Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Wera julekalender - Indhold + Årets bedste alternativ

Wera julekalender 2024 – Indhold + Årets bedste alternativ

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Har du en vaskeægte handyman af en mand? Eller er din far god til alt, der har med værktøj at gøre? Hvorfor så ikke give en Wera julekalender 2024 ? Værktøj skal man bestemt ikke kimse ad, da det kan føre til fede projekter og en ekstra glad mand. Og hvem vil ikke gerne have det?

Det er ikke nemt at finde en god værktøjs julekalender – og af den årsag er Wera julekalender gået hen og blevet lidt af et hit hos dem, der enten selv godt kan lide at rode med værktøj eller dem, som kender en, der ikke kan lade være med det.

Og hvor finder du den så? Det gør du lige her hos os!

Årets Wera julekalender 2024 + alternativ

Wera julekalender 2022 med værktøj - 24 dele

Wera julekalender med værktøj

Her er julekalenderen til rigtige mænd (og kvinder)! Den indeholder nemlig værktøj, i form af skrueværktøj, bits og et tilhørende etui. Overrask manden, kæresten eller måske din far, med denne sjove pakkekalender, som samtidig er praktisk. Den helt perfekte julekalender til handymanden/kvinden!
335,00 kr.

Bedste alternativ til Wera julekalender 2024

Værktøjs Pakkekalender til handymanden kvinden

Værktøjs pakkekalender til handymanden/kvinden

Pakkekalenderen her giver 24 gaver i form af værktøj til handymanden/handykvinden. Alt værktøj vil være brugbart for de fleste - selv de, som i forvejen har meget værktøj.
Original price was: 899,00 kr..Current price is: 549,00 kr..
Milwaukee julekalender 2023

Milwaukee julekalender med værktøj

Milwaukee julekalender med værktøj er intet mindre end en genial julekalender til gør det selv manden! Hver dag i december får han et nyt stykke værktøj, kan kan bruge til at hygge sig med i julen - og resten af året for den sags skyld.
710,00 kr.

Hjælp med at fylde værkstedet med værktøj fra Wera julekalender  

Værktøj er måske ikke det mest sexede, du kan give i gave. Sådan kan det i hvert fald godt føles. Men det er om noget en gave, som leder til god energi og glæde hos den, du forkæler det med. I hvert fald hvis han eller hun godt kan lide at rode med egne projekter ude i værkstedet eller i hobbyrummet.

Med en julekalender med værktøj fra Wera er det selvfølgelig ikke boremaskiner, vinkelslibere og bajonetsave, der vælter ud af lågerne. Det ville ellers være fantastisk. Det er mere simpelt værktøj som Wera bits og Wera bitssæt. Men det gør det ikke mindre skønt at få, da det altid vil kunne bruges.

Når du giver en Wera julekalender 2024 med værktøj, kan du også være heldig at slippe udenom julegaver til ham under juletræet, der indebærer værktøj.

Vi synes, du skal give det et skud!

 

Hvad er der i en Wera julekalender 2024 ?

Om de har ændret indholdet i år, er selvfølgelig ikke til at sige. Vi ved derfor endnu ikke, hvad der er i en Wera julekalender 2024 . Vi kan i stedet tage udgangspunkt i sidste års julekalender. Bag de 24 låger gemte der sig et mini-skrueværksted med hele 17 forskellige skrueprofiler og bits. Har han eller hun ikke nok af dem – eller kan der altid bruges flere – er det et godt påskud til at give en værktøjsjulekalender.

Selvom det måske ikke synes som det mest spændende indhold at åbne op for, er det værktøj, der kan bruges til mangt og meget. Du kan derfor sagtens være heldig, at det sætter gang i nogle gode projekter i løbet af december, som du kan få gavn af.

Vi krydser for noget spændende indhold i årets julekalender. Du finder i hvert fald kun ud af det på én måde: ved straks at købe julekalenderen!

 

Hvad er Wera værktøj?

Det er vel nok meget passende lige at komme omkring, hvad Wera værktøj egentligt er for en fisk. For er det ikke meget rart lige at vide, hvad det egentligt er, du køber? Vi kan berolige dig med at sige, at det på ingen måde er legetøjsværktøj.

Wera er et tysk mærke, der fremstiller håndværktøj i den klassiske høje, tyske kvalitet. De er faktisk især kendte for deres skruetrækkere og bits. Dog er der også meget andet i deres sortiment.

Det er så godt værktøj, at det flere gange har vundet priser for både design og funktionalitet. Så gemmer der sig bits og skruenøgler bag lågen, er det faktisk ikke helt så tosset en gave at åbne op for!

Skulle du også mangle nogle gaveideer eller julegaveønsker til under træet, er Wera værktøj et rigtig godt bud. Det er i hvert fald værktøj, der holder til at blive brugt.

 

Hvorfor give en julekalender med værktøj?

… Fordi det faktisk er noget, der kan bruges og give glæde for jer begge. Selvom værktøj måske ikke spiller den store rolle i dit liv, er det nu alligevel noget, der kan komme jer begge til gavn. For værktøj vil der altid være brug for. Der er altid lige en hylde, der skal sættes op eller et billede, der skal flyttes et andet sted hen.

Fordelen er også, at en kalender med værktøj ikke feder. Det bidrager i hvert fald ikke til kaloriekontoen, som en hvilken som helst anden traditionel julekalender ville gøre det. I stedet opfordrer det til at være aktivt kreativ – og samtidig viser du også, at du sætter pris på, hvor ferm han eller hun eller med hænderne. Det betyder mere, end hvad du lige går og tror.

Synes du, der på et tidspunkt mangler lidt chokolade, eller at det kunne være hyggeligt med en øl, kan du pakke det ind, skrive et kort og stille det som en overraskelse i værkstedet. Så er det lige før, det er bedre end en chokolade eller øl julekalender.

Overrask ham og se, om ikke kalenderen falder i god jord!

  

Hvor finder man den bedste pris på en Wera julekalender 2024 ?

Der er et begrænset antal steder, der sælger Wera julekalender. Vi har fundet de mest populære steder at købe den, så du kan sammenligne priserne og samtidig være tryg ved at handle hos den netbutik, du ender med at vælge.

Det er ikke til at sige, hvor du kan finde en Wera værktøjs julekalender til den bedste pris. For det kan ændre sig fra dag til dag alt efter, hvad der er af tilbud og kampagner. Vi anbefaler, at du kigger de forskellige netbutikker igennem, som vi har linket til. Det gør det nemt og hurtigt for dig at finde frem til, hvor du finder den bedste pris.

Vær opmærksom på, at den koster fra omkring 500 kroner og opefter alt efter tilbud og kampagner. Det er en dyr julekalender – men der gemmer sig også rigtig godt værktøj bag lågerne.

 

Kan man få andre julekalendere med værktøj?

Vil du gerne undersøge markedet lidt, inden du får brugt pengene på en Wera julekalender? Det er der ikke noget at sige til. Der er dog ikke mange af dem at finde, da det er lidt en niche-kalender. Der er dog én anden, du også kan vælge at købe en kalender fra – og det er Milwaukee.

Milwaukee julekalender er en kalender med værktøj, der er helt perfekt til ham eller hende, der godt kan lide at gøre ting selv.  Prismæssigt ligger den på samme niveau som Wera julekalender.

Forskellen på de to er dog, at Wera julekalender er ment til at blive åbnet hver eneste dag. Udgaven fra Milwaukee er en adventskalender, der i stedet indeholder fem større gaver samt et skrabelod, hvor det er muligt at vinde nogle fede præmier.

De fem låger er ment til hver søndag i advent samt en overraskelse til juleaften. Ja, og faktisk er ét af produkterne også en special edition, som kun er muligt at få gennem julekalenderen.

Du har derfor gode muligheder for at vælge en julekalender, der går rent ind hos din handyman eller -woman. Vil du gerne være ekstra god, kan du kombinere dem begge, så han eller hun både har noget at se frem til hver dag mod juleaften samt på de hyggelige adventssøndage.

 

Inviter dig selv på en gør-det-selv date med en Wera julekalender

Det er nemt at gøre det lidt mere sexet og sjovt at give en Wera julekalender til ham, som du godt kan lide. For hvorfor ikke gøre det til en hyggelig og kreativ fællesdate at overraske ham med en julekalender med værktøj? For det første er det altid dejligt at kunne lave ting selv frem for at købe nyt, der alligevel er masseproduceret og i dårlig kvalitet. For det andet er det fantastisk med kvalitetstid. Hvorfor ikke bruge det på noget, som i bund og grund gør jer begge glade: tid med hinanden.

Det kunne være at bygge en smart og lækker vinhylde, en stol, en reol eller måske en smart plantekasse. Når daten er ovre, kan du overraske med den ”lille” gave og forhåbentligt få det største smil frem på læberne.

Så hvad venter du på? Det er da bare at få klikket julekalenderen i kurven, så du kan gå og planlægge en hyggelig dag sammen.

 

Køb en Wera julekalender og gør ham eller hende glad

Lad der være fest i værkstedet sammen med Wera værktøjs julekalender. Samlingen kan altid udvides – og det er altid rart at gøre det, når man ikke selv har brugt pengene på det. Det er en alletiders julekalender til mænd og handy kvinder, der elsker at lave noget produktivt med hænderne.

Det er nemt for dig at købe den gennem os, da vi har linket til de netbutikker, hvorhos du kan finde den. Om det er til en ekstra god julepris eller ej, finder du først ud af ved at klikke dig videre. Her kan du måske også være heldig at læse mere om, hvad der er i årets Wera julekalender 2024 .

Pak den ind og giv den eventuelt som en del af adventsgaverne til ham eller hende. En indpakning i en værktøjskasse vil ikke være helt af vejen og sikre, at der rent faktisk er plads til det, der gemmer sig i kalenderen (og så roder det heller ikke derhjemme).

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Wera julekalender

Du kan sagtens købe Wera julekalenderen online, og få den sendt direkte til døren. I guiden her har vi fundet de steder frem til dig, som sælger den populære værktøjskalender.

Det bedste alternativ til julekalenderen fra Wera, er uden tvivl Milwaukee julekalender. Du kan læse mere om begge i guiden her, og også se hvor de kan købes online.

Denne artikel er anmeldt af Mogens Karlsen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne