Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Matas julekalender + Årets bedste alternativer

Matas julekalender 2024 + Årets 10 bedste alternativer

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Luk op for noget godt, luk op for Matas! En Matas julekalender er i hvert fald på ingen måder i vejen, hvis du er til hudpleje, makeup og generelt velvære.

Det kan også være, du har en sød kæreste, der fortjener lidt ekstra forkælelse? Eller en veninde som vil elske dig for at få en Matas julekalender 2024 med de lækre prøver på 20+ produkter.

Om du har en grund til at skulle finde en eller ej, har vi i hvert fald sørget for, at du nemt og hurtigt kan finde den rette Matas julekalender og glæde en heldig modtager.

Årets Matas julekalendere 2024 + alternativer

Matas-Pakkekalender-Classic

Matas julekalender - Classic pakkekalenderen

Classic julekalenderen fra Matas indeholder skønhedsprodukter for en værdi af næsten 2000 kr.! Ecooking lip gloss, Gosh brown gel, luksus shampoo og luksus balsam, er blot nogle af de lækre produkter du finder i kalenderen. Se hele indholdet via linket.
Matas-Pakkekalender-Luksus

Matas julekalender - Luksus pakkekalenderen

Matas luksus julekalender har lækre skønhedsprodukter til en værdi af over 3000 kr.! Du vil bl.a. blive forkælet med forskellige serums, fodcremer, gels og kvalitets makeup. Se alt indholdet via linket.
Matas-Pakkekalender-Natur

Matas julekalender - Natur pakkekalenderen

Matas Natur julekalender er for dig der elsker natur produkter! Blandt de 24 skønne natur skønhedsprodukter er bl.a. Ecooking shampoo, GOSH lip balm og Meraki produkter. Se alt indhold via linket.

De bedste Matas julekalender alternativer

Advent Calendar23 WW XMS

Sephora skønheds julekalender - The future is yours

Wishing You skønheds julekalenderen indeholder lækre beauty produkter som makeup, hudpleje, badetilbehør m.m. Alt sammen noget du der kan forkæle dig lidt ekstra i julen.
Produktet er desværre udsolgt.
Sephora Favorites julekalender med makeup

Sephora Favorites julekalender

Sephora Favorites julekalender indeholder en masse bestsellere og nyheder fra Sephora. Her i blandt Paco Rabanne, Olaplex, Rare Beauty og Augustinus Bader. Læs mere om den fantastiske julekalender via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
The Advent Of Change Pakkekalendere

The Body Shop julekalender ''The Advent Of Change''

”The Advent Of Change” The Body Shop julekalenderen er fyldt med lækre produkter fra The Body Shop. Håndcreme, Body Butter, Shower gel og conditioner, er blot nogle af de skønne overraskelser du har i vente. Se det fulde indhold via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
The Big Advent Of Change Pakkekalendere

The Body Shop julekalender ''The Big Advent Of Change''

”The Big Advent Of Change” The Body Shop julekalenderen giver dig hver dag i december et nyt skønt The Body Shop produkt. Det kan være en håndcreme, en conditioner eller noget helt tredje. En kalender enhver kvinde vil elske!
Produktet er desværre udsolgt.
The Ultimate Advent Of Change Pakkekalendere

The Body Shop julekalender ''The Ultimate Advent Of Change''

The Body Shop julekalender ”The Ultimate Advent Of Change” er den ultimative The Body Shop julekalender, og muligvis den ultimative julekalender til kvinder generelt! Den gør hver dag til en juleaften. Se bare alt det lækre indhold via linket, og du vil være helt enig.
Produktet er desværre udsolgt.
essence Advent Calendar Merry Everything & Happy Always

Essence julekalender med skønhedsprodukter

Essence julekalender – HAPPY HOLIDAYS, er fyldt med fantastiske skønhedsprodukter fra Essence. Både fra deres oprindelige sortiment, samt nogle nye unikke produkter, du kun finder i kalenderen her.
Produktet er desværre udsolgt.
Rituals julekalender - The ritual of advent

Rituals julekalender - The ritual of advent

Den fantastiske Rituals 2D julekalender indeholder alt det bedste til kvinden der går op i at pleje sig selv. I den utrolig populære julekalender finder du bl.a. anti-ageing ansigtscreme, hårmaske, anti-ageing serum, bodyscrubs og meget andet. En julekalender enhver kvinde vil ELSKE!
Original price was: 655,00 kr..Current price is: 555,00 kr..
ZMILE COSMETICS Advent Calendar 24 Windows Crystal Christmas

Zmile Cosmetics Glowing Stars julekalender

Zmile Cosmetics Glowing Stars julekalender giver dig 24 skønhedsprodukter. Blandt dem finder du løbestit, øjenskygge, neglelak, blush, lipgloss og meget mere. Alt sammen i en dekorativ og hyggelig kalender.
249,00 kr.
essence X-mas Mail DIY Advent Calendar

Essence DIY julekalender med skønhedsprodukter

Her får du 24 skønne produkter fra Essence, i form af en DIY julekalender med skønhedsprodukter. Du skal blot putte gaverne i de små søde poser og give dem nummer på. Voila – du har din hent egen DIY pakkekalender med skønhedsprodukter, klar til at give til hende der fortjener det og skal forkæles.
Produktet er desværre udsolgt.
Rituals The Ritual of Advent Exclusive Townhouse

The Ritual of Advent julekalender - Exclusive Townhouse

The Ritual of Advent julekalender - Exclusive Townhouse er en både smuk og fantastisk beauty julekalender spækket med lækre produkter. I den vil du finde både skønhedsprodukter, lækre duftlys og mange andre lækre produkter.
Produktet er desværre udsolgt.
Biotherm Advent Calendar

Biotherm julekalender

Kalenderen her er fyldt med luksuriøse Biotherm produkter til pleje af både krop og ansigt. En fantastisk julekalender til kvinder som har en samlet værdi af hele 1610 kr., så der er virkelig god værdi for pengene.
Produktet er desværre udsolgt.
Makeup julekalender fra Technic

Technic makeup julekalender

Den perfekte julekalender til kvinden som elsker at lægge make-up. Bag de 24 låger får du hver dag et nyt produkt til make-up samlingen. F.eks. læbestift, øjenskygge og andre lækre sminke produkter. Så har du make-up til hele december, samt juleaften og til en evt. nytårsfest. En julekalender som en hver kvinde vil elske at få!
Produktet er desværre udsolgt.
Advent Calendar

Clinique beauty julekalender

Den eksklusive Clinique 24 Days Beauty julekalender indeholder 24 favorit produtker fra Clinique. Overraskelserne er blandet makeup og hudplejeprodutker, og de har en samlet værdi af hele 3175 kr.
Original price was: 1.260,00 kr..Current price is: 945,00 kr..
Kiehl's Advent Calendar

Kiehl's julekalender med skønhedsprodukter

Kiehl’s julekalender hylder 170 års samarbejde, og er lavet i samarbejde med den franske kunstner Marylou Faure. Foruden er være utrolig dekorativ er den også fyldt med skønhedsprodukter, som alt har en værdi der er langt over kalenderens pris.
Produktet er desværre udsolgt.
Makeup Revolution 24 Days of Glam Advent Calendar

Revolution makeup julekalender

Årets Revolution makeup julekalender til kvinder er fyldt til randen med lækre produkter! Du får bl.a. læbestift, highlighters, makeupbørster, lipgloss og meget mere. Ikke 24, men hele 25 skønne overraskelser i julen.
Produktet er desværre udsolgt.
ZMILE COSMETICS Advent Calendar Cube Merry Christmas

Zmile Cosmetics julekalender

En sød lille julekalender med makuep. Zmile Cosmetics kalenderen indeholder bl.a. læbestifter, øjenskygge, neglelak og meget mere.
219,00 kr.
julekalender - 24 Days of Beauty Makeup Julekalender

24 Days of Beauty makeup julekalender

24 Days of Beauty makeup julekalenderen er en skøn julekalender med beauty produkter. Du vil bl.a. blive forkælet med læbestifter, neglelak, lip gloss og meget mere.
Produktet er desværre udsolgt.
Lancôme Advent Calendar

Lancôme julekalender med beauty produkter

Lancome beauty julekalenderen er en eksklusiv julekalender fyldt med luksuriøse skønhedsprodukter til kvinder. Her i blandt både hudpleje produkter og makeup. Den ultimative julekalender til hende der skal forkæles til skyerne i julen.
Produktet er desværre udsolgt.
Yves Saint Laurent Advent Calendar

Yves Saint Laurent julekalender

I den luksuriøse Yves Saint Laurent julekalender får du 2 full size produkter, 21 miniprodukter og dertil en helt særlig gave. En fantastiske julekalender med skønne produkter, som en hver kvinde uden tvivl vil elske.
Produktet er desværre udsolgt.
Babor Ampoule Concentrates Advent Calendar

Babor hudpleje julekalender

Denne Babor hudpleje julekalender overrasker hver dag i julen med et nyt hudpleje produkt. Produtkerne er bl.a. fugtgivende, anti ageing, beskyttende, glansgivende og meget mere. En rigtig luksus julekalender til kvinden der elsker hudplejeprodukter.
459,00 kr.
Loreal Paris Advent Calendar

L'Oreal Paris makeup julekalender

Makeup julekalenderen fra L’Oreal Paris, er den perfekte julekalender til den elegante og stilede kvinde. Det er en luksus julekalender til de som elsker makeup-, hudpleje- eller hårplejeprodukter. Kalenderen giver dig nemlig hver dag i julen en beauty gave i en af de kategorier. En julekalender som oser af forkælelse og skønhed.
Produktet er desværre udsolgt.
Origins 12 Beauty julekalender

Origins 12 Beauty julekalender

Origins 12 Beauty & Body Holiday Favorites er en julekalender til kvinder med højkvalitets beauty produkter fra Origins. Du får en række super lækre hudpleje produkter som har en værdi af i alt 917 kr.
Original price was: 695,00 kr..Current price is: 485,00 kr..
NIVEA Advent Calender

Nivea julekalender med hudplejeprodukter

Nivea’s julekalender med hudplejeprodukter byder på 24 overraskelser i form af Nivea produkter. Den perfekte julekalender til kvinder og mænd der går op i deres hud.
Produktet er desværre udsolgt.
By Lyko 25 Days of Bea-you-ty Julekalender

Days of Bea-you-ty julekalender fra Lyko

Days of Bea-you-ty julekalenderen fra Lyko er en beaty julekalender fyldt med fantastiske hudpleje og makeup produkter. Der er rigtig meget værdi for pengene. Produkterne har en værdi meget højere end kalenderens pris. Læs mere om den via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
Molton Brown Advent Calendar 2023

Molton Brown julekalender med luksus spaprodukter og dufte

Molton Brown julekalender indeholder et væld af luksus spaprodukter og dufte. Helt perfekt til at nyde julen til fulde samtidig med du tager dig godt af dig selv.
Produktet er desværre udsolgt.
By Lyko Mind-Glown Julekalender

Mind-Glown julekalender fra Lyko

Mind-Glown julekalenderen fra Lyko indeholder både makeup, hudpleje, parfumer, hår- og glow produkter. Kalenderens indhold har en værdi der svare til hele 4 gange så meget som det den koster. Der er altså rigtig meget værdi at hente for pengene i denne lækre skønheds julekalender fra Lyko.
Produktet er desværre udsolgt.
Lumene Advent Calendar - 24 Nordic Beauty Treasures

Lumene julekalender med makeup & hudplejeprodukter

Lumene julekalenderen med makeup og hudplejeprodukter, er en nordisk luksus julekalender til kvinder der elsker at blive forkælet. Giv den evt. i gave til hende du holder af. Se indhold via linket nedenfor.
Produktet er desværre udsolgt.
Decléor julekalender med hudplejeprodukter

Decléor julekalender med hudplejeprodukter

Decléor Xmas Advent Calendar er en julekalender fyldt med lækre højkvalitets hudplejeprodukter. Her er mulighed for at blød og velplejet hud hele julen. Den luksuriøse julekalender til kvinder er virkelig forkælelse i høj klasse, og en fremragende gaveide til hende du holder af.
Produktet er desværre udsolgt.
Maybelline julekalender med makup

Maybelline julekalender med makeup

Denne makeup julekalender fra Maybelline indeholder en række fantastiske Maybelline produkter. En skøn julekalender til kvinder der elsker makeup. Se det fulde indhold via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
LOOKFANTASTIC julekalender 2022

LOOKFANTASTIC julekalender 2022

I denne fantastiske beauty julekalender fra LOOKFANTASTIC får du beauty produkter for en værdi af hele 3270 kr. I den får du bl.a. PMD Clean Mini, Disciple Gua Sha, Avant Velvet Perfecting Rose Sugar Scrub og meget mere! Se det fulde indhold via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
MAC Julekalender

MAC julekalender med makeup

Årets MAC julekalender er fyldt med fantastiske makeup produkter. Læbestifter, eye liner, neglelak og meget, meget mere. En kalender som både er flot og fyldt med fantastiske gaver. Enhver kvinder vil uden tvivl elske at få den til jul!
Produktet er desværre udsolgt.
NYX Professionel makeup julekalender

NYX Professionel makeup julekalender

NYX professionel makeup julekalenderen er den ultimative julekalender til kvinder der er vild med makeup. Den indeholder alt fra øjnskygge til læbestifter til cremer. En af de makeup julekalendere til hende, som helt sikkert ikke vil skuffe.
Produktet er desværre udsolgt.
Catrice Advent Calendar DIY Christmas Collection

Catrice Beauty julekalender DIY

I Catrice DIY Beauty adventskalenderen, får du 24 overraskelser i form af små skønhedsprodukter. Neglelak, læbestifter, mascare og meget mere. Klar til at blive pakket i de små poser, og givet som en færdig pakkekalender til hende.
Produktet er desværre udsolgt.
Schwarzkopf Professional Advent Calendar

Schwarzkopf Professional julekalender

Denne herlige julekalender fra Schwarzkopf Professional er fyldt med fantastiske hårpleje og styling produkter, som en hver der går op i sig hår vil elske til skyerne. Læs mere om indholdet i denne skønne julekalender via linket.
Produktet er desværre udsolgt.

Matas julekalender 2024 – 24 dage med selvforkælelse

Julen er en tid, hvor vi har meget fokus på at glæde dem, vi holder meget af. Vi har fokus på at gøre noget godt for andre. Har du en kæreste, du gerne vil forkæle? Har du en mor, du gerne vil takke? Eller synes du egentligt, at du fortjener lidt ekstra godt til dig selv?

Uanset hvordan man vender og drejer det, er en Matas julekalender 24 dage med ren selvforkælelse for den, der får den. For der er produkter, der hjælper huden godt igennem en hård vinter. Der er produkter, der får dig til at se fantastisk ud, når du gerne vil lidt hjemmefra. Der er også produkter, der får håret til at spille maks. Præcis som det skal være.

Selvforkælelse kommer i mange former. Her får du lov til at forkæle det ydre, så du kan slappe af og se frem til at stråle på den store juleaften. Det er ikke så tosset endda!

Men, men, men! Der er ikke kun én slags julekalender fra Matas. Det dykker vi meget mere ned i lige straks.

 

Opdag nye produkter med Matas julekalender

Mangler du inspiration til nye plejeprodukter? Vil du gerne introduceres til nogle produkter med naturlige ingredienser? Mangler du lidt nyt på badeværelseshylden? En Matas pakkekalender til hende eller ham, er en oplagt måde at prøve nogle nye produkter af på. For her får du lov til at åbne 24 låger med 24 produkter, som du ikke ved, hvad er. Det kan være en god håndcreme lige så vel, som det kan være en god fodcreme.

Der vil med al sandsynlighed være nogle produkter imellem, som du ikke selv har tænkt over, eller ikke bruger på nuværende tidspunkt. Det betyder ikke nødvendigvis, at du ikke har brug for produkterne – du tænker måske bare ikke over, at det måske kunne være godt med en negleolie eller føles godt med bløde fødder igen.

Det gode ved en Matas julekalender er, at den kommer i flere forskellige varianter. Har du – eller den heldige modtager – derfor nogle særlige præferencer, når det kommer til plejeprodukter og makeup, har du mulighed for at vælge efter dette.

Kast dig ud i det og lad dig inspirere af nogle spændende og gode produkter!

 

Hvad er der i Matas julekalender?

Det er det spændende! For det ved vi faktisk ikke. Det er en overraskelse, præcis som det skal være. Men vi kan godt løfte sløret for, hvad du sådan cirka kan forvente dig at finde bag lågerne i årets julekalendere. Du læste rigtigt – for der er flere, som vi dykker ned i lige straks.

 

Matas julekalender classic

”Classic” julekalenderen er vel nok den, som langt de fleste kender. Det er den, som de startede ud med, da julekalenderen blev lanceret. Selvom den er klassisk, er den på ingen måder kedelig. For der er 24 lækre pakker, der består af et miks af tilbehør, makeup og hudpleje. Det vil være produkter fra mærker såsom Gosh, Sandstone, Matas Striber og Pudderdåserne. Sådan var det i hvert fald i 2021 – og mon ikke indholdet er fra nogle af de samme mærker i år? Det finder du i hvert fald ud af, når du køber den!

 

Matas julekalender natur

Naturlige produkter og ingredienser trender mere og mere på badeværelset. Det omfavner Matas med denne julekalender, der indeholder produkter fremstillet på naturlige ingredienser. Du vil komme til at åbne op for produkter fra Ecooking, Madara, Maui og Meraki blot for at nævne nogle af de mærker, du vil støde på.

 

Matas julekalender luksus

Skal der gives fuld gas i julen? Så overvej en Matas julekalender luksus, der indeholder luksusprodukter fra blandt andet The Ordinary, Sanzi og Gun-Britt. Der er mange lækre produkter til kroppen, som giver dig den luksus, du måske ikke prioriterer i hverdagen.

Det er også den dyreste af alle varianterne – men der er til gengæld også fuld skrue på indholdet. 

 

Hvad koster en Matas julekalender 2024 ?

Det leder os straks til det næste og nærmest uundgåelige spørgsmål. For prisen spiller naturligvis en rolle for, hvad du ender med at vælge. December er en dyr måned, så derfor er det heller ikke til at komme udenom at snakke lidt om prisen for en julekalender.

Der er tre varianter og derfor også tre forskellige priser:

  • Classic julekalender koster 599,95 DKK (værdi: 1622,94 DKK)
  • Natur julekalender koster 699,95 DKK (værdi: 2.291,20 DKK)
  • Luksus julekalender koster 999,95 DKK (værdi: 3.169,80 DKK)
     

Det fantastiske ved, at der er forskellige varianter er, at du kan vælge den, der passer til budgettet. Så selvom dit budget måske ikke er til den helt luksuriøse variant, har du stadig mulighed for selvforkælelse.

Det kan måske virke meget dyrt for en julekalender. Men det er en relativt billig måde at blive introduceret til nye og spændende produkter på. Det er ikke mange penge, du skal slippe til sammenligning med, hvad den samlede værdi af produkterne er. Så ser du på det i det lys, vil der være penge at spare.

Er du medlem af Matas, kan du være heldig, at der op til jul kommer tilbud. Dette kan godt være helt op til 25%. Så hold gerne øje og meld dig ind som medlem, hvis du gerne vil være sikker på ikke at gå glip af nogle gode priser.

 

Nyt indhold hvert år i Matas pakkekalender

Har du prøvet Matas julekalender før? Eller fulgte du med på sidelinjen hos en veninde sidste år? Så bliver du ikke skuffet over at åbne lågerne i år, da der naturligvis vil være nogle helt andre produkter og tilbehør i.

Matas julekalender indhold varierer fra år til år. Nogle produkter vil måske være gengangere, mens der er andre, der er helt nye. Det kan være produkter, du i forvejen kender, men det kan også være nogen, der først er kommet på markedet i år, og som du derfor ikke har nået at komme i kendskab med endnu.

Der vil som regel også være flere produkter, der kommer fra Matas’ eget mærke. Det kan være i form af cremer eller shampoo, lige så vel som det kan være en skintonic eller vådservietter. Men det er også gode produkter.

Er du meget fristet og ikke langt fra at købe en, bør du gøre det hurtigst muligt, da de er meget populære. Det er ikke ualmindeligt, at de bliver revet ned fra hylderne, så snart de kommer på markedet.

Så forkæl endeligt gerne dig selv allerede i dag.

 

Hvad er et godt alternativ til Matas julekalender?

Er du ikke helt sikker på, om en Matas julekalender rammer plet? Eller føles det bare ikke helt rigtigt, nu hvor du har set nærmere på det? Så er det godt, at det ikke er den eneste beauty julekalender, der findes på markedet.

Du kan også se nærmere på:

Når først du går i gang med at undersøge de mange muligheder, finder du straks ud af, at der er ret mange julekalendere på markedet med hudpleje, makeup og selvforkælelse som tema.

Vi synes dog, du skal give Matas julekalender 2024 en chance, da det er nogle ret gode produkter, der gemmer sig bag lågerne. Skulle du have lyst til at forkæle dig selv eller andre med noget andet til næste år, er ovenstående gode kandidater, der helt sikkert heller ikke vil skuffe.

Vi håber, du finder en julekalender, der bringer den glæde, som du selv eller en anden trænger til. For det er trods alt det vigtigste, når det kommer til en julekalender. Den skal gerne give anledning til glæde hver dag frem mod juleaften.

 

Giv en Matas julekalender 2024 som en adventsgave

Går du og pønser på at give en ekstra god adventsgave? Men kan du ikke helt finde ud af, hvad det lige skal være? Hvorfor så ikke give en Matas julekalender til kvinder? Altså hvis det er til en kvinde vel og mærke?

Det er godt nok en lidt dyrere en af slagsen, men den kan sagtens følges op af lidt billigere plejeprodukter eller tilbehør de næste søndage. Du vil i hvert fald overraske og om noget gøre en kvinde glad. For er der noget, kvinder er gode til, så er det at holde lidt igen med hudpleje og velvære, ”fordi det jo koster” og ”ikke er nødvendigt”. Men det er det! Det vil du også hurtigt mærke, da det giver et meget større velbehag, som sætter sig direkte i humøret og udstrålingen!

Pak den flot ind og læg den i julesokken. Så er du sikker på at stå op til en glad og tilfreds kvinde eller veninde. Det taget kun et ganske kort øjeblik – men glæden varer ved i lang tid.

 

Er Matas julekalender den bedste julekalender til kvinder?

Det vil Matas i hvert fald nok gerne skrive under på! Men alt er relativt. For det er meget individuelt, hvad man anser for at være lækker og dejlig hudpleje og selvforkælelse. Den bedste julekalender til kvinder er den, der passer til dig eller den kvinde, du skal give den til.

Er makeup og plejeprodukter ikke lige sagen, er en chokolade julekalender måske mere det rette at give, lige så vel som det kan ramme skævt, hvis makeup er det, der bliver brugt en del fritid på.

Men er du eller den heldige modtager glad for alt, der omhandler selvforkælelse og pleje af kroppen, kan du være sikker på, at den bliver taget godt imod og måske endda vil føles som en af de bedste julekalendere, der er.

Men der er kun én måde at finde ud af det på. Det er ved at prøve julekalenderen af. Det gør du ved at klikke dig videre og vælge favoritten. Så er der ikke lang tid til, at den bliver sendt direkte til dig og lander i postkassen eller hos en pakkeshop nær dig. Nemmere bliver det ikke at købe en julekalender.

 

Ring julen ind med 24 dages forkælelse – køb kalenderen i dag

Hvis der er noget tidspunkt på året, hvor det er okay at forkæle sig selv og andre, så er det i december. Det er mørkt udenfor, julelysene er tændt og tiden går lidt langsommere. Udnyt den gode stemning til også at være god mod dig selv. Du må godt.

Det er ikke ofte, at 24 dages forkælelse er en mulighed eller en prioritet. Det kan du gøre det til med et enkelt (eller nok 2 eller 3) klik. For meget mere skal der ikke til for at lægge en i kurv og betale for den.

Skulle det ikke være nok, kan du også se nærmere på Biotherm julekalender eller Body shop julekalender. Så er der i hvert fald maks gas på selvpleje. Har du brug for inspiration til øvrige gaveideer til julegaver til hende og ham, er det også noget, vi hjælper dig med. Vi har den ene liste efter den anden, der er julemanden værdig.

Bliv ikke overrasket over at blive ledt ind på en anden side, når du klikker på den julekalender fra Matas, du godt kunne tænke dig. For det er et link, vi har placeret, så du kommer direkte ind til den netbutik, der har Matas julekalender. Det er trygt og sker udelukkende på danske sider.

Vi håber, du giver dig selv lov til at blive forkælet – rigtig god jul!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Matas julekalender

Der er flere forskellige Matas julekalendere i år, og de koster fra ca. 600-1000 kr. Alle sammen har dog en værdi på over det dobbelte, af hvad de koster. Du vi finde produkter fra Matas, men også Gosh, Meraki, Ecooking og andre populære brands indenfor makeup og personlig pleje produkter. Læs mere om indholdet i guiden her.

Der er i år rigtig mange gode alternativer til Matas julekalenderne. I guiden her har vi samlet de 10 alternativer, vi mener er de absolut bedste. Nogle af dyrere en julekalenderne fra Matas, mens andre er billigere. Tjek alternativerne ud, og så om de er er et bedre match for dig.

Denne artikel er anmeldt af Line Holm (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne