Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Gode firmajulegaver til medarbejdere og ansatte

35+ Gode Firmajulegaver Til Medarbejdere og Ansatte 2020

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Søger du gode firmajulegaver til medarbejdere og ansatte 2020? Og vil du gerne være årets chef, for at have givet de fedeste firmajulegaver i dine medarbejderes historie? Så er du landet det helt rigtige sted!

Hvis du har en virksomhed med ansatte, skal de selvfølgelig have årets firmajulegaver. Firmajulegaver er en tradition, der er mindst ligeså vigtigt som mandelgaven til den årlige firmajulefrokost. Det kan dog være svært at finde gave inspiration til gode firmajulegaver år efter år. Derfor har vi lavet en komprimeret liste, med super gode gaveideer til medarbejdere og ansatte. Der er med 100% garanti nogle gode firmajuleaver, som du ikke har givet før, men samtidig er super gode gaveideer, som de fleste medarbejdere vil elske at finde under juletræet juleaften.

Du finder gode julegaver i en lang række forskellige kategorier. Bl.a. klassiske firmajulegaver som vin, gavekurve, chokolade samt firmajulegaver med logo. Men også de mere utraditionelle julegaver som, som du måske aldrig nogensinde selv ville have tænkt på at købe. Når du ser dem på listen, ved du hvilke det er. Dertil er der både fede og sjove julegaveideer til mænd såvel som kvinder.

Indholdsfortegnelse over super gode firmajulegaver

De Bedste Firmajulegaver 2020

Adventskalender Eller Julekalender Med Spiritus

Giv dine medarbejdere en advenskalender eller julekalender med spiritus, i starten af julen. På den måde kan de nyde deres julegave hele december. Vælg mellem adventskalendere med gin, julekalendere med rom, og mange andre interessante kalendere med spiritus.

Chili Klaus Spicy Gaveæske

En stor Chili Klaus gaveæske som er spicy! En af de sjove firmajulegaver til medarbejdere, som der helt sikkert vil blive snakket om i noget tid frem. Kassen er fyldt med stærke Chili Klaus produkter, f.eks. chili chips, chili ketchup, Carolina Reaper Chilipulver (verdens stærkeste chili) og Chili Klaus bog.

Summerbird Luksus Gavepose

Forkæl dine ansatte med en summbird luksus gavepose i firmajulegave. Du får hele 3 forskellige varianter af de luksuriøse chokolade. En af de bedste firmajulegaver til medarbejdere og ansatte, som elsker chokolade!

Baileys Chokoladeæske

De fleske folk ELSKER Baileys, og de fleste folk ELSKER chokolade. Hvilken bedre firmajulegaver til medarbejdere, end en stor æske Baileys chokolader? Der er både varianter med hvid, brun og mælke og mørk chokolade. Med smag af kaffe, Baileys likør og brownie.

Juleøl og Øl Firmajulegaver

Hvis dine medarbejdere godt kan lide at modtage våde varer i julegave, men du vil prøve noget andet end vin, bør du overveje øl firmajulegaver. Vælg mellem en lang række ølpakker, hvor du bl.a. kan finde juleøl. Her i blandt ‘Brun Sovs’ juleølen. En af de sjove firmajulegaver som samtidig smager godt, og kan sætte godt gang i en julefrokost!

Smarte Multitools i Flot Gaveæske

Hvis du leder efter gode firmajulegaver til mænd, så er et af disse fede multitools et fremragende valg. Vælg mellem smarte multitools som ligner nøgler, kort, eller de klassiske fold-ud. De seje multitools kommer samtidig i flotte gaveæsker. Alt i alt en af de bedste firmajulegaver til mænd.

Chokolade Firmajulegaver Med Logo

Ønsker du at give firmajulegaver til ansatte, som repræsentere firmaet, og samtidig smager vanvittigt godt? Så er disse logochokolader i gaveæske det helt perfekte valg. Blot upload virksomhedens logo, og det vil blive printet på de lækre chokolader. De bedste chokolade firmajulegaver med logo, til ansatte der elsker søde sager.

Acu Mat - Den Utraditionelle Firmajulegave

Giv dine ansatte en utraditionel firmajulegave i år, som samtidig kan komme dig til gode! Med Acu Mat kan du nemlig opnå en bedre søvn, ved at stimulerer akupressurpunkterne i ryggen. Bedre nattesøvn til dine ansatte betyder optimal effektivitet på jobbet. En super god firmajulegave for både dig og dem, det er da en win-win!

Bobby Anti Tyveri Rygsæk Sort

Bobby anti tyveri rygsækken er en af de fedeste firmajulegaver til kan give dine medarbejdere. Rygsækken åbnes i ryggen, hvilket gør at tyve ikke kan komme i den, så længe du har den på. Dertil har den flere skjulte rum og mange smarte funktioner.

Lækre Gavekurve Som Firmajulegaver

Giv en omgang lækre gavekurve med alverdens lækkerier, i julegave til ansatte og medarbejdere. Vælg mellem de mange gavekurve fyldt med delikatesser, øl, vin, chokolade og alt hvad hjertet ellers begærer. Du kan også sammensætte din egen gavekurv. En god gavekruv er uden tvivl er en af de bedste firmajulegaver til medarbejdere 2020. Tjek det store udvalg.

En God Flaske Alkohol Med Glas/Drikkelse Gavepakker

Giv en firmajulegave til medarbejderne, som kan sætte gang i festen. En gavepakke med dit valg af alkohol, om det er gin, rom, whiskey eller noget helt fjerde. I de forskellige gavepakker er der drikkelse og glas med, afhængig af hvilken du vælger. En af de gode firmajulegaver til ansatte, som nok skal sætte gang i firmajulefrokosten!

Gavekurve Med Øl, Vin, Chokolade og Blomster

Gavekurve er en klassisk firmajulegave til medarbejdere og ansatte, og ikke uden grund. Der er nemlig ikke noget bedre, end at modtage en god gavekurv i julegave fra firmaet, fyldt med lækkerier! Vælg her blandt et stort udvalg af gavekurve til personalet. Bl.a. med øl, vin, blomster og chokolade.

Vin og Chokolade Som Firmajulegaver

En god vin og en lækker æske chokolade er altid en sikker vinder gave, også når der gælder firmajulegaver til medarbejdere og ansatte. Se de mange lækre valgmuligheder af gode chokolade firmajulegaver. Dine ansatte vil helt sikker elske dem!

Julekurv Med Kaffe og Te

Medarbejdere og ansatte elsker kaffe og te. En lækker julekurv med kaffe og te, er en af de gode firmajulegaver til ansatte, som du kan være sikker på bliver en succes. Vælg mellem flere forskellige gavekurve med kaffe, te og andre lækkerier i.

Højt Kvalitets Knivsæt i Firmajulegave

Knivsæt af høj kvalitet, er super gode firmajulegaver til medarbejdere, hvis du vil give noget andet end de klassike gavekurve og vin. Knivene i sættet her, er lavet med en banebrydende teknologi, som gør dem super skarpe og utroligt holdbare. Du kan få et sæt med 2, 3, 4 eller 6 knive.

Champagnesabel Firmajulegave

Hvis du vil give en anderledes julegave til medarbejdere og ansatte i år, er en champagnesabel et fremragende valg. Med champagnesablen kan du åbne champagne på den fedeste maner. Samtidig kommer den i en flot trææske, perfekt som firmajulegave.

Wally and Whiz Danmarks Æsken

Walla and Whiz Danmarks æsken er en af de lækreste firmajulegaver til ansatte som elsker vingummi! Du får 3 æsker gourmet vingummi med smag af bl.a. solbær, jordbær og æble. Alle de lækre danske smage!

Steak Knive i Træ Gavekasse - 6 stk.

Denne gavekasse med 6 steak knive, er det perfekte valg af firmajulegaver til ansatte, hvis du gerne vil give en ekstra god julegave til personalet i år. Særligt en af de bedste firmajulegaver til mænd, som uden tvivl vil elske den! Nogle gode knive til både juleand og flæskesteg.

Sv. Michelsen Kroneæsker Med Chokolade

Hvis du gerne vil give eksklusive chokolade firmajulegaver til medarbejderne i år, så skal du vælge Sv. Michelsens kronæsker. Kroneæskerne er fuldt med lækkert gourmet chokolade, og kommer samtidig en en super flot og dekoratiov gaveæske.

Flot Træ Gaveæske Med 90 Tebreve

Denne flotte gaveæske i træ er fyldt med lækre tebreve. Hele 90 tebreve i 9 forskellige varianter. Bl.a. ginger mint, nordic chai, earl grey, black morning tea, samt andre lækre te varianter. En af de gode firmajulegaver til medarbejdere til elsker en god kop te. Perfekt til den kolde juletid.

3 x 60 ml. Kvalitets Rom Firmejulegave Til Mænd

Denne flotte gaveæske med kvalitets rom, er en af de gode firmajulegaver til mænd, som dine ansatte helt sikker vil elske. Gaveæsken indeholder 3 x 60 ml. forskellige rom af høj kvalitet. En af de bedste firmajulegaver til medarbejdere der elsker en god rom.

Lakridslikør Gavepakke Firmajulegave

Her er en firmajulegave som lakridselskeren vil falde bagover ved at finde under juletræet! Den er nemlig fyldt med alverdens lakrids lækkerier. Den indeholder både lakrids likør, bløde lakrids, hård lakrids og en lakrids mint tandpasta. 

Rejsekuffert Med Gin og Tonic

På udkig efter gode firmajulegaver til nogen som elsker Gin og Tonic? Så er denne rejsekuffer med Gin og Tonic i, det helt perfekte gavevalg. Indeholder en flaske gin, 2 tonics og en flot rejsekuffert, som samtidig er en flot gaveæske.

Den Ultimative Julekasse Fra Summerbird

Den ultimative julekasse fra summerbird, fuld af lækker gourment chokolade. Dermed også den ultimative chokolade firmajulegave til medarbejdere og ansatte! Julekassen byder på næste 2 kg økologisk chokolade fra Summerbird. En firmajulegave som enhver ansat eller medarbejder vil elske at modtage.

Julekugler Med Gin - 6 stk.

6 stk. julekugler med gin i, i brudsikkert glas. Det bliver uden tvivl årets bedste julepynt hos modtageren af den fine gave! Julekuglerne kommer i en flot gaveæske. En af de gode firmajulegaver til ansatte og medarbejdere, som trænger til en lille en til jul.

Gaveæske Med Snaps

Bidrag lidt til dine medarbejdere eller ansattes julefrokost, med en fin gaveæske med snaps. Du får 8 x 5 cl. økologisk snaps i gaveæsken. Snapsen er produceret på Bornholm, og er alle i forskellige varianter. En god dansk firmajulegave, som kan sætte godt gang i en hver julefrokost eller juleaften.

God Vin Til DK's Bedste Pris

Hvis du overvejer at give vin firmajulegaver til ansatte i år, så bør du tjekke denne side. Her får du super god vin, til Danmarks bedste priser på nettet. Samtidig er der fri levering ved køb af 6 flasker vin eller mere. Vin er en god klassisk firmajulegave, som man ikke kan få nok af.

Massagepistol - En Anderledes Firmajulegave

Massagepistolen kan hjælpe på smerter i kroppen, ved at massere hvor det er ømt/der er smerter. Hjælper på ømme og stive muskler, både til folk der træner og har smerter generelt. En af de anderledes firmajulegaver til medarbejdere og ansatte, som uden tvivl vil være en positiv overraskelse, at finde under juletræet juleaften.

Årets Nissepar Fra Klarborg Nisser

Hvis du leder efter gode firmajulegaver med juletema, er årets nissepar fra Klarborg Nisser en fantastisk gaveide. En klassisk julegave som en hver medarbejder kan bruge, og have stående i hjemmet jul efter jul.

Eksklusive Ting Til Boligen Fra Georg Jensen Damask

Eksklusive ting til boligen fra Georg Jensen Damask, er helt igennem fantastiske firmajulegaver til ansatte og medarbejdere. Vælg mellem sengetøj, håndklæder, duge og meget andet. De lækre Georg Jensen firmajulegaver vil uden tvivl blive et stort julegavehit hos dine medarbejdere. 

Vinsæt Gaveideer Til Medarbejdere

Vinsæt er super gode gaveideer som firmajulegaver til medarbejdere. Vælg blandt flotte vinsæt med proptrækker, vinkøler, vinfilter, og mange andre fede vin gadgets. En af de bedste firmajulegaver til kvinder såvel som til mænd.

Gavekort Til Oplevelsesgave

Skal i år, være det år du giver en mere spændende firmajulegave til dine medarbejdere? Gavekort til oplevelsesgaver er fantastiske firmajulegaver til ansatte. Vælg i mellem alt fra spaophold til flødebollekursus. Der er fede oplevelser for en hver smag!

Ting Til Boligen Firmajulegaver

Forkæl dine dygtige medarbejdere med ting til boligen i firmajulegaver. Vælg mellem flotte dyrefigurer i træ, tapassæt, ostesæt, serveringsbakker og meget andet. Der er et stort udvalg af gode firmajulegaver til kvinder såvel som mænd. Og forhandleren pakker tilmed gaverne ind for dig gratis! Gode julegaver som tilmed er pakket ind, nemmere bliver det ikke for dig som chef. God jul!

Chokoladetrøffel i Champagneflaske

En flaske champagne fuld af lækre chokoladetrøfler! Det kan da kun blive et julegavehit blandt medarbejderne. En af de sjove firmajulegaver til ansatte, som samtidig smager utroligt godt!

Tile Pro Bluetooth Tracker

Med tile pro bluetooth trackeren, kan dine medarbejdere ikke længere bruge undskyldningen, at de ikke kunne finde deres nøgler når de kommer for sent. Her kan du nemlig tracke dine nøgler, ved at sætte trackeren i dit nøglebundt, og derefter finde dem via mobilen. En super smart gadget som gør sig perfekt som firmajulegave.

Mega Julesæk Med Slik Julegave Til Medarbejdere

Giv dine medarbejdere en stor lækker julesæk, fyldt med slik i julegave. Julesækken indeholder bl.a. Toffifee, Riesen, Baileys og en masse andre chokolade favoritter. En sikker vinder når vi snakker gode firmajulegaver til medarbejdere og ansatte.

Sjovt Krus - 2020 Anmeldelse

2020 kruset er en af de sjove julegaver til medarbejdere og ansatte, som de helt sikker kan relatere til. Samtidig kan det måske give lidt motivation, til at 2021 bliver et godt år. For kan det blive værre end 2020?!

Inspiration til ideer til firmajulegaver 2020

Som ejer af en virksomhed, ved du, at gode trofaste medarbejdere kan være svære at finde. Hvis du er så heldig at have gode medarbejdere i din virksomhed, skal det gode arbejde de har udført i løbet af året, selvfølgelig gengældes. En god måde at gengælde det på, er ved at give dem gode firmajulegaver. Gode firmajulegaver som de husker, og føler sig værdsat ved at få.

På listen ovenfor, får du masser at inspiration til ideer til firmajulegaver 2020. Alt fra utraditionelle julegaver, til de klassiske firmajulegaver, alle medarbejdere elsker at få. Samtidig er der både eksklusive og billige firmajulegaver, så du kan finde den helt rette, baseret på dit budget.

 

Gode firmajulegaver til mænd

Ligesom der i nogle firmaer, er overflod af kvinder, er der også firmaer hvor der er flest mænd. Er det tilfældet hos den virksomhed du er på jagt efter firmajulegaver til, er der her nogle ideer til gode firmajulegaver til mænd.

 • Grilludstyr og grill gadgets – Grilludstyr og grill gadgets har alle dage været fantastiske firmajulegaver til mænd, og gode gaver generelt. De fleste mænd elsker at grille en stor god bøf om sommeren, men en kold øl i hånden. Derfor kan du være sikker på, at grill tilbehør er en af de firmajulegaver til mænd, som helt sikker er en sikker vinder gave.
 • Smarte multitools – Lad os være ærlige, multitools er super fede, og noget de fleste mænd er helt vilde med. De multitools du finder på listen fra Gentlemens Hardware, er særligt geniale, og kommer samtidig er en flot lille æske. De har er stort udvalg af forskellige typer multitools. Fælles for dem alle er dog, at de er geniale som firmajulegaver til mænd.
 • Kvalitets rom – De fleste mænd elsker en god rom i ny og næ. Kvalitets rom kan derfor være en super god firmajulegave til dine mandlige medarbejdere. På listen finder en pakke med 3 forskellige kvalitets rom i. Det er en super lækker julegave, som de fleste mænd vil elske at modtage til jul.

 

Gode firmajulegaver til kvinder

Kvinderne i dit firma skal naturligvis forkæles med gode firmajulegaver. Hvis du har en virksomhed, hvor der er fleste kvinder, kan du evt. give firmajulegaver som særligt kvinder er vilde med. En specifik julegave er oftere bedre, end en generel julegave. Få inspiration til gode gaveideer til dine kvindelige medarbejdere her.

 • Ting til boligen – Der er altid fedt at modtage lækre ting til boligen i julegave. Om det er flotte dekorationer, ting til køkkenet eller noget helt tredje. Derfor er ting til boligen også gode som firmajulegaver til kvinder. Se bl.a. de flotte dyrefigurer i træ, som er vældig populære i tiden.
 • Tebreve i flot træ gaveæske – En god kop varm te passer perfekte til den kolde vintertid, og til julen generelt. Giv dine kvindelige medarbejdere en flot træ gaveæske med en masse forskelligt lækker te i, og du kan være sikker på at det bliver i hit. Se f.eks. den flotte træ gaveæske med 90 tebreve i, som er på listen ovenfor.
 • Gin gavepakker – En god gin og tonic hører de fleste festlige lejligheder til. Og julen er en festlig lejlighed, er det ikke? Derfor kan du argumentere for, at gin og tonic også hører julen til. På listen over gode firmajulegaver 2020, finder du adskillige gaveideer med gin og tonic. De er uden tvivl super gode som firmajulegaver til kvinder.

 

Chokolade firmajulegaver 2020

Chokolade firmajulegaver til medarbejderne, er altid et sikker hit. Det kan dog godt betale sig, at være lidt kreativ, og give nogle ekstra gode chokolade julegaver til dine medarbejdere. Her har du 3 eksempler på gode chokolade firmajulegaver, som dine medarbejdere uden tvivl vil elske at få i julegave.

 • Chokolade firmajulegaver med logo – Hvis du gerne vil give en firmajulegave med logo, som samtidig indeholder chokolade, bør du tage et kig på de lækre chokolade fra Getspecial på listen ovenfor. Her kan du nemlig få trykt dit virksomhedslogo på chokoladerne, super nemt. Uden tvivl de bedste chokolade firmajulegaver med logo du finder.
 • Summerbird chokolade – Chokolade fra Summerbird er noget af de bedste danske chokolade du kan få. Det er gourmet chokolade som alle der har prøvet det kan lide. Og hvis de ikke har prøvet det, er de gået glip af noget! Ovenfor finder du både store og små gavepakker med Summerbird chokolade. Lige meget hvilken du vælger, vil dine medarbejdere helt sikker elske det! Afgjort en af den bedste chokolade firmajulegaver til medarbejdere.
 • Julesæk fyldt med chokolade – Hvis du i år vælger at gå all in på chokolade firmajulegaver til medarbejdere, kan du købe en hel julesæk, fyldt med fantastisk chokolade. Du får alt den bedste chokolade i en stor julesæk, klar til at give dine dygtige medarbejdere i julegave.

 

Billige firmajulegaver til medarbejdere 2020

Vi ved det – ikke alle år er lige gode. Nogle år er bare bedre end andre. Det betyder også, at der måske ikke er det største budget til firmajulegaver hvert år. Og det er helt okay, for der findes masser af gode billige firmajulegaver, som ikke vælger dit budget. Få inspiration til billige firmajulegaver til medarbejdere og ansatte her:

 • Lækre gavekurve – Gavekurven, den klassiske firmajulegave. Men der er en grund til at gavekurve er klassiske firmajulegaver. Folk elsker nemlig at modtage en lækker gavekurv, med alverdens lækkerier i. Den gode nyhed er, at gavekurve ikke behøver være særlig dyre. Faktisk kan du helt selv bestemme prisen og størrelsen på dem. Du kan få gode gavekurve helt ned til 50 kr. Det er både gode og billige firmajulegaver medarbejdere.
 • Øl gavepakker – En god omgang special øl eller juleøl, har alle dage været en god julegave, og dermed også en god firmajulegave. Det gode ved øl gavepakker, er at folk elsker dem, og at de samtidig kan fås utroligt billigt. Du bestemmer nemlig selv størrelsen, og du kan sagtens få en fremragende øl gavepakke til under 100 kr. En af de billige firmajulegaver som de fleste medarbejdere med glæde modtager.
 • Sjove krus – Krus med sjove motiver og citater er altid en sjove gave at give. Både til venner og familie, men også som firmajulegaver til personalet. Tjek f.eks. det sjove 2020 krus på listen, som men garanti vil udløse nogle gode grin hos modtageren. En af de sjove firmajulegaver, som modtageren helt sikker kan nikke genkendende til.

 

Firmajulegaver 2020 Skat og Moms regler

Ja – hvordan er det lige det er med firmajulegaver og Skat? I år 2020 kan medarbejdere højst modtage gaver op til 1200 kr. inkl. moms, uden at blive beskattet af dem. Du som arbejdsgiver, kan trække udgiften på gaverne fra som en driftsomkostning. Med hensyn til Moms, er der ikke momsfradrag på julegaver til dine medarbejdere.

Det er de gældende regler for 2020, hvor der dog er særregler og undtagelser. Du kan læse mere om firmajulegave regler, i forhold til Skat og Moms, på Skats hjemmeside.

Dertil er det vigtigt at huske på, at du IKKE kan trække julegaver fra til dig selv, hvis du er den eneste ansatte i firmaet. Det gælder både om det er en enkeltmandsvirksomhed, APS, IVS eller A/S. Hvis du dog har ansatte i firmaet, er du berettiget til julegaver, på lige fod med dine medarbejdere.

Du kan læse mere om reglerne for firmajulegaver til medarbejdere og forretningsforbindelser, på regnskabsprogrammet Dineros hjemmeside.

Denne artikel er anmeldt af Niels Peter (5/5)
5/5

Få 10% rabat på din oplevelsesgave!

Find din oplevelse hos DuGlemmerDetAldrig, og få en 10% rabatkode ved at tilmelde deres nyhedsbrev i dag!

Vælg mellem fede oplevelser og lækre ophold.