får du dit eget bryggeanlæg med hjem samt opskrifter.

Fra: 1.345,00 DKK

Bøf og Bajere hos Timm Vladimirs Køkken

Kom på 4 timers madkursus hos Timm Vladimirs Køkken i København eller Århus. Kursets omdrejningspunt er saftige bøffer, sovs og selvfølgelig gode øl. En fed oplevelsesgave til ham eller hende, der vil lære at lave god mad.

Fra: 1.045,00 DKK

Guidet øltur på Vesterbro med Copenhagen By Mie & Friends

Copenhagen Mie & Friends tager dig med på en guidet øltur på Vesterbro, hvor i skal besøge 3 forskellige barer, og smage på 3 forskellige øl. Turen tager 3 timer, som samtidig byder på spændende fortællinger.

Fra: 395,00 DKK

Beerwalk i København med People Like Us

Kom på en anderledes ølsmagning, i form af en Beerwalk i København med People Like Us. I får 2,5 timers by- og ølvandring på 5 km, med guide fra bryggeriet. På turen skal i smage på 5 vidt forskellige specialøl, fra smagningsglas som i efterfølgende må tage med hjem.

Fra: 250,00 DKK

Vin & Tapas hos S’vineriet Vinapotek

S’vineriet Vinapotek byder på vin & tapas i Odense, form af en hyggelig og uformel smagning. Vinene bliver præsenteret af en sommelier. I vil smage på 5 vine fra hele verden og spise tapas. Har i lyst til et blive hængende i vinbaren efter, og der rig mulighed for det.

Fra: 475,00 DKK

Portvinssmagning hos Kjær Sommerfeldt

Kjær Sommerfeldt i Århus inviterer til portvinssmagning, hvor i vil lære om historien bag portvin, samt hvilke der matcher forskelligt mad. Dertil skal i naturligvis smage på en masse herlige portvin – hele 7-8 af slagsen.

Fra: 399,00 DKK

Deluxe vin- & caviarsmagning på Stokkebye vingård

Oplev en eksklusiv vin- & caviarsmagning på Stokkebye Vingård på Fyn. I får 2 times guidet tur af vinbonden, samt en tur i vinmarken og rundvisning i vineriet. I skal smage på 4 vin og 2 slags caviar.

Fra: 495,00 DKK

Portvinssmagning hos Bryggeriet Flakhaven

Bryggeriet Flakhaven på Fyn byder på en spændende vinsmagning, hvor i skal smage på 5 forskellige portvin, samt lære om de gyldne dråber. Dertil får i en skøn rundvisning bryggeriet, samt høre om de forskellige portvinsstilarter.

Fra: 300,00 DKK

Vin & Petanque i Aarhus

Få en hyggelig oplevelse i Århus med en kombination af vin og petanque. Mens i spiller petanque skal i smage på 3 forskellige vin, hvortil der også vil være snacks. En skøn oplevelse med venner og familie.

Fra: 398,00 DKK

Portvinssmagning hos Douro Wine Bar

Kom til 2 timers portvinssmagning hos Douro Wine bar i Ålborg. Portvinssmagning tager 2 timer, og i vil smage på 10 forskellige portvin. Dertil får i historie og indsigt i de forskellige portvin, samt ost, tapas og andre snacks undervejs.

Fra: 349,00 DKK

Wellnessophold hos Tambohus Kro & Badehotel

Kom på Wellnessophold hos Tambohus Kro & Badehotel i Nordjylland. Opholdet indkluderer, morgenbuffet med hjemmelavede specialiteter, 3-retters gourmetmiddag samt adgang til wellness m.m.

Fra: 1.998,00 DKK

Luksus wellnessophold på Hotel Thinggaard

Oplev et luksuriøst wellnessophold på Hotel Thinggaard i Midtjylland for 2 personer. Ved ankomst vil der på værelset være fyldte chokolader fra Thy samt håndbrygget øl eller saft fra Staarup Håndbryg. Derudover får i bl.a. 4-retters menu, adgang til spa, stor morgenbuffet og gratis kaffe/varm chokolade/te.

Fra: 2.596,00 DKK

Gourmetophold på Lyng Dal Hotel

Kom på et velsmagende gourmetophold på Lyng Dal Hotel i Midtjylland. I får en overnatning i et hyggeligt dobbeltværelse, middag samt en lækker morgenmad med hjemmelavede specialiteter.

Fra: 1.990,00 DKK

Kroophold hos Den Gamle Grænsekro

I Christiansfeld i Syddanmark ligger Den Gamle Grænsekro. Her kan du og din partner kommet på et hyggeligt kroophold med 1-2 overnatninger & 3-retters a la carte menu. Dertil er morgenmad inkluderet.

Fra: 1.450,00 DKK

Getaway ophold på east Hotel Hamburg

Tag en weekend til east Hotel Hamburg i Tyskland på et lækkert 4 stjernet ophold. Hotellet er en favorit hos danskerne, og inkluderer adgang til fitness og sauna. Opholdet giver også en fantastisk sushi menu, en flaske vin samt morgenmad og meget andet. En ophold der skal prøves!

Fra: 3.830,00 DKK

Romantisk ophold på Benniksgaard Hotel

På Benniksgaard Hotel i Gråsten, Syddanmark, kan du og din partner komme på et romantisk ophold. I skal overnatte på et superior dobbeltværelse og får 1 Dreamwater Lounge vandmassage hver. Dertil 4 retters menu, velkomstdrinks, stor morgenbuffet og meget andet.

Fra: 2.598,00 DKK

Østersophold hos Tambohus Kro & Badehotel

Østersophold hos Tambohus Kro & Badehotel er det perfekte ophold for madelskere! I kommer på en spændende østerssafari. I skal spise egne fangede østers med tilhørende mousserende vin, spise en 5 retters gourmetmiddag og overnatte i et hyggeligt dobbeltværelse. Om morgenen vil der morgenbuffet med hjemmelavede specialiteter.

Fra: 2.598,00 DKK

Ophold & Instamoments på SIDE Design Hotel

Kom på et luksuriøst 2 dages ophold på 5-stjernet SIDE Design Hotel i Hamburg, Tyskland. I får overnatninger i Deluxe værelset eller suite, fri entre til sauna, dampbad, fitness og stort poolområde, stor morgenbuffet, 3-retters menu på ét af Hamburgs bedste steakhouses samt apertif og vinmenu den ene aften.

Fra: 4.200,00 DKK

Vinophold i Italiensk Vintønde hos Cold Hand Winery

Prøv noget nyt, og tag på et dejligt vinophold i en italiensk vintønde hos Cold Hand Winery i Midtjylland. Opholdet byder på både vin og ntyr, og en noget anderledes overnatning. I vintønden har i køleskab med morgenmad, senge, tallerkener, bestik og alt andet i ellers skal bruge.

Fra: 1.390,00 DKK

Kroophold på Rold StorKro

Kom på kroophold på Rold StorKro i Nordjylland. Opholdet emmer af afslappet stemning & naturoplevelser, og er inkl. 3-retters middag, vinmenu & kaffe med cognac. Dertil får i også en stor morgenmenu samt en lækker velkomstdrink på værelset.

Fra: 2.356,00 DKK

Gourmetophold på Hvalpsund Færgekro

Hvalpsund Færgekro i Nordjylland tilbyder et lækkert gourmetophold med 5 retter gourmetmenu. Dertil får i morgenmadsbuffet, og vil være i skønne omgivelser tæt ved vandet.

Fra: 1.798,00 DKK

Gourmetophold på Tortue

Kom på et hyggeligt gourmetophold i Hamborg – en by med skønne attraktioner, shoppingmuligheder og gode restauranter. Opholdet indkluderer overnatning for 2 i værelse med king size bed, 3 retters fransk menu samt a la carte morgenmad.

Fra: 3.150,00 DKK

Slotsophold på Broholm

Kom på et dejligt Slotsophold på Broholm på Fyn. Opholdet byder på afslapning, gourmet og godt selskab. I får en overnatning i slots suiten, og får samtidig 3 retters menu, morgenbuffet samt hjemmebagt kage og eftermiddags kaffe/te.

Fra: 2.990,00 DKK

Luksus spaophold – Orient Deluxe på Alter Meierhof

Her får du et Orient Deluxe wellnessophold på Alter Meierhof i Tyskland, ud over det sædvanlige. I får 2 overnatninger i stilfuldt “Meierhof”-dobbeltværelse, 3 retters menu, 6-retters menu i hotellets Michelin-restaurant “Meierei Dirk Luther”, Full Body-massage for 2, Hamam-ceremony for 2, Kropsbehandling for 2 m.m.

Fra: 11.059,00 DKK

Gourmet & Naturophold på Bornholm hos Hotel Pepita

Kom på et lækkert gourmet og naturophold på skønne Hotel Pepita i Allinge-Sandvis på Bornholm. Her får i 3 dage og 2 overnatninger, med tilhørende 3 retter middag og morgenmad.

Fra: 2.590,00 DKK

Spa & Gourmetophold på Marienlyst Strandhotel

Kom pa & Gourmetophold på Marienlyst Strandhotel i Helsingør, hvor opholdet starter med et glas champagne. I får et superior værelse med havudsigt, 5 retters servering, fri morgenbuffet og entré til både indendørs og udendørs spa faciliteter.

Fra: 4.295,00 DKK

Ophold i trætophytte hos Slower Place

I Kværndrup på Fyn kan i overnatte i en hyggelig træhytte, i et mere end 200 år gammelt bøgetræ. Træhytten har plads til 2 voksne og 2 børn, og opholdet indkluderer middag og morgenmad (normal eller vegansk). Dertil får i en flaske vin samt frugt og snacks.

Fra: 3.590,00 DKK

Ophold & vildmarkstur på Hotel Thinggaard

På Hotel Thinggaard i Midtjylland kan du kommet på et lækkert ophold med vildmarkstur. Et får et dobbeltværelse, madpakke til turen, 3 retters gourmetmenu og en stor morgenbuffet. På vildmarksturen kan du vælge mellem 4 ruter på 12-16 km.

Fra: 1.996,00 DKK

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Tag på et lækkert spophold i det sydlige Sverige, på et af Nordens bedste spahoteller; Ystad Saltsjöbad. Udover 3-retters menu og stor morgenbuffet, får i også fri adgang til spa-afdelingen og aktiviteterne.

Fra: 2.799,00 DKK

Inspiration til gode gavekort og gaveideer

Et gavekort kan mange gange være den bedste gaveide. Du skal naturligvis ikke give det hver gang du skal give en gave. Ligeledes bør du ikke altid give den samme klassiske gave. I stedet bør du mikse det lidt op, hvor du nogle gange giver fysiske gaver, og andre gange gavebevis. Det er godt for både dig som gavegiver, og for modtageren.

Godt for dig, fordi det ofte er lettere at give et gavekort, end at skulle give en specifik gave. Og godt for modtageren, fordi det nogle gange bare er mere rart, selv at vælge sin gave. Samtidig kan et gabevis gemmes, så hvis modtageren ikke ved hvad de skal købe lige nu og her, kan de vente til de finder noget de ønsker sig.

Men hvornår skal du give et gavekort, og hvem kan du give det til? Du kan i realiteten give det til stort set alle. De er gode både som gaver til søster, moster og mor. Ligeledes er de gode som gaveideer til mænd, f.eks. som fars dags gave, eller til ham der har alt. Yderligere kan de gives til større anledninger. F.eks. som bryllupsgave, jubilæumsgaver og endda konfirmationsgaver. Det kan være at brudeparret eller konfirmanden, sparer op til noget større, som er over gavebudgettet. Her kan et gavekort til det de sparer op til, være en fantastiske gave.

 

Gavekort til ham der ikke ønsker sig noget

De fleste af os har stået i en situation, hvor vi skal give en gave til ham der ikke ønsker sig noget. Lige netop til ham som ingen gaveønsker har, er et gavekort en super god gaveide. Du kan f.eks. give ham et gavebevis til en butik, som du ved han elsker at handle i. Om det er til en webshop med outdoor survival grej, en sportsbutik eller en side med fede gadgets. Her kan han bruge gavebeviset med det samme, eller han kan vente til der kommer noget han ønsker sig, og købe det til den tid.

Hvis du er ude på så dybt vand, at du heller ikke har nogen ide om, hvilken butik det skal være til, har du også en alternativ mulighed. Du kan give et gavekort, som kan bruges i flere forskellige butikker. Det kan f.eks. være til et storcenter, hvor gavebeviset kan bruges i alle butikkerne i centeret. Eller det kan være til en hjemmeside med mange forskellige oplevelser. Med sådan et, kan han vælge at bruge det på 100+ forskellige oplevelser. Så om han er til madlavningskurser, adrenalin oplevelser eller noget helt tredje, vil der med stor sikkerhed være noget for ham.

 

Gavekort til hende der har alt

At give gaver til hende der har alt er altid en udfordring! Heldigvis er der en form for gave, som selv hende der har alt altid kan bruge. Du gættede det – nemlig et gavekort. Det er dog et vidt begreb, for det skal selvfølgelig være til noget, som selv hende der har alt kan bruge. Der er dog nogle typer gaver, som selv denne type kvinde stort set ikke kan få nok af. Det er bl.a. gavebevis til tøjbutikker og smykkeforhandlere. Og lige netop webshops som sælger tøj og smykker, har altid muligheden, at du kan købe et gavebevis. Så er det bare om at finde ud af, hvilke butikker som hende du skal give gave til foretrækker at købe sit tøj og sine smykker i.

Alternativt kan du altid give et brunchgavekort eller et gavekort til biografen. Oplevelser som disse kan man aldrig få nok af, heller ikke hvis man er hende der har alt. De er særligt gode at give, hvis det er som gave til veninden, din mor eller søster. For hvem elsker ikke en god tøsetur med en vi holder af? Om det er spisning, biograftur, eller måske begge dele. En ting er sikkert, det er kvalitetstid på højt plan, og det kan man aldrig få for meget af.

 

Gavekort til jul og fødselsdag

Gavekort til jul og fødselsdag, er det okay at give? Eller det det for kedeligt? Hvis du spørger os, er svaret henholdsvis ja og nej. Det ER okay at give, og det er IKKE for kedeligt. Det er med forbehold for, at det gives med måde. Hvis du altid giver det samme gavebevis, til de samme personer, til alle anledninger, så kan det godt gå hen og blive lidt trivielt. Bliver en gave for triviel, går både ideen og værdien lidt af det at give en gave, og det må helst ikke ske.

Men for at komme tilbage til sagen, så er gavebevis helt okay både til fødselsdag og jul. Særligt hvis personen du skal give gave til, har skrevet det på sin ønskeseddel. Det er f.eks. ikke unormalt at se gavekort til oplevelser, stå på en ønskeliste over 18 års gaver. Ligeledes kan et rejsegavekort findes på mange kvinders ønskelister, og kan derfor både være et godt valg til både fødselsdagsgave og julegave til hende.

Yderligere kan et gavebevis også være romantisk, selvom at det ikke umiddelbart er det vi forbinder med det. Skal du f.eks. give en gave til kæresten, kan et wellnessgavekort, eller et gavekort til hotelophold sagtens være en både god og romantisk gave. At invitere din kæreste på en romantisk weekend sammen, eller give hende en omgang selvforkælelse, er uden tvivl i den romantiske kategori.

 

Sådan finder du det rigtige gavekort

Hvis du allerede har besluttet dig for, at du vil give et gavekort i gave, er der kun et spørgsmål mere af få afklaret. Hvordan finder du det rigtige? Ligesom når du skal give en almindelige gave, skal du naturligvis kende personen, samt hans eller hendes gaveønsker. Hvilken kategori skal gaven være i. Tøj? Elektronik? Oplevelser? Når du har fundet ud af det, er det allerede meget lettere at finde den helt rigtige gave til hende eller ham du skal give gave til. Efter du har fået fastlagt hvilken kategori gaven skal være i, bør du finde ud af, om der er nogle specifikke butikker eller webshops, som personen foretrækker at handle i.

Dertil har anledningen også noget at skulle have sagt. Er det en barselsgave, en 12 års gave eller måske en studentergave? Lad os tage udgangspunkt i de 3 eksempler. Som barselsgave vil det f.eks. være oplagt, at give et gavebevis til en butik hvor de kan købe babyudstyr og andre ting til den lille. Er det en 12 års fødselsdagsgave, vil et biografgavekort, eller et gavebevis til en butik som forhandler gadgets og elektronik være ideelt. Skal du til studenterfest og har besluttet dig at give et gavebevis i studentergave? Så vil et gavekort til Ikea, Magasin eller lignende være oplagt. Hvorfor? Fordi mange studenter planlægger at flytte hjemmefra, hvis de ikke allerede har gjort det. I Ikea, Magasin og lignende butikker, kan de købe forskellige flytte-hjemmefra-ting. Det vil de uden tvivl sætte stor pris på, og højst sandsynligt også mere, end var det en almindelige fysisk gave.

 

Gavekort som aldrig slår fejl

Er du i tvivl om hvilket gavekort du skal give? Ingen problem – der er heldigvis nogle, som aldrig slår fejl. De kan både bruges som gaver til ham og hende, og nogle af dem endda, som gaver til børn og teenagere. Sagt på en anden måde, du kan stort set altid bruge mindst et af følgende muligheder, uanset hvem du er på jagt efter gaveideer til.

 

Wellness, biograftur og hotelophold

Hvis du køber 3 gavekort, henholdsvis et wellnessgavekort, et til biografen og til sidst et til et hotelophold. Så har du i teorien allerede 3 gaver på hånden. Dem kan du passende give til din partner, børn og forældre. Wellnessgavekort til din partner, så han eller hun kan få en dag med forkælelse. Det kan evt. være et som dækker jeg begge, så i kan få oplevelsen sammen. Biograf gavekort til børnene, så de kan komme en tur i biffen og se en film. Og til sidst, et hotelophold til dine forældre, så de kan få en stille og rolig weekend på et fint hotel et sted i Danmark.

Det var 3 gaver, klaret let og hurtigt. Det kan fint gå engang i mellem til jul, at giver gaver sådan. Som nævnt tidligere, er det dog ikke ideelt altid at give gavekort. Men gives det engang i mellem, og er det gjort med omtanke, kan du sagtens komme afsted med det uden problemer.

 

Oplevelser og rejser

En anden type gavekort som aldrig slår fejl, er til oplevelser og rejser. Der er stort set ingen grænser for, hvilke oplevelser du kan give i gave. Det kan være alt fra en tur i Tivoli, til et gavebevis til en burger, til en tur i en Formel 1 bil. Gavekort til oplevelser og oplevelsesgaver generelt, er intet mindre end fantastiske gaveideer. Især hvis det er til oplevelser som i kan lave sammen, og på den måde få nogle gode minder for livet. Gode mindre og oplevelser er meget bedre at samle på, end materielle produkter.

Derudover kan de også bruges som tilskud til en rejse. Det behøver ikke være et stort luksusgavekort, hvor du betaler hele rejsen for personen. Det kan sagtens være et mindre gavebevis, som blot er som tilskud til en rejse. Måske sparer personen du skal give gave til, allerede op til en rejse, og måske har han eller hun endda skrevet det på sin ønskeseddel.

 

Andre populære gavekort du kan give i gave

Udover de mange skønne ideer du finder på listen ovenfor, er der også andre populære gavekort, som er værd at nævne. Det er muligvis nogle af de gavebeviser, som der bliver solgt allerflest af i Danmark. De kommer her:

  • Ikea
  • Matas
  • Magasin
  • Zalando

Er der ikke en af gaveideerne på listen, som du syntes passer til dit behov, kan du med fordel købe et af de 4 ovenstående. De fleste mennesker kan uden tvivl bruge et gavebevis til mindst 1 af ovenstående butikker.

 

Hjemmelavede gavekort og ideer hertil

Et hjemmelavet gavekort er en super sjov gave at give både din kæreste, mor eller far. Det er en personlig gave, som viser at du har tænkt på personen, og gerne vil gøre noget ekstra for dem. Og så koster det dig samtidigt ikke noget! Det kan både gives som voksne til din partner, eller fra barn til forældre.

Her er et par ideer til hjemmelavede gavekort:

  • Klippekort til massage
  • Oprydning/rengøring i huset
  • Hjemmelavet madret efter eget ønske
  • Morgenmad på sengen
  • Anden form for forkælelse

Det er blot nogle ideer du kan bruge til at lave dit eget personlige hjemmelavet gavekort. Hvis du gerne vil gøre det ekstra fancy, kan du finde forskellige gavekort skabeloner fra nettet du kan bruge.

 

Hvor længe er gavekort gyldige?

Både gavekort, gavebeviser og tilgodebeviser gælder som udgangspunkt 3 år, da der herefter forældes. Det er dog kun med forbehold for, at der ikke er aftalt en anden tidsfrist. Udsteder af gavekort og tilgodebeviser kan som udgangspunkt selv bestemme hvor længe det er gyldigt, såfremt at det ikke er en urimelig kort frist.

 

Hvad koster et gavekort til biografen?

De fleste gavekort til biografen er for 2 personer, med til tilhørende sodavand og popcorn. Et sådan biografgavekort koster typisk omkring 299 kr. Dog kan du også få gavebevis som blot er et tilskud til biografturen. Disse fås ofte fra 100-500 kr.

 

Hvornår er et gavekort en god gaveide?

Hvis modtageren specifikt har ønsket sig det i gave, er det en god gaveide. Derudover kan det være en god gaveide, hvis du ved hvilken type gave du gerne vil give, men er i tvivl om det specifikke produkt. Ved i stedet at give gavebevis, kan personen selv vælge nøjagtigt hvad de vil have, fra det sted kortet er gyldigt til.

Denne artikel er anmeldt af Daniel M. (5/5)
5/5