Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Super Mario julekalender + gode Super Mario gaveidéer

Super Mario julekalender 2024 + 5 gode Super Mario gaveidéer

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Kender du en vaskeægte Super Mario fan? Og vil du gerne overraske med den fedeste Super Mario julekalender? Der er så mange ting, man kan få i dag, så hvorfor ikke gå all in, hvis den lille er helt vild med den seje figur og det sjove univers.

Det er en julekalender, der ikke kun er fuld af små gaver. Den giver også mulighed for at bruge dem aktivt. Men det fortæller vi meget mere om!

Lad os først dykke ned i mulighederne for Super Mario julekalender 2024 .

Årets Super Mario julekalender 2024

Super Mario julekalender

Super Mario julekalender

En fed julekalender med dine yndlings Nintendo figurer! Super Mario julekalender indeholder sjovt Super Mario legetøj – både med Mario, Luigi og alle de andre.
Merch shark logo
Original price was: 129,00 kr..Current price is: 9,95 kr..
289,00 kr.
Super Mario julekalender fra JAKKS Pacific

Super Mario julekalender fra JAKKS Pacific

Denne spændende Super Mario julekalender fra JAKKS Pacific giver dig en ny Super Mario figur på 6,5 cm, hver dag i december. Du vil bl.a. finde prinsesse Peach, Luigi og naturligvis Super Mario.

Super Mario julegaveideer

LEGO Super Mario

LEGO Super Mario er et at de helt store LEGO hit. Den interaktive Mario figur skal føres igennem banen og klare udfordringerne på hans vej. Nøjagtigt ligesom vi kender det fra konsolspillene. Start eventyret med Mario startbanen, og udvid evt. med et af de mange spændende udvidelsespakker og ekstra figurer.
Sammenlign priser

Super Mario julekalender – en overraskende julekalender!

Giver det bedre mening at give julekalender med legetøj frem for med chokolade? Det får barnet også meget mere ud af. For chokolade kan der være rigeligt af gennem hele december.

Har du, eller kender du tilmed et barn, der godt kan lide at game Super Mario, er det oplagt med en kalender med netop det. Én ting er at imødekomme interessen, noget helt andet er, at der måske for et øjeblik kan stjæles lidt tid fra computeren eller Nintendo’en.

Super Mario er ganske harmløs og kan ikke meget andet end at charmere og give et stort smil på læben. Det kan han og universet også, når der bliver åbnet for de 24 forskellige låger.

Lyder det helt perfekt? Så tjek mulighederne ud i vores liste.

 

Hvad indeholder en Super Mario julekalender 2024 ?

I en gamer julekalender, som en Super Mario julekalender er, vil der naturligvis være figurer og tilbehør, som barnet kan kende fra spillet. Der vil være hele 24 forskellige populære figurer såsom prinsesse Peach, en særlig Guld Mario og Luigi.

Vi kommer ikke til at afsløre det fulde indhold af julekalenderen, da det også skal være en overraskelse for dig at følge med i, hvad der bliver åbnet op for.

Hver eneste figur og tilbehør er skjult bag en dør med nummer på. Det er derfor en hemmelighed, hvad der gemmer sig – lige indtil dagens låge bliver åbnet.

Det smarte ved julekalderen er, at den er designet med Mushroom Kingdom-temaet og har et frontpanel, der kan åbnes op. Det betyder, at den har en ”pop-up”-funktion. Den kan bruges til at lege og spille på eller til at vise de flotte figurer frem!

 

Hvem er det nu lige, Super Mario er?

Kniber det lidt med at holde styr på alle de universer og spillefigurer, som de små beskæftiger sig med? Så tager vi lige en opsummering af, hvem Super Mario egentligt er for en fætter.

Super Mario er efterhånden ved at være en gammel kending. Han har eksisteret siden 1985 og blev designet af Shigeru Miyamoto. Hvad han ikke vidste dengang var, at han havde skabt det, der skulle gå hen og blive en af de mest kendte spillekarakterer.

Tilbage i 80’erne var grafikken på ingen måder, hvad den er i dag. Han blev derfor designet med et karakteristisk skæg og stærke farver, som den dag i dag stadig hænger ved og har gjort ham til den karakteristiske figur, som han er.

Han er gået hen og blevet Nintendos frontfigur. Faktisk har han været med i mere end 200 videospil. Oprindeligt fandt man ham i det, der kaldes for Platformspil med Donkey King som værende det første. Siden er det dog blevet flere og andre genrer.

Han er en spillefigur, der er meget svær at komme udenom, når det gælder computer- og andre konsolspil på børneværelset. For han er en populær herre, der nemt kan få tiden og timerne til at gå.

 

Super Mario julekalender – én af mange gamer kalendere

Det bliver mere og mere populært at gå efter julekalendere til børn, der ikke indeholder søde sager. Det er ikke fordi, børn ikke længere kan lide slik og chokolade. Men udvalget af julekalender til børn er bare eksploderet de sidste år. Det betyder, at det er muligt at få alt lige fra Super Mario julekalender til en med Minecraft. Det kan måske virke som lidt frås, da børn i forvejen får rigtig meget op til jul. Dog kan den også vendes om til, at julekalenderen lægger op til mere fysisk leg – og dermed nok også en del mere hygge sammen i stuen, når der skal leges.

En julekalender med legetøj gør naturligvis julen og juletiden noget mere spændende for de små, da det vil være som at få nogle små gaver hver eneste dag. Det er ikke helt tosset, når man bare går og glæder sig til, at det bliver jul og juleaften med massevis af gaver. Når det så også er små gaver, der taler lige ind i en interesse og noget, man godt kan lide at spille, er der ingen tvivl om, at du får prisen som den bedste ”mor, moster, søster, bror eller onkel”. Og hvem vil ikke gerne have den titel af et barn?

Gå på opdagelse i Super Mario og lad dig endeligt også inspirere til at klikke dig videre til andre julekalendere med gamertema. Hvem ved, om du finder en, der også passer til teenageren? Eller endnu bedre: dig selv!

 

Hvad koster en Super Mario julekalender?

Den koster i omegnen af 500 kroner. Vi lægger os ikke fast på nogen pris, da vi ikke har indflydelse på, hvad den koster, eller om du er heldig at kunne finde den på tilbud. Det er en af de dyrere julekalender til små børn. Men det er også en populær en af slagsen med mange figurer. Derfor koster den også lidt. Til gengæld er der også meget værdi i den i form af de fine figurer og den leg, som den lægger op til.

Når du klikker dig ind på en kalender gennem os, finder du den specifikke pris hos netbutikken. Her kan du også læse lidt mere om indholdet, og hvad du kan forvente dig af leveringstid alt efter, hvor tæt på december du vælger at købe den.

Prismæssigt ligger den lidt over andre kalendere såsom Minecraft julekalender og Roblox julekalender, der er i samme kategori. Men hvem vil ikke gerne have mere af Super Mario ind på værelset?

 

Find og køb en Super Mario julekalender 2024 her

Der er ingen grund til at lede nettet eller fysiske butikker igennem for en Super Mario julekalender, mens du sveder tran. For du kan blot sidde i sofaen og gøre det lige her. Vi har nemlig samlet de julekalendere, der er med den ikoniske Mario. Du køber en ved at klikke dig videre herfra gennem det link, der er ud for de forskellige julekalendere. Så lander du direkte hos den netbutik, der har den på hylden.

Altså kan du inden længe strege Super Mario julekalender 2024 ud på din liste over julens gøremål. Det er ikke så ringe endda! Har du brug for hjælp til øvrige gaveideer til julens mange overraskelser, finder du det ved at klikke dig omkring på vores side. Der er inspiration til små og store.

Vi er ikke gået ned på julekalendere og julegaver til børn, så du nemt og hurtigt kan shoppe derhjemme fra. Det giver dig forhåbentligt mere tid til bare at nyde julen, og alt hvad den bringer med sig af hygge!

Rigtig god jul – og god fornøjelse med Hr. Mario

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Super Mario julekalender

Der er flere steder du kan købe årets Super Mario julekalender online. Vi har i guiden her samlet en række forhandlere du kan købe den fra, så du samtidig kan sammenligne priser på den.

I kalenderen er der Super Mario figurer, som både kan bruges til at lege med, eller stille til udstilling. Der vil naturligvis være Mario og Luigi, men også andre, som f.eks. Metallic Chain Chomp og Yoshi. I alt 24 figurer.

Denne artikel er anmeldt af Erik Vestergaard (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne