Pakkekalender til teenager - Årets bedste idéer

Pakkekalender til teenager 2023 – Årets 50 bedste idéer

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Eksisterer julemanden ikke længere? Men er teenageren på ingen måde for gammel til at åbne 24 låger? De er ikke ligetil de kære teenagere. Men med en pakkekalender til teenager  2023 bør der være nogenlunde god stemning. I hvert fald hvis du finder den rette blande de mange, vi har fundet frem til her på siden.

Er teenageren kræsen? Er der noget særligt, han eller hun går op i lige nu? Eller er der en favorit chokolade? Uanset hvad du er på udkig efter, satser vi på, at der er en julekalender eller to, der passer direkte ind på teenageværelset.

Årets bedste jule- og pakkekalendere til teenagere 2023

Rituals julekalender - The ritual of advent

Rituals julekalender - The ritual of advent

Den fantastiske Rituals 2D julekalender indeholder alt det bedste til kvinden der går op i at pleje sig selv. I den utrolig populære julekalender finder du bl.a. anti-ageing ansigtscreme, hårmaske, anti-ageing serum, bodyscrubs og meget andet. En julekalender enhver kvinde vil ELSKE!
Produktet er desværre udsolgt.
Makeup julekalender fra Technic

Technic makeup julekalender

Den perfekte julekalender til kvinden som elsker at lægge make-up. Bag de 24 låger får du hver dag et nyt produkt til make-up samlingen. F.eks. læbestift, øjenskygge og andre lækre sminke produkter. Så har du make-up til hele december, samt juleaften og til en evt. nytårsfest. En julekalender som en hver kvinde vil elske at få!
Produktet er desværre udsolgt.
Stay Magical Make-up- og Badekalender

Stay Magical make-up- og badejulekalender

Stay Magical make-up- og badejulekalender er perfekt til pigen eller kvinden, som elsker at lægge makeup, men også nyder at dejligt karbad i ny og næ. Kalenderen rummer nemlig alt fra badebomber til neglelak til makeup. En genial kalender til at afstresse i julen og forsøde den lidt ekstra.
Produktet er desværre udsolgt.
Krystal julekalender

Krystal julekalender

I denne fantastiske krystal julekalender får du 24 forskellige krystaller. Til hver krystal er der en beskrivelse med navn, energier, egenskaber m.m. Af krystaller er der bl.a. Ametyst, Rosa Kvarts og Red Tiger Eye. Se alle krystaller via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
Magasin Julekalender i Træ

Magasins chokolade julekalender i træ

Den eksklsuive chokolade julekalender i træ, er uden tvivl en af årets flotteste og mest dekorative chokolade julekalendere. Den har 24 låger, og er med lys. Ud over at være smuk, indeholder den også en masse lækre chokoladetrøfler. Bl.a. med nougat-bergamotte og passionsfrugt. Den flotte julekalender kan bruges igen året efter, og fyldes med nye lækkerier.
Produktet er desværre udsolgt.
Chili Klaus julekalender 2022

Chili Klaus julekalender

I Chili Klaus julekalenderen får du ikke kun 24 låger – men hele 25. 24 låger til julen og én til nytårsaften d. 31 december. Bag lågerne finder du et spændende udvalg af chili slik, blandt andet chilikugler, chilikarameller og chilichokolade. Bag nytårsaften lågen gemmer sin en overraskelse. Advarsel, denne julekalender er IKKE for tøsedrenge!
Produktet er desværre udsolgt.
Ferrero Collection Julekalender - 271 gram

Ferrero julekalender

Elsker du de lækre Ferrero Rocher, Ferrero Raffaello og Ferrero Rondnoir? Så er denne julekalender lige dig - den indeholder nemlig en god mængde af alle 3!
Produktet er desværre udsolgt.
Heavenly by Schöttinger Chokoladejulekalender

Heavenly by Schöttinger chokolade julekalender

Heavenly by Schöttinger chokolade julekalenderen indeholder chokoladepralinéer lavet af de lækreste belgiske chokolade. Chokoladen er af super kvalitet og der masser af spændende smagsvarianter.
Produktet er desværre udsolgt.
Relaxing December Badejulekalender

Relaxing December bade julekalender

Skru op for afslapningen i december måned med denne Relaxing December bade julekalender. Den indeholder badebomber, sæber og tilbehør du kan bruge til en god omgang hjemmespa.
139,00 kr.
Summerbirds Amberjulekalender 2022

Summerbird Amberjulekalender

Den lækre og økologiske Amberjulekalender fra Summerbird byder på lækkert amber chokolade. Amber chokoladerne er cremede og karamelliserede, og er faktisk sin helt egen form for chokolade. Der er både plade og fyldte chokolader, og hele 225 gram i alt.
248,00 kr.
Strømpejulekalender til mænd

Strømpe julekalender til mænd

I strømpekalenderen til mænd, får du ikke mindre en 24 par lækre, farverige strømper i størrelse 40-45. På den måde kan du holde fødderne varme i den kolde julemåned, med et par nye sokker hver dag hele julen. Den perfekte pakkekalender til ham som aldrig har sokker nok!
599,00 kr.
Flot smykkekalender til teens og voksne

Smykkekalender til teens og voksne

Smykkekalenderen her egner sig både til teenagere og voksne, og består af en flot halskæde og et flot armbånd. Dertil vil du få en masse charms du kan kombinerer med halskæden og armbåndet, i et væld af kombinationer.
Produktet er desværre udsolgt.
Summerbird - Chokolade Julekalender 2021 - Single

Summerbird julekalender - Enkelt chokolader

Årets Summerbirds julekalender. Kalenderen er fyldt med dansk økologisk luksus chokolade, og kommer i et flot stilfuldt design. Bag hver låge gemmer sig et stykke chokolade fra Summerbirds klassiske sortiment, samt vinter varer. En julekalender som enhver chokoladeelsker vil nyde godt af. Indeholder i alt 245 g chokolade.
248,00 kr.
Summerbird - Chokolade Julekalender 2021 - Delekalender Voksen

Summerbird julekalender - Double chokolader (kan deles)

Dele udgaven af årets Summerbirds julekalender. Bag hver af lågerne får du 2 stykker dansk økologisk luksus chokolade. Du kan dele det med din partner, søskende, børn eller forældre, eller du kan spise begge to selv! En fantastisk chokoladejulekalender for en hver chokoladeelsker. Indeholder 490 g chokolade fra Summerbird.
368,00 kr.
The Mallows skumfidus julekalender 2022

The Mallows skumfidus julekalender

The Mallows julekalender er fyldt med skumfiduser, og er en af de lækreste og flotteste julekalendere til voksne du kan finde! Den har hele 25 låger, hvor du bag hver låge finder 2 skumfiduser i en af de 8 forskellige smagsvarianter. Bag låge nummer 25 gemmer sig noget helt specielt, så glæd dig!
300,00 kr.
369,00 kr.
Lav Din Egen Slikkalender

Lav din egen slikjulekalender

Vil du gerne have en slikjulekalender, men selv bestemme hvad der skal i den? Det har du mulighed for her med denne lav-selv slik julekalender. Du har kalenderen, nu skal den bare fyldes med dit yndlingsslik. Du kunne f.eks. lave en surt slik julekalender.