Julekalendere

Julekalendere er en af de mest elskede juletraditioner, vi har i Danmark. Det kan dog være svært at vælge den helt rigtige – både til en selv eller sit barn. Derfor har vi her hos Geniale Gaver udarbejdet en lang række julekalender-guides, hvor vi samler alle årets bedste julekalendere. Disse er baseret på enten typen af kalender, eller modtager. Tjek dem ud og find den perfekte julekalender i dag, eller se årets mest populære længere nede på siden her.

Jeg leder efter julekalender til...

Julekalender til voksne
Voksne
Julekalender til mænd
Mænd
Julekalender til kvinder
Kvinder
Julekalender til par
Par
Julegave til teenager
Teenagere
Julegave til børn
Børn

Julekalender til børn og teenagere 2024

Julekalender med legetøj til børn
Legetøj
LEGO julekalender
LEGO
Gurli Gris julekalender
Gurli Gris
Pokemon julekalender
Pokémon
Harry Potter julekalender
Harry Potter
Barbie julekalender
Barbie
LOL julekalender
LOL Surprise
Playmobil julekalender
Playmobil
Minecraft
Among Us julekalender
Among us
Roblox julekalender
Roblox
Schleich julekalender
Schleich

Julekalender til voksne 2024

Portvins julekalender
Portvin
Øl julekalender
Øl
Kaffe julekalender
Kaffe
Gin julekalender
Gin
Baileys julekalender
Baileys
Te julekalender
Te
Whisky julekalender
Whisky
Rom julekalender
Rom
Værktøjs julekalender
Værktøj
Sinful julekalender
Sinful

Slik- og chokolade julekalendere 2024

Chokolade julekalender
Chokolade
Lakrids julekalender
Lakrids
Slik julekalender
Slik
Chili Klaus julekalender
Chili Klaus
Summerbird julekalender
Summerbird
Bülow julekalender
Bülow
Wally and whiz julekalender
wally & whiz
Vegansk julekalender
Veganske

Personlig pleje og makeup julekalendere 2024

Makeup julekalender
Makeup
Neglelak julekalender
Neglelak
The body shop
Rituals
Clinique julekalender
Clinique
Biotherm julekalender
Biotherm
Nivea julekalender
Nivea

Populære julekalendere 2024

Baileys XL Julekalender - 340 gram

Baileys julekalender XL

Baileys chokoladejulekalenderen, er et af de største hits når vi snakker julekalendere til voksne! Baileys XL julekalender er fyldt med mælkechokoladetrøfler i forskellige baileys-smagsvarianter. Bl.a. Baileys Original Irish Cream og Baileys Salted Caramel. En af de bedste gaveideer til ham eller hende der elsker baileys og chokolade! Og hvem gør ikke det?
259,00 kr.
Pringles Julekalender

Pringles chips julekalender

Har du altid drømt on en chips julekalender? Så går din drøm i opfyldelse i år! Nu kan du nemlig få en Pringles julekalender fyldt med forskellige Pringles chips med forskellige smage. Et fantastisk alternativ til dig der er mere til salt end sødt.
449,00 kr.
The Snaffling Pig Flæskesvær Julekalender

The Snaffling Pig flæskesvær julekalender

Så er det godt nyt til alle flæskesværs elskere! I år kan du nemlig få en flæskesværs julekalender fyldt af forskellige smag flæskesvær. Julekalenderen som du ikke vidste du manglede!
349,00 kr.
Anthon Berg julekalender med marcipan

Anthon Berg julekalender med marcipan

Forkæl dig selv eller en du holder af med årets Anthon Berg julekalender. 24 dage med den gode danske chokolade – en hver chokoladeelskers drøm!
Produktet er desværre udsolgt.
The Advent Of Change Pakkekalendere

The Body Shop julekalender ''The Advent Of Change''

”The Advent Of Change” The Body Shop julekalenderen er fyldt med lækre produkter fra The Body Shop. Håndcreme, Body Butter, Shower gel og conditioner, er blot nogle af de skønne overraskelser du har i vente. Se det fulde indhold via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
The Big Advent Of Change Pakkekalendere

The Body Shop julekalender ''The Big Advent Of Change''

”The Big Advent Of Change” The Body Shop julekalenderen giver dig hver dag i december et nyt skønt The Body Shop produkt. Det kan være en håndcreme, en conditioner eller noget helt tredje. En kalender enhver kvinde vil elske!
Produktet er desværre udsolgt.
The Ultimate Advent Of Change Pakkekalendere

The Body Shop julekalender ''The Ultimate Advent Of Change''

The Body Shop julekalender ”The Ultimate Advent Of Change” er den ultimative The Body Shop julekalender, og muligvis den ultimative julekalender til kvinder generelt! Den gør hver dag til en juleaften. Se bare alt det lækre indhold via linket, og du vil være helt enig.
Produktet er desværre udsolgt.
Personlig Chokoladejulekalender med Billeder

Personlig chokoladejulekalender med billeder

Chokolade julekalenderen 2.0! På denne fantastiske chokolade julekalender får du ikke kun en masse lækkert chokolade, du kan også designe hver enkelt stykke med egne personlige billeder. På den måde kan du give en lækker chokolade julekalender til en du holder af, som samtidig er personlig. En ligeså gode kalender til voksne som den er til børn.
329,00 kr.
Julekalender Lakrids by Bülow 2023 + gratis smagsprøve (forudbestil)

Bülow lakrids julekalender

Bülow lakrids julekalenderen, er en af de bedste lakrids julekalendere til voksne. Den er fyldt med lækker lakrids i forskellige varianter. Lakrids med chokolade, sød lakrids, salt lakrids, hård lakrids og blød lakrids.
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender English Tea Shop

Julekalender English Tea Shop​

Nyd en dejlig kop te, hver dag i december helt til juleaften. Te julekalenderen er fyldt med økologisk te, og er en af de hyggligste julekalendere til voksne. Den indeholder 12 forskellige te smage. Du finder både sort, rød, hvid, grøn, urtete og rooboiste. Den bedste måde at holde varmen på i julen.
Produktet er desværre udsolgt.
Summerbirds Julekalender Chiffoniere 2021

Summerbird julekalender - Chiffoniere

I denne luksus Summerbird julekalender, får en en komode med 24 skuffer. Skufferne er fyldt med lækre økologiske chokolader fra Summerbird. Den ultimative julekalender til ham eller hende der elsker chokolade. Indeholder 435 g chokolade fra Summerbird klassiske sortiment og vinter varer.
Produktet er desværre udsolgt.
Sinful Original Julekalender - Sort

Sinful julekalender - Original

Årets udgave af Sinful julekalenderen er som altid fyldt med frække overraskelser til par, som hjælper med at få absolut maksimal nydelse i soveværelset. Lige det der skal til i en den kolde juletid! Indholdet har en værdi af 2600 kr. Se indholdet via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
Sinful Premium Julekalender - Sort

Sinful julekalender - Premium

Den populære Sinful julekalender fås her i en endnu mere luksuriøs Premium udgave. Den frække kalender indeholder sexede overraskelser til en værdi af hele 4400 kr. Giv den i gave til din partner, og nyd godt af den sammen. Se mere om indholdet via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender Wally & Whiz vingummi 2023 + gratis smagsprøve (forudbestil)

Wally and Whiz vingummi julekalender - Grøn

Grøn Wally og Whiz julakalendere som ikke kun er utrolig smuk, men også byder dig på 275g gourmet vingummi i løbet af julen. Hver dag får du en omgang nye lækre vingummier, helt indtil juleaften. Alle vingummier er både veganske og glutenfri.
Produktet er desværre udsolgt.
Rituals julekalender - The ritual of advent

Rituals julekalender - The ritual of advent

Den fantastiske Rituals 2D julekalender indeholder alt det bedste til kvinden der går op i at pleje sig selv. I den utrolig populære julekalender finder du bl.a. anti-ageing ansigtscreme, hårmaske, anti-ageing serum, bodyscrubs og meget andet. En julekalender enhver kvinde vil ELSKE!
Produktet er desværre udsolgt.
ZMILE COSMETICS Advent Calendar 24 Windows Crystal Christmas

Zmile Cosmetics Glowing Stars julekalender

Zmile Cosmetics Glowing Stars julekalender giver dig 24 skønhedsprodukter. Blandt dem finder du løbestit, øjenskygge, neglelak, blush, lipgloss og meget mere. Alt sammen i en dekorativ og hyggelig kalender.
Produktet er desværre udsolgt.
MyMuesli Grødkalender

MyMuesli økologisk julekalender med grød

MyMuesli økologisk julekalender med grød. Forkæl dine smagssanser hele julemåneden, med en ny økologisk havregrød hver morgen! Du får hele 24 portioner, med 18 forskellige smage. Her i blandt chokolade, vanije og ristede mandler. Så er du sikret en god start på dagen hele julen!
649,00 kr.
MyMuesli Myslikalender

MyMuesli økologisk julekalender med mysli

Denne økologisk julekalender fra MyMuesli, er fyldt med 24 lækre müslivarianter. Du får 24 forskellige smage, så du får en ny smagsoplevelse hver morgen i julen. Smagene er blandt andet med mango, chokolade og julekrydderier. Uden tvivl den perfekte julekalender til dig der elsker müsli!
799,00 kr.
Tejulekalender Winter Nights - English Tea Shop

Te julekalender Winter Nights - English Tea Shop

Tejulekalender Winter Nights fra English Tea Shop er den perfekte ledsager til december måned. Med denne kalender får du 25 økologiske sæsonbestemte teer, pakket i komposterbare teposer. Nyd en ny te hver dag, og tæl ned til 1. juledag med en varm kop te i hånden. En ægte vinterforkælelse!
Produktet er desværre udsolgt.
Rituals The Ritual of Advent Exclusive Townhouse

The Ritual of Advent julekalender - Exclusive Townhouse

The Ritual of Advent julekalender - Exclusive Townhouse er en både smuk og fantastisk beauty julekalender spækket med lækre produkter. I den vil du finde både skønhedsprodukter, lækre duftlys og mange andre lækre produkter.
329,50 kr.
Makeup julekalender fra Technic

Technic makeup julekalender

Den perfekte julekalender til kvinden som elsker at lægge make-up. Bag de 24 låger får du hver dag et nyt produkt til make-up samlingen. F.eks. læbestift, øjenskygge og andre lækre sminke produkter. Så har du make-up til hele december, samt juleaften og til en evt. nytårsfest. En julekalender som en hver kvinde vil elske at få!
199,00 kr.
Magasin Julekalender i Træ

Magasins chokolade julekalender i træ

Den eksklsuive chokolade julekalender i træ, er uden tvivl en af årets flotteste og mest dekorative chokolade julekalendere. Den har 24 låger, og er med lys. Ud over at være smuk, indeholder den også en masse lækre chokoladetrøfler. Bl.a. med nougat-bergamotte og passionsfrugt. Den flotte julekalender kan bruges igen året efter, og fyldes med nye lækkerier.
849,00 kr.
Chili Klaus Jingle Balls Julekalender

Chili Klaus julekalender

I Chili Klaus julekalenderen får du ikke kun 24 låger – men hele 25. 24 låger til julen og én til nytårsaften d. 31 december. Bag lågerne finder du et spændende udvalg af chili slik, blandt andet chilikugler, chilikarameller og chilichokolade. Bag nytårsaften lågen gemmer sin en overraskelse. Advarsel, denne julekalender er IKKE for tøsedrenge!
399,00 kr.
Øl-julekalender 2023 - Smag 24 af årets bedste specialøl (inkl. smageglas)

Øl julekalender med 24 af årets bedste bedste specialøl (inkl. smageglas)

I denne øl julekalender får du 24 indpakkede øl. De 24 øl er alle nogle af årets bedste special øl. Kalenderen her blev hurtigt udsolgt sidste år, så slå til mens den stadig er på lager. Samtidig får du et gratis øl smageglas med.
1.195,00 kr.
Summerbird - Chokolade Julekalender 2021 - Single

Summerbird julekalender - Enkelt chokolader

Årets Summerbirds julekalender. Kalenderen er fyldt med dansk økologisk luksus chokolade, og kommer i et flot stilfuldt design. Bag hver låge gemmer sig et stykke chokolade fra Summerbirds klassiske sortiment, samt vinter varer. En julekalender som enhver chokoladeelsker vil nyde godt af. Indeholder i alt 245 g chokolade.
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender kaffe Ø The Brew Company

Coffee Brewers kaffe julekalender

Coffee brewers kaffe julekalender er en hver kaffe entusiasts drøm at få i julen. Den rummer nemlig 25 forskellige spændende kaffer. Du får kvalitetskaffe fra bl.a. Colombia, Brazil, Papua New Guinea, Mexico og mange andre lande.
399,00 kr.
Christmas Magical Make-up- og Badekalender

Stay Magical make-up- og badejulekalender

Stay Magical make-up- og badejulekalender er perfekt til pigen eller kvinden, som elsker at lægge makeup, men også nyder at dejligt karbad i ny og næ. Kalenderen rummer nemlig alt fra badebomber til neglelak til makeup. En genial kalender til at afstresse i julen og forsøde den lidt ekstra.
179,00 kr.
Makeup Revolution 24 Days of Glam Advent Calendar

Revolution makeup julekalender

Årets Revolution makeup julekalender til kvinder er fyldt til randen med lækre produkter! Du får bl.a. læbestift, highlighters, makeupbørster, lipgloss og meget mere. Ikke 24, men hele 25 skønne overraskelser i julen.
319,00 kr.
Essie Advent Calendar

Essie neglelak julekalender

Elsker du neglelak? Så er denne Essie neglelak julekalender til kvinder, lige noget for dig. Julekalenderen byder bl.a. på neglelak i fuld størrelse, top coat, base coat, negle olie samt en masse andre lækre neglelaks produkter. Den perfekte julekalender til voksne der elsker neglelak.
299,00 kr.
378,00 kr.
486,75 kr.
Gummiænder Julekalender

Gummiænder julekalender

Ja du læste rigtigt - en hel julekalender dedikeret i gummiænder! I denne alternative julekalender finder du en væld af forskellige gummiænder, som du kan bruge i badet eller til at stille til pynt. En julekalender som egner sig både til de mindste i familien, familiens badeglade børn og voksne med en barnlig sjæl.
249,00 kr.
Bagsværd lakrids julekalender

Bagsværd Lakrids julekalender

Bagsværd Lakrids har taget danskerne med storm, og de kommer i år med deres helt egen lakrids julekalender! I den er både klassisk lakrids, julevarianter samt nogle med chokoladeovertræk. Samtidig er der rigeligt til at kunne dele den 2 personer!
249,50 kr.
Cocoture - Julekalender hus med søde sager - Delevenlig

Cocoture julekalenderhus (næsten 1 kg indhold!)

Dette kæmpe flotte julakelnderhus indeholder chkolade og lækkerier rigeligt til 2 personer. Næsten 1 kg! Selve julekalenderen kan gemmes og bruges igen næste år – enten til at fylde op igen, eller som julepynt.
599,00 kr.
Skipper's Pipe lakridspibe julekalender

Skippers lakridspibe julekalender

Skippers lakridspibe julekalender indeholder – du gættede det – lakridspiber! Grib chancen for at nyde en lakridspibe hver dag i december. Det er med den gode klassiske smag du kender. En kalender fyldt med nostalgi.
179,00 kr.
Ferrero Collection Julekalender - 271 gram

Ferrero julekalender

Elsker du de lækre Ferrero Rocher, Ferrero Raffaello og Ferrero Rondnoir? Så er denne julekalender lige dig - den indeholder nemlig en god mængde af alle 3!
249,00 kr.
Kun Det Bedste julekalender med slik

Kun Det Bedste julekalender med slik

Er du i tvivl om, hvilken type julekalender med søde sager du skal have i år? Hvorfor vælge? Kun Det Bedste slik julekalender er fyldt med både lakrids, vingummier, karamel og mange andre slags slik – her har du alt i en!
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender 2022

Orion julekalender 2023

Den frække og fantastiske julekalender fra Orion byder i denne omgang på lidt af hvert! For at gøre det kort, så er du sikret en utrolig hed jul med den skønne kalender. Se mere om indholdet via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
Pokémon TCG Julekalender 2023

Pokémon TCG julekalender 2023 (med Pokémon kort)

Denne udgave af Pokémon TCG julekalenderen med Pokémon kort indeholder bl.a. hele 8 foil kort, 5 Pokémon TCG booster pakker, Fun pakke, Poke mønter, en kode til Pokémon TCG Live og meget mere. En hver Pokémon fans juledrøm!
429,95 kr.
Simply Chokolasde julekalender m. 30 låger - Lyseblå

Simply Chokolasde julekalender m. 30 låger - Lyseblå

Den lyseblå chokolade julekalender fra Simply har 30 låger og 300g vanvittigt lækkert chokolade! Minty Cindy, Grainy Billy og Creamy Caro er blot nogle af de smagsvarianter du har i vente med denne fantastiske chokoladekalender. Glæd dig!
359,00 kr.
529,00 kr.
Famous Grouse julekalender XL

Famous Grouse julekalender XL

Kan du lide chokolade og Famous Grouse whisky? Så er Famous Grouse XL julekalenderen lige noget for dig. Den er nemlig fyldt med chokoladetrøfler af mælkechokolade, smagt til med Famous Grouse whiskey. Det betyder også, at den indeholder alkohol, dog under 3%.
239,00 kr.
Creme chokolade julekalender med 30 låger

Simply Creme Chokolade julekalender m. 30 låger

Denne Creme Chokolade julekalender fra Simply har hele 30 låger og er samtidig fyldt med de lækreste creme chokolader. Du vil smage på 13 forskellige varianter som bl.a. indebærer den nye Cookie Joe og den elskede Creamy Carol.
359,00 kr.
569,00 kr.
Julekalender med økologiske fyldte chokolader fra Anker Chokolade (forudbestil)

Anker chokolade voksen julekalender

Anker chokolade voksen julekalenderen byder på 24 fantastiske stykker dessertchokolader fra dansk Anker chokolade. Nougat, marcipan, ris a la mande, karamel og kiksekage er blot noget af alle de forskellige varianter du får.
Produktet er desværre udsolgt.
Black Magic julekalender med søde sager

Black Magic julekalender med søde sager

I denne Black Magic julekalender fra Cocoture finder du alt fra lækre chokolade, til lakrids og karamel og den god blanding heraf. Franske nougat, chokoladeovertrukket mandler og fyldte chokoladehjerter er blot nogle af de lækkerier du har i vente. I alt 460 gram søde julesager.
349,00 kr.
369,00 kr.
After Eight Julekalender

After Eight julekalender

Er typen der er til et stykke After Eight om aftenen? Her har du mulighed for at forsøde enhver aften i julen med lækker After Eight chokolade!
159,00 kr.
269,00 kr.
Pokemon deluxe julekalender 2021

Pokemon julekalender deluxe

Pokemon deluxe julekalenderen til børn er fyldt med seje Pokemon overraskelser hele julen igennem. Her i blandt en masse Pokemon figurer som Pikachu, Squirtle og en masse andre favoritter.
Julekalender - Portvin (forudbestil)

Fransk portvins julekalender

Denne franske luksus portvins julekalender tager dig med på en fantastisk smagsrejse igennem julen. Hver dag bliver du forkælet med en 5 cl portvin som skal nydes. Du vil blive budt på både mange forskellige stilarter såvel som årgange fra forskellige portvinshuse.
569,00 kr.
The Mallows - Fyldte Mallows Julekalender

The Mallows julekalender med karamel fyldte skumfiduser

Skumfiduser blandet med karamel, så bliver det ikke meget bedre! The Mallows  har udviklet en fantastisk ny form for skumfidues, som gemmer på lækkert karamel indeni. I denne version af The Mallows skumfidus julekalender, vil du bliver forkælet med disse lækkerier hele julen!
Produktet er desværre udsolgt.
Pokemon julekalender 2022 (1)

Pokémon julekalender

I Pokémon julekalenderen her får du hele 16 kampklare Pokémon figurer samt otter stykker tilbehør i løbet af julens 24 dage. Et must for enhver Pokémon fan og samler - store som små!
299,96 kr.
Snails julekalender 2022 med neglelak

Snails julekalender 2022 med neglelak til børn

Snails julekalender med neglelak til børn indeholder hele 13 neglelakker, samt en masse tilbehør. Her i blandt, 1 Rose peel-off neglelak 7 ml, 3 neglestickers, lipgloss, glitter og meget mere.
 
399,95 kr.
Familiejulekalender Wally & Whiz vingummi 2023 + smagsprøver

Wally and Whiz KÆMPE julekalender med vingummi

Den ultimative julekalender til voksne der elsker vingummi! Denne kæmpe Wally and Whiz XXL pakkekalender indeholder en hel dåse gourmetvingummi bag hver enkelt låge. Vingummierne er i forskellige smagvariationer som lakrids, bær og frugt. En luksus julekalender til hele familien i verdensklasse!
Produktet er desværre udsolgt.
Gin og Tonic Julekalender fra Fever-Tree

Gin og Tonic julekalender fra Fever-Tree

Foretrækker du en god gin and tonic frem for et glas juleglögg? Den ultimative gin og tonic julekalender giver dig hele 12 gin and tonic i løbet af julemåneden. De gin du finder bag lågerne, er forskellige og fra forskellige mærker, så du ikke får den samme drink hver dag. En luksus julekalender til voksne som elsker en god G&T!
Produktet er desværre udsolgt.
Henter...

Seneste juleartikler

Julekalender 2024 – Den ultimative guide

Det kimer nu til julefest. Det gør det i hvert fald snart. Inden det kimer fra klokkerne i det høje, skal der først åbnes en julekalender. Måske endda ikke kun af dig, men også af dine børn, din partner eller andet familie, du gerne vil forkæle.

Er du på jagt efter en god julekalender 2024 ? Og vil du gerne have det fulde overblik over mulighederne? Så er det godt, du er landet her på den bedste side for kalendere til jul, da vi her præsenterer dig for samtlige julekalendere 2024 , du kan komme i nærheden af samt købe online.

Lad det blive jul!

 

Ingen jul uden en julekalender med låger

Sådan er vi nok mange, der har det efterhånden. Det er blevet en fast del af det at holde jul. Der skal gerne være en lille ting at se frem til hver dag. Om det så er et godt stykke chokolade eller et stykke legetøj.

I takt med at vi har fået flere penge mellem hænderne, er der også kommet et langt større udbud af kalendere på markedet. Det er lækkert. Men det kan også give anledning til lidt forvirring. For hvad skal du vælge? Hvad er det bedste? Eller hvad kender du ikke til, som er der? Det håber vi at kunne hjælpe dig med og at gøre noget ved.

Hos os kan du således bl.a. finde:

Selvom listen her er lang, er den ikke fyldestgørende for, hvad du alt vil kunne finde af julekalendere. Om du derfor gerne vil prøve noget nyt, overraske en ven eller leder efter noget helt bestemt, vil du med al sandsynlighed kunne finde det her hos os.

Vi er ikke gået ned på julekalendere for, at du kan finde det, du leder efter.

 

Hvad er historien bag en julekalender?

Der er ikke mange, der kan forestille sig at tælle ned til jul uden at skulle åbne 24 låger. Det er noget, vi alle sammen gør. Det er noget, vi alle sammen har vænnet os til, at det er noget, man gør. Sammen med kalenderlyset, skal der tælles ned til juleaften.

Selvom vi alle sammen knuselsker det, er det bestemt ikke nogen ny tradition. For det har været til stede siden starten af 1900-tallet og er siden eksploderet i takt med øget velstand.

Ser man tilbage i historien, er det med al sandsynlighed en tradition, der kommer fra England. Men her var det noget, der var forbeholdt overklassen. Det var små kalendere med små vers under hver låge. Senere blev det så til julekalendere med malede billeder, som vi også kender den dag i dag.

Efter Anden Verdenskrig dukkede nogle af de første pakkekalendere op. De bestod af hjemmestrikkede lommer til hver gave. Sådan var det frem til 80’erne, hvor chokoladejulekalenderne kom til. Siden da er der kommet skrabekalendere og mange andre typer af kalendere til, som vi skynder os at købe hvert eneste år.

Det er en tradition i evig udvikling.

 

Julekalender med legetøj – et godt valg til børn

Julekalendere er blevet så populære, at det er lige før, at en chokolade julekalender er blevet kedelig. Fordi den altid har været der. Samtidig er mange forældre også blevet opmærksomme på at give deres børn mindre sukker, hvilket der især er fokus på i december.

Vil du gerne give noget andet end en chokoladekalender, kan du med fordel overveje at give en julekalender med legetøj. Der findes mange forskellige slags med alt lige fra bondegårdsdyr fra Schleich til LEGO med forskellige temaer. Ja, faktisk kan man også få en Pokémon julekalender!

Det er gået hen og blevet ret populært, da det er noget andet end chokolade, lige så vel som det underholder børnene hele december samt i tiden efter. Det indbyder til leg og kan være en kreativ indgang til at hygge sig.

Vi har samlet forskellige bud på gode pakkekalendere med legetøj. Vi håber, det gør det nemt og hurtigt for dig at vælge en god og overraskende kalender til den mindste.

 

En velsmagende julekalender 2024

Det er svært at modstå sukker. Særligt chokolade, lakrids og vingummi er noget, der frister, når kalenderen siger 01. december. En velsmagende julekalender til voksne 2024 (og til børn) er der mange forskellige af. Det ser du også her hos os.

Du vil blandt andet kunne finde kalendere med:

  • Lakrids
  • Summerbird
  • Bülow
  • Toblerone
  • Karamel 

Det er dejligt at komme hjem efter en lang dag på arbejde. Mørket har lagt sig. Du brygger en kop kaffe. Den lille sult begynder at melde sig. Her er det dejligt at kunne åbne for en lækker og velsmagende pakkekalender. Om den er med chokolade, lakrids eller vingummi er så helt op til, hvad du godt kan lide eller foretrækker.

På det velsmagende område er der mange julekalendere at vælge mellem. Vi har fundet så mange som muligt og linket direkte videre til netbutikker, så du forhåbentligt nemt og hurtigt kan finde frem til den bedste julekalender 2024 til dig eller en, du holder af.

 

Julekalender med alkohol – en overraskelse til ham

Har du en partner, der godt kan lide at nyde en specialøl i ny og næ? Eller kan han måske godt lide at nyde en whiskey? Der er efterhånden mange forskellige julekalendere i den voksne afdeling med alkohol. Så bliver det lidt for kedeligt med noget sødt til ganen, er det oplagt at gå efter en kalender med alkohol.

Det vil være 24 små flasker, som er gemt godt væk inde bag lågerne. Det er flasker, der går godt til en småkage, når man kommer hjem eller til den ekstra gode kaffe, når ungerne er lagt i seng og roen har lagt sig over hjemmet.

Alkohol kan være en stor og god nydelse, når det er i små og begrænsede mængder. Særligt med en god bog, en god julekalender i TV eller bare, når tiden lige er til at nyde lidt godt til sig selv.

Vi har forsøgt at støvsuge nettet for julekalendere med alkohol for at præsentere dem her for dig. Vi håber, det gør det dejligt nemt at finde en god julekalender til voksne 2024 , uanset om det er til dig selv, en partner eller en tredje heldig modtager.

 

Julekalender med makeup – en dejlig gave til veninden eller datteren

Har du en datter, der godt kan lide at bruge god tid om morgenen med alt, hvad den kan trække af makeup? Har du en veninde, der er god til alt i selvpleje eller makeup? Så er det om noget oplagt med en makeup kalender.

Der findes flere forskellige slags fra forskellige mærker, der indeholder alt lige fra lipgloss og mascara til neglelak og vatrondeller. Når man er helt tosset med makeup, er det bestemt ikke dårligt at modtage en kalender med hele 24 låger, hvori der gemmer sig noget til makeuptasken.

Matas og Clinique er blot nogle af de mange, der tilbyder en såkaldt beauty pakkekalender. Når du klikker dig omkring her hos os, finder du forhåbentligt også en del flere julekalendere, som du kan lade dig friste eller inspirere af.

Du kan være helt sikker på, at du bringer et smil frem på nogen læber!

 

Hvad koster en julekalender  2024 ?

Det er lige så forskelligt, som indholdet i dem er! Det vil sige, at du kan få en billig julekalender til voksne 2024 for under 100 koner, hvis du går efter den billige chokolade. Omvendt kan du også sagtens finde en kalender, der koster på den anden side af 500 kroner, hvis du gerne vil have luksus.

Fordi der er så stor forskel på, hvad en julekalender til børn og voksne koster, er det en god ide at lægge dig et budget inden. Hvad du gerne bruge på en kalender? Hvor mange skal du have? Hvad giver mening at give dig selv eller en anden? Der er mange udgifter forbundet med julen og december. Så det kan meget hurtigt løbe op i mange penge, hvis ikke du er opmærksom.

Julekalender tilbud er også en mulighed at gå efter. Det vil typisk være omkring Black Friday eller dagene lige op til jul. Du kan også være heldig at få en ekstra god pris, hvis du kan vente med at få en kalender, efter du er gået ind i december. For her vil butikkerne gerne af med deres lager – og det kan resultere i billigere priser. Men det kræver naturligvis også tålmodighed, og at du er villig til at indgå et kompromis.

 

Julekalender til 2 – til deling til parret

Du kan finde en julekalender til kvinder og en julekalender til mænd. Men vidste du, at du faktisk også kan finde en julekalender til par? Det er nu muligt at finde flere forskellige julekalendere, som man kan dele som par.

Wally and Whiz kalender er et rigtig godt eksempel på dette. De har lavet en stor en med så meget indhold bag hver låge, at det er oplagt til deling. Så kunne I godt tænke jer at have en, som I kan hygge jer om sammen som par, er det oplagt. Er I ikke så meget til vingummi, findes der også flere varianter med chokolade, som I kan være sammen om. Det er hyggeligt at have noget fælles i en tid og i en hverdag, der ellers bare kan suse derudaf.

Det vil naturligvis være en kalender af den lidt dyrere slags. Men det er til gengæld også kun én kalender, som I skal købe og forholde jer til.

Vi håber, det bliver en rigtig hyggelig måde at gå juleaften i møde på.

 

24 låger med værktøj til din handyman

Er du så heldig at have en handyman som partner? Hvorfor så ikke komme hans fantastiske skills i møde med en værktøjs julekalender? Ja, det findes faktisk! Og ja, vi har fundet nogen frem til dig, som du kan vælge mellem!

Der er ikke mange af dem at finde på nettet. Men de er der. De indeholder blandt andet bits og skrueværktøj, som kan bruges til små og store projekter. Så er der lige en hylde, der skal sættes op inden juleaften? Eller er der et projekt, du har i bagtankerne at sætte ham til? Så er der ingen tvivl om, at du skal give ham en pakkekalender med værktøj.

Det kan for dig måske virke lidt kedeligt, men for ham vil det uden tvivl være noget af det bedste, du kan give. For én ting er, at han får udvidet sin værktøjskasse. Noget andet er, at du imødekommer hans interesse for at lave noget med hænderne. Det betyder meget mere for en mand, end hvad du lige går og regner med.

Så se endelig om ikke du kan finde en kalender med værktøj, der kunne passe godt til den handyman, som han er.

 

Vær god mod miljøet og vælg en julekalender med refill

Har du lidt dårlig samvittighed over de mange julegaver, alt maden, de mange godter og måske også alle de julekalendere, du skal ud at købe? Det forstår vi faktisk godt. For det er meget emballage og mange ressourcer, der bliver kørt igennem på en december måned.

Du kan dog stadig hygge med lidt af samvittigheden i behold ved at gå efter en kalender, som du kan fylde op med indhold hvert år. Flere og flere producenter har fokus på at minimere deres aftryk. Derfor er der nu også en del flere kalendere, hvor det rent faktisk er muligt at gemme selve kalenderen og bestille noget nyt indhold, som du kan fylde op, inden den står på 01. december.

Selvom kalenderen er den samme, vil indholdet ikke være det. Så det er ikke fordi, du er nødt til at skulle igennem de samme smage hvert år, hvis du vælger den lidt mere miljøvenlige løsning.

Wally and Whiz er en af de producenter, der tilbyder denne løsning. Gå gerne på opdagelse her i udvalget og se, om ikke du kan finde en eller to, som kunne være oplagte kandidater til en omgang refill fremadrettet.

 

Giv en julekalender som en del af en adventskalender

Falder første søndag i advent i november? Hvorfor så ikke give en julekalender som den første adventsgave? Det er oplagt. Særligt fordi du så også sparer udgiften til adventsgaver.

Om den skal være ekstra god, fordi det er en adventskalender, eller du bare gerne vil give den vanlige, er helt op til dig. Om ikke andet er det i hvert fald et oplagt tidspunkt at gøre det på, hvis adventsgaver er en del af traditionen hjemme hos jer.

Selv den mest simple lågekalender kan gøres til en rigtig god gave ved at pakke den kreativt ind eller tilbyde den som en del af en hyggedag hjemme med julebag. Det behøver ikke at være stort og dyrt for at være godt. Det vigtigste er tanken bag.

 

Julekalendere, der passer sammen med TV-julekalenderne

Har du et barn, der får rigeligt med sukker i juletiden? Eller som går meget højt op i, hvad der mon kommer af julekalendere i TV i 2024 ? Hvorfor så ikke vælge at gå efter en helt klassisk og traditionel julekalender med billeder? Det er stadig et hit blandt de mindste, da det siger noget om, hvad der sker i aftenens afsnit af kalenderen.

For mange børn er det meget medrivende at sidde og følge med i, om julen mon bliver reddet af Nissebanden, eller om Tinka mon lykkes med at blive tildelt kronen. Det er et eventyr, der folder sig ud over mange dage. Det er spændende, og det er næsten uudholdeligt!

Vi har derfor også tænkt i, at du naturligvis skal have nemt ved at finde de julekalendere, der hører sammen med dem, der bliver sendt i TV’et. Der skal jo gerne være noget for alle og enhver, uden det nødvendigvis betyder at skulle proppe munden med chokolade og sukker.

Klik dig gerne omkring og se, om ikke du kan finde en kalender eller to, der passer perfekt til den mindste.

 

Tæl ned til juleaften med 24 låger

Det er sørme, det’ sandt, december. Og der er kun 24 dage til, at det er den store og spændende juleaften løber af stablen. Det er hyggeligt og dejligt for både store og små. Selv teenageren synes, det er fantastisk at kunne komme hjem fra skole og åbne en julekalender – eller hygge sig med det, når den står på te eller en kop kaffe om aftenen sammen med et afsnit af dagens julekalender.

Der er en helt særlig stemning forbundet med det. Det er vi helt vilde med! Det er vi også sikre på, at du er. Find dig derfor gerne din favorit kalender og glæd dig til at kunne tælle ned til juleaften.

Gør det gerne til en hyggelig stund sammen med din partner eller til en hyggelig ting at gøre sammen som familie. Det er især oplagt at gøre, når der er tale om en kalender med kaffe eller te. Her kan der brygges en lækker kande, som alle kan hygge sig med sammen med nogle gode småkager. Det betyder mere, end hvad du regner med, selvom teenageren måske forsøger at give udtryk for noget andet.

 

Vær god mod dig selv – det er jo kun jul én gang om året

Er du normalt ikke god til at forkæle dig selv? Så er julen et rigtig godt påskud til at gøre det for én gangs skyld. For du må godt. Det er jo jul. Det er en tid, hvor det er helt okay at gøre noget godt for sig selv og dem, man holder så meget af.

Har du længe godt kunne tænke dig en kalender med makeup? Eller sukket nogle år efter de lækre lakridskugler fra Bülow? Så er 2024 året, hvor du skal gøre det, fordi du gerne vil forkæle dig selv. Der sker mange ting ude i verden – og netop når der gør det, er det dejligt at have noget, som man kan fokusere på og hygge sig med. Det er rart at have et fast holdepunkt, hvilket traditioner om noget er.

Lad dig rive med af hyggen. Holder du øje i god tid, kan du være heldig at finde en kalender til en rigtig god spotpris. Måske du også kan være heldig at få 2 for 1 i en kampagne. Hvem ved? Vi ved i hvert fald, at du kun er ganske få klik fra at kunne bestille en lækker kalender hjem til dig selv.

Så hvilken skal det være? Vi har forsøgt at finde så mange forskellige kandidater som muligt, så du på ingen måder behøve kede dig med udvalget eller gå på kompromis.

 

Find de bedste julekalendere 2024 hos os

Kan du godt lide at gøre noget godt for dig selv i juletiden? Kan du godt lide at skulle åbne en låge hver eneste dag? Eller give en anden mulighed for det? Så er det godt, at vi har samlet en masse varianter, som du kan finde inspiration i. Der er til de gode gaveideer til en adventskalender til børnene, såvel som der er til den hyggelige stund sammen med en, mam holder af.

Julekalendere er så meget mere end bare låger. For de er en del af en hyggelig tid. De er med til at skabe nogle gode stunder. De kan skabe leg. De kan skabe nydelse. Vigtigst af alt kan de skabe dig og mig tid, som er vigtigt, når tiden flyver afsted i hverdagen. Så giv endeligt dig selv en som forkælelse, da du helt sikkert har fortjent det.

Falder du over en julekalender til børn 2024 (eller voksne) her på siden, som du bare må have, kan du få den ved at klikke dig videre. Vi har nemlig placeret et link ved hver kalender, så du hurtigt kan smutte videre til netbutikken, der har den på hylderne. Derfra går der ikke længe, før du kan hente den ved postkassen og sætte tænderne i det indhold, du har valgt.

Julen er en dejlig tid. Vi håber at kunne bidrage en smule til den.

Rigtig god jul!

FAQ – Ofte stillede spørgsmål om julekalendere

Du kan i år få rigtig mange gode julekalendere til voksne! Nogle af de bedste er bl.a. Chili Klaus, Baileys, Summerbird og Bülow kalenderne. Dertil er makeupkalendere fra Rituals, The Body Shop og Biotherm et kæmpe hit hos kvinder. Skal det være lidt mere våget, er Sinfuls pakkekalendere også helt fantastiske.

Snakker vi chokolade- og slik kalendere, er Summerbird Amberjulekalender, samt chokoladekalenderne fra Anker Chokolade og Magasin, alle kæmpe hit hos børn. Er det derimod en pakkekalender med legetøj vi snakker om, er Pokémon, Schleich, Among Us og Minecraft kalenderne alle utroligt populære julekalendere til børn 2024 .

Denne artikel er anmeldt af Olivia Jeppesen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne