Nørregade julekalender + Årets BEDSTE alternativer

Nørregade julekalender 2023 + Årets 15 BEDSTE alternativer

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Flødetabletter, rustne søm og Kongen af Danmark. Alle er det klassikere. Alle er det bolcher, du kan åbne op for med en Nørregade julekalender 2023 . Har du lyst til bolcher i år? Eller vil du gerne overraske en, der godt kunne have lysten til det?

Der er kun én bolche julekalender, og det er den fra Nørregade. Der er ingen andre bolcher, der slår den gode smag. Om du har nogle favoritter, eller gerne vil lade dig overraske, er der garanteret en god smagsoplevelse for alle pengene.

Årets Nørregade julekalender + Alternativer

Nørregade julekalender er desværre udsolgt pt. I mellemtiden er du velkommen til at tjekke årets bedste alternativer til den her nedenfor.

De bedste Nørregade julekalender alternativer 2023

Chili Klaus julekalender 2022

Chili Klaus julekalender

I Chili Klaus julekalenderen får du ikke kun 24 låger – men hele 25. 24 låger til julen og én til nytårsaften d. 31 december. Bag lågerne finder du et spændende udvalg af chili slik, blandt andet chilikugler, chilikarameller og chilichokolade. Bag nytårsaften lågen gemmer sin en overraskelse. Advarsel, denne julekalender er IKKE for tøsedrenge!
349,00 kr.
Polkagris Bolchejulekalender

Polkagris bolche julekalender

I den kæmpe Polkagris bolche julekalender får du ikke mindre end 600 gram bolcher i 9 fantastiske og spændende smagsvarianter. Du skal bl.a. smage bolcher med smag af polka, regnbue og fizzy boble, men også mere klassiske som lakrids, jordbær og blåbær.
449,00 kr.
The Mallows julekalender med karamel fyldte skumfiduser

The Mallows julekalender med karamel fyldte skumfiduser

Skumfiduser blandet med karamel, så bliver det ikke meget bedre! The Mallows  har udviklet en fantastisk ny form for skumfidues, som gemmer på lækkert karamel indeni. I denne version af The Mallows skumfidus julekalender, vil du bliver forkælet med disse lækkerier hele julen!
419,00 kr.
The Mallows skumfidus julekalender 2022

The Mallows skumfidus julekalender

The Mallows julekalender er fyldt med skumfiduser, og er en af de lækreste og flotteste julekalendere til voksne du kan finde! Den har hele 25 låger, hvor du bag hver låge finder 2 skumfiduser i en af de 8 forskellige smagsvarianter. Bag låge nummer 25 gemmer sig noget helt specielt, så glæd dig!
369,00 kr.
Nordthy slik julekalender i blå

Nordthy slik julekalender i blå

Nordthy slik julekalender en en julekalender fyldt med alt det bedste bland selv slik! Hvis du elsker bland selv slik, så er kalenderen her den helt perfekte for dig.
Produktet er desværre udsolgt.
Nordthy slik julekalender med bland selv slik

Nordthy slik julekalender med bland selv slik

Er du vild med bland selv slik? Så er denne slik julekalender fra Nordthy lige noget for dig - den er nemlig fyldt med alt det bedste bland selv slik.
Produktet er desværre udsolgt.
Hultén Slik Julekalender - 310 gram

Hultén slik julekalender med 310 gram

I Hultén slik julekalender med 310 gram lækker slik får du bl.a. Marabou chokolade, Mentos, Mamba, Kex og mange andre lækre klassikere! En spændende slik kalender som er et super alternativ til den almindelige chokoladekalender.
Produktet er desværre udsolgt.
Bülow Lakrids Julekalender 345g.

Bülow lakrids julekalender

Bülow lakrids julekalenderen, er en af de bedste lakrids julekalendere til voksne. Den er fyldt med lækker lakrids i forskellige varianter. Lakrids med chokolade, sød lakrids, salt lakrids, hård lakrids og blød lakrids.
Produktet er desværre udsolgt.
Skipper's Pipe lakridspibe julekalender

Skippers lakridspibe julekalender

Skippers lakridspibe julekalender indeholder – du gættede det – lakridspiber! Grib chancen for at nyde en lakridspibe hver dag i december. Det er med den gode klassiske smag du kender. En kalender fyldt med nostalgi.
179,00 kr.
BonBon Slikjulekalender

BonBon slik julekalender

Bliv nostalgisk denne jul med BonBon slik julekalenderen med BonBon slik i. Blocher, slikkepinde og meget mere er i vente med denne fantastiske julekalender med 90'er slik fra BonBon.
139,00 kr.
Haupt lakrids julekalender med svensk lakrids

Haupt Lakrits lakrids julekalender

Haupt lakrids julekalenderen, er en luksus julekalender til voksne som elsker lakrids. Den indeholder nemlig masser af lækkert gourmetlakrids – både sød, salt og chokolade. Samtidig er den i et stilfuldt og flot design, hvilket gør den til den perfekte gaveide til ham eller hende der er vild med lakrids.
279,00 kr.
440,00 kr.
Sv. Michelsen - Lakrids Julekalender

Sv. Michelsen lakrids julekalender

Sv. Michelsens populære lakrids julekalender er i år tilbage. Du får hver dag en flowpack med 2 lakridsdragéer. Der er lakrids med mælkechokolade, lakridspulver, passion og meget mere.
Produktet er desværre udsolgt.
Kun Det Bedste julekalender med slik

Kun Det Bedste julekalender med slik

Er du i tvivl om, hvilken type julekalender med søde sager du skal have i år? Hvorfor vælge? Kun Det Bedste slik julekalender er fyldt med både lakrids, vingummier, karamel og mange andre slags slik – her har du alt i en!
Produktet er desværre udsolgt.
Wally and whiz julekalender med vingummi i rød

Wally and Whiz vingummi julekalender - Rød

En herlig Wally og Whiz julakalender fyldt med lækre gourmet vingummier – her i den røde version. Når kalenderen er tømt, kan den sagtens gemmes og bruges til næste år, hvor du selv kan putte nye lækkerier i de små skuffer.