Matas julekalender + Årets bedste alternativer

Matas julekalender 2022 + Årets 10 bedste alternativer

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Luk op for noget godt, luk op for Matas! En Matas julekalender er i hvert fald på ingen måder i vejen, hvis du er til hudpleje, makeup og generelt velvære.

Det kan også være, du har en sød kæreste, der fortjener lidt ekstra forkælelse? Eller en veninde som vil elske dig for at få en Matas julekalender 2022 med de lækre prøver på 20+ produkter.

Om du har en grund til at skulle finde en eller ej, har vi i hvert fald sørget for, at du nemt og hurtigt kan finde den rette Matas julekalender og glæde en heldig modtager.

Årets Matas julekalendere 2022 + alternativer

Årets Matas julekalendere er desværre ikke tilgængelige endnu. I mellemtiden kan du tjekke årets bedste alternativer til dem, her nedenfor.

De bedste Matas julekalender alternativer

Rituals julekalender - The ritual of advent

Rituals julekalender - The ritual of advent

Den fantastiske Rituals 2D julekalender indeholder alt det bedste til kvinden der går op i at pleje sig selv. I den utrolig populære julekalender finder du bl.a. anti-ageing ansigtscreme, hårmaske, anti-ageing serum, bodyscrubs og meget andet. En julekalender enhver kvinde vil ELSKE!
575,00 kr.
575,00 kr.
Makeup julekalender fra Technic

Technic makeup julekalender

Den perfekte julekalender til kvinden som elsker at lægge make-up. Bag de 24 låger får du hver dag et nyt produkt til make-up samlingen. F.eks. læbestift, øjenskygge og andre lækre sminke produkter. Så har du make-up til hele december, samt juleaften og til en evt. nytårsfest. En julekalender som en hver kvinde vil elske at få!
179,00 kr.
Makeup Revolution You Are The Revolution Advent Calander 2022

Revolution makeup julekalender

Årets Revolution makeup julekalender til kvinder er fyldt til randen med lækre produkter! Du får bl.a. læbestift, highlighters, makeupbørster, lipgloss og meget mere. Ikke 24, men hele 25 skønne overraskelser i julen.
387,00 kr.
415,00 kr.
The Body Shop julekalender ''Box Of Wishes''

The Body Shop julekalender ''Box Of Wishes''

”Box Of Wishes” The Body Shop julekalenderen er fyldt med lækre produkter fra The Body Shop. Håndcreme, Body Butter, Shower gel og conditioner, er blot nogle af de skønne overraskelser du har i vente. Se det fulde indhold via linket.
The body shop logo
475,00 kr.
The Body Shop julekalender ''Box Of Wonders''

The Body Shop julekalender ''Box Of Wonders''

”Box Of Wonders” The Body Shop julekalenderen giver dig hver dag i december et nyt skønt The Body Shop produkt. Det kan være en håndcreme, en conditioner eller noget helt tredje. En kalender enhver kvinde vil elske!
The body shop logo
795,00 kr.
The Body Shop julekalender ''Box Of Wishes & Wonders''

The Body Shop julekalender ''Box Of Wishes & Wonders''

The Body Shop julekalender ”Box Of Wishes & Wonders” er den ultimative The Body Shop julekalender, og muligvis den ultimative julekalender til kvinder generelt! Den gør hver dag til en juleaften. Se bare alt det lækre indhold via linket, og du vil være helt enig.
The body shop logo
1.095,00 kr.
essence HAPPY HOLIDAYS Advent Calendar

Essence julekalender med skønhedsprodukter

Essence julekalender – HAPPY HOLIDAYS, er fyldt med fantastiske skønhedsprodukter fra Essence. Både fra deres oprindelige sortiment, samt nogle nye unikke produkter, du kun finder i kalenderen her.
239,00 kr.
essence DIY Advent Calendar Do More Of What Makes You Merry!

Essence DIY julekalender med skønhedsprodukter

Her får du 24 skønne produkter fra Essence, i form af en DIY julekalender med skønhedsprodukter. Du skal blot putte gaverne i de små søde poser og give dem nummer på. Voila – du har din hent egen DIY pakkekalender med skønhedsprodukter, klar til at give til hende der fortjener det og skal forkæles.
185,00 kr.
Lumene Advent Calendar - 24 Nordic Beauty Treasures

Lumene julekalender med makeup & hudplejeprodukter

Lumene julekalenderen med makeup og hudplejeprodukter, er en nordisk luksus julekalender til kvinder der elsker at blive forkælet. Giv den evt. i gave til hende du holder af. Se indhold via linket nedenfor.
659,00 kr.
NIVEA Advent Calender

Nivea julekalender med hudplejeprodukter

Nivea’s julekalender med hudplejeprodukter byder på 24 overraskelser i form af Nivea produkter. Den perfekte julekalender til kvinder og mænd der går op i deres hud.
415,00 kr.
Catrice Advent Calendar DIY Christmas Collection

Catrice Beauty julekalender DIY

I Catrice DIY Beauty adventskalenderen, får du 24 overraskelser i form af små skønhedsprodukter. Neglelak, læbestifter, mascare og meget mere. Klar til at blive pakket i de små poser, og givet som en færdig pakkekalender til hende.
345,00 kr.
LOOKFANTASTIC julekalender 2022

LOOKFANTASTIC julekalender 2022

I denne fantastiske beauty julekalender fra LOOKFANTASTIC får du beauty produkter for en værdi af hele 3270 kr. I den får du bl.a. PMD Clean Mini, Disciple Gua Sha, Avant Velvet Perfecting Rose Sugar Scrub og meget mere! Se det fulde indhold via linket.