Metalfigurer til gave - Personlige unikke figurer med tema

Metalfigurer til gave – Personlige unikke figurer med tema

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Er du på jagt efter en studentergave? Eller måske bare en sjov gave til en værtinde? En metalfigur er på mange måder en anderledes gave. Det er brugskunst, når det er humoristisk.

Det er blevet mere og mere populært at finde en sjov metalfigur i stedet for – eller i kombination med – de klassiske blomster, gavekurve eller chokoladegaver, når der er en særlig anledning eller en gave gerne skal gives.

Vil du gerne se, om du kan finde en matchende jernfigur til anledningen? Så gå endeligt gerne på opdagelse her på siden, da vi har fundet stort set alt, hvad der er at finde i metalfigurer.

Unikke & personlige metalfigurer

Metalfigurer med bryllups- og kærlighedstema

Giv håndlavet metalfigur med bryllups- og kærlighedstema. En anderledes, unik og super personlig gave, som du kan give i bryllupsgave, som gave til din kæreste, kone, mand, eller hvem du ellers mener fortjener end sådan fantastisk kærligheds dekoration til hjemmet.

Håndlavede metalfigurer med tema (STORT udvalg)

Unikke håndlavede metalfigurer med forskellige temaer. Du vil blive overrasket over, hvor mange temaer der er! Vælg bl.a. mellem temaer som sport, svendegaver, bryllup, sjove og frække metalfigurer. En flot dekoration til hjemmet, som samtidig er en sjov og anderledes gaveide. Du kan samtidig få den indgraveret, og dermed gøre den endnu mere personlig.

Unikke skulpturer i bronze lavet i begrænset antal

Her har du et udvalg af unikke skulpturer lavet i bronze. Det særlige ved disse skulpturer, er at de er lavet i et begrænset antal - de fleste af dem i 99. Det er en fantastisk gaveide til både jubilæum, jul, bryllper, og mange andre anledniger, hvor gaven gerne må være særlig speciel. Se det fantastiske udvalg via linket.

Fodboldspiller metalfigur

Denne unikke Metalfigur af Fodboldspillere er en ideel gave til fodboldfans. Figuren er håndlavet med imponerende detaljer, der fanger spillets dynamik. En perfekt gave til at pynte i hjemmet eller på kontoret for enhver fodboldentusiast.

Håndlavede metalfigurer med fagtema (alle fag)

Giv en unik håndlavet metalfigur med fagtema. Det kan være murer, tømrer, frisør eller stort set hvilket som helst andet fag. Figurerne er super flotte, og oplagt at give som svendegave til den nyuddannede. Kan også fås med gravering. Tjek dem mange forskellige beskæftigelser der er at vælge mellem.

Unikke ''hæderspriser'' i bronze (lavet i begrænset antal)

Vil du gerne hædre en person som du mener har gennemført en stor bedrift? Så giv ham en af disse unikke hærderspriser, som er bronzefigurer lavet i begrænset antal, af kendte kunstnere som Palle Mernild. Der er forskellige temaer som VILJESTYRKE, STYRKE og andre betydningsfulde symboliker.

Kærlighedsskulpture i bronze lavet i begrænset antal

Giv en flot skulptur i bronze som symboliserer kærlighed og romantik. Vælg mellem de mange skønne modeller som bl.a. ''Hjerter mødes'', ''Fly me to the moon'', og ''Side by side''. En anderledes og personlig gaveide, som bl.a. egner sig perfekt til bryllup. BEMÆRK at mange af figurerne kun bliver lavet i 99 eksemplarer. De er i et begrænset antal, så du får en figur, som ikke mange andre har.

Metalfigur - Mekaniker

En unik håndlavet metalfigur af en mekaniker eller automekaniker. Perfekte som svendegave til mekanikeren, såvel som stort set alle andre anledninger. Metalfiguren kan personliggøres med gravering.

Student metalfigur

På udkig efter den perfeke studentergave? Denne student metalfigur er både håndlavet, unik og kan samtidig personliggøres med gravering. En genial gave til studenten, som både har humor, er betydningsfuld og symboliserer studentens præstation.

Student metalfigur - Kvinde

Giv en personlig metalfigur til studenten i gave. Her en kvindelige student. Perfekte til den nyuddannede kvinde, som du gerne vil give en unik og personlig gave til.

Metalfigur - Gameren - Computerarbejderen

Denne metalfigur kan både gives som gave til gameren, såvel som han eller hende, der arbejder foran en computer. Den er også ideel som svendegave til en computerassistent eller lign. Kan personliggøres ned gravering.

Metalfigurer med sportstema (vælg mellem alle sportsgrene)

Vil du gerne give en unik og personlige gave, til en der elsker at dyrke sport? Så give en af disse fantastiske håndlavede metalfigurer med sportstema. Du kan vælge mellem stort set alle sportsgrene, alt fra fodbold, til  golf, til ridning, til surf og meget mere.

Metalfigur - Jæger med hund

På udkig efter den perfekte gave til jægeren? Så giv ham denne jæger metalfigur med hund. Den vil pyntes flot på trofæ værelset blandt jægertrofæerne. Metalfiguren kan personliggøres med gravering.

Metalfigur - Elg nøgleholder

Denne fantastiske metalfigur som forestiller en elg, fungerer samtidig som en nøgleholder. En både sjov og praktisk gave til jægeren, som samtidig kan personliggøres med gravering hvis ønsket. Figuren er håndlavet og dermed unik.

Metalfigur - Jæger flaskeholder

Jæger flaskeholderen er en både praktisk, symbolsk og sjov gave til jægeren. En unik og personlig gave en hver jæger uden tvivl vil elske. Den kan graveres med navn eller anden tekst.

Unikke og elegante dyrefigurer (lavet i begrænset antal)

Giv en enik og elegant dyrefigur, lavet af kendte kunstnere som Palle Mernild. Mange af figurerne er lavet i kun 99 eksemplarer, og flere af dem har også en symbolsk betydning, som f.eks. visdom, styrke m.m.

Metalfigur - Mand smadrer computer med økse

Denne håndlavede metalfigur forestiller en mand der smadrer en computer med en økse. En super sjov og betydningsfuld gave, til ham eller hende der enten gamer, eller arbejder foran en computer. Det kan være til som konfirmationsgave til gameren til gave til den nyudlærte datateknikker eller IT teknolog.

Håndlavet skakspil i metal

Dette unikke håndlavede metal skakspil, er uden tvivl en af de bedste gaver du kan give til skakspilleren. Egner sig også perfekt som gave til manden der har alt. Når skakspillet ikke er i brug, fungere det også som en flot og unik dekoration i hjemmet.

Metalfigur - Champagne holder og brudepar

Denne metalfigur er både en champagneholder samt en flot figur af et brudepar. Figuren er håndlavet og med mange flotte detaljer. Perfekt som bryllupsgave og kan evt. kombineres med en god flaske champagne.

Unikke havefigurer (lavet i begrænset antal)

Vil du give en unik og utrolig eksklusiv gave? Så giv en af disse unikke haveskulpturer lavet i begrænset antal. Figurerne er lavet af kendte kunstnere, og de fleste af dem har også en symbolik. Perfekt til bryllupsgave, jubilæumsgave, eller andre store anledninger. Se hele udvalget via linket.

Metalfigur - Elektriker

Giv en personlig og håndlavet elektrik metalfigur, i gave til elektrikeren. Kan bruges til enhver lejlighed, men er særlig oplagt som svendegave, jubilæumsgave eller afskedsgave til elektrikeren.

Metalfigur - Kok

Denne metalfigur af en kok, er oplagt som svendegaven til kokken! En gave enhver nyudlært kok uden tvivl vil finde på betydningsfuld og sjov. Figuren kan også indgraveres med en personlig tekst.

Metalfigur - Kontorassistent - Socialrådgiver - Kvinde

Metalfiguren forestiller en kvindelige kontorassistent, og egner sig helt perfekt som en både sjov og sombolsk svengave til hende der lige er blevet uddannet kontorassistent, socialrådgiver eller lign. Metalfiguren er håndlavet og har mange flotte detaljer.

Metalfigur - Smed

Skal du finde en gave til den nyudlærte smed? Eller måske en fødselsdagsgave, afskedsgave eller jubilæumsgave? Så er denne håndlavet smed metalfigur det helt perfekte valg. Oplagt til alle der arbejder med metal, og kan samtidig indgraveres.

Metalfigur - Tømrer - Tømrersvend

Tømrer metalfiguren er håndlavet fyldt med flotte detaljer. Helt perfekt som gave til tømreren der har jubilæum, såvel som den nyudklækket tømrersvend. Personliggør den med gravering som kan bestilles med figuren.

 Du kan se flere metalfigurer her.

Find den bedste metalfigur i gave her

Er der nogle svendegaver, der snart presser sig på? Eller vil du bare gerne overraske med en lidt sød og anderledes overraskelse? Det er netop, hvad en figur giver mulighed for. De sjove figurer, der består af møtrikker, stænger og plader af metal er måske ikke det mest oplagte at give i gave. Men de ser ud af noget mere, end hvad de lyder som om.

For de er utroligt detaljerede og er på mange måder meget personlige i udtrykket. Det kan vi rigtig godt lide! Der er ikke sparet på de gode og flotte detaljer, lige så vel som der heller ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Du kommer derfor ikke til at give en gave, der falder fra hinanden. I stedet kommer du til at give en gave, der er imponerende og på alle måder stikker ud fra det vanlige, der ellers bliver givet i gave til reception eller færdiguddannet pædagog gave.

Har du mod på at give en lidt anderledes gave? Og er du også klar til at dykke ned i de mange forskellige muligheder, der er? Så er det bare med at få rullet dig igennem vores liste, da vi har forsøgt at finde alle de figurer, der nu og engang er at finde.

Vi er sikre på, at der dukker en eller flere figurer op, som passer helt perfekt. Lad dig endelig inspirere til en nutidig og andre kommende gaver. For du vil helt sikkert kunne finde nogen til andre og kommende anledninger!

 

Hvad er en metalfigur?

Har du flere gange set nogle humoristiske eller flotte jernfigurer rundt omkring? Har du tænkt, at det kunne være en rigtig god ide i forbindelse med en svendegilde gave, en jubilæumsgave eller måske en fødselsdag?

Det er der ikke noget at sige til, da metalfigurerne har et meget humoristisk touch. Det gør dem meget velegnet til en gave til musikelskeren, sportsfreaken eller som en for sjov gave i forbindelse med en hyggelig aften.

De sjove metalfigurer er gået hen og blevet lidt af et hit, fordi de passer til så mange situationer og til så mange typer af mennesker. Du vil derfor nemt og enkelt kunne finde en figur, der passer til lejligheden, nærmest uanset hvad eller i hvilken form du leder efter en figur i metal.

 

Figurer i metal – hvilke er mulige at få? 

De søde og sjove jernfigurer er gået hen og blevet så populære, at der nærmest er til enhver anledning og ethvert erhverv. Du behøver derfor ikke lede længe for at finde en, der matcher til modtageren.

Du kan nemlig blandt andet få og finde:

  • Tømrer metalfigur
  • Elektriker metalfigur
  • Mekaniker metalfigur
  • Trommeslager figur
  • Surfer figur
  • Sygeplejerske figur
  • Låsesmed figur 
     

Det går i alle mulige forskellige retninger og egner sig derfor også rigtig godt som en gave til færdiguddannet. I stedet for at give en blomst, en flaske vin eller en tilfældig vase, kan du i stedet vælge en personlig figur, som fortæller noget om, hvem vedkommende er og beskæftiger sig med. Det er en god og anderledes måde at få et personligt islæt på figuren.

Der er mange andre typer af jernfigurer at vælge mellem. Ovenstående er blot et lille udpluk af de mange valgmuligheder, der er. Så rul gerne gennem listen og klik dig endeligt videre, hvis du finder en figur, som du synes, virker meget interessant og oplagt som en gaveide.

 

Gør en metalfigur i gave endnu mere personlig med gravering

Kan du godt lide at give gaver, der er meget personlige? Det har du også mulighed for at gøre med en metalfigur, da mange af dem er med plads til en gravering. De forskellige webshops tilbyder det også, sådan så du ved bestilling kan oplyse den tekst, du gerne vil have skrevet ind i den graveringsplade, der er.

Det er en god måde at få skrevet en sød og personlig hilsen på. Det kan være et givende citat, en sød hilsen eller et godt råd, som du synes passer til den anledning eller det liv, som vedkommende skal ind i. Placeringen af graveringspladen er forskellig fra figur til figur. Altså bliver den placeret sådan, at udtrykket og helheden passer bedst i forhold til de proportioner, som figuren har.

På de fleste af figurerne er det muligt at dele teksten op i 3 linjer. Dermed kan du rent faktisk få skrevet en hilsen, der rammer lige der, hvor den skal – eller finde et citat, der er plads til.

Om du derfor er på jagt efter en sød bryllupsgave eller en gave til færdig sygeplejerske, vil du kunne gøre den personlig i det omfang, det nu passer.

 

Hvad koster en metalfigur?

Har du et gavebudget, du skal holde dig til? De små metalfigurer er meget passende som gaver, fordi de ikke koster mere end 400-700 kroner. Nogle af dem kan endda fås helt ned til 350 kroner, hvilket gør det belejligt at give som en gave i forbindelse med uddannelse, et jubilæum eller lignende. Vælger du en af de mere specielle bronzefigurer, kan prisen dog være lidt højere.

De gør sig også rigtig godt som et supplement til en gave til brylluppet, en sjov konfirmationsgave eller den lidt anderledes gave til studentergildet, hvor han eller hun ikke lige ved, hvad der skal stå på ønskelisten.

En metalfigur er derfor en meget alsidig gave, når det kommer til det økonomiske.

Når det så er sagt, er beløbet ikke det vigtigste for gaven. For det vil altid være tanken bag, der tæller. Det behøver heller ikke være den dyre og klassiske gave, der nødvendigvis er bedst. Det kan også sagtens være den billigere og lidt mere skæve gave, der i virkeligheden er den bedste. Lad dig derfor ikke guide af, hvad beløbet siger – men i stedet hvad der vil vække ægte glæde hos modtageren. For det kan sjove figurer sagtens være.

 

Lad dig forføre af de sjove metalfigurer

Kan du godt selv lide et godt grin? Eller kender du en, der godt kan det? Eller som i hvert fald kan se det sjove i at få en metalfigur med et humoristisk touch? Så lad dig endeligt forføre af en eller flere af de sjove metalfigurer her i vores liste. Om du søger en færdig som læge gave eller gaveideer til fødselsdage og julegaver, burde det være muligt at finde en metalfigur, der passer lige ind.

De er meget populære, hvorfor der også løbende kommer nye til. Du kan derfor stort set altid være sikker på, at der er en eller flere nye metalfigurer, som du måske ikke før har set.

De kan med fordel lige få en klud og lidt pudsemiddel af og til, så de holder sig pæne i vindueskarmen eller på hylden. Det er en rigtig god gave – og det bliver det også ved med at være, hvis metallet skinner og den enkelte figur ser ud som ny.

Finder du en metalfigur eller to, som passer perfekt som gave, kan du trygt klikke dig videre herfra. Vi sælger og forhandler dem ikke selv. Vi er i stedet en platform, hvor du kan finde samtlige figurer og sammenligne dem på kryds og tværs. Det giver dig mulighed for nemt og hurtigt at finde den helt rette figur uden at skulle lede nettet tyndt eller på anden vis skulle klikke dig igennem en masse webshops og åbne faner.

 

Køb en metalfigur i dag og bring masser af glæde

Vi linker udelukkende til danske webshops, så der både er sikker betaling og hurtig levering. Hvor hurtige de kan levere en figur – og om du også kan bestille lidt i akuttilfælde – må du spørge den enkelte webshop om. Det kan vi ikke hjælpe dig med.

Til gengæld kan vi give dig et godt smil på læben og give dig mulighed for at finde og give alletiders gave til en, du holder af. Det er først og fremmest det vigtigste.

Vil du gerne kombinere en figur sammen med en anden type af gave, er du også velkommen til at klikke dig videre på vores side. Vi har mange forskellige gaveideer til små, store og voksne. Dertil har vi også gaveideer til enhver anledning. Der er derfor ikke den type af gave, du ikke kan finde her hos os.

Vi håber at blive dit foretrukne sted, når du gerne vil handle gaver eller på anden vis forkæle dig selv eller andre med en lille eller stor ting.

Her kan du se mere om de håndlavede metalfigurer fra en af vores samarbejdspartnere.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om metalfigurer

Du kan få en håndlavet metalfigur med stort set et hvert tema. Her i blandt fagtemaer, bryllups- og kærlighedstema, sportstema, musiktema, biler og motorer, og meget, meget mere. Der er hundredvis af forskellige metalfigurer at vælge i mellem, og der kommer hele tiden nye til. Der vil med garanti være en der passer, til lige netop ham eller hende, du er på udkig efter gave til.

Ja – mange af de metalfigurer du kan bestille, kan du også få med en personlig gravering. Det kan være et navn, en dato eller en lille hilsen. At metalfiguren kan graveres, gør det det samtidig til en personlig gave, som egner sig særligt godt til både bryllupper, svendegilder, jubilæer, samt andre store anledninger.

Denne artikel er anmeldt af Rune Christensen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne