Gave til sygeplejerske - Årets top sygeplejerske gaver

Gave til sygeplejerske 2022 – Årets top sygeplejerske gaver

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Kender du en sød studerende med passion for sygepleje, der lige om lidt overgår til arbejdslivet som nyuddannet? Eller vil du gerne sige tak til en sygeplejerske? Og leder du i den forbindelse efter en sygeplejerske gave?

Vi har fundet frem til nogle forskellige og rigtig gode bud på gaveideer til sygeplejerske. Gå gerne på opdagelse i de forskellige muligheder og bud på en gave, uanset hvad årsagen eller anledningen til gaven er.

Årets bedste gaver til sygeplejersken​

Unikke skulpturer i bronze lavet i begrænset antal

Her har du et udvalg af unikke skulpturer lavet i bronze. Det særlige ved disse skulpturer, er at de er lavet i et begrænset antal - de fleste af dem i 99. Det er en fantastisk gaveide til både jubilæum, jul, bryllper, og mange andre anledniger, hvor gaven gerne må være særlig speciel. Se det fantastiske udvalg via linket.

Personlig diplom - Verdens bedste...

Her har du mulighed for at lave din helt egen diplom, til en du mener du fortjener det! Det kan være til verdens bedste far, den nyuddannet student, din partner, eller hvem det nu måtte være. Du designer selv diplomet med egen tekst og vælger hvem der skal hyldes!

Ecooking gaveæsker

Giv en gaveæske fra Ecooking, med en række af deres fantastiske hudplejeprodukter i. Der er mange penge at spare ved at købe en af de færdige gaveæsker - se bl.a. en af de lækre forkælelsespakker.

Gavekort til adrenalin spækket oplevelse​

Vælg mellem gavekort til ATV safari, faldskærmsudspring, flyve i luftballon, klatring, pistolskydning og mange andre fede par oplevelser! Den perfekte gaveide til ham eller hende som elsker et godt adrenalin sus, og at prøve nye ting generelt. Sådan en oplevelse vil uden tvivl styrke et forhold, og være et minde i har for livet.
Over hele landet

Ecooking hudplejeprodukter

På udkig efter nogle godt hudplejeprodukter til gave? Så bør du overveje hudplejeprodukterne fra Ecooking. Deres produkter er af super kvalitet, og de fleste af dem parfumefri. Se bl.a. deres populære Dagcreme og Natcreme. Der er også mulighed for at købe en samlet pakke med flere produkter, hvilke er oplagte som gaver.

Design selv personlige plakater

Her har du mulighed for selv af designe personlige plakater til en heldig modtager. Design selv de populære dialægt- og citatplakter, stjernetegnsplakater og mange andre personlige plakater, med sjove og søde designs. Du kan endda lave din helt egen billedecollage plakat - kun din fantasi sætter grænser for hvor god gaven kan blive! Prøv designeren på siden, og se hvor nemt det er.

Gavekort til spa og wellness ophold​

Hvad er mere romantisk end et spa og wellness ophold sammen bare dig og din partner? Forkæl din partner med et gavekort til hotel ophold, massage eller vælg mellem mange andre spa og wellness oplevelser i hele Danmark. Oplagt som valentinsgave eller fødselsdagsgave til en du holder af.
Danmark - Tyskland - Sverige

Skulpturer og pyntegenstande til hjemmet

Her finder du et FANTASTISK udvalg af flotte, moderne og anderledes skulpturer og pyntegenstande til hjemmet. Dekorationerne her giver en helt særlig charme til indretningen, og flere af dem er med symbolik. Se det flotte udvalg for dig selv, for det skal ses!

Livets Træ smykker

Livets træ symbolisere familie. Et livets træ smykke er derfor en oplagt gaveide, til et familiemedlem. Det kan være en søster, en mor eller en niece. Det kan dog også være en partner eller et barn. Vælg mellem de mange flotte modeller, som fås både i guld, sølv og hvidguld.

Helikoptertur - Flyv i helikopter!​

At flyve i helikopter er en oplevelse for livet! Der en en oplevelse som er på de fleste menneskers bucket liste. På helikopterturen får i en rundflyvning over forskellige byer i Danmark. Længden af flyvningen afhænger af hvilken helikopter oplevelse i vælger. I kan flyve fra forskellige byer i hele landet. Inviter kæresten med på en helikoptertur og få en uforglemmelig oplevelse sammen.
Over hele landet

Sif Jakobs smykker med indgravering​

Hvis du vil give hende en personlig gave, så er disse Sif Jakobs smykker med indgravering en super god gaveide. Du kan vælge mellem smukke halskæder, armbånd og ringe i guld eller sølv. Du vælger blot smykket, tekst og motiv og til sidste skriftypen du vil have indgraveret. En af de absolut bedste personlige gaver til hende.
15% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlige hexagon vægbilleder

Lav din egen billedevæg med disse moderne hexagon billeder. Du kan lave det som et stort billede som består af flere haxagoner, eller ud kan lave dem med et seperat billede i hver. En super fed personlig gaveide, som du selv kan designe!

Plakat eller fotocollage med personlige billeder

En plakat eller fotocollage med personlige billeder er en af de personlige gaver til kvinder og mænd, som du kan være sikker på bringer glæde. Vælg en collage med flere billeder, former eller en collage med både tekst og billeder, som giver modtageren et smil på læben hver dag.

Unikke ''hæderspriser'' i bronze (lavet i begrænset antal)

Vil du gerne hædre en person som du mener har gennemført en stor bedrift? Så giv ham en af disse unikke hærderspriser, som er bronzefigurer lavet i begrænset antal, af kendte kunstnere som Palle Mernild. Der er forskellige temaer som VILJESTYRKE, STYRKE og andre betydningsfulde symboliker.

Metalfigur - Sygeplejerske

Skal du have fundet en god personlig gave til en sygeplejerske? Det kunne evt. være til en nyuddannet sygeplejerske. Så er denne sygeplejerske metalfigur dnen helt perfekt gaveide - den kan samtidig ingraveres med navn, dato eller anden tekst.

Sygeplejerske Lykketrold

Vil du ønske held og lykke til en sygeplejerske? Giv denne Sygeplejerske Lykketrold til den nyuddannede sygeplejerske, eller til hvilken som helst anden anledning til hende.

Sygeplejersken plakat

Giv sygeplejersken et smil på læben med denne sjove sygeplejerske plakat. Egner sig både til den nyuddannet sygeplejerske, såvel som de som har været i arbejdet i mange år.

Sygeplejeur med dato i guld og med gravering

Giv et personligt sygeplejeur i guld med navn og dato graveret. En fantastisk gave til den nyudlærte sygeplejerske, som vedkommende kan have med på arbejdet, eller have derhjemme som en symbolsk hæder af uddannelsen.

Unikke og elegante dyrefigurer (lavet i begrænset antal)

Giv en enik og elegant dyrefigur, lavet af kendte kunstnere som Palle Mernild. Mange af figurerne er lavet i kun 99 eksemplarer, og flere af dem har også en symbolsk betydning, som f.eks. visdom, styrke m.m.

Sundhedspersonale figur i glas

Denne smukke sundhedspersonale figur i glas er 14-17 cm høj og håndlavet, hvilket gør hver og enkel unik. Figuren er genial gave til den nyuddannede indenfor sunhedspersonale branchen.

Sundhedspersonale i egetræ lang kittel med gravering

Denne træfigur er en oplagt gave til hende eller ham som arbejder i sundhedspersonalet. Figuren kan personliggøres med gravering med navn, titel og dato, hvilket gør figuren ideel som en færdiguddannet gave, jubilæumsgave eller afskedsgave. Hver figur er hånddrejert og unik.