Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Julekalender til par - Årets bedste julekalendere til 2

Julekalender til par 2024 – Årets bedste julekalendere til 2

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Julekalender er hyggeligt. Det er en dejlig ting at se frem til hver dag frem mod juleaften. Det er ikke kun små børn og teenagere, der skal have den glæde. Det skal voksne naturligvis også. Så hvorfor ikke prøve en julekalender til par?

Det er naturligvis fristende at have sin egen julekalender. Men det er nu også ganske romantisk og hyggeligt at have noget at være fælles om. I kan gøre det til en daglig challenge eller en dejlig hyggestund, hvor I bare sætter jer hen og slapper fuldstændigt af.

Er du klar til at se, hvad der alt er af julekalendere til par 2024 ? Så dyk ned i det er sammen med os.

Årets bedste julekalendere til par 2024

Frække & romantiske julekalendere til par

Sinful Original Julekalender - Sort

Sinful julekalender - Original

Årets udgave af Sinful julekalenderen er som altid fyldt med frække overraskelser til par, som hjælper med at få absolut maksimal nydelse i soveværelset. Lige det der skal til i en den kolde juletid! Indholdet har en værdi af 2600 kr. Se indholdet via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
Sinful Premium Julekalender - Sort

Sinful julekalender - Premium

Den populære Sinful julekalender fås her i en endnu mere luksuriøs Premium udgave. Den frække kalender indeholder sexede overraskelser til en værdi af hele 4400 kr. Giv den i gave til din partner, og nyd godt af den sammen. Se mere om indholdet via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
Hunkemöller Private Naughty & Nice Adventskalender

Hunkemöller Private Naughty & Nice julekalender

Hunkemöller Private Naughty & Nice julekalender indeholder produkter du kan bruge til at styrke lidenskaben i december, og den kan bruges af ALLE - både par og til solo brug. Du får i alt 24 fantastiske gaver - læs mere om dem via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julekalender - Sort

Sinful Deluxe julekalender - Four Weeks of Playful Christmas

I denne Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Sinful julekalender, finder du 15 produkter og 4 erotiske oplevelser til par. Kalenderen har en samlet værdi af 2800 kr.! Se indholdet via linket.
Original price was: 995,00 kr..Current price is: 747,00 kr..
Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julekalender - Sort

Sinful Premium julekalender - Four Weeks of Playful Christmas

Premium udgaven af Sinfuls Four Weeks of Playful Christmas julekalender byder på 14 erotiske produkter og 4 erotiske oplevelser for par, til en værdi af hele 4200 kr. Julekalenderen er i et begrænset antal, så slå til mens du kan! Læs mere om det fantastiske indhold via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender 2022

Orion julekalender 2023

Den frække og fantastiske julekalender fra Orion byder i denne omgang på lidt af hvert! For at gøre det kort, så er du sikret en utrolig hed jul med den skønne kalender. Se mere om indholdet via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
Naughty and Nice Julekalender 2022

Naughty and Nice julekalender til voksne

Naughty and nice julekalenderen til voksne, er en luksuriøs fræk julekalender fyldt med frækt legetøj. Den vil uden tvivl gøre december måned lidt mere spændende. Giv den evt. i gave til din kæreste, mand eller kone, og hyg jer med at åbne den sammen. Indholdet har en værdi meget højere end prisen på kalenderen.
Produktet er desværre udsolgt.
Erotisk julekalender til par

Erotisk julekalender til par

Denne erotiske julekalender til par kommer med 24 spændende overraskelser, som bl.a. indebærer frækt legetøj fra We-Vibe og Magic Shiver, glidecremerr, erotiske geleer, bondage og meget mere. Samtidig er kalenderen dobbeltsidet, så du kan vælge den du syntes er lækrest at kigge på.
999,00 kr.
Amorelie x Loveboxxx - Erotisk Julekalender

Amorelie erotisk julekalender​

Sæt ekstra gang i julehyggen i december, med denne erotiske Amorelie julekalender. Bag hver af de 24 låger finder i sexede legetøj, massage produkter og andre fantasifulde ting til soveværelset. Overrask kæresten og gør december måned i år, til en i sent vil glemme. Der er produkter for en værdi af meget mere end kalenderens pris.
1.195,00 kr.
Spice by Spice - Julekalender for to- Chokolade/lakrids

Spice by Spice julekalender for to med chokolade/lakrids

Spice by Spice julekalender for 2, er den perfekte julekalender til de som elsker chokolade og lakrids, og samtidig elsker at dele det med en de elsker. Bag de 24 låger finder du bag hver 2 stykker lakridskugler med chokoladeovertræk.
Produktet er desværre udsolgt.
Feel the Magic Shiver - Fræk julekalender

Feel the Magic Shiver - Fræk julekalender

Feel the Magic Shiver er en fræk julekalender til par eller mænd og kvinder hver i sær. I den får du bl.a. 13 stykker sexlegetøj, hvor 4 er med batterier. Hertil frække accessories, blød bondage legetøj og 5 apoteksprodukter.
Produktet er desværre udsolgt.
Satisfyer julekalender 2023 - Deluxe

Satisfyer Deluxe julekalender

Satisfyer Deluxe julekalenderen har en værdi af hele 4609 kr., og indeholder erotiske produkter, som garanterer en sensuel og romantisk jul! Produkterne kan bruges både solo eller med en partner.
Original price was: 1.399,00 kr..Current price is: 629,00 kr..
Original price was: 1.119,00 kr..Current price is: 899,00 kr..
Erotisk challenge julekalender

Erotisk challenge julekalender

Erotisk challenge julekalenderen er en anderledes julekalender for par, som byder på spændende erotiske udfordringer i løbet af julen. Bag hver låger en en ny erotisk opgave som i som par skal udføre i soveværelset. Både inspirerende, sjov og naturligvis fuld af nydelse.
129,00 kr.
Julekalender Romantic Adventures

Romantisk julekalender til par​

Denne romantiske julekalender for par, giver jer noget at lave i den hårde ventetid til juleaften. Bag hver af de 24 låger finder i forslag til 3 forskellige aktiviteter. En sjov, en romantisk og en sexet aktivitet. En af de mest romantiske julekalendere til voksne, som sikre jer julehygge og romantik i hele december.
Produktet er desværre udsolgt.
Satisfyer julekalender 2023 - Premium

Satisfyer Premium julekalender

Satisfyer Premium julekalenderen til voksne giver dig og din partner ikke mindre end 24 frække gaver som i kan bruge til at hygge ekstra i julen. I får bl.a. 10 x frækt legetøj, 5 x massage produkter og meget mere. Gaverne har en værdi af over 4400 kr. Se det fulde indhold via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
Mshop Christmas Pleasure Calendar

Mshop fræk adventskalender

I Mshop adventskalenderen får du 8 frække produkter. Her i blandt sexlegetøj, care produkter og et inspirationshæfte. Se mere om den frække adventskalenders indhold via linket.
Original price was: 659,00 kr..Current price is: 329,00 kr..
Erotisk julekalender fra Nytelse.no

Erotisk julekalender fra Nytelse.no

Erotisk julekalender som indeholder 24 frække overraskelser i form af bl.a. womanizer, 12 x sexlegetøj, drillende teaser legetøj og meget. Indholdets værdi er over 5000 kr.!
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender Daring December

Daring December julekalender for par

Med denne julekalender til par, kan du og kæresten få jule ventetiden til at gå betydelig lettere. Bag hver låge finder i 3 forslag til aktiviteter – lidenskabelige, sexede og udfordrende. Giv julekalenderen som en tidlig julegave til din partner, og få skudt ekstra gang i julehyggen hele december.
Produktet er desværre udsolgt.
Orion erotisk julekalender

Orion erotisk julekalender til voksne

Hvis du leder efter en fræk julekalender til kæresten og dig, så er denne erotiske pakkekalender fra Orion et oplagt valg. I får 24 sexede produkter til både ham og hende. Her i blandt massageprodukter, frækt legetøj og meget andet som kan stimulere fantasien i soveværelset. Kalenderen indeholder produkter til en værdi af 3919 kr.
Produktet er desværre udsolgt.
Deeper Connection Kærlighedskalender til Par

Deeper Connection kærlighedskalender til par

Deeper Connection kærlighedskalender til par giver dig 25 låger med forskellige typer øvelser og aktiviteter du kan udføre med din partner. Det kan være alt fra spil, til passionerede aktiviteter, til meditation.
Produktet er desværre udsolgt.
Amorelie Erotisk Julekalender - Luxury

Amorelie luksus erotisk julekalender

Ønsker du og kæresten at spice julemåneden lidt op? Så er denne frække Amorelie Luxury Erotisk Julekalender lige det i leder efter. Det er en luksus udgave, fyldt med sexede gaver til både ham og hende. Den indeholder både sexet legetøj, massage produkter og andre frække sager. En af de mest luksuriøse erotiske julekalendere til voksne på markedet. Der er produkter for ca. 4500 kr.
Produktet er desværre udsolgt.
Erotisk luksus julekalender

Erotisk luksus julekalender

Du får her en erotisk julekalender, som med garanti sætter fut i lagerne i løbet af julen. I den finder du alt fra lingeri, til legetøj, til massageolier og diverse cremer. Alt sammen til en værdi af hele 2980 kr.
Original price was: 995,00 kr..Current price is: 749,00 kr..

Spiselige & sjove julekalendere

Julekalender Lakrids by Bülow 2023 + gratis smagsprøve (forudbestil)

Bülow lakrids julekalender

Bülow lakrids julekalenderen, er en af de bedste lakrids julekalendere til voksne. Den er fyldt med lækker lakrids i forskellige varianter. Lakrids med chokolade, sød lakrids, salt lakrids, hård lakrids og blød lakrids.
Produktet er desværre udsolgt.
Whittard eksklusiv te julekalender

Whittard eksklusiv tejulekalender

Whittard eksklusiv tejulekalender byder på ikke mindre end 18 af de bedste te fra Whittard. Bag hver låge finder du flere te poser, så der er rigeligt til at dele med venner og familie. Indeholder i alt hele 94 teposer.
579,00 kr.
Chili Klaus Jingle Balls Julekalender

Chili Klaus julekalender

I Chili Klaus julekalenderen får du ikke kun 24 låger – men hele 25. 24 låger til julen og én til nytårsaften d. 31 december. Bag lågerne finder du et spændende udvalg af chili slik, blandt andet chilikugler, chilikarameller og chilichokolade. Bag nytårsaften lågen gemmer sin en overraskelse. Advarsel, denne julekalender er IKKE for tøsedrenge!
Produktet er desværre udsolgt.
Puks Delikatesse Julekalendere til voksne

Puk's Delikatesser julekalender​

Her har du årets bedste julekalender til kvinder og mænd som elsker at stå i køkkenet. Delikatesse julekalenderen til voksne, er fyldt med lækre krydderier, tørpesto, salatdressinger, sirup, peanut butter og mange andre lækkerier. Samtidig kommer den med den flotte røde sløjfe, som gør det til den perfekte gaveide til hende såvel som ham.
Produktet er desværre udsolgt.
Bagsværd lakrids julekalender

Bagsværd Lakrids julekalender

Bagsværd Lakrids har taget danskerne med storm, og de kommer i år med deres helt egen lakrids julekalender! I den er både klassisk lakrids, julevarianter samt nogle med chokoladeovertræk. Samtidig er der rigeligt til at kunne dele den 2 personer!
249,50 kr.
Julekalender - Familiekalender med søde sager (til 2-4 personer) (forudbestil)

Familie julekalender med søde sager til 2-4 personer

I denne familie julekalender fra Xocolatl er der chokolade nok til hele familien! I alt 24 chokoladehuse med både chokolade, lakrids, vingummi, bolcher, skumfiduser og meget mere. I alt 750 gram lækker chokolade.
895,00 kr.
Cartwright & Butler luksus julekalender m. delikatesser

Cartwright & Butler luksus julekalender m. delikatesser

I Cartwright & Butler luksus julekalender med delikatesser får du ikke mindre end 4,5 kg luksus delikatesser. Der er alt fra lækre julegodter, til luksus marmelader, kager, fudge, ostekiks og meget mere.
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender - Lakridseriet EXCLUSIVE sort (forudbestil)

Lakridseriet julekalender - Exclusive sort

Denne eksklusive julekalender fra Lakridseriet indeholder 500 gram skønt lakrids fra Lakridseriet - rigelige til at nye den 2 personer hele julen. En høj flot julekalender, som pynter lige som meget i julehjemmet, som den smager godt.
299,00 kr.
379,00 kr.
Julekalender - med dansk chokolade (til 2 personer) fra Xocolatl (forudbestil)

Julekalender med dansk chokolade til 2 personer fra Xocolatl

I denne dulekalender med dansk chokolade til 2 personer fra Xocolatl får i hele 440 gram lækker chokolade. I alt 50 stykker lækre fyldte chokolader med karamel, ganache og praline.
Produktet er desværre udsolgt.
Black Magic julekalender med søde sager

Black Magic julekalender med søde sager

I denne Black Magic julekalender fra Cocoture finder du alt fra lækre chokolade, til lakrids og karamel og den god blanding heraf. Franske nougat, chokoladeovertrukket mandler og fyldte chokoladehjerter er blot nogle af de lækkerier du har i vente. I alt 460 gram søde julesager.
329,00 kr.
369,00 kr.
Julekalender - Danmarkskalender med chokolade, lakrids, konfekt m.m. (til 2 personer) (forudbestil)

Danmarks julekalender m. chokolade, lakrids, konfekt m.m. (til 2 pers.)

Danmarks julekalenderen er en kalender der hylder det danske kongerige, med 500 gram lækker danske godter fra Solrød Lakrids, konfekt fra Hattesens Konfekt, vingummi fra Sweetkynd og bolsjer fra Almaregården. Der er rigeligt til 2 personer!
Produktet er desværre udsolgt.
Anker chokolade par julekalender

Anker chokolade par julekalender

Anker chokolade par julekalenderen indeholder 48 stykker – og 520g – økologisk chokolade. Der er et hav af spændende smagsvarianter, bl.a. Salt karamel, rom, nødder og meget andet. En super god chokoladekalender for par.
Produktet er desværre udsolgt.
Xocolatl - Synnejysk dau for 2 - Julekalender

Synnejysk julekalender for 2 fra Xocolatl

Xocolatl sønderjyske julekalender for 2 personer – Synnejust dau for 2. Julekalenderen er fyldt med sønderjyske specialiteter og lækkerier. Bl.a. te, kaffe, honningkage, chokolade og meget mere.
Produktet er desværre udsolgt.
Xocolatl - Organic Julekalender for 2

Xocolatl Organic Julekalender for 2

Xocolatl Organic julekalender for 2 indeholer 400g lækkert økologisk chokolade - rigeligt til 2 personer i løbet af julen. Del den med en du elsker, som også elsker chokolade!
Produktet er desværre udsolgt.
Familiejulekalender Wally & Whiz vingummi 2023 + smagsprøver

Wally and Whiz KÆMPE julekalender med vingummi

Den ultimative julekalender til voksne der elsker vingummi! Denne kæmpe Wally and Whiz XXL pakkekalender indeholder en hel dåse gourmetvingummi bag hver enkelt låge. Vingummierne er i forskellige smagvariationer som lakrids, bær og frugt. En luksus julekalender til hele familien i verdensklasse!
Produktet er desværre udsolgt.
Kun Det Bedste - Julekalender med Søde Sager (For 2)

Kun Det Bedste - Julekalender med søde sager (For 2)

Denne version af Kun Det Bedstes julekalender med søde sager, indeholder nok lækkerier til 2 personer, så du kan dele den med en du holder af.
585,00 kr.
Julekalender til Sofakartofler

Trænings julekalender til Sofakartofler

Julemåneden er en måned hvor mange af os falder lidt af på træningen, og bliver en smule dovne. Med denne trænings julekalender kan du holde dig lidt i gang! Hver dag får du nemlig forslag til 3 forskellige øvelser du kan lave. På den måde kan du holde dig lidt i form, og spise en ekstra portion julemad med god samvittighed.
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender (til 2 personer) Wally & Whiz 2023, Guld (forudbestil)

Wally and Whiz vingummi julekalender for 2 - Guld

Wally og Whiz guld julakalenderen for 2 giver dig og din partner eller en ven, hele 550g vegansk, himmelsk vingummi. I får hele 12 forskellige varianter som alle er glutenfri.
Produktet er desværre udsolgt.
Simply Chocolate - Chokolade Julekalender, 2 pers

Simply Chocolate chokolade julekalender til 2 personer

Den store chokolade julekalender fra Simply Chocolate gemmer på hele 60 stykker chokolade – 2 bag hver af de 30 låger. Der er 600 g chokolade fordelt i forskellige smagesvarianter som bl.a. Mocca Molly, Crunchy Coco og Salty Fred.
529,00 kr.
649,00 kr.
969,00 kr.
Simply Chocolate - Mega luksus kalender

Simply Chocolate Mega Luksus julekalender

Sig hej til 1340g ren luksus chokolade fra Simply Chocolate, i denne Mega Luksus chokolade julekalender! Bag hver låge er en helt chokoladebar med en spændende smagsoplevelse i. Uden tvivl den ultimative chokolade julekalener til alle chokolade elskere!
819,00 kr.
999,00 kr.
1.199,00 kr.
Whittard Varm Chokolade Julekalender til To

Whittard varm chokolade julekalender til to

Denne kalender er ikke en klassisk chokolade julekalender med chokolader i. Den har derimod en masse super lækre breve med pulver til at lave varm chokolade med! Du får hele 48 breve i julen – så kan du dele med den person, du allerbedst kan lide.
689,00 kr.
Whittard kaffekalender for 2

Whittard kaffekalender for to

24 låger. 2 poser i hver. 12 smagskombinationer. Alt det kan du gange med en god omgang juleglæde, en flot dekoreret kalender og masser af gode smagsoplevelser til dig og den heldige du ønsker at dele kalenderen med.
Produktet er desværre udsolgt.
Lakridseriet lakrids julekalender til 2

Lakridseriet lakrids julekalender til 2

Lakridseriets julekalender for 2 indeholder ikke kun lækre lakridser. Du bliver også forkælet med både vingummier og karameller. Er du en rigtig slikmund kan du holde hele kalenderen for dig selv – eller du kan dele den med en du holder af.
Produktet er desværre udsolgt.
Summerbird - Chokolade Julekalender 2021 - Delekalender Voksen

Summerbird julekalender - Double chokolader (kan deles)

Dele udgaven af årets Summerbirds julekalender. Bag hver af lågerne får du 2 stykker dansk økologisk luksus chokolade. Du kan dele det med din partner, søskende, børn eller forældre, eller du kan spise begge to selv! En fantastisk chokoladejulekalender for en hver chokoladeelsker. Indeholder 490 g chokolade fra Summerbird.
Produktet er desværre udsolgt.
Xocolatl - Luksus julekalender for 2

Xocolatl luksus chokolade julekalender for 2

Xocolatl luksus chokolade julekalenderen for 2, får du minimum 2 stykker lækre luksus chokolader hver dag! Du kan enten spise dem selv, eller dele med din partner. Den perfekte julekalender for parret der elsker chokolade.
Produktet er desværre udsolgt.
Aalborg Chokoladen sukkerfri julekalender for 2

Aalborg Chokoladen sukkerfri julekalender for 2

Deleudgaven af Aalborg Chokoladen julekalender med sukkerfri chokolade i. Julekalenderen for 2 indeholder nemlig dessertchokolade til 2 personer bag hver låge. En genial julekalender til parret som sammen gerne vil skære ned på sukker denne jul.
Produktet er desværre udsolgt.
Summerbird julekalender - Noël edition

Summerbird julekalender - Noël edition

Summerbird Noël edition julekalender er den perfekte kombination af de velkendte Chiffoniere & Classic julekalendere fra Summerbird. Har du altid haft svært ved at vælge mellem de 2, kan du i år vælge denne! Du får i alt 495 gram udsøgt Summebird chokolade at forsøde julen med.
Produktet er desværre udsolgt.
Get Boring Stuff Done Julekalender

Get Boring Stuff Done julekalender

Med ”get boring stuff done” julekalenderen, kan du klare den kedelige julerengøring på en sjov måde. I hver låge er der en rengøringsopgave, som du garanteret ikke ville have klaret ellers! Giv eventuelt julekalenderen i gave til din kæreste, eller dine dovne ven eller veninde.
69,00 kr.

Julekalender til par – vær sammen om at åbne låger

En julekalender er ikke længere forbeholdt de få. Det er en ting, der er blevet en tradition i mange familier og som simpelthen er et must, når december starter. Gennem de senere år er der også kommet mere fokus på at lave sjove, velsmagende og frække julekalendere til par og voksne.

Det synes vi er ganske fantastisk. For vi elsker jul! Vi kan ikke få nok af den! Vi elsker derfor også, at vi her på siden har muligheden for at præsentere dig for et væld af forskellige muligheder, når det kommer til julekalender til par.

Du kan bl.a. være heldig at finde:

 • Julekalender til par med chokolade
 • Fræk julekalender til par
 • Julekalender til par med te eller kaffe
 • Julekalender til par med vingummier
   

Der er meget forskelligt at dykke ned i. Vi har forsøgt at finde alt, hvad der overhovedet er muligt at få fingrene i hos danske netbutikker. Om I derfor er til det romantiske eller det frække, burde der være en kalender, der kalder på jer.

Det vigtigste er blot: I skal åbne den sammen!

 

Julekalender til par – engangskalender eller refill?

Vi kan nok godt hurtigt blive enige om, at en julekalender til voksne såvel som til børn ikke er særligt miljøvenligt med alt den emballage. Derfor kan I med fordel overveje, om I vil kaste jer ud i at prøve en julekalender, der er mulig at genopfylde. Der er flere og flere julekalendere, der bliver produceret med det formål, at der kan købes poser med indhold til genopfyldning. Den vil ikke være gennemsigtig, så det stadig er en overraskelse, hvad der er i.

Det er blandt andet muligt at få en julekalender til par med genopfyldning med:

 • Chokolade
 • Luksusvingummi
 • Luksus te
 • Karamel
 • Varm chokolade
   

Selvom det måske synes mere omstændigt, er det en god måde at have en julekalender sammen på. For når julen nærmer sig, er det bare at bestille indholdet – så bliver det sendt lige til døren klar til at hoppe i julekalenderen.

 

Kom ned i gear med en julekalender til par

Når nu I skal dele. Hvorfor så ikke give hinanden en hyggelig stund hver dag frem mod juleaften, hvor I bare tuner ind på hinanden? Det er så nemt at komme til at stresse dagen igennem og glemme, at det rent faktisk er en hyggelig måned, der med dets mørke gør det oplagt at bruge lidt tid med en kop kaffe og lidt godt til ganen, mens man snakker sammen.

Bryg kaffen klar til den anden kommer hjem eller sæt jer sammen i et hyggehjørne med en god kop te, når ungerne er lagt i seng. Det betyder utroligt meget for intimiteten og båndet til hinanden, at man rent faktisk snakker sammen. Samtidig er det også bare hyggeligt at tænde for julelysene, drikke noget varmt og kombinere det med god chokolade, lækker vingummi eller hvad end, I ender med at vælge af julekalender til par.

 

En stærk og sjov fælles julekalender for 2

Er I et par, der godt kan lide at konkurrere og udfordre hinanden? Hvorfor så ikke prøve en Chili Klaus julekalender med chilikugler? Det er om noget en julekalender, der kan bringe et smil på læben og tårer i øjnene. Det er ret sjovt, når først I får kastet jer ud i det.

Hav dog gerne et par kander kold vand klar, så I kan slukke ildebranden, hvis I er ”heldige” at få en af de helt stærke. Kalenderen fra Chili Claus er et rigtig godt bud på en kalender, der kan gøre december særdeles hot.

En ting er i hvert fald sikker: I får varmen og glemmer alt om det kolde og våde vejr udenfor.

Kombiner det eventuelt med en anden julekalender, hvor I får lidt lækkert til ganen, uden det brænder og gør ondt, når I tager en bid. Så er det også lidt mere motiverende at blive ved med at snacke stærke chilikugler.

 

Kom frækt igennem december med en fræk julekalender til par 2024

Med en delekalender er det oplagt at tænke i den lidt mere hotte kategori. For hvorfor ikke bruge 24 dages ventetid og hygge på også at hygge sammen? Komme hinanden mere ved? Det er nemt at glemme romantikken, når først hverdagen sætter ind. Det er også nemt at glemme bare at være intime, uden det nødvendigvis behøver at betyde, at I skal hoppe direkte i sengen.

En Sinful julekalender er oplagt til lidt romantik. Der findes også andre erotiske julekalendere, men særligt den type er et meget populært valg blandt par. Der er alt lige fra legetøj og kortspil til andre erotiske genstande, der kan bruges uanset køn og orientering.

Julen handler også om at komme hinanden ved – og det må man sige bliver aktuelt med en romantisk julekalender til par.

Det kan måske virke overskridende til at starte med. Men er I begge indstillet på, at I skal hygge jer, lære noget nyt om hinanden og bare være et par, kommer det hurtigt helt naturligt.

 

Hvad koster en julekalender til par 2024 ?

Hvilken julekalender til par kunne I godt tænke jer? For det er afgørende for, hvad det koster at købe en pakkekalender til par. Er I til luksusvingummi? Skal det være 24 forskellige slags kakao? Eller skal det være en erotisk julekalender med et eksklusivt præg?

En julekalender til par koster lidt mere end en julekalender beregnet til en enkelt person. Der er dobbelt op på indhold. Ofte er der også fokus på indhold af ret god kvalitet, fordi det netop er voksne par, der køber en for at dele den.

Det er meget almindeligt, at priserne starter fra omkring 400 kroner for en julekalender til par 2024 . I hvert fald hvis der er tale om gode produkter. Det kan naturligvis også sagtens være dyrere, hvis du ønsker at gå all in på det eksklusive og den gode kvalitet.

Kig gerne på vores julekalendere og gaveideer og dan dig et overblik over prisniveauet. Så håber vi, at du finder en, der matcher godt på prisen.

 

Hvad er den bedste julekalender til par?

Vi forstår godt, at du gerne vil have det bedste af det bedste, når du skal finde en god julekalender til dig og din kæreste eller dig og din bedste ven eller veninde. For det er jo jul. Så det skal naturligvis være lige i øjet.

Den bedste julekalender til par er den, som passer godt til dig og den, du skal dele den med. Er I begge ret vilde med kaffe? Kan I ikke få nok af te? Eller vil I gerne udfordre jer selv med stærke chilikugler, så I kan få et godt grin?

Den bedste kalender er netop, når I begge kan se frem til den og glæder jer til, at det er noget, I skal dele. Om det er noget smagfuldt til ganen, noget erotisk eller noget helt tredje, ved kun du.

Vi håber dog, at vi har sammensat et udvalg, der er spændende for dig og jer at dykke ned i. Vi håber, at du på ingen tid finder den julekalender, der er oplagt til jer.

 

Find en voksen julekalender til 2 her hos os og bliv klar til julen

Vi får kun de glæder, vi selv skaber. En lækker voksen julekalender går under den kategori. Vi er store fan af konceptet, da det giver mulighed for ultimativ forkælelse for sig selv og ham eller hende, man holder så meget af.

Har I ikke snakket om en fælles julekalender for 2? Så klik dig gerne omkring og se, om ikke du kan finde en julekalender, du kan bruge til at overraske med. Der er mange at vælge mellem, så det bliver bestemt ikke nogen nem disciplin. Primært fordi de alle sammen er så fristende at dykke ned i!

Du kan roligt klikke dig videre på den eller de fælles julekalendere, som du finder meget fristende. Linket fører dig videre til en udvalgt dansk netbutik. Her kan du læse mere om julekalenderen og indholdet samt bestille den, hvis det bare skal være den.

Bestil gerne i god tid, så du kan være sikker på, at din julekalender til par kommer frem inden den 01. december.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om julekalendere til par

Årets bedste julekalender til par, kommer an på, hvad i er til. Skal det være en erotisk julekalender? En romantisk? Eller en spiselige?

Af frække er Sinful julekalenderne nogle af de bedste i kan få til prisen. Af romantiske er julekalenderne med udfordringer oplagte, og af spiselige, er både delekalenderne fra Summerbird, Bülow og Wally and Whiz helt fantastiske.

Du finder alle ovenstående, samt mange flere skønne julekalendere for 2 her i guiden.

Der findes mange forskellige julekalendere til par. Både frække, romantiske og sjove. Dertil også med både chokolade, lakrids, vingummi og kaffe.

Find inspiration til årets bedste par julekalendere her i guiden.

Denne artikel er anmeldt af Simon og Lærke Olsen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne