Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Indflyttergave - geniale indflyttergaver til ham og hende

Indflyttergave – 75 geniale indflyttergaver til ham og hende

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Kender du en, som for nyligt er flyttet hjemmefra? Eller er du inviteret til indflyttefest eller housewarming? Så er det god kutyme, at medbringe en sjov eller god indflyttergave – også kaldet housewarming gave. Er det første gang personen flytter hjemmefra, og skal til at stå på egne ben, er det oplagt at give en praktisk gave. Det kan være ting til køkkenet, pynteting til hjemmet eller et lille møbel.

Som alternativ til de praktiske gaver, kan du også give en sjov indflyttergave i stedet. Sjove gaver er ideelle, hvis du er inviteret til indflytterfest eller housewarming. Det kan være det er en indflyttergave til veninden, din kæreste eller en ung mand. I det tilfælde, kan en sjov gave til ham eller hende, ofte være den bedste gaveide.

Gaveguiden her, er lavet til dig, som gerne vil give noget andet end den klassiske blomst i indflytningsgave. Til dig som søger gaveinspiration, til ideer til indflytter gaveideer der er både sjove, praktiske og alternative. Dertil finder du både housewarming- og indflyttergaver til ham og hende, såvel som til par. Sagt på en anden måde; du finder de bedste indflyttergaver, som de danske webshops har at byde på. Alle sammen samlet et og samme sted. Derfor vil du med stor sandsynlighed, få godt med inspiration, til at finde en god indflytningsgave til hende eller ham, du leder efter gaveideer til.

Indholdsfortegnelse over indflyttergaver

De bedste ideer til indflyttergaver 2021

Mini klimaanlæg med LED

Dette lille smarte klimanlæg køler ikke kun rummet, det renser samtidig luften. Dertil er det med LED, og i et super smart design, som passer både til kontoret, stuen eller soveværelset. En af de bedste køb du kan gøre denne sommer!
Fra: 199,00 DKK

Mr. Lamp væglampe – mand på stige

Personliggør hjemmet med denne flotte lampe med anderledes og moderne design. Lampen kan bruges både i stuen og på kontoren, men også som natlamper i soveværelset. Samtidig er de også godt egnet til bøde børne- og teenageværelset.
Fra: 229,00 DKK

Trådløs højtaler – gigantisk høretelefon

En stor trådløs højttaler som ligner en gigantisk høretelefon. Via bluetooth kan du koble din mobil til højttaleren og høre musik den vej. Samtidig er højttaleren i et super cool og anderledes design, som pynter godt på teenageværelset, børneværelset såvel som på kontoret.
Fra: 239,00 DKK

Vandmaling maleri efter dine fotos

Få special lavet et personligt vandmaling maleri, malet efter dine egne valgfri fotos. Maleriet er ikke kun en personlig og betydningsfuld gave, det er også et super flot maleri at have hængende i hjemmet. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10
Fra: 399,00 DKK

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil – det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT ved brug af rabatkoden: JEGVILSESTJERNER
Fra: 224,95 DKK

Flotte ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.
Fra: 99,00 DKK

Kølende Mini-Fadølsanlæg​

Ball øl køledispenseren fungerer som et lille kølende fadølsanlæg. Inde i kuglen er der et rum til isterninger, så øllet holdes dejligt koldt i længere tid. Den rummer 3,5 liter. Øl dispenseren er genial til en god aften med vennerne, eller en familiefest. Kan også bruges til andre drikke som hvidvin, sodavand og stort set alle andre drikke.
Fra: 249,00 DKK

Håndholdt Trådløs Støvsuger til bilen

En super smart håndholdt støvsuger til bilen, campingvognen eller måske kontoret? Støvsugeren er kraftig, og kan støvsuge både tørt og vådt. Samtidig får du flere mundstykker med, som du kan komme ordentligt rundt og få rengjort i hele bilen.
Fra: 299,00 DKK

Personlige gaveæsker med øl

Er han en vaskeægte ølelsker? Så er det oplagt med en gaveæske med lækre øl. Der er øl fra hele verden at vælge mellem og kan købes både med dåser og med flasker.
Fra: 159,00 DKK

Popcornmaskine Cinema Style

Biograf popcorn er uden tvivl de bedste popcorn! Måske er det også derfor, vi betaler umenneskelige overpriser for dem? Nu kan du lave dine egne lækre cinema style popcorn, ligeså billiget som de almindelige microovns popcorn! Popcornmaskinen er en af de bedste gaveideer til manden der har alt, og samtidig elsker popcorn.
Fra: 499,00 DKK

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.
Fra: 299,00 DKK

Summerbird chokolade

Summerbird er noget af Danmarks bedste chokolade! Det er luksus chokolade i verdensklasse, og så er det økologisk. Vælg mellem de mange lækre varianter. Der er luksuspakker, gaveæsker, påskeæg og alt andet hvad hjertet ellers begærer indefor chokolade.
Fra: 42,00 DKK

Personlig XXL Toblerone med navn – 4,5 kg

Kender du en som elsker Toblrerone chokolade? Så kan du her give dem en KÆMPE stor overraskelse! Nemlig en personliggjort XXL Toblerone med navn. Du får hele 4,5 kg chokolade i den gigantiske chokoladebar!
Fra: 890,00 DKK

Champagnesabel

En champagnesabel er en både eksklusiv og anderledes gave. Det er en af de mest geniale gaver til manden der har alt. Han kan finde champagnesablen frem når der er gæster, og vise den imponerende genstand frem. Den skaber god opmærksomhed til en fest, helt perfekt til manden der har alt typen. En champagnesabel er også den ultimative værtindegave til nytår. Giv den som nytårsgave til værten nytårsaften.
Fra: 299,00 DKK

Snug Rug tæppe med ærmer

Det ultimative hyggetæppe med ærmer! Her får du et stort og super blødt tæppe, som du kan have på mens du sidder ved computeren, drikker kaffe eller læser en bog. Fås i mange forskellige farver.
Fra: 279,00 DKK

Star Wars Stormtrooper Karaffel

Hvis ham du leder efter gave til er Star Wars fan, whiskey drikker og samtidig er ”manden der har alt typen”, ser du her den ultimative gave til ham. Star Wars stormtrooper karaffel formet som stormtrooper hjelmen, kan rumme 750ml af hans yndlings drik. En af de bedste gaver til Star Wars fan.
Fra: 249,00 DKK

Indgraveret vinglas med navn

Vin er altid dejligt og hyggeligt, så hvorfor ikke overraske med et indgraveret vinglas? Det er en sød og personlig gave til ham eller hende, der elsker at drikke et godt glas vin.
Fra: 99,00 DKK

3D-tæppe med optisk illusion

Et super sjovt 3D-tæppe med optisk illusion. Tæppet giver en illusion af at der er et hul i gulvet. Det skal nok få gæsterne til at kigge en ekstra gang, og måske endda give dem et chock. En rigtig sjov gave som også kan bruges som practical joke.
Fra: 69,00 DKK

”Her bor en…” Personlige Plakater Med Egen Tekst​

”Her bor en…” plakaterne, er en personlig plakat, hvor du kan skrive din egen tekst. Vælg mellem designs som landmand, gamer, brandmand, jæger, smed, tømrer og mange andre. Der er helt sikkert også en der passer til manden du leder efter gave til. En af de gode personlige gaver til ham, som passer til mænd i alle aldre.
Fra: 126,65 DKK

Automatisk Sovsepisker​

Lad den automatiske sovsepisker røre i sovsen for dig, mens du ordner resten af madlavningen. Du kan regulere både hastighed og timer. Den roterer frem og tilbage, for at efterligne piskebevægelser så meget som muligt. Med denne geniale køkken gadget brænder sovsen aldrig mere på! Oplagt som gaveide til ham eller hende som skal flytte hjemmefra.
Fra: 199,00 DKK

Ginglas graveret efter eget ønske

Kender du en som elsker gin? Så er et ginglas med gravering efter eget ønske, en både god, brugbar og personlig gave. Oplagt som både fødselsdagsgave, mors dags gave eller som gave til veninden.
Fra: 139,00 DKK

Mini Donut Maker

Nu kan du lave dine egne mini donuts derhjemme – nøjagtig ligesom du laver vafler. Kom donutdejen i donut makeren, og få lækre hjemmelavede donuts på kun få minutter. Den bliver uden tvivl familiens yndlings køkkenmaskine!
Fra: 289,00 DKK

Professionelt knivsæt 7 stk.

I dette professionelle knivsæt, får du hele 7 knive af god kvalitet til en super god pris. Alle de knive der skal bruges i et køkken, i et og samme sæt. De sorete knive er samtidig dekorativt flotte, og pynter flot i køkkenet hvis de står eller hænger fremme.
Fra: 229,00 DKK

Skærebræt med graveret håndskreven opskrift

Få et skærebræt med graveret brændt håndskreven opskrift – det kan være dine mors hjemmelavede boller, din mormors gryderet eller måske en yndlingsdrink? En både sjov, personlige og anderledes gaveide.
Fra: 299,00 DKK

Verdens bedste hvidløgspresser

Denne smarte hvidløgspresser er ikke kun vanvittig god til at presse hvidløg – den skraber også sig selv ren og sender de overskydende rester direkte til skraldespanden. Aldrig mere bøvl med at vaske hvidløgspresseren!
Fra: 259,00 DKK

Collage ramme til familiebilleder

En sød og anderledes fotoramme med plads til 6 billeder af familien. Giv den til din mor, søster eller veninde, så de kan fylde den med deres yndlingsbilleder, og pryde hjemmet.
Fra: 149,00 DKK

Robotstøvsuger – Rovac 1000

En lille smart robotstøvsuger, som på trods af størrelsen både er hurtig og effektiv. Sæt robotstøvsugeren i gang om morgenen, og når du kommer hjem fra arbejde er hjemmet pænt og rent. Robotstøvsugeren navigerer selv rundt om evt. forhindringer, via dens smarte sensor. En vanvittig god pris for en robotstøvsuger!
Fra: 199,00 DKK

HelloFresh måltidskasse (spar 30%!)

Med HelloFresh måltidskassen, får du leveret lækre måltider direkte til døren. Du kan vælge mellem 15 super lækre opskrifter – både klassisk, vegetarisk og familievenligt. En super god gave til de som fornyligt er flyttet hjemmefra, studenten eller anden person, du vil berige med lækkert mad! Lige nu kan du få 30% rabat på de 2 først leveringer + 10% rabat på 3. og 4. levering ved at benyte nedstående link. Du kan spare op til 550 kr.!
Fra: 43,50 DKK

Philips Hue smart belysning

Med Philips Hue smart belysning, kan du skabe den helt rette atmosfære, og hyggelige stemning i dit hjem. Lyspærene reguleres trådløst, og der er over 16 millioner farver at vælge i mellem. Smart belysning er fremtiden inden for lys i hjemmet – den perfekte gaveide til de som elsker gadgets og nyt tech.
Fra: 89,00 DKK

Star Wars Baby Yoda Farveskiftende Krus

Der er garanteret en god start på dagen, hvis du drikker din morgen kaffe af dette søde Star Wars Baby Yoda krus. Som der bliver hældre varm væske i kruset, skifter det farve. Den perfekte lille gaveide, til enhver der er vild med the Child fra The Mandalorian.
Fra: 89,00 DKK

Find den perfekte indflyttergave til ham, hende eller par

Du er inviteret til indflytterfest/housewarming, og har besluttet dig for at give en indflytningsgave til ham eller hende der er flyttet hjemmefra. Men hvordan finder du den perfekte indflyttergave/housewarminggave?

Vil du finde den perfekte indflyttergave til ham, hende eller et par, så er vores anbefaling her fra Geniale Gaver soleklar; Kig guiden her godt igennem, og se på de mange forskellige housewarming gaveideer. Chancen er, at du finder den perfekte indflytningsgave blandt dem. Lad os se nærmere på de forskellige typer – her i blandt både sjove og gode gaveideer, men også praktiske, alternative og traditionelle indflyttergaver. Dertil går vi også i dybden med de forskellige modtagere. Det er nemlig ikke altid lige meget, om det det en housewarming gave til par, eller til en mand eller kvinde hver i sær.

Alternativ kan du tjekke vores guide med værtindegaver. Det er ligeledes gaveideer, som egner sig rigtig godt som gaver til housewarming.

 

De bedste indflyttergaver til ham

Hvad er de bedste indflyttergaver til ham? Det er en kryptisk spørgsmål, som der ikke er noget præcist svar til. Det kommer bl.a. an på, om det er første gang han flytter hjemmefra, og mangler alle de nødvendige ting, som der skal bruges i et nyt hjem. Eller om det er 3. gang han flytter hjemmefra, og allerede har alle de basale ting til huset.

Dertil er det også relevant, om det er en sjov housewarming gave til en ung mand, en betydningsfuld indflyttergave til kæresten, eller en gave til din søn du skal give. På listen over gaveideer ovenfor, finder du lidt af hvert. Her får du 3 af vores favoritter fra listen:

 • Ølglas med gravering – Ølglas er en af de første ting man bør anskaffe sig når man flytter hjemmefra. Et par ølglas med gravering er en både personlig og super god indflyttergave til ham.
 • Multiværktøj – Når man bor selv, kommer man ikke uden om, at man en gang i mellem skal bruge lidt værktøj. I stedet for at investere i en værktøjskasse med en masse værktøj, er et simpelt multiværktøj et godt alternativ til at starte med.
 • En sjov plakat til ham – Der findes rigtig mange sjove plakater til ham, du kan give i gave. Mange er samtidig også dekorativt flotte, og vil uden tvivl pryde det nye hjem.

De bedste indflyttergaver til hende

Om det er din veninde, datter eller anden kvinde du skal finde gave til, vil du naturligvis gerne give en god en af slagsen. Så hvad er de bedste indflyttergaver til hende? Det er forskelligt fra person til person – men en ting er sikkert; den er helt sikkert på vores liste over ideer til indflytningsgaver. For lidt ekstra inspiration, se her nogle af vores favoritter:

 • En sød lampe – En sød lampe er en skøn gave, og en super god housewarming gave til hende. Vi anbefaler månelampe, stjernelysprojektor og mood book lamp, som alle findes på listen over gaveideer.
 • Stjernetegnsplakat – En hjem føltes først rigtig som et hjem, når det er hyggeligt – og det kan du gøre det med en flot plakat. En personlig stjernetegnsplakat med hendes stjernetegn, er derfor en af de bedste indflyttergaver til hende.
 • Duftpinde til hjemmet – Duftpinde er en rigtig sød lille gave, som egner sig perfekte som housewarming gave. De er desuden også rigtig gode som værtindegaver.
 • Hånddamper – Der er ingen grund til at hun anskaffer sig et gammeldags strygejern og strygebræt. De fylder alt for meget i et nyt hjem. Giv hende i stedet en hånddamper – en fantastisk gaveide til hende som skal flytte i et nyt hjem.

Ideer til indflyttergave til par

En indflyttergave til par, er en fælles gave til 2, hvorfor den også godt må være lidt større, end hvis det var en gave hver for sig. Her får du 3 gode ideer til indflyttergaver til par. Der er alle 3 uden tvivl en værdig kandidat, til indflytterfestenes bedste gaveide.

 • Måltidskasse abonnement – Giv en måltidskasse, men madvarer og andre lækkerier, som parret kan bruge til at lave mad. Endnu bedre – giv et måltidskasse abonnement, så de får en kasse fast hver måned. En oplagt housewarming gave til parret fra forældre eller svigerforældre, som kan hjælpe dem lidt på vej i starten af deres nye liv.
 • Chokoladefontæne – En chokoladefontæne bør være fast inventar i et hvert køkken! Giv derfor en chokoladefontæne i indflyttergave til parret – de vil uden tvivl elske den!
 • Smart home produkter – Smart home produkter er for alvor blevet populære i de danske hjem. Derfor er de også super gode housewarming gaver til par. Om det er Google Nest, Philips Hue eller noget helt tredje.

Giv en sjov housewarming gave

En indflyttergave behøver ikke altid være en praktisk eller traditionel gave, som der kan bruges i hjemmet. Får personen kun praktiske ting, kan det også gå hen og blive lidt kedeligt. Derfor er en sjov housewarming gave mange gange også en super god gaveide. Særligt hvis det er som indflyttergave til veninden, en ven eller en af dine søskende. Gaver til søster eller bror, er generelt federe, hvis de er sjove. Både at give og modtage!

 

Sjove housewarming gaveideer

Blandt ideerne du finder her på siden, vil du se, at der er masser af sjove housewarming gaver at vælge i mellem. Nogle er sjove fordi der er anderledes og skøre, mens andre er sjove, fordi de er sjove at bruge. Dertil har vi også udvalgt en række sjove plakater til både ham og hende. Plakater er oplagt at give i gave til en som for nyligt er flyttet i eget hjem, og her findes rigtig mange sjove varianter at vælge i mellem. Der findes dog også mange andre sjove indflyttergaver – du får inspiration til 3 af slagsen her:

 • Chips- og dipskål – Hvad er en chips- og dipskål tænker du måske? Det er en skål, som i en og samme skål kan indeholde både chips og dip – super smart! Tjek den blandt gaveideerne.
 • Sushi bazooka – Når man flytter i nyt hus eller lejlighed, er man ofte i en situation hvor man ønsker at spare på pengene – særlig hvis man er ung eller studerende. Til de som elsker sushi, er der mange penge at spare ved at lave sushirullerne selv derhjemme med en sushi bazooka, frem for tage på sushirestaurant hver uge.
 • Minifadølsanlæg – Er et minifadølsanlæg en sjov gave som man dør af grin over? Muligvis ikke. Er det en gave som er sjov at bruge? Uden tvivl! Giv et minifadølsanlæg i housewarminggave til ham eller hende. Den vil uden tvivl blive brugt flittigt til indflytterfesten! 

Gaven til haven

Er vedkommende du skal finde gave til, flyttet ind i et hus med tilhørende gave, kan du give en indflyttergave til haven. Er det første gang de bor et sted med have, er der mange ting som skal anskaffes. Særligt hvis de har blomsterbede, køkkenhave og græsplæne som skal passes. Du skal selvfølgelig ikke give en robotplæneklipper eller anden dyr genstand. Der er masser at små gaver, som kan gives som housewarming gave til haven. Du får 3 ideer her:

 • Havespil – Alle huse med haver har brug for nogle sjove havespil til sommeren. Det kan være kroket, stangtennis eller kongespil.
 • Ting til grillen – Er der en have, skal der også være en grill. Mens en grill er en alt for stor gave at give i indflyttergave til haven, er grill gadgets og tilbehør meget passende. Det kan være et stegetermometer, en grill tang eller noget helt tredje.
 • Haveredskab – River, skovle, spader – der er mange ting som skuret skal fyldes op med. Hjælp de nye husejere ved at give dem nogle gode haveredskaber i gave.

Indflyttergave tradition

Der er ikke nogen tvivl om, at der er tradition for at give en indflyttergave når man er inviteret til indflytterfest eller housewarming. Er man nær familie eller gode venner med vedkommende, er det også god stil, at give en gave, selvom der ikke er nogen fest. Her medbringer du blot en lille værtindegave når du besøger vedkommende første gang, og ser deres nye hjem. Det kan være en sød lille blomst, en gavekurv eller en flaske rødvin.

Udover det, er der også en gammel indflyttergaver tradition, hvor man giver brød og salt. Brød, som symbol på, at personen altid må have brød på bordet og ikke gå sulten i seng. Salt, som symbol på, at livet altid har smag og krydderi. Ikke alle opretholder housewarming traditionen i Danmark. Den er meget mere udbredt i andre lande. Det er alligevel en sjov lille gestus, som symboliserer noget godt, og giver vedkommende en god start på hans, hendes eller parrets nye liv i eget hjem.

Når du næste gang skal give en indflytningsgave, kan du dermed gøre den lidt sjovere og lidt mere betydningsfuld, ved at give salt og brød. På den måde er du med til at opretholde housewarming traditionen, og sprede gode vibes.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvad giver man i indflyttergave?

En indflyttergave er ofte en symbolsk gave, hvor du giver en lille ting, som kan bruges i det nye hjem. Det kan være alt fra en plante, til et krus, til en dekoration. Ifølge traditionen, giver man brød og salt.

 

Hvad er en god indflyttergave?

En god indflyttergave, er en gave som vedkommende kan bruge i det nye hjem. Ofte en praktisk gave, som f.eks. køkkentilbehør eller en pyntegenstand til stuen.

 

Hvornår giver man indflyttergave?

En indflyttergave gives til indflytterfesten eller housewarmingen, på lige fod med at en fødselsdagsgave gives til en fødselsdagsfest. Er der ikke inviteret til fest, gives gaven første gang du besøger vedkommende i det nye hjem – gerne indenfor overskuelig fremtid efter indflytning.

 

Hvad er housewarming?

En housewarming, er når en person er flyttet i et nyt hjem, og invitere venner og familie til en lille komsammen. Her vises det nye hjem frem, og gæsterne bringer traditionelt en indflyttergave. En housewarming er generelt det samme som en indflytterfest, men ofte mere uformelt. En indflyttergave og housewarming gave er derfor også en og samme type gave, blot med 2 forskellige navne.

Denne artikel er anmeldt af Rikke Vestergaard (5/5)
5/5