Halloween kostume - geniale halloween udklædninger

Halloween kostume 2024 – 50 geniale halloween udklædninger

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Har du sat en uhyggelig jagt ind på et Halloween kostume? Det er en særdeles populær højtid, der er oplagt til mange og skræmmende fester. Det handler om at forskrække hinanden – og det er fantastisk sjovt, uanset om man er skolebarn eller voksen. Det er en højtid, hvor det er muligt at skeje lidt ud og bare have det sjovt sammen med alle andre.

Vil du gerne finde et halloween kostume, men vil du samtidig også gerne lede efter et på en overskuelig måde? Så er det godt, du er landet her hos os, da vi er kostumeelskere helt til fingerspidserne. Vi har derfor samlet det bedste i uhyggelige kostumer fra forskellige webshops, så du på ingen tid kan finde det helt perfekte halloween udklædning!

Årets bedste kostumer til halloween

Til

Djævle kostumer

Her kan du finde flotte og uhyggelige djævle kostumer til kvinder, mænd og børn. Der er både klassiske kostumer, men også mere uhyggelige og udfordrende.

Gangster kostumer

Skal du være gangster til halloween? Så tjek disse fede kostumer - der er forskellige typer af gangstere og både til voksne og børn.

Hekse kostumer

Klæd dig ud som heks, og få festens bedste udklædning. Det kan du let med en af disse fantastiske hekse kostumer til både kvinder og piger.

Killer klovn kostumer

Killer klovn kostumer er nogle af de mest uhyggelige kostumer til halloween du kan få! Vælg her mellem mange uhyggelige varianter til både børn og voksne.

Ninja kostumer

Ninja kostumer er populære blandt både børn og voksne. Her kan du finde fede ninja kostumer er mange forskellige varianter, både til børn og voksne. Der er endda karakterer fra Naruto.

Oppustelig T-Rex Skelet Børnekostume - One size

Det oppustelig T-Rex kostume har du sikkert set før, men har du set halloween udgaven? Et oppusteligt T-Rex skelet kostume til børn - så finder du ikke et meget federe halloweenkostume!

Scream kostumer

Scream kostumer er muligvis det ultimative halloween kostume. Her kan du vælge blandt adskillige til både børn og voksne.

Vampyr kostumer

Vampyr kostumer er klassiske kostumer til halloween. Her kan du vælge mellem mange både flotte og uhyggelige, til både ham, hende og børn.

Orange Flygtet Fange Kostume

Skal du klædes ud som en undsluppet fange til halloween? Så har du her det perfekte kostume! Kostumet er til voksne og i fremragende kvalitet.

Oppustelig Bærende Alien Kostume

Oppustelig Bærende Alien Kostumet et et anderledes halloween kostume, som helt sikkert er en kadidat til at vinde årets udklædning! Pust kostumet op, og det ligner en alien bærer rundt på dig.

Squid Game Kostume

Klæd dig ud som deltagerne fra den populære serie Squid Game, kendt fra Netflix. Kostumet her er til voksne, og uden tvivl en af årets mest populære udklædninger.

Classic Horror Clown kostume

Dræberklovnen har alle dage været et af de mest uhyggelige halloween kostumer. Her får du et klassisk gyser klovne kostume, som helt sikkert nok skal skræmme vid og sans fra dem du møder!

Oppustelig Baby Pige Kostume

Dette store oppustelige baby pige kostume, er lige dele sjovt og uhyggeligt! Det kan både bruges til fastalavn, halloween, eller blot som udklædning til en kostumefest. En stensikker ''festens udklædning'' vinder.

Killer Pierrot Kostume

En uhyggelig klovn er altid et godt kostume til halloween! Her får du den uhyggelige Pjerrot med maske, handsker, sko og kostume.

Død ballerina kostume - Zombie

Er en almindelig zombie for kedelige? Så klæd dig ud som en død zomebie ballerina i stedet! Et uhyggeligt kostume til kvinder som fås i flere størrelser.

Gothic Vampyr kostume til børn

Et flot og uhyggeligt vampyr kostume til piger. Fås i flere størrelser.

Wind-Me-Up Dolly kostume

Klæd dig ud som en uhyggelig dukke til halloween i år, med dette skræmmende Wind-Me-Up Dolly kostume til kvinder.

Adults Mistress Of Seduction Vampire kostume

Dette vampyr kostume er både uhyggeligt og forførende. Den perfekte udklædning til en voksen halloween fest, hvor du gerne både vil se godt ud og være uhyggelig på samme tid.

Cirque Sinister Bo Bo the Clown kostume

Cirque Sinister Bo Bo the Clown kostumeet er en kombination af et zombie og dræberklovne kostume - det bliver ikke meget mere uhyggeligt end det!

Zombie Enhjørning kostume

Er du i tvivl om, om du skal klæde dig ud som en zombie eller enhjørning til halloween? Hvorfor ikke vælge begge? Zombie enhjørningen bliver uden tvivl en af de fedeste halloween kostumer til festen!

Oppustelig TREX Dinosaur kostume

Klæd dig ud som en farlig dinosaur med dette geniale oppustelige dinosaur kostume. Kostumet kan bruges til halloween såvel som fastelavn og andre sjove anledninger.

Bloody Prom Queen kostume

Du skal nok ikke bruge kjolen her som studenterkjole, men som halloween kostume fungerer den uden tvivl helt perfekt!

Harley Quinn børnekostume

Harley Quinn er de seneste år blevet et utroligt populært kostume til børn såvel som voksne. Her får du et flot Harley Quinn børnekostume - genialt til både halloween og fastelavn.

McKiller Klovne Kostume

McDonalds klovnen er i sig selv uhyggelig. Det kan du lige gange med 10, når han har blod over det hele og en stor kniv i hånden! En moderne halloween kostume af bedste klasse.

Gothic Alice Kostume

Kan du lide Alice i Eventyrland? Så er det her gotiske Alice i Eventyrland halloween kostume helt sikkert lige dig! Et både anderledes og flot kostume, som helt sikkert står ud i mængden.

Kvindelig fugleskræmsel kostume

Dette kvindelige fugleskræmsel kostume er et både anderledes og smukt kostume, som du kan bruge til halloween såvel som andre anledninger, hvor du skal klædes ud.

Harley Quinn Kostume til voksne

Klæd dig ud som den vanvittige og smykke Harley Quinn! Du får her et super fedt kostume i god kvalitet. Et af årets mest populære udklædninger til kvinder.

Goth Prom Queen kostume til børn

Med dette Goth Prom Queen kostume til børn kan barnet blive skolens både smukkeste og mest uhyggelige prom queen. Fås i flere forskellige størrelser.

Glad Græskar børnekostume

Det glade græskar børnekostume er måske ikke festens mest uhyggelige kostume, men det er uden tvivl det sødeste!

Joker Børnekostume

Jokeren er en super populær udklædning, både til børn og voksne. Og med rigtig god grund! Kostumet er nemlig både stilet, sjovt, skørt og uhyggeligt på en og samme tid.

Adult Skull Trooper skeletkostume

Skal du klædes ud som skelet til den kommende halloweenfest? Så bør du bestemet overveje dette fede Skull Trooper skeletkostume.

Død nonne kostume til kvinder

Døde nonner er med i mange uyhyggelige gyserfilm. Her kan du selv klæde dig ud som en død nonne, med blod løbende ned af tøjet.

Uhyggeligt Den Lille Rødhætte kostume

Den lille rødhætte har endelig fået hævn over den farlige ulv. Det har dog resulteret i, at hun har fået et noget blodigt udseende!

Zombie kirurg kostume

Hvis ikke du er bange for at gå til lægen i forvejen, så bliver du det efter at have mødt zombie kirurgen her! Et super fedt og anderledes zombie kostume, som nok skal imponere til udklædningsfesten!

Zombie Skolepige Kostume

Med kostumet her behøver du ikke vælge, om du skal klæde dig ud som zombie eller skolepige. Det er den perfekte kombination, af den søde skolepige, og den farlige zombie!

Zombie Sygeplejerske Kostume Til Kvinder

Dette frygtindgydende zombie sygeplejerske kostume til kvinder, er den perfekte kombination af den flotte sygeplejerske og den uhyggelige zombie.

Masquerade heksekostume til kvinder

Heksekostumet her et er klasissk heksekostume til kvinder, som er oplagt at bruge til halloween. Sættet inkludere både selve udklædninge samt den spidse heksehat.

Vampyr kostume til piger

Dette vampyr kostume til piger, kan få selv den sødeste lille pige til at blive en farlig vampyr. Sættet fås i flere størrelser.

Blå Troldmand Kostume

Skal du klædes ud som troldmand med lang hvidt skæg og den klassiske spidse hat? Så har du her det helt perfekte kostume.

Mumie t-shirt kostume

Her får du en mumie t-shirt, så du kan klæde dig ud som mumie, uden at skulle rulle dig ind i 6 ruller toiletpapir. Samtidig til en rigtig god pris!

Arachnomania Morphsuit

Dette uhyggelige Arachnomania Barn morphsuit er en både anderledes og super uhyggelige udklædning, der med garanti vil trække opmærksom til selv den vildeste halloweenfest.

Five Nights at Freddy's Freddy Børnekostume

Five Nights at Freddy's er utrolig populært blandt børn, hvorfor Five Nights at Freddy's Freddy børnekostumet her er et helt genialt halloweenkostume.

Mad Hatter Halloweenkostume

Forvandl dig til festens midtpunkt med dette farverige Mad Hatter Halloweenkostume. Inspireret af den klassiske karakter, er dette kostume perfekt til halloweenfester og udklædningsarrangementer. En fantastisk gave til den, der elsker at skille sig ud med kreativ og sjov udklædning.

Find halloween kostumer til alle

Er du på jagt efter et halloween kostume til børn i gave? Eller er det som en gave til dig selv og din partner som en overraskelse måske? Uanset anledningen til jagten på halloween udklædninger, er du mere end velkommen her på siden.

Vi elsker gaver, men vi elsker i lige så høj grad udklædninger og kan derfor hjælpe dig med at finde:

 • Halloween kostume til mænd
 • Halloween kostume til damer
 • Halloween kostume til teenager
 • Halloween kostume til baby
   

Det er på ingen måder tilfældigt, hvad vi har valgt ud. For vi er selv ret penible, når det kommer til gaver og deres kvalitet. Vi har derfor udvalgt nogle særlige webshops, som er helt fantastiske til at sammensætte et udvalg af kostumer, der er alt lige fra skræmmende til sjove – i en god kvalitet selvfølgelig, så du får mest muligt ud af dem.

Så om du er på jagt efter en værtindegave til halloweenfesten, en gave til dig selv, eller et barn, finder du hvad du søger her hos os!

Vi inviterer til vaskeægte uhyggelig halloween jagt her på siden og håber, at du finder det, du søger efter. Eller endnu bedre: noget som du slet ikke havde forventet!

 

Uhyggelig halloween kostume til voksne og børn

Kender du et barn, som vil elske at klæde sig ud som en meget blodtørstig vampyr? En farlig zombie? Eller måske det mest skræmmende spøgelse på hele vejen? Eller kunne du godt selv tænke dig at være den, der klæder sig bedst ud i vennekredsen?

Så er det godt, at vi har været meget omhyggelige i, hvad vi har valgt ud her på siden. For der er både uhyggelige kostumer til børn såvel som til voksne. De er naturligvis alle sammen gennemførte, så der ikke er noget som helst at sætte på kvaliteten eller detaljerne. Altså er forudsætningerne for en rigtig god fest til stede!

Finder du et kostume hos en af de webshops, vi har samlet inspiration fra og linket til, skal du samtidig også huske på, at du hos dem kan finde rekvisitter. Så mangler du nogle uhyggelige elementer, som lige sætter prikken over i’et, bør du gå på nærmere opdagelse hos den enkelte webshop.

 

Inspiration til et gennemført halloween kostume

Synes du, det er for nemt bare at trække noget halloween tøj over hovedet og så tage af sted til fest? Synes du, der mangler noget? Det kan der sådan set også været noget om, da et gennemført kostume skal være det fra top til tå.

Du kan derfor med fordel sørge for følgende:

 • Vælge det perfekte kostume. Gå ikke på kompromis. For når du vælger et, som du er fuldt ud begejstret for, vil det også straks kunne mærkes hos andre, når du træder ind i rummet.
 • Gå all in på ansigtsmaling. Det er faktisk kun din egen fantasi, der sætter grænser. Skal du være spøgelse, skal du naturligvis være helt hvid i ansigtet. Vil du gerne være Frankenstein, skal der også males en masse detaljer i ansigtet. Det er på alle måder med til at gøre din halloween udklædning meget mere uhyggelig!
 • Vælg en god maske, hvis du gerne vil undgå ansigtsmaling. En maske kan nemlig også sagtens forvandle alle til et uhyggeligt monster eller en forfærdelig grim heks.
 • Gå ikke ned på tilbehør. Når du vælger de rette rekvisitter såsom en kost til en heks eller horn til en djævel, gør det kostumet meget mere overbevisende. Sådan skal det gerne være til en vaskeægte fest med halloween tema!
   

Er du klar til at være mere uhyggelig, end hvad du nogensinde før har været? Vi er helt sikre på, at det bliver en fantastisk oplevelse!

 

Få gode oplevelser med halloween kostume

Oplevelser i København eller oplevelser i et halloween kostume er nærmest godt og vel det samme. Der er i hvert fald lagt op til, at det bliver sjovt og spændende. Eller hvad med at kombinere det? Er der et sted, som er ekstra fedt at holde Halloween, så er det da i København, hvor der er mange fester og arrangementer, der netop går all in på det.

Det behøver naturligvis ikke foregå i hovedstaden for at være en god oplevelse. For gode oplevelser i et halloween kostume kan også opstå ved at invitere til den fedeste fest derhjemme med alt, hvad der hører til af snacks, drinks og slik. Hvad med at bage uhyggelige kager? At bage boller, der ligner edderkopper? Eller servere grønne, røde og sorte drinks, der virkelig ikke ligner noget, man har lyst til at drikke? Og hvad med pynten? Med edderkopper, spindelvæv, græskar og meget andet over det hele, er der lagt op til den sjoveste og mest minderige oplevelse!

En halloween fest er, hvad du gør den til. Om den så skal laves i børnehøjde eller for et mere voksent publikum. For den energi du lægger i det, er også hvad du får ud af det i den anden ende!

 

Hvad koster et halloween kostume?

Økonomi og budget er naturligvis en vigtig del af det at vælge et Halloween kostume. For budget og ambitioner skal naturligvis matche hinanden. Vi kan dog heldigvis glæde dig med, at det er muligt at få kostumer i forskellige prisklasser. Altså er det også muligt at få et billigt halloween kostume. Uanset om du er på jagt efter et halloween kostume til børn eller et halloween kostume til voksen.

Prisen afhænger af kvaliteten og dermed også af detaljegraden på kostumet. Du kan derfor få et kostume for ganske få hundrede kroner, lige så vel som det også er muligt at få et, der koster flere hundrede kroner. Det kommer helt og aldeles an på, hvad udgangspunktet er, og hvor gennemført det skal være.

Vi har sørget for at finde kostumer i forskellige prisklasser, så du uanset budget og økonomi har mulighed for at finde et kostume, der matcher. Klik dig derfor endeligt gerne igennem listen og se, om ikke du kan blive fristet af et kostume eller to!

 

Halloween kostume ideer – hvad kan du tage på?

Er du ikke helt sikker på, hvad du skal tage på? Eller hvad du godt kunne tænke dig at være? Der er så mange ideer derude, at vi godt forstår, at det kan være svært at tage en beslutning om, hvilket halloween tøj du skal gå efter.

Vi giver dig gerne nogle ideer:

 • Spøgelse
 • Vampyr
 • Græskar
 • Uhyggelig skolelærer
 • Frankenstein
 • Ananas
 • Banan
 • Grease
 • Dinosaur

Vil du gerne være uhyggelig? Eller skal det mere være et sjovt kostume, som alle kan grine af? Når du har besluttet dig for det, er det meget nemmere at tage en beslutning om, i hvilken retning du skal gå. Bare fordi det er halloween, behøver det ikke nødvendigvis være uhyggeligt. Der er helt frit spil. Du kan derfor gå i hvilken som helst retning, du gerne vil. Intet mindre.

Så vil du gerne være et sødt jordbær, der deler jordbær treats ud eller en virkelig uhyggelig zombie, er det lige godt og lige fantastisk.

 

Brug halloween udklædninger til fester året rundt

Synes du også, det er lidt ærgerligt, at dit halloween tøj bare skal gemmes af vejen i et helt år ad gangen? Det er der heller ingen grund til, at det skal. For Halloween er ikke den eneste årsag og anledning til at trække i noget sjovt eller uhyggeligt udklædning. Der er også fastelavn, fødselsdage og fede temafester, som du kan invitere til i løbet af året.

Og hvad med at have forskelligt tøj og udklædning til at ligge? Så kan du skifte mellem udklædning alt efter, hvilket tema der er og ikke mindst, hvad du har lyst til på dagen. Du er i hvert fald mere end velkommen til at shoppe amok i kostumer her på siden, så du ikke kommer til at mangle, når du står og skal til den fedeste kostumefest!

Vi opdaterer løbende vores liste, så du altid kan være opdateret på gaveideer og kostumer. Om du derfor skal bruge et til Halloween eller er på jagt efter et til en sommerfest, kan du lægge vejen forbi og lade dig inspirere. Vi håber naturligvis, at du finder noget, som kalder på dig, så du inden længe kan glæde dig til at trække i det!

 

Alt det bedste i halloween udklædninger her hos os

Er du klar til at shoppe amok sammen med os? Det har du i hvert fald alletiders mulighed for, da der ikke er de kostumer, vi har samlet her på siden. Om du gerne vil være noget uhyggeligt eller sjovt, kan du med sikkerhed finde noget, der falder i din smag. Vi har forsøgt at være så kreative og åbne i forhold til kostumer, så du også kan være kreativ og tænke i anderledes baner. Det er altid sjovt at kunne overraske og dukke op i noget, som andre på ingen måder forventer.

Du kan også roligt shoppe her hos os, da vi udelukkende linker videre til forhandlere, som vi ved, er troværdige. Nogle kender du, andre er måske helt nye for dig. Fælles for dem alle er dog, at de er lige så vilde med kostumer, som vi er det. Der er derfor nærmest garanti for, at du finder et kostume, som passer med dine ønsker og tanker.

Har du nogle spørgsmål til nogle af kostumerne, størrelserne eller kvaliteten, skal du henvende dig til den respektive webshop, som du har klikket dig videre til. For vi inspirerer blot til kostumer og giver dig mulighed for nemt og hurtigt at sammenligne på kryds og tværs.

Rigtig god jagt på et kostume til Halloween!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Halloween kostumer

Nogle af de mest klassiske Halloween udklædninger er:

 • Heks
 • Vampyr
 • Spøgelse
 • Uhyggelig klovn
 • Zombie
 • Skelet

Du kan dog også vælge en af de mere atypiske – men mindst ligeså spændende – udklædninger:

 • En Disney superskurk
 • Harley Quinn
 • The Joker
 • Dinosaur
 • Pennywise
 • Chucky

Du finder de fleste af ovenstående samt mange flere her i guiden.

I guiden her har vi samlet årets bedste Halloween kostumer til både børn og voksne. Dertil har vi fundet de kostumebutikker, hvor du får den bedste pris. Det bedste sted at købe et kostume, kommer an på hvilket kostume du ønsker. Når du har fundet din favorit, er det bare at klikke på det, og du finde det bedste sted at købe det.

Denne artikel er anmeldt af Christian Lund (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne