Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

50 års fødselsdagsgave – gaveideer til 50 års fødselsdag

50 års fødselsdagsgave – 75+ gaveideer til 50 års fødselsdag

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Ens 50 års fødselsdag, er en af de absolut største fødselsdage i løbet af livet. Der er ofte lagt op til et brag af en fest med familie og venner. Der skal spises god mad, festes, holdes taler, og så skal den runde fødselar selvfølgelig have en masse gode 50 års fødselsdagsgaver. Og lige netop gaverne, er en essentiel del af en god 50 års fødselsdag!

I 50 års alderen har man typisk allerede de fleste ting man ønsker sig. Derfor vil du højst sandsynligt opleve, af 50 års fødselaren ikke har en lang uddybende ønskeliste fyldt med gaveønsker. Men det betyder ikke, at du ikke kan overraske, og give nogle vanvittigt gode gaver til ham eller hende.

Her hos Geniale Gaver har vi samlet en række super gode ideer til 50 års fødselsdagsgaver. Uanset om det er din far, mor, mand eller kone som fylder år, vil du få god gaveinspiration fra vores liste. Du finder alt fra eksklusive luksus gaver til hende til gaver til manden der har alt. Der er med andre ord gode gaveideer til en hver 50 årig, uanset køn, interesser og type. Så tjek listen, finde nogle gode gaveideer, giv dem i gave, og ønsk fødselaren stort tillykke med 50 års fødselsdagen!

Indholdsfortegnelse

Gode ideer til 50 års fødselsdagsgaver 2021

Dejligt blødt vægttæppe

Her får du verdens hyggeligst tæppe. Tæpper er både tung, blødt og dejlitg varmt. Det perfekte typpe til ham eller hende der elsker en god omgang hygge på sofaen. Vægten på tæppet gør samtidig, det det er dejligt trygt at have på, og giver en rolig og afslappende fornemmelse i kroppen.
Fra: 1.199,00 DKK

Denver Dørklokke med Kamera

En smart dørklokke med kamera, som kan forbindes til din smartphone. Når nogen ringer på døren, filmer kameraet, og du kan se hvem det er på skærmen på din smartphone.
Fra: 699,00 DKK

Sjove (grove) festballoner

Er du typen der siger tingene lige ud? Det kan du i hvert fald gøre med disse anderledes festballoner med grove/sjove bemærkninger. Perfekt til en fødselsdagsfest hvor der gerne må tages lidt gas på fødselaren!
Fra: 39,00 DKK

Vandfontæner til haven

Vandfontæner og små springvand til haven skaber en hel særlig stemning. De er både beroligende og hyggelige, og så er de utroligt flotte. Vælg mellem mange flotte modeller, både store, små samt med og uden LED lys.
Fra: 799,00 DKK

Kølende Mini-Fadølsanlæg​

Ball øl køledispenseren fungerer som et lille kølende fadølsanlæg. Inde i kuglen er der et rum til isterninger, så øllet holdes dejligt koldt i længere tid. Den rummer 3,5 liter. Øl dispenseren er genial til en god aften med vennerne, eller en familiefest. Kan også bruges til andre drikke som hvidvin, sodavand og stort set alle andre drikke.
Fra: 249,00 DKK

Storm Glass Vejrstation

Denne gave er super fed! Storm glasset fungerer som en vejrstation der kan vise hvordan vejret er udenfor. Den indeholder små krystaller som ændre sig i takt med vejret. Den kan både vise når der er solskin, overskyet, fugtigt, tordenvejr og meget mere. Se den fulde vejledning via linket.
Fra: 189,00 DKK

BBQ brændejern til kød

BBQ brændejernet lader grillmesteren sætte sig personlige præg på de lækre grillbøffer. Han kan både sætte sit egen navn, som en signatur på kødet. Eller han kan brænde gæsternes navne i hver deres grillbøf. Et sjov indslag til grillaftenen, og en helt igennem genial gaveide til grillmesteren. Indeholder stempel, 61 bogstaver og 8 mellemrum.
Fra: 139,00 DKK

Hjemmebag med bagemaskine

Med en bagemaskine er det nemmere end nogensinde før at stå op til nybagt brød. Ingredienser hældes i, timeren sættes og vupti! Så er der brød. Det er om noget en god gave.
Fra: 478,00 DKK

Espressomaskine

Bliver der hældt meget kaffe indenbords i løbet af en dag? Så er en espressomaskine den perfekte gave. Der kan både vælges mellem fuldautomatiske og semi-automatiske maskiner med mælkeskummer.
Fra: 567,00 DKK

Fine karklude i bomuld eller hør

Denne gave er til de som sætter mere pris på kvalitet frem for kvantitet. Vælg mellem karklude vævet i hør eller bomuld, i mange forskellige farver. Bl.a. blå, rød, grå, sort og mange andre.
Fra: 120,00 DKK

Tile Starter Pack Bluetooth-Tracker

Kender du en, som nogle gange glemmer? Nogle gange er det et navn, andre gange hvor nøglerne er. Med tile starter bluetooth tracker pakken, er det slut med at glemme hvor nøglerne og pungen er. Via mobilen, kan du få trackerne til at lave lyde, som tingene nemt kan findes.
Fra: 449,00 DKK

Royal Copenhagen porcelæn

Royal Copenhagen porcelæn, er noget af det fineste porcelæn du kan få i Danmark. Hvis personen du leder efter gave til samler på Royal Copenhagen, så er noget herfra en oplagt gaveide. Vælg mellem de klassiske tallerkener, krus, skåle og meget mere.
Fra: 129,00 DKK

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil – det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT ved brug af rabatkoden: JEGVILSESTJERNER
Fra: 224,95 DKK

Håndlavede metalfigurer med tema

Unikke håndlavede metalfigurer med forskellige temaer. Vælg bl.a. mellem temaer som sport, svendegaver, bryllup, sjove og frække metalfigurer. En flot dekoration til hjemmet, som samtidig er en sjov og anderledes gaveide. Du kan samtidig få den indgraveret, og dermed gøre den endnu mere personlig.
Fra: 200,00 DKK

Lyngby krystal whiskysæt i 5 dele

Et flot whiskysæt fra Lyngby i krystal. Sættet består af karaffel og 4 whiskeyglas. Perfekt gave til whsikyelskeren. Sættet er ikke kun praktisk og god til whisky, det er også utroligt dekorativt. Giv det evt. med en god flaske whisky.
Fra: 549,95 DKK 399,95 DKK

Flotte ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.
Fra: 99,00 DKK

Personlige gaveæsker med øl

Er han en vaskeægte ølelsker? Så er det oplagt med en gaveæske med lækre øl. Der er øl fra hele verden at vælge mellem og kan købes både med dåser og med flasker.
Fra: 159,00 DKK

Læderforklæde med navn

Er han god til at stå bag grillen eller i køkkenet? Så er det oplagt med dette læderforklæde, som får ham til at fremstå fuldstændigt professionel i et køkken. Det er i god kvalitet og kan skræddersys med navn.
Fra: 630,00 DKK

Graveret kortholder

Er det på tide med en ny kortholder i gave? Så er denne en god mulighed, da den er i læder og kan graveres med et navn, en tekst eller et design. Den ligger godt i hånden og har god plads til penge og kort.
Fra: 219,00 DKK

2 stk. whiskyglas med gravering

Leder du efter en gave til en whiskyelsker? Så giv disse flotte og lækre whiskyglas med navn eller tekst. De kan rumme 20 cl og er 8,5 centimeter høje. De tåler opvaskemaskine.
Fra: 179,00 DKK

Whisky karamel

Skal der noget nyt til? Så prøv at give disse lækre og anderledes whisky karameller fra House of Fudge. Det er en perfekt gave til whisky-elskeren, men gaven støtter samtidig også kampen mod kræft.
Fra: 69,00 DKK

Ølsmagning

De fleste mænd elsker en god kold øl. Hvis du og dine venner er i den kategori, er ølsmagning en af de oplevelser i Danmark i skal prøve mindst én gang. I vil komme til at prøve en række forskellige øl, lyse som mørke og alt der i mellem. Vælg mellem forskellige lokationer i hele Danmark. Et gavekort til ølsmagning, er også en af de bedre oplevelsesgaver til ham som er vild med øl.
Fra: 125,00 DKK

Whiskysmagning​

Smag og duft til forskellige whisky, mens i lære om dem og deres historie. Hvor mange forskellige whisky i skal prøve, kommer an på lokationen i vælger. Nogle steder får i også en rundvisning med i købet. Whiskysmagning er et perfekt supplement til en god herremiddag eller frokost. Er også oplagt til en firmaudflugt.
Fra: 140,00 DKK

Vinsmagning​

Hvis du er til vin, er vinsmagning en oplevelse du ikke må glippe. Smag på forskellige vin af druer fra hele verden. I vil blive introduceret for adskillige vin som i skal smage, dufte og lære om. Hvor lang tid det tager, og hvor mange vin i skal smage, er afhængig af stedet du vælger. Nogle steder kan i samtidig spise en middag. Hvis du er vild med vin, er vinsmagning er en af de oplevelser der skal prøves.
Fra: 175,00 DKK

Gourmetophold i Danmark​

Hvis du er på udkig efter gode oplevelsesgaver til en mad elsker, så er et gourmet ophold i Danmark den helt perfekte gaveide. Vælg mellem en af de mange fantastiske hoteller på Jylland, Fyn eller Sjælland. Afhængig af hotellet i vælger, vil i få serveret 3, 5 eller 6-retters menuer. Giv det i gave til kæresten, konen eller manden, og få en madoplevelse for livet sammen.
Fra: 1.790,00 DKK

Flotte urbokse

Hvis du leder efter en god gave til ham, så kan en urboks være en fremragende gaveide. De fleste mænd har mindst et par ure, men mange af dem har ikke en lækker urboks til at opbevare dem. Vælg mellem urbokse som har plads til 5-10 ure, i enten kunstlæder eller træ. En oplagt gave til kæresten, manden, sønnen, eller far, som han helt sikkert vil elske.
Fra: 495,00 DKK

En God Flaske Champagne Eller Vin​

De fleste elsker en god flaske champagne eller vin. Det kunne f.eks. være Möet & Chandon champagnen som er et populært valg. Folk skal fejres når der er anledning til det. Det gøres ofte med våde varer. Derfor er en god flaske champagne eller vin en oplagt gave til de fleste.
Fra: 24,00 DKK

Karaffel Med 4 Whiskeyglas Gaveæske​

I dette gavesæt får du én karaffel med tilhørende 4 krystal whiskeyglas. En super god gaveide til de som elsker et godt glas whiskey. Med dette sæt kan han nemlig nyde sin whiskey med stil. Kan evt. kombineres med en god flaske whiskey for at fuldende gaven.
Fra: 299,00 DKK 199,00 DKK

Emporio Armani Herreur​

Et flot armbåndsur er en oplagt gaveide til ham. Dette elegante, sorte Emporio Armani Giovanni herreur er i stål, med sort skive og læderrem. Hvis du ønsker at gøre uret mere personligt, kan du vælge at få uret graveret ganske gratis. En god gaver til ham som går med ur. Vælg også mellem mange andre flotte ure.
Fra: 1.495,00 DKK

Georg Jensen Konno Kortholder i Rustfrit Stål​

Georg Jensen konno kortholderen er et stilet og elegant alternativ til den almindelige pung, og den perfekte gave til ham. Den kan personliggøres ved at tilvælge gravering. Du kan f.eks. skrive hans navn og efternavn, eller ud kan vælge at skrive et inspirerende citat eller en lille personlig hilsen.
Fra: 349,00 DKK

50 års fødselsdag – rund fødselsdag når det er bedst

Du vil uden tvivl altid huske din 50 års fødselsdag. Uanset om det er en stor fest med hundredvis af mennesker i stil med Kronprinsens 50 års fødselsdag, eller det blot er en mindre komsammen for den nære familie. Halvvejs til 100 år er en stor milepæl i livet! Fødselaren du skal give gave til, har det uden tvivl på sammen måde. Derfor skal han/hun selvfølgelig have den bedst mulige dag, og det kan du være med til at give. Det kan du gøre ved at være der for personen, og være med til at fejre dem. En anden måde at gøre det på, er ved at give fødselaren nogle fantastiske 50 års fødselsdagsgaver.

 

Hvad giver man i 50 års gave?

En 50 års fødselsdag er bestemt værd at fejre, og det skal gerne være på bedste maner. Uanset hvilken relation du har til den runde fødselar, er der tradition for at bringe en 50 års gave. Budgettet for gaven er mindre relevant. Det der er vigtigt, er at du giver en betydningsfuld gave. En betydningsfuld gave kan både være sjov, eksklusiv, personlig eller noget helt fjerde. Det at du har lagt tanker og tid i den, gør alene gaven betydningsfuld, og så er gavetypen underordnet.

Der er selvfølgelig forskel på, hvilken relation du har til fødselaren. Er det en gave til din far eller mor du skal finde, må den gerne være lidt mere omhyggelig valgt, end hvis det f.eks. er en gave til din ven, kollega eller nabo. Dertil er 50 års gaver også forskellige fra f.eks. 30 års fødselsdagsgaver. Nu er fødselaren i en alder, hvor der sættes mere pris på flotte ting til hjemmet, selvforkælelse og høj livskvalitet, frem for gadgets og skøre oplevelser.

 

Gode gaver til mor 50 år

Er det din mor der fylder 50 år? Så kender du hende højst sandsynligt rigtig godt, og ved lige hvad hun ønsker sig. Måske har hun endda en ønskeliste med en masse gaveønske du kan vælge fra. Hvis ikke kan du altid vælge typen af gaver til hende der har alt, hvilket ofte er gaver hun med stor sandsynlighed ikke har i forvejen. Hvis du godt kunne bruge lidt ekstra gaveinspiration, er der her nogle fantastiske ideer til 50 års fødselsdagsgaver til mor.

  • Personlige gaver – Mor sætter altid pris på, at du giver personlige gaver til hende. Det er uanset om det er til jul, hendes bryllupsdag, eller til hendes 50 års fødselsdag. Giv hende derfor nogle gode personlige gaver til mor, som hun kan få stor glæde af på sin runde fødselsdag.
  • Flotte ting til hjemmet – Flotte ting til hjemmet er altid en god gave, og særlig som 50 års fødselsdagsgaver til kvinder. Specielt hvis din mor samler på noget bestemt som f.eks. Kay Bojesen træfigurer, Georg Jensen lysestager eller Royal Copenhagen tallerkener.
  • Vingaver – Hvis du mor kan lide et godt glas rødvin eller hvidvin en gang i mellem, så er vingaver super gode som 50 års fødselsdagsgave til hende. Det kan både være en god flaske vin i sig selv, eller det kan være et vingavesæt, med proptrækker og andet udstyr.

   

Geniale gaver til far 50 år

Mænd der flyder 50 år sætter ofte stor pris på kvalitet. De har nu nået en alder, hvor det er kvalitet frem for kvantitet. Det betyder, at når du skal finde nogle gode gaver til din far, er det f.eks. bedre at købe en mindre værktøjssæt af høj kvalitet, frem for et stort værktøjssæt på tilbud i Harald Nyborg. Et andet eksempel vi kan bruge er whisky. Giv ham hellere én rigtig god flaske, frem for 3 middelmådige. Det gælder ligeledes når du skal finde fars dags gaver til ham næste gang. Men hvad er der ellers af gode 50 års fødselsdagsgaver til far? Få lidt ekstra gaveinspiration her:

  • Whiskygaver – Whiskygaver som vi brugte i eksemplet ovenfor, er fantastisk som 50 års fødselsdagsgave til mænd, såfremt de kan lide whisky selvfølgelig. Men det kan du fleste 50 årige mænd nu. En god flaske whisky er en både fin og eksklusiv gave, og er samtidig en gavetype som man ikke kan få for meget af. Med andre ord, en sikker vinder.
  • Et ur – Et ur er en klassisk 50 års fødselsdagsgave til ham, særligt fra børn eller partneren. De ved nemlig lige nøjagtigt hvilket type ur han godt kan lide. Hvis du vil gøre det til en personlig gave, kan du samtidig få uret indgraveret.
  • Kvalitets grej – Kvalitets grej kan være mange ting. Det kan være noget godt værktøj, et sæt japanske kokkeknive eller Weber grill. En gave som relaterer til din fars hobbyer og interesser er altid en god ide, det der er vigtigt, er at det er af god kvalitet.

   

Halvvejs til 100 – 50 års alderen er en fantastisk alder

Når vi fylder 50 år, har vi levet i et halvt århundred. Vi er halvvejs til 100 år, hvilket kan være tankevækkende. Det er dog positivt tankevækkende, da 50 år er en skøn alder. Vi har levet længe nok til at blive kloge på livet, men samtidig har energi og overskud til at arbejde, være socialt aktive og dyrke sport. Samtidig er det en alder, hvor økonomien som regel er stabil og sikret. Det er en alder som ligger lige i det gyldne snit, hvor vi både har energi, penge og tid. Det er en fantastisk alder som skal nydes!

Denne artikel er anmeldt af Bente Søndergaard (5/5)
5/5