Barbie julekalender - Årets BEDSTE Barbie julekalendere

Barbie julekalender 2024 – Årets BEDSTE Barbie kalendere

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Barbie er pigen, der aldrig bliver kedelig at lege med! I generationer har hun underholdt piger og drenge med sit flotte blonde hår og lange ben. Kender du en pige eller dreng, der er helt tosset med Barbie og hendes søde smil, giver det så absolut god mening at overraske med en Barbie julekalender 2024 .

I guiden her har finder du alle årets julekalendere med Barbie. Vi håber, du finder den helt rette Barbie julekalender og kan glæde en sød dreng eller pige med den!

Årets bedste Barbie julekalendere 2024 ​

Barbie Cutie Reveal Julekalender - 24 Låger

Barbie Cutie Reveal julekalender

Barbie Cutie Reveal julekalenderen er en af de bedste Barbie julekalendere længe! I den finder du ikke kun en Barbiedukke, men også to kæledyr og masser af fedt tilbehør. Se mere om indholdet via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
Barbie Fashionista Julekalender - 24 Låger

Barbie Fashionista julekalender

Hold jul med en ægte fashionista med Barbie Fashionista julekalenderen. I den finder du en Barbie, hendes søde kat, og naturligvis en masse moderigtigt tilbehør!
Produktet er desværre udsolgt.
Barbie Color Reveal julekalender 2022

Barbie Color Reveal julekalender 2022

Fejr jul med Barbie, mens du mixer og matcher farver og tøj. Udover Barbie indeholder julekalenderen også en masse smukt tøj til hende, tilbehør, samt nogle af Barbies søde dyrevenner.
255,00 kr.
369,00 kr.
399,00 kr.
Barbie Vinter Eventyr julekalender 2022

Barbie Vinter Eventyr julekalender 2022

Tag på et magisk vintereventyr med Barbie, som bl.a. byder på magiske havfruer, feer, en enhjørning samt andre magiske dyr. Julekalenderen indeholder alt fornævnte, en Barbiedukke samt tilbehør til jeres vinter eventyr.
240,00 kr.
359,00 kr.
Barbie Color Reveal julekalender 2021

Barbie Color Reveal julekalender

Barbie color reveal er en sjov og anderledes julekalender. Tag Barbie op ad røret, fyldt det med vand, lad hende svømme lidt i det, og se hende på magisk vis skifte farve. Udover over Barbie, er kalenderen fyldt med mange andre overraskelser.
Barbie julekalender - dag og nat

Barbie julekalender - dag til nat

Barbie julekalender – dag og nat, giver den af flot Barbie dukke, og tilhørende en masse smukt tøj, som du kan bruge til at klæde hende på med. Der er outfits nok til hele julen og mere til!
239,00 kr.
289,00 kr.
309,00 kr.
Barbie sminke julekalender

Barbie sminke julekalender

Barbie sminke julekalenderen er fyldt med sminke og smykker med Barbie tema – alt det som små piger elsker! Kalenderen egner sig til børn fra 3 år og op.
159,00 kr.
Barbie julekalendere til børn

Barbie julekalender​ til piger

I første låge er der en Barbie dukke i stribet badedragt. I de resterende 23 låger finder du tøj, sko, accessoires som passer til Barbie dukken, samt små søde dyr. Den perfekte julekalender til piger som elsker Barbie og hele det tilhørende univers.
Produktet er desværre udsolgt.
Barbie fairytale julekalender til piger

Barbie julekalender - Dreamtopia

Den eventyrlige fairytale barbie julekalender. Første dag i december modtages en Barbie dukke. Bag de andre låger gemmer sig tøj og eventyrlige accessories. Blandt andet en havfruehale, vinger, en enhjørning samt en drage. En super spændende julekalender til piger som er vild med Barbie.

Find den perfekte Barbie julekalender  2024

Selvom Barbie er og bliver en meget elsket figur, er der ikke mange julekalendere til børn at vælge mellem, med den smukke dukke. Men bare rolig! Vi har researchet en del og fundet frem til alle de gode julekalendere, der er med skønne og smukke Barbie, så du ikke behøver lede nettet tyndt.

 

Hvem er Barbie?

Selvom hun ser smuk, ung og skøn ud, er hun faktisk ved at være en ældre dame. For den første Barbie-dukke så nemlig lyset i 1959, hvor hun blev sat til salg i de amerikanske legetøjsbutikker. Ruth Handler var kvinden bag, som gav dukken navnet efter sin datter, Barbara.

Selvom hun blev solgt for første gang i amerikanske butikker, kommer inspirationen til hende dog fra en rejse til Tyskland i 1956, hvor Ruth stødte på dukken Bild Lilli. Denne var dog lidt for udfordrende klædt – og efter flere ændringer blev Barbie altså født.

Siden da er hun gået hen og blevet det mest ikoniske stykke legetøj i verden. Hun har desuden stået model til lidt af hvert – blandt andet beskyldninger om at være lidt for konservativ, pæn og perfekt.

Men, hun har tilpasset sig gennem årene og har så vidt muligt fulgt med kvinders udvikling på flere parametre. Nu især også på kropstyper og udseende. Netop derfor er hun stadig den dag i dag et meget populært stykke legetøj – også selvom digitale medier spiller mere og mere ind.

Det er derfor på ingen måder ”old school” at købe og give en Barbie julekalender.

 

Hvad koster en Barbie julekalender?

Selvom Barbie-dukker af og til kan være en omkostelig affære, er en Barbie Julekalender i sig selv ikke meget dyrere end en julekalender med kvalitetschokolade. Faktisk kan du få en Barbie Dreamtopia julekalender for mindre end 250 kroner. Det er ganske okay taget i betragtning, at der følger en Barbiedukke og 23 forskellige ting med.

Du kan også være heldig at falde over et Barbie julekalender tilbud, hvor den fås til en endnu bedre pris, end hvad den i forvejen er sat til.

Vi kan ikke garantere, at der er tilbud på de julekalendere, vi har linket til. Til gengæld tør vi godt garantere, at der er en dreng eller pige, der bliver helt vildt glad, når gavepapiret åbnes.

 

Barbie julekalender 2024 – bestil den i god tid

Barbie er en populær dame og bliver ved med at være det. Det er hun især også op til jul. Derfor er det en god ide at bestille en Barbie pakkekalender i god tid, hvis du gerne vil være sikker på at få hende hjem til tiden, eller at du ikke glipper muligheden for at købe den.

Selvom vi har samlet flere forskellige kalendere med Barbie, kan vi selvfølgelig heller ikke garantere, at de ikke er udsolgt, når du klikker dig videre. Vi gør dog vores bedste for at finde forhandlere, som altid er gode til at have fyldte lagre og god leveringstid.

Men bestil den gerne så tidligt som muligt, så du er sikker på at kunne glæde den pige eller dreng, som du holder ekstra meget af.

 

Er en Barbie julekalender kun for piger?

Selvom Barbie historisk set har henvendt sig meget til piger – og disse har brugt Barbie som erstatning for de mange babydukker, der findes, er kalenderen altså ikke kun en julekalender til piger. Mange drenge har også glæde af at lege med hende både for sig selv men også sammen med Ken og andre actionfigurer.

Der er heller ikke noget at sige til, at drenge også kan være draget af at lege med Barbie, da hun passer perfekt ind i ”far, mor, børn”-lege, actionlege og andre lege relateret til rollelege.

Så har du en dreng eller kender du en dreng, som ikke kan få nok af Barbie, er det bare med at imødekomme det. Det er helt okay! Alternativt kan du altid giva ham en sej Playmobil julekalender i stedet.

 

Barbie er den perfekte julekalender til børn

Barbie er noget så sød og uskyldig. Netop derfor er hun den perfekte kandidat til en julekalender. For hvad mere hyggeligt og sjovt er der end at lege ”Barbie i frisørsalon”, ”Barbie på ferie”, ”Barbie på vinterferie” eller ”Barbie holder jul”? Det kan en julekalender med en ny barbiedukke om noget bidrage til.

Vi sælger dem ikke selv, men har i stedet fundet online webshops i Danmark, der gør. Dem har vi valgt at linke til, så du nemt og hurtigt både kan finde og købe den helt perfekte og rette Barbie julekalender til den heldige dreng eller pige, som du er meget glad for.

 

Find den bedste Barbie julekalender 2024 hos os

Om du søger en Barbie julekalender til årets jul eller gerne vil give en hvert år de næste år, er du velkommen til at få inspiration hos os. Vi opdaterer nemlig løbende vores liste over julekalendere med Barbie, så du altid har et nemt overblik over, hvilke muligheder der er lige nu og her.

Vi elsker jul (og sådan set også Barbie), hvorfor du altid kan regne med, at vi har de seneste nye julekalendere med hende her på siden.

Skulle du også mangle en eller flere julekalendere til børn eller voksne til årets jul, er du velkommen til at fortsætte med at klikke dig rundt på vores side. For julestemning og inspiration til alverdens julekalendere har vi masser af.

Se bare vores ideer til te julekalender, chokolade julekalender eller makeup julekalender for den sags skyld. Der findes en hel verden af julekalendere – og dem har vi valgt at omfavne på bedste vis. 

Rigtig god søgen og jagt efter Barbie og julekalendere!

Vi ønsker dig en rigtig god juletid.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Barbie julekalendere

De fleste Barbie julekalendere indeholder en dukke med tilhørende accessories. Der hvor forskellen ligger, er på temaet. En er med havfrue tema, en anden med mode tema osv. Den bedste Barbie kalender, er derfor den med det tema, som du bedst kan lide.

Det bedste tilbud, er hos den forhandler, som på nuværende tidspunkt har den bedste pris. Guiden her over årets bedste Barbie julekalendere 2024 , giver dig samtidig mulighed for, at sammenligne priser, og på den måde finde det bedste tilbud netop nu.

Barbie julekalenderne er anbefalet til børn fra 3-8 år. Har du et barn som er stor Barbie fan, kan hun naturligvis også få glæde af den, selvom hun er over 8 år.

Denne artikel er anmeldt af Pernille Christensen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne