Pakkekalender til teenager - Årets bedste idéer

Pakkekalender til teenager 2024 – Årets 50 bedste idéer

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Eksisterer julemanden ikke længere? Men er teenageren på ingen måde for gammel til at åbne 24 låger? De er ikke ligetil de kære teenagere. Men med en pakkekalender til teenager  2024 bør der være nogenlunde god stemning. I hvert fald hvis du finder den rette blande de mange, vi har fundet frem til her på siden.

Er teenageren kræsen? Er der noget særligt, han eller hun går op i lige nu? Eller er der en favorit chokolade? Uanset hvad du er på udkig efter, satser vi på, at der er en julekalender eller to, der passer direkte ind på teenageværelset.

Årets bedste jule- og pakkekalendere til teenagere 2024

DC Super Heroes Funko Pop julekalender

DC Super Heroes Funko Pop julekalender

DC Super Heroes Funko Pop julekalender er fyldt med små Funko figurer fra DC Comics. Du vil bl.a. kunne tilføje Superman, Batman, The Flash og Jokeren til samlingen.
Produktet er desværre udsolgt.
Grinchen Julekalender

Grinchen julekalender

Tæl ned til juleaften med den grønne julehader The Grinch! Kalenderen indeholder dele til at samle en Grinch figur, så du juleaften har din helt egen hjemmesamlet anti-julepyntfigur.
899,00 kr.
Sonic Julekalender

Sonic julekalender - Byg din egen figur

Med denne super seje og alternative julekalender, får du i løbet af julen alle delene til at samle din helt egen Sonic figur.
799,00 kr.
Pringles Julekalender

Pringles chips julekalender

Har du altid drømt on en chips julekalender? Så går din drøm i opfyldelse i år! Nu kan du nemlig få en Pringles julekalender fyldt med forskellige Pringles chips med forskellige smage. Et fantastisk alternativ til dig der er mere til salt end sødt.
449,00 kr.
Skræddersy din egen personlige julekalender

Skræddersy din egen personlige julekalender

Byg din helt egen personlige julekalender eller adventskalender med få nemme trin! Du skal blot vælge selve kalenderen, er derefter indholdet du vil have i den. Der er masser af fantastiske produkter at vælge i mellem til både børn og voksne. Både slik, legetøj, beauty produkter og alkohol. Der er med andre ord noget for enhver, stor som lille. Byg den i dag, og giv modtagerens deres helt egen unikke julekalender.
Wednesday Julekalender

Wednesday julekalender

Kom i julehumør med Wednesday Addams, med denne anderledes men super geniale Wednesday julekalender. I den finder du alt fra øleskabsmagneter, halskæder, sokker og nåle med Wednesday tema. Egnet til både børn og voksne.
329,00 kr.
Personlig Chokoladejulekalender med Billeder

Personlig chokoladejulekalender med billeder

Chokolade julekalenderen 2.0! På denne fantastiske chokolade julekalender får du ikke kun en masse lækkert chokolade, du kan også designe hver enkelt stykke med egne personlige billeder. På den måde kan du give en lækker chokolade julekalender til en du holder af, som samtidig er personlig. En ligeså gode kalender til voksne som den er til børn.
369,00 kr.
Julekalender Lakrids by Bülow 2023 + gratis smagsprøve (forudbestil)

Bülow lakrids julekalender

Bülow lakrids julekalenderen, er en af de bedste lakrids julekalendere til voksne. Den er fyldt med lækker lakrids i forskellige varianter. Lakrids med chokolade, sød lakrids, salt lakrids, hård lakrids og blød lakrids.
Produktet er desværre udsolgt.
Stranger Things Julekalender

Stranger Things julekalender

Er du Stranger Things fan? Så må du ikke gå glip af årets Stranger Things julekalender! En anderledes kalender som hver dag gemmer på en ny unik overraskelse, i form af gadgets, merhandise m.m.
Produktet er desværre udsolgt.
Mars Celebrations Julekalender

Mars Celebrations julekalender

Mars Celebrations julekalender indeholder alle dine favoritter - her i blandt både Mars, Snickers, Bounty, Milkyway, Maltesers, Galaxy og Twix.
149,00 kr.
Harry Potter Trivia Julekalender - 190 gram

Harry Potter Trivia julekalender

I denne magiske Harry Potter Trivia julekalender finder du ikke kun 190 gram lækre Jelly Beans i en lang række forskellige smagsvarianter. Du får også hver dag en Harry Potter trivia, så du kan teste om du er en rigtig fan!
Produktet er desværre udsolgt.
Summerbirds Julekalender Chiffoniere 2021

Summerbird julekalender - Chiffoniere

I denne luksus Summerbird julekalender, får en en komode med 24 skuffer. Skufferne er fyldt med lækre økologiske chokolader fra Summerbird. Den ultimative julekalender til ham eller hende der elsker chokolade. Indeholder 435 g chokolade fra Summerbird klassiske sortiment og vinter varer.
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender Wally & Whiz vingummi 2023 + gratis smagsprøve (forudbestil)

Wally and Whiz vingummi julekalender - Grøn

Grøn Wally og Whiz julakalendere som ikke kun er utrolig smuk, men også byder dig på 275g gourmet vingummi i løbet af julen. Hver dag får du en omgang nye lækre vingummier, helt indtil juleaften. Alle vingummier er både veganske og glutenfri.
Produktet er desværre udsolgt.
Rituals julekalender - The ritual of advent

Rituals julekalender - The ritual of advent

Den fantastiske Rituals 2D julekalender indeholder alt det bedste til kvinden der går op i at pleje sig selv. I den utrolig populære julekalender finder du bl.a. anti-ageing ansigtscreme, hårmaske, anti-ageing serum, bodyscrubs og meget andet. En julekalender enhver kvinde vil ELSKE!
Produktet er desværre udsolgt.
Merci Julekalender

Merci chokolade julekalender

Sig tak til en du holder af med en lækker Merci julekalender med alt det lækre Merci chokolade du kender. Du får u alt 255 gram skøn Merci chokolade med denne flotte kalender.
169,00 kr.
ZMILE COSMETICS Advent Calendar 24 Windows Crystal Christmas

Zmile Cosmetics Glowing Stars julekalender

Zmile Cosmetics Glowing Stars julekalender giver dig 24 skønhedsprodukter. Blandt dem finder du løbestit, øjenskygge, neglelak, blush, lipgloss og meget mere. Alt sammen i en dekorativ og hyggelig kalender.
249,00 kr.
Maltesernes Julekalender

Maltesers julekalender

Hvis du elsker Maltesers lækre sprøde chokoladekugler, må du ikke gå glip af denne Maltesers chokolade julekalender! Stå op til en ny omgang Maltesers hver dag i julen og går ventetiden til juleaften lidt nemmere. Egner sig perfekte til både børn, voksne og alle her i mellem.
79,00 kr.
Chokoladejulekalender Winter Cubes - Lauenstein

Chokolade julekalender Winter Cubes - Lauenstein

Chokoladejulekalender Winter Cubes fra Lauenstein er en unik nedtælling til juleaften. Denne tyske kalender indeholder 24 æsker med luksuriøse fyldte chokolader i varierede smagsvarianter som æggelikør, mandellikør, nougat og vanilje. En perfekt gave til dem, der ønsker en voksen og luksuriøs juleoplevelse.
140,00 kr.
Reeses Julekalender

Reeses julekalender med Peanut Butter Cups

Reeses julekalender er fyldt med de populære Peanut Butter Cups, bestående af en perfekte kombination af chokolade og peanut butter crunch. Du får 3 varianter: mælkechokolade, hvid chokolade og mørk chokolade.
149,00 kr.
Rituals The Ritual of Advent Exclusive Townhouse

The Ritual of Advent julekalender - Exclusive Townhouse

The Ritual of Advent julekalender - Exclusive Townhouse er en både smuk og fantastisk beauty julekalender spækket med lækre produkter. I den vil du finde både skønhedsprodukter, lækre duftlys og mange andre lækre produkter.
329,50 kr.
Makeup julekalender fra Technic

Technic makeup julekalender

Den perfekte julekalender til kvinden som elsker at lægge make-up. Bag de 24 låger får du hver dag et nyt produkt til make-up samlingen. F.eks. læbestift, øjenskygge og andre lækre sminke produkter. Så har du make-up til hele december, samt juleaften og til en evt. nytårsfest. En julekalender som en hver kvinde vil elske at få!
Produktet er desværre udsolgt.
Magasin Julekalender i Træ

Magasins chokolade julekalender i træ

Den eksklsuive chokolade julekalender i træ, er uden tvivl en af årets flotteste og mest dekorative chokolade julekalendere. Den har 24 låger, og er med lys. Ud over at være smuk, indeholder den også en masse lækre chokoladetrøfler. Bl.a. med nougat-bergamotte og passionsfrugt. Den flotte julekalender kan bruges igen året efter, og fyldes med nye lækkerier.
849,00 kr.
Chili Klaus Jingle Balls Julekalender

Chili Klaus julekalender

I Chili Klaus julekalenderen får du ikke kun 24 låger – men hele 25. 24 låger til julen og én til nytårsaften d. 31 december. Bag lågerne finder du et spændende udvalg af chili slik, blandt andet chilikugler, chilikarameller og chilichokolade. Bag nytårsaften lågen gemmer sin en overraskelse. Advarsel, denne julekalender er IKKE for tøsedrenge!
Produktet er desværre udsolgt.
Wally and whiz julekalender med vingummi i rød

Wally and Whiz vingummi julekalender - Rød

En herlig Wally og Whiz julakalender fyldt med lækre gourmet vingummier – her i den røde version. Når kalenderen er tømt, kan den sagtens gemmes og bruges til næste år, hvor du selv kan putte nye lækkerier i de små skuffer.
Produktet er desværre udsolgt.
Summerbird - Chokolade Julekalender 2021 - Single

Summerbird julekalender - Enkelt chokolader

Årets Summerbirds julekalender. Kalenderen er fyldt med dansk økologisk luksus chokolade, og kommer i et flot stilfuldt design. Bag hver låge gemmer sig et stykke chokolade fra Summerbirds klassiske sortiment, samt vinter varer. En julekalender som enhver chokoladeelsker vil nyde godt af. Indeholder i alt 245 g chokolade.
Produktet er desværre udsolgt.
Christmas Magical Make-up- og Badekalender

Stay Magical make-up- og badejulekalender

Stay Magical make-up- og badejulekalender er perfekt til pigen eller kvinden, som elsker at lægge makeup, men også nyder at dejligt karbad i ny og næ. Kalenderen rummer nemlig alt fra badebomber til neglelak til makeup. En genial kalender til at afstresse i julen og forsøde den lidt ekstra.
Produktet er desværre udsolgt.
Makeup Revolution 24 Days of Glam Advent Calendar

Revolution makeup julekalender

Årets Revolution makeup julekalender til kvinder er fyldt til randen med lækre produkter! Du får bl.a. læbestift, highlighters, makeupbørster, lipgloss og meget mere. Ikke 24, men hele 25 skønne overraskelser i julen.
Produktet er desværre udsolgt.
Essie Advent Calendar

Essie neglelak julekalender

Elsker du neglelak? Så er denne Essie neglelak julekalender til kvinder, lige noget for dig. Julekalenderen byder bl.a. på neglelak i fuld størrelse, top coat, base coat, negle olie samt en masse andre lækre neglelaks produkter. Den perfekte julekalender til voksne der elsker neglelak.
378,00 kr.
Original price was: 649,00 kr..Current price is: 486,75 kr..
Assassin's Creed Julekalender - Strømpe-kalender 2023 - Unisex - multifarvet

Assassin's Creed julekalender med strømper

Den ultimative sokke-julekalender til gameren! Denne Assassin's Creed julekalender indeholder 12 par lækre sokker med Assassin's Creed tema.
Produktet er desværre udsolgt.
ZMILE COSMETICS Advent Calendar Cube Merry Christmas

Zmile Cosmetics julekalender

En sød lille julekalender med makuep. Zmile Cosmetics kalenderen indeholder bl.a. læbestifter, øjenskygge, neglelak og meget mere.
219,00 kr.
Skipper's Pipe lakridspibe julekalender

Skippers lakridspibe julekalender

Skippers lakridspibe julekalender indeholder – du gættede det – lakridspiber! Grib chancen for at nyde en lakridspibe hver dag i december. Det er med den gode klassiske smag du kender. En kalender fyldt med nostalgi.
179,00 kr.
Bean Boozled Julekalender - 190 gram

Jelly Belly Bean Boozled julekalender

Jelly Belly Bean Boozled julekalender indeholder spændende Jelly Beans i hele 20 forskellige smagsvarianter. Du kan være heldig af få en lækker smørpopcorn eller pære, men kan også være uheldig at rende ind i en bussemand eller råddent æg! Tør du prøve den?
179,00 kr.
Ferrero Collection Julekalender - 271 gram

Ferrero julekalender

Elsker du de lækre Ferrero Rocher, Ferrero Raffaello og Ferrero Rondnoir? Så er denne julekalender lige dig - den indeholder nemlig en god mængde af alle 3!
249,00 kr.
Nødde julekalender

Nødde julekalender

Her er et fantastisk alternativ til den usunde julekalender - nemlig nødde julekalenderen! Denne julekalender med nødder indeholder 24 små poser med forskellige nødder du kan guffe i julen. Her i blandt alt fra valnødder til cashewnødder til honningristede mandler.
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender Neglelak

Neglelak julekalender fra Technic

Neglelak julekalenderen her er en kvadratisk boks, fyldt med skønne neglelak. Hver dag i december finder du en ny neglelak bag lågen. Når du når juleaften, har du dermed en fin samling på 24 nye neglelag.
179,00 kr.
julekalender - 24 Days of Beauty Makeup Julekalender

24 Days of Beauty makeup julekalender

24 Days of Beauty makeup julekalenderen er en skøn julekalender med beauty produkter. Du vil bl.a. blive forkælet med læbestifter, neglelak, lip gloss og meget mere.
Produktet er desværre udsolgt.
Kun Det Bedste julekalender med slik

Kun Det Bedste julekalender med slik

Er du i tvivl om, hvilken type julekalender med søde sager du skal have i år? Hvorfor vælge? Kun Det Bedste slik julekalender er fyldt med både lakrids, vingummier, karamel og mange andre slags slik – her har du alt i en!
Produktet er desværre udsolgt.
KitKat julekalender

KitKat julekalender

KitKat chokolade julekalenderen giver dig 24 KitKat chokoladefigurer, på i alt 208 gram. Den perfekte chokoladekalender til dig der elsker KitKat!
129,00 kr.
Chokolade Julekalender - Happy Moments Kinder chokolade

Personlig Kinder chokolade julekalender

Hvad er bedre end en Kinder chokolade julekalender? En personlig Kinder chokolade julekalender, som du selv kan personliggøre med billede og tekst! Giv den i gave til dit barn, din partner, eller dig selv, med lige det billede på, som du ønsker. Super nemt!
159,00 kr.
Simply Chokolasde julekalender m. 30 låger - Lyseblå

Simply Chokolasde julekalender m. 30 låger - Lyseblå

Den lyseblå chokolade julekalender fra Simply har 30 låger og 300g vanvittigt lækkert chokolade! Minty Cindy, Grainy Billy og Creamy Caro er blot nogle af de smagsvarianter du har i vente med denne fantastiske chokoladekalender. Glæd dig!
359,00 kr.
529,00 kr.
Creme chokolade julekalender med 30 låger

Simply Creme Chokolade julekalender m. 30 låger

Denne Creme Chokolade julekalender fra Simply har hele 30 låger og er samtidig fyldt med de lækreste creme chokolader. Du vil smage på 13 forskellige varianter som bl.a. indebærer den nye Cookie Joe og den elskede Creamy Carol.
359,00 kr.
569,00 kr.
Julekalender med økologiske fyldte chokolader fra Anker Chokolade (forudbestil)

Anker chokolade voksen julekalender

Anker chokolade voksen julekalenderen byder på 24 fantastiske stykker dessertchokolader fra dansk Anker chokolade. Nougat, marcipan, ris a la mande, karamel og kiksekage er blot noget af alle de forskellige varianter du får.
Produktet er desværre udsolgt.
Lindt Chocolate Factory Julekalender

Lindt Chocolate Factory julekalender

Lindt Chocolate Factory Julekalender er en stor chokolade julekalender fra Lindt, som ikke kun byder på en væld af lækkert Lindt chokolade, men også pynter flot i stuen eller på værelset. Den ultimative luksus chokolade julekalender til dig der elsker Lindt chokolade!
379,00 kr.
FCK chokolade julekalender

FCK chokolade julekalender

En julekalender til FCK fans og chokoladeelskere! Denne FCK chokolade julekalender fra Simply Chocolate har hele 30 låger, hvor der bag ved hver gemmer sig et lækkert stykke luksus chokolade. Limited edition!
359,00 kr.
509,00 kr.
Harry Potter Julekalender - Socken-Adventskalender - Unisex - multifarvet

Harry Potter julekalender med sokker

Årets fedeste Harry Potter julekalender med sokker! I den finder du 12 par Harry Potter tema sokker i str. 36-41. Genial til enhver Harry Potter fan, der ønsker en ekstra magisk jul i år!
Produktet er desværre udsolgt.
Harry Potter - Julekalender Deluxe 2023

Harry Potter julekalender - Happy Christmas Deluxe

Happy Christmas Deluxe Harry Potter julekalenderen indeholder 24 små kasser som hver gemmer på en Harry Potter gave til julemåneden. Briller, handsker, sokker, figurer og merchandise er blot nogle af de spændende ting du kan finde i den.
Produktet er desværre udsolgt.
Krystal julekalender

Krystal julekalender

I denne fantastiske krystal julekalender får du 24 forskellige krystaller. Til hver krystal er der en beskrivelse med navn, energier, egenskaber m.m. Af krystaller er der bl.a. Ametyst, Rosa Kvarts og Red Tiger Eye. Se alle krystaller via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
Haupt Lakrids - Julekalender

Haupt Lakrits lakrids julekalender

Haupt lakrids julekalenderen, er en luksus julekalender til voksne som elsker lakrids. Den indeholder nemlig masser af lækkert gourmetlakrids – både sød, salt og chokolade. Samtidig er den i et stilfuldt og flot design, hvilket gør den til den perfekte gaveide til ham eller hende der er vild med lakrids.
279,00 kr.
299,00 kr.
Fendt Vario 313 Julekalender

Fendt Vario 313 julekalender

Fendt Vario 313 julekalenderen er den ultimative julekalender til landmanden, eller til de som bare elsker traktorer. Her får du dele til at bygge en realistisk minimodel af Fendt Vario 313 traktoren i skala 1:32.
Produktet er desværre udsolgt.
Venchi Prestige Chokoladejulekalender

Venchi Prestige chokolade julekalender

Venchi Prestige chokolade julekalender er en eksklusiv chokoladekalender der byder på det fineste italienske chokolade. Du får i alt 310 gram luksuriøs fyldt chokolade.
Produktet er desværre udsolgt.
Henter...

Pakkekalender til teenager  2024 – bring glæde i en humørfyldt tid

Det er på ingen måder nemt med de kære teenagere. Den ene dag er man god nok. Den næste er man den værste i verden. Når det så også kommer til mad og tøj, er det slet ikke til at finde ud af, hvad der er op og ned.

Men når det kommer til en julekalender… Den må man ikke pille ved! Det vil næsten være noget af det værste i verden. Du bør derfor ikke kunne gå helt galt, når du går på opdagelse i de forskellige muligheder for en pakkekalender til teenager herunder.

Du kan være heldig at finde:

Teenageperioden strækker sig over flere år. Det har vi forsøgt at afspejle i de forskellige typer af julekalendere ved at have alt lige fra Harry Potter og LEGO til den unge teenager til kaffe- og te-pakkekalender til teenageren, der er på efterskole.

Vi håber, du finder en pakkekalender, der passer godt til netop din teenager.

 

Ideer til en pakkekalender til teenager til hende

Har du en sød datter i huset, der for alvor er blevet teenager? Vil du gerne overraske hende med noget andet end chokolade? Og synes du, det er lidt for kedeligt at give noget med te?

Så giver vi dig lidt gode ideer her:

Vi har forsøgt at finde et godt udvalg af pakkekalendere til piger, der har ramt teenagealderen. Det er bestemt ikke nogen nem opgave, da det er meget forskelligt, hvad teenagere på 13 og 17 år er optaget af.

Fælles for mange piger på den alder er dog, at de som regel er meget glade for at få nogle gaver, der er ment til god pleje af dem selv. Altså gaver såsom parfumer, cremer, makeup, trusser og andet, der får dem til at føle sig lidt mere voksne og feminine. Det er meget almindeligt i denne alder, da det er her, de for alvor begynder at eksperimentere med deres identitet.

 

Ideer til en pakkekalender til teenager til ham

Har du en fræk 14-årig teenager, der smider fodboldsokkerne over det hele? Eller en 17-årig gamer teenager, der bare helst vil være fri for at snakke med sine forældre? Teenagere er en skøn størrelse, fordi de er så forskellige. Det er aldrig helt til at sige, hvordan de falder ud.

Vi forstår derfor også godt, hvis du har lidt svært ved at beslutte dig for, hvad du skal give. Vi forsøger herunder at komme med lidt ideer til en julekalender til teenager drengen:

Særligt den sidstnævnte kunne være en sjov og oplagt ide, da drenge i den alder har det med at udfordre hinanden. Den ene skal helst være mere sej og hårdfør end den anden. Det kunne derfor være oplagt at give for at lokke teenageren lidt ud af værelset eller få lokket nogle kammerater med hjem.

Måske du endda kunne arrangere en søndag med en challenge, når den alligevel står på lidt adventshygge? Det er vi sikre på, at teenageren vil synes, er helt fantastisk.

 

Lav selv pakkekalender til teenager 2024

Synes du, det er svært at finde den helt rette pakkekalender til teenageren derhjemme? Er det ikke interessant med den samme type chokolade hver dag? Eller at der er legetøj i? Det er heller ikke altid nemt.

Vil du gerne gøre det lidt mere spændende og give det et overraskende touch, kan du med fordel selv stå for en pakkekalender.

Her kan du blandt andet fylde den med:

 • DVD’er (også selvom det er ”totally last year”)
 • Cremer
 • Slik
 • Underbukser
 • Strømper
 • Blyanter
 • Kuglepenne
 • Gavekort
 • Julegodter
 • Sodavand
 • Flytte-hjemmefra-ting
   

Det behøver ikke være meget dyrt at lave en pakkekalender til teenager selv. Det handler blot om at tænke lidt kreativt. Er du ude i god tid, har du også mulighed for at planlægge dine indkøb nærmere, så du kan gå efter gode tilbud eller spotvarer, der måske kun koster 5-10-15 kroner. Så er det i hvert fald nemt at holde den på samme prisniveau som dem, du køber i supermarkedet.

Vil du gerne være sikker på, at den falder i god jord, kan du fylde den med julekalender gaver til teenager, som du ved, han eller hun er meget glad for og går op i lige nu.

Start også endeligt gerne jagten på de bedste julekalender ideer til teenager her hos os og vores øvrige sider med gaveideer.

 

Hvad koster en pakkekalender til teenager 2024 ?

Hvad vil du gerne give til den søde teenager? For det er nemlig, hvad der er afgørende for prisen. Der er stor forskel på de forskellige julekalendere til teenagere. Vælger du en klassisk kalender med chokolade, kan du få den for under 100 kroner. Ønsker du i stedet at forkæle ekstra med en neglelak julekalender eller en Wally and Whiz kalender, løber det hurtigt op omkring 200 kroner eller mere alt efter, hvilken type du vælger.

Teenagere er på ingen måde billig i drift. Det gælder også, når der er tale om jul. Det er derfor helt normalt, at det koster en smule at købe en julekalender. Men det er penge, der giver stor glæde. Køber du endda en, der falder i rigtig god jord, er der måske endda sparet på udgiften til adventsgaver til teenager.

Vil du gerne spare nogle penge, kan du med fordel kigge efter en julekalender i forbindelse med Black Friday. Her vil der typisk være gode penge at spare på nogle af de lidt mere avancerede julekalendere til teenagere. Du kan også være heldig, at nogle butikker kører med 20-25% rabat på julekalendere. Det er bare med at holde øjne og ører åbne – så finder du helt sikkert en julekalender, der falder i perfekt smag og i dit budget. I samme omgang kan du jo også købe julegaver til teenageren (og resten af familien for den sags skyld), og spare endnu flere penge.

 

Julekalender til teenager – en god måde at hygge sammen på som familie

Vil du gerne finde noget, som I alle sammen kan hygge jer om? Men som ikke behøver at kræve en masse for teenageren? Så er det oplagt at skabe en masse hygge om det at skulle åbne en julekalender.

Selvom det bestemt ikke er nemt at fange en teenagers opmærksomhed, kan noget chokolade og nogle hjemmebagte småkager nemt være fristende og nok til at lokke teenageren ud af hulen. Måske I kan aftale at åbne hver låge i forbindelse med julekalender i TV’et eller en kop te sammen, når alle er kommet hjem fra arbejde og skole?

Til trods for at forældre godt kan være irriterende og nogle, man bestemt ikke har lyst til at snakke med, så er det som regel aldrig helt af vejen at hygge med lidt godt til ganen. Julen er for alle – også for dem, der er lidt trodsige til tider.

Vi håber i hvert fald, at du kan finde en julekalender til teenager, som er nem at hygge om sammen. Måske I alle skal have den samme? Eller nogle forskellige? Så er der forskellige overraskelser i vente.

 

Hvad er den bedste pakkekalender til teenager?

Den bedste pakkekalender må så absolut være en, der passer fuldstændigt med teenagerens interesser eller smagsløg. Det kan være en bestemt type af slik eller chokolade. Det kan være en bestemt type af legetøj. Det kan også være en helt bestemt type af makeup.

Med det sagt bliver langt de fleste teenagere trods alt glade for bare at få noget. Så derfor vil det bestemt også vække glæde bare det, at du dukker op med noget. Kinder, Riegel eller lakridspiber kan bestemt også være det, der redder hele dagen for en teenager. Nogle gange skal der ikke så meget til for at bringe bare en lille smule glæde.

Vi håber, at vi med udvalget af pakkekalendere her på siden kan hjælpe dig til at finde en, der falder i god jord. Men vi håber bestemt også, at det gør det noget nemmere for dig at få krydset af på listen over de mange julegaver, du måske skal købe.

 

Kan teenageren ikke holde sig fra de 24 låger? Så gem den et hemmeligt sted

Det kan være meget svært at modstå fristelsen, når der står 24 låger med slik eller andre godter og kalder på en. Har du en teenager, der har lidt svært ved ikke at komme til at åbne samtlige låger? Og synes du, det kunne være hyggeligt, at de ikke bare bliver spist med det samme?

Så kan du overveje, om ikke du skal gemme julekalenderen på et hemmeligt sted. Du kan gøre det til en hyggelig seance at skulle åbne en låge hver dag. Selvom det som teenager aldrig er fedt at få gemt sine ting af mor og far, kan det nu alligevel være en god indgangsvinkel til at få hevet lidt af hyggen med ind hos jer i stedet for på værelset. Måske der samtidig kan lokkes med varm kakao og flødeskum? Så er vi i hvert fald helt sikre på, at der ikke er langt til smil og glæde.

Gå på opdagelse i vores juleunivers. Der venter mange overraskende julekalendere lige om hjørnet, som du måske endda ikke kender til. Måske du kan overraske endnu mere, end hvad du lige havde regnet med? Eller måske du kan give en julekalender, som du ikke havde regnet med ville være muligt? Julen er miraklernes tid. En julekalender er en god genvej dertil.

God fornøjelse med jagten og teenageren!

 

Find gode ideer til en pakkekalender til teenager her

Er du løbet lidt tør for de helt gode ideer til en pakkekalender til teenager? Ved du ikke helt, hvad du skal finde på? Så er det godt, at du er landet hos os, da vi elsker pakkekalendere og jul. Vi har derfor gransket markedet og støvsuget det fuldstændigt for nogle af de absolut bedste ideer til en julekalender til teenager.

Vi har forsøgt at finde lidt forskelligt, så der er til forskellige aldre og forskellige interesser. Der er meget stor forskel på teenagere, hvilket vi håber, at vores udvalg også afspejler. Det samme gælder for budgettet. For vi ved også godt, at julen og december er en meget dyr måned. Så synes du ikke, at du lige har lyst til at bruge en masse penge på en pakkekalender til teenager 2024 , fordi du også gerne skal lave en adventskalender til teenager, finder du helt sikkert noget, der matcher.

Finder du en, der passer helt perfekt, kan du roligt og trygt klikke dig videre. For vi linker udelukkende til danske netbutikker. Vi ved dog intet om levering. Så ønsker du at vide mere om dette, skal du henvende dig til den enkelte shop. Så kan de vejlede dig og fortælle dig nærmere om det hele.

Det er også hos de enkelte netbutikker, at du finder ud af mere om, hvad der er af indhold i de enkelte julekalendere til teenageren. Nogle holder det hemmeligt, mens det hos andre er muligt at finde en liste over, hvad der specifikt er i.

Tilbage er der kun at ønske en rigtig god jul!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om pakkekalendere til teenagere

Årets bedste pakkekalender til teenagere er individuel. Er teenageren en gamer, er Minecraft eller Among Us julekalenderen super populær. Er det en teenagepige, er en makeup- eller neglelak julekalender ofte det bedste. Dertil er lav selv julekalendere – hvor du selv bestemmer indholdet – også et kæmpe hit, da de kan personliggøres til den enkelte.

Er teenageren mest til chokolade, lakrids eller vingummi? Følgende julekalendere til teenagere, er bedst til hver deres præference:

 • Lakrids: Bülow lakrids julekalender
 • Vingummi: En af Wally and Whiz vingummi julekalenderne
 • Chokolade: En chokoladekalender fra Summbird

Dertil er Chili Klaus julekalenderen også utrolig populær blandt teenagere, da den er både spændende, udfordrende, og smager fantastisk. Du finder alle i guiden her.

Denne artikel er anmeldt af Valdemar Christensen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne