Gave til mekaniker - gode gaveideer til mekanikere

Gave til mekaniker 2024 – 75+ gode gaveideer til mekanikere

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Det er altid meget gavnligt at kende en mekaniker. Lige så gavnligt er det at holde sig på god fod med vedkommende. Om det er derfor, eller fordi du kender en, der netop er blevet færdiguddannet, finder du nogle gode bud på en gave til mekaniker her på siden.

For hvad giver man lige i gave til en mekaniker? Det har vi tænkt meget nøje over. Det har resulteret i en længere liste over gaveideer, som du er velkommen til at dykke ned i.

Årets bedste gaver til mekanikeren 2024

Håndlavede metalfigurer med tema (STORT udvalg)

Unikke håndlavede metalfigurer med forskellige temaer. Du vil blive overrasket over, hvor mange temaer der er! Vælg bl.a. mellem temaer som sport, svendegaver, bryllup, sjove og frække metalfigurer. En flot dekoration til hjemmet, som samtidig er en sjov og anderledes gaveide. Du kan samtidig få den indgraveret, og dermed gøre den endnu mere personlig.

Personlige Zippo Lightere med fagtema

Her kan du få en Zippo lighter med fagtema som f.eks. murer, tømrer eller maler. Yderligere kan lighteren graveres med navn, hvilket gør det til den helt perfekte svendegave, jubilæumsgave, eller blot gave til en person i det givne fag generelt.
Inkl. gratis gravering

Unikke skulpturer i bronze lavet i begrænset antal

Her har du et udvalg af unikke skulpturer lavet i bronze. Det særlige ved disse skulpturer, er at de er lavet i et begrænset antal - de fleste af dem i 99. Det er en fantastisk gaveide til både jubilæum, jul, bryllper, og mange andre anledniger, hvor gaven gerne må være særlig speciel. Se det fantastiske udvalg via linket.

Giv en vin fra hans fødselsår - Unikke og historiske vine fra hele verden

Bottles with History er en vinhandler som tilbyder unikke og historiske vine fra hele verden. De har Danmarks største udvalg, og blandt det kan du finde en vin fra stort set ethvert fødselsår. Ideen her er at give en vin i gave, fra det fødselsår modtageren er født. Det kunne også være en bryllupsgave, eller en jubilæumsgave, med en vin fra det år modtageren startede i virksomheden eller blev udlært. Mulighederne her er mange! En både anderledes, personlig og super fed gaveide.

Bluetooth-højttaler med LED-flammelys

Denne Bluetooth-højtaler kombinerer lydkvalitet med visuel charme. Med LED-flammelys skaber den en hyggelig atmosfære både indendørs og udendørs. Den er vandafvisende og genopladelig, hvilket gør den perfekt til fester eller afslapning. En ideel gave til musikelskere der elsker hygge.

Personlig champagnesabel med indgravering

Vælg mellem flere super flotte og stilfulde champagnesabeler. Der er mulighed for at personliggøre sablen med indgraveret tekst. Det kunne være modtagerens navn, en lille hilsen eller noget helt tredje. Du har endda mulighed for at få et logo på. Nogle kommer i flotte gaveæsker. Oplagt som både julbilæumsgave, fødselsdagsgave, eller gave til manden der har alt.
8% rabatkode: gave

Svendegave vedhæng i sølv

Find den perfekte svendegave blandt disse fantastiske sølvvedhæng med fagtema. Du finder et stort udvalg, der passer til enhver ny svend.

Lav din egen Rom, Whisky eller Gin sæt

Med Do Your sættene får du ingredienser og redskaber til at lave din egen Rom, Whisky eller Gin. Du få bl.a. en masse forskellige krydderier og urter, til at lave hundredvis af forskellige smagskombinationer. En super gave til en gin, whisky eller rom entusiast.

Personligt Krus med Bedømmelse

Giv en personlig gave med dette kreative krus! Du kan tilpasse kruset med modtagerens navn og vælge en humoristisk bedømmelse, der beskriver deres karakter eller vaner. Ideel til kaffe- eller teelskere, der værdsætter en sjov start på dagen.

Ure med gravering

Ure er geniale gaver til både fødselsdage og jul, men også større begivenheder som jubilæum, konfirmation osv. Her kan du samtidig gøre uret personligt, med en gravering på bagsiden. Du finder både til herre, damer og børn. Se det flotte udvalg af kvalitetsure med gratis gravering via linket.
Inkl. gratis gravering

Gavekort til adrenalin spækket oplevelse​

Vælg mellem gavekort til ATV safari, faldskærmsudspring, flyve i luftballon, klatring, pistolskydning og mange andre fede par oplevelser! Den perfekte gaveide til ham eller hende som elsker et godt adrenalin sus, og at prøve nye ting generelt. Sådan en oplevelse vil uden tvivl styrke et forhold, og være et minde i har for livet.
Over hele landet

Maya Soele Mekanikeren træfigur

Maya Soele Mekanikeren træfigur er den perfekte gave til mekanikeren - både den nyudlærte mekaniker i svendegave, men også som jubilæumsgave til den erfarne.
Inkl. gratis gravering

Personligt armbånd til mænd med gravering

Elegante og maskuline armbånd med gravering, perfekt til den stilbevidste mand. Disse armbånd kan personliggøres med en unik gravering. Vælg mellem sølvarmbånd, guld, læder m.m.
Inkl. gratis gravering

Flotte personlige ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlige kortholdere med gravering

En stilfuld og praktisk kortholder er den perfekte gave til den moderne person. Med mulighed for personlig gravering.
Inkl. gratis gravering

Halskæder til mænd fra Northern Legacy

Giv en flot halskæde fra Northern Legacy i gave til ham! Vælg mellem flotte udgaver med bl.a. kompas og nordisk mytologi. Se det fulde udvalg via linket.

Stilfulde herreure til spotpriser

Stilfulde og moderne herreure til spotpriser. En praktisk og elegant gave til enhver mand. Se det flotte udvalg.

Kør i en superbil - en oplevelse for livet!

Her har du en fantastisk mulighed for at køre i drømmebilen! Har du ikke selv kørekort, kan du sidde ved siden af mens en kører giver dig turen. Vælg mellem superbiler som Lamborghini, Porsche, Ferrari og mange andre. En oplevelse for livet, og den helt perfekte gaveide for bilentusiaster og drengerøve!
Silkeborg - Roskilde - Sverige

Bottles with History - Unikke & Vintage Flasker op til 100 år gamle

Hos Bottles with History finder du et bredt udvalg af vintage flasker med en unik historie, som ikke findes andre steder i Danmark. Flaskerne er op til 100 år gamle. Giv en usædvanlig og personlig gave, der holder minder levende. Giv evt. en vin fra modtagerens fødselsår.

Pokaler og medaljer med gravering

Udmærk præstationer med en pokal eller medalje. Perfekt til sportsbegivenheder, konkurrencer eller som en særlig anerkendelse.
Inkl. gratis gravering

Gigantisk Chokolade Toblerone - 2 kg

Gør chokoladeelskerens dag med denne gigantiske Toblerone på hele 2 kg! Perfekt til de søde øjeblikke, hvor kun det bedste og største vil gøre. En uovertruffen gave til enhver lejlighed.

Chokoladeæske med Værktøj

Overrask en handyman eller DIY-entusiast med denne unikke chokoladeæske. Med chokoladeværktøj der ligner skruenøgler og hammer, er det en ideel gave til dem, der nyder at arbejde med hænderne. Både lækker og dekorativ!

The Jerrycan Bar

Overrask med The Jerrycan Bar, en unik og stilfuld måde at opbevare og servere dine favoritdrikke. Perfekt til den, der elsker unikke og kreative løsninger i hjemmet. En fantastisk gaveidé, der kombinerer design og funktionalitet.

Kraftig Genopladelig Håndholdt støvsuger til bilen

Hold din bil ren og ryddelig med denne genopladelige håndstøvsuger. Denne kraftfulde, men kompakte støvsuger er en fantastisk gave til bilentusiaster og travle forældre.

Kølende Mini-Fadølsanlæg​

Ball øl køledispenseren fungerer som et lille kølende fadølsanlæg. Inde i kuglen er der et rum til isterninger, så øllet holdes dejligt koldt i længere tid. Den rummer 3,5 liter. Øl dispenseren er genial til en god aften med vennerne, eller en familiefest. Kan også bruges til andre drikke som hvidvin, sodavand og stort set alle andre drikke.

BBQ brændejern til kød

Vil du sætte dit personlige præg på grillmaden? Med dette BBQ Brændejern kan du gøre netop det. Det er det perfekte værktøj til at tilføje et sjovt og unikt touch til din mad. Overrask dine gæster med personligt mærkede bøffer og burgere.

Delx 3-i-1 Quick Charge Trådløs Docking Ladestation

Forenkle opladning med Delx 3-i-1 Quick Charge trådløs docking ladestation. Dette elegante og kompakte design giver mulighed for at oplade op til tre enheder samtidigt uden rod og besvær. En stilfuld og praktisk gave til enhver gadget-elsker.

Strømper med personligt tryk

Alle bruger sokker. De er ganske uundværlige, men kan gøres til en sjov og personlig gave ved at designe dem med billeder, mønstre eller citater. Du vil med garanti give nogle sokker, som modtageren ikke allerede har liggende i skabet i forvejen.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Oplukker Hammer

Denne oplukker hammer er den perfekte gave til handyman-ølelskeren. Et sjovt og praktisk værktøj, der gør det nemt og underholdende at åbne dine ølflasker. En perfekt blanding af funktionalitet og humor.

Bryg Dit Eget Øl - Brewbarrel

Forvandl din ven til en ølbrygger med Brewbarrel Bryg Dit Eget Øl. En sjov og lærerig gave, der vil glæde enhver ølelsker. Lad dem nyde deres helt egen hjemmebryggede øl.

Personlige gaveæsker med øl

Er han en vaskeægte ølelsker? Så er det oplagt med en gaveæske med lækre øl. Der er øl fra hele verden at vælge mellem og kan købes både med dåser og med flasker.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Et gavekort til en valgfri oplevelse

Giv eller send et gavekort til en oplevelse. Vælg et gavekort til en bestemt oplevelse, eller vælg et gavekort, som modtageren frit kan benytte, på lige præcis den oplevelse de ønsker. Det kan være alt fra et lækkert spaophold, til en ølsmagning, til en tur i en luftballon.

Georg Jensen Øllefant med gravering

Oplev charmen med Øllefanten fra Georg Jensen, et ikonisk dansk design. Dette elegante stykke er en perfekt gave til konfirmanden, studenten, eller som en tidløs dekoration i hjemmet, der bringer et smil frem hos både børn og voksne.
Inkl. gratis gravering

Personlig kortholder i læder med indgravering

Denne elegante læderkortholder er både praktisk og stilfuld. Perfekt til at holde styr på dine kort og sedler. Et sofistikeret tilbehør til den moderne person. Og så kan den personliggøres med indgraveret navn!

Sense Trådløs Biloplader med Automatisk Åben/Lukke Funktion

Gør opladning nemt og bekvemt med Sense trådløse biloplader. Med automatisk åben/lukke funktion sikres enheden uden besvær, mens den hurtigt og effektivt oplader din smartphone. En praktisk og stilfuld gave til den travle bilist.

Gaveæsker til ham

Gaveæsker er fantastiske gaver til mænd, og så kan de gives til stort set enhver anledning, og enhver type person. Du finder her et fantastisk udvalg af gaveæsker til mænd, med alt fra parfumer til personlig pleje.

Philips OneBlade Pro barbermaskine

Philips OneBlade Pro barbermaskinen er en super smart og handy barbermaskine, som ikke kun er god til at barbere hårvækst, men også trimme flot til. Barbermaskinen kan bruges over stort set hele kroppen, og kan klippe i 14 forskellige justerbare længder.

Tidy Sock Drawer (str. 40-45)

Giv orden i strømpeskuffen med Tidy Sock Drawer. Denne boks indeholder 15 par farverige strømper i størrelse 40-45, alle med deres egen plads. Bland og match som du vil, og sig farvel til strømperod. En perfekt gave til den, der elsker farver og orden i hverdagen.

Unikke ''hæderspriser'' i bronze (lavet i begrænset antal)

Vil du gerne hædre en person som du mener har gennemført en stor bedrift? Så giv ham en af disse unikke hærderspriser, som er bronzefigurer lavet i begrænset antal, af kendte kunstnere som Palle Mernild. Der er forskellige temaer som VILJESTYRKE, STYRKE og andre betydningsfulde symboliker.

Personlige pokaler og trofæer

Har du en person du vil hylde for en fantastisk præstation? Det kan være en god karakter, en vundet fodboldkamp eller blot fordi personen er noget helt særligt for dig. Her kan du lave og designe dine egne unikke pokaler og trofæer. Se de mange muligheder via linket.
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Sammensæt selv gavekurv med alt hvad hjertet begærer

Her har du mulighed for at sammensætte din helt egen gavekurv, hvor du selv vælger fra Delikatessehusets sortiment. Der er stort set alt hvad hjertet begærer - alt fra god vin, til luksus chokolade, til lækre delikatesser, til danske specialøl, gin, kaffe og meget, meget mere. Samtidig kan du få lagt en personlig hilsen ved, og sende den direkte til den heldige modtager.

Le Feu Turtle Pizzaovn 2.0

Le Feu Turtle Pizzaovn 2.0 giver dig mulighed for at lave dine ene lækre gourmet pizzaer derhjemme - mindst ligeså gode som fra pizzariaet! Pizzaovnen er en gasovn, og kan lave pizzaer på kun 60-120 sekunder.

Personlige hjemmesko

Skab hygge hjemme med disse personlige hjemmesko. Vælg design og tilføj en personlig touch for den ultimative komfort og stil i hjemmet. Fås i beige og blå.

Chokoladeværktøjsæske

En original gave til enhver, der sætter pris på værktøj og chokolade. Denne chokoladeværktøjsæske indeholder detaljerede chokoladefigurer, der ligner rigtige værktøjer. Perfekt til fars dag, eller som en sjov gave til en håndværker.

Personlig hammer med navn

En personlig hammer med navn er en fantastisk gave til manden der har alt, såvel som ham eller hende, der har færdiggjort en håndværker uddannelse. Hammeren er af god kvalitet, og du kan selv designe med navn og tekst. Du kan også vælge at den skal komme i en flot trækasse.
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Sjove krus & kopper

Et sjovt krus er altid en skøn gave! Og så er den både budgetvenlig, og kan gives til hvem som helst, til stort set enhver anledning. Se her et sjovt udvalg af spændende, anderledes og sjove krus og kopper.

Trådløs WiFi Ringklokke med Indbygget HD Kamera

Øg sikkerheden i hjemmet med denne avancerede WiFi ringklokke. Udstyret med et indbygget HD kamera, giver den dig mulighed for at se og kommunikere med besøgende, uanset hvor du er.

Danmarks bedste specialøl

Her har du et udvalg af nogle af Danmarks bedste, sjoveste og mest interessante special øl. se f.eks. øllene som hylder far, kvajebajeren, fodbold bajeren, og de mange andre skønne varianter. Dertil har du også klassiske gode special fra bryggerier som Skagen Bryghus og Hjort.

Jakker og overtøj til mænd (med op til 80% rabat!)

På udkig efter en lækker jakke til ham? Her har du et fantastisk udvalg af jakker og overtøj til mænd - alt fra den store varme vinterjakker til skovmandsskjorter. Se det gode udvalg og gør dig et kup via linket.

Grillforklæde med Ølbælte

Dette grillforklæde med ølbælte er den ideelle gave til grillmesteren, der elsker en kold øl, mens de tilbereder et måltid. Den praktiske design holder både grillredskaber og din yndlingsdrik tæt på hånden.
Henter...

Overrask med en god mekaniker gave

Det er ingen hemmelighed, at en mekaniker godt kan lide at rode med motorer, bremser og andre dele på biler og køretøjer. Men en mekaniker er meget mere end sin titel og sit arbejde. For bag arbejdsbukserne og det tykke lag af olie, finder man en helt almindelig mand eller kvinde, der også godt kan lide at have et flot hjem, komme afsted på oplevelser eller få noget godt til ganen.

Det er i hvert fald, hvad vi har taget udgangspunkt i med vores liste over gaveideer til mekaniker.

En gave kan derfor sagtens være:

 • En humoristisk plakat med udgangspunkt i erhvervet
 • Et gavekort til en tur i en hurtig bil
 • Underbukser
 • T-shirts
 • Ur
 • Kogebøger

 

Det er nogle gange de mest simple og oplagte ting, der går hen og bliver de bedste gaver til mekanikeren. Ene og alene fordi det er ting, man ikke lige selv får købt eller tænker over, at man mangler eller godt kunne bruge.

Vi har naturligvis også sammensat listen med nogle mere mekanikerrelaterede ideer samt taget højde for, at det er et meget mandsdomineret fag.

 

Mekaniker gave – en gave på en stor dag

Det er bestemt ikke nemt at rode med motorer. Det har taget flere år at komme dertil, hvor vedkommende nu endelig (eller lige om lidt) kan kalde sig for udlært mekaniker. Det er et øjeblik, hvor man føler, at hele verden ligger foran ens fødder. Det er et øjeblik, hvor man føler, at det hele kan lade sig gøre, fordi der nu venter et liv med mere spændende udfordringer, mere ansvar og en bedre løn.

Det skal selvfølgelig imødekommes med en rigtig god gave til mekanikeren. Om det så er at give noget, der er relateret til faget, en intern joke eller en helt særlig oplevelse, som du synes, at han eller hun fortjener, er det en gave, der vil bringe glæde.

Der skal som regel ikke meget til for at glæde. Vær derfor ikke nervøs for at kaste dig ud i det, da det nærmest er umuligt at vælge en gave, der falder helt ved siden af.

 

Mangler du en svendegave til mekaniker? Find den her

Kan den færdiguddannede mekaniker godt lide en god øl til maden lørdag aften? Er det i stedet specialøl, der trækker? Eller sætter han eller hun stor pris på at kunne slappe af med en tur i biografen eller på café, når det endelig er fyraften, og der ikke længere skal rodes i motorer?

En gave til udlært mekaniker behøver ikke være svær eller kompliceret at finde. Vil du helst ikke finde på noget, der er meget kliché, kan du vælge at undgå at give motorolie, bilsæbe og alufælge og i stedet give noget, der er mere personligt.

Dette kan være en metalfigur til mekaniker med gravering, et gavekort til fisketur sammen med dig med tilhørende kanotur eller måske et gavekort til en ølsmagning i København, så I sammen kan få en rigtig god herre- eller kvindetur.

Gaver er aldrig nemme at finde på. Det skal de heller ikke være, da en gave gerne skal være noget, der passer godt til den, der skal modtage den. Sæt derfor gerne god tid af til at finde en god gave, så du er sikker på, at den falder i god jord.

Er I tætte venner eller familiemedlemmer? Så find eventuelt en svendegave, som I kan få noget ud af sammen. Så er der også eventyr eller minder i sigte – og det er altid guld værd.

 

Gave til mekaniker – en mindeværdig en af slagsen

Er vi ude i, at du skal finde en gave til færdiguddannet mekaniker, er det også oplagt at overveje en, der ikke lige med det samme går i glemmebogen. En svendegave der altid bliver husket, er en gave, der er helt fantastisk at give og at få.

En mindeværdig gave kan være:

 • En metalfigur med gravering
 • En rejse et særligt sted hen
 • En tur i drømmebilen
 • En guidet tur hos hovedsædet hos et stort bilmærke

 

Vi kan komme med mange forslag, men det er i bund og grund dig, der kender din kammerat, bror eller veninde bedst. Når du mærker efter og lige tænker en ekstra gang, vil du helt sikkert også kunne mærke eller vide, hvad der er oplagt at give som en mindeværdig gave til mekaniker.

Det behøver ikke være en dyr eller fancy gave for at være en god og mindeværdig gave. Når bare den er personlig, og man virkelig kan mærke, hvilke tanker der har været omkring den, vil det fremstå som den perfekte gave for vedkommende.

Er du lidt blank omkring en mindeværdig gave til svendegilde ved mekaniker, kan du med fordel lave en liste, hvor du brainstormer. Det kan være over alt lige fra vedkommendes interesser og drømme til favoritretter. Det hjælper ofte at få tanker og ideer skrevet ned på papir – for pludseligt dukker den vildt gode ide op.

 

Hvor meget skal man give for i gave til mekaniker?

Er det første gang, du skal give en gave i forbindelse med et svendegilde? Eller ved du bare ikke lige, hvad du skal give for til fødselsdagen? Det er altid svært at fastsætte et beløb for, hvad man skal give i gave. For hvad er acceptabelt? Bliver der forventet noget fra anden side?

Selvom det kan være svært, er det vigtigt at lytte til dig selv og dine egne ønsker for, hvad du gerne vil give i gave. Har du det bedst med at give, hvad der passer til dit budget? Eller vil du gerne give for det samme som alle andre?

I virkeligheden er den bedste gave til automekaniker (og andre gaver) en gave, som er givet af lyst. Det er en gave, som du finder og køber, fordi den passer præcis til den, der skal have den. Så er det helt ligegyldigt, om den koster 100 kroner eller 500 kroner. Hvis det er en gave, der med det samme leder tankerne hen på vedkommende – og som instinktivt gør modtageren glad – så er det den helt rette gave at give.

Vi har sammensat en liste over gaver i flere forskellige prisklasser. Uanset hvad du har mulighed for eller gerne vil give for, finder du en gave, der matcher. Vi håber, at du bliver inspireret eller falder over en gave, der er det helt rette match.

 

Find mekaniker gaver året rundt

Skal du også snart til fødselsdag hos mekanikeren? Eller venter der en jul, hvor du gerne vil eller skal finde en julegave til ham eller hende? Så kan du også sagtens gøre brug af vores liste og ideer over mekaniker gaver, da gaverne ikke kun er egnet til at blive givet på en dag, hvor man bliver færdigudlært.

Til det formål har vi også mange andre sider med geniale gaveideer til livets små og store begivenheder, som du er velkommen til at tjekke ud. Finder du derfor ikke noget her på siden, er der en god chance for, at du gør det på en af vores mange andre lister.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om gaver til mekanikere

Årets bedste gave til mekanikeren, er en håndlavet mekaniker metalfigur med gravering. Gaven her hædrer det at være mekaniker, og egner sig helt perfekt som både svendegave, jubilæumsgave, afskedsgave, samt fødselsdagsgave og julegave til mekanikeren. Find den øverst i guiden her.

Gode ideer til svendegaver til mekanikeren:

 • Unik bronzeskulptur med symbolsk betydning
 • Mekaniker metalfigur med gravering
 • En oplevelsesgave – f.eks. ølsmagning eller gavekort til en tur i en sportsvogn
 • Kvalitetsværktøj til mekanikeren
 • Ølglas med gravering

Find alle ovenstående gaveideer samt mange flere her i guiden.

Denne artikel er anmeldt af Jan Andersen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne