Jeg leder efter julekalender til...

Julekalender til voksne
Voksne
Julekalender til mænd
Mænd
Julekalender til kvinder
Kvinder
Julekalender til par
Par
Julegave til teenager
Teenagere
Julegave til børn
Børn

Julekalender til børn og teenagere 2023

Julekalender med legetøj til børn
Legetøj
LEGO julekalender
LEGO
Gurli Gris julekalender
Gurli Gris
Pokemon julekalender
Pokémon
Harry Potter julekalender
Harry Potter
Barbie julekalender
Barbie
LOL julekalender
LOL Surprise
Playmobil julekalender
Playmobil
Minecraft
Among Us julekalender
Among us
Roblox julekalender
Roblox
Schleich julekalender
Schleich

Julekalender til voksne 2023

Portvins julekalender
Portvin
Øl julekalender
Øl
Kaffe julekalender
Kaffe
Gin julekalender
Gin
Baileys julekalender
Baileys
Te julekalender
Te
Whisky julekalender
Whisky
Rom julekalender
Rom
Værktøjs julekalender
Værktøj
Sinful julekalender
Sinful

Slik- og chokolade julekalendere 2023

Chokolade julekalender
Chokolade
Lakrids julekalender
Lakrids
Slik julekalender
Slik
Chili Klaus julekalender
Chili Klaus
Summerbird julekalender
Summerbird
Bülow julekalender
Bülow
Wally and whiz julekalender
wally & whiz
Vegansk julekalender
Veganske

Personlig pleje og makeup julekalendere 2023

Makeup julekalender
Makeup
Neglelak julekalender
Neglelak
The body shop
Rituals
Clinique julekalender
Clinique
Biotherm julekalender
Biotherm
Nivea julekalender
Nivea

Seneste juleartikler

Julekalender 2023 – Den ultimative guide

Det kimer nu til julefest. Det gør det i hvert fald snart. Inden det kimer fra klokkerne i det høje, skal der først åbnes en julekalender. Måske endda ikke kun af dig, men også af dine børn, din partner eller andet familie, du gerne vil forkæle.

Er du på jagt efter en god julekalender 2023 ? Og vil du gerne have det fulde overblik over mulighederne? Så er det godt, du er landet her på den bedste side for kalendere til jul, da vi her præsenterer dig for samtlige julekalendere 2023 , du kan komme i nærheden af samt købe online.

Lad det blive jul!

 

Ingen jul uden en julekalender med låger

Sådan er vi nok mange, der har det efterhånden. Det er blevet en fast del af det at holde jul. Der skal gerne være en lille ting at se frem til hver dag. Om det så er et godt stykke chokolade eller et stykke legetøj.

I takt med at vi har fået flere penge mellem hænderne, er der også kommet et langt større udbud af kalendere på markedet. Det er lækkert. Men det kan også give anledning til lidt forvirring. For hvad skal du vælge? Hvad er det bedste? Eller hvad kender du ikke til, som er der? Det håber vi at kunne hjælpe dig med og at gøre noget ved.

Hos os kan du således bl.a. finde:

Selvom listen her er lang, er den ikke fyldestgørende for, hvad du alt vil kunne finde af julekalendere. Om du derfor gerne vil prøve noget nyt, overraske en ven eller leder efter noget helt bestemt, vil du med al sandsynlighed kunne finde det her hos os.

Vi er ikke gået ned på julekalendere for, at du kan finde det, du leder efter.

 

Hvad er historien bag en julekalender?

Der er ikke mange, der kan forestille sig at tælle ned til jul uden at skulle åbne 24 låger. Det er noget, vi alle sammen gør. Det er noget, vi alle sammen har vænnet os til, at det er noget, man gør. Sammen med kalenderlyset, skal der tælles ned til juleaften.

Selvom vi alle sammen knuselsker det, er det bestemt ikke nogen ny tradition. For det har været til stede siden starten af 1900-tallet og er siden eksploderet i takt med øget velstand.

Ser man tilbage i historien, er det med al sandsynlighed en tradition, der kommer fra England. Men her var det noget, der var forbeholdt overklassen. Det var små kalendere med små vers under hver låge. Senere blev det så til julekalendere med malede billeder, som vi også kender den dag i dag.

Efter Anden Verdenskrig dukkede nogle af de første pakkekalendere op. De bestod af hjemmestrikkede lommer til hver gave. Sådan var det frem til 80’erne, hvor chokoladejulekalenderne kom til. Siden da er der kommet skrabekalendere og mange andre typer af kalendere til, som vi skynder os at købe hvert eneste år.

Det er en tradition i evig udvikling.

 

Julekalender med legetøj – et godt valg til børn

Julekalendere er blevet så populære, at det er lige før, at en chokolade julekalender er blevet kedelig. Fordi den altid har været der. Samtidig er mange forældre også blevet opmærksomme på at give deres børn mindre sukker, hvilket der især er fokus på i december.

Vil du gerne give noget andet end en chokoladekalender, kan du med fordel overveje at give en julekalender med legetøj. Der findes mange forskellige slags med alt lige fra bondegårdsdyr fra Schleich til LEGO med forskellige temaer. Ja, faktisk kan man også få en Pokémon julekalender!

Det er gået hen og blevet ret populært, da det er noget andet end chokolade, lige så vel som det underholder børnene hele december samt i tiden efter. Det indbyder til leg og kan være en kreativ indgang til at hygge sig.

Vi har samlet forskellige bud på gode pakkekalendere med legetøj. Vi håber, det gør det nemt og hurtigt for dig at vælge en god og overraskende kalender til den mindste.

 

En velsmagende julekalender 2023

Det er svært at modstå sukker. Særligt chokolade, lakrids og vingummi er noget, der frister, når kalenderen siger 01. december. En velsmagende julekalender til voksne 2023 (og til børn) er der mange forskellige af. Det ser du også her hos os.

Du vil blandt andet kunne finde kalendere med:

  • Lakrids
  • Summerbird
  • Bülow
  • Toblerone
  • Karamel
     

Det er dejligt at komme hjem efter en lang dag på arbejde. Mørket har lagt sig. Du brygger en kop kaffe. Den lille sult begynder at melde sig. Her er det dejligt at kunne åbne for en lækker og velsmagende pakkekalender. Om den er med chokolade, lakrids eller vingummi er så helt op til, hvad du godt kan lide eller foretrækker.

På det velsmagende område er der mange julekalendere at vælge mellem. Vi har fundet så mange som muligt og linket direkte videre til netbutikker, så du forhåbentligt nemt og hurtigt kan finde frem til den bedste julekalender 2023 til dig eller en, du holder af.

 

Julekalender med alkohol – en overraskelse til ham

Har du en partner, der godt kan lide at nyde en specialøl i ny og næ? Eller kan han måske godt lide at nyde en whiskey? Der er efterhånden mange forskellige julekalendere i den voksne afdeling med alkohol. Så bliver det lidt for kedeligt med noget sødt til ganen, er det oplagt at gå efter en kalender med alkohol.

Det vil være 24 små flasker, som er gemt godt væk inde bag lågerne. Det er flasker, der går godt til en småkage, når man kommer hjem eller til den ekstra gode kaffe, når ungerne er lagt i seng og roen har lagt sig over hjemmet.

Alkohol kan være en stor og god nydelse, når det er i små og begrænsede mængder. Særligt med en god bog, en god julekalender i TV eller bare, når tiden lige er til at nyde lidt godt til sig selv.

Vi har forsøgt at støvsuge nettet for julekalendere med alkohol for at præsentere dem her for dig. Vi håber, det gør det dejligt nemt at finde en god julekalender til voksne 2023 , uanset om det er til dig selv, en partner eller en tredje heldig modtager.

 

Julekalender med makeup – en dejlig gave til veninden eller datteren

Har du en datter, der godt kan lide at bruge god tid om morgenen med alt, hvad den kan trække af makeup? Har du en veninde, der er god til alt i selvpleje eller makeup? Så er det om noget oplagt med en makeup kalender.

Der findes flere forskellige slags fra forskellige mærker, der indeholder alt lige fra lipgloss og mascara til neglelak og vatrondeller. Når man er helt tosset med makeup, er det bestemt ikke dårligt at modtage en kalender med hele 24 låger, hvori der gemmer sig noget til makeuptasken.

Matas og Clinique er blot nogle af de mange, der tilbyder en såkaldt beauty pakkekalender. Når du klikker dig omkring her hos os, finder du forhåbentligt også en del flere julekalendere, som du kan lade dig friste eller inspirere af.

Du kan være helt sikker på, at du bringer et smil frem på nogen læber!

 

Hvad koster en julekalender  2023 ?

Det er lige så forskelligt, som indholdet i dem er! Det vil sige, at du kan få en billig julekalender til voksne 2023 for under 100 koner, hvis du går efter den billige chokolade. Omvendt kan du også sagtens finde en kalender, der koster på den anden side af 500 kroner, hvis du gerne vil have luksus.

Fordi der er så stor forskel på, hvad en julekalender til børn og voksne koster, er det en god ide at lægge dig et budget inden. Hvad du gerne bruge på en kalender? Hvor mange skal du have? Hvad giver mening at give dig selv eller en anden? Der er mange udgifter forbundet med julen og december. Så det kan meget hurtigt løbe op i mange penge, hvis ikke du er opmærksom.

Julekalender tilbud er også en mulighed at gå efter. Det vil typisk være omkring Black Friday eller dagene lige op til jul. Du kan også være heldig at få en ekstra god pris, hvis du kan vente med at få en kalender, efter du er gået ind i december. For her vil butikkerne gerne af med deres lager – og det kan resultere i billigere priser. Men det kræver naturligvis også tålmodighed, og at du er villig til at indgå et kompromis.

 

Julekalender til 2 – til deling til parret

Du kan finde en julekalender til kvinder og en julekalender til mænd. Men vidste du, at du faktisk også kan finde en julekalender til par? Det er nu muligt at finde flere forskellige julekalendere, som man kan dele som par.

Wally and Whiz kalender er et rigtig godt eksempel på dette. De har lavet en stor en med så meget indhold bag hver låge, at det er oplagt til deling. Så kunne I godt tænke jer at have en, som I kan hygge jer om sammen som par, er det oplagt. Er I ikke så meget til vingummi, findes der også flere varianter med chokolade, som I kan være sammen om. Det er hyggeligt at have noget fælles i en tid og i en hverdag, der ellers bare kan suse derudaf.

Det vil naturligvis være en kalender af den lidt dyrere slags. Men det er til gengæld også kun én kalender, som I skal købe og forholde jer til.

Vi håber, det bliver en rigtig hyggelig måde at gå juleaften i møde på.

 

24 låger med værktøj til din handyman

Er du så heldig at have en handyman som partner? Hvorfor så ikke komme hans fantastiske skills i møde med en værktøjs julekalender? Ja, det findes faktisk! Og ja, vi har fundet nogen frem til dig, som du kan vælge mellem!

Der er ikke mange af dem at finde på nettet. Men de er der. De indeholder blandt andet bits og skrueværktøj, som kan bruges til små og store projekter. Så er der lige en hylde, der skal sættes op inden juleaften? Eller er der et projekt, du har i bagtankerne at sætte ham til? Så er der ingen tvivl om, at du skal give ham en pakkekalender med værktøj.

Det kan for dig måske virke lidt kedeligt, men for ham vil det uden tvivl være noget af det bedste, du kan give. For én ting er, at han får udvidet sin værktøjskasse. Noget andet er, at du imødekommer hans interesse for at lave noget med hænderne. Det betyder meget mere for en mand, end hvad du lige går og regner med.

Så se endelig om ikke du kan finde en kalender med værktøj, der kunne passe godt til den handyman, som han er.

 

Vær god mod miljøet og vælg en julekalender med refill

Har du lidt dårlig samvittighed over de mange julegaver, alt maden, de mange godter og måske også alle de julekalendere, du skal ud at købe? Det forstår vi faktisk godt. For det er meget emballage og mange ressourcer, der bliver kørt igennem på en december måned.

Du kan dog stadig hygge med lidt af samvittigheden i behold ved at gå efter en kalender, som du kan fylde op med indhold hvert år. Flere og flere producenter har fokus på at minimere deres aftryk. Derfor er der nu også en del flere kalendere, hvor det rent faktisk er muligt at gemme selve kalenderen og bestille noget nyt indhold, som du kan fylde op, inden den står på 01. december.

Selvom kalenderen er den samme, vil indholdet ikke være det. Så det er ikke fordi, du er nødt til at skulle igennem de samme smage hvert år, hvis du vælger den lidt mere miljøvenlige løsning.

Wally and Whiz er en af de producenter, der tilbyder denne løsning. Gå gerne på opdagelse her i udvalget og se, om ikke du kan finde en eller to, som kunne være oplagte kandidater til en omgang refill fremadrettet.

 

Giv en julekalender som en del af en adventskalender

Falder første søndag i advent i november? Hvorfor så ikke give en julekalender som den første adventsgave? Det er oplagt. Særligt fordi du så også sparer udgiften til adventsgaver.

Om den skal være ekstra god, fordi det er en adventskalender, eller du bare gerne vil give den vanlige, er helt op til dig. Om ikke andet er det i hvert fald et oplagt tidspunkt at gøre det på, hvis adventsgaver er en del af traditionen hjemme hos jer.

Selv den mest simple lågekalender kan gøres til en rigtig god gave ved at pakke den kreativt ind eller tilbyde den som en del af en hyggedag hjemme med julebag. Det behøver ikke at være stort og dyrt for at være godt. Det vigtigste er tanken bag.

 

Julekalendere, der passer sammen med TV-julekalenderne

Har du et barn, der får rigeligt med sukker i juletiden? Eller som går meget højt op i, hvad der mon kommer af julekalendere i TV i 2023 ? Hvorfor så ikke vælge at gå efter en helt klassisk og traditionel julekalender med billeder? Det er stadig et hit blandt de mindste, da det siger noget om, hvad der sker i aftenens afsnit af kalenderen.

For mange børn er det meget medrivende at sidde og følge med i, om julen mon bliver reddet af Nissebanden, eller om Tinka mon lykkes med at blive tildelt kronen. Det er et eventyr, der folder sig ud over mange dage. Det er spændende, og det er næsten uudholdeligt!

Vi har derfor også tænkt i, at du naturligvis skal have nemt ved at finde de julekalendere, der hører sammen med dem, der bliver sendt i TV’et. Der skal jo gerne være noget for alle og enhver, uden det nødvendigvis betyder at skulle proppe munden med chokolade og sukker.

Klik dig gerne omkring og se, om ikke du kan finde en kalender eller to, der passer perfekt til den mindste.

 

Tæl ned til juleaften med 24 låger

Det er sørme, det’ sandt, december. Og der er kun 24 dage til, at det er den store og spændende juleaften løber af stablen. Det er hyggeligt og dejligt for både store og små. Selv teenageren synes, det er fantastisk at kunne komme hjem fra skole og åbne en julekalender – eller hygge sig med det, når den står på te eller en kop kaffe om aftenen sammen med et afsnit af dagens julekalender.

Der er en helt særlig stemning forbundet med det. Det er vi helt vilde med! Det er vi også sikre på, at du er. Find dig derfor gerne din favorit kalender og glæd dig til at kunne tælle ned til juleaften.

Gør det gerne til en hyggelig stund sammen med din partner eller til en hyggelig ting at gøre sammen som familie. Det er især oplagt at gøre, når der er tale om en kalender med kaffe eller te. Her kan der brygges en lækker kande, som alle kan hygge sig med sammen med nogle gode småkager. Det betyder mere, end hvad du regner med, selvom teenageren måske forsøger at give udtryk for noget andet.

 

Vær god mod dig selv – det er jo kun jul én gang om året

Er du normalt ikke god til at forkæle dig selv? Så er julen et rigtig godt påskud til at gøre det for én gangs skyld. For du må godt. Det er jo jul. Det er en tid, hvor det er helt okay at gøre noget godt for sig selv og dem, man holder så meget af.

Har du længe godt kunne tænke dig en kalender med makeup? Eller sukket nogle år efter de lækre lakridskugler fra Bülow? Så er 2023 året, hvor du skal gøre det, fordi du gerne vil forkæle dig selv. Der sker mange ting ude i verden – og netop når der gør det, er det dejligt at have noget, som man kan fokusere på og hygge sig med. Det er rart at have et fast holdepunkt, hvilket traditioner om noget er.

Lad dig rive med af hyggen. Holder du øje i god tid, kan du være heldig at finde en kalender til en rigtig god spotpris. Måske du også kan være heldig at få 2 for 1 i en kampagne. Hvem ved? Vi ved i hvert fald, at du kun er ganske få klik fra at kunne bestille en lækker kalender hjem til dig selv.

Så hvilken skal det være? Vi har forsøgt at finde så mange forskellige kandidater som muligt, så du på ingen måder behøve kede dig med udvalget eller gå på kompromis.

 

Find de bedste julekalendere 2023 hos os

Kan du godt lide at gøre noget godt for dig selv i juletiden? Kan du godt lide at skulle åbne en låge hver eneste dag? Eller give en anden mulighed for det? Så er det godt, at vi har samlet en masse varianter, som du kan finde inspiration i. Der er til de gode gaveideer til en adventskalender til børnene, såvel som der er til den hyggelige stund sammen med en, mam holder af.

Julekalendere er så meget mere end bare låger. For de er en del af en hyggelig tid. De er med til at skabe nogle gode stunder. De kan skabe leg. De kan skabe nydelse. Vigtigst af alt kan de skabe dig og mig tid, som er vigtigt, når tiden flyver afsted i hverdagen. Så giv endeligt dig selv en som forkælelse, da du helt sikkert har fortjent det.

Falder du over en julekalender til børn 2023 (eller voksne) her på siden, som du bare må have, kan du få den ved at klikke dig videre. Vi har nemlig placeret et link ved hver kalender, så du hurtigt kan smutte videre til netbutikken, der har den på hylderne. Derfra går der ikke længe, før du kan hente den ved postkassen og sætte tænderne i det indhold, du har valgt.

Julen er en dejlig tid. Vi håber at kunne bidrage en smule til den.

Rigtig god jul!

FAQ – Ofte stillede spørgsmål om julekalendere

Du kan i år få rigtig mange gode julekalendere til voksne! Nogle af de bedste er bl.a. Chili Klaus, Baileys, Summerbird og Bülow kalenderne. Dertil er makeupkalendere fra Rituals, The Body Shop og Biotherm et kæmpe hit hos kvinder. Skal det være lidt mere våget, er Sinfuls pakkekalendere også helt fantastiske.

Snakker vi chokolade- og slik kalendere, er Summerbird Amberjulekalender, samt chokoladekalenderne fra Anker Chokolade og Magasin, alle kæmpe hit hos børn. Er det derimod en pakkekalender med legetøj vi snakker om, er Pokémon, Schleich, Among Us og Minecraft kalenderne alle utroligt populære julekalendere til børn 2023 .

Denne artikel er anmeldt af Olivia Jeppesen (5/5)
5/5