Halloween kostume - geniale halloween udklædninger

Halloween kostume 2022 – 50 geniale halloween udklædninger

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Har du sat en uhyggelig jagt ind på et Halloween kostume? Det er en særdeles populær højtid, der er oplagt til mange og skræmmende fester. Det handler om at forskrække hinanden – og det er fantastisk sjovt, uanset om man er skolebarn eller voksen. Det er en højtid, hvor det er muligt at skeje lidt ud og bare have det sjovt sammen med alle andre.

Vil du gerne finde et halloween kostume, men vil du samtidig også gerne lede efter et på en overskuelig måde? Så er det godt, du er landet her hos os, da vi er kostumeelskere helt til fingerspidserne. Vi har derfor samlet det bedste i uhyggelige kostumer fra forskellige webshops, så du på ingen tid kan finde det helt perfekte halloween udklædning!

Årets bedste kostumer til halloween

Orange Flygtet Fange Kostume

Skal du klædes ud som en undsluppet fange til halloween? Så har du her det perfekte kostume! Kostumet er til voksne og i fremragende kvalitet.

Oppustelig Bærende Alien Kostume

Oppustelig Bærende Alien Kostumet et et anderledes halloween kostume, som helt sikkert er en kadidat til at vinde årets udklædning! Pust kostumet op, og det ligner en alien bærer rundt på dig.

Squid Game Kostume

Klæd dig ud som deltagerne fra den populære serie Squid Game, kendt fra Netflix. Kostumet her er til voksne, og uden tvivl en af årets mest populære udklædninger.

Classic Horror Clown kostume

Dræberklovnen har alle dage været et af de mest uhyggelige halloween kostumer. Her får du et klassisk gyser klovne kostume, som helt sikkert nok skal skræmme vid og sans fra dem du møder!

Oppustelig Baby Pige Kostume

Dette store oppustelige baby pige kostume, er lige dele sjovt og uhyggeligt! Det kan både bruges til fastalavn, halloween, eller blot som udklædning til en kostumefest. En stensikker ''festens udklædning'' vinder.

Killer Pierrot Kostume

En uhyggelig klovn er altid et godt kostume til halloween! Her får du den uhyggelige Pjerrot med maske, handsker, sko og kostume.

Død ballerina kostume - Zombie

Er en almindelig zombie for kedelige? Så klæd dig ud som en død zomebie ballerina i stedet! Et uhyggeligt kostume til kvinder som fås i flere størrelser.

Gothic Vampyr kostume til børn

Et flot og uhyggeligt vampyr kostume til piger. Fås i flere størrelser.

Wind-Me-Up Dolly kostume

Klæd dig ud som en uhyggelig dukke til halloween i år, med dette skræmmende Wind-Me-Up Dolly kostume til kvinder.

Adults Mistress Of Seduction Vampire kostume

Dette vampyr kostume er både uhyggeligt og forførende. Den perfekte udklædning til en voksen halloween fest, hvor du gerne både vil se godt ud og være uhyggelig på samme tid.

Cirque Sinister Bo Bo the Clown kostume

Cirque Sinister Bo Bo the Clown kostumeet er en kombination af et zombie og dræberklovne kostume - det bliver ikke meget mere uhyggeligt end det!

Zombie Enhjørning kostume

Er du i tvivl om, om du skal klæde dig ud som en zombie eller enhjørning til halloween? Hvorfor ikke vælge begge? Zombie enhjørningen bliver uden tvivl en af de fedeste halloween kostumer til festen!

Oppustelig TREX Dinosaur kostume

Klæd dig ud som en farlig dinosaur med dette geniale oppustelige dinosaur kostume. Kostumet kan bruges til halloween såvel som fastelavn og andre sjove anledninger.

Bloody Prom Queen kostume

Du skal nok ikke bruge kjolen her som studenterkjole, men som halloween kostume fungerer den uden tvivl helt perfekt!

Harley Quinn børnekostume

Harley Quinn er de seneste år blevet et utroligt populært kostume til børn såvel som voksne. Her får du et flot Harley Quinn børnekostume - genialt til både halloween og fastelavn.

McKiller Klovne Kostume

McDonalds klovnen er i sig selv uhyggelig. Det kan du lige gange med 10, når han har blod over det hele og en stor kniv i hånden! En moderne halloween kostume af bedste klasse.

Gothic Alice Kostume

Kan du lide Alice i Eventyrland? Så er det her gotiske Alice i Eventyrland halloween kostume helt sikkert lige dig! Et både anderledes og flot kostume, som helt sikkert står ud i mængden.

Kvindelig fugleskræmsel kostume

Dette kvindelige fugleskræmsel kostume er et både anderledes og smukt kostume, som du kan bruge til halloween såvel som andre anledninger, hvor du skal klædes ud.

Harley Quinn Kostume til voksne

Klæd dig ud som den vanvittige og smykke Harley Quinn! Du får her et super fedt kostume i god kvalitet. Et af årets mest populære udklædninger til kvinder.

Goth Prom Queen kostume til børn

Med dette Goth Prom Queen kostume til børn kan barnet blive skolens både smukkeste og mest uhyggelige prom queen. Fås i flere forskellige størrelser.

Glad Græskar børnekostume

Det glade græskar børnekostume er måske ikke festens mest uhyggelige kostume, men det er uden tvivl det sødeste!

Joker Børnekostume

Jokeren er en super populær udklædning, både til børn og voksne. Og med rigtig god grund! Kostumet er nemlig både stilet, sjovt, skørt og uhyggeligt på en og samme tid.

Adult Skull Trooper skeletkostume

Skal du klædes ud som skelet til den kommende halloweenfest? Så bør du bestemet overveje dette fede Skull Trooper skeletkostume.

Død nonne kostume til kvinder

Døde nonner er med i mange uyhyggelige gyserfilm. Her kan du selv klæde dig ud som en død nonne, med blod løbende ned af tøjet.

Uhyggeligt Den Lille Rødhætte kostume

Den lille rødhætte har endelig fået hævn over den farlige ulv. Det har dog resulteret i, at hun har fået et noget blodigt udseende!

Zombie kirurg kostume

Hvis ikke du er bange for at gå til lægen i forvejen, så bliver du det efter at have mødt zombie kirurgen her! Et super fedt og anderledes zombie kostume, som nok skal imponere til udklædningsfesten!

Zombie Skolepige Kostume

Med kostumet her behøver du ikke vælge, om du skal klæde dig ud som zombie eller skolepige. Det er den perfekte kombination, af den søde skolepige, og den farlige zombie!

Zombie Sygeplejerske Kostume Til Kvinder

Dette frygtindgydende zombie sygeplejerske kostume til kvinder, er den perfekte kombination af den flotte sygeplejerske og den uhyggelige zombie.