Nørregade julekalender + Årets BEDSTE alternativer

Nørregade julekalender 2024 + Årets 15 BEDSTE alternativer

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Flødetabletter, rustne søm og Kongen af Danmark. Alle er det klassikere. Alle er det bolcher, du kan åbne op for med en Nørregade julekalender 2024 . Har du lyst til bolcher i år? Eller vil du gerne overraske en, der godt kunne have lysten til det?

Der er kun én bolche julekalender, og det er den fra Nørregade. Der er ingen andre bolcher, der slår den gode smag. Om du har nogle favoritter, eller gerne vil lade dig overraske, er der garanteret en god smagsoplevelse for alle pengene.

Årets Nørregade julekalender + Alternativer

Nørregade Julekalender - SlikWorld

Nørregade julekalender

Skumfiduser, slikkepinde, skummus og mange andre skønne klassikere kan du finde bag lågerne i årets Nørregade julekalender. En fantastisk slik julekalender for både børn og voksne.
Produktet er desværre udsolgt.

De bedste Nørregade julekalender alternativer 2024

Julekalender Lakrids by Bülow 2023 + gratis smagsprøve (forudbestil)

Bülow lakrids julekalender

Bülow lakrids julekalenderen, er en af de bedste lakrids julekalendere til voksne. Den er fyldt med lækker lakrids i forskellige varianter. Lakrids med chokolade, sød lakrids, salt lakrids, hård lakrids og blød lakrids.
Produktet er desværre udsolgt.
Chili Klaus Jingle Balls Julekalender

Chili Klaus julekalender

I Chili Klaus julekalenderen får du ikke kun 24 låger – men hele 25. 24 låger til julen og én til nytårsaften d. 31 december. Bag lågerne finder du et spændende udvalg af chili slik, blandt andet chilikugler, chilikarameller og chilichokolade. Bag nytårsaften lågen gemmer sin en overraskelse. Advarsel, denne julekalender er IKKE for tøsedrenge!
Produktet er desværre udsolgt.
Wally and whiz julekalender med vingummi i rød

Wally and Whiz vingummi julekalender - Rød

En herlig Wally og Whiz julakalender fyldt med lækre gourmet vingummier – her i den røde version. Når kalenderen er tømt, kan den sagtens gemmes og bruges til næste år, hvor du selv kan putte nye lækkerier i de små skuffer.
Produktet er desværre udsolgt.
Skipper's Pipe lakridspibe julekalender

Skippers lakridspibe julekalender

Skippers lakridspibe julekalender indeholder – du gættede det – lakridspiber! Grib chancen for at nyde en lakridspibe hver dag i december. Det er med den gode klassiske smag du kender. En kalender fyldt med nostalgi.
179,00 kr.
Kun Det Bedste julekalender med slik

Kun Det Bedste julekalender med slik

Er du i tvivl om, hvilken type julekalender med søde sager du skal have i år? Hvorfor vælge? Kun Det Bedste slik julekalender er fyldt med både lakrids, vingummier, karamel og mange andre slags slik – her har du alt i en!
Produktet er desværre udsolgt.
Almuegaarden - Julekalender med blandede bolcher

Almuegaarden julekalender med blandede bolcher

Denne bolche julekalender ligner ikke kun et stort lækkert bolche, den er også fyldt med lækre blandede bolcher. Du får i alt 24 forskellige bolchesmage i denne kalender, som alle er glutenfri og smager af ren nostalgi.
Produktet er desværre udsolgt.
The Mallows - Fyldte Mallows Julekalender

The Mallows julekalender med karamel fyldte skumfiduser

Skumfiduser blandet med karamel, så bliver det ikke meget bedre! The Mallows  har udviklet en fantastisk ny form for skumfidues, som gemmer på lækkert karamel indeni. I denne version af The Mallows skumfidus julekalender, vil du bliver forkælet med disse lækkerier hele julen!
Produktet er desværre udsolgt.
Haupt Lakrids - Julekalender

Haupt Lakrits lakrids julekalender

Haupt lakrids julekalenderen, er en luksus julekalender til voksne som elsker lakrids. Den indeholder nemlig masser af lækkert gourmetlakrids – både sød, salt og chokolade. Samtidig er den i et stilfuldt og flot design, hvilket gør den til den perfekte gaveide til ham eller hende der er vild med lakrids.
279,00 kr.
299,00 kr.
Polkagris Bolchejulekalender

Polkagris bolche julekalender

I den kæmpe Polkagris bolche julekalender får du ikke mindre end 600 gram bolcher i 9 fantastiske og spændende smagsvarianter. Du skal bl.a. smage bolcher med smag af polka, regnbue og fizzy boble, men også mere klassiske som lakrids, jordbær og blåbær.
Produktet er desværre udsolgt.
The Mallows skumfidus julekalender 2022

The Mallows skumfidus julekalender

The Mallows julekalender er fyldt med skumfiduser, og er en af de lækreste og flotteste julekalendere til voksne du kan finde! Den har hele 25 låger, hvor du bag hver låge finder 2 skumfiduser i en af de 8 forskellige smagsvarianter. Bag låge nummer 25 gemmer sig noget helt specielt, så glæd dig!
Produktet er desværre udsolgt.
Nordthy Finest Selection Julekalender - 1 stk

Nordthy Finest Selection julekalender

Nordthy Finest Selection julekalender er eksklusiv slik julekalender fra Nordthy med specialudvalgt indhold, som bl.a. består af yldte chokolader & marcipan, lakridskugler & chokolademandler, fransk nougat & fudge.
Produktet er desværre udsolgt.
Sv. Michelsen - Julekalender 2023 med lakridsdragé

Sv. Michelsen lakrids julekalender

Sv. Michelsens populære lakrids julekalender er i år tilbage. Du får hver dag en flowpack med 2 lakridsdragéer. Der er lakrids med mælkechokolade, lakridspulver, passion og meget mere.
Produktet er desværre udsolgt.
Nordthy slik julekalender med bland selv slik

Nordthy slik julekalender med bland selv slik

Er du vild med bland selv slik? Så er denne slik julekalender fra Nordthy lige noget for dig - den er nemlig fyldt med alt det bedste bland selv slik.
Produktet er desværre udsolgt.
Karamelleriet Julekalender grøn 2023 (forudbestil)

Karamelleriet julekalender - Grøn

Karamelleriets julekalender til voksne er ikke kun utrolig smuk, men også fyldt med lækre håndlavede karameller! Den indeholder både flødekarameller og syrlige frugtkarameller, som er belagt med det lag belgisk chokolade at højeste kvalitet. Du får 2 karameller i hver låge. Den perfekte julekalender til to personer, eller til dig selv.
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender - Karamel Kompagniet (forudbestil)

Karamel julekalender - Jul over Bornholm

Karamel Kompagniets karamel julekalender – Jul over Bornholm – byder på masser af lækre karameller! Bl.a. flødekarameller, karamelbarer, karamelkugler med chokoladeovertræk m.m. Samtidig er den stor nok til at kunne dele 2 personer.
Produktet er desværre udsolgt.
Karamelleriet Julekalender sølv 2023 (forudbestil)

Karamelleriet julekalender - Sølv

Sølv udgaven af Karamelleriets karamel julekalender, kommer i en flot guld glitter gaveæske. I den får du 20 forskellige slags luksus karameller, både blød, med fløde og hård karamel. Elsker du karamel, bør du ikke gå glip af denne oplevelse!
Produktet er desværre udsolgt.
Nordthy slik julekalender i blå

Nordthy slik julekalender i blå

Nordthy slik julekalender en en julekalender fyldt med alt det bedste bland selv slik! Hvis du elsker bland selv slik, så er kalenderen her den helt perfekte for dig.
Produktet er desværre udsolgt.
Almuegaarden - Julekalender med lakridsbolcher

Almuegaarden julekalender med lakridsbolcher

I Almuegaardens julekalender med lakridsbolcher får du 24 lakridsbolcher, som alle er med forskellige smage! Du får dermed en ny lakridsoplevelse hver dag i julen. Bag hver låge gemmer sig ca. 2 bolcher. Indholdet er samtidigt glutenfri.
Produktet er desværre udsolgt.
Hultén Slik Julekalender - 310 gram

Hultén slik julekalender med 310 gram

I Hultén slik julekalender med 310 gram lækker slik får du bl.a. Marabou chokolade, Mentos, Mamba, Kex og mange andre lækre klassikere! En spændende slik kalender som er et super alternativ til den almindelige chokoladekalender.
Produktet er desværre udsolgt.
BonBon Slikjulekalender

BonBon slik julekalender

Bliv nostalgisk denne jul med BonBon slik julekalenderen med BonBon slik i. Blocher, slikkepinde og meget mere er i vente med denne fantastiske julekalender med 90'er slik fra BonBon.
Produktet er desværre udsolgt.
Sweetkynd and Friends - Julekalender

Økologisk julekalender fra Sweetkynd and Friends

Den økologiske julekalender er fyldt med lækre julegodter. Henholdsvis kakaotrøfler, rosévingummier og dragéer. De forskellige godter kommer i forskellige smagsvarianter, og fra 3 økologiske brands.
Produktet er desværre udsolgt.
Almuegaarden - Bolche Julekalender, Rød

Almuegaarden bolche julekalender - Rød

I Almuegaarden bolche julekalender i rød finder du bolcher med utroligt spændende smage. Du vil bl.a. skulle smage på bolcher med smag af marcipan, chokolade, dameskrå og rabarber. Hvis låge gemmer på 4-5 bolcher.
Produktet er desværre udsolgt.
Almuegaarden - Bolche Julekalender, Grøn

Almuegaarden bolche julekalender - Grøn

Den grønne version af Almuegaarden bolche julekalender har 4-5 bolcher bag hver låge. Nogle af de spændende smage du vil opleve i løbet af december er bl.a. mint og chokolade, bismark, rabarber og meget mere. Glæd dig!
Produktet er desværre udsolgt.

Klik nemt og hurtigt din Nørregade julekalender 2024 hjem

Vil du gerne have fingrene i årets Nørregade julekalender 2024 ? Det forstår vi godt! For det er en af de helt gode julekalendere med slik, hvis du spørger os. For når man åbner op for Nørregade, åbner man op for noget godt.

Du er selvfølgelig ikke garanteret at kunne åbne op for dine favoritter hver dag frem til juleaften. Til gengæld kan du være sikker på, at du får nogle gode og spændende smagsoplevelser. Måske du får en helt ny favorit!

Vi har gjort shoppeturen ganske nem og enkel for dig, da vi har fundet de netbutikker, der sælger julekalenderen. Altså behøver du ikke lede i supermarkeder eller særlige forretninger for at finde din kommende julekalender.

 

Hvorfor give en bolche julekalender?

Fordi bolcher er dejlige! De smager himmelsk og dejligt skønt. De holder længe og kan stille selv den største lækkersult, fordi de smager af så meget.

Om det er til et barn eller en voksen, er vi ret sikre på, at det vil være et stort hit, hvis du dukker op med en Nørregade julekalender 2024 . For det er ikke så tit, man giver sig selv den gestus. Det er heller ikke den klassiske julekalender at give, hvorfor der ikke er nogen tvivl om, at det vil være en stor overraskelse.

Det behøver selvfølgelig heller ikke være en anden, som du forkæler med en lækker bolche julekalender. Det kan lige så vel være dig. Hvornår har du sidst forkælet dig selv? Eller valgt at købe den julekalender, som du inderst inde godt kunne tænke dig? Er det ved at være noget tid siden, er det bare med at få den købt!

Nydelsen vil være stor, når du åbner for poserne sammen med en god og frisklavet kop kaffe.

 

Hvad er Nørregade bolcher?

Bolcher fra Nørregade er efterhånden lidt af en klassiker. De har været her siden 1924, hvilket også er grunden til, at samtlige generationer ved, hvordan det smager, når et bolche fra Nørregade rammer munden.

Dengang arbejdede Nørregade ud fra en tanke om, at kvaliteten og det gode og gammeldags håndværk er vigtigt for at lave velsmagende konfekture. Udvalget var ikke, hvad det er i dag, hvor du finder mange forskellige varianter.

Men selvom der er blevet flere bolcher til – og det nu masseproduceres i højere grad – er det ikke gået ud over kvaliteten. For du kan helt sikkert stadig kende bolcherne på den gode smag.

Hvilken er din favorit? Det kan du finde ud af med en Nørregade julekalender.

 

Nørregade julekalender – en overraskende blanding af søde sager

Det er ikke til at komme udenom, at mange forbinder Nørregade med bolcher. Det er ikke så underligt, da de har eksisteret siden 1924. Men de står naturligvis ikke stille. For som med alle andre, må de følge med tiden. Det har de gjort i form af Nørregade Slik, der er den nyeste serie på hylden med vingummi, lakrids, skum og dragée.

Det betyder også, at du kan være heldig at åbne op for noget lækkert slik, når du åbner for lågerne i Nørregades julekalender 2024 . Striberne er de gode og velkendte som altid – og faktisk er den første pose i serien med skrå røde striber, som da man blandede slik som barn.

Giver det dig endnu mere lyst til et lækkert bolche og slik julekalender? Så find den straks på de virtuelle hylder og forkæl dig selv.

 

Hvad er der i Nørregade bolcher julekalender?

Det ved vi heldigvis ikke! Det bliver holdt som en stor overraskelse, præcis som det skal være. Selvom du måske ikke kan lide alle varianter fra Nørregade, er der nu en stor chance for, at du åbner op for noget godt, når du åbner en låge.

For med de mange varianter ville det være mærkeligt, om ikke der er en pose, som du knuselsker eller i hvert fald godt kan lide at få i ny og næ. Vi kan garantere, at der er små poser af bolcher bag lågerne. Om du kommer forbi samtlige varianter, og om der også gemmer sig noget slik, kan vi af gode grunde ikke spå om.

Du finder kun ud af det på én måde: ved at købe Nørregade julekalender 2024 !

 

Glæd et barn med en Nørregade julekalender

Selvom det ikke er helt den samme oplevelse at blande slik i dag, som det var engang, er bolcher nu stadig et stort hit hos børn. Det er et godt stykke slik, fordi det holder længe, fylder godt i munden og bare smager godt.

Vil du gerne give et barn en god oplevelse hver dag frem mod juleaften? Eller vil du gerne præsentere nogle gode varianter, som I fremover sammen kan købe og blande, når I skal hygge jer?

Som barn er det altid dejligt at blive overrasket med en julekalender. Endnu bedre er det, når det er med slik, der holder længe. Det er også dejligt, når det er små poser med mere end ét stykke slik, der gemmer sig bag lågen.

Så vil du gerne være den søde moster, en altid dejlig forælder eller den bedste søskende i hele verden, er der ikke langt til den titel med en Nørregade julekalender.

 

Hvor bliver Nørregade bolcher lavet?

Det gør de i Danmark! Du kan derfor stole på, at det er dansk kvalitet. Nørregade er dog ikke længere en selvstændig forretning, men er blevet opkøbt af Spangsberg. Det har dog ikke gjort noget skidt for kvaliteten eller for de genkendelige poser. Det er, som du kender det.

De gør desuden også kun brug af naturlige farver. Så er det noget, du går op i, bliver du glædeligt overrasket.

 

Hvad koster en Nørregade julekalender?

Det finder du ud af med det samme ved at klikke dig videre til en af de butikker, som vi har linket til oppe i listen. Så snart du klikker på en af dem, bliver du ledt direkte videre og bliver altså præsenteret for en pris.

Den koster med al sandsynlighed nogle hundrede kroner. Det er trods alt en julekalender med søde sager af god og høj kvalitet. Du får derfor også noget for pengene. Om prisen er den samme alle steder er ikke til at sige. For dette er afhængigt af tilbud og kampagner op til jul.

Brug gerne lidt tid på at klikke dig omkring, så du ikke går glip af en god pris eller et godt tilbud. For det ville være ærgerligt. Du kan også se, om ikke du kan være heldig at ramme os og de online butikker omkring Black Friday. Her kan der være gode tilbud at hente på de julekalendere og andre gaveideer, som vi præsenterer dig for her og andre steder på vores side.

Men lad det endelig ikke være prisen, der er afgørende for, om du får en Nørregade julekalender. For selvfølgelig skal du have en. Der er ingen jul uden søde sager. Det hører sig til, om det så er i form af chokolade, vingummi, bolcher eller lakrids.

Vi håber, at du forkæler dig selv – for det fortjener du.

 

Hvor kan jeg købe Nørregades julekalender?

Det kan du ikke lige her, men du kan til gengæld gøre det hos en af de netbutikker, som vi linker til her i teksten. Den er ikke altid lige nem at finde og kan heller ikke købes i det mest gængse supermarked. Du sparer derfor en del tid på at lægge vejen forbi en af netbutikker, du finder her.

Det er noget, du ganske roligt kan gøre, da vi udelukkende linker til netbutikker, der er danske. Vi synes selv, det er en meget behagelig måde at shoppe julekalender på, da man ikke behøver fare rundt i butikken og stå i kø efterfølgende.

Skulle du blive fristet til også at kigge på noget andet end en julekalender med bolcher, når du nu alligevel er i gang, har vi også mange andre, du kan kaste din opmærksomhed og kærlighed på. Vi elsker jul og gaver, så der er ikke de julekalendere, du ikke kan finde her hos os.

Mangler du også nogle gode gaveideer til under træet? Det har vi selvfølgelig også været på forkant med, så du ikke skal stresse over det. Det er det rene slaraffenland, vi åbner for dig.

Rigtig god fornøjelse og glædelig jul!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Nørregade julekalender

Du kan købe Nørregades julekalender i de fleste store supermarkeder, samt en række online webshops. I guiden her har vi samlet en række forhandlere som sælger den populære slik kalender, og samtidig til en rigtig god pris.

Der er rigtig mange gode slik og bolche julekalendere i år. Nogle af de bedste alternativer til Nørregades julekalender er bl.a. julekalenderne fra Nordthy, Wally and Whiz og Almuegaarden. Er du til lakrids, er Bülow lakrids, Haupt og Skippers lakridspibe lakrids julekalendere alle fremragende valg. Skal det være lidt mere specielt, kan vi også varmt anbefale Chili Klaus julekalender med chilislik i.

Denne artikel er anmeldt af Arne Christensen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne