Indflyttergave - geniale indflyttergaver til ham og hende

Indflyttergave – Årets 75 bedste housewarming gaver 2024

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Kender du en, som for nyligt er flyttet hjemmefra? Eller er du inviteret til indflytterfest eller housewarming? Så er det god kutyme, at medbringe en sjov eller god indflyttergave – også kaldet housewarming gave. Er det første gang personen skal flytte hjemmefra, og skal til at stå på egne ben, er det oplagt at give en praktisk gave. Det kan være ting til køkkenet, pynteting til hjemmet eller et lille møbel. Alle disse, er en god gave til de som for nyligt er flyttet i en ny bolig.

Som alternativ til de praktiske gaver, kan du også give en sjov indflyttergave i stedet. Sjove gaver er ideelle, hvis du er inviteret til housewarming. Det kan være det er en indflyttergave til veninden, din kæreste eller en ung mand. I det tilfælde, kan en sjov gave til ham eller hende, ofte være den helt rette indflyttergave.

De bedste ideer til indflyttergaver 2024

Til

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil - det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide.
10% rabatkode: genialegaver2024

Håndlavede metalfigurer med tema (STORT udvalg)

Unikke håndlavede metalfigurer med forskellige temaer. Du vil blive overrasket over, hvor mange temaer der er! Vælg bl.a. mellem temaer som sport, svendegaver, bryllup, sjove og frække metalfigurer. En flot dekoration til hjemmet, som samtidig er en sjov og anderledes gaveide. Du kan samtidig få den indgraveret, og dermed gøre den endnu mere personlig.

Unikke skulpturer i bronze lavet i begrænset antal

Her har du et udvalg af unikke skulpturer lavet i bronze. Det særlige ved disse skulpturer, er at de er lavet i et begrænset antal - de fleste af dem i 99. Det er en fantastisk gaveide til både jubilæum, jul, bryllper, og mange andre anledniger, hvor gaven gerne må være særlig speciel. Se det fantastiske udvalg via linket.

Giv en vin fra hans fødselsår - Unikke og historiske vine fra hele verden

Bottles with History er en vinhandler som tilbyder unikke og historiske vine fra hele verden. De har Danmarks største udvalg, og blandt det kan du finde en vin fra stort set ethvert fødselsår. Ideen her er at give en vin i gave, fra det fødselsår modtageren er født. Det kunne også være en bryllupsgave, eller en jubilæumsgave, med en vin fra det år modtageren startede i virksomheden eller blev udlært. Mulighederne her er mange! En både anderledes, personlig og super fed gaveide.

Bluetooth-højttaler med LED-flammelys

Denne Bluetooth-højtaler kombinerer lydkvalitet med visuel charme. Med LED-flammelys skaber den en hyggelig atmosfære både indendørs og udendørs. Den er vandafvisende og genopladelig, hvilket gør den perfekt til fester eller afslapning. En ideel gave til musikelskere der elsker hygge.

Personlig champagnesabel med indgravering

Vælg mellem flere super flotte og stilfulde champagnesabeler. Der er mulighed for at personliggøre sablen med indgraveret tekst. Det kunne være modtagerens navn, en lille hilsen eller noget helt tredje. Du har endda mulighed for at få et logo på. Nogle kommer i flotte gaveæsker. Oplagt som både julbilæumsgave, fødselsdagsgave, eller gave til manden der har alt.
8% rabatkode: gave

Oppusteligt Badekar

Nyd en afslappende stund hvor som helst med dette praktiske oppustelige badekar. Perfekt for små rum eller en spontan spa-dag udendørs. Let at pumpe op og kompakt nok til nem opbevaring og transport. En ideel gave til dem, der elsker lidt luksus på farten eller derhjemme.

Personlig kæledyrsportræt

Kender du en, som elsker sin hund, kat, eller andet kældedyr, mere end noget andet? Så er dette personlige kæledyrsportræt uden tvivl den helt perfekte gave til vedkommende. Vælg et billede af dit kæledyr, skriv navnet, og du har hurtig og nemt et flot portræt af kæledyret, klar til at give i gave til en heldig modtager.
10% rabatkode: genialegaver2024

Willow Tree Figurer med gravering

Willow Tree figurer udtrykker kærlighed, nærvær og håb. Disse smukke skulpturer er den perfekte gave til at vise dine følelser.
Inkl. gratis gravering

Flotte personlige ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Bottles with History - Unikke & Vintage Flasker op til 100 år gamle

Hos Bottles with History finder du et bredt udvalg af vintage flasker med en unik historie, som ikke findes andre steder i Danmark. Flaskerne er op til 100 år gamle. Giv en usædvanlig og personlig gave, der holder minder levende. Giv evt. en vin fra modtagerens fødselsår.

Birdie luftkvalitetsmåler

Birdie luftkvalitetsmåleren kombinerer moderne design med funktionalitet. Dens unikke form skaber en hyggelig atmosfære i ethvert rum, samtidig med, at den fortæller dig hvornår der skal luftes ud. Perfekt som en dekorativ detalje i stuen, soveværelset eller på kontoret. Denne stilfulde lampe er en ideel gaveidé til dem, der værdsætter æstetik, kvalitet og god luftkvalitet.

Personlige stjernetegnsplakater med navn og egenskaber

Vis hvor glad du er for modtageren, og hvor skønt et menneske vedkommende er, med denne personlige stjernetegnsplakat med navn, som samtidig beskriver de bedste egenskaber. Det er en af de billige men rigtig gode personlige gaver, du kan give ham eller hende, som du gerne vil fortælle, betyder meget for dig. Det er tilmed en rigtig flot plakat, som er klar til at blive hængt op på væggen med det samme.
10% rabatkode: genialegaver2024

Hoptimist med gravering

Spred glæde og optimisme med en sød Hoptimist figur. Disse livlige og farverige figurer er sikre på at bringe et smil på alles læber. Vælg mellem forskellige temaer som studenter, bryllup m.m.
Inkl. gratis gravering

Spring Copenhagen Emotions med gravering

Spring Copenhagen tilbyder et unikt udvalg af dansk designvarer. Perfekt til dem, der værdsætter skønhed og funktionalitet i hjemmet. Her kan du samtidig få dem graveret, så det også bliver en personlig gave.
Inkl. gratis gravering

Stilfulde personlige stjernetegnsplakater

Disse personlige stjernetegnsplakater er utrolig stilfulde, og passer perfekt ind i en moderne stue, såvel som på børne- eller teenageværelset. Vælg mellem alle stjernetegn, og vælg også mellem forskellige flotte designs. Skab evt. en kombination med 2 forskellige plakater som set på billedet. Eller 2 med dig og din partners stjernetegn. Der er masser af muligheder for fede kombinationer! Fås i flere farver, størrelser og designs.

Royal Copenhagen Alfabet kopper

Oplev elegance og kvalitet udvalget af Royal Copenhagen Alfabet porcelænskopper. Perfekt til enhver te- eller kaffeelsker, disse smukt designede kopper tilføjer et strejf af kongelig raffinement til ethvert hjem

Boligtilbehør fra Dottir

Dottir tilbyder smukt nordisk design til hjemmet. Perfekt til dem, der elsker skandinavisk æstetik og håndværk.

Smart fælles ugeplan til hjemmet

Ugeplan No. 1 er en elegant og funktionel løsning til at organisere hverdagens opgaver og planer. En ideel gave til den travle person, der ønsker at holde styr på aftaler og to-dos i en stilfuld og overskuelig form.

Billeder med graveret træholder

Giv 13 trykte kvalitets fotos sammen med en flot graveret træholder. En skøn personlig gave som aldrig går af mode.

Bordflag med gravering

Et personligt bordflag er en klassisk og højtidelig gave. Ideel til mærkedage, fødselsdage eller som en elegant og stilfuld gave generelt.
Inkl. gratis gravering

Kraftig Genopladelig Håndholdt støvsuger til bilen

Hold din bil ren og ryddelig med denne genopladelige håndstøvsuger. Denne kraftfulde, men kompakte støvsuger er en fantastisk gave til bilentusiaster og travle forældre.

Kølende Mini-Fadølsanlæg​

Ball øl køledispenseren fungerer som et lille kølende fadølsanlæg. Inde i kuglen er der et rum til isterninger, så øllet holdes dejligt koldt i længere tid. Den rummer 3,5 liter. Øl dispenseren er genial til en god aften med vennerne, eller en familiefest. Kan også bruges til andre drikke som hvidvin, sodavand og stort set alle andre drikke.

Morsø kniv i rustfrit stål med gravering

Oplev skarphed kombineret med elegance med Morsø Foresta Santoku kniven. Dette mesterstykke af rustfrit stål er ikke blot et køkkenværktøj, men en fejring af kulinarisk kunst. En exceptionel gave til den passionerede kok.
Inkl. gratis gravering

Mumi gaver

Fejr den finske tegneserietradition med Mumi produkter. Mumi produkter har igen vundet popularitet hos danskerne - ideelle til fans af de ikoniske figurer såvel som alle der elsker hyggeligt boligtilbehør og krus.

Personlige gaveæsker med øl

Er han en vaskeægte ølelsker? Så er det oplagt med en gaveæske med lækre øl. Der er øl fra hele verden at vælge mellem og kan købes både med dåser og med flasker.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Indgraveret vinglas med navn

Vin er altid dejligt og hyggeligt, så hvorfor ikke overraske med et indgraveret vinglas? Det er en sød og personlig gave til ham eller hende, der elsker at drikke et godt glas vin.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Madplan tavle

Madplan Tavle No. 1 er et praktisk og stilfuldt værktøj til at organisere ugens måltider. Denne elegante tavle er en perfekt gave til den organiserede køkkenchef, der ønsker at planlægge måltider på en overskuelig og dekorativ måde.

Personlige dørmåtter med tekst og billede

Få lavet en personlige dørmåtte i eget design, som viser hvem der bor på adressen. Udover tekst og navn, kan du designe måtterne med egne billeder, sko, dyr og mange andre ting. Se de mange fede muligheder via linket. Vælg mellem måtter af kokosfibre, gummi og skrabemåtter.
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Airfryer Grundbogen

Airfryer Grundbogen er den perfekte gave til den sundhedsbevidste gourmet. Bogen er fyldt med lækre og nemme opskrifter, der viser, hvordan man får det bedste ud af sin airfryer. En ideel gave til enhver køkkenentusiast.

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.

Georg Jensen Øllefant med gravering

Oplev charmen med Øllefanten fra Georg Jensen, et ikonisk dansk design. Dette elegante stykke er en perfekt gave til konfirmanden, studenten, eller som en tidløs dekoration i hjemmet, der bringer et smil frem hos både børn og voksne.
Inkl. gratis gravering

Sammensæt selv gavekurv med alt hvad hjertet begærer

Her har du mulighed for at sammensætte din helt egen gavekurv, hvor du selv vælger fra Delikatessehusets sortiment. Der er stort set alt hvad hjertet begærer - alt fra god vin, til luksus chokolade, til lækre delikatesser, til danske specialøl, gin, kaffe og meget, meget mere. Samtidig kan du få lagt en personlig hilsen ved, og sende den direkte til den heldige modtager.

Le Feu Turtle Pizzaovn 2.0

Le Feu Turtle Pizzaovn 2.0 giver dig mulighed for at lave dine ene lækre gourmet pizzaer derhjemme - mindst ligeså gode som fra pizzariaet! Pizzaovnen er en gasovn, og kan lave pizzaer på kun 60-120 sekunder.

Candyfloss-maskine fra KitchPro

Skab magi i dit køkken med KitchPro's Candyfloss-maskine! Trods den almindelige opfattelse er det ikke kernefysik at lave candyfloss. Alt hvad du behøver er sukker og denne maskine. På få minutter kan du lave perfekt candyfloss, som smager præcis som den fra tivoli. Denne maskine gør det super nemt at lave candyfloss derhjemme, og du behøver ikke længere at stå i lange køer for at nyde denne lækre godbid. En ægte livskvalitetsforbedring for slikelskere!

Kvalitets køkkensæt med 5 års garanti

Er nye gryder og pander lige det, der mangler? Onyx laver gryder og pander i rigtig god kvalitet til en rigtig god pris. Der er mange forskellige sæt at vælge mellem og dermed gode muligheder for at servere lækker mad.

Tæppe med ærmer - Snug Rug Deluxe

Det ultimative hyggetæppe med ærmer! Her får du et stort og super blødt tæppe, som du kan have på mens du sidder ved computeren, drikker kaffe eller læser en bog. Fås i mange forskellige farver.

Personligt skærebræt med indgravering

Giv et personligt skærebræt med indgravering i gave! Du vælger selv tekst og evt. andet design du ønske på brættet. Samtidig er der adskillige flotte typer at vælge i mellem.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlige hjemmesko

Skab hygge hjemme med disse personlige hjemmesko. Vælg design og tilføj en personlig touch for den ultimative komfort og stil i hjemmet. Fås i beige og blå.

Lamper fra Lights Copenhagen

Opdag en verden af stemningsfuld belysning med Lights Copenhagen. Deres unikke og stilfulde lamper vil lyse ethvert rum op og skabe en hyggelig atmosfære. Perfekt til den designbevidste gave.
Spar op til 20% ved køb af flere

Airfryere fra Cosori - Kåret som Danmarks bedste airfryer

Airfryerne fra Cosori har både vundet priser og kan samtidig kalde sig Danmarks bedste airfryer, da de har vundet en airfryer bedst i test. Er du på udkig efter en god airfryer af super god kvalitet, så er Cosori airfryeren lige det du leder efter. Se deres udvalg af smarte modeller via linket.
10% rabatkode: GG10

Personlig hammer med navn

En personlig hammer med navn er en fantastisk gave til manden der har alt, såvel som ham eller hende, der har færdiggjort en håndværker uddannelse. Hammeren er af god kvalitet, og du kan selv designe med navn og tekst. Du kan også vælge at den skal komme i en flot trækasse.
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Sjove krus & kopper

Et sjovt krus er altid en skøn gave! Og så er den både budgetvenlig, og kan gives til hvem som helst, til stort set enhver anledning. Se her et sjovt udvalg af spændende, anderledes og sjove krus og kopper.

Trådløs WiFi Ringklokke med Indbygget HD Kamera

Øg sikkerheden i hjemmet med denne avancerede WiFi ringklokke. Udstyret med et indbygget HD kamera, giver den dig mulighed for at se og kommunikere med besøgende, uanset hvor du er.

Polspotten Lysestager m.m. - Moderne & Kreativ Boligindretning

Polspotten tilbyder et flot udvalg af lysestager, vaser m.m. Med et bredt udvalg af innovative og smukt designede produkter, kan du finde den perfekte gave blandt deres trendy og kreative udvalg.

Fotokalender - Lav din egen kalender med billeder

En fotokalender er en unik og personlig gave, der bringer glæde hele året. Perfekt til at huske særlige øjeblikke.

''Her bor en...'' plakater (kan personliggøres med tekst)

Disse fede unikke plakater er den perfekte gave til de, som elsker det du laver! ''Her bor en...'' plakaterne kan gives til alt fra svendegave til gave til gameren - det er blot om at vælge det design, som passer til modtageren. Samtidig kan du personliggøre plakaten endnu mere, ved selv at vælge en tekst. Landmand, brandmand, lastbilchauffør og sygeplejersker, er blot nogle af de designs du kan vælge i mellem.

Få lavet en personlig karikaturtegning med tema

Her har du mulighed for at få lavet en karikaturtegning med valgfrit tema! Tegningen kan være af en, to eller en hel gruppe personer. Temaerne kan være alt fra superhelte, til bryllup, til jul og meget mere. En fantastisk sjov, betænksom og personlig gaveide til stort set enhver lejlighed! Se de mange muligheder via linket,
10% rabatkode: Rabat10

3D verdenskort til væg (mange varianter)

Pryd væggen med en af disse vanvittigt fede 3D verdenskort. De fås i forskellige størrelser, forskellige træsorter og forskellige farver - der er noget til enhver stilart. Fælles for dem alle er at du er fremstillet i kvalitetstræ og at de er super fede at se på! Egner sig ligeså godt til stuen som til, kontoret, soveværelset, børne- eller teenageværelset.

Personlige tegninger af dit kæledyr

Få lavet en tegning af din eller modtagerens kæledyr! Vælg mellem karikatur, vandmaleri og mange flere stilarter. Disse dyre-tegninger er kunstnerisk udførte og tilbyder en unik og personlig gave. Skabt med omsorg og opmærksomhed på detaljer, vil disse tegninger være en elsket tilføjelse til ethvert hjem.
Henter...

Årets bedste indflyttergaver  2024

Når du skal give en gave, er det vigtigt, at du sætter dig ind i både typen af gave, samt personen skal skal have gaven. Gaveguiden her, er lavet til dig, som gerne vil give noget andet end den klassiske blomst i indflytningsgave. Til dig som søger gaveinspiration, til ideer til indflytter gaveideer – både sjove, praktiske og anderledes gaver. Dertil finder du både housewarming- og indflyttergaver til ham og hende, såvel som gaver til par. Sagt på en anden måde; du finder de bedste indflyttergaver, som de danske webshops har at byde på. Alle sammen samlet et og samme sted. Derfor vil du med stor sandsynlighed, få godt med inspiration, til at finde en god indflytningsgave til hende eller ham, du leder efter gaveideer til.

 

Find den perfekte indflyttergave til ham, hende eller par

Du er inviteret til en god housewarming, og har besluttet dig for at give en indflytningsgave til ham eller hende der er flyttet hjemmefra. Men hvordan finder du den perfekte indflyttergave/housewarminggave?

Vil du finde den perfekte indflyttergave til ham, hende eller et par, så er vores anbefaling her fra Geniale Gaver soleklar; Kig guiden her godt igennem, og se på de mange forskellige housewarming gaveideer. Chancen er, at du finder den gode indflyttergave som du leder efter.

Lad os se nærmere på de forskellige typer – her i blandt både sjove og gode gaveidéer, men også praktiske, alternative og traditionelle indflyttergaver. Dertil går vi også i dybden med de forskellige modtagere. Det er nemlig ikke altid lige meget, om det det en housewarming gave til par, eller til en mand eller kvinde hver i sær.

Alternativ kan du tjekke vores guide med værtindegaver. Det er ligeledes gaveideer, som egner sig rigtig godt som gaver til housewarming.

 

De bedste indflyttergaver til ham

Hvad er de bedste indflyttergaver til ham? Det er en kryptisk spørgsmål, som der ikke er noget præcist svar til. Det kommer bl.a. an på, om det er første gang han skal flytte hjemmefra, og mangler alle de nødvendige ting, som der skal bruges i et nyt hjem. Eller om det er 3. gang han flytter hjemmefra, og allerede har alle de basale ting til huset.

Dertil er det også relevant, om det er en sjov housewarming gave til en ung mand, en betydningsfuld indflyttergave til kæresten, eller en gave til din søn du skal give. På listen over gaveideer ovenfor, finder du lidt af hvert. Her får du 3 af vores favoritter fra listen:

 • Ølglas med gravering – Ølglas er en af de første ting man bør anskaffe sig når man flytter hjemmefra. Et par ølglas med gravering er en både personlig og super god indflyttergave til ham.

 • Multiværktøj – Når man bor selv, kommer man ikke uden om, at man en gang i mellem skal bruge lidt værktøj. I stedet for at investere i en værktøjskasse med en masse værktøj, er et simpelt multiværktøj et godt alternativ til at starte med, og en super god gave generelt.

 • En sjov plakat til ham – Der findes rigtig mange sjove plakater til ham, du kan give i gave. Det kunne også være en sjov karikaturtegning. Mange er samtidig også dekorativt flotte, og vil uden tvivl pryde det nye hjem. En både sjov og brugbar gave.
   

De bedste indflyttergaver til hende

Om det er din veninde, datter eller anden kvinde du skal finde gave til, vil du naturligvis gerne give en god en af slagsen. Så hvad er de bedste indflyttergaver til hende? Det er forskelligt fra person til person – men en ting er sikkert; den er helt sikkert på vores liste over ideer til indflytningsgaver. For lidt ekstra inspiration, se her nogle af vores favoritter:

 • En sød lampe – En sød lampe er en skøn gave, og en super god housewarming gave til hende. Vi anbefaler månelampe, stjernelysprojektor og mood book lamp, som alle findes på listen over gaveideer.

 • Stjernetegnsplakat – Et hjem føltes først rigtig som et hjem, når det er hyggeligt – og det kan du gøre det med en flot personlig plakat. En personlig stjernetegnsplakat med hendes stjernetegn, er derfor en af de bedste indflyttergaver til hende. Disse skønne plakater fås samtidig i en lang række størrelser og typer.

 • Duftpinde til hjemmet – Duftpinde er en rigtig sød lille gave, som egner sig perfekte som housewarming gave. De er desuden også rigtig gode som værtindegaver.

 • Hånddamper – Der er ingen grund til at hun anskaffer sig et gammeldags strygejern og strygebræt. De fylder alt for meget i et nyt hjem. Giv hende i stedet en hånddamper – en fantastisk gaveide til hende som skal flytte i et nyt hjem.
   

Ideer til indflyttergave til par

En indflyttergave til par, er en fælles gave til 2, hvorfor den også godt må være lidt større, end hvis det var en gave hver for sig. Her får du 3 gode ideer til indflyttergaver til par. Der er alle 3 uden tvivl en værdig kandidat, til indflytterfestenes bedste gaveide.

 • Måltidskasse abonnement – Giv en måltidskasse, men madvarer og andre lækkerier, som parret kan bruge til at lave mad. Endnu bedre – giv et måltidskasse abonnement, så de får en kasse fast hver måned. En oplagt housewarming gave til parret fra forældre eller svigerforældre, som kan hjælpe dem lidt på vej i starten af deres nye liv.

 • Chokoladefontæne – En chokoladefontæne bør være fast inventar i et hvert køkken! Giv derfor en chokoladefontæne i indflyttergave til parret – de vil uden tvivl elske den!

 • Smart home produkter – Smart home produkter er for alvor blevet populære i de danske hjem. Derfor er de også super gode housewarming gaver til par. Om det er Google Nest, Philips Hue eller noget helt tredje.
   

Giv en personlig indflyttergave

En personlig indflyttergave vil uden tvivl falde i god jord hos enhver som skal til at bo selv for første gang. En god vin, en buket blomster eller en lækker gavekurv er altid rart at få. Men at give noget personligt er muligvis den bedste indflyttergave du kan give.

Så hvad kan man give i indflyttergave som samtidig er personligt? Der findes heldigvis masser af gode indflyttergaver i denne kategori. Se nogle af de mange muligheder her:

 • Lav selv gavekurve – Gavekurve som du selv sammensætter, er mere personligt ind de som du kan købe færdiglavet. Fyld den med modtagerens yndlings blomster, deres yndlings snacks og evt. en god flaske italiensk vin, hvis de er til det.

 • Et lækkert skærebræt med indgravering – Alle der skal flytte hjemmefra skal naturligvis bruge et skærebræt når de skal lave god madlavning. I stedet for at almindeligt skærebræt kan du i stedet give et personligt et, med navn, dato eller andet valgfrit indgraveret. En både god og dekorativ gave, som modtagerens kan bruge i deres nye lejlighed eller bolig.

 • Oplevelsesgaver – Typisk giver man i indflyttergave en flot vase, en fin gavekurv eller en god flaske vin. Men du kan også vælge at give er mere anderledes gave som f.eks. en oplevelse. En oplevelse er en fantastisk gave som du samtidig kan give et personligt præg. Giv evt. et gavekort til en oplevelse du kan have sammen med modtageren.
   

Klassiske indflyttergaver du kan give

Hvis du gerne vil give den helt perfekte gave til en god housewarming hos venner eller familie, så er en klassisk indflyttergave et sikker valg. Lad os se på nogle gode gaveideer til denne anledning, så du kan vælge den helt rette gave til dine kære som skal flytte i en ny bolig.

 • Køkkenmaskiner – Når det kommer til klassiske gaver til indflytterfest hos venner eller familie, så kan en køkkenmaskine være den helt perfekte gaveide. Det kan være alt fra en kaffemaskine, til en juicer, til en bagemaskine.

 • Andet køkkengrej – At give køkkengrej er også en rigtig fin gestus. Det er en oplagt indflyttergave, som alle der lige er flyttet fra reden kan bruge. Du kan få køkkengrej i mange forskellige prisklasser. Det kan være alt fra en lille indflyttergave som en køkkenkniv, til noget mere anderledes som f.eks. sous vide udstyr.

 • Dekoration til hjemmet – Giv en flot dekoration til hjemmet, som kan sætte et hyggeligt præg i det nye hjem. En gode gave som kan være med til at skabe en hyggelig stemning, er uden tvivl en perfekt indflyttergave.
   

Giv en sjov housewarming gave

En indflyttergave behøver ikke altid være en praktisk eller traditionel gave, som der kan bruges i hjemmet. Får personen kun praktiske ting, kan det også gå hen og blive lidt kedeligt. Derfor er en sjov housewarming gave mange gange også en super god gaveidé. Særligt hvis det er som indflyttergave til veninden, en ven eller en af dine søskende. Gaver til søster eller bror, er generelt federe, hvis de er sjove. Både at give og modtage!

 

Sjove housewarming gaveideer

Blandt ideerne du finder her på siden, vil du se, at der er masser af sjove housewarming gaver at vælge i mellem. Nogle er sjove fordi de er anderledes og skøre, mens andre er sjove, fordi de er sjove at bruge. Dertil har vi også udvalgt en række sjove plakater til både ham og hende. Plakater er oplagt at give i gave til en som for nyligt er flyttet i eget hjem, og her findes rigtig mange sjove varianter at vælge i mellem. Der findes dog også mange andre sjove indflyttergaver – du får inspiration til 3 af slagsen her:

 • Chips- og dipskål – Hvad er en chips- og dipskål tænker du måske? Det er en skål, som i en og samme skål kan indeholde både chips og dip – super smart! Tjek den blandt gaveideerne.

 • Sushi bazooka – Når man flytter i nyt hus eller lejlighed, er man ofte i en situation hvor man ønsker at spare på pengene – særlig hvis man er ung eller studerende. Til de som elsker sushi, er der mange penge at spare ved at lave sushirullerne selv derhjemme med en sushi bazooka, frem for tage på sushirestaurant hver uge.

 • Minifadølsanlæg – Er et minifadølsanlæg en sjov gave som man dør af grin over? Muligvis ikke. Er det en gave som er sjov at bruge? Uden tvivl! Giv et minifadølsanlæg i housewarminggave til ham eller hende. Den vil uden tvivl blive brugt flittigt til indflytterfesten!
   

Gaven til haven

Er vedkommende du skal finde gave til, flyttet ind i et hus med tilhørende gave, kan du give en indflyttergave til haven. Er det første gang de bor et sted med have, er der mange ting som skal anskaffes. Særligt hvis de har blomsterbede, køkkenhave og græsplæne som skal passes. Du skal selvfølgelig ikke give en robotplæneklipper eller anden dyr genstand. Der er masser at små gaver, som kan gives som housewarming gave til haven. Du får 3 ideer her:

 • Havespil – Alle huse med haver har brug for nogle sjove havespil til sommeren. Det kan være kroket, stangtennis eller kongespil.

 • Ting til grillen – Er der en have, skal der også være en grill. Mens en grill er en alt for stor gave at give i indflyttergave til haven, er grill gadgets og tilbehør meget passende. Det kan være et stegetermometer, en grill tang eller noget helt tredje.

 • Haveredskab – River, skovle, spader – der er mange ting som skuret skal fyldes op med. Hjælp de nye husejere ved at give dem nogle gode haveredskaber i gave.
   

Indflyttergave tradition

Der er ikke nogen tvivl om, at der er tradition for at give en indflyttergave når man er inviteret til indflytterfest eller housewarming. Er man nær familie eller gode venner med vedkommende, er det også god stil, at give en gave, selvom der ikke er nogen fest. Her medbringer du blot en lille værtindegave når du besøger vedkommende første gang, og ser deres nye hjem. Det kan være en sød lille blomst, en gavekurv eller en flaske rødvin.

Udover det, er der også en gammel indflyttergaver tradition, hvor man giver brød og salt. Brød, som symbol på, at personen altid må have brød på bordet og ikke gå sulten i seng. Salt, som symbol på, at livet altid har smag og krydderi. Ikke alle opretholder housewarming traditionen i Danmark. Den er meget mere udbredt i andre lande. Det er alligevel en sjov lille gestus, som symboliserer noget godt, og giver vedkommende en god start på hans, hendes eller parrets nye liv i eget hjem.

Når du næste gang skal give en indflytningsgave, kan du dermed gøre den lidt sjovere og lidt mere betydningsfuld, ved at give salt og brød. På den måde er du med til at opretholde housewarming traditionen, og sprede gode vibes.

 

Er du klar til en god omgang housewarming?

Vi håber at du med de gode ideer du finder her på siden, kan finde den helt rigtige gave, nu du skal til en god housewarming hos familie eller venner. Vi har været omkring en masse anderledes, klassiske og ikke mindst super gode indflyttergaver. Blomster, en skøn gavekurv, personlige ting og sager og meget, meget mere. Der er god chance for, at du her på siden kan finde den helt perfekte indflyttergave til anledningen – uanset om du leder efter dyrere gaver, billige eller noget her i mellem. Husk at budgettet ikke er vigtigt – du skal give det du føler for, og uanset hvad, skal housewarming gaven nok blive taget rigtig godt i mod.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om indflyttergaver

En indflyttergave er ofte en symbolsk gave, hvor du giver en lille ting, som kan bruges i det nye hjem. Det kan være alt fra en plante, til et krus, til en dekoration. Ifølge traditionen, giver man brød og salt.

En god indflyttergave, er en gave som vedkommende kan bruge i det nye hjem. Ofte praktiske gave, som f.eks. køkkentilbehør eller en pyntegenstand til stuen.

Der er ikke nogen regler for hvor meget en indflyttergave skal koste. Du bør give for det beløb, som du finder passende, og det som du har budget til.

En indflyttergave gives til indflytterfesten eller housewarmingen, på lige fod med at en fødselsdagsgave gives til en fødselsdagsfest. Er der ikke inviteret til fest, gives gaven første gang du besøger vedkommende i det nye hjem – gerne indenfor overskuelig fremtid efter indflytning.

En housewarming, er når en person er flyttet i et nyt hjem, og invitere venner og familie til en lille komsammen. Her vises det nye hjem frem, og gæsterne bringer traditionelt en indflyttergave. En housewarming er generelt det samme som en indflytterfest, men ofte mere uformelt. En indflyttergave og housewarming gave er derfor også en og samme type gave, blot med 2 forskellige navne.

Denne artikel er anmeldt af Rikke Vestergaard (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne