Elbil til børn - Årets bedste elektriske biler til børn

Elbil til børn 2024 – Årets bedste elektriske biler til børn

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Har du en dreng eller en pige, der udviser tegn på benzin i blodet? Eller vil du gerne prøve at vække det lidt til live? Så er en elbil til børn det perfekte sted at starte. Det er både sjovt og sikkert og kan give anledning til mange sjove stunder sammen.

For at gøre det nemt for dig at finde en elbil til børn, har vi samlet alt, hvad vi har kunnet finde hos danske webshops. Om du er på udkig efter en Mercedes, BMW eller Jaguar, finder du det her på siden.

De bedste elbiler til børn

El-biler til børn

En elbil er en af de fedeste gaver til små børn. Hvilken lille dreng eller pige ønsker sig ikke at cruise rundt i en af de fede biler? Mange elbiler kommer med fjernbetjening og kan styres af forældre. Det gør det super sjovt for både børn og forældre! Det er måske også grunden til, at elbilerne det seneste år har genvundet deres popularitet.

Find en hurtig elbil til børn sammen med os

Biler og fart starter i en ung alder. Er det også gældende hos den dreng eller pige, du har eller kender? Så skal det da bare omfavnes! Der behøver dog ikke at skulle benzin eller diesel til, da der er et væld af elektriske biler til børn at vælge mellem.

Dem har vi været på jagt efter for dig. Her på siden kan du derfor finde:

 • Mercedes elbil til børn
 • Lamborghini elbil til børn
 • BMW elbil til børn
 • Ferrari elbil til børn
 • VW elbil til børn
 • Hurtig elbil til børn
 • Lyserød elbil til børn

Elbiler til børn er den perfekte gave til 2 årig eller gave til 3 årig. Det er det, fordi det er her, de for alvor begynder at spejle sig i deres omgivelser og i særdeleshed i deres forældre. Det er derfor meget spændende at kunne sige, at man har sin egen bil og at kunne køre rundt i den indenfor eller på den store terrasse udenfor.

Elbiler til børn kan måske også synes som perfekte gaver til drenge. Men, der er nu også mange piger, der vil synes, at det kunne være sjovt og fascinerende at have egen bil. Mangler du derfor en gave til pige, kan du sagtens se dig om efter en elbil!

 

Elbil til børn – giv en, der ligner mors og fars

Det er ikke kun sjovt for den mindste i familien at køre rundt i en lækker bil til børn. Der er også en del rollespil og leg i det, da det giver barnet mulighed for at kopiere de voksnes adfærd. At det så også er en miniudgave af den bil, som holder i indkørslen, gør det bare endnu sjovere og mere relevant for barnet.

Har du en BMW? En Mercedes? Eller måske en Volkswagen? Så er der gode muligheder for at finde en elektrisk bil til børn, der minder fuldstændigt eller en smule om den, der holder i indkørslen. Selvom det måske ikke er muligt at finde en bil, der ligner 1-1, skal det ikke afholde dig fra at købe en. For bare det at få en bil, som kan køre, er en stor oplevelse for den mindste.

Gå derfor gerne på opdagelse og se, om ikke du kan finde en, der er oplagt at give.

 

Køb en bil til børn i høj kvalitet

Er barnet bidt af en gal motor, vil det være et stort hit med en elbil. Der kan snildt blive brugt mange timer på at køre rundt og rundt. Præcis som det skal være. Selvom vi ikke er en direkte forhandler af elbiler til børn, tør vi godt sige, at der er gode chancer for at finde en elbil i meget høj kvalitet. Vi screener naturligvis de webshops, som vi linker til. Derfor er det udelukkende danske og troværdige forhandlere – som du måske endda også kender i forvejen.

Det er en god ide ikke at gå på kompromis med kvaliteten, når du køber en børne bil. For det er ikke til at undgå, at den får sig nogle knubs undervejs eller får lidt hård behandling. Derudover har kvaliteten naturligvis også indvirkning på holdbarheden af batteriet. Det skal gerne kunne holde til en del opladninger, da der er garanti for, at bilen vil være interessant meget længe.

Det kan derfor godt betale sig at bruge lidt ekstra på bilen. For da er du i højere grad sikker på, at den er driftssikker og kan holde til et barns måske lidt hårde behandling.

Så dyk gerne ned i de mange muligheder for en mini bil til børn og glæd dig til at overraske den mindste med en gave, der måske nok bliver den bedste i år!

 

Elbil til børn med eller uden fjernbetjening – hvad er bedst?

Det er uden tvivl en smagssag, hvad der er bedst at vælge, når det kommer til de forskellige typer af elbiler til børn. Det kan være en fordel at gå efter en børn elbil med fjernbetjening, da det giver forældrene mulighed for at styre bilen, når det foregår ude i indkørslen eller på fortovet. Det er aldrig til at vide, om barnet pludseligt svinger ud. Derudover kan det også være meget rart med en elbil til 2 børn med fjernbetjening, når eller hvis det skal foregå indendørs. For det er trods alt rart at kunne styre udenom den dyre vase eller undgå at få for mange mærker i sofaen.

Dermed ikke sagt, at en elbil uden fjernbetjening ikke er god. Her skal du bare være opmærksom på, at kørsel helst gerne skal ske på lukkede og beskyttede områder, så det ikke er muligt pludseligt at kunne svinge ud på en vej.

Vi har fundet frem til begge dele i vores liste, så du frit kan vælge.

 

Hvor hurtigt kan en elbil til børn køre?

Det er meget almindeligt, at en elbil kan køre omkring 6 km/t. Selvom det måske ikke lyder særligt hurtigt, skal du huske på, at det virker meget hurtigt i børnehøjde. Det skal heller ikke gerne være sådan, at barnet er usikkert, eller at det er farligt for barnet at køre i den. Derfor er farten typisk ikke højere.

Det er heller ikke det, der er det afgørende. For barnet er selve bilen i sig selv meget spændende og interessant. At den så også kan køre af sig selv, er blot endnu en bonus. Vi anbefaler derfor, at du holder dig til elbiler, der ikke kan køre mere end dette – og at du heller ikke forsøger at tune den. For det er af sikkerhedsmæssige årsager, at de ikke kan køre hurtigere.

Selv den bedste elbil til børn kan ikke køre hurtigere. Men så kan du også følge med rundt i haven uden at blive forpustet – det har også sin fordel.

 

Hvad koster en elbil til børn?

Selvom det lyder som en dyr gaveide, er elbiler til børn beliggende i et fornuftigt prisleje. Særligt med tanke på designet og materialerne. Du vil typisk kunne få en elbil for omkring 1.500-2.500 kroner – og så er det endda en Mercedes. Du kan naturligvis også få biler til børn, der er en tand dyrere. Om kvaliteten følger med, kan du se ved at læse om de enkelte modeller.

Du får dog rigtig meget elbil for 1.500 kroner. Både når det kommer til detaljer, udseende og batteri. Kunne du derfor godt tænke dig at give en ekstra god gave eller at give en sammen med andre i familien, kræver det ikke et kæmpe budget at gøre det.

For at få den til at holde længst muligt anbefaler vi, at du løbende går den igennem for skidt. For bliver den brugt både ude og inde, tærer det på nogle af delene. Det kan du dog komme i forkøbet ved at give den en klud og sørge for at lade batteriet helt op, når der ikke er mere strøm på.

Den har også bedst af at stå i stuetemperatur. Kølige temperaturer er hårdt for batteriet og kan forkorte levetiden på det. Det er muligt at købe nye batterier – men jo længere det holder, jo billigere er det også for dig i det lange løb.

 

Overrask dit barn med en bil til børn

Er du på udkig efter en elbil til 2 børn? En stor elbil til børn? Eller trækker de billige elbil til børn mere? Uanset hvad årsagen er til, at du er landet her hos os, er vi helt sikre på, at du finder den type af bil, som du leder efter. Det kan du året rundt. Du er derfor velkommen til at klikke dig rundt, uanset om du er på jagt efter fødselsdagsgaver eller julegaver til børn.

Der er mange at vælge imellem, hvilket kan gøre det til et svært valg. Det har vi stor forståelse for. Brug derfor gerne god tid på at gå de enkelte biler igennem for at sammenligne dem på kryds og tværs.

Finder du et par stykker, som du har svært ved at vælge mellem, kan du altid læse en bedst i test elbil til børn, som kan gøre dig klogere på fordele og ulemper. Ellers er det bare at forhøre dig hos den enkelte forhandler. Så skal de nok hjælpe og vejlede dig.

Vil du gerne spare ekstra med penge på købet, kan du med fordel kigge forbi på store udsalgsdage. For da kan du være heldig bl.a. at finde Black Friday tilbud på elbiler til børn eller juletilbud for den sags skyld.

Vi håber, du finder nogle gode gaveideer eller som minimum bliver godt inspireret, så du og den mindst kan komme ud og give den noget gas.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om elbiler til børn

Alle elbilerne til børn du finder i artiklen her, er super gode. Den bedste kommer dog an på hvilke features du søger i elbilen. Skal det være en 12V? Skal bilen have plads til 2? Eller skal den være med fjernbetjening? Dertil kommer det også an på, hvilken bil det individuelle barn bedst kan lide at køre i, samt syntes er sejest.

Det kan derfor være vanskeligt at udnævne én elbil til at være den bedste. Vi kan dog se på, hvilke som er mest populære. De mest populære elbiler til børn er:

 • Audi R8
 • Lamborghini Aventador
 • Mercedes pickup
 • Mercedes-Benz
 • Ford Ranger
 • Range Rover
 • Mercedes AMG
 • Jeep Wrangler

Ja – en elbil er en fantastisk gave til børn i alderen 3-5 år. Det er ikke kun utrolig sjovt for barnet at suse rundt i den lille bil, men også for forældrene, som kan styre den med en fjernbetjening. Dertil er de fantastiske til lange gåture, og er på den måde også praktiske.

Denne artikel er anmeldt af Jonas Knudsen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne