Indflyttergave - geniale indflyttergaver til ham og hende

Indflyttergave – Årets 75 bedste housewarming gaver 2023

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Kender du en, som for nyligt er flyttet hjemmefra? Eller er du inviteret til indflytterfest eller housewarming? Så er det god kutyme, at medbringe en sjov eller god indflyttergave – også kaldet housewarming gave. Er det første gang personen skal flytte hjemmefra, og skal til at stå på egne ben, er det oplagt at give en praktisk gave. Det kan være ting til køkkenet, pynteting til hjemmet eller et lille møbel. Alle disse, er en god gave til de som for nyligt er flyttet i en ny bolig.

Som alternativ til de praktiske gaver, kan du også give en sjov indflyttergave i stedet. Sjove gaver er ideelle, hvis du er inviteret til housewarming. Det kan være det er en indflyttergave til veninden, din kæreste eller en ung mand. I det tilfælde, kan en sjov gave til ham eller hende, ofte være den helt rette indflyttergave.

De bedste ideer til indflyttergaver 2023

Til

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil - det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide.
10% rabatkode: genialegaver2023

Håndlavede metalfigurer med tema (STORT udvalg)

Unikke håndlavede metalfigurer med forskellige temaer. Du vil blive overrasket over, hvor mange temaer der er! Vælg bl.a. mellem temaer som sport, svendegaver, bryllup, sjove og frække metalfigurer. En flot dekoration til hjemmet, som samtidig er en sjov og anderledes gaveide. Du kan samtidig få den indgraveret, og dermed gøre den endnu mere personlig.

Unikke skulpturer i bronze lavet i begrænset antal

Her har du et udvalg af unikke skulpturer lavet i bronze. Det særlige ved disse skulpturer, er at de er lavet i et begrænset antal - de fleste af dem i 99. Det er en fantastisk gaveide til både jubilæum, jul, bryllper, og mange andre anledniger, hvor gaven gerne må være særlig speciel. Se det fantastiske udvalg via linket.

Giv en vin fra hans fødselsår - Unikke og historiske vine fra hele verden

Bottles with History er en vinhandler som tilbyder unikke og historiske vine fra hele verden. De har Danmarks største udvalg, og blandt det kan du finde en vin fra stort set ethvert fødselsår. Ideen her er at give en vin i gave, fra det fødselsår modtageren er født. Det kunne også være en bryllupsgave, eller en jubilæumsgave, med en vin fra det år modtageren startede i virksomheden eller blev udlært. Mulighederne her er mange! En både anderledes, personlig og super fed gaveide.

Stilfulde personlige stjernetegnsplakater

Disse personlige stjernetegnsplakater er utrolig stilfulde, og passer perfekt ind i en moderne stue, såvel som på børne- eller teenageværelset. Vælg mellem alle stjernetegn, og vælg også mellem forskellige flotte designs. Skab evt. en kombination med 2 forskellige plakater som set på billedet. Eller 2 med dig og din partners stjernetegn. Der er masser af muligheder for fede kombinationer! Fås i flere farver, størrelser og designs.

Personlig kæledyrsportræt

Kender du en, som elsker sin hund, kat, eller andet kældedyr, mere end noget andet? Så er dette personlige kæledyrsportræt uden tvivl den helt perfekte gave til vedkommende. Vælg et billede af dit kæledyr, skriv navnet, og du har hurtig og nemt et flot portræt af kæledyret, klar til at give i gave til en heldig modtager.
10% rabatkode: genialegaver2023

Bottles with History - Unikke & Vintage Flasker op til 100 år gamle

Hos Bottles with History finder du et bredt udvalg af vintage flasker med en unik historie, som ikke findes andre steder i Danmark. Flaskerne er op til 100 år gamle. Giv en usædvanlig og personlig gave, der holder minder levende. Giv evt. en vin fra modtagerens fødselsår.

Personlige termokopper

Disse geniale termokopper kan holde din drik enten varm eller kold i timevise. Dertil kan de designes med personlig tekst, egne billeder og personligt design. Den perfekte gave til de som sætter pris på en enten varm eller kold drik. Kan bruges både i hjemmet, på arbejde, i bilen, skolen og hver som helst ellers.
15% rabatkode: WANAGENIAL15

Personlige lamper med billede og tekst

Disse personlige 3D lamper kan personaliseres med både billede og tekst. Vælg mellem flere modeller - særligt hjertet og den rektangulære med et musik nummer er særligt populære som gaver.
15% rabatkode: WANAGENIAL15

Skab din egen personlige fotovæg med fototiles

Vælg mellem 6-kantede eller firkantede fototiles, som kan sammensættes til at lave din egen personlige billedvæg. Du skal blot uploade billederne, så vil dine fototiles blive lavet og sendt til dig indenfor få dage. De er dertil super nemme både at sætte op og tage ned.

Kraftig Genopladelig Håndholdt støvsuger til bilen

Hold din bil ren og ryddelig med denne genopladelige håndstøvsuger. Denne kraftfulde, men kompakte støvsuger er en fantastisk gave til bilentusiaster og travle forældre.

Personlige stjernetegnsplakater med navn og egenskaber

Vis hvor glad du er for modtageren, og hvor skønt et menneske vedkommende er, med denne personlige stjernetegnsplakat med navn, som samtidig beskriver de bedste egenskaber. Det er en af de billige men rigtig gode personlige gaver, du kan give ham eller hende, som du gerne vil fortælle, betyder meget for dig. Det er tilmed en rigtig flot plakat, som er klar til at blive hængt op på væggen med det samme.
10% rabatkode: genialegaver2023

Flotte personlige ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Indgraveret vinglas med navn

Vin er altid dejligt og hyggeligt, så hvorfor ikke overraske med et indgraveret vinglas? Det er en sød og personlig gave til ham eller hende, der elsker at drikke et godt glas vin.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlige dørmåtter med tekst og billede

Få lavet en personlige dørmåtte i eget design, som viser hvem der bor på adressen. Udover tekst og navn, kan du designe måtterne med egne billeder, sko, dyr og mange andre ting. Se de mange fede muligheder via linket. Vælg mellem måtter af kokosfibre, gummi og skrabemåtter.
15% rabatkode: WANAGENIAL15

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.

Le Feu Turtle Pizzaovn 2.0

Le Feu Turtle Pizzaovn 2.0 giver dig mulighed for at lave dine ene lækre gourmet pizzaer derhjemme - mindst ligeså gode som fra pizzariaet! Pizzaovnen er en gasovn, og kan lave pizzaer på kun 60-120 sekunder.

Kølende Mini-Fadølsanlæg​

Ball øl køledispenseren fungerer som et lille kølende fadølsanlæg. Inde i kuglen er der et rum til isterninger, så øllet holdes dejligt koldt i længere tid. Den rummer 3,5 liter. Øl dispenseren er genial til en god aften med vennerne, eller en familiefest. Kan også bruges til andre drikke som hvidvin, sodavand og stort set alle andre drikke.

Candyfloss-maskine fra KitchPro

Skab magi i dit køkken med KitchPro's Candyfloss-maskine! Trods den almindelige opfattelse er det ikke kernefysik at lave candyfloss. Alt hvad du behøver er sukker og denne maskine. På få minutter kan du lave perfekt candyfloss, som smager præcis som den fra tivoli. Denne maskine gør det super nemt at lave candyfloss derhjemme, og du behøver ikke længere at stå i lange køer for at nyde denne lækre godbid. En ægte livskvalitetsforbedring for slikelskere!

Kvalitets køkkensæt med 5 års garanti

Er nye gryder og pander lige det, der mangler? Onyx laver gryder og pander i rigtig god kvalitet til en rigtig god pris. Der er mange forskellige sæt at vælge mellem og dermed gode muligheder for at servere lækker mad.

Tæppe med ærmer - Snug Rug Deluxe

Det ultimative hyggetæppe med ærmer! Her får du et stort og super blødt tæppe, som du kan have på mens du sidder ved computeren, drikker kaffe eller læser en bog. Fås i mange forskellige farver.

Personligt skærebræt med indgravering

Giv et personligt skærebræt med indgravering i gave! Du vælger selv tekst og evt. andet design du ønske på brættet. Samtidig er der adskillige flotte typer at vælge i mellem.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlige hjemmesko

Skab hygge hjemme med disse personlige hjemmesko. Vælg design og tilføj en personlig touch for den ultimative komfort og stil i hjemmet. Fås i beige og blå.

Personlig hammer med navn

En personlig hammer med navn er en fantastisk gave til manden der har alt, såvel som ham eller hende, der har færdiggjort en håndværker uddannelse. Hammeren er af god kvalitet, og du kan selv designe med navn og tekst. Du kan også vælge at den skal komme i en flot trækasse.
15% rabatkode: WANAGENIAL15

Trådløs WiFi Ringklokke med Indbygget HD Kamera

Øg sikkerheden i hjemmet med denne avancerede WiFi ringklokke. Udstyret med et indbygget HD kamera, giver den dig mulighed for at se og kommunikere med besøgende, uanset hvor du er.

Sjove krus & kopper

Et sjovt krus er altid en skøn gave! Og så er den både budgetvenlig, og kan gives til hvem som helst, til stort set enhver anledning. Se her et sjovt udvalg af spændende, anderledes og sjove krus og kopper.

Karikaturtegning indflyttergave efter dine fotos

En karikaturtegning af ham/hende/parret som netop er flyttet i eget hjem, er meget vel den fedeste indflyttergave du kan give! Et sjovt, personligt og betydningsfuldt billede som kan pryde deres nye hjem.
10% rabatkode: Rabat10

Polspotten Lysestager m.m. - Moderne & Kreativ Boligindretning

Polspotten tilbyder et flot udvalg af lysestager, vaser m.m. Med et bredt udvalg af innovative og smukt designede produkter, kan du finde den perfekte gave blandt deres trendy og kreative udvalg.

''Her bor en...'' plakater (kan personliggøres med tekst)

Disse fede unikke plakater er den perfekte gave til de, som elsker det du laver! ''Her bor en...'' plakaterne kan gives til alt fra svendegave til gave til gameren - det er blot om at vælge det design, som passer til modtageren. Samtidig kan du personliggøre plakaten endnu mere, ved selv at vælge en tekst. Landmand, brandmand, lastbilchauffør og sygeplejersker, er blot nogle af de designs du kan vælge i mellem.

Få lavet en personlig karikaturtegning med tema

Her har du mulighed for at få lavet en karikaturtegning med valgfrit tema! Tegningen kan være af en, to eller en hel gruppe personer. Temaerne kan være alt fra superhelte, til bryllup, til jul og meget mere. En fantastisk sjov, betænksom og personlig gaveide til stort set enhver lejlighed! Se de mange muligheder via linket,
10% rabatkode: Rabat10

Personlige tegninger af dit kæledyr

Få lavet en tegning af din eller modtagerens kæledyr! Vælg mellem karikatur, vandmaleri og mange flere stilarter. Disse dyre-tegninger er kunstnerisk udførte og tilbyder en unik og personlig gave. Skabt med omsorg og opmærksomhed på detaljer, vil disse tegninger være en elsket tilføjelse til ethvert hjem.

Chokoladefontæne

Lad dine gæster dykke ned i en verden af lækker chokolade med vores Chokoladefontæne. Den er perfekt til børnefødselsdage, romantiske aftener eller bare fordi! Skab uforglemmelige minder og nyd den lækre chokolade, der flyder som en drøm.

Chili Klaus Spicy Gaveæske: En Eksplosion af Smag og Styrke!

Overrask en ægte chilielsker med Chili Klaus Spicy Gaveæske! Denne eksklusive æske er fyldt til randen med stærke delikatesser, fra chilichips til kraftfuld BBQ-sauce og verdens stærkeste chilipulver. En uforglemmelig gave, der garanteret vil sætte ild i smagsløgene og varme i hjertet!

Design selv personlige plakater

Her har du mulighed for selv af designe personlige plakater til en heldig modtager. Design selv de populære dialægt- og citatplakter, stjernetegnsplakater og mange andre personlige plakater, med sjove og søde designs. Du kan endda lave din helt egen billedecollage plakat - kun din fantasi sætter grænser for hvor god gaven kan blive! Prøv designeren på siden, og se hvor nemt det er.

Sorbetmaskine - Lav nemt din egen sorbet!

Med denne smarte køkkenmaskine, kan du lave din helt egen sortbetis. Den skal blot fyldes med frosne frugter som f.eks. jordbær, mango og ananas. Den perfekte gave til de som elsker sorbet is!

Sammensæt selv gavekurv med alt hvad hjertet begærer

Her har du mulighed for at sammensætte din helt egen gavekurv, hvor du selv vælger fra Delikatessehusets sortiment. Der er stort set alt hvad hjertet begærer - alt fra god vin, til luksus chokolade, til lækre delikatesser, til danske specialøl, gin, kaffe og meget, meget mere. Samtidig kan du få lagt en personlig hilsen ved, og sende den direkte til den heldige modtager.

Baileys Varm Kakaopulver

Alle har almindeligt kakaopulver til at stå derhjemme, men de færreste har Baileys varm kakaopulver. Gode gaver til de der har alt, behøver ikke nødvendigvis være store, dyre gaver. Det kan sagtens være en speciel lille gave som Baileys varm kakaopulver her. En gaveide modtageren uden tvivl vil elske, og hvis du er heldig, giver de dig måske lov til at smage den lækre likør drik.

Svævende Glødepære

Tilføj et varmt og indbydende lys til dit hjem med denne svævende glødepære. Disse pærer giver et unikt udseende, der vil gøre enhver lampe eller lysekrone endnu mere speciel.

Personlige håndklæder med navn fra Georg Jensen Damask

Få lavet et personligt Georg Jensen Damask badehåndklæde med navn! De luksuriøse håndklæder er vævet i 100 % egyptisk dobbelttvundet kæmmet bomuld. En både praktisk og personlig gave som kan gives til hele familien.

Hjemmelavet Is: Softice Maskine

Forkæl med hjemmelavet softice med Mr. Creations maskinen – en sød overraskelse til enhver dessertelsker.

Tequila Karaffelsæt

Opgrader din tequilaoplevelse med dette elegante tequila karaffelsæt. Sættet er både smukt og funktionelt, hvilket gør det til den ideelle gave til tequilaelskere. Skål for gode tider!

Personlig træfigur med karikaturtegning-print

Få lavet en karikaturtegning og få den printet på en træfigur som kan stå til pynt. Vælg mellem et væld af fantastiske temaer som bryllup, gamer, sygeplejerske, familie, kærestepar og meget mere. Det eneste du skal gøre er at vælge tema og uploade billederne - så får du sendt din personlige træfigur med karikaturtegning-print. En super sjov, personlige og helt igennem fantastisk gave til de fleste lejligheder.
10% rabatkode: Rabat10

iRobot Roomba robotstøvsugere

iRobot Roomba robotstøvsugerne er nogle af de bedste robotstøvsugere på markedet, og her får du dem oven i købet til en super god pris. Robotstøvsugeren støvsuger selv huset, det kan evt. være når du er på arbejde. Når den er færdig, vender den selv tilbage i ladestationen. En af de bedste gaver til de som gerne vil spare tid og arbejde!

Orico Minibus 5-Port USB Ladestation

Orico Minibus 5-Port USB Ladestation er den ultimative løsning for opladning af flere enheder samtidigt. Med sine 40 watt og intelligent strømfordeling, oplades smartphones, tablets og andre USB-enheder hurtigt og sikkert. Perfekt gave til den teknologielskende person i dit liv.

Sammenfoldeligt badekar

Et sammenfoldeligt badekar til voksne. Kan bruges både indenfor og udenfor på terrassen. Den perfekte gave til hende eller ham der har alt, udover et indbygget badekar i lejligheden eller huset. Badekaret kan nemt klappes sammen, så det tager minimal opbevaringsplads når det ikke bruges. En af de bedste gaver til ham der trænger til et varmt og afstressende karbad i ny og næ!

Personlig plakat med ''vores sang''

Har du en sang med din partner som er ''jeres'' sang? Det kan være sangen der blev spillet første gang i mødtes, til jeres bryllup, eller blot en sang i begge godt kan lide. Så kan du her få lavet en personlig plakate med billede af jer samt ''jeres'' sang. Kan naturligvis også bruges hvis du har en sang med din veninde, mor, ven, eller hvilken som helst anden person du holder af.
10% rabatkode: genialegaver2023

Georg Jensen Damask karklude i bomuld

Vælg mellem flere forskellige typer Georg Jensen Damask karklude i bomuld. Karkludene er designet til at være slidstærke, have en lang holdbarhed samt at have gode tørreegenskaber.

Baileys Gaver (stort udvalg)

Hvem elsker ikke Baileys? Det kan dog være lidt for originalt, blot at give en flaske Baileys i værtindegave. Kombiner det i stedet med en af disse lækre Baileys produkter. Om det er chokoladeæsken, Baileys chokoladepulver eller røret med chokoladekugler. Uanset hvilken du vælger, er det en af de spiselige værtindegaver til par, som med garanti vil blive taget godt i mod.

Svævende Bordlampe

Skab en hyggelig atmosfære med denne svævende bordlampe. Den stilfulde lampe er en perfekt tilføjelse til ethvert skrivebord eller natbord, og gør det til en ideel gave til bogelskere og studerende.

Chokoladefontæne

Lad chokoladen flyde, og dyb jordbær, skumfiduser og andre lækre sager i den varme lækre chokolade. En chokoladefontæne er perfekt som en romantisk gave til kæresten, såvel til at bruge, til en hyggelig aften med hele familien.

Personlige gaveæsker med øl

Er han en vaskeægte ølelsker? Så er det oplagt med en gaveæske med lækre øl. Der er øl fra hele verden at vælge mellem og kan købes både med dåser og med flasker.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Chili Klaus Carolina Reaper Chilipulver

Chili Klaus Carolina Reaper chilipulver er lavet af verdens stærkest chili, nemlig Carolina Reaper. Den har en Scoville på 2,2 millioner, eller en vindstyrke 15 som er god i ørerne, i følge Chili Klaus. Hvis personen du leder efter gave til er til stærk mad og chili, er dette den ultimative gave. Den er ikke for tøsedrenge!

Unik fotokalender med billeder

En fotokalender er en perfekt gave til din mor, bedstemor eller måske søster, da du kan sammensætte en helt unik kalender med de absolut bedste billeder, du har. Det er en gave, du kan være helt sikker på, hun ikke har i forvejen - og så er det bare en af de helt gode personlige gaveideer til kvinder.

Sjove og praktiske badeværelse/bryggers plakater

Pust nyt liv på dit badeværelse eller i bryggerset med en af disse sjove og praktiske plakater. Vælg mellem geniale designs som vaskeguiden, citatplakater og meget mere. Se det store udvalg via linket.

Eternity roser - Roser som holder evigt

En rose er en romantisk gave, men en buket af evighedsroser som holder for evigt, den bliver svær at slå! Eternity roser kan gives både som en romantisk gave til din partner, eller som en eksklusiv gave til jubilæum, konfirmationer, studenterfester og lign. Vælg mellem en enkelt rose, en stok buket, eller noget her i mellem.

Airfryere fra Cosori - Kåret som Danmarks bedste airfryer

Airfryerne fra Cosori har både vundet priser og kan samtidig kalde sig Danmarks bedste airfryer, da de har vundet en airfryer bedst i test. Er du på udkig efter en god airfryer af super god kvalitet, så er Cosori airfryeren lige det du leder efter. Se deres udvalg af smarte modeller via linket.
10% rabatkode: GG10

Akvarel maleri efter dine fotos

Forvandl et særligt foto til et tidløst kunstværk med et skræddersyet akvarelmaleri. Denne unikke gaveidé skaber en personlig og kunstnerisk måde at præsentere dine mest værdsatte minder på. Perfekt til at fejre jubilæer, bryllupper eller familieøjeblikke, dette håndmalede akvarelportræt vil gøre et dybt indtryk og blive værdsat i mange år fremover.
10% rabatkode: Rabat10

Tassen Humorlysestage: Til Den Med Humor

Tilføj et strejf af sjov til dit hjem med Tassen humorlysestage. Denne unikke lysestage er sikker på at bringe et smil på alles læber. En fantastisk gave til den, der elsker et godt grin.

Måne Lampe - 18cm med fjernbetjening

Denne smarte 3D Måneformet Lampe måler 18 cm i diameter og har 16 forskellige farver, her i blandt hvid, gul og orange måneskær. Perfekt som natlampe, til kontoret eller et børneværelse.

Flotte Vingavesæt Til Vin Elskeren

Vingavesæt er en fantastisk værtindegave til hende såvel som ham. Så længe værtinden/værten elsker at drikke vin! Vælg mellem de mange flotte vingavesæt, med forskelligt vin tilbehør i. De fleste kommer i en flot æske, som egner sig perfekt som gaver generelt. Oplagt som værtindegave til jul og nytår.

Bubble Waffle Jern

Oplev den nye trend inden for vafler med Kitchpro Bubble Waffle Jern. Dette unikke jern laver boblevafler, som er sjove at spise og perfekte til at fylde med dine yndlings toppings.

Plakat eller fotocollage med personlige billeder

En plakat eller fotocollage med personlige billeder er en af de personlige gaver til kvinder og mænd, som du kan være sikker på bringer glæde. Vælg en collage med flere billeder, former eller en collage med både tekst og billeder, som giver modtageren et smil på læben hver dag.

Georg Jensen Damask gavepakker

Vælg mellem et flot udvalg af Georg Jensen Damask gavepakker i forskellige størrelser og varianter. I dem kan du bl.a. finde håndklæder i 100% egyptisk bomuld, karklude, sengetøj og meget mere.

Georg Jensen Damask håndklæder i 100% egyptisk bomuld

Georg Jensen Damask håndklæder i 100% egyptisk dobbelttvundet kæmmet bomuld. Disse luksuriøse håndklæder er af super kvalitet, og er ikke mindst utrolig bløde og behagelige. En gave som enhver vil elske at modtage! Fås i adskillige farver, her i blandt hvid, blå, rosa og grå.

Italiensk inspireret svævende urtepotte

Giv dit hjem et strejf af elegance med FlowLow's Italiensk inspireret svævende urtepotte. Dette tidløse og sofistikerede design vil være en fantastisk gave til dem, der elsker at dekorere deres hjem.

Luksuriøse rose bjørne

En en buket roser for almindeligt? Prøv i stedet med en af disse luksuriøse rose bjørne. De små flotte roser danner tilsammen en bjørn, og det bedste er, at den holder meget, meget længere, end en almindelige buket blomster. Samtidig kommer den i en flot kasse klar til at give. Fås i 4 forskellige farver og 2 størrelser.

Mini Donut Maker

Lav dine egne lækre donuts derhjemme med denne mini donut maker. En sjov og kreativ gave til dem, der elsker at bage og selvfølgelig spise donuts!

Pizzaovn til bordet

Gør pizzafremstillingen nem og sjov med Kitchpro Pizzaovn. Denne kompakte pizzaovn gør det muligt at lave lækre, hjemmelavede pizzaer på ingen tid. En fantastisk gave til alle madelskere.

Bløde ægte lammeskind

Disse bløde ægte lammeskind kommer bl.a. fra New Zealand, og er et fantastisk supplement til stuen. Passer perfekt til over sofaen, en stol eller sengen. Lammeskindet er er god kvalitet, og kan ikke sammenlignes med dem som købes i supermarkederne. Fås i flere farver, blandt andet lysebrun, hvid og lysegrå. En af de gode gaver, som vil pynte i stuen eller soveværelset.

Pastamaskine: Hjemmelavet Pasta med Stil

Forkæl dig selv eller en pastaelsker med denne Interior Pastamaskine. Denne kvalitetspastamaskine gør det nemt og sjovt at lave frisk pasta derhjemme. En ideel gave til den madglade såvel som den kreative kok.

Skulpturer og pyntegenstande til hjemmet

Her finder du et FANTASTISK udvalg af flotte, moderne og anderledes skulpturer og pyntegenstande til hjemmet. Dekorationerne her giver en helt særlig charme til indretningen, og flere af dem er med symbolik. Se det flotte udvalg for dig selv, for det skal ses!

Personlig billedramme "Love" med 10 billeder

Denne personlige Love ramme kan rumme 10 billeder. Fyld den med billeder af dig og din partner, veninde eller mor og giv den som en personlig og/eller romantisk gave til enhver lejlighed.
15% rabatkode: WANAGENIAL15

Trådløs håndstøvsuger

Denne lille trådløse håndstøvsuger er intet mindre end genial. Den kan bruges i bilen, på kontoret, på teenageværelset, og hvor som helst, hvor der en gang i mellem skal støvsuges lidt krummer eller nullermænd.

Grillbox (mulighed for selv at sammensætte)

Giv en grillbox med alverdens lækre grill produkter i, til ham der elsker at grille. De forskellige bokse indeholder alt fra gode specialøl, til BBQ, til delikatesser. Se de lækre udvalg. Du har også mulighed for at sammensætte din egen grillbox!

Whisky i personlig gavekasse

Hvad er bedre end en god whisky? En god whisky i en personliggavekasse! Vælg mellem mange gode whiskyer som Jack Daniels, Jameson og mange andre. Du designer selv kassen som du vil, med eller uden billeder, med tekst osv. En gave som er ligeså sjov at designe som den er at give.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personligt vinsæt med gravering

Dette lækre vinsæt indeholder både tjernekniv, hældetud, anti-dryp ring og prop. Dertil kommer det i en flot æske, som samtidig kan graveres. En eksklusiv personlig vingaven til ham eller hende der elsker vin.

Personlig plakat med efternavn

Få lavet en personlig plakat i et smukt og stilfuldt design, med modtagerens eget efternavn. Egner sig både som gave til mor, til bryllupsgave til et par, såvel som til teenageren der kan hænge den op på værelset.. En super god personlig gave til en rigtig god pris.

Personlig besked i chokolade

Giv en personlig besked i chokolade. Det kan f.eks. være: tillykke med fødslesdagen, god jul og godt nytår, eller jeg elsker dig [navn]. Det er kun fantasien der sætter grænser. Elsker modtageren chokolade, er denne gaveide uden tvivl en af de bedste personlige gaver.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Saltlampe fra Himalaya

Den unikke Himalaya salt lampe, er lavet af lyserødt Himalaya salt, og vejer 5-7 kg. Den giver en hyggelig dæmpet belysning, som er perfekt til både stuen og soveværelset. Saltlampen er en af de gode gaveideer til hende der har alt, som hun helt sikkert vil elske, hvis hun altså elsker hygge! Men hvem elsker ikke hygge?

Mood Book Lamp

Denne lampe er den perfekte gave til bogormen. Lampen ligner nemlig en bog hvor siderne lyser. Bogen kan ligge åbent, stå op at være lukket. Lampen kan indstilles til forskellige farver, og er den perfekte lampe til kontoret, stuen eller som natlampe i soveværelset.

Figurer med betydning

Vil du gerne give en gave med betydning, som samtidig står flot i hjemmet? Så giv en af disse smukke figurer, som symbolisere kærlighed, styrke, gåpå mod m.m. Se alle de flotte figurer via linket.

Dcuk figurer (kan personliggøres)

Hvis du gerne vil give en flot dekoration til hjemmet i gave, bør du overveje en af de smukke Dcuk figurer. Dcuk figurer er håndmalet og lavet af bæredygtige materialer, og så fås de i et væld af temaer. Både de klassiske med gummistøvler, men også til fødselsdage, bryllup og meget mere. Du kan også få personliggjort figuren, end indgraveret plade der hænges om halsen.

Bland selv gavekurv med alt hvad hjertet begærer

Bland din egen gavekurv og skab den perfekte personlige gave. Vælg mellem en række produkter for at lave en kurv, der passer til din modtagers smag. Du har også muligt for at købe en færdiglavet kurv.

Kvalitets Knivsæt fra ONYX

ONYX knivene er fremstillet i patenteret hybrid keramisk stål, og er nogle af de bedste køkkenknive der nogensinde er lavet. Materialet gør både at kvinene holdes skarpe i lang tid, samt giver dem en lang levetid. En af de bedste gaveideer til mesterkokken. Dertil er der hele 5 års garanti på knivene!

Chokolader med billede

Vil du gerne give personlige gaver, som du ved er et hit? Det kan du med chokolade med et personligt print. Chokolade smager altid godt, men det smager bare lidt bedre, når det er med et billede, der bringer glæde, smil eller varme følelser. Du kan selv vælge hvilket billede, der skal fremkaldes på chokoladen.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Beurer Aroma diffuser til aromaterapi

Hvis du gerne vil give en gave, som kan bringe afslapning og mindfulness til modtageren, så bør du overveje denne Beurer LA40 aromadiffuser. Med dufte kan du kontrollere hvilken stemning og energi der er i hjemmet, og det kan få dig i både bedre humør og mere afslappet. Blot tilføj vand og lidt dråber aromaolie, og du kan herefter indstille diffuseren i forhold til hvor kraftig en duft du ønsker.

Personlig bykort plakat med hjerte

Her kan du få lavet en personlig plakat med jeres by i et hjerte eller anden form. Samtidig kan du personliggøre den med navn og tekst.
10% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Håndsyede læderdyr

Disse flotte håndsyede læderdyr kan både bruges som dekoration i hjemmet, en bamse, eller som dårstopper, da de indeholder stålkugler. Vælg mellem af de mange smukke udgaver - der er med alverdens dyr, måske også modtagerens yndlingsdyr?

Personlig indgraveret oplukker i træ

Denne personlige indgraveret oplukker i træ, er den perfekte gave, til personen du gerne vil give en personlig gave til en super god pris. Giv den som alt fra indflyttergave til Fars Dags gave til svendegave. Alle kan bruge en god personlig oplukker - intet mindre end en super fed gaveide.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Gavekurv eller gaveæske med kaffe eller te

Giv en lækker gavekurv eller gaveæske, med et udvalg af lækre kaffer og te. Du kan vælge en færdig æske, eller du kan sammensætte en kurv eller æske selv, af valgfrie produkter fra shoppen. Den perfekte gave til en te eller kaffeelsker.

Automatisk Sæbepumpe

Med denne Automatiske Sæbepumpe kan du nemt og hygiejnisk dosere sæbe. Det er den perfekte tilføjelse til ethvert badeværelse eller køkken.

Håndholdt Trådløs Støvsuger til bilen

En super smart håndholdt støvsuger til bilen, campingvognen eller måske kontoret? Støvsugeren er kraftig, og kan støvsuge både tørt og vådt. Samtidig får du flere mundstykker med, som du kan komme ordentligt rundt og få rengjort i hele bilen.
10% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Luftfugter med mulighed for aroma

Denne flotte luftfugter giver er bedre indeklima ved at fugte rummet, så luften bliver mindre tør. Det er både godt for bihulerne, huden og indeklimaet generelt. Dertil har du også mulighed for at tilføje aroma, så rummet samtidig får den dejlig duft.

Mr. Wattson bordlampe

Mr. Wattson bordlampen er en anderledes og kreativ bordlampe, som du kan sætte et helt særligt præg på indretningen med. Lampen fås i flere forskellige størrelser og farver, så den passer ind i stort set enhver moderne indretning.
Sammenlign priser

Svævende Månelampe

Bring månen ind i dit hjem med Vooni Svævende Månelampe. Dette er en fantastisk gave til rumelskere, der vil elske at se denne realistiske mini-måne svæve i deres rum.

Gaveæske til chokoladeelskeren

Giv chokoladeelskeren i dit liv den perfekte gave med denne lækre gaveæske. Den indeholder et udvalg af forskellige chokolader, der vil tilfredsstille enhver sød tand.

Globus med lys fra byer

En super fed globus med lys fra byer. Når lyset tændes, bliver lyset i byerne tændt, og det ser ud som en aften hvor der er lys i byerne, set meget langt væk fra. En super fed og anderledes lampe, som givr en fantastisk effekt til rummet.

Gavekurve til par

Skal du have fundet er god gave til et par? Det kan være en værtindegave, bryllupsgave, eller noget helt tredje. Uanset kan du her finde et stort udvalg af fantastiske gavekurve, som egner sig specielt til par.

LED Kronelys 23cm i hvid - 2-pk.

Træt af konstant af købe nye stearinlys? Disse flotte og  realistiske LED kronelys giver en 3D flamme, som ligner rigtig levende lys. Du får her en pakke med 2 på 23 cm.

Bears vs Babies brætspil

Bears vs Babies er et anderledes og vanvittigt sjovt brætspil/kortspil. Du skal bygge smukke monstre, som skal spise de forfærdelige babyer. Et spil som kan spilles både med venner og familie.
Henter...

Årets bedste indflyttergaver  2023

Når du skal give en gave, er det vigtigt, at du sætter dig ind i både typen af gave, samt personen skal skal have gaven. Gaveguiden her, er lavet til dig, som gerne vil give noget andet end den klassiske blomst i indflytningsgave. Til dig som søger gaveinspiration, til ideer til indflytter gaveideer – både sjove, praktiske og anderledes gaver. Dertil finder du både housewarming- og indflyttergaver til ham og hende, såvel som gaver til par. Sagt på en anden måde; du finder de bedste indflyttergaver, som de danske webshops har at byde på. Alle sammen samlet et og samme sted. Derfor vil du med stor sandsynlighed, få godt med inspiration, til at finde en god indflytningsgave til hende eller ham, du leder efter gaveideer til.

 

Find den perfekte indflyttergave til ham, hende eller par

Du er inviteret til en god housewarming, og har besluttet dig for at give en indflytningsgave til ham eller hende der er flyttet hjemmefra. Men hvordan finder du den perfekte indflyttergave/housewarminggave?

Vil du finde den perfekte indflyttergave til ham, hende eller et par, så er vores anbefaling her fra Geniale Gaver soleklar; Kig guiden her godt igennem, og se på de mange forskellige housewarming gaveideer. Chancen er, at du finder den gode indflyttergave som du leder efter.

Lad os se nærmere på de forskellige typer – her i blandt både sjove og gode gaveidéer, men også praktiske, alternative og traditionelle indflyttergaver. Dertil går vi også i dybden med de forskellige modtagere. Det er nemlig ikke altid lige meget, om det det en housewarming gave til par, eller til en mand eller kvinde hver i sær.

Alternativ kan du tjekke vores guide med værtindegaver. Det er ligeledes gaveideer, som egner sig rigtig godt som gaver til housewarming.

 

De bedste indflyttergaver til ham

Hvad er de bedste indflyttergaver til ham? Det er en kryptisk spørgsmål, som der ikke er noget præcist svar til. Det kommer bl.a. an på, om det er første gang han skal flytte hjemmefra, og mangler alle de nødvendige ting, som der skal bruges i et nyt hjem. Eller om det er 3. gang han flytter hjemmefra, og allerede har alle de basale ting til huset.

Dertil er det også relevant, om det er en sjov housewarming gave til en ung mand, en betydningsfuld indflyttergave til kæresten, eller en gave til din søn du skal give. På listen over gaveideer ovenfor, finder du lidt af hvert. Her får du 3 af vores favoritter fra listen:

 • Ølglas med gravering – Ølglas er en af de første ting man bør anskaffe sig når man flytter hjemmefra. Et par ølglas med gravering er en både personlig og super god indflyttergave til ham.

 • Multiværktøj – Når man bor selv, kommer man ikke uden om, at man en gang i mellem skal bruge lidt værktøj. I stedet for at investere i en værktøjskasse med en masse værktøj, er et simpelt multiværktøj et godt alternativ til at starte med, og en super god gave generelt.

 • En sjov plakat til ham – Der findes rigtig mange sjove plakater til ham, du kan give i gave. Det kunne også være en sjov karikaturtegning. Mange er samtidig også dekorativt flotte, og vil uden tvivl pryde det nye hjem. En både sjov og brugbar gave.
   

De bedste indflyttergaver til hende

Om det er din veninde, datter eller anden kvinde du skal finde gave til, vil du naturligvis gerne give en god en af slagsen. Så hvad er de bedste indflyttergaver til hende? Det er forskelligt fra person til person – men en ting er sikkert; den er helt sikkert på vores liste over ideer til indflytningsgaver. For lidt ekstra inspiration, se her nogle af vores favoritter:

 • En sød lampe – En sød lampe er en skøn gave, og en super god housewarming gave til hende. Vi anbefaler månelampe, stjernelysprojektor og mood book lamp, som alle findes på listen over gaveideer.

 • Stjernetegnsplakat – Et hjem føltes først rigtig som et hjem, når det er hyggeligt – og det kan du gøre det med en flot personlig plakat. En personlig stjernetegnsplakat med hendes stjernetegn, er derfor en af de bedste indflyttergaver til hende. Disse skønne plakater fås samtidig i en lang række størrelser og typer.

 • Duftpinde til hjemmet – Duftpinde er en rigtig sød lille gave, som egner sig perfekte som housewarming gave. De er desuden også rigtig gode som værtindegaver.

 • Hånddamper – Der er ingen grund til at hun anskaffer sig et gammeldags strygejern og strygebræt. De fylder alt for meget i et nyt hjem. Giv hende i stedet en hånddamper – en fantastisk gaveide til hende som skal flytte i et nyt hjem.
   

Ideer til indflyttergave til par

En indflyttergave til par, er en fælles gave til 2, hvorfor den også godt må være lidt større, end hvis det var en gave hver for sig. Her får du 3 gode ideer til indflyttergaver til par. Der er alle 3 uden tvivl en værdig kandidat, til indflytterfestenes bedste gaveide.

 • Måltidskasse abonnement – Giv en måltidskasse, men madvarer og andre lækkerier, som parret kan bruge til at lave mad. Endnu bedre – giv et måltidskasse abonnement, så de får en kasse fast hver måned. En oplagt housewarming gave til parret fra forældre eller svigerforældre, som kan hjælpe dem lidt på vej i starten af deres nye liv.

 • Chokoladefontæne – En chokoladefontæne bør være fast inventar i et hvert køkken! Giv derfor en chokoladefontæne i indflyttergave til parret – de vil uden tvivl elske den!

 • Smart home produkter – Smart home produkter er for alvor blevet populære i de danske hjem. Derfor er de også super gode housewarming gaver til par. Om det er Google Nest, Philips Hue eller noget helt tredje.
   

Giv en personlig indflyttergave

En personlig indflyttergave vil uden tvivl falde i god jord hos enhver som skal til at bo selv for første gang. En god vin, en buket blomster eller en lækker gavekurv er altid rart at få. Men at give noget personligt er muligvis den bedste indflyttergave du kan give.

Så hvad kan man give i indflyttergave som samtidig er personligt? Der findes heldigvis masser af gode indflyttergaver i denne kategori. Se nogle af de mange muligheder her:

 • Lav selv gavekurve – Gavekurve som du selv sammensætter, er mere personligt ind de som du kan købe færdiglavet. Fyld den med modtagerens yndlings blomster, deres yndlings snacks og evt. en god flaske italiensk vin, hvis de er til det.

 • Et lækkert skærebræt med indgravering – Alle der skal flytte hjemmefra skal naturligvis bruge et skærebræt når de skal lave god madlavning. I stedet for at almindeligt skærebræt kan du i stedet give et personligt et, med navn, dato eller andet valgfrit indgraveret. En både god og dekorativ gave, som modtagerens kan bruge i deres nye lejlighed eller bolig.

 • Oplevelsesgaver – Typisk giver man i indflyttergave en flot vase, en fin gavekurv eller en god flaske vin. Men du kan også vælge at give er mere anderledes gave som f.eks. en oplevelse. En oplevelse er en fantastisk gave som du samtidig kan give et personligt præg. Giv evt. et gavekort til en oplevelse du kan have sammen med modtageren.
   

Klassiske indflyttergaver du kan give

Hvis du gerne vil give den helt perfekte gave til en god housewarming hos venner eller familie, så er en klassisk indflyttergave et sikker valg. Lad os se på nogle gode gaveideer til denne anledning, så du kan vælge den helt rette gave til dine kære som skal flytte i en ny bolig.

 • Køkkenmaskiner – Når det kommer til klassiske gaver til indflytterfest hos venner eller familie, så kan en køkkenmaskine være den helt perfekte gaveide. Det kan være alt fra en kaffemaskine, til en juicer, til en bagemaskine.

 • Andet køkkengrej – At give køkkengrej er også en rigtig fin gestus. Det er en oplagt indflyttergave, som alle der lige er flyttet fra reden kan bruge. Du kan få køkkengrej i mange forskellige prisklasser. Det kan være alt fra en lille indflyttergave som en køkkenkniv, til noget mere anderledes som f.eks. sous vide udstyr.

 • Dekoration til hjemmet – Giv en flot dekoration til hjemmet, som kan sætte et hyggeligt præg i det nye hjem. En gode gave som kan være med til at skabe en hyggelig stemning, er uden tvivl en perfekt indflyttergave.
   

Giv en sjov housewarming gave

En indflyttergave behøver ikke altid være en praktisk eller traditionel gave, som der kan bruges i hjemmet. Får personen kun praktiske ting, kan det også gå hen og blive lidt kedeligt. Derfor er en sjov housewarming gave mange gange også en super god gaveidé. Særligt hvis det er som indflyttergave til veninden, en ven eller en af dine søskende. Gaver til søster eller bror, er generelt federe, hvis de er sjove. Både at give og modtage!

 

Sjove housewarming gaveideer

Blandt ideerne du finder her på siden, vil du se, at der er masser af sjove housewarming gaver at vælge i mellem. Nogle er sjove fordi de er anderledes og skøre, mens andre er sjove, fordi de er sjove at bruge. Dertil har vi også udvalgt en række sjove plakater til både ham og hende. Plakater er oplagt at give i gave til en som for nyligt er flyttet i eget hjem, og her findes rigtig mange sjove varianter at vælge i mellem. Der findes dog også mange andre sjove indflyttergaver – du får inspiration til 3 af slagsen her:

 • Chips- og dipskål – Hvad er en chips- og dipskål tænker du måske? Det er en skål, som i en og samme skål kan indeholde både chips og dip – super smart! Tjek den blandt gaveideerne.

 • Sushi bazooka – Når man flytter i nyt hus eller lejlighed, er man ofte i en situation hvor man ønsker at spare på pengene – særlig hvis man er ung eller studerende. Til de som elsker sushi, er der mange penge at spare ved at lave sushirullerne selv derhjemme med en sushi bazooka, frem for tage på sushirestaurant hver uge.

 • Minifadølsanlæg – Er et minifadølsanlæg en sjov gave som man dør af grin over? Muligvis ikke. Er det en gave som er sjov at bruge? Uden tvivl! Giv et minifadølsanlæg i housewarminggave til ham eller hende. Den vil uden tvivl blive brugt flittigt til indflytterfesten!
   

Gaven til haven

Er vedkommende du skal finde gave til, flyttet ind i et hus med tilhørende gave, kan du give en indflyttergave til haven. Er det første gang de bor et sted med have, er der mange ting som skal anskaffes. Særligt hvis de har blomsterbede, køkkenhave og græsplæne som skal passes. Du skal selvfølgelig ikke give en robotplæneklipper eller anden dyr genstand. Der er masser at små gaver, som kan gives som housewarming gave til haven. Du får 3 ideer her:

 • Havespil – Alle huse med haver har brug for nogle sjove havespil til sommeren. Det kan være kroket, stangtennis eller kongespil.

 • Ting til grillen – Er der en have, skal der også være en grill. Mens en grill er en alt for stor gave at give i indflyttergave til haven, er grill gadgets og tilbehør meget passende. Det kan være et stegetermometer, en grill tang eller noget helt tredje.

 • Haveredskab – River, skovle, spader – der er mange ting som skuret skal fyldes op med. Hjælp de nye husejere ved at give dem nogle gode haveredskaber i gave.
   

Indflyttergave tradition

Der er ikke nogen tvivl om, at der er tradition for at give en indflyttergave når man er inviteret til indflytterfest eller housewarming. Er man nær familie eller gode venner med vedkommende, er det også god stil, at give en gave, selvom der ikke er nogen fest. Her medbringer du blot en lille værtindegave når du besøger vedkommende første gang, og ser deres nye hjem. Det kan være en sød lille blomst, en gavekurv eller en flaske rødvin.

Udover det, er der også en gammel indflyttergaver tradition, hvor man giver brød og salt. Brød, som symbol på, at personen altid må have brød på bordet og ikke gå sulten i seng. Salt, som symbol på, at livet altid har smag og krydderi. Ikke alle opretholder housewarming traditionen i Danmark. Den er meget mere udbredt i andre lande. Det er alligevel en sjov lille gestus, som symboliserer noget godt, og giver vedkommende en god start på hans, hendes eller parrets nye liv i eget hjem.

Når du næste gang skal give en indflytningsgave, kan du dermed gøre den lidt sjovere og lidt mere betydningsfuld, ved at give salt og brød. På den måde er du med til at opretholde housewarming traditionen, og sprede gode vibes.

 

Er du klar til en god omgang housewarming?

Vi håber at du med de gode ideer du finder her på siden, kan finde den helt rigtige gave, nu du skal til en god housewarming hos familie eller venner. Vi har været omkring en masse anderledes, klassiske og ikke mindst super gode indflyttergaver. Blomster, en skøn gavekurv, personlige ting og sager og meget, meget mere. Der er god chance for, at du her på siden kan finde den helt perfekte indflyttergave til anledningen – uanset om du leder efter dyrere gaver, billige eller noget her i mellem. Husk at budgettet ikke er vigtigt – du skal give det du føler for, og uanset hvad, skal housewarming gaven nok blive taget rigtig godt i mod.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om indflyttergaver

En indflyttergave er ofte en symbolsk gave, hvor du giver en lille ting, som kan bruges i det nye hjem. Det kan være alt fra en plante, til et krus, til en dekoration. Ifølge traditionen, giver man brød og salt.

En god indflyttergave, er en gave som vedkommende kan bruge i det nye hjem. Ofte praktiske gave, som f.eks. køkkentilbehør eller en pyntegenstand til stuen.

Der er ikke nogen regler for hvor meget en indflyttergave skal koste. Du bør give for det beløb, som du finder passende, og det som du har budget til.

En indflyttergave gives til indflytterfesten eller housewarmingen, på lige fod med at en fødselsdagsgave gives til en fødselsdagsfest. Er der ikke inviteret til fest, gives gaven første gang du besøger vedkommende i det nye hjem – gerne indenfor overskuelig fremtid efter indflytning.

En housewarming, er når en person er flyttet i et nyt hjem, og invitere venner og familie til en lille komsammen. Her vises det nye hjem frem, og gæsterne bringer traditionelt en indflyttergave. En housewarming er generelt det samme som en indflytterfest, men ofte mere uformelt. En indflyttergave og housewarming gave er derfor også en og samme type gave, blot med 2 forskellige navne.

Denne artikel er anmeldt af Rikke Vestergaard (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne