Gave til sygeplejerske - Årets top sygeplejerske gaver

Gave til sygeplejerske 2022 – Årets top sygeplejerske gaver

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Kender du en sød studerende med passion for sygepleje, der lige om lidt overgår til arbejdslivet som nyuddannet? Eller vil du gerne sige tak til en sygeplejerske? Og leder du i den forbindelse efter en sygeplejerske gave?

Vi har fundet frem til nogle forskellige og rigtig gode bud på gaveideer til sygeplejerske. Gå gerne på opdagelse i de forskellige muligheder og bud på en gave, uanset hvad årsagen eller anledningen til gaven er.

Årets bedste gaver til sygeplejersken​

Unikke skulpturer i bronze lavet i begrænset antal

Her har du et udvalg af unikke skulpturer lavet i bronze. Det særlige ved disse skulpturer, er at de er lavet i et begrænset antal - de fleste af dem i 99. Det er en fantastisk gaveide til både jubilæum, jul, bryllper, og mange andre anledniger, hvor gaven gerne må være særlig speciel. Se det fantastiske udvalg via linket.

Metalfigur - Sygeplejerske

Skal du have fundet en god personlig gave til en sygeplejerske? Det kunne evt. være til en nyuddannet sygeplejerske. Så er denne sygeplejerske metalfigur dnen helt perfekt gaveide - den kan samtidig ingraveres med navn, dato eller anden tekst.

Sygeplejerske Lykketrold

Vil du ønske held og lykke til en sygeplejerske? Giv denne Sygeplejerske Lykketrold til den nyuddannede sygeplejerske, eller til hvilken som helst anden anledning til hende.

Sygeplejeur med dato i guld og med gravering

Giv et personligt sygeplejeur i guld med navn og dato graveret. En fantastisk gave til den nyudlærte sygeplejerske, som vedkommende kan have med på arbejdet, eller have derhjemme som en symbolsk hæder af uddannelsen.

Gavekort til adrenalin spækket oplevelse​

Vælg mellem gavekort til ATV safari, faldskærmsudspring, flyve i luftballon, klatring, pistolskydning og mange andre fede par oplevelser! Den perfekte gaveide til ham eller hende som elsker et godt adrenalin sus, og at prøve nye ting generelt. Sådan en oplevelse vil uden tvivl styrke et forhold, og være et minde i har for livet.
Over hele landet

Unikke ''hæderspriser'' i bronze (lavet i begrænset antal)

Vil du gerne hædre en person som du mener har gennemført en stor bedrift? Så giv ham en af disse unikke hærderspriser, som er bronzefigurer lavet i begrænset antal, af kendte kunstnere som Palle Mernild. Der er forskellige temaer som VILJESTYRKE, STYRKE og andre betydningsfulde symboliker.

Unikke og elegante dyrefigurer (lavet i begrænset antal)

Giv en enik og elegant dyrefigur, lavet af kendte kunstnere som Palle Mernild. Mange af figurerne er lavet i kun 99 eksemplarer, og flere af dem har også en symbolsk betydning, som f.eks. visdom, styrke m.m.

Sundhedspersonale figur i glas

Denne smukke sundhedspersonale figur i glas er 14-17 cm høj og håndlavet, hvilket gør hver og enkel unik. Figuren er genial gave til den nyuddannede indenfor sunhedspersonale branchen.

Sundhedspersonale i egetræ lang kittel med gravering

Denne træfigur er en oplagt gave til hende eller ham som arbejder i sundhedspersonalet. Figuren kan personliggøres med gravering med navn, titel og dato, hvilket gør figuren ideel som en færdiguddannet gave, jubilæumsgave eller afskedsgave. Hver figur er hånddrejert og unik.

Livets træ med fugle træfigur (kan personliggøres)

Livets træ med fugle træfigur en symbolsk figur, som er lavet i mangotræ og aluminium. Giv den som gave til en anledning, som symboliserer livet. Det kan være en dåb, et bryllupp eller lign. Du kan samtidig få påsat en plads med personlig gravering.

Smykke sæt i guldtone

Smykkesættet her består både af halskæde og øreringe. På det er et EKG aftryk, hvilket gør det oplagt som gave til hende der arbehder som sundhedspersonale. Giv det evt. som en gave til den færdiguddannet sygeplejerske.

Figurer med betydning

Vil du gerne give en gave med betydning, som samtidig står flot i hjemmet? Så giv en af disse smukke figurer, som symbolisere kærlighed, styrke, gåpå mod m.m. Se alle de flotte figurer via linket.

MyAnt sygeplejerske i eg

MyAnt sygeplejerske figuren er lavet i lys eg, og er den perfekte gave til den nyuddannede sygeplejerske eller andet sunhedspersonale. Figuren som forestiller en sugeplejerske myre er 21 høj og drejet i hånden.

Thermokrus til sygeplejersken med citat

Dette søde og sjove termokrus er en genial lille gave til sygeplejersken, som kan bruges på jobbet. Kruset er lavet i stål og holder kaffen godt varm.

Træ stetoskop (33 cm) med gravering

Et træstetoshop er en fantastisk symbolsk gave til den nyuddannet sygeplejer. Samtidig kan det graveres med navn og dato. Stetoskopet virker også praksis, og er godkendt til professionel brug.

Sød sygeplejerske halskæde

Denne søde halskæde symboliserer en sygeplejerske elelr andet synhedspersonale. En skøn gave til sygeplejeren som kan gives ved endt uddannelse, eller hvilken som helst anden anledning.

Total sygeplejepakke til lommen

Giv en startpakke til sygeplejersken med både navneskilt, saks og andre ting som er handy at have ved hånden som sygeplejerske. En god og praktisk gave til den nye sygeplejerske.

Dcuk figurer (kan personliggøres)

Hvis du gerne vil give en flot dekoration til hjemmet i gave, bør du overveje en af de smukke Dcuk figurer. Dcuk figurer er håndmalet og lavet af bæredygtige materialer, og så fås de i et væld af temaer. Både de klassiske med gummistøvler, men også til fødselsdage, bryllup og meget mere. Du kan også få personliggjort figuren, end indgraveret plade der hænges om halsen.

Design selv personlige plakater

Her har du mulighed for selv af designe personlige plakater til en heldig modtager. Design selv de populære dialægt- og citatplakter, stjernetegnsplakater og mange andre personlige plakater, med sjove og søde designs. Du kan endda lave din helt egen billedecollage plakat - kun din fantasi sætter grænser for hvor god gaven kan blive! Prøv designeren på siden, og se hvor nemt det er.

Citatkrus: Sygeplejerske, fordi Superhelt ikke er en jobtittel

Dette krus har citatet: "Sygeplejerske, fordi superhelt ikke er en jobtittel". En sjov og god lille gave til sygeplejersken, som kan bruges på jobbet eller derhjemme.

Strømper med personligt tryk

Alle bruger sokker. De er ganske uundværlige, men kan gøres til en sjov og personlig gave ved at designe dem med billeder, mønstre eller citater. Du vil med garanti give nogle sokker, som modtageren ikke allerede har liggende i skabet i forvejen.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlig besked i chokolade

Giv en personlig besked i chokolade. Det kan f.eks. være: tillykke med fødslesdagen, god jul og godt nytår, eller jeg elsker dig [navn]. Det er kun fantasien der sætter grænser. Elsker modtageren chokolade, er denne