Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Jeg skal være storesøster - Årets sejeste storesøster gaver

Jeg skal være storesøster – Årets sejeste storesøster gaver

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Det er ikke alle i verden, der er heldige nok til at kunne sige: jeg skal være storesøster. Heldigvis er der dog nogle stykker, der får den flotte titel. Og sådan en nyhed skal først og fremmest deles på helt særlig vis og bagefter fortælles stolt videre til hele verden!

Hvordan sørger du for, at den kommende storesøster, du kender, får overleveret sin nye titel allerbedst? Med gaver til hende selvfølgelig! Og der findes rigtig meget at vælge imellem, når man sådan skal sige, jeg skal være storesøster, som er sjovt og sødt uanset om det er 1., 2. eller 3. gang, man bliver det.

Jeg skal være storesøster gaver 2024

Personlige "Jeg skal være storebror/storesøster" gaver

Hvilken bedre måde at fortælle den kommende storebror/storesøster at der snart kommer en lille ny til familien, end med en personlig gave med deres navn, og teksten "Du/jeg skal være storebror/storesøster" og deres navn? Vælg mellem et væld af forskellige produkter der kan personliggøres. Bamser, puslespil, sokker, krus, tøj og meget mere!
15% rabatkode: WANAGENIAL15

Jeg skal være storesøster tøj

Jeg skal være storesøster! Dette "jeg skal være storesøster" tøj er behageligt at bære og fremstillet af højkvalitets materialer, hvilket gør dem til det ideelle valg for enhver kommende storesøster. En sød og tankevækkende gave.

Personlig børnebog: Børnebog om at blive storesøster

Gør din datter til en stolt storesøster med en personlig børnebog fra Min Bedste Bog. Bogen fortæller en sød og sjov historie om de følelser, der opstår, når man får en mindre søskende. En perfekt gave til at forberede hende på den nye rolle som storesøster.

Personlig t-shirt - jeg skal være storebror/storesøster

Gør din storebror eller storesøster ekstra speciel med en personlig t-shirt. T-shirten kan tilpasses med deres navn, hvilket gør den til en unik og tankevækkende gave. Perfekt til når der kommer en ny lillebror eller lillesøster til, til fødselsdage, eller bare for at vise dem, hvor meget de betyder for dig.

Du skal være... babyplakat

Denne søde "Du Skal Være..." Babyplakat er en personlig og kærlig gave, og en fantastisk måde at bryde nyheden om en lille ny på. Plakaten kan tilrettes enhver modtager; mormor, onkel, søster osv. Med sit nuttede design og varme budskab, er plakaten en smuk tilføjelse til ethvert børneværelse, og en dejlig måde at byde den lille ny velkommen.
Henter...

Find den bedste jeg skal være storesøster gave

Nu får du lidt gaveidéer til at finde den bedste, jeg skal være storesøster gave. Men festen slutter ikke her. Der er nemlig meget, der skal koordineres eller overvejes, når man skal give en gave til søsteren – eller rettere den kommende søster.

Først og fremmest skal du tage hensyn til, om det er første gang jeres pige får denne flotte titel. Ikke fordi, det er mindre specielt anden gang, men blot så man husker at overveje, hvad der eventuelt blev gjort og givet sidste gang.

En jeg skal være storesøster gave, skal ikke kun være sød, den skal også være personlig og passe lige netop til denne nye storesøster. Er hun mere til søde, lyserøde og cute ting? Eller er jeres datter mere en drenge-pige, der skal have noget lidt råt? Skal det være en stor, særlig ting eller flere små? Skal gaven følges med en oplevelse, eller måske der skal lidt pynt til. Sådan er der så mange ting, man skal tænke over.

Nogle har jo også flere piger på én gang, der begge bliver storesøstre. I så fald har den ene jo prøvet det før – men derfor skal det stadig fejres og markeres, og ingen af dem skal snydes for en fin ting. Her kan det være sjovt at lede efter, jeg skal være storesøster gaver, og jeg skal være storesøster igen gaver. På den måde får de to søstre begge noget, men med en lille forskel markeres den ældste.

 

Pynt og lir til når nyheden skal deles

At kunne sige jeg skal være storesøster er en stor og fin ting, og det er ikke noget, man får mulighed for hver dag eller særligt mange gange i livet. Derfor er der altså en hel særlig anledning til at skrue op for gaver og for fejring.

Nogle andengangsforældre kan være nervøse og bekymrede for, om deres barn vil føle sig jaloux eller overset over at få en ny søskende. Derfor kan dagen, hvor nyheden deles første gang, være meget betydningsfuld og være en fin grund til at gøre noget ekstra særligt.

Overvej hvordan du, eller I, skal sige det. Skal I give en gave og ikke sige noget? Skal I sige det og så give gaven? Skal I overraske med en masse pynt og fest?

Hvis det sidste er noget, der tiltaler jer, kan I overveje at købe en masse, jeg skal være storesøster pynt. Noget meget populært er en, jeg skal være storesøster, ballon, som ikke kun er sød og fin, men også pynter rummet og skaber en særlig fejringsstemning. Bruger du helium i ballonen, kan den også holde i mange uger, og den kommende storesøster kan få glæde af den længe fremover. Det kan være en hyggelig ting for alle i familien at gå og kigge på og spændt vente på det kommende familiemedlem.

I kan også pynte med flag, lys, blomster eller billeder på væggene. Det er heldigvis helt op til jer, og jer der bedst ved, hvad jeres datter vil blive gladest for.

 

Bøger om at blive storesøster

En god måde at finde ud af og blive klogere på ’jeg skal være storesøster’ er med en bog. Bøger er nemlig generelt fantastiske læringsmidler til børn (ja, sådan set også til voksne). De er en fin måde til at få åbnet op og talt om emnet, lære om det og fordybe sig i det.

En jeg skal være storesøster bog er selv sagt en rigtig god gave til pigen, der i forvejen er læseglad, og som elsker bøger. Det kan også være en rigtig god idé til den kommende storesøster, som måske er en lidt stille og eftertænksom pige, og som vil have stor gavn af flere gange at kunne bladre og læse i bogen, når hun selv har lyst. På den måde kan jeres pige i eget tempo vænne sig til tanken og begynde at glæde sig.

En jeg skal være storesøster bog kan fås i mange udgaver. Der er klassiske, men der findes også dem, der kan personliggøres. I dem kan I få skrevet jeres datters navn og måske endda også jeres egne. Udover disse helt unikke bøger, er der også mange bøger generelt om emnet, når 3 bliver til 4 og så videre. Det kan sagtens være oplagt at give flere bøger på én gang, men det kan også være en god idé at starte med den ene. Bliver den et hit, kan I udvide med flere undervejs. Jeg skal være storesøster bogen skal nemlig også have lov til at stå alene og være helt særlig.

 

Jeg skal være storesøster bluser og trøjer

Her kommer en af de mest klassiske jeg skal være storesøster gaver, nemlig: Jeg skal være storesøster trøje.

Der findes et utal af jeg skal være storesøster t-shirt, storesøster trøje og bluse med tryk ’’jeg skal være storesøster’’. Og der er med garanti også en jeg skal være storesøster bluse til jeres pige.

I skal bare overveje to ting. 

  • Nummer et: Hvad kan jeres datter bedst lide? Er det lyserødt, glimmer og guld? Skal det være simpelt, en neutral farve og lidt tekst? 
  • Nummer to: Skal det være t-shirt, trøje, bluse? Det er jo nemt at finde svar, da den mest handler om årstiden. Fortæller I nyheden om sommeren, er en t-shirt måske bedst.
     

Et godt tip til at give jeg skal være storesøster bluser er, at det potentielt kan være et stykke tøj, man gerne vil gemme. Det kan derfor være en god idé ikke bare at vælge det billigste, men sørge for god kvalitet. I samme forbindelse er det også smart at passe godt på den. Vil I virkelig gerne gemme og passe på blusen, kan det være I skal investere i to. En, som jeres datter kan have på i institution, og som kan blive snavset, vasket og brugt, som børns tøj nu engang bliver. Og så en, som kan være fin og gemmes resten af livet – som ikke skal på i institution og på legepladsen, men kun på derhjemme og måske også på, når de to søskende skal mødes for første gang.

 

Andet sødt tøj med jeg skal være storesøster

Som du vil læse her og nok heller ikke bliver overrasket over, findes der masser mere jeg skal være storesøster tøj end kun bluser.

Er I hurtige, skal beskeden måske på hos en ekstra lille pige, og så skal I lede efter en jeg skal være storesøster body. De er supersøde og hyggelige, selvom hun jo ikke selv kan læse det.

Det kan også være, at I har en girly-girl, som ville blive lykkelig over en jeg skal være storesøster kjole. De kan i øvrigt også være gode at give, hvis I rammer juletid eller nytåret, hvor fine kjoler er rigtig søde at have. Der kan I jo passende give gaven om morgenen, men husk at have in mente, at gæsterne, I skal se senere på dagen, så også får nyheden at vide.

Udover, at jeg skal være storesøster tøj kommer i mange forskellige former og design, så kan man også få forskellige budskaber. Det kan være, jeg skal være storesøster igen, eller det kan være: jeg har en hemmelighed, jeg skal være storesøster tøj.

Der kan også tilføjes årstal eller tidspunkter som sommer, jul osv.

Det samme gode tip, som med bluser og t-shirts, gælder her. Det er en god idé at investere i mere end et stykke af tøjet, eller som minimum at tage en masse billeder – men det bliver nok ikke noget problem! I sidste ende gælder det jo bare om at have minderne, hvad end de er på billeder eller ved at have gemt tøjet.

 

Flere gode gaveideer til den kommende storesøster

Der er mange, jeg skal være storesøster ting, hvilket både kan være godt og skidt, når man leder efter gaver til piger der snart skal være storesøster. Det er nemt at finde en masse, men hvad hvis man stadig ikke har fundet lige det, som ens pige skal have?

Brug fantasien! Lad dig inspirere af vores gode gaveideer. Måske du skal kombinere et par af tingene, vi har talt om, eller måske du skal vælge en og selv finde på mere? Mange vælger også at give et scanningsbillede ved siden af en af de fine bluser.

Det kan være, det skal være en kop, en halskæde, en trøje eller body I selv har malet på. Det kan være et kort, en tegning og sådan kan listen blive ved.

Hav med i dine overvejelser, hvilken type din datter er, og hvad hun godt kan lide. Overvej også hendes alder, og om det er første gang, hun kan sige, jeg skal være storesøster, eller måske hun er rutineret nu.

Det kan også være fint at have tænkt på årstiden. Nogle ting giver jo bare mere mening på visse årstider. F.eks. en nissehue ved juletid eller en badedragt om sommeren.

I samme forbindelse bør du overveje omstændighederne for hvor, hvornår og hvordan I vil give gaven til jeres datter og måske have det med i tankerne, når I skal beslutte, hvad I vil give i, jeg skal være storesøster gave.

 

Sådan kan du fortælle hende, hun skal være storesøster

Vi har været lidt inde på det, men lad os inspirere jer noget mere til, hvordan I kan lade jeres pige sige: Jeg skal være storesøster.

  • Den store fest: I kan pynte hele værelset, stuen eller huset op. Med balloner, plakater, blomster, konfetti og dækket bord med kage og sodavand. Nærmest som en fødselsdag. Lav det som en surprise til, når hun kommer hjem fra institution.
  • Den rolige og tætte: I kan sige det sammen stille og roligt derhjemme. Det kan særligt være fint, hvis man vil give en bog eller billede, og I kan sidde og kigge i det sammen. Det kan være et fantastisk minde og en særlig stund bare for jer – inden I bliver flere.
  • Den lille fejring: Kombinér de to med en flot indpakket gave og en ballon, men uden den helt store fest. Sådan markerer I stadig nyheden som en stor ting og får ro og hygge til at kigge på/prøve gaven.
     

Andre vælger at gå helt andre veje. Er I heldige med årstiden, kan det være det skal gives i julegave til barnet, uden at sige noget inden. Det kan også gøres på Valentines Day eller Fastelavn og lidt sjovt sige ’du kan også klæde dig ud som storesøster’ og så give tøj med trykket på.

Idéerne er mange, og der er ikke noget rigtigt eller forkert svar til, hvordan I vælger at overrække den fornemme titel. Mærk efter hvad der føles rigtigt for jer og gå med den model.

 

Glem ikke resten af familien

Det tør siges, at vi selvfølgelig har talt meget om jeg skal være storesøster gaver her. Men har du også brug for en jeg skal være storebror gave, en jeg skal være far gave, jeg skal være moster gave eller en gave til en af de mange andre fornemme titler, så fortvivl ej. Her findes der nemlig også rigtig mange gode idéer og muligheder, og du kan nemt blive inspireret her på siden. Vi har endda guides til gaver til gravide og gaver til nybagte mødre og fædre.

Og som en lille indskydelse vil vi bare sige, at man jo også godt må give en lille gave til sig selv. Hvad end du læser dette som mor, far, bedsteforældre eller noget helt andet, så skal du da også fejres. Uanset hvilken relation du har til det kommende barn, så er det en særlig tid, og det skal ikke glemmes. Klik lidt rundt på vores side – så finder du helt sikkert noget, der passer!

Bedøm denne side

Klik på en stjerne