Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

18 års gave - gaveideer og ønsker til 18 års fødselsdag

18 års gave – 75+ gaveideer og ønsker til 18 års fødselsdag

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

18 år. Større bliver det ikke. Sådan føles det i hvert fald for det unge menneske, der sikkert efter mange års venten endelig nærmer sig den dag, hvor man bliver myndig og ”voksen”. Det er også en dag, den unge skal glæde sig til, og som gæster selvfølgelig skal fejre, da det giver lov til at tage et kørekort, stemme til valg og andre forpligtelser, som hører med til det voksne liv. Selvom dagen ikke fejres på samme måde som ”Sweet 16” i USA, er det nu alligevel en ret begivenhedsrig dag, som selvfølgelig skal fejres med manér.

Det gør du selvfølgelig bedst ved at give nogle gode 18 års gaver. En bil i 18 års fødselsdagsgave er måske lige voldsomt nok, men der er heldigvis også en masse andre 18 års gaver, der er perfekt egnet, og som kan give lige så meget glæde hos fødselaren. 

Er du i tvivl om, hvad du skal give i 18 års gave, har du heldigvis fundet vej til det måske bedste gavesite, da vi har fundet frem til et væld af gode gaveideer til en 18 årig. Der er lidt af hvert at vælge mellem, så du uanset, om du leder efter en 18 års gave til søster, 18 års gave til bror eller måske endda 18 års gave fra forældre kan finde noget, der bringer smilet helt op til begge ører.

Læs og klik dig derfor gennem vores mange ideer til 18 års gaver og se, om ikke du kan finde en eller flere gaver, der springer i øjnene, og som passer perfekt til at fejre din bror, søster eller gode ven.

Rigtig god gavejagt og ikke mindst fejring, når du kommer så vidt!

Indholdsfortegnelse

Ideer til gaver til 18 års fødselsdag 2021

Sjove (grove) festballoner

Er du typen der siger tingene lige ud? Det kan du i hvert fald gøre med disse anderledes festballoner med grove/sjove bemærkninger. Perfekt til en fødselsdagsfest hvor der gerne må tages lidt gas på fødselaren!
Fra: 39,00 DKK

Smart LED-belysning

Smart LED-belysning i 6 kanter, som kan bygges op lige som du vil. De kan forbindes en en app, og skifte farve i takt med musikken. Dertil har de et utal af flotte farvekombinationer. Brug det som hyggelys, festlys eller læselys når der skal læses en god bog.
Fra: 729,00 DKK

GPS Tracker med sporing via APP

Med denne smarte GPS tracker kan du tracke stort set lige hvad du har lyst til. Din bil, din cykel, taske eller andet der er i risiko for at kunne blive stjålet. En super fed gadget som egner sig perfekt som gave.
Fra: 249,00 DKK

LED-lysslange til Baggrundsbelysning til TV

Opgrader dit fjernsyn med en flot baggrundsbelysning. Det kan du gøre ved at sætte denne LED-lysslange bagved TV’et. Det giver både en hyggelig belysning, og så er det meget behagerligere for øjenene.
Fra: 129,00 DKK

Sammenklappeligt Laptopbord

På udkig efter gave til en som arbejder hjemmefra eller studerer? Så er dette sammenklappelige laptopbord den perfekte gave til dem. Juster bordet i den korrekte position, og sid meget bedre, om du sidder med det ved bordet, i sofaen eller på gulvet.
Fra: 199,00 DKK

Bobby Urban Anti-tyverirygsæk

Bobby Urban anti-tyverirygsækken er den perfekte rygsæk til de som bor i storbyen, rejser meget eller taget offentlig transport. Den har både plads til laptop og alle dine andre ting, har hemmelige rum og er sikret med tyveknægte.
Fra: 949,00 DKK

Gaveæske Kærlighed

Her får du en gaveæske fuld med kærlighed! Giv den til en du holder af, og forkæl dem på bedste vis. Du får bl.a. chokoladehjerter, popcorn, lemonade, og en masse andre godter.
Fra: 269,00 DKK

Månelampe

En super flot månelampe som giver er dejligt behageligt lys. Den har 3 forskellige farver, hvis, gul og orange skær. Lampen måler hele 18 cm i diameter, og er den perfekte lampe til værelset, kontoret eller soveværelset.
Fra: 229,00 DKK

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.
Fra: 299,00 DKK

24 Karat Guld Spillekort

24 karat guld spillekortene er det måske sejeste sæt kort i verden og en sjov lille gadget. De er ikke kun utrolig fede, de er også robuste, vandafvisende og generelt virkelig holdbare. Perfekt til et spil kort med vennerne eller familien. En sjov gave til de som elsker et godt spil kort.
Fra: 99,00 DKK

Seje VR-briller

VR-briller er for fede og giver mulighed for nogle helt andre spiloplevelser. Så er modtageren meget glad for gadgets og tech, er der ingen tvivl om, at de er den perfekte gave.
Fra: 2.992,00 DKK

Høretelefoner

Bliver der gamet meget? Eller hørt meget musik over telefonen? Hovedtelefoner er altid gode at have, da de kan bruges i mange situationer. De fås i forskellige prisklasser og designs og er egnet til både ham og hende.
Fra: 39,00 DKK

Fede højttalere

Er musik bare det bedste? Så giver det mere end god mening at give et par gode højttalere, så der kan skrues helt op, når favoritnumrene skal lyttes til. Især en trådløs højttaler kan være en rigtig god gave!
Fra: 100,00 DKK

Lækkert fladskærms TV

Hvem kan ikke bruge et nyt fladskærms TV? Det er især egnet, hvis der spilles meget PlayStation eller ses mange film hver uge. Proshop har et væld af mærker og størrelser at vælge mellem.
Fra: 1.179,00 DKK

Bogskrin til alle pengene

Er han eller hun god til at spare op? Så bliver det endnu sjovere med dette bogskrin, som til perfektion ligner en bog, men faktisk er et skjult skrin med plads til alle de opsparede penge.
Fra: 119,00 DKK

Sportsbuddy Veryfit V2 aktivitetsur

Dette smarte aktivitetsur har indbygget sportsprogrammer, skridtæller, puls og søvn måler. Det perfekte ur, til hende eller ham som elsker at træne, løbe eller dyrke sport generelt. Samtidig medfølder verifit appen, hvor du kan opsætte personlige mål.
Fra: 599,00 DKK

Bordgrill

Der er ikke noget så lækkert som en frisklavet panini eller varm sandwich. Det kan der laves i stride strømme med en bordgrill! Den er hurtig varm og nem at gøre ren.
Fra: 296,00 DKK

Tile Starter Pack Bluetooth-Tracker

Kender du en, som nogle gange glemmer? Nogle gange er det et navn, andre gange hvor nøglerne er. Med tile starter bluetooth tracker pakken, er det slut med at glemme hvor nøglerne og pungen er. Via mobilen, kan du få trackerne til at lave lyde, som tingene nemt kan findes.
Fra: 449,00 DKK

Zhiyun Smooth-X Stabilisator Til Smartphone

Med denne smarte stabilisator til smartphone kan der optages film på professionel vis. Der er mulighed for at panorere og dreje og veksle mellem landskabstilstand og portræt. Perfekt gave til den, der elsker at optage og tage billeder.
Fra: 589,00 DKK

Smart træningstøj til kvinder

Er hun meget til træning? Sport? Fitness? Så kan det næsten ikke blive bedre med smart træningstøj i gave. Hos Bubbleroom er der alt lige fra tights og sports-BH’er til sweats og shorts.
Fra: 149,00 DKK

Smarte bluser til kvinder

Kan hun godt lide at klæde sig smart på? Så er det oplagt med en smart bluse i gave. Hos Bubbleroom er der mange forskellige bluser at vælge mellem til forskellige typer af kvinder.
Fra: 99,00 DKK

Flotte kjoler

Er der en sød kvinde, der skal fejres, er det oplagt med en flot kjole. Bubbleroom har et væld af kjoler at vælge mellem i flere forskellige stilarter, farver, længder og størrelser.
Fra: 129,00 DKK

Joggingbukser med god pasform

Man kan altid bruge et par behagelige og bløde joggingbukser til hverdag, eller når den står på ren hygge og afslapning hjemme. Sportmaster har et godt og stort udvalg til begge køn til fornuftige priser.
Fra: 200,00 DKK

Motionsredskaber

Er træning et hit? Så er der ikke noget mere oplagt end at give nogle gode og lækre motionsredskaber, som kan hjælpe træningen endnu mere på vej. Hos Sportmaster er de ikke gået ned på udvalget, så der er rigeligt at vælge mellem.
Fra: 100,00 DKK

Lækkert fitnesstøj

Skal du finde en gave til en, der er meget aktiv? Så er fitnesstøj i god kvalitet mere end oplagt. Hos Sportmaster har de et væld af lækkert fitnesstøj til begge køn.
Fra: 50,00 DKK

Blue Light Briller til skærmkiggeren

Bruges computeren, telefonen eller måske fjernsynet meget er et par Blue Light Briller den perfekte gave. De blokerer for 92% af det blå lys fra skærmen, hvilket giver mindre hovedpine og bedre søvn.
Fra: 479,00 DKK

Gavekort til oplevelser fødselsdagsgave

Er oplevelser et perfekt match til modtageren? Så er det oplagt med et gavekort til Go Dream. Her er der frit valg mellem alle de oplevelser, de tilbyder og dermed garanti for, at valget falder på en oplevelse, der falder i god jord.
Fra: 499,00 DKK

Flytte hjemmefra kogebog

En flytte hjemmefra kogebog er altid en god gave til det unge menneske, der står til og skal flytte fra reden. I kogebogen her er der hele 60 retter, der er sunde og til at betale sig fra som ung.
Fra: 159,95 DKK

18 års plakat

En 18 års plakat i 18 års gave. Mere sjovt bliver det ikke. I hvert fald ikke når den er fra dia’lægt og har de sjoveste citater, som passer perfekt på en 18-årig.
Fra: 249,00 DKK

Smarte in-ear høretelefoner

Disse høretelefoner egner sig perfekt til den aktive, da de har et specialudviklet ørekrogdesign, en høj vandtæthed og en høj batterikapacitet. De vejer kun 8 gram og forstyrrer derfor ikke meget under træning.
Fra: 800,00 DKK

Hvad kan du give i gave til en 18 års fødselsdag?

Når man fylder 18 år, er man lige pludselig ikke så lille mere, som man var engang. Ofte er det også omkring denne alder, at der sker rigtig meget, når det kommer til udvikling, flytte hjemmefra, uddannelse og meget mere. Derfor er der heller ikke en formel for, hvad der er den perfekte 18 års gave.

 

Flytte hjemmefra gaver

Dog er flytte hjemmefra gaver, også kaldet skrub-af-gaver, meget populære og oplagte at give i 18 års fødselsdagsgave, da ideen om at flytte hjemmefra for alvor begynder at spire her. Det kan være alt lige fra tallerkener, glas og service til en flytte hjemmefra kogebog. Selvom det måske kan være en anelse kedeligt at få, er det altid rart at have på forhånd.

 

Tøj og sko

Som 18-årig følger der nogle økonomiske forpligtelser med. Det er meget normalt, at mobilregningen skal betales af egen lomme, og at der nu også skal gives et økonomisk bidrag for at bo hjemme.

Netop derfor kan kjoler, bluser, bukser, fitnesstøj og sko være meget oplagte 18 års gaver, da økonomien fremadrettet måske ikke lige er til at kunne købe det, man gerne vil. Tøj og sko er også altid noget, man godt kan bruge, så derfor vil det med garanti falde i god jord.

 

Oplevelsesgaver

Er du mere til at give oplevelser i stedet for materielle ting? Det kan du også sagtens, da oplevelsesgaver er en oplagt 18 års gave. Det er altid skønt at blive inviteret på oplevelser, man endnu ikke har været på og at have noget at se frem til. Planlæg det gerne, så det eventuelt er i selskab med dig, så I har en hel dag at se frem til sammen. Det kan være alt lige fra en middag på restaurant og en selvforkælelsesdag til en tur i biffen eller en dag med aktivitet.

Det er bare eksempler på nogle af de mange gode 18 års fødselsdagsgaver, der findes. Mulighederne er nærmest uendelige og uudtømmelige, så giv det du synes, passer perfekt til en særlig 18 års fødselsdag.

 

Hvor dyr skal en 18 års gave være?

Som altid til fødselsdage er der ingen grænser for, hvor mange penge du kan give gaver for. Derimod er der måske snarere grænser for, hvor mange penge du har til rådighed til en 18 års gave.

Selvom det er en særlig fødselsdag, og det er meget normalt at give for noget ekstra, er det ikke noget, du er nødt til eller skal. Det er ganske okay at give for det, du normalt giver for – så længe man bare kan mærke, at du har lagt god energi i gaven og fundet noget, som passer perfekt til personen.

Omvendt er der heller ikke noget at sige til, hvis du i 18 års gave til ham eller hende, gerne vil give det smarte og dyre smartwatch, nogle flotte kjoler eller den der helt særlige oplevelse, som han eller hun længe har haft som en del af sine ønsker til 18 års fødselsdag.

Følg hjertet og køb det, du synes, giver rigtig god mening.

 

Sjove 18 års gaver

Selvom det på en 18 års fødselsdag er oplagt at give en 18 års gave, der er meget formel, eller som koster lidt mere end normalt, må der også gerne være sjov og ballade til. Vil du derfor gerne finde en 18 års gave til ham eller en 18 års gave til hende, der laver lidt sjov og fis med det hele, er det bare at gå all in.

Sjove 18 års gaver kan f.eks. være heliumballoner fyldt med flag og små billige gaver, en lagkage hvori gaven er gemt eller andre sjove påfund, som hænger sammen med en intern joke eller noget pinligt, han eller hun på et tidspunkt har gjort. Selvom det måske i øjeblikket kan gøre fødselaren en anelse nervøs, er det noget, der vil blive husket tilbage på, når snakken går på 18 års fødselsdag.

 

18 års ønsker til den helt store fødselsdagsfest

Der er ingen grund til at frygte eller være nervøs for, at du ikke kommer afsted til 18 års fødselsdag uden en god gave. For vi har vitterligt gjort vores bedste for at samle de bedste 18 års ønsker, vi har kunnet komme på og researchet os frem til.

Hvis du scroller gennem listen, kan du se, at den er temmelig lang. Det er med vilje, da vi både har samlet gaveideer til hende og gaveideer til ham i én og samme liste. Brug derfor gerne god tid på at gå listen igennem, så du enten finder den helt rette 18 års gave eller selv kommer på den perfekte gave til 18 årig.

Der er både klassiske gaver, oplevelsesgaver, sjove gaver til ham såvel som personlige gaver til hende og meget andet, som med garanti vil gøre sig som den perfekte gave til den, du skal fejre. Så hav endeligt ikke dårlig samvittighed over, at du ikke er helt sikker på, hvad du skal give. Du er langt fra den eneste – og det er netop af denne grund, at vi har brugt tid og kærlighed på at lave denne lange liste af gaver til 18 års fødselsdag.

 

Festlige 18 års gaver

Det skal være en fest at fylde 18, fordi det er så stor en dag – også selvom vedkommende måske ikke normalt fejrer sig selv særligt meget. Når du derfor har fundet frem til den 18 års gave, du gerne vil give til fødselaren, kan du med fordel kombinere det med masser af balloner eller en sjov og anderledes indpakning, som enten gør det lidt nervepirrende eller hamrende sjovt at pakke gaven op.

Er der inviteret til fest, og vil du gerne lave et indslag med gaven, kan du også lave en sjov quiz, som kræver x antal rigtige svar, før fødselaren får lov til at pakke gaven op. Det gør det hele lidt mere festligt og giver også fødselaren den opmærksomhed, som han eller hun fortjener på sådan en dag.

Der er mange måder at gøre en 18 års gave festlig på, og vi er helt sikre på, at du nok skal finde på den perfekte festlige måde at gøre det på. Fødselaren vil helt sikkert også sætte meget stor pris på det, da det dermed skinner tydeligt igennem, at du har brugt lang tid på at finde på den rette gave og finde ud af, hvordan du bedst fejrer vedkommende.

 

Hvad skriver man i et 18 års fødselsdagskort?

Selvom fødselsdagskortet måske ikke lige er det, der er det største aktiv for selve fødselaren til fødselsdagen, så betyder det nu alligevel meget, at der bliver sagt et ordentligt tillykke.

Vil du gerne undgå, at det bliver den klassiske: ”Et hjerteligt tillykke med fødselsdagen. Vi håber, du får en god dag”, kan du krydre din fødselsdagshilsen og kort med et eller flere citater. Dette kan være citater, der ønsker god vind på vejen eller som giver nogle gode råd omkring det at træde ind i de voksnes rækker.

Der skal ikke så meget kreativ tænkning til for, at et 18 års fødselsdagskort bliver lidt mere interessant at læse.

Vil du gerne toppe den, kan du købe et sjovt kort, der enten kan synge, læse en tekst eller som gemmer på en anden og sjov overraskelse. Der må gerne gøres lidt mere ud af fødselsdagskortet, når man bliver 18 – det kan næsten ikke blive for meget!

 

Fantastiske gaveideer og ønsker til 18 årig

Vi er på alle måder gået all in på 18 års gaver og er derfor helt sikre på, at du finder den rette gave, uanset om du mangler en 18 års gave til veninde, din bror, søster eller en helt fjerde. Der er så mange muligheder, og det har vi om noget benyttet os af, så du også får noget ud af den tid, du bruger på at klikke dig gennem listen og ikke mindst læse dette.

Listen er lavet efter, at du og andre ikke selv ved, hvad I skal finde på at give i 18 års gave. Den er derfor proppet med alle mulige forskellige gaveideer lige fra et cool smartwatch til en sjov citatplakat til ham eller hende, der godt kan tåle lidt gas og sjov.

Listen er også særligt god til dig, som både ikke ved, hvad du gerne vil give, og som måske også er lidt sent ude. For vi har udelukkende valgt produkter fra forhandlere, der sørger for, at din 18 års gave bliver leveret til døren i løbet af ganske få hverdage. Bedre bliver det ikke.

Derudover er listen af 18 års gaver også sat sammen efter, at der findes forskellige budgetter. Der er derfor alt fra den flotte og billige kjole til den lidt dyrere Google assistent. Budgetter og gaver er og skal være forskellige, og derfor er vores liste også derefter.

Uanset hvad du ender med at købe, kan vi nærmest garantere, at den bidrager til smil og en rigtig god og festlig 18 års fødselsdag. Det er i hvert fald, hvad vi gerne vil bidrage til og håber på kommer til at ske. 

Denne artikel er anmeldt af Freja Madsen (5/5)
5/5