Gin julekalender - Årets bedste gin kalendere

Gin julekalender 2024 – GUIDE: Årets 10 bedste gin kalendere

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

En gin julekalender, er en af de mest populære julekalendere til voksne med alkohol i. Gin er nemlig for alvor blevet populær at drikke igen. Selvfølgelig den gode klassiske Gin og Tonic. Men også nye spændende gin drinks, som f.eks. den dansk opfundne Gin Hass.

Med en gin julekalender bliver du forkælet med 24 gin gaver i løbet af julemåneden. Nogle indeholder 24 små flasker gin, mens andre er en kombination af gin og tonics. Her på siden har vi samlet alle årets bedste gin kalendere. Blandt dem kan du uden tvivl finde årets bedste gin julekalender 2024 , for netop dig.

Årets bedste gin julekalendere 2024 ​

Gin og Tonic Julekalender fra Fever-Tree

Gin og Tonic julekalender fra Fever-Tree

Foretrækker du en god gin and tonic frem for et glas juleglögg? Den ultimative gin og tonic julekalender giver dig hele 12 gin and tonic i løbet af julemåneden. De gin du finder bag lågerne, er forskellige og fra forskellige mærker, så du ikke får den samme drink hver dag. En luksus julekalender til voksne som elsker en god G&T!
Produktet er desværre udsolgt.
Gin Julekalender med tonic

Premium gin julekalender med tonic

I denne geniale gin julekalender får du ikke kun 24 x 100 ml flasker med premium gin, men også 24 x 200 ml tonic til at matche. Den ultimative julekalender til gin entusiasten!
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender med gin

Premium gin julekalender

Forkæl dig selv med 24 x 100 ml flasker med premium gin. Der medfølger samtidig info, smagsnoter m.m. til de forskellige gin.
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender - Gin

Gin julekalender fra Mac-Y

Hayman’s, Warner’s og Berry’s er blot nogle producenter af de lækre gin du får i denne gin julekalender for voksne. Du får gin fra hele 14 producenter – 1 gin til hver dag i julen. En eksklusiv julekalender til gin entusiasten.
649,00 kr.
659,00 kr.
That Boutique-Y Gin Company - Julekalender, Hus

That Boutique-Y gin julekalender

Nyd julen med 24 gin smagsoplevelser fra Boutique-Y. I kalenderen finder du bl.a. Chocolate Orange Gin, Rhubarb Triangle Gin og Spit-Roasted Pineapple Gin blandt mange andre fantastiske gin. Det er en kalender der skal opleves!
Produktet er desværre udsolgt.
Whitley Neill gin julekalender

Whitley Neill gin julekalender

Whitley Neill gin julekalender byder på 24x5cl gin med en alkohold procent på 38-43%. Samtidig får du en cocktailhåndbog med instruktioner, så du kan lave forskellige cocktails, som passer til hver enkelt gin i kalenderen.
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender med blandet spiritus (24 x 100 ml)

Julekalender med blandet spiritus (24 x 100 ml)

Nyed 24 flasker blandet spiritus i løbet af julen. Du får både Rom, Whisky, Gin og Cognac – minimum 4 flasker af hver – samt en masse andet spændnde. Alle flasker er på 100 ml. Årets ultimative spiritus julekalender!
Produktet er desværre udsolgt.
Ginbutikkens julekalender

Ginbutikkens julekalender

I ginbutikkens julekalender får du hele 24 x 5cl gin -dvs. der er til mere end blot en gin og tonic hver dag i julen. Du får 24 forskellige gin som alle er en oplevelse i sig selv. En kalender gin entusiasten ikke må gå glip af.
Produktet er desværre udsolgt.
Sydafrikansk gin julekalender (12 gin)

Sydafrikansk gin julekalender (12 gin + 12 tonics)

I denne gin julekalender får du 12 sydafrikanske gins og 12 tonics. Hver gin er en 5 cl flaske som er nok til at lave 2 gin og tonics med. Del den med en du kan lide, eller nyd julen lidt ekstra i år.
Produktet er desværre udsolgt.
Sydafrikansk gin julekalender (12 gin)

Sydafrikansk gin julekalender (12 gin)

I denne kasse får du 12 sydafrikanske gin, som du kan bruge til en gin julekalender. Der er adskillige prisvindende gin i blandt, og der er gin nok til 2 gin og tonics bag hver låge.
Produktet er desværre udsolgt.
Tonic pakke til gin julekalender

Tonic pakke til gin julekalender (12 stk.)

I denne tonic pakke får du 12 lækre tonics. Pakken er helt perfekt til dig der vil lave din egen gin julekalender. Med de 12 tonics har du halvdelen af den, nu mangler du bare 12 skønne gins at blande med!
Produktet er desværre udsolgt.
Tonic pakke til gin julekalender (24 stk.)

Tonic pakke til gin julekalender (24 stk.)

Denne tonic pakke med 24 tonics, er til dig der vil lave en hjemmelavet gin julekalender med ingredienser til en gin og tonic hver dag i julens 24 dage. Lav den til dig selv, eller giv den til en du ved elsker gin!
Produktet er desværre udsolgt.
Blandet gin julekalender med 24x20 ml flasker

Gin julekalender fra Din Lokale Vinhandler

Din Lokale Vinhandlers gin julekalender indeholder flotte 24 miniflasker med gin. En fremragende julekalender til alle voksne som elsker god kvalitets gin.
Produktet er desværre udsolgt.
Blandet spiritus julekalender med 24x20 ml flasker

Blandet spiritus julekalender fra Din Lokale Vinhandler

Din Lokale Vinhandlers julekalender med blandt spiritus, er for dig som gerne vil have en ny smag hver dag i julen. Spiritus kalenderen indeholder nemlig både gin, cognac, snaps, whisky samt flere typer spiritus.
Produktet er desværre udsolgt.
Sydafrikansk gin julekalender

Sydafrikansk gin julekalender

Som navnet antyder, byder denne gin julekalender på 24 forskellige gin fra Sydafrika. Det er prisvindene gin tilsammen har vundet 48 medaljer. Bag hver låge er der gin nok til 2 gin og tonics – eller til en dobbelt hvis du er sådan en type.
Produktet er desværre udsolgt.
Gin julekalender - 24 forskellige gin

Gin julekalender - 24 forskellige gin

I gin julekalenderen her får du 24 forskellige gin i løbet af julen. En ny smagfuld gin, hver dag fra 1-24 december. En super fed julekalender til en hver gin elsker- giv den til en du syntes fortjener den (det må gerne være dig selv).
Produktet er desværre udsolgt.

Find den bedste gin julekalender 2024

Vil du gerne finde den bedste gin julekalender 2024 ? Måske til dig selv, eller som en tidlig julegave til en du holder af. Har du en ven eller veninde, som du elsker at drikke Gin Hass med i byen? Måske tage til ginsmagning, eller blot nyde en god G&T derhjemme? Så er det oplagt, at give dem en gin kalender. Køb evt. både en til dig selv, og en til din ven eller veninde, og i kan sammen smage på de mange spændende gins i løbet af julen.

Uanset hvad din grund er til, at du søger inspiration til en god gin pakkekalender, kan du få hjælp til det her. Du finder nemlig både de populære Mac Y gin julekalender og Fever Tree julekalender. Men også en masse, som du måske ikke kendte til. Se bl.a. den spændende gin julekalender med sydafrikansk gin. Eller en af dem, som ikke kun består af gin, men også andre typer alkohol som rom, whisky og cognac. Der er masser af super interessante muligheder. Samtidig er der gode chancer for, at finde den helt perfekte gin kalender der passer til din smag.

 

Perfekt julekalender til mænd og kvinder der elsker gin

En god gin julekalender, er den perfekte julekalender til mænd og kvinder der elsker gin. Faktisk er gin på top 10 listen over danskernes foretrukne alkohol. Det betyder også, at en gin kalender vil falde i  god jord hos rigtig mange.

Men hvad er den perfekte julekalender til ginelskeren? Groft sagt kan du sige, at der ikke er en gin julekalender der er bedre end en anden. Det hele handler og præferencer. Nogle kan godt lidt at smage så mange forskellige typer som muligt. Nogle drikker det rent, andre med tonic. Og nogle foretrækker en bestemt type. Den perfekte julekalender til kvinder og mænd der elsker gin, handler derfor om hvad den enkelte person er til. Blandt de mange kalendere vi har fundet frem, kan du ud fra hver læse en kort beskrivelse. Vi anbefaler du går dem igennem en efter en, og på den måde finder den, der er perfekt i forhold til dine præferencer.

 

Hvad er der i en gin julekalender?

I en gin julekalender vil du typisk finde 24 små flasker. Det kan være 24 små flasker gin – typisk på 5 cl. Eller det vil være blandet med 12 flasker gin, og 12 flasker tonic. Her vil du f.eks. 1. december få en gin, 2. december en tonic, 3. december en gin osv. Ofte vil du også få forskellige typer af gin hver dag. På den måde får du i løbet af julen smagt 12-24 forskellige typer gin, som du måske aldrig har smagt før. Det er lige præcis det, der er så fedt ved en gin kalender. At du får smagt så mange forskellige typer. Der er rigtig god chance for, at du ikke har smagt de fleste af dem før. Med mindre du selvfølgelig er en hardcore ginentusiast.

I nogle kalendere får du også andre type alkohol end kun gin. Whisky, vodka, snaps osv. Til dig der gerne vil prøve noget forskelligt udover gin, er den type julekalendere super gode. Det er nemt at spotte hvilke som udelukkende indeholder gin, og hvilke som er blandet. Det står ud fra hver kalender. Er der noget du er i tvivl om, kan du altid klikke dig ind på en af forhandlerne ved den givne kalender, og her læse mere om indholdet.

 

Hvilken gin julekalender skal jeg vælge?

Hvilken gin julekalender du skal vælge, kommer helt an på, hvad du er til. Er du ny til gin, og har ingen ide om hvad du skal vælge, kan du vælge en af de mest populære. De 3 mest populære gin julekalendere 2024 er følgende:

  • Mac Y gin kalender
  • Fever Tree julekalender
  • Ginbutikkens julekalender
     

Alle 3 finder du naturligvis på listen ovenfor. Ønsker du mere information om en af kalenderne, kan du læse mere om dem længere oppe. Yderligere kan du altid klikke dig ind på den, og få den fulde information fra forhandleren selv. Samme 3 kalendere, er desuden super gode valg, hvis kalenderen skal give væk som en gin gave.

 

Gin kalender tilbud og prissammenligning

En ting er at finde den perfekte gin kalender. Men hvor finder du de bedste gin julekalender tilbud? Faktisk er svaret det samme, til hvor du finder den bedste. Nemlig i guiden her. Som du nok allerede har set, har vi ikke kun samlet årets bedste julekalendere med gin. Vi har også inkluderet priser og links, til alle de forhandlere som sælger en given kalender. Det betyder, at du nemt kan lave en hurtig prissammenligning, og dermed se, hvor du får det bedste tilbud på den gin pakkekalender, du ønsker.

Det er ikke alle kalendere som har flere forhandlere. I det tilfælde, vil du kun få vist den ene hver de kan købes. Ved de fleste af de mere populære julekalendere med gin, er der dog ofte flere forhandlere. Her er den en stor fordel at kunne sammenligne priser på dem, og samtidig finde et alternativ, skulle der være udsolgt et af stederne.

 

Prøv også en gin adventskalender

Er du mere end weekend gindrikker end du er en hverdags drikker? Så er en gin adventskalender måske mere dig. Du kan se vores guide med årets bedste adventskalender her. Her finder du et godt udvalg af gin adventskalendere – nogle udelukkende med gin, andre med blandet lækkerier.

I en adventskalender, får du 4 adventsgaver i løbet af de 4 adventssøndage. Det vil ofte være en større gave, end du får i en julekalender. I stedet for en enkelt lille flaske på 5 cl., vil du i stedet for både en gin og en tonic på samme tid. Ved nogle får du endda lidt ekstra snacks med.

Vi hos Geniale Gaver ønsker dig en glædelig gin julekalender (eller adventskalender), og et godt nytår!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om gin julekalendere

Årets bedste gin kalender, kommer an på hvad hver enkelt person er til. Nogle populære og super gode valg, er dem fra Fever Tree og Mac Y. Der findes dog mange flere fantastiske muligheder en blot dem. Få et overblik over alle årets bedste gin julekalendere 2024 i guiden her.

Guiden her er lavet sådan, at du nemt kan sammenligne priser på årets bedste gin julekalendere. Det er dermed nemt for dig, at finde det bedste tilbud på lige netop den, der falder i din smag.

En gin julekalender koster typisk fra ca. 600 kr. og opefter, afhængig af indholdet. Nogle gange kan du dog være heldig, at finde dem på tilbud. Her på siden kan du altid se prisen på de forskellige kalendere, og dermed spotte de gode tilbud.

Denne artikel er anmeldt af Preben Kjær (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne